foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ62
PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Από το Canal+ του Γουεά και του Ραΐ, στην Παρί του CSI

Μποζιονέλος | 18 Αυγ 2020 12:04
pjimage.jpg

Η Ιντερ έγραψε ιστορία χθες, καθώς για πρώτη φορά στη διοργάνωση λήγει ημιτελικός με πέντε γκολ διαφορά. Το 5-0 των Λομβαρδών επί της Σαχτάρ ήταν απόρροια της εξαιρετικής τακτικής του Αντόνιο Κόντε που… κλείδωσε τους Ουκρανούς στο β’ μισό, δεν τους επέτρεψε φάσεις (παρά μόνο φλύαρη κατοχή) και μπροστά ήταν τρομερά αποτελεσματική. Δείχνει απλό, δεν είναι. Και, φυσικά, δεν το περίμενα…

Σε ημιτελικό Πρωταθλητριών / Champions League φυσικά και υπάρχει ανάλογο: το Μίλαν – Ρεάλ 5-0 την άνοιξη του ’89.

Να ευχαριστήσουμε, βέβαια, εμείς οι «νερατζούρι» τη Γιουνάιτεντ που άφησε κοτζάμ Ρομέλου Λουκάκου: 10 σερί ματς που σκοράρει στο Europa League (!), πρώτος τελικός για την Ιντερ μετά το 2010 και το 2-0 επί της Μπάγερν στη Μαδρίτη.

Και, σημαντικό, η Ιντερ έφτασε τα 111 γκολ στη σεζόν 2019-20 σε όλες τις διοργανώσεις, ξεπερνώντας τις επιδόσεις των σεζόν 1950-51 και 2006-07.


Να μη λέμε μόνο για την Αταλάντα… 

Τελικά ήταν… μ@λ@κ#ς ή πιο μπροστά από όλους;


29 Μαΐου 2020. Η «LEquipe» κυκλοφορεί με τον ρηξικέλευθο τίτλο «Comme des cons?», διερωτώμενη αν οι Γάλλοι αποδείχθηκαν τελικά… μ@λ@κ#ς που έβαλαν παύλα στο πρωτάθλημά τους, ενώ Αγγλοι, Γερμανοί, Ισπανοί και Ιταλοί συνέχισαν κανονικά μετά το lockdown, έστω και σε άδεια γήπεδα.

Εντέλει, η έγκυρη γαλλική εφημερίδα… εκτέθηκε. Δυόμισι μήνες μετά, δύο από τις τέσσερις ομάδες των ημιτελικών του Champions League είναι γαλλικές. Και οι άλλες δύο, γερμανικές. Τυχαίο;

Όχι, όχι. Καθόλου. Λειψία – Παρί Σεν Ζερμέν απόψε, Μπάγερν – Λυών αύριο, τέσσερις ομάδες που δεν έδωσαν ούτε ένα επίσημο ματς μέσα στον Ιούλιο και ελάχιστα τον Αύγουστο! Κοινός παρονομαστής η ξεκούραση, σωματική και νοητική.

Από τις οκτώ που μπήκαν στον... χορό της ολοκλήρωσης της φάσης των «16» και τις τέσσερις που είχαν προκριθεί για το Final 8 της Λισαβόνας, η Μπάγερν, η Λειψία, η Παρί Σεν Ζερμέν και η Λυών ήταν οι μόνες με αρκετό χρόνο να προετοιμαστούν διαφορετικά από τις υπόλοιπες. Τα «φρέσκα» πόδια και... μυαλά έκαναν τη διαφορά.

Η Μπάγερν έμεινε για 70 μέρες χωρίς επίσημο ματς λόγω κορωνοϊού. Από τον τελικό Κυπέλλου με τη Λέβερκουζεν (4-2) έως τη ρεβάνς με την Τσέλσι (4-1) πέρασαν 35 μέρες. Σ’ αυτό το διάστημα, οι παίκτες της έκαναν διακοπές δύο εβδομάδες και τις υπόλοιπες προετοιμάστηκαν για το Champions League. Είχαν και άλλες πέντε μέρες για να ετοιμαστούν για την Μπαρτσελόνα. Στην... παλιά κανονικότητα δεν θα είχαν 26 μέρες προετοιμασίας για ολόκληρη τη σεζόν!

