foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ34
ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Αδιανόητα όσα είδαμε! Και όχι, η αναφορά δεν είναι στο 2-8…

Μποζιονέλος | 15 Αυγ 2020 12:02
117729858_3859219994124434_6575762080089646704_o.jpg

Είχα υποσχεθεί… stay tuned στη χθεσινή στήλη, αναφορικά με ανάλυση του τελικού του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος σνούκερ, ήτοι update σε εκείνη αλλά οι εξελίξεις με… υποχρέωσαν να ανεβάσω νέα.

For the record, μιας και έφυγα (επιτέλους) από Αττική και άρχισα... κάτι σαν διακοπές, με δουλειά, δεν έχω χειρότερο στα 40 μου, και με αυχενικό στα… κόκκινα, να γράφω στo laptop. Θέμα χρόνου να… πιαστώ. Και ναι, εδώ και ενάμισι χρόνο εν μέσω θεραπειών και ασκήσεων είμαι, δεν περνάει εύκολα το ρημάδι αλλά, ας είναι. Δεν πονάνε μωρέ τα παλικάρια…

Για το αδιανόητο Μπαρτσελόνα – Μπάγερν 2-8 τι να πεις...; Θα το συζητάμε για χρόνια, όπως το…. Μα το ίδιο δεν ήταν; Η ίδια γερμανική λογική δεν είναι; Διότι, ξέρετε, στο ποδόσφαιρο συχνά πατάς φρένο: και η Μπάρτσα έχει σταματήσει (σε κάτι 7-0 εύκολα έβαζε 10άρα), και η Ρεάλ, και άλλες. Αλλά όχι οι Γερμανοί.

Θα το συζητάμε λοιπόν όπως το Βραζιλία – Γερμανία 1-7 στο Μουντιάλ του 2014 (και τότε, και φέτος… Τόμας Μίλερ). Αλλά θεωρώ ότι αποτελεί το turning point για την Μπαρτσελόνα. Και ως οπαδός της Ρεάλ δεν τη λυπάμαι αλλά τη σέβομαι. Και ειλικρινά, οι Καταλανοί ας πράξουν ό,τι κι… εμείς με τον Κριστιάνο Ρονάλντο: ας αφήσουν τον Λιονέλ Μέσι να πάει αλλού (στη Σίτι δηλαδή).

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Υψηλά όρια στοιχηματισμού
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Αυτό το συνονθύλευμα έχει και τη δική του υπογραφή. Προπονητές και παίκτες που φαγώθηκαν, κολλητοί του Αργεντινού που εμφανίστηκαν στην ομάδα - και δεν είναι υπερβολή, ως και ο Κίκε Σετιέν με δική του προτροπή βρήκε δουλειά στην Μπάρτσα. Ποιος, ο Μπάμπης Τεννές της Ισπανίας ρε φίλε…

Και δεν είναι τυχαία η αλληλουχία: πρόπερσι 3-0 από τη Ρόμα, πέρυσι 4-0 στο Λίβερπουλ, φέτος το 8-2.


Για τους λάτρεις της στατιστικής, λοιπόν…: 


  • Η Μπάρτσα δέχθηκε τουλάχιστον 6 γκολ σε επίσημο για πρώτη φορά από το 1951 και το 6-0 από την Εσπανιόλ, 7 είχε να δεχθεί από το 7-4 από τη Βαλένθια το 1949 και 8 από το 8-0 από τη Σεβίλλη το 1946.

  • Η Μπαρτσελόνα είχε δεχθεί ως 5 γκολ σε ευρωπαϊκό ματς: 6-2 από τη Βαλένθια στο Εκθέσεων το 1962 και 5-4 από τη Λέφσκι Σόφιας το 1976.

  • Για πρώτη φορά από το 2004-05 ούτε ο Μέσι, μα ούτε και ο Ρονάλντο είναι στα ημιτελικά του Champions League. Τότε: Τσέλσι – Λίβερπουλ και Μίλαν – PSV Αϊντχόφεν. Και το πήρε η Λίβερπουλ, στο έπος της Κωνσταντινούπολης…

  • Για πρώτη φορά από το 2006-07 δεν υπάρχει ισπανική ομάδα στα ημιτελικά! Τότε, Τσέλσι – Λίβερπουλ και Μίλαν – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (και το πήρε η Μίλαν στην Αθήνα).

  • Η Μπάγερν… έσπασε το δικό της ρεκόρ με τα περισσότερα γκολ σε νοκ άουτ αγώνα του θεσμού, ήταν το 7-0 επί της Βασιλείας αλλά και της Σαχτάρ (όπως και το Σίτι – Σάλκε 7-0).

  • Η Μπάγερν έχει 9/9 νίκες στο φετινό Champions League, ισοφάρισε την Μπαρτσελόνα της σεζόν 2002-03, όμως τότε στον τελικό πήγαν Μίλαν και Γιουβέντους (η οποία την απέκλεισε στα νοκ άουτ).


