foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ225
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Επίδοση… 70 ετών ο Κριστιάνο, 22 χρόνια χωρίς νίκη η Βίλα

Μποζιονέλος | 21 Ιουλ 2020 12:10
cristiano-4_1.jpg

Και η Κυριακή πλήρωσε καλά και το Σαββατοκύριακο ήταν, στοιχηματικά, από τα καλύτερα της σεζόν.

🦊 Πέρασε με άνεση το να σκοράρει ο Χάρι Κέιν στο Τότεναμ – Λέστερ (από νωρίς, έβαλε και δεύτερο), ενώ η από τη δυάδα πέρασε το combo 1Χ με Οver 1,5 (3-0), ενώ το ασιατικό Οver 2 στο Κρασνόνταρ – Ντινάμο Μόσχας, πλήρωσε μονάδα (0-2), άρα η δυάδα έδωσε το 1.79 του πρώτου.

🦊 Και, διπλή πληρωμή από το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τσέλσι 1-3 στον ημιτελικό, το Χ2 είχε… δεθεί, το Goal/Goal επιβεβαίωσε όχι μόνο το combo του 2.55, αλλά και τον καταλογισμό πέναλτι στο 3.30: με ένα σμπάρο, δύο… πλερουά.

🦊 Τι χάθηκε; Η ελληνική δυάδα του 3.66, με περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο στο ΠΑΟΚ – Αρης (με 0-0 στην ανάπαυλα, το πίστευα, αλλά έσβησε εκεί) και το Over 0,5 στο 75:00 ως λήξη στο ΠΑΟ – ΟΦΗ (με ακυρωθέν γκολ στο 77’ και χαμένο πέναλτι στο τέλος), το fun bet του 9.95 για Ολυμπιακός – ΑΕΚ… 0-0, αλλά και το ασιατικό +0,75 της «Ένωσης», η οποία έκανε τουρισμό προχθές…

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



69 χρόνια μετά, δύο μπομπέρ με 30+ γκολ


Σεζόν 1949-50, Serie A. Η Γιουβέντους κατακτά το 8ο, από τα συνολικά 36 (μαζί με το φετινό), πρωτάθλημα και με άνεση, αλλά οι δύο πρώτοι μπομπέρ του πρωταθλήματος ανήκουν στο Μιλάνο: ο τρομερός Σουηδός Γκούναρ Νόρνταλ της Μίλαν σκοράρει 35 φορές και ο Ούγγρος Ιστβαν Νίερς της Ιντερ βάζει άλλα 30.


Το σκηνικό επαναλαμβάνεται και την επόμενη σεζόν, με τον τίτλο αυτή τη φορά να καταλήγει στη Μίλαν και τον Νόρνταλ να βάζει 34 ενώ ο Νίερς σταματά ξανά στα 30.

Προς τί η ιστορική αναφορά; Διότι ακριβώς από εκείνη τη διετία είχαν οι πρώτοι δύο σκόρερ του Campionato να βάλουν από τουλάχιστον 30 γκολ! Ακριβώς τόσα έχουν ο Τσίρο Ιμόμπιλε της Λάτσιο και ο Κριστιάνο Ρονάλντο της Γιουβέντους και αναμένεται να ανεβάσουν κι άλλο τον πήχη ως τη λήξη αυτής της πρωτοφανούς, ελέω πανδημίας, σεζόν.

Όσο και για τον Κριστιάνο, τι να πρωτοπείς… Ο τύπος είναι, απλά, μύθος. Έγινε ο παίκτης που έφτασε γρηγορότερα από οποιονδήποτε άλλο τα 50 γκολ στη Serie A (σε μόλις 61 αγώνες, μετρώντας ήδη 51) και ο μοναδικός με 50+ γκολ σε Premier League, Primera Division και Serie A, αλλά και ο πρώτος παίκτης που πετυχαίνει 30+ γκολ σε μια σεζόν στις ίδιες κατηγορίες!


