foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ292
PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Από τον… Σαραβάκο στον Μόντσι και τον Χίτερ

Μποζιονέλος | 06 Αυγ 2020 12:42
1999-saravakos.jpg

Το Europa League δεν μας πήγε άσχημα χθες, το κρίμα είναι ότι έλειψε ένα γκολ από τη Βόλφσμπουργκ, στο Κίεβο με τη Σαχτάρ, για να περάσει και το ρισκαδόρικο combo του 3.30. Ας είναι, να περνάνε… όλα δεν γίνεται.

Η Ιντερ έδειξε χαρακτήρα χθες και άφησε εκτός τη Χετάφε στο Γκέλζενκιρχεν, η Γιουνάιτεντ έδωσε φιλικό με τη LASK, η Σαχτάρ είναι ομαδάρα και η Κοπεγχάγη την πέτυχε… χαλαρή την Μπασάκ (ούτε κάλυψη δεν ήθελε τελικά).

Καμία τους όμως δεν έδειξε ανίκητη (αναφέρομαι σε σκέψεις για κατάκτηση του φετινού Europa), βέβαια η Γιουνάιτεντ είναι… βουνό και χθες δεν είχε και κίνητρο να παίξει καλά, μετά την 5άρα στο πρώτο ματς στην Αυστρία.

Και η Ιντεράρα μου, καλούτσικη ήταν (ξαναβάλτε τον Λουκάκου σε τέτοια απόδοση, παρακαλώ…), βέβαια το χαμένο πέναλτι ίσως άλλαζε τον ρου του αγώνα, όχι του στοιχήματός μας, δεμένο ήταν…


https://www.facebook.com/nbozionelosgr/posts/328890718497582

Γράφτηκε ιστορία μια βραδιά στο Λέβερκουζεν


Στο Λέβερκουζεν – Ρέιντζερς έχουν τελειώσει όλα μετά το 3-1 του «Αϊμπροξ». Όλα; Sorry, αλλά δεν είμαι βέβαιος… Και κοίτα να δεις τι θυμήθηκα.


2 Νοεμβρίου, 1993, δύο εβδομάδες μετά το… κράξιμο στο κατάμεστο ΟΑΚΑ και τη συντριβή με 4-1 από τη Λέβερκουζεν (σε ματς που δεν είχε μεταδοθεί τηλεοπτικά, καβούρια πρόεδρο είχαμε τότε, άλλωστε…) ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε στην «Μπάι Αρίνα» με το… μαχαίρι στα δόντια. Κυριολεκτικά! Και όχι μόνο προηγήθηκε με γκολ του Σαραβάκου και του Γεωργιάδη, όχι μόνο απώλεσε απίθανες ευκαιρίες, ειδικά από Βαζέχα, Μαραγκό και Νιόπλια, αλλά έφτασε κοντά σε μια απίστευτη πρόκριση. Πολύ κοντά, παρουσία μάλιστα 7.000 Ελλήνων στις εξέδρες.

Το εν λόγω ματς είναι σημαδιακό: αφενός ήταν η τελευταία ευρωπαϊκή εμφάνιση του Δημήτρη Σαραβάκου με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, αφετέρου ήταν πρώτο… διπλό ελληνικής ομάδας επί γερμανικού εδάφους.


https://youtu.be/u4h2XlPnFy4

Στα… ιστορικά του αποψινού, Λέβερκουζεν και Ρέιντζερς είχαν ανταμώσει στον 2ο γύρο του Κυπέλλου UEFA το 1998-99 και είχαν προκριθεί οι «τζερς», με… ανάποδη σειρά: τότε το πρώτο ματς στην «Μπάι Αρίνα», 2-1 οι Σκωτσέζοι με γκολ από Φαν Μπρόνκχορστ και Γιόχανσον, είχε μειώσει ο Ράιχενμπεργκερ για την ομάδα του Κρίστοφ Ντάουμ. Το συγκρότημα του Ντικ Αντβοκαατ είχε επικυρώσει την πρόκριση με 1-1 στο «Αϊμπροξ», έχοντας τότε παίκτες όπως οι Σαρμπονιέ, Νιούμαν, Καντσέλσκις, Μπάρι Φέργκιουσον.

