foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ35
PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Σεβίλλη – Ιντερ με σερί από την εποχή του Ρονάλντο και του Μαραντόνα

Μποζιονέλος | 21 Αυγ 2020 11:17
pjimage-2-1.jpg

Στου δρόμου το τέλους, του Europa League, έφτασαν (ξανά, μανά) η Σεβίλλη και η διψασμένη για τίτλο Ιντερ, διεκδικώντας απόψε το τρόπαιο στο «Ράιν Ενεργκι Στάντιον» της Κολωνίας.

Ο νικητής του τελικού θα αντιμετωπίσει στις 24 Σεπτεμβρίου τον νικητή του Champions League στο ευρωπαϊκό Super Cup. Το ματς θα πραγματοποιηθεί στη Βουδαπέστη.

Και φυσικά, εκτός από το τρόπαιο, υπάρχει και… το χρήμα: κάτι παραπάνω από 20 εκατ. ευρώ έχει εξασφαλίσει μέχρι τώρα η Σεβίλλη μέσω της πορείας της στο φετινό UEL ενώ, σε περίπτωση που επικρατήσει της Ιντερ, θα προσθέσει άλλα 8 στα ταμεία της. Οι «νερατζούρι» που συμμετείχαν αρχικά στους ομίλους του Champions League, έχουν ήδη εξασφαλίσει 15 εκατ. ευρώ περισσότερα…


Μπροστά στις άδειες κερκίδες του «Ράιν Ενεργκι Στάντιον», μία εκ των δύο θα πανηγυρίσει το Europa League του... κορωνοϊού, μετά από μία ιδιαίτερη σεζόν που διήρκεσε, αν βάλουμε μέσα και τα προκριματικά, 13 ολόκληρους μήνες…

Οσο για τους δύο… μαέστρους των πάγκων; Και Χούλιεν Λοπετέγι και ο Αντόνιο Κόντε υπήρξαν εκλέκτορες των χωρών τους ως πρόσφατα: ο Ισπανός στη «ρόχα» το 2016-18 απολυόμενος πριν τη σέντρα του Μουντιάλ επειδή υπέγραψε με τη Ρεάλ Μαδρίτης και ο Ιταλός στους «ατζούρι» το 2014-16 οδηγώντας τους ως τους «16» του Euro 2016 με αποκλεισμό… από την Ισπανία.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Αήττητο 20 αγώνων


Η Σεβίλλη έκανε… τα δέοντα στον ημιτελικό, πετυχαίνοντας μια μέτρια Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ (2-1). Είχαν προηγηθεί οι προκρίσεις, επίσης σε νοκ άουτ ματς, επί Ρόμα (2-0) και Γουλβς (1-0) με την ομάδα του Χούλιεν Λοπετέγι να βγάζει χαρακτήρα επί γερμανικού εδάφους και να συμπληρώνει αήττητο σερί 20 αγώνων (11 νίκες, 9 ισοπαλίες), έχοντας δεχθεί μόλις δύο γκολ στα τελευταία εννιά επίσημα σε Ευρώπη και Ισπανία.

Πλήρεις οι «ρόχος», ο Λοπετέγι ρίχνει στην ενδεκάδα τους έντεκα που ξεκίνησαν και ενάντια στη Γιουνάιτεντ καθώς ο εξτρέμ Οκάμπος δείχνει να έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που αντιμετώπιζε. Με 4-3-3 οι Ανδαλουσιάνοι, με Σούσο και Οκάμπος πίσω από τον Εν Νεσίρι.

Μηχανή των γκολ


Η Ιντερ έφτασε σε τελικό για πρώτη φορά μετά από μια δεκαετία ούσα η καλύτερη στο δικό της… μονοπάτι, με αποκορύφωμα το εμφατικό 5-0 επί της Σαχτάρ στον ημιτελικό όπου ο Αντόνιο Κόντε παρέδωσε σεμινάρια τακτικής. Είχαν προηγηθεί, επίσης σε νοκ άουτ, το 2-0 επί της Χετάφε και το 2-1 επί της Λέβερκουζεν, όπου οι «νερατζούρι» έβγαλαν εκ νέου αποτελεσματικότητα μεσοεπιθετικά, Λουκάκου προεξάρχοντος, μετρώντας πλέον 54 γκολ στα επίσημα μέσα στο 2020 και 111 συνολικά (!), σε ρεκόρ για τον σύλλογο. Εχουν, δε, μονάχα μια ήττα στα 17 τελευταία επίσημα (11-5-1), από την Μπολόνια.