Στο κυνήγι του Λεβαντόφσκι


Πάντως, ο Πορτογάλος δεν θα έχει την ευκαιρία να κατακτήσει άλλη μια «Χρυσή Μπάλα», καθώς το ετήσιο βραβείο του «France Football» δεν θα δοθεί φέτος, κατόπιν απόφασης των συντελεστών του γαλλικού περιοδικού, ελέω των ειδικών συνθηκών από τον κορωνοϊό. Από τη μια, πάλι… καλά λέω εγώ, διότι εκ νέου, άνευ λόγου και αιτίας, θα δινόταν στον Λιονέλ Μέσι: όπως πέρυσι, που δεν έκανε σχεδόν τίποτε (για τα κυβικά του) ενώ ο Βίρτζιλ φαν Ντάικ πήγε τη θέση του στόπερ σε άλλο επίπεδο. Τέσπα. Ο Μέσι έχει 6 χρυσές μπάλες, ο Ρονάλντο 5 και οι Μισέλ Πλατινί, Γιόχαν Κρόιφ και Μάρκο φαν Μπάστεν από 3 – αν είναι δυνατόν κοτζάμ Ζινεντίν Ζιντάν να έχει πάρει μονάχα μία (1998).


Ωστόσο, ο Ρονάλντο διεκδικεί «Χρυσό Παπούτσι» ως πρώτος σκόρερ στην Ευρώπη, έχοντας 30 γκολ κι ενώ ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι της Μπάγερν Μονάχου σταμάτησε στα 34. Κάτι ανάλογο, βεβαίως, μπορεί να κάνει και ο... ισόβαθμος Ιμόμπιλε, με τον Ρονάλντο να έχει λάβει άλλες τέσσερις φορές το συγκεκριμένο βραβείο στο παρελθόν (2008, 2011, 2014 το μοιράστηκε με τον Λουίς Σουάρες και 2015), όντας δεύτερος στη λίστα όλων των εποχών, πίσω μόνο από τον Λιονέλ Μέσι (με έξι).

Παράλληλα, ο Ρονάλντο έγινε ο πρώτος παίκτης της Γιουβέντους που σημειώνει 30 γκολ από το 1952 (!), όταν τα είχε καταφέρει ο Δανός Γιον Χάνσεν και κυνηγάει τα 31 του Μπορέλ το 1934 και τα 35 του Ούγγρου Φέρεντς Χίρτσερ το... 1926.

Πάει τρένο ενώ έχει κλείσει… άλλο προπονητή


Ιταλικά και… στοιχηματικά για απόψε, τίποτε πρακτικά «καλό», υπό την έννοια ότι τα Αταλάντα – Μπολόνια και Σασουόλο – Μίλαν προσφέρονται, θεωρητικά, για γκολ και θέαμα. Πλην όμως, υπάρχει και το «αλλά». Φερ’ ειπείν η Αταλάντα ήδη εξασφάλισε την ανανέωση του εισιτήριου του Champions League και ο Τζιαμπιέρο Γκασπερίνι παραδέχθηκε ότι θα συνεχίσει το rotation ενόψει Παρί Σεν Ζερμέν (12 Αυγούστου), την ώρα που στην Μπολόνια ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς έκανε έξι αλλαγές με τη Μίλαν στη συντριβή με 5-1, διότι «έχουν φτάσει στα όρια των αντοχών τους οι παίκτες», ως ευθαρσώς παραδέχθηκε.


Στο «Μαπέι» η Σασουόλο υποδέχεται τη Μίλαν, σε ματς με οικεία πρόσωπα, μιας και ο Ρομπέρτο ντε Τζέρμπι ξεκίνησε από την ακαδημία των «ροσονέρι» (1998-01), ενώ ο Στέφανο Πιόλι εργάστηκε για μια σεζόν (2009-10) στη Σασουόλο.


Ο οποίος Πιόλι αφενός προκάλεσε την... οργή του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς επειδή τον έκανε αλλαγή, αφετέρου (κι έχει την πλάκα του τελικά...) έχει μεταμορφώσει τη Μίλαν στην πιο φορμαρισμένη ομάδα στη μετα-κορωνοϊού εποχή στην Ιταλία ενώ το club έχει ήδη συμφωνήσει με τον Ραλφ Ράνγκνικ για την επόμενη σεζόν! Στο 6-2-0 μετά την επανεκκίνηση, 5-1 την Μπολόνια στο τελευταίο και ορέγεται τη θέση της απευθείας συμμετοχής στους ομίλους του Europa League, την ώρα που οι ελπίδες της Σασουόλο «ψαλιδίστηκαν» μετά το 1-1 με την Κάλιαρι. Σημαντικό ότι επανέρχονται οι μέσοι Μανιανέλι, Μπουραμπιά και ο γκολτζής εξτρέμ Μπεράρντι, αλλά είναι τιμωρημένος ο στόπερ Φεράρι και τραυματίες ο μπακ Τόλιαν, ο στόπερ Ρομάνια και οι μέσοι Ντεφρέλ και Ομπιάνγκ.

