foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ48
ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΔΩΡΕΑΝ* ΘΕΑΜΑ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Από Καντονά και Γκούλιτ σε… Κλάους και Οκκά

Μποζιονέλος | 19 Ιουλ 2020 12:56
C2sSxpVXUAE2KDp.jpg

Συμπληρώθηκαν 18 χρόνια από τότε (2001-02) που στην Πορτογαλία πήρε για τελευταία φορά το πρωτάθλημα μία ομάδα που να μην είναι η Πόρτο ή η Μπενφίκα. Το δίπολο συνεχίζει να κυριαρχεί, με την ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο να κατακτά τον τίτλο δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος. Θα πίστευε κανείς ότι κατακτώντας το πρωτάθλημα πριν αυτό ολοκληρωθεί, η Πόρτο είχε ένα εύκολο έργο ωστόσο, όπως έγραψαν και με ανακοίνωσή τους οι οργανωμένοι οπαδοί το φετινό αξίζει όσο … δέκα. Γιατί;

Λόγω της μεγάλης πόλωσης που υπήρξε με το αντίπαλον δέος, που φυσικά άρχισε εντός αγωνιστικού χώρου και συνεχίστηκε στην κόντρα που υπάρχει για τη διαιτησία και κάθε είδους πεδίο εκτός γραμμών.

Η φετινή επιτυχία των «δράκων» έχει την υπογραφή πάντως… ενός: του Σέρτζιο Κονσεϊσάο, που κατάφερε στα τρία χρόνια της παρουσίας του να κατακτήσει και δεύτερο πρωτάθλημα. Ένα τεράστιο επίτευγμα όταν έχεις να αντιμετωπίσεις, όταν πρωτοανέλαβες, μια Μπενφίκα που έκανε «πάρτι» με τέσσερις συνεχόμενες κατακτήσεις και η Πόρτο βίωνε τη δική της παρακμή.


Οσο για την επόμενη ημέρα; Χωρίς τα εξασφαλισμένα έσοδα από τα εισιτήρια διαρκείας, είναι δυσοίωνη, ο Κονσεϊσάο έχει συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο (μέχρι το 2021), αλλά δεν αποκλείεται να αποχωρήσει (όντας περιζήτητος) και η διοίκηση αναζητά άμεσα έσοδα περί των 70 εκατ. ευρώ, ώστε να αποφύγει την τιμωρία από το financial fair play. Αρα, ξεπούλημα παικτών όπως ο αριστερός μπακ Αλεξ Τέλες ή οι 20χρονοι Ρομάριο Μπαρό και Ντιόγο Λέιτε.

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


🦊 Με ωραιότατο «συν» έκλεισε το Σάββατο, κυρίως επειδή η στήλη πήγε στοιχηματικά… κόντρα στο ρεύμα. Αφενός αγνόησα τα γκολ και τα combos στο Βερόνα – Αταλάντα ποντάροντας για, απλά, ένα γκολ στο διάστημα 45’ – 60’ (και μπήκαν… δύο, πλήρωσε 2.05), αφετέρου με ποντάρισμα υπέρ της Άρσεναλ στον ημιτελικό με τη Σίτι, έστω και σε ασιατικό +1,25, αλλά διπλασίασε (1.99).

For the record πλήρωνε 10.25 ο άσος της Αρσεναλ και 6.05 η πρόκρισή της! Είχα ρίξει fun bet να περάσει η Σίτι στην παράταση, μου φαινόταν πιθανό αν ισοφάριζε πριν το δεύτερο γκολ – αλλά ήταν ανύπαρκτη (για τα δεδομένα της) χθες. Αναβλήθηκε, ελέω κρούσμα κορωνοϊού, το ντέρμπι Στεάουα – Κλουζ, ενώ η ελληνική δυάδα με τα ασιατικά Οver 1,75 στα Ατρόμητος – Πανιώνιος και ΑΕΛ – Ξάνθη, χάθηκε από ισάριθμα 0-0.