Χωρίς νέους απόντες ο Κόντε, που έχει ζητήσει συνάντηση μετά τον τελικό με τη διοίκηση για να απαιτήσει ενίσχυση: εκτός οι Ασαμόα, Βεσίνο, πιθανότατα στον πάγκο ο Αλέξις Σάντσες. Με 3-5-2 οι Λομβαρδοί, με Λουκάκου, Λαουτάρο μπροστά.

Εχει 5/5 σε τελικούς…


Σπάνιο να βλέπεις σύλλογο να μην έχει αποτύχει ποτέ σε τελικό, αλλά… συμβαίνει, ελέω της τρομερής (ερωτικής, θα έλεγα) σχέσης της Σεβίλλης με τη διοργάνωση. Πέντε τελικούς UEFA Cup / Europa League, ισάριθμες κατακτήσεις. Εξ ου και η φανέλα της… βάρυνε. Ας τους θυμηθούμε…

Netbet
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Δωρεάν συναλλαγές 
check_3c
Ειδικά & Ασιατικά Χάντικαπ
check_3c
Φιλικό mobile
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


2006, Σεβίλλη – Μίντλεσμπρο 4-0: πρωτάρες και οι δύο σε τελικό, στο Αϊντχόφεν, περίπατος για την ομάδα του Χουάντε Ράμος με γκολ από Λουίς Φαμπιάνο, Κανουτέ και δύο του (μετέπειτα παίκτη του Ολυμπιακού) Εντσο Μαρέσκα, βασικός και ο έτερος μετέπειτα «ερυθρόλευκος» Χαβιέ Σαβιόλα.

2007, Σεβίλλη – Εσπανιόλ 2-2 (3-1 πέν.): ισπανικός «εμφύλιος» στη Γλασκώβη κι ενώ η Σεβίλλη είχε αποκλείσει άλλη μια ομάδα της χώρας, την Οσασούνα, στους «4», το κατέκτησε (μετά το 1-1 του 90λεπτου και το 2-2 της παράτασης) στα πέναλτι, όπου αστόχησαν Λουίς Γκαρσία, Γιόνατας και Τορεχόν. Οι Αντριάνο και Κανουτέ είχαν σκοράρει για την ομάδα του Ράμος, που είχε ξανά βασικό τον Μαρέσκα, ενώ στους Καταλανούς έπαιζαν βασικοί άλλοι δύο άλλοτε «ερυθρόλευκοι», οι Αλμπερτ Ριέρα και Μοϊσές Ουρτάδο.


2014, Σεβίλλη – Μπενφίκα 0-0 (4-2 πέν.): οι Πορτογάλοι στέρησαν από τη Γιουβέντους, στα ημιτελικά, να δώσουν τον τελικό… σπίτι τους και στο Τορίνο η Σεβίλλη κατακτά εκ νέου του τρόπαιο, εκ νέου στα πέναλτι, με τον Ουνάι Εμερι πλέον στον πάγκο και εκ νέου δύο μετέπειτα παίκτες του Ολυμπιακού: είχαν μπει ως αλλαγή οι Ντιόγο Φιγκέιρας και Μάρκο Μάριν, όπως και για την Μπενφίκα του Ζόρζε Ζέσους ο (επίσης άλλοτε «ερυθρόλευκος») Οσκαρ Καρντόσο.

2015, Σεβίλλη – Ντνιέπρ 3-2: οι εκπληκτικοί, τότε, Ουκρανοί του Μίρον Μαρκέβιτς αποκλείουν τη Νάπολι στα ημιτελικά, προηγούνται με τον Κάλινιτς, αλλά η Σεβίλλη του Εμερι ανατρέπει το σκορ με Κριτσόβιακ και (δις) Κάρλος Μπάκα. Δεν έπαιξε λεπτό αυτή τη φορά ο Φιγκέιρας, αλλά στην Ντνιέπρ έπαιζαν τότε οι Λέο Μάτος του ΠΑΟΚ και Μπρούνο Γκάμα του Αρη.

2016, Σεβίλλη – Λίβερπουλ 3-1: πρώτος διεθνής τελικός για τους reds υπό τον Γιούργκεν Κλοπ, προηγούνται μάλιστα με τον Στάριτζ, αλλά η Σεβίλλη του Εμερι με δύο γκολ του Κόκε, ένα του Γκαμεϊρό και τραγικά λάθη του Μινιολέ κάνει το… 5/5 σε τελικούς.