Το σερί του Μπεράρντι


Στο 4-2-7 η μεταξύ τους παράδοση, μοιρασμένη (3-0-3) στην Εμίλια Ρομάνια, αμφότερες με κίνητρο μεν, με καλύτερο momentum η Μίλαν, δε. Αλλά σε τέτοιο… public bet, ουδείς λόγος εμπλοκής για σημείο. Ο Ντομένικο Μπεράρντι, που γυρίζει ξεκούραστος, έχει 8 γκολ σε 11 ματς ενάντια στους «ροσονέρι», το ερώτημα είναι αν συνεχιστεί το… μετακορωνοϊακό σερί της Σασουόλο (έχει 9 σερί Goal/Goal) ή η Μίλαν κρατήσει το μηδέν, ως κατάφερε μόνο ενάντια σε Ρόμα και Λάτσιο στην ίδια περίοδο ενώ σκόραρε τουλάχιστον δύο φορές και στα 9. Κράτησα Μπεράρντι, αλλά και να έχει late goal το ματς, από τα καλά τους 15λεπτα είναι το τελευταίο άλλωστε, η Μίλαν έχει σκοράρει το 68% των γκολ της στο β’ ημίχρονο και, αντίστοιχα, η Σασουόλο το 57%, δεχόμενες αντίστοιχα το 63% και το 48% τότε.

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Και με ανάλογη, στατιστική λογική, βγήκε κάτι από το Αταλάντα – Μπολόνια, αρκεί βέβαια να βοηθήσει και η… όρεξη των παικτών: το 17% των γκολ των «μπεργκαμάσκι» και το 19% των «ροσομπλού», αντίστοιχα, σημειώθηκαν από το 80’ ως τη λήξη.

Όσες κινδυνεύουν, παίζουν με τις… μεγάλες


Το σώνει ή όχι η Άστον Βίλα; Εννοώ, προλαβαίνει; Είναι στη 18η θέση με 31 βαθμούς και απομένουν δύο ματς, απόψε στην υποδοχή της Άρσεναλ και, την Κυριακή, στο Λονδίνο με την κατά 80% εξασφαλισμένη Γουέστ Χαμ, σε ματς που πιθανώς να έχει ενδιαφέρον, πιθανώς και όχι.


Να το πάρω… ανάποδα; Η Βίλα κυνηγά τη Γουότφορντ των 34 βαθμών, η οποία υποδέχεται απόψε τη Σίτι και την Κυριακή παίζει επίσης στο Λονδίνο, αλλά με την Άρσεναλ! Σαφώς με πιο δύσκολο πρόγραμμα, εξ ου και απέλυσε τις προάλλες τον Νάιτζελ Πίρσον. Η, δε, Γουέστ Χαμ των 37 βαθμών παίζει αύριο στο Μάντσεστερ με τη Γιουνάιτεντ, προτού υποδεχθεί τη Βίλα. Κοντολογίς, η Βίλα έχει μια ελπίδα, αρκεί όμως να πάρει το αποψινό: αν δεν νικήσει την Άρσεναλ, περιμένει αποτυχίες της Γουότφορντ. Όχι απολύτως απίθανο. Και σε πιθανή ισοβαθμία, η Βίλα προσώρας είναι στα -27 γκολ και η Γουότφορντ στο -23.

Έχει 22 χρόνια να τη νικήσει!


