foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ18
PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Περί κινήτρων, τιμωριών ενόψει και… φιέστας

Μποζιονέλος | 22 Ιουλ 2020 13:30
derby_genoa_sampdoria_bambini_sciarpe.jpg

Στοιχηματικώς χθες, πλήρωσα το ότι, ενώ έβλεπα την Άστον Βίλα με την Άρσεναλ, δίστασα. Και τα εναλλακτικά, ήτοι γκολ σε ένα 15λεπτο ή το να σκοράρει ο Μπεράρντι, δεν βγήκαν. Συμβαίνει. Πάμε παρακάτω.

Και μιας και πιάσαμε τα… δικά μας, άρχισε να θυμίζει… Ελλάδα η αγγλική EFL Championship με όσα γίνονται φέτος, όπου αρκετά θα κριθούν όχι απόψε, που πέφτει η αυλαία πριν τα play offs, αλλά στα δικαστήρια και στις ενστάσεις. Με τα νυν δεδομένα πέφτουν Χαλ, Μπάρνσλι και Λούτον ή Τσάρλτον, ωστόσο στις 31 Ιουλίου πιθανότατα θα τη γλιτώσει η 22η της βαθμολογίας, καθώς η Γουίγκαν αναμένει το αποτέλεσμα της ένστασης για την αφαίρεση 12 βαθμών, επειδή μπήκε σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης.

Άρα, χωρίς τα ματς της τελευταίας αγωνιστικής, πέφτει… προτελευταία.

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Παράλληλα, δύο ιστορικά clubs όπως η Ντέρμπι Κάουντι και η Σέφιλντ Γουέντσντεϊ, κινδυνεύουν επίσης με μεγάλη αφαίρεση βαθμών επειδή, για να βγει θετικός ο ισολογισμός του οικονομικού έτους 2017-18, τί έκαναν; Πούλησαν τα γήπεδά τους («Πράιντ Παρκ» και «Χίλσμπορο», αντίστοιχα) στους… ιδιοκτήτες τους. Και η EFL προβλέπει ως 21 βαθμούς αφαίρεση σε τέτοιες παραβάσεις, άρα κινδυνεύουν εξίσου με… φούντο στη League One. 

Αυλαία στην Championship: κίνητρα και σενάρια


Μ’ αυτά και μ’ αυτά, θέλει παραπάνω μελέτη και πολύ παραπάνω προσοχή προτού ποντάρεις απόψε, οι αναλύσεις ανά αγώνα του Foxbet σας προσφέρουν στο… πιάτο κίνητρα, νέα, φόρμα, απουσίες. Και η Λιντς… αδιάφορη, επέστρεψε στα σαλόνια και ήδη δρόμος της πόλης πήρε το όνομα του Μαρσέλο Μπιέλσα!


Ας το πάρουμε ανάποδα λίγο, κρίνονται πολλά για άνοδο, play offs και παραμονή από το Μπρέντφορντ – Μπάρνσλι. Η Μπρέντφορντ έχει 81 β. και είναι στην 3η θέση, κινδυνεύει να βγει 4η από τη Φούλαμ (80 β.), αλλά μπορεί να προσπεράσει τη Γουέστ Μπρομ (82 β.) και να ανέβει απευθείας! Η Μπάρνσλι είναι προτελευταία και για να σωθεί θέλει όχι μόνο νίκη στο Μπρέντφορντ, αλλά παράλληλα ήττα της Τσάρλτον και να μην κερδίζουν ούτε η Λούτον ούτε η Γουίγκαν. Κομμάτι απίθανο.

Κρατώντας τη νίκη της Μπρέντφορντ, που πληρώνει ψίχουλα άλλωστε (1.40 – 1.45), κοιτάς τα άλλα σενάρια. Όπως ότι η Γουέστ Μπρομ θα πρέπει να νικήσει για να πάρει απευθείας την άνοδο και υποδέχεται στο «Χόθορνς» την αδιάφορη ΚΠΡ, η οποία έχει και αμφίβολο τον γκολτζή Χιούγκιλ. Πάει κι αυτό.