To 66% των «νερατζούρι» σε τελικούς


Για δέκατη φορά στην ένδοξη ιστορία της, η Ιντερ δίνει το «παρών» σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης, έχοντας 66% επιτυχία στους προηγούμενους με 6/9 κατακτήσεις.

Εξ αυτών, κόντρα σε ισπανική ομάδα ήταν μόνο ο πρώτος της, το 1964 στη Βιέννη, επικρατώντας 3-1 για το Πρωταθλητριών της Ρεάλ Μαδρίτης. Η μεγάλη Ιντερ του Ελένιο Ερέρα, που πήρε το τρόπαιο και την επόμενη χρονιά (και μετά περίμενε… 45 χρόνια) σκόραρε δις με τον Σάντρο Ματσόλα και μια με τον Αουρέλιο Μιλάνι.

Για την ίδια διοργάνωση νίκησε με 1-0 την Μπενφίκα το 1965 στο Μιλάνο και με 2-0 την Μπάγερν το 2010 στη Μαδρίτη. Αντίθετα, ηττήθηκε το 1967 από τη Σέλτικ με 2-1 στη Λισσαβώνα και το 19972 με 2-0 από τον Αγιαξ στο Ρότερνταμ.


Το, δε, τρόπαιο που διεκδικεί απόψε έχει κατακτήσει άλλες τρεις φορές σε τέσσερις τελικούς, εκ των οποίων δύο σε… εμφυλίους. Το 1991 η ομάδα του Τζιοβάνι Τραπατόνι τα κατάφερε με 2-0 και 0-1 επί της Ρόμα στηριζόμενη στη γερμανική τριπλέτα των Αντρέας Μπρέμε, Λόταρ Ματέους και Γιούργκεν Κλίνσμαν και, το 1998 σε μονό τελικό στο Παρίσι, με 3-0 επί της Λάτσιο. Ματς όπου σκόραραν για την ομάδα του Τζίτζι Σιμόνι οι Ιβάν Ζαμοράνο, Χαβιέ Ζανέτι και Ρονάλντο, με βασικό τον Ολλανδό νυν βοηθό προπονητή της Εθνικής μας, Ααρον Βίντερ, όπως και τον μετέπειτα παίκτη του Ολυμπιακού, Ζε Ελίας.

Τρίτος νικηφόρος, το 1994 με τη Σάλτσμπουργκ σε διπλά ματς: 2-0 στη Βιέννη με γκολ του Νίκολα Μπέρτι, 1-0 στο Μιλάνο με γκολ του Φιμ Γιονκ για την ομάδα του Τζιαμπιέρο Μαρίνι.

Μόνη αποτυχία της Ιντερ σε τελικό της διοργάνωσης, το 1998 με τη Σάλκε: ηττάται 1-0 στο Γκέλζενκιρχεν από γκολ του Μαρκ Βίλμοβιτς, νικά με το ίδιο σκορ στο Μιλάνο με γκολ του Ζαμοράνο, αλλά ηττάται με 4-1 στα πέναλτι, με τους Ζαμοράνο και Βίντερ να αστοχούν για την ομάδα του Ρόι Χόντγκσον. Τεχνικός των «κένιχσμπλαουεν» ήταν τότε ο Ολλανδός, μετέπειτα προπονητής του ΠΑΟΚ, Χουμπ Στέφενς.

Αποβολές και παρατάσεις


Είθισται σε τελικούς να ψάχνω… πραγματάκια που έχουν καιρό να συμβούν (μπας και…). Πέναλτι δόθηκε στο περσινό Τσέλσι – Αρσεναλ 4-1, το έβαλε ο Αζάρ, και το 2013 0 (γνωστός μας) Καρντόσο σκόραρε για την Μπενφίκα απέναντι στην Τσέλσι. Είναι τα μόνα πέναλτι που δόθηκαν στους προηγούμενους δέκα τελικούς, στην εποχή του Europa League.

Αποβολή δεν έχει βγει ποτέ σε τελικό Europa League, ονομαζόταν ακόμη UEFA Cup και ήταν ο γνωστός μας (το 2010-11 στον Ολυμπιακό) Μοΐσές Ουρτάδο που αποβλήθηκε, με δεύτερη κίτρινη, στο 68’ του Εσπανιόλ – Σεβίλλη 2-2.