Το εν λόγω ματς είναι σημαδιακό για τους «τζερς» καθώς έκτοτε, σε επτά επισκέψεις, μέτρησαν 0-1-6 επί γερμανικού εδάφους. Οι Γερμανοί στοχεύουν, μετά από δύο αποτυχίες, στην πρώτη τους προημιτελική παρουσία στην 8άδα του Europa League και δεν έχουν για απόψε ελέω τιμωρίας τον μπακ Βάιζερ, τον χαφ Ντεμίρμπαϊ και τον χαφ Αμίρι. Πιο έτοιμοι οι «τζερς», ξεκίνησε ήδη η σεζόν στη Σκωτία (νίκησαν 1-0 την Αμπερντίν), με 4-3-3 η ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ, η οποία και τις πέντε φορές που έχασε στο πρώτο ευρωπαϊκό, εντός, δεν κατόρθωσε να προκριθεί.

Ε, ας μην προκριθεί. Τον… Παναθηναϊκό του ’93 να μιμηθεί. Ασιατική επιλογή το +0,75 της Ρέιντζερς με πληρωμή αν δεν ηττηθεί και επιστροφή μισού πονταρίσματος αν ηττηθεί ως ένα γκολ διαφορά.

Την κατέστρεψε ο Μόντσι…


Σεβίλλη και Ρόμα αναμετρούνται σε ματς… μια κι έξω, στη «MSV Αρένα» του Ντούισμπουργκ και με κεντρικό πρόσωπο τον… Μόντσι. Νυν αθλητικός διευθυντής του ισπανικού συλλόγου, έχοντας δουλέψει στους «τζιαλορόσι», ήθελε ν' ανοίξει η γη να τον καταπιεί στο άκουσμα της κλήρωσης αλλά, εντέλει, ελέω κορωνοϊού, απέφυγε την επιστροφή στο «Ολίμπικο», όπου θεωρείται ο κύριος υπεύθυνος των δεινών των «τζιαλορόσι» εδώ και μια διετία.


Οντας ο ισχυρός ανήρ της Σεβίλλης επί σχεδόν 30 χρόνια και έχοντας γίνει γνωστός ως ο μετρ του «αγοράζω φτηνά, πουλάω ακριβά». Ωστόσο στη Ρόμα απέτυχε, έχοντας αρχικώς κάνει το… έγκλημα να αφήσει εκτός διοικητικού πόστου τον Φραντσέσκο Τότι. Δαπάνησε σχεδόν 300 εκατ. ευρώ σε τρεις σεζόν για 21 μεταγραφές, τα έσοδα ήταν πολύ λίγα, ακόμη και ο Μοχάμεντ Σαλάχ… ξεπουλήθηκε έναντι 40 εκατ. ευρώ (και τώρα αξίζει 300).

«Τζιαλορόσι» και «ρόχος» ανταμώνουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε ευρωπαϊκό παιχνίδι. Οι Ρωμαίοι έχουν 11-5-18 ενάντια σε Ισπανούς, οι Ανδαλουσιάνοι 5-2-4 ενάντια σε Ιταλούς. Πάντως στα 7 ενάντια σε Ισπανούς, η Ρόμα έκανε μονάχα μια νίκη αλλά... τι νίκη: 3-0 την Μπαρτσελόνα τον Απρίλιο του ’18 στον επαναληπτικό, έχοντας ηττηθεί με 4-1 στη Βαρκελώνη! Στο ενσταντανέ το μόνο καλό που έκανε στην καριέρα του ο Κώστας Μανωλάς: απέκλεισε την Μπάρτσα…


Σχεδόν πλήρης η Σεβίλλη, χωρίς τον κομβικό χαφ Βερετού (τιμωρημένος) και τον πολύτιμο στόπερ Σμόλινγκ (γύρισε από δανεισμό στη Γιουνάιτεντ), τον μπακ Τζαπακόστα (γύρισε στην Τσέλσι) η Ρόμα.

Αήττητη επί 17 σερί επίσημα ματς (9-8-0) η Σεβίλλη, σερί που κρατά από τις 9 Φεβρουαρίου, εξ ου και φαβοριτίζεται, μάλιστα από το 2.50 έχει αρχίσει να πλησιάζει το 2.10 η τιμή της. Αυθόρμητα, στο άκουσμα του ζευγαριού, λες «ισοπαλία, και με goal/goal» αλλά με δεύτερες σκέψεις, για να… επαναφέρω την τιμή στην αρχική της, και άσος και με τουλάχιστον δύο γκολ στο ματσάκι.