Η Λειψία έκατσε 67 μέρες εξαιτίας της πανδημίας. Αφότου άρχισε να κυλά και πάλι η μπάλα έχει δώσει μόλις δέκα ματς - τα λιγότερα μεταξύ των 12 συλλόγων με εξαίρεση των γαλλικών. Από την τελευταία αγωνιστική της Bundesliga μέχρι το ματς με την Ατλέτικο είχε 47 μέρες, 22 περισσότερες από την αντίπαλό της.

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Υψηλά όρια στοιχηματισμού
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Η Λυών δεν έπαιξε για 145 μέρες και η Παρί Σεν Ζερμέν για 135. Οι Παριζιάνοι έπαιξαν με τους «γκον» στον τελικό του Λιγκ Καπ (0-0, 6-5 πέν.), αφού κατέκτησαν το Κύπελλο Γαλλίας (1-0 τη Σεντ Ετιέν). Εχοντας αρχίσει προπονήσεις από το τρίτο δεκαήμερο του Ιουνίου, τόσο η Παρί, όσο και η Λιόν, έδειξαν εξαιρετική αντοχή και καθαρή σκέψη στα παιχνίδια τους για το Champions League. Οι μεν ανέτρεψαν το εις βάρος τους σκορ και νίκησαν 2-1 την Αταλάντα στα τελευταία λεπτά, ενώ οι δε δεν υπέφεραν όταν «πολιορκήθηκαν» από τη Γιουβέντους (ήττα με 2-1) και από τη Μάντσεστερ Σίτι (νίκη με 3-1).

Όχι, τυχαίο δεν είναι…

Από την Παρί του Canal+ στην PSG των Αράβων


H τετραετία 1992-96 είναι αυτή που έβαλε την Παρί Σεν Ζερμέν στον χάρτη του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, αλλά έκτοτε, και ως φέτος, δεν είχε εμφανιστεί πάλι σε ημιτελική φάση, ενώ το 2013-16 αποκλειόταν, ετησίως, στα προημιτελικά του Champions League: με δύο ισοπαλίες από την Μπαρτσελόνα, από την Τσέλσι στο γκολ, με δύο ήττες από την Μπάρτσα κι από τη Σίτι οριακά.

Netbet
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Δωρεάν συναλλαγές 
check_3c
Ειδικά & Ασιατικά Χάντικαπ
check_3c
Φιλικό mobile
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Προ 25ετίας όμως οι Παριζιάνοι έδειχναν μια τάση για… γιγάντωση στο ευρωπαϊκό στερέωμα, απόρροια της εξαγοράς τους από τους μεγαλομετόχους του πανίσχυρου Canal+, ωστόσο μόνο το 1993-94 πήραν τον τίτλο στη Ligue 1, σε εποχή που το πρωτάθλημα κάθε χρόνο πήγαινε και σε άλλη ομάδα, μετά την πτώση της αυτοκρατορίας της Μαρσέιγ του απατεώνα Μπερνάρ Ταπί. Η Ναντ, η Οσέρ, η Μονακό, η Λανς, η Μπορντό πήραν πρωτάθλημα, έως ότου εμφανίστηκε η Λυών.

Στα μέσα των 90s λοιπόν η Παρί μέτρησε τέσσερις σερί «γεμάτες» ευρωπαϊκές σεζόν.


Το 1992-93 ήταν στα ημιτελικά του UEFA Cup, όπου έμεινε εκτός με δύο ήττες από τη Γιουβέντους, 2-1 στο Τορίνο και 1-0 στο Παρίσι, όλα τα γκολ από τον «μικρό Βούδα» Ρομπέρτο Μπάτζιο. Τεχνικός της τότε ο Πορτογάλος Αρτούρ Ζόρζε και με σταρ τον Λιβεριανό φορ Ζορζ Γουεά, τον Νταβίντ Ζινολά αλλά και τους (μετέπειτα προπονητές!) Ρικάρντο Γκόμες, Αντουάν Κομπουαρέ, Λοράν Φουρνιέ, Πολ Λε Γκεν!