Μερικοί πλούτισαν, ο Πανιώνιος έπεσε, η Ξάνθη ή ο Παναιτωλικός ίσως πάνε μπαράζ αλλά κατά 99,99% δεν θα πέσει καμία (σας τα έγραφα εδώ και καιρό).

❗ Τίποτε από Τουρκία (ασύμφορες οι αποδόσεις), Ιταλία (εξίσου) και Ισπανία (φοβάμαι τα «μαγειρέματα) για απόψε…

Ο Ζοσέ, ο Μπέρχβαϊν και το σερί του Ρότζερς


Δύο ματς πριν το φινάλε η Τότεναμ έχει 55 βαθμούς και είναι 7η, θέση που θα ανοίξει για την Ευρώπη αν πάρει το Κύπελλο η Γιουνάιτεντ ή η Τσέλσι και όχι η Άρσεναλ! Η Λέστερ έχει όσους και η Γιουνάιτεντ, 62 και ισοβαθμούν στην 4άδα για το Champions League, εξ ου και η σημερινή είναι… ματσάρα.

Η Τότ’ν’μ (sic) ζορίστηκε μεν στο Νιούκαστλ, αλλά δεν μετράνε, τέτοια εποχή, οι επιδόσεις και η καλή εμφάνιση όσο τη νίκη: την πήρε με 3-1 και παρέμεινε ζωντανή στο κυνήγι του στόχου, με τον Χάρι Κέιν να την ξελασπώνει στο τελευταίο ημίωρο, αν πάρει και το σημερινό για πρώτη φορά θα έχει γράψει τέσσερις σερί νίκες πρωταθλήματος στο νέο της γήπεδο. Εκ νέου εκτός ο τιμωρημένος Ντάιερ, έξω και ο Ντέλε Αλι για πέμπτο ματς, έξω και ο δύστυχος μπακ Οριέ (δολοφονήθηκε ο αδερφός του), ερώτημα αν ο Μπέρχβαϊν ξεκινήσει βασικός, πάντως από τη στιγμή που οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον Ζοσέ Μουρίνιο γιατί δεν τον έχει ενδεκαδάτο… κλάψτε τον. Και ορθώς απάντησε ο Πορτογάλος.



Η Λέστερ έβγαλε αντίδραση την Πέμπτη, 2-0 τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, επιστροφή στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές και παραμένει στην τετράδα, αλλά δεν έχει περιθώρια για απώλειες, ούτε… διπλό από την Πρωτοχρονιά (0-3-4), ενώ οι Αγγλοι θυμήθηκαν ότι δεν έχει νικήσει στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι της σεζόν, στην πρώτη κατηγορία, από το 1996-97 (με 0-3-8 έκτοτε!). Επί άλλων ενδιαφερόντων στατιστικών, ο Ζοσέ έχει 4/4 νίκες (με 10-2 γκολ) υποδεχόμενος τη Λέστερ, ο Χάρι Κέιν 14 γκολ σε 13 επίσημους αγώνες ενάντια στις «αλεπούδες» και ο Μπρένταν Ρότζερς έξι σερί νίκες επί των «σπερς» (2-1 στον α’ γύρο κι άλλες πέντε με τη Λίβερπουλ το 2013-15)!

Τι κράτησα; Τουλάχιστον δύο γκολ, μαζί με τη μη νίκη της Λέστερ (σαν πολύ… 1-1 να έχει) και να σκοράρει ο ανεβασμένος Χαρίλαος…

Σκόρερ 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿


⏩ 18:00 Τότεναμ 🆚 Λέστερ: Γκολ Χάρι Κέιν 🦊 2.04. (Pamestoixima.gr)