Και τότε, ο αποψινός της αντίπαλος τη σταμάτησε…


Προ του πρώτου αγώνα, και δη στη Φρανκφούρτη, η Αϊντραχτ προέβαλλε ως φαβορί για την πρόκριση απέναντι στη Βασιλεία, στοχεύοντας ξανά σε παρουσία ψηλά στο Europa, όπως πέρυσι. Φευ. Οι Ελβετοί θριάμβευσαν με 3-0 βρίσκοντας, κακά τα ψέματα… μπόσικη τότε την ομάδα του Αντι Χίτερ (ντεφορμέ και με ελλείψεις). Το σύνολο του Μαρσέλ Κόλερ τερμάτισε τρίτο στο ελβετικό πρωτάθλημα, πίσω από Γιουνγκ Μπόις και Σεντ Γκάλεν, δεν είναι καν η καλύτερη ομάδα της χώρας.

Βασικά… ήταν. Ως και το 2018, που η Γιουνγκ Μπόις κατάφερε να διακόψει την κυριαρχία της Βασιλείας στην Ελβετία, ως τότε μετρούσε οκτώ σερί τίτλους. Τεχνικός της Γιουνγκ Μπόις τότε ήταν, ω ναι, ο Αντι Χίτερ. Ξέρει αυτός…


Τριάρες, στα Κύπελλα Ευρώπης, έχουν ανατραπεί και παλιότερα, ωστόσο σπάνια εκτός έδρας και… ποτέ από γερμανική ομάδα, επίσης εκτός έδρας. Κι αν… λέει κάτι, η τελευταία φορά (στο Europa) που ανετράπη 3-0 στη ρεβάνς ήταν το 2013-14, στα προημιτελικά, από τη Βαλένθια, με 5-0 στην παράταση… επί της Βασιλείας. Ρε, λες...

Η Αϊντραχτ δεν έχει τον τιμωρημένο χαφ Σο, δεν έχει τον χαφ Γκατσίνοβιτς (πήγε στη Χόφενχαϊμ με αντάλλαγμα τον χαφ Ζιμπέρ, που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής απόψε), αλλά έχει μπροστά Σίλβα και Ντοστ. Μου αρκούν, αν και το να βλέπεις φαβορί την Αϊντραχτ απόψε, και δη στο 2.15 – 2.20, είναι ολίγον τι γραφικό… Τέσπα, μια funbetιά, να πάει στην παράταση, ήτοι σκοράκι 0-3. Κι αν βγει, βγήκε. Ας γίνει και 0-2, να κασάρουμε, δεν πειράζει.

Η ιστορία, η ευκαιρία, το momentum και η παράδοση


Ραντεβού με την ιστορία έχει λοιπόν ο Ολυμπιακός που, κακά τα ψέματα, έχει μια χρυσή ευκαιρία να βρεθεί σε προημιτελικό για τρίτη φορά στην ιστορία του, μετά τους αποκλεισμούς από την Ατλέτικο το ’93 στο Κυπελλούχων κι από τη Γιουβέντους το ’99 στο Champions League (επειδή… φυσούσε). Αντίθετα η Γουλβς, στη μόλις όγδοη σεζόν της στα Κύπελλα Ευρώπης, διεκδικεί παρουσία σε προημιτελικό για τέταρτη φορά! Τρομερό…


Το ’60 ήταν στα προημιτελικά του Πρωταθλητριών κι αποκλείστηκε από την Μπαρσελόνα, το ’61 έφτασε ως τα ημιτελικά του Κυπελλούχων για να μείνει εκτός από τη Ρέιντζερς, το ’72 έπαιξε στους διπλούς τελικούς του UEFA απέναντι στην Τότεναμ (1-2 και 1-1) και φέτος οδεύει για την 8άδα έχοντας δώσει ήδη 15 ευρωπαϊκά ματς, αφού ξεκίνησε να παίζει από τον 2ο προκριματικό γύρο! Στο 11-2-2 ο φετινός της ...ευρωαπολογισμός, ηττήθηκε μονάχα στο «Μολινό» από την Μπράγκα, στον όμιλο, κι από την Εσπανιόλ με 3-2 στη Βαρκελώνη, αλλά είχε επιβληθεί με 3-2 στο πρώτο.