Και, για πρώτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης, από το 1955-56, τρεις Γερμανοί προπονητές είναι στα ημιτελικά! Χανς Ντίτερ Φιλκ (Μπάγερν), Τόμας Τούχελ (Παρί Σεν Ζερμέν) και Γιούλιαν Νάγκελσμαν (Λειψία). Συν ένας εκ των Πεπ Γκουαρδιόλα ή Ρούντι Γκαρσιά (στο Σίτι – Λιόν).


Και πληρωθήκαμε, και το combo και το late goal. Μόνο ο Λενγκλέ δεν πήρε κάρτα, τόσο... άμυνα έπαιξε χθες (χεχε).

Θυμίζω, ανάλυση και προγνωστικά (από τη χθεσινή στήλη) για:

Ο έμπειρος και ο… πρωτάρης, μετά από μέρα – έπος! 



World Snooker Championship 2020, days 15 & 16 (τελικός)


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Κάιρεν Γουίλσον 🆚 Ρόνι ΟΣάλιβαν 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

🗓️ Sessions: Σάββατο 15/8 στις 15:30 και 21:30, Κυριακή 16/8 στις 15:30 και 21:30.

🎱 Best of 35 frames (ο νικητής στα 18).

📝 Αποδόσεις (Bet365): 3.50 – 1.30

ΟΚ, οι 99 στους 100 χθες ασχολήθηκαν με την 8άρα της Μπάγερν αλλά τα όσα διημείφθησαν στο Σέφιλντ και στο Παγκόσμιο του σνούκερ, δεν έχουν προηγούμενο! Οι… λάτρεις, αλλά και μύστες, του σπορ, ξέρουν. Τα γράφω όσο πιο αναλυτικά, και κατανοητά (και για μη γνώστες) μπορώ…

Για να κατανοήσετε, ιδού τι έγραψε κοτζάμ Γκάρι Λίνεκερ! Και, όχι, το ποδόσφαιρο δεν μπορεί να προσφέρει τις συγκινήσεις αυτού του σπορ, είμαι βέβαιος πλέον…


Χθες λοιπόν διεξήχθησαν τα τελευταία μέρη των ημιτελικών, αμφότερα κρίθηκαν σε decider, ήτοι στο τελευταίο frame, και σε αμφότερα ο παίκτες που ήταν μπροστά στο σκορ, έχοντας φτάσει στα 16, ηττήθηκαν! Καλό; Ανατροπή, ανατροπέλα, πέλα…

Κάιρεν Γουίλσον: ο 28χρονος Αγγλος και Νο 8 στο world ranking φτάνει για πρώτη φορά στην καριέρα του στον τελικό του Παγκοσμίου αλλά, ως είχα αναφέρει και σε άλλες στήλες, το… γυρόφερνε. Στα προηγούμενα τέσσερα ήταν στην 8άδα και μια φορά στα ημιτελικά. Και δεν τα κατάφερε και άδικα, κατ’ αρχάς στους «8» απέκλεισε τον κάτοχο του τίτλου, Τζαντ Τραμπ, και δη εμφατικά (13-9) και στο ημιτελικό, σε ένα απίθανο ματς με τρομερές αλλαγές σε σκορ και συναισθήματα.

Ο Γουίλσον νίκησε με 17-16 τον φιλότιμο Σκωτσέζο Αντονι ΜακΓκιλ (που άφησε υποσχέσεις για το μέλλον) και δεν είναι μόνο ότι κρίθηκε οριακά και με εναλλαγές στο σκορ. Είναι ότι δεν πρέπει να έχει υπάρξει πιο δραματικό decider frame στην ιστορία του σνούκερ, αναλογιστείτε ότι το σκορ ήταν… μαμούθ για τα δεδομένα (103-83). Αναλογιστείτε ότι ο ΜακΓκιλ μάζεψε περισσότερους πόντους σε αυτό το frame που έχασε, απ’ όσους στα 7 από τα 16 που κέρδισε ενώ ο Γουίλσον νίκησε βάζοντας την πράσινη… κατά λάθος.


Ο Γουίλσον κέρδισε ήδη 250.000 λίρες ως φιναλίστ και θα πάρει άλλες τόσες αν πάρει τον τίτλο, ο ΜακΓκιλ αποχώρησε με 100.000, κορυφαίο ποσό που έχει κερδίσει στην καριέρα του. Δεν τον χάλασε…

Ο Γουίλσον έχει χέρι, ψυχραιμία, παίζει επιθετικά, είναι κατ’ εμέ ένας παίκτης που θα είναι για χρόνια στους top. Αν ήρθε η ώρα του για να γίνει παγκόσμιος πρωταθλητής ή… θα περιμένει, θα φανεί το βράδυ της Κυριακής.