Δύο ευκαιρίες έχει η Κρασνόνταρ


Προτελευταίο ματς στη σεζόν για Κρασνόνταρ και Ντινάμο Μόσχας στη ρώσικη Premier Liga. Η Κρασνόνταρ είναι στην 3η θέση με 49, με 47 έπεται η ΤΣΣΚΑ (και ματς περισσότερο), στους 45 η Ρόστοφ και στους 38 η Ντινάμο. Έχει άραγε κίνητρο η Ντινάμο; Αν ανοίξει θέση μέσω του Κυπέλλου, όπως εξηγήθηκε και στην ανάλυση του αγώνα. Σήμερα διεξάγονται οι ημιτελικοί, Ζενίτ – Σπαρτάκ και Χίμκι – Ούραλ, ευλόγως όποια περάσει από το πρώτο θα είναι και το φαβορί για το τρόπαιο. Και την Ντινάμο τη… βολεύει να περάσει, και να το πάρει, η πρωταθλήτρια Ζενίτ.

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Κατά τα λοιπά, η Κρασνόνταρ ήταν εκ νέου απογοητευτική στο 0-0 με την Κρίλια στη Σαμάρα, αλλά με νίκη εξασφαλίζει απόψε την 3η θέση και τα προκριματικά του Champions League, αν όχι θα περιμένει το φινάλε (με την αδιάφορη Ακχμάτ Γκρόζνι). Η Ντινάμο έκανε δύο απανωτές νίκες και βρέθηκε στην 6άδα.

Προς τα γκολ στράφηκα και το ασιατικό Over 2 με μονάδα σε ακριβώς δύο γκολ και πληρωμή σε 3+, με το εύλογο ρίσκο (καθώς, βάσει παράδοσης, δεν πολυμπαίνουν γκολ μεταξύ τους).

Δυάδα (απόδοσης 2.81) 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 🇷🇺

⏩ 18:00 Τότεναμ 🆚 Λέστερ: 1Χ & Over 1,5 🦊 1.79. (Betshop)
⏩ 23:00 Κρασνόνταρ 🆚 Ντινάμο Μόσχας: Over 2 (A.H.)🦊 1.57. (Betshop)

Αυλαία…


…για φέτος στη Super League, με πρακτικά μία εκκρεμότητα, την οποία γνωρίζαμε εξ αρχής: τη 2η θέση. Η οποία καταλήγει στον ΠΑΟΚ, με τα νυν δεδομένα, εκτός κι αν η Εφέσεων του ξαναπάρει τους 7 βαθμούς. Απίθανο, πλέον.

Το κρίμα είναι ότι τα πρώτα, στην ιστορία, play offs με τη συμμετοχή του πρωταθλητή αλλά και έξι ομάδων συνολικά, αναμένονταν συναρπαστικά αλλά, α) ο ΠΑΟΚ βάρεσε αγωνιστική… διάλυση στη λήξη της regular season, β) ο τίτλος κρίθηκε με το που του αφαιρέθηκαν και 7 βαθμοί, γ) ο Παναθηναϊκός δεν έχει δικαίωμα για έξοδο στην Ευρώπη και, δ) ο Αρης αποδεκατίστηκε. Και εκτιμώ ότι θα δούμε και του χρόνου play offs αλλά σε πρωτάθλημα 18 ομάδων, τι νόημα θα έχει;

Εις το επανιδείν


Εφτασε η ώρα ώστε ο Γιώργος Δώνης να πει «αντίο» στον Παναθηναϊκό, όσο κι αν ο ίδιος δεν το ήθελε, όσο κι αν άκομψα λήγει αυτή η συνεργασία. Πιθανολογώ όμως ότι λέει «εις το επανιδείν» και μελλοντικά θα ξανακάτσει στον πράσινο πάγκο. Αν και προσωπικά ήμουν τρομερά επιφυλακτικός όταν προσελήφθη προ διετίας, ο Δώνης παρήγαγε έργο στους «πράσινους», συνδυαζόμενο με τα χειρότερα ρόστερ στην ιστορία τους. Η αποχώρηση ενός τεχνικού που έθεσε τις βάσεις για το μέλλον σε έναν… μνημονιακό σύλλογο είναι, νέτα σκέτα, ευθύνη Αλαφούζου που κάνει μια καλή κίνηση και δέκα αποτυχημένες: ξέρει η μάνα του τον Ντάνι Πογιάτος, πρόεδρε; Είθε, σύντομα, τον δρόμο του Δώνη να ακολουθήσει και ο ιδιοκτήτης του.