Σημαντικό, επίσης, ο Ολυμπιακός επί αγγλικού εδάφους μετρά 2-1-3, μάλιστα δεν είχε… διπλό ως και το 2015 οπότε και νίκησε 3-2 την Αρσεναλ, επιτυχία που επανέλαβε και φέτος με 1-0 (και προκρίθηκε με 2-1 στην παράταση).

Η Γουλβς έμεινε εκτός Ευρώπης για του… χρόνου, σε δύο μήνες δηλαδή, ελέω Τσέλσι και μάλιστα δις: επειδή ηττήθηκε στο «Στάμφορντ Μπριτζ» στο τέλος της σεζόν και επειδή οι «μπλε» δεν πήραν το Κύπελλο: κατέληξε, όπως και η ευρωπαϊκή θέση, στην Αρσεναλ. Αν, βέβαια, πάρουν το Europa League φέτος, μπαίνουν απευθείας στους ομίλους του Champions League! Καλό;

Σημαντικό και ότι Νούνο Σάντο και Πέδρο Μαρτίνς… συναντιούνται για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια κι ένα ματς της Πόρτο με την Γκιμαράες (3-0), στην οποία Γκιμαράες συνυπήρξαν ποδοσφαιρικά το 1994-95. Πρώτος στην Ελλάδα ήρθε πάντως ο… Σάντο, ως προπονητής τερματοφυλάκων στον Παναθηναϊκό επί ημερών Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Πλήρεις οι «λύκοι», δίλημμα αν κατεβούν απόψε με 3-5-2 ή 3-4-3, κομβικές οι δύο ελλείψεις του Ολυμπιακού, Σα και Σεμέδο. Ειδικά του Σεμέδο, my view, αν και όντας τιμωρημένος ο Μαρτίνς γνωρίζει εδώ και καιρό την απουσία του. Με Σισέ και Μπα στα στόπερ απόψε οι πρωταθλητές.


Στοιχηματικά, ό,τι επιχειρήματα κι αν γράψω για τον άσο ή το Χ2… δίκιο θα έχω. Άκρη δεν βγαίνει εύκολα. Πλην όμως το τελείωμα της Γουλβς στη σεζόν ήταν μέτριο, ευλόγως δεν είναι στο 100% παίζοντας σερί από τον Ιούλιο του ’19 και παρά τη διακοπή ελέω της πανδημίας. Φάνηκε στα τελευταία. Αντίθετα, ο Ολυμπιακός έχει momentum. Αρα, funbetιά στο διπλό του Ολυμπιακού και, πιο safe, όσο γίνεται, να μπουν περισσότερα γκολ στο β’ ημίχρονο, στατιστικό που… άρεσε και σε αμφότερες στις εγχώριες, φετινές υποχρεώσεις τους.

Διπλό, ναι. Μια χαρά ομάδα έχει ο Ολυμπιακός, αναγνωρίζεται από το σύνολο του φίλαθλου (και όχι ανεγκέφαλου) κόσμου. Κι αν περάσει, σημειώστε το, τον ποντάρω για να πάει τελικό. Κι ας μην είμαι… κόκκινος.



Ασιατικό


🇩🇪🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿 19:55 Λέβερκουζεν 🆚 Ρέιντζερς ⏩ 2 +0,75 Α.Η. 🦊 2.08. (Bet365)

Combo


🇪🇸🇮🇹 19:55 Σεβίλλη 🆚 Ρόμα ⏩ 1 & over 1,5 🦊 2.65. (Pamestoixima.gr)

Fun bet


🇨🇭🇩🇪 22:00 Βασιλεία 🆚 Αϊντραχτ Φρ. ⏩ Ακριβές σκορ 0-3 🦊 24.00. (Stoiximan)

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ




Special bet, αξία


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🇬🇷 22:00 Γουλβς 🆚 Ολυμπιακός ⏩ Περισσότερα γκολ στο β’ ημίχ. 🦊 2.02. (Stoiximan)

Fun bet


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🇬🇷 22:00 Γουλβς 🆚 Ολυμπιακός ⏩ 2 🦊 5.25. (Novibet)

World Snooker Championship 2020, day 7, Πέμπτη 6 Αυγούστου


2ος γύρος (φάση των «16»)


  • 🎱 12:00 και 21:00 Τζον Χίγκινς 🆚 Κερτ Μάφλιν Συνεχίζουν από το 3-5.