Το 1993-94 μετέχει στο Κυπελλούχων και, αφού αποκλείει κοτζάμ Ρεάλ στα προημιτελικά (1-0 με Γουεά στη Μαδρίτη, 1-1 στη ρεβάνς με Γκόμες και Μπουτραγένιο), ανταμώνει στους «4» με την Αρσεναλ της προ-Βενγκέρ εποχής, με τεχνικό τον Τζορτζ Γκρέιαμ. 1-1 στο Παρίσι με γκολ από Ζινολά και Ιαν Ράιτ, ήττα 1-0 στο Λονδίνο από γκολ του Κέβιν Κάμπελ και με δοκάρι στο τέλος από τον Ραΐ, στην πρώτη σεζόν του τεράστιου Βραζιλιάνου με τη φανέλα της.

Την πίκρα του αποκλεισμού από την Αρσεναλ γλύκανε η κατάκτηση του τίτλου στη Γαλλία για την Παρί, πρώτου μετά από οκτώ χρόνια που σήμαινε και συμμετοχή στο… φρέσκο, ακόμη, Champions League. Με τον Λουί Φερναντέζ, πια, στον πάγκο οι Παριζιάνοι κάνουν το 6/6 στον όμιλο τερματίζοντας μπροστά από την Μπάγερν, αποκλείουν στους «8» την Μπαρτσελόνα με 1-1 στη Βαρκελώνη και 2-1 στο Παρίσι και στα ημιτελικά αποκλείονται με δύο ήττες από τη Μίλαν του Φάμπιο Καπέλο και των Σαβίσεβιτς, Μπόμπαν, Ντεσαγί, Μαλντίνι, Μπαρέζι.

Παράλληλα χάνουν το πρωτάθλημα από την πανίσχυρη, τότε, Ναντ και το 1995-96 παίζουν Κυπελλούχων. Και… με σερί οκτώ νικών φτάνουν ως και τον τελικό, αφήνοντας εκτός στα ημιτελικά την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, με γκολ των Πατρίς Λοκό στο Παρίσι και Τζοργκαέφ στο «Ριαθόρ» (1-0 αμφότερα). Και οι δύο είχαν προστεθεί στο ρόστερ, όπως ο Πασκάλ Νουμά, ο Ντέλι Βαλδές, ο Μπρούνο Ενγκοτί. Και, στον τελικό των Βρυξελλών, η Παρί κατέκτησε το μοναδικό της, ως σήμερα, ευρωπαϊκό τρόπαιο νικώντας 1-0 τη Ραπίντ Βιέννης με τέρμα του Ενγκοτί.


Η Παρί, ωστόσο, δεν έδωσε συνέχεια στην ευρωπαϊκή της δυναμική, σταδιακά (και με την εμφάνιση της Λυών στο γαλλικό, ποδοσφαιρικό στερέωμα) εξελίχθηκε σε κομπάρσο, έως ότου βέβαια κατέληξε υπό αραβική ιδιοκτησία…

Όταν ο Τούχελ προπονούσε τον Νάγκελσμαν


Πέρασαν 13 χρόνια… Τη σεζόν 2007-08 ο Τόμας Τούχελ ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τη β’ ομάδα της Αουγκσμπουργκ. Και ανάμεσα στους παίκτες, ήταν και ο 19χρονος Γιούλιαν Νάγκελσμαν, αμυντικός τότε. Τραυματίας ων, ο Νάγκελσμαν πήγαινε και παρακολουθούσε τις προπονήσεις και ο Τούχελ του ζήτησε να παρακολουθήσει κάποιους αντιπάλους και να ετοιμάσει αναφορές.

Σύντομα κατάλαβε πως «εσύ μια μέρα θα γίνεις προπονητής». Πέρασαν 12 χρόνια μετά την αποχώρηση του Τούχελ για τη Μάιντζ και την απόσυρση του Νάγκελσμαν από το ποδόσφαιρο, πρόωρα, και οι δύο Γερμανοί ανταμώνουν ως αντίπαλοι σε ημιτελικό Champions League!


Τούχελ και Νάγκελσμαν έχουν αναμετρηθεί άλλες τρεις φορές στο παρελθόν, το 2016 και το 2017 όταν ο πρώτος ήταν ακόμη στην Ντόρτμουντ και ο συνάδελφός του στη Χοφενχάιμ. Ο Τούχελ δεν έχασε ούτε ματς. Ο απολογισμός; Δύο νίκες και μία ισοπαλία με 7-4 γκολ υπέρ της ομάδας του.