Απομένει η Φούλαμ. Αν όντως, μιας και Μπρέντφορντ και Γουέστ Μπρομ έχουν ματς του… χεριού τους, θεωρητικά πάντα (και στην μπάλα γενικά, και στην εν λόγω κατηγορία ειδικά), ακόμη κι αν νικήσει η Φούλαμ στην έδρα της Γουίγκαν, θα μείνει 4η και θα περιμένει Φόρεστ ή Κάρντιφ (ή μήπως… Σουόνσι) στα play offs. Η οποία Φούλαμ δεν έχει ηττηθεί ποτέ (8-10-0) από τη Γουίγκαν, αλλά με… πολύ ισοπαλία (2-7-0) στα ματς εκεί, έξω από το Μάντσεστερ, παίζει κι αυτό τον ρόλο του. Κι από την άλλη, αν το πάρει η Γουίγκαν, θα πάει στους 61 βαθμούς και παίζει (ακραίο μεν, αλλά υπάρχει ως σενάριο) να μην υποβιβαστεί ακόμη κι αν της αφαιρεθούν οι 12 βαθμοί, ανάλογα τι θα κάνουν οι… της ουράς. Κράτησα το draw no bet στο εν λόγω.


Στο «Σίτι Γκράουντ» του Νότιγχαμ η ντεφορμέ (0-3-2) Φόρεστ, που έχασε ως και από την Μπάρνσλι, υποδέχεται τη Στόουκ και της αρκεί απλά ο βαθμός για να μπει στα play offs, ενάντια σε μια ομάδα που… έσπασε το σερί οκτώ νικών της Μπρέντφορντ και «καθάρισε» την παραμονή. Αδιάφορη, άρα επικίνδυνη. Ρισκαδόρικα προς τη μοιρασιά, αγκομαχώντας έφτασε ως εδώ η Φόρεστ, μεγαλώνοντας το ρίσκο combάρισμα στο αμφίτερμα. Η Στόουκ πάντως δεν έχει νίκη σε επίσημο στο Νότιγχαμ από τον Σεπτέμβριο του 1993 (0-2-5 έκτοτε).

Στο… περίμενε, αλλά απίθανο, για τα play offs είναι η Σουόνσι, η οποία παίζει στο Ρέντινγκ και θέλει όχι μόνο νίκη, αλλά παράλληλα να ηττηθεί μία εκ των Νότιγχαμ (με την οποία υστερεί σημαντικά στη διαφορά τερμάτων) ή Κάρντιφ. Δεν γίνονται αυτά.

Ρεαλιστικά όμως, το προαναφερθέν -12… σώζει τη Λούτον, την οποία η συγκυρία φέρνει να παραμένει στην κατηγορία αν νικήσει, υποδεχόμενη την αδιάφορη βαθμολογικά Μπλάκμπερν και έχει βελτιωθεί εσχάτως (4-6-1).

Η Μπέρμιγχαμ υποδέχεται την Ντέρμπι Κάουντι, ούσα ασφαλής, αν επιβεβαιωθεί το -12 αλλά κίνητρο, έστω και μικρό, έχει υποδεχόμενη τα ντεφορμέ (0-1-3) «κριάρια», όπου ο Φιλίπ Κοκού έθεσε τον πήχη ψηλά για την επόμενη σεζόν. Ματς που προσφέρεται για αμφίτερμα. Ανάλογο κίνητρο έχει η, επίσης ούσα στο +2 από τη ζώνη, Μίντλεσμπρο, στο Σέφιλντ ενάντια στην αδιάφορη (αλλά υπό… προϋποθέσεις, ως προαναφέρθηκε) Γουένσντεϊ που έρχεται από ήττα με 5-3 από τη Φούλαμ, ενώ ηττήθηκε και στις τρεις τελευταίες φορές που υποδέχθηκε την «Μπόρο» στο «Χίλσμπορο».