  • 🎱 12:00 και 21:00 Μαρκ Σέλμπι 🆚 Νόπον Σαενγκχάμ

  • 🎱 16:30 Μαρκ Γουίλιαμς 🆚 Στιούαρτ Μπίνγκχαμ Συνεχίζουν από το 5-3.

  • 🎱 16:30 Τζαντ Τραμπ 🆚 Γιάν Μπίνγκταο


Και, επειδή αρκετοί μπερδεύεστε, το bracket του τουρνουά για να γίνει κατανοητός ο τρόπος διεξαγωγής…


 Και τώρα… αρχίζουν τα δύσκολα. Όχι για όλους, στο Παγκόσμιο του σνούκερ στο Σέφιλντ, αλλά η φάση των «16» είναι πάντα αυτή που κρίνει πολλά ως και τον τελικό. Άλλωστε, πλέον δεν νικάς αν φτάσεις τα 10 frames, όπως στον 1ο γύρο, αλλά τα 13 (όπως και στα προημιτελικά, μετά αυξάνονται κι άλλο).

Ο 2ος γύρος ξεκίνησε από χθες. Νωρίς και για τα δύο, άλλωστε το Χίγκινς – Μάφλιν θα ολοκληρωθεί σήμερα σε δύο μέρη (μεσημέρι και βράδυ) και το Γουίλιαμς – Μπίνγκχαμ συνεχίζεται σήμερα το απόγευμα και το τρίτο μέρος θα παιχτεί αύριο το μεσημέρι. Κι αν τούτο ήταν εξ ορισμού αμφίρροπο (ανοιχτό pick το under 21,5), δεν ισχύει το ίδιο και για τον Χίγκινς με τον Μάφλιν, όπου ο Νορβηγός έχει βάλει δύσκολα στον… γερο-Τζον και τετράκις παγκόσμιο πρωταθλητή, που έχασε τέσσερα frames στη σειρά, νικώντας στο όγδοο. Ο Χίγκινς παραμένει βέβαια φαβορί για τη νίκη, απλά ανέβηκε στο 1.80.

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Κοντολογίς, τίποτε προς αναφορά, στα δύο που συνεχίζονται από χθες.

Ενας επικίνδυνος Ασιάτης…


 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Μαρκ Σέλμπι 🆚 Νόπον Σαενγκχάμ 🇹🇭

🗓️ Sessions: Πέμπτη 6/8 στις 12:00, Πέμπτη 6/8 στις 21:00 και Παρασκευή 7/8 στις 16:30.

🎱 Best of 25 frames (ο νικητής στα 13).

📝 Αποδόσεις: 1.30 - 3.50

Ο Μαρκ Σέλμπι δεν ήταν επιβλητικός στο 10-6 επί του Τζόρνταν Μπρόουν, πέρασε αλλά έχει χάσει πια το momentum του ανίκητου στα Παγκόσμια του σνούκερ, το είδαμε και πέρυσι με τον αποκλεισμό του από τον Γκάρι Γουίλσον. Αλλά βεβαίως έχει τον πρώτο λόγο ενάντια στον Νόπον Σαενγκχάμ, πρώτος Ταϊλανδός που μπαίνει στους «16» μετά από επτά χρόνια και το έκανε με έμφαση διαλύοντας με 10-4 τον πολύπειρο Σον Μέρφι. Βέβαια, η εμπειρία (και, αντίστοιχα, η απειρία των αουτσάιντερ) παίζει κομβικό ρόλο σε multi sessions τουρνουά…


Και, μεταξύ μας, και να περάσει ο Σέλμπι, πέφτει σε Νιλ Ρόμπερτσον ή Μπάρι Χόκινς, έχω ήδη «στοχεύσει» ότι ένα από τους δύο τους, και όχι ο Σέλμπι ή ο Νόπον, θα πάει στην τετράδα.

⏳ Άλλες 9 φορές έχουν αναμετρηθεί, 8-1 οι νίκες υπέρ του Σέλμπι.