Netbet
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Δωρεάν συναλλαγές 
check_3c
Ειδικά & Ασιατικά Χάντικαπ
check_3c
Φιλικό mobile
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ρόνι Ο’Σάλιβαν: τα λόγια είναι περιττά. Πρόκειται για τον κορυφαίο εν ενεργεία παίκτη του σνούκερ, με 5 παγκόσμιους τίτλους αλλά κανέναν από το 2013. Ο 44χρονος Rocker (No 6 στο world ranking) έκτοτε πήγε ξανά σε τελικό το 2014, σε τρίτο συνεχόμενο, αλλά ηττήθηκε από τον Μαρκ Σέλμπι. Πήρε πάντως το… αίμα του πίσω μετά το χθεσινό, ιστορικό (από κάθε άποψη) ημιτελικό!

Ο Ρόνι είχε προηγηθεί με 5-3 στο πρώτο μέρος αλλά στο δεύτερο και στο τρίτο τα βρήκε σκούρα, μάλιστα σε κάποια φάση έχανε με 10-13. Το βράδυ της Παρασκευής, χωρίς οι δύο παίκτες να παίξουν σπουδαίο σνούκερ, ο Σέλμπι συνέχιζε να παίζει εκνευριστικά με safety, ο Ρόνι ήταν άστοχος με αποτέλεσμα στο 14-15 να.,.. παρατήσει το frame, χτυπώντας δυνατά τη ροζ και να αποχωρήσει (για μικρό διάλειμμα) εκνευρισμένος! Όλα έδειχναν ha finito la musica, ha passato la festa αλλά ο Rocker επέστρεψε, πήρε τρία συνεχόμενα και την πρόκριση (17-16)!

Για να το κάνω λιανά, ο Ο’Σάλιβαν αποθέωσε το άθλημα… ξεφτιλίζοντάς το με το σκηνικό της ροζ. Διότι το σνούκερ είναι και ένα άθλημα ευγένειας, fair play, ιπποτικό. Και στο ερώτημα, εκεί στο greek snooker fans που έχουμε μαζευτεί εμείς οι σνουκερόφιλοι στο Facebook, αν τα είχε κάνει πάνω του ο Σέλμπι στο decider, η απάντηση ήταν «μα φυσικά»! Και πώς; Απάντησε ο ίδιος, μετά: «Βρήκα λίγη μαγεία στο τέλος, μάλλον από την απόγνωση της επικείμενης ήττας». Τόσο απλά… 

Παράδοση: Γουίλσον και Ο’Σάλιβαν έχουν αναμετρηθεί άλλες 6 φορές, 4-2 μπροστά σε νίκες ο Ρόνι. Εξ αυτών τρία είχαν παραπάνω από ένα μέρη, όπως τώρα στο Παγκόσμιο (π.χ. ο τελικός του Champions of the Champions το 2018) και στα τρία νίκησε ο Ο’Σάλιβαν.

🦊 Προγνωστικά σνούκερ: ομολογώ ότι έχω χαλαστεί ως… ρονικός, λάτρης του Ο’Σάλιβαν. Διότι πόνταρα, πριν τα ημιτελικά, στο 3.50 τον Γουίλσον για κατάκτηση με τη σκέψη ότι τελικά θα προκρινόταν ο (αχώνευτος, κατ’ εμέ) Σέλμπι. Φάτα τώρα, Μπόζιο…

Πέρα από την πλάκα, στο στοίχημα συναισθηματισμοί δεν χωρούν. Αφενός. Αφετέρου, δεν θα κάνω κάποια κάλυψη καθώς ο Ο’Σάλιβαν σταθερά καλός δεν ήταν στο τουρνουά, ούτε και ο Γουίλσον. Είναι ματς Δαυίδ εναντίον Γολιάθ με… στέκες, χωρίς σφεντόνα.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είθισται ο ηττημένος στους τελικούς να φτάνει τουλάχιστον τα 13 frames, ήτοι over 30,5 (στους τελευταίους 7/9 επιβεβαιώθηκε), line που είναι και το κύριο στον αγώνα. Αναγκαστικά παίζεις σύνολο frames καθώς ο Γουίλσον είναι στο 3.50 για νίκη και ο Ο’Σάλιβαν μόνο στο 1.30. Πιο αμφίρροπο το κόβω όμως, με τον ηττημένο πέριξ των 14 frames. Αρα, ασιατικό, με μονάδα σε ακριβώς 14 για τον φιναλίστ.

Και, με μεγαλύτερο ρίσκο σε απόδοση αλλά ίδια λογική (στο 14άρι), το over 31,5 frames. 

 

Ασιατικό

 

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿15:30 Γουίλσον 🆚 Ο’Σάλιβαν ⏩ 1 (+4 Α.Η.) 🦊 1.85. (Bet365)

Μονό

 

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿15:30 Γουίλσον 🆚 Ο’Σάλιβαν ⏩ Over 31,5 🦊 2.20. (Stoiximan )

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