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανάλογα, στοιχηματικά, με το ματς του Μπέρμιγχαμ και στο Μπρίστολ Σίτι – Πρέστον, αδιάφορες και οι δύο και με κάκιστη πρόσφατη παράδοση για τη γηπεδούχο (0-5-8, πέντε σερί διπλά στο «Άστον Γκέιτ»).

Και, για να κλείσουμε τα… της ουράς, απομένει η Χαλ, η οποία παίζει στο Κάρντιφ. Στους Ουαλούς αρκεί απλά ο βαθμός για να μπουν στα play offs και υποδέχονται τη χειρότερη ομάδα της κατηγορίας (με 1-3-15 στα τελευταία 19). Και να νικήσει, λέμε τώρα, η Χαλ, θέλει παράλληλα ήττα της Λούτον και να μην κερδίσουν οι Γουίγκαν, Μπάρνσλι. Απίθανο, pick υπέρ της Κάρντιφ και με τουλάχιστον δύο γκολ στο ματς.

 

Δυάδα (απόδοσης 3.12)

 

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 21:30 Γουίγκαν 🆚 Φούλαμ ⏩ 2 dnb 🦊 1.84. (Pamestoixima.gr)
🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 21:30 Κάρντιφ 🆚 Χαλ ⏩ 1 & Οver 1,5 🦊 1.70. (Pamestoixima.gr)

Fun bet

 

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 21:30 Νότιγχαμ Φόρεστ 🆚 Στόουκ ⏩ Χ & Goal/Goal 🦊 4.60. (Pamestoixima.gr)

Δυάδα (απόδοσης 2.54)

 

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 21:30 Μπέρμιγχαμ 🆚 Ντέρμπι Κάουντι ⏩ Goal/Goal 🦊 1.62. (Pamestoixima.gr)
🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 21:30 Μπρίστολ Σίτι 🆚 Πρέστον ⏩ Goal/Goal 🦊 1.77. (Pamestoixima.gr)

Φιέστα οι μεν, κίνητρο οι δε

Παραπέρα στο Νησί, το «Aνφιλντ» θα ζήσει πιένες… 30ετίας έξω από αυτό, απόψε θα παραδοθεί το τρόπαιο στην πανάξια πρωταθλήτρια Λίβερπουλ, θα στηθεί γλέντι έξω από το εμβληματικό στάδιο κλπ.. Παρούσες στο γήπεδο οι οικογένειες των παικτών και μελών της ομάδας, κατόπιν ειδικής άδειας ενώ ο Κένι Νταλγκλίς θα κάνει την απονομή. Αλλά υπάρχει και αγώνας. Δύσκολος μάλιστα, με την Τσέλσι.

«Reds» και blues» αναμετρούνται για τέταρτη φορά στη σεζόν: μια νίκη η Λίβερπουλ (2-1 στον α’ γύρο), μια ισοπαλία (στο ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ τον περασμένο Αύγουστο και πληρωθήκαμε και βαρβάτα, τότε, που πήγε στα πέναλτι) και νίκη η Τσέλσι, 2-0 στο Κύπελλο λίγο πριν το lockdown. Η οποία Τσέλσι νίκησε στο «Άνφιλντ» τον Σεπτέμβριο του 2018 στο Λιγκ Καπ αλλά στο πρωτάθλημα δεν έχει διπλό στο λιμάνι από τον Νοέμβριο του ’14, τότε 2-1 με Κέιχιλ και Ντιέγο Κόστα με προπονητή τον Ζοσέ Μουρίνιο, είχε ανοίξει το σκορ για την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς ο Εμρέ Τσαν.