Στα πέναλτι κρίθηκε το Σεβίλλη – Μπενφίκα το 2014 και, τελευταίος στην παράταση το Ατλέτικο – Φούλαμ 2-1 το 2010.

Επίσης το 2014 έλαβε χώρα η τελευταία ήττα, σε τελικό Europa, ομάδας που μετείχε νωρίτερα στους ομίλους του Champions League: η Μπενφίκα. Εκτοτε, και το 2016 η Σεβίλλη και το 2018 η Ατλέτικο, το κατέκτησαν.

Δεν υπάρχει ακόμη χατ-τρικ σε τελικό την εποχή του Europa League αλλά σε 6/10 τελικούς σκόραραν από δύο φορές οι Ντιέγο Φορλάν (2010), Ραδαμέλ Φαλκάο (2012) και Αντουάν Γκριεζμάν (2018) για την Ατλέτικο, Κάρλος Μπάκα (2015) και Κόκε (2016) για τη Σεβίλλη, Εντέν Αζάρ (2019) για την Τσέλσι!

Λουκάκου, ακούει;

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Oσο για αυτογκόλ; Δεν έχει σημειωθεί κανένα από το 1998, οπότε καθιερώθηκαν οι μονοί τελικοί στη διοργάνωση! Τελευταίο ήταν, δε, το μακρινό 1989 όταν αναμετρήθηκαν σε διπλά ματς η Νάπολι του Μαραντόνα, του Καρέκα και του Αλεμάο και η Στουτγάρδη του (άλλοτε τεχνικού του ΠΑΟΚ) Αρι Χάαν, που είχε βασικό τον (άλλοτε τεχνικό του Ολυμπιακού) Σρέτσκο Κάτανετς!

Στο «Σαν Πάολο» οι Μαραντόνα και Καρέκα έκαναν το 2-1 στο τέλος, ανατρέποντας το γκολ του Γκαουντίνο (σε ματς με διαιτητή τον… δικό μας, Μάκη Γερμανάκο) και στο «Νέκαρσταντιον» έφεραν 3-3, με τον Φερνάντο ντε Νάπολι να σημειώνει αυτογκόλ στο 70ό λεπτό! O oποίος Μαραντόνα το 1992-93 έπαιξε... στη Σεβίλλη.



Βεβαίως, υπάρχει κι άλλο αυτογκόλ, πιο πρόσφατο, που έκρινε μάλιστα και τελικό, το 2001, αλλά επιτεύχθηκε στην παράταση: ήταν το Λίβερπουλ - Αλαβές 5-4 το 2001 στο Ντόρτμουντ, και το είχε πετύχει ο Χέλι στο 116'.

Τέλος, για τα πέναλτι, η Σεβίλλη έχει 5/6 νίκες στη… ρώσικη ρουλέτα, στην Ευρώπη, με μόνο αποκλεισμό το 2007-08 από τη Φενερμπαχτσέ στους «16» του Champions League, και η Ιντερ 2/4 επιτυχίες αλλά έχει να πάει από το 1996-97 και την πρόκριση επί της Γκράτσερ στα προκριματικά του UEFA Cup.

Ισπανο-ιταλικοί τελικοί, το σκορ στο 8-4


19 Μαΐου 1999, «Βίλα Παρκ», Μπέρμιγχαμ. Με γκολ των Κρίστιαν Βιέρι στο 7’ και Πάβελ Νέντβεντ στο 81’ η Λάτσιο του Σβεν Γκόραν Ερικσον επικρατεί 2-1 της Μαγιόρκα, η οποία είχε προηγηθεί στο 11’ με τον Λάρα Γκαρσία Ντάνι, ένα από τα μεγαλύτερα «παλτά» που φόρεσαν τη φανέλα του Ολυμπιακού (2005-07). Ηταν ο τελευταίος, στην ιστορία, τελικός του Κυπέλλου Κυπελλούχων και, παράλληλα, η τελευταία νίκη Ιταλών επί Ισπανών σε ευρωπαϊκό τελικό. Εκτοτε; Τρεις σερί ήττες, όλες στο Champions League.