Τελευταίο ματς επί ημερών Δώνη, απόψε στο ΟΑΚΑ με τη μοναδική ομάδα που δεν έχει νίκη στα play offs, τον ΟΦΗ, ο οποίος όμως στον α’ γύρο είχε περάσει… περίπατο από το Μαρούσι.

Εκτοτε βέβαια… έστρωσε ο ΠΑΟ, στα τελευταία 27 έχασε τέσσερις φορές: δύο από τον Ολυμπιακό και δύο από την ΑΕΚ, την ώρα που ο ΟΦΗ μόλις για δεύτερη φορά στην ιστορία του (μετά το 1987-89) τρέχει αήττητο πέντε αγώνων ενάντια στους «πράσινους», ανεξαρτήτως έδρας (έξι, μαζί με το Κύπελλο). Τελευταία νίκη του ΠΑΟ ήταν τον Φεβρουάριο του ’15 με 3-2 στο «Γεντί Κουλέ», επί ημερών Γιάννη Αναστασίου, με δύο γκολ του Καρέλη κι ένα του Πράνιτς. Ο, δε, ΟΦΗ (απίθανο, κι όμως) στοχεύει σε τέταρτο σερί διπλό επί του Παναθηναϊκού στην Αθήνα ενώ στις προηγούμενες 41 επισκέψεις του είχε κάνει μόνο μια νίκη, τον Δεκέμβρη του 1987!


Ο Παναθηναϊκός των 16 Ελλήνων στην 20μελή αποστολή (εκ των οποίων 12 από τις ακαδημίες!) και ο ΟΦΗ, που θα παίξει επίσης με αλλαγές (εκτός έμειναν μεταξύ άλλων Σεμέδο, Μεγιάδο, Μάνος, Νάστος, Σακόρ) προσφέρονται για goalbetting, αλλά οι τιμές είναι χαμηλά. Αμφότερων το «καλό» 15λεπτο σε γκολ (ενεργητικό ή παθητικό) είναι το τελευταίο, άρα η επιλογή προφανής.

Clasico με επτά χρόνια χωρίς άσο


Στην «Τούμπα», και ο βαθμός αρκεί στον ΠΑΟΚ για να κατακτήσει τη 2η θέση στη βαθμολογία. Αλλά ως clasico Θεσσαλονίκης, ως ότι ο Αρης «έσπασε» το αήττητο (51 αγώνων) του ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο, γενικώς κίνητρο πάντα υπάρχει, όπως και… εγωισμός: τρεις ήττες στα τελευταία πέντε έχει ο «δικέφαλος» στην «Τούμπα», ενώ δεν είχε χάσει στα προηγούμενα 30! Ο Αρης θέλει να νικήσει τον ΠΑΟΚ σε διαδοχικά παιχνίδια για πρώτη φορά από το 2010, σεζόν που επί ημερών Εκτορ Ραούλ Κούπερ είχε κάνει την πορεία στο Europa League μέχρι τους «32».


Στα της παράδοσης, ο Άρης κατάφερε να φύγει αήττητος από την «Τούμπα» δις στην περσινή σεζόν του ανίκητου ΠΑΟΚ και μια φορά φέτος: τρεις ισοπαλίες, η μια για το Κύπελλο. Έσχατος άσος, στις 24 Νοεμβρίου 2013, τότε με 3-1 με γκολ από Λούκας Πέρες, Κλάους Αθανασιάδη και Ζβόνιμιρ Βούκιτς, και τεχνικό τον Χουμπ Στέφενς, είχε μειώσει ο Ουντότζι.