Red Bull VS QSI και… χάδια


Λειψία εναντίον Παρί Σεν Ζερμέν στον απρόσμενο ημιτελικό του «Λουζ» της Λισαβόνας. Απρόσμενος βάσει ονομάτων, ειδικά για τη Λειψία, αλλά όχι με βάση το πώς έπαιξαν στα προημιτελικά του Final 8. Κοινός παρονομαστής; Ότι… μισιούνται εντός των χωρών τους. Η Λειψία επειδή δεν διοικείται από εταιρεία λαϊκής βάσης, αλλά από τη Red Bull, και η Παρί από τους Αραβες του Κατάρ και το fund QSI (σ.σ. Qatar Sports Investments).

Ετερος κοινός παρονομαστής, τα… χάδια από την UEFA. Το 2018 η Λειψία κληρώθηκε στον ίδιο όμιλο του Europa League με την… ομόσταυλη Σάλτσμπουργκ όμως η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία έκλεισε τα μάτια. Όπως σφύριξε αδιάφορα στην έρευνα για την παραβίαση του financial fair play μετά το διπλό χτύπημα με Νεϊμάρ και Εμπαπέ για την Παρί: η υπόθεση μπήκε στο αρχείο.

Μόνο προκρίσεις ενάντια σε Γερμανούς η Παρί


Λειψία και Παρί αναμετρούνται για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Ο απολογισμός της Λειψίας ενάντια σε γερμανικές ομάδες είναι ισορροπημένος, 2-2-2, στη σεζόν βρήκε και τη Λυών, στον όμιλο, χάνοντας 2-0 εντός και αποσπώντας 2-2 στη Λειψία.

Η Παρί έχει απολογισμό 10-2-5 ενάντια σε γερμανικές ομάδες, στους «16» φέτος απέκλεισε την Ντόρτμουντ με ήττα 2-1 στη Βεστφαλία και 2-0 στο Παρίσι. Επιμέρους είναι 7-1-0 στο Παρίσι και 3-1-5 στη Γερμανία ενώ η Παρί μετρά μόνο προκρίσεις ενάντια σε Γερμανούς, σε νοκ άουτ: Βόλφσμπουργκ το 2009, Λέβερκουζεν το 2014 και Ντόρτμουντ φέτος.


Συνολικά… εθνικά οι Γάλλοι μετρούν 27 νίκες έναντι 25 των Γερμανών στη διοργάνωση (συν 12 ισοπαλίες). Αλλά οι Γερμανοί έχουν το πάνω χέρι στις προκρίσεις σε όλα τα ευρωπαϊκά κύπελλα: 33 υπέρ, 23 κατά, έχοντας όμως δει ομάδες τους ν’ αποκλείονται τις τρεις τελευταίες φορές που έπαιξαν με γαλλικές ομάδες (2014 Παρί Σεν Ζερμέν - Λεβερκούζεν, 2017 Μονακό - Ντόρτμουντ, 2020 Παρί Σεν Ζερμέν - Ντόρτμουντ).

Επιμέρους όμως σε νοκ άουτ φάσεις του Champions League, οι Γάλλοι υπερέχουν με 4-3 σε προκρίσεις.

Ύψωσε ανάστημα, μήπως βιάστηκε;


Η Λειψία είναι… η Ρόμα του 2018 και η Τότεναμ του 2019, ήτοι μια ομάδα που φτάνει για πρώτη φορά στην ιστορία της στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Αν μη τι άλλο… άθλος, αν και λίγο ως πολύ αναμενόταν τα επόμενα χρόνια να κυριαρχήσει στην Bundesliga και να διακριθεί στην Ευρώπη: Βιάστηκε; Θα δείξει… Ενάντια στην Ατλέτικο όμως, ύψωσε ανάστημα: και ποδόσφαιρο κατοχής έπαιξε, και φάσεις έφτιαξε έστω και ελλείψει Βέρνερ που… βιάστηκε να πάει στην Τσέλσι.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Εκ νέου εκτός ο παγκίτης στόπερ Κονάτε, ερώτημα αν διατηρηθεί βασικός φορ ο Πάουλσεν ή πάρει φανέλα βασικού ο Πάτρικ Σικ. Με 3-4-2-1 ο Νάγκελσμαν, με Ενκουνκού, Ολμο στα… φτερά και τον Λάιμερ να μετατρέπεται σε τέταρτος αμυντικός, όταν αμύνεται, τρικ που έγινε και με την Ατλέτι.