Η, δε, τελευταία αντάμωση των χωρών στον θεσμό, σε τελικό, ήταν το 1997 για το UEFA όταν η Γιουβέντους είχε πάρει το τρόπαιο μετά από διπλούς αγώνες κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο. Στο «Κομουνάλε» η ομάδα του Τζιοβάνι Τραπατόνι είχε επιβληθεί με 1-0 με γκολ του Μάρκο Ταρντέλι και στο «Σαν Μαμές» ηττήθηκε… γλυκά με 2-1, προηγούμενη νωρίς με τον Ρομπέρτο Μπέτεγκα, για να γυρίσουν (άδοξα) το σκορ για τους Βάσκους ο Χαβιέ Ιρουρέτα και ο Κάρλος Ρουίζ.


Συνολικά το σκορ Ισπανών με Ιταλούς, σε… ευρω-τελικούς, είναι 8-4. Και, για να γίνει κατανοητό…:


  • 1956-57, Πρωταθλητριών, Ρεάλ Μαδρίτης – Φιορεντίνα 2-0 🇪🇸

  • 1957-58, Πρωταθλητριών, Ρεάλ Μαδρίτης – Μίλαν 3-2 (παρ.) 🇪🇸

  • 1961-62, Κυπελλούχων, Ατλέτικο Μ. – Φιορεντίνα, 1-1 και 3-0 🇪🇸

  • 1963-64, Πρωταθλητριών, Ιντερ – Ρεάλ Μαδρίτης 3-1 🇮🇹

  • 1976-77, UEFA Cup, Γιουβέντους – Αθλέτικ Μπιλμπάο 1-0 και 1-2 🇮🇹

  • 1988-89, Κυπελλούχων, Μπαρτσελόνα – Σαμπντόρια 2-0 🇪🇸

  • 1991-92, Champions League, Μπαρτσελόνα – Σαμπντόρια 1-0 (παρ.) 🇪🇸

  • 1993-94, Champions League, Μίλαν – Μπαρτσελόνα 4-0 🇮🇹

  • 1997-98, Champions League, Ρεάλ Μαδρίτης – Γιουβέντους 1-0 🇪🇸

  • 1998-99, Κυπελλούχων, Λάτσιο – Μαγιόρκα 2-1 🇮🇹

  • 2014-15, Champions League, Μπαρτσελόνα – Γιουβέντους 3-1 🇪🇸

  • 2016-17, Champions League, Ρεάλ Μαδρίτης – Γιουβέντους 4-1 🇪🇸


21 χρόνια μετά…


Η Ιντερ γίνεται απόψε η πρώτη ιταλική ομάδα που πηγαίνει στον τελικό της διοργάνωσης από το… 1999 και το Πάρμα – Μαρσέιγ 3-0 στη Μόσχα. 21 χρόνια!

Ναι, την Πάρμα, ναι, του (μετέπειτα τεχνικού του Παναθηναϊκού) Αλμπέρτο Μαλεζάνι, του Ενρίκο Κιέζα του Ερνάν Κρέσπο, του Αλέν Μπογκοσιάν, του Ρομπέρτο Σενσίνι, του Λιλιάν Τιράμ, του Φάμπιο Καναβάρο, του Χουάν Βερόν και, φυσικά, του Τζίζι Μπουφόν.

Σε διοργάνωση, τότε, που στα ημιτελικά οι «παρμέντζι» απέκλεισαν την Ατλέτικο και η Μαρσέιγ την… Μπολόνια (άλλες εποχές…) η Πάρμα έφτασε στο τρόπαιο με γκολ του Κρέσπο, του Βανόλι και του Κιέζα απέναντι στην ΟΜ του Ρονάλντ Κουρμπίς, παίκτη του Ολυμπιακού το 1973-74. Η οποία τότε είχε τον πιτσιρικά, ακόμη, Ρομπέρ Πιρές και αρχηγό τον Λοράν Μπλαν.

…και Λουκάκου όπως Ρονάλντο


Ο Ρομέλου Λουκάκου διανύει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του απειλεί πλέον το ρεκόρ του Ρονάλντο, με τα περισσότερα γκολ στην παρθενική του περίοδο.


Ο Βέλγος στράικερ σκόραρε δις στον ημιτελικό με τη Σαχτάρ κι έφτασε τα 33 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις με την Ιντερ (και βρίσκοντας δίχτυα σε δέκα διαδοχικά ματς του Europa League, μαζί με αυτά με την Εβερτον) και απειλεί το απόλυτο ρεκόρ τερμάτων στην πρώτη ποδοσφαιρική χρονιά στην Ιντερ. Ρεκόρ που κατέχει το «φαινόμενο» Ρονάλντο όταν, το 1997-98, είχε σκόραρε 34 φορές.