Η Βίλα απέτυχε, πάντως, στο 1-1 με την Έβερτον, αν και προηγήθηκε στο 72’, δέχθηκε γκολ-μαχαιριά, και πιθανώς καταδίκης, στο 88’. Χάνει και το αποψινό ο αριστερός μπακ Τέιλορ, επιστρέφουν όμως ο στόπερ Χάους και ο πολύπειρος χαφ Ντρινκγουότερ. Και υποδέχεται μια… ξεμυαλισμένη Άρσεναλ, η οποία υπέταξε με έμφαση 2-0 τη Σίτι, με ισάριθμα γκολ του Ομπαμεγιάνγκ, στον σαββατιάτικο ημιτελικό του «Γουέμπλεϊ» και ανταμώνει με την Τσέλσι στον τελικό, στοχεύοντας στη 14η κατάκτηση του FA Cup (είναι πολυνίκης). Είχε προηγηθεί η νίκη επί της Λίβερπουλ, η Άρσεναλ βίωσε το turning poing που έψαχνε και παίζει, πλέον, και με αυτοπεποίθηση. Το ερώτημα είναι, τρία 24ωρα μετά τον εξαντλητικό (σωματικά και ψυχολογικά) ημιτελικό τί είδους ενδεκάδα θα παρατάξει ο Μικέλ Αρτέτα, πιθανότατα ο στόπερ Χόλντινγκ και ο μπακ Σεντρίκ επανέρχονται, όπως και ο Σακά, μάλλον και ο Τορέιρα.

Και να νικήσει η Βίλα, και παρά τη συμπάθεια που έχω στον Ντιν Σμιθ, νομίζω ότι το… τρένο έφυγε, αφήστε, δε, που δεν κέρδισε στα τελευταία 24 (με 0-2-22) καμία ομάδα του λεγόμενου Big-6 στο Νησί! Η Άρσεναλ κίνητρο πάντως δεν έχει, και το 2/2 να κάνει ως τέλους είναι κομμάτι απίθανο να προλάβει την 7άδα, η οποία θα γίνει… 6άδα αν η ίδια κατακτήσει το Κύπελλο, αφήνοντας εκτός Ευρώπης μια εκ των Γουλβς ή Τότεναμ.


Συν τοις άλλοις, έχει και ενδιαφέρον η παράδοση καθώς η Βίλα δεν έχει νικήσει την Άρσεναλ στο Μπέρμιγχαμ εδώ και… 22 χρόνια! Εν προκειμένω από τον Δεκέμβριο του 1988 με 3-2 τότε για την ομάδα του Τζον Γκρέγκορι, που έπαιζε μόνο με Άγγλους (πόσο απίθανο ακούγεται στις μέρες μας…) μιας και ο νόμος Μποσμάν ήταν φρέσκος ακόμη. Δύο γκολ είχε βάλει ο Ντίον Ντάμπλιν κι ένα ο Τζούλιαν Γιόακιμ, ενώ για τους Λονδρέζους είχε σκοράρει δις ο Ντένις Μπέρκαμπ, ενώ ο Αρσέν Βενγκέρ είχε Μαρκ Οφερμαρς, Νικολά Ανελκά, Φρέντι Λιούνγκμπεργκ, Πατρίκ Βιεϊρά κλπ.

Έκτοτε 0-7-10 (!), εκ των οποίων στα 8 η Βίλα δεν σκόραρε…

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προς το διπλό, αλλά όχι ζεστά. Εναλλακτικά, από τη στατιστική το καλό 15λεπτο αμφότερων για (υπέρ ή κατά) γκολ είναι κατά μέσο όρο το τελευταίο… του α’ ημιχρόνου (θυμίζω: αποφεύγουμε τα δεύτερα 15λεπτα κάθε ημιχρόνου ελέω cooling breaks).

Late goal 🇮🇹

⏩  20:30 Αταλάντα 🆚 Μπολόνια: Τελευταίο γκολ από 81:00 ως λήξη 🦊 2.08. (Pamestoixima.gr)

Goalbetting 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

⏩  22:15 Άστον Βίλα 🆚 Άρσεναλ: Over 0,5 από 30:00 ως ημίχρονο 🦊 2.30. (Netbet)

Late goal 🇮🇹

⏩  22:45 Σασουόλο 🆚 Μίλαν: Over 0,5 από 75:00 ως λήξη 🦊 1.71. (Netbet)

Σκόρερ 🇮🇹

⏩  22:45 Σασουόλο 🆚 Μίλαν: Γκολ Μπεράρντι 🦊 3.00. (Vistabet)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