Επιστροφή στο 4-2-4


Η Παρί Σεν Ζερμέν μετέχει για μόλις δεύτερη φορά στα ημιτελικά της διοργάνωσης, έχοντας αποκλειστεί με δύο ήττες από το Μίλαν το ’95. Συνολικά σε… ευρωημιτελικούς μετράει 1/4 προκρίσεις, του ’96 στο Κυπελλούχων επί της Ντεπορτίβο η μόνη διάκριση. Σηκώνει βέβαια κι ένα… εθνικό βάρος μιας και μόνο η Μαρσέιγ, το 1993, πήρε το τρόπαιο ενώ δις η Ρεμς, κι από μια η Μονακό, η Μαρσέιγ και η Σεντ Ετιέν, πέρασαν σε τελικό αλλά απέτυχαν.

Στον προημιτελικό τα… είδε όλα ενάντια στην Αταλάντα, κυνηγούσε το σκορ από νωρίς αλλά άλλαξε τον ρου του ματς η είσοδος του Εμπαπέ στο τέλος, απελευθερώθηκε ο Νεϊμάρ και σκόραρε δις πριν την εκπνοή. Νοκ άουτ ο βασικός κίπερ Κέιλορ Νάβας και θα παίξει ο Σέρχιο Ρίκο, κατά 80% εκτός ο χαφ Βεράτι, στο 100% έτοιμος ο Εμπαπέ, εξέτισε ο Ντι Μαρία. Επαναφέρει το 4-2-4 ο Τούχελ, με Εμπαπέ και Ικάρντι μπροστά, Νεϊμάρ και Ντι Μαρία στα άκρα, Παρέδες (ή Βεράτι) και Μαρκίνιος στα χαφ.

Στοιχηματικά…


…η Παρί κινείται στο max 1.80 για νίκη, παραπάνω από όσο περίμενα (γύρω στο 1.50 – 1.55, αν και μιλάμε για ημιτελικό). Η Λειψία δεν πάει να είναι μια άπειρη ομάδα, όμως… ομάδα, με συνοχή και «χημεία». Πόσο όμως η αυταπάρνηση των παικτών της ή ο ογκόλιθος της άμυνας ονόματι Ουπαμεκανό να αντέξουν, ή πόσα χιλιόμετρα να τρέξει ακόμη ο (σ.σ. νέος Κρόος, κατ’ εμέ) Καμπλ στο κέντρο; Στον διπλασιασμό η νίκη της Παρί, με τουλάχιστον δύο γκολ στον αγώνα, επιλέγοντας την ποιότητα έναντι της ομαδικότητας και με τη σκέψη ότι φέτος οι Παριζιάνοι έχουν σοβαρό προπονητή…

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον ημιτελικό σφυρίζει ο Ολλανδός Μπιόρν Κάιπερς, πολύπειρος και γενικά προσεκτικός ως ρέφερι, με φειδώ μοιράζει κάρτες και καταλογίζει πέναλτι: 3,83 ο μέρος όρος του σε κίτρινες στο Champions League και 18 πέναλτι σε 49 αγώνες, ήτοι ένα κάθε… τρεισήμισι ματς. Δύσκολα θα έχει κάρτες το ματς, επιλογή σε ασιατικό, και αξίζει το ρίσκο για την… εσχάτη των ποινών διότι είναι λογικό να λάβουν χώρα αρκετές φάσεις εντός μικρής περιοχής ενώ ο Νεϊμάρ είθισται να… γλιστράει εύκολα.

 

Combo

 

🇩🇪🇫🇷 22:00 Λειψία 🆚 Παρί Σεν Ζερμέν ⏩ 2 & Οver 1,5 🦊 2.02. (Stoiximan)

Κάρτες

 

🇩🇪🇫🇷 22:00 Λειψία 🆚 Παρί Σεν Ζερμέν ⏩ Under 5 A.H. 🦊 1.87. (Bet365)

Special bet

 

🇩🇪🇫🇷 22:00 Λειψία 🆚 Παρί Σεν Ζερμέν ⏩ Καταλογισμός πέναλτι 🦊 2.85. (Bet365)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