Οιωνός ή όχι, ο Ρονάλντο είχε οδηγήσει τότε την Ιντερ στην κατάκτηση του Κυπέλλου UEFA, σκοράροντας στο 3-0 επί της Λάτσιο…

Στοιχηματικά…


…μετά από ανάλυση 2.200 λέξεων, πού να πρωτοκαταλήξεις; Ναι, Ιντερ βλέπω αλλά ποιος την υποτιμά αυτή τη Σεβίλλη; Να ρίξεις απλή κατάκτηση; Ε, κάπως η Σεβίλλη πρέπει να το χάσει και μια φορά, δεν γίνεται. Τούτο όμως, δεν συνιστά επιχείρημα, έτσι; Αφήστε δε που το έχει πάρει… κανονικά στο 90λεπτο αλλά και στα πέναλτι, μόνο η παράταση της λείπει… Χτυπάω ξύλο, ως interista!

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Υψηλά όρια στοιχηματισμού
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βασικό pick τα τουλάχιστον δύο γκολ στο ματς, συνδυαζόμενα με μη ήττα της Ιντερ. Από εκεί και πέρα, εναλλακτικά…

Ένα εξ αυτών, το late goal: η Σεβίλλη σκοράρει πολύ προς το τέλος (11 γκολ φέτος μετά το 60’ στη διοργάνωση), όπως και η Ιντερ προς τη λήξη (7 γκολ από το 81’ και μετά).

Σε πιο… κουλά, για σκόρερ ΟΚ, από Ιντερ κοιτάς τον Λουκάκου. Λογικό και δεν πληρώνει και πολύ, ούτε ο Λαουτάρο. Το πήγα… στο άκυρο: Ντιέγο Γοδίν. Ο πλέον έμπειρος απόψε στο τερέν. Στα 34 του πια, δεν ξεχνάω το γκολ που είχε βάλει σε τελικό, το 2014, στο Champions League με τη Ρεάλ – αλλά η Ατλέτικο λύγισε με 4-1 στην παράταση. Μια κεφαλιά από κόρνερ είναι…

Ετερο, το ανέφερα και πιο πάνω, αυτογκόλ: έχει 31 χρόνια να εμφανιστεί σε τελικό του θεσμού! Αργά ή γρήγορα… Και φανταστείτε, λέει, να βάλει αυτογκόλ… κάνας Γοδίν, να λέω το πάτερ ημών ανάποδα όλη νύχτα (χεχε).

Τέλος, αναφορικά με τις κάρτες, σφυρίζει ο… αγαπημένος Ντάνι Μάκελι, μας πλήρωσε και πρόσφατα ο Ολλανδός, στο Σίτι – Λιόν 1-3 καθώς βγάζει λιγοστές κάρτες γενικά. Φέτος, σε 6 ματς του Champions League, έβγαλε μόνο 19! Αλλά ένας τελικός, αν έχει κάμποσα σκληρά φάουλ, ίσως αλλάξει τα δεδομένα. Και δεν είναι και… λάιτ οι παίκτες των δυο τους, για απόψε. Οπότε, κόντρα στα δεδομένα, προς τα πάνω και ζητούμενο οι 5 κίτρινες.

 

Combo

 

🇪🇸🇮🇹 22:00 Σεβίλλη 🆚 Ιντερ ⏩ Χ2 & over 1,5 🦊 1.85. (Stoiximan)

Κάρτες

 

🇪🇸🇮🇹 22:00 Σεβίλλη 🆚 Ιντερ ⏩ Over 4,5 κίτρινες 🦊 1.87. (Novibet)

Late goal

 

🇪🇸🇮🇹 22:00 Σεβίλλη 🆚 Ιντερ ⏩ Over 0,5 στο 76’ ως λήξη 🦊 2.15. (Netbet)

Σκόρερ, fun bet

 

🇪🇸🇮🇹 22:00 Σεβίλλη 🆚 Ιντερ ⏩ Γκολ Γοδίν 🦊 15.00. (Bwin)

Fun bet

 

🇪🇸🇮🇹 22:00 Σεβίλλη 🆚 Ιντερ ⏩ Αυτογκόλ 🦊 11.00. (Bet365)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