Και το κίνητρο και το μυαλό δείχνει να… γέρνει προς τα δεξιά. Η Λίβερπουλ είναι εμφανώς ήδη σε… διακοπές, φάνηκε και στην ήττα από την Άρσεναλ, δεν έχει πάντως ηττηθεί σε δύο συνεχόμενα από τον… Σεπτέμβριο του 2015 (!) ενώ στο «Άνφιλντ» είναι αήττητη από τον Απρίλιο του 2017 (από την Πάλας, 47-11-0 έκτοτε), επίδοση ρεκόρ στην Premier League. Κι αν νικήσει κι απόψε, θα ισοφαρίσει και την κορυφαία επίδοση σε μία σεζόν στην κατηγορία για εντός έδρας ματς (18-1-0).

Το κίνητρο είναι με την Τσέλσι, που είναι στην 4άδα, αλλά μετά τη Λίβερπουλ, κλείνει τη σεζόν την Κυριακή με τη Γουλβς, πιθανώς σε ματς που μια ήττα θα αποδειχθεί καταστροφική αναφορικά με το Champions League. Μια Τσέλσι που στον ημιτελικό με τη Γιουνάιτεντ ήταν εξαιρετική και, δη, ενάντια σε μια φορμαρισμένη ομάδα.

Κυνικά, ψυχρά και πέρα (ως πάντα) από οπαδικά, η Λίβερπουλ δεν… βλέπεται τελευταία και η Τσέλσι, σε τούτη την εορταστική, περιρρέουσα ατμόσφαιρα, έχει μια τύχη παραπάνω και σε ματς που ίσως, δύο γκολ, να τα έχει..

 

Combo

 

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 22:15 Λίβερπουλ 🆚 Τσέλσι ⏩ Χ2 & Οver 1,5 🦊 2.30. (Betshop)

Derby della Lanterna

…στη Γένοβα και στην κοινή τους έδρας, Σαμπντόρια εναντίον Τζένοα. Ντέρμπι με μεγάλη αντιπαλότητα φυσικά, αλλά πόσο αυτό θα παίξει ρόλο και φέτος; Στο παρελθόν ναι μεν σε τέτοια ματς η απαίτηση των τιφόζι ήταν «ρίξτε τους», αλλά ενίοτε κοιτάς και το γενικό «συν». Όπως το να έχει δύο ομάδες η πόλη στη Serie A. Άλλωστε η Σαμπ νίκησε στον α’ γύρο την Τζένοα και αρκετά απρόσμενα, τότε.

8-3-1 η παράδοση υπέρ της Σαμπντόρια στα 12 πιο πρόσφατα μεταξύ τους, στο πρωτάθλημα, μόνη νίκη της Τζένοα στο εν λόγω διάστημα τον Μάιο του 2016 (0-3). Η οποία Σαμπ με το 3-2 (από 0-2…) επί της Πάρμα και την πέμπτη νίκη στα τελευταία έξι, εξασφάλισε την παραμονή, έκανε έργο ο Κλαούντιο Ρανιέρι. Και η Τζένοα νίκησε, τη Λέτσε σε ένα κομβικό ματς, είναι στο +4 από τη ζώνη, αλλά έχει δρόμο ακόμη το πράμα. Πρόβλημα ότι τέθηκαν νοκ άουτ οι χαφ Στουράρο, Κασάτα, ενώ και ο Μπεχράμι δεν είναι απόλυτα έτοιμος.

Και υπό την έννοια ότι οι ομάδες δίνουν απανωτά ματς, και με τη Σαμπντόρια σωσμένη πλέον, το ότι είναι ντέρμπι δεν δικαιολογεί τον άσο, έστω και σε τιμές υψηλού φαβοριτισμού. Απορίας άξιον, επίσης, γιατί το διπλό πληρώνει λιγότερο από ό,τι η ισοπαλία, σημείο που σπανίως ποντάρω ετησίως σε σεζόν, αλλά έφυγε μια για απόψε…

 

Ρίσκο

 

🇮🇹 22:45 Σαμπντόρια 🆚 Τζένοα ⏩ Χ 🦊 3.42. (Stoiximan)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Winmasters
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