🦊 Αν ο… Μάρκος έχει κέφι, θα καθαρίσει το ματς εύκολα αλλά η εμφάνιση του Ασιάτη κόντρα στον Μέρφι, προβληματίζει. Δεν έχει κάτι να χάσει, ήδη επιτυχία είναι (και, δη, μεγάλη) που έφτασε ως εδώ, αντίθετα η πίεση είναι με τον Αγγλο που κατέκτησε τρεις φορές το Παγκόσμιο τα τελευταία έξι χρόνια. Κοντολογίς, τίποτε, αφήστε τους να παίξουν μεσημέρι και βράδυ και κοτσάρουμε, αν βγει τίποτε, για αύριο το απόγευμα. Αυθόρμητα κάτι σε 13-8, 13-9 μου κάνει, για όποιον ενδιαφέρεται το under 22,5 κινείται στο 1.60.
Η στήλη αναρτήθηκε λίγα λεπτά αφότου το ματς άρχισε, αλλά τα
picks είναι διαθέσιμα. Είπαμε: ματς δύο ημερών, σε τρία μέρη…

Ερώτημα ο… πλανητάρχης


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Τζαντ Τραμπ 🆚 Γιάν Μπίνγκταο 🇨🇳

🗓️ Sessions: Πέμπτη 6/8 στις 16:30, Παρασκευή 7/8 στις 12:00 και στις 21:00.

🎱 Best of 25 frames (ο νικητής στα 13).

📝 Αποδόσεις: 1.12 – 6.00

Ο περσινός παγκόσμιος πρωταθλητής δεν είχε, εντέλει, εύκολο έργο στον 1ο γύρο με τον Τομ Φορντ, ωστόσο ο Τζαντ Τραμπ έφτασε στο 10-8. Δεν ήταν όμως ο εαυτός του, δεν είναι ότι πήρε το… Μουντιάλ πέρυσι αλλά είχε φοβερή απόδοση σε σχεδόν όλη τη σεζόν, ως και το lockdown.


Απέναντί του ο 20χρονος Γιάν Μπίνγκταο που, παρά το ώριμο της ηλικίας του, εδώ και μια διετία κάνει μερικά τρομερά παιχνίδια, ας μη ξεχνάμε ότι πέρασε στο Παγκόσμιο όντας στο top-16 του world ranking. Έχει τσαγανό ο Κινέζος, έχει κρύο αίμα, το 2017 στο βάπτισμα του πυρός είχε αποκλειστεί… αμούστακος ακόμη, με 10-8 από τον Σον Μέρφι, έλειψε στα επόμενα δύο και επέστρεψε φέτος… με όρεξη. Στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε τον Ελιοτ Σλέσορ με 10-7 αλλά είχε προηγηθεί με 9-2 και έχασε πέντε σερί frames, φορτώνοντας εαυτόν με περιττό άγχος.

⏳ Άλλες 5 φορές έχουν αναμετρηθεί, ισάριθμες νίκες έκανε ο Τραμπ με κορυφαίο το 10-4 στον τελικό του Player Championship προ μερικών μηνών.

🦊 Αγώνας με ερωτήματα: θα θυμηθεί ο Τραμπ τον καλό του, προ διακοπής λόγω κορωνοϊού, εαυτό; Θα αντέξει το βάρος του τίτλου συνεχίζοντας ή θα την πατήσει πρόωρα, όπως τόσοι και τόσοι μετά τον πρώτο τους παγκόσμιο τίτλο; Θα ανταποκριθεί στην πρόκληση ο Μπίνγκταο; Ούτως ή άλλος, η επιλογή που έχω κατά νου δεν αλλάζει: over 20,5 frames, ήτοι σκορ από 13-8 και πάνω. Και, παραδόξως, το αβάτζο 5,5 frames στον Κινέζο, είναι στο 1.70, υπάρχει διαφορά… Ετερο pick, με τη σκέψη ότι ο Τραμπ θα… ιδρώσει, ξανά, αλλά θα περάσει, το αβάτζο 3,5 frames στον Ασιάτη, με το εύλογο ρίσκο. Ήτοι, να φτάσει τα 10 frames, κι ας χάσει…



Μονό, αξία


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 🇨🇳 16:00 Τραμπ 🆚 Μπίνγκταο ⏩ Over 20,5 frames 🦊 1.82. (Pamestoixima.gr) 

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



 

Ρίσκο

 

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 🇨🇳 16:00 Τραμπ 🆚 Μπίνγκταο (+3,5) ⏩ 2 🦊 2.50. (Bet365)

 

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