Στο ντέρμπι της «Τούμπας», και να μη νικήσει ο ΠΑΟΚ, πρέπει η ΑΕΚ να βγάλει… διπλό στο «Καραϊσκάκης»: και είναι τόσο… αγαστές οι σχέσεις των δύο ΠΑΕ που τα φίλα προσκείμενα «ερυθρόλευκως» ΜΜΕ φιλοξενούν, όλα, από χθες (και σήμερα στα περίπτερα) το ίδιο θέμα κατά… Τίγρη (τυχαίο θα είναι…). Και το κακό για τον Αρη είναι ότι ο Μίκαελ Ένινγκ απέμεινε με έντεκα παίκτες συν ένα παγκίτη τερματοφύλακα, μετά την αποχώρηση του Κόρχουτ, την τιμωρία του Ρόουζ αλλά και τον… γάμο του Φετφατζίδη χθες! Τι να πεις…

Επιλογή, με τη σκέψη ότι ο Άρης δεν έχει καν αναπληρωματικούς, να μπουν περισσότερα γκολ στο β’ ημίχρονο. Unfair μεν, αλλά ας πρόσεχε η διοίκησή του.

Δυάδα ειδικών (απόδοσης 3.66) 🇬🇷

⏩ 20:00 Παναθηναϊκός 🆚 ΟΦΗ: Over 0,5 στο 75:00 έως λήξη 🦊 1.90. (Netbet)
⏩ 20:00 ΠΑΟΚ 🆚 Αρης: Περισσότερα γκολ στο β’ ημίχρ. 🦊 1.93. (Netbet)


15 χρόνια δίχως ισοπαλία (κι αυτή στο ΟΑΚΑ)


Ολυμπιακός και ΑΕΚ θα βρεθούν αντίπαλοι στον τελικό του Κυπέλλου (όπου κι αν αυτός γίνει, διότι το γραφικόμετρο έπιασε κόκκινο πάλι: ερίζουν για την έδρα ενός αγώνα που θα γίνει χωρίς κόσμο!), εξ ου και το αποψινό στο «Καραϊσκάκης» είναι περίεργο. Ο πρωταθλητής δεν έχει χάσει στα τελευταία πέντε μεταξύ τους, ενώ η ΑΕΚ νίκησε για τελευταία φορά 2-1 μέσα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τον Φεβρουάριο του 2018, στην πορεία της για τον τίτλο. Τρεις μέρες αργότερα απέκλεισε και στο Κύπελλο τον Ολυμπιακό.


Η νίκη του ‘18 είναι η μοναδική της ΑΕΚ σε εννέα επισκέψεις για το πρωτάθλημα, ενώ έχει χάσει τις άλλες οκτώ. Μάλιστα σε αυτές τις οκτώ νίκες του ο Ολυμπιακός έχει πετύχει 26 γκολ ενώ έχει σκοράρει σε όλα τα μεταξύ τους στο νέο «Καραϊσκάκης» για το πρωτάθλημα (χμ). Η ΑΕΚ έχει να κρατήσει το μηδέν από τις 14 Μαρτίου 2004, όταν είχε νικήσει 1-0 στη Ριζούπολη, και στο παλιό «Γεώργιος Καραϊσκάκης» από τις 30 Μαΐου 1999, όταν είχε αποσπάσει 0-0 στην τελευταία αγωνιστική από τον πρωταθλητή τότε Ολυμπιακό (ενδιαφέρον). Έχουν δύο ισοπαλίες στα πέντε τελευταία πρωταθλήματος, αφού δεν είχαν καμία στα προηγούμενα εννέα ενώ, ντέρμπι χωρίς γκολ, είχε να τελειώσει από το… 2004 (χμ, χμ…). Και, 10-0-2 μετά την τελευταία ισοπαλία με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό, 1-1 στον Μάρτιο του 2005 (στο ΟΑΚΑ) με γκολ Οκκά και Κατσουράνη αντίστοιχα.

Στο ντέρμπι της Αττικής λοιπόν, Ολυμπιακός και ΑΕΚ αναμετρώνται με βλέμμα… στον τελικό, συν ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν να σκέφτονται και τη Γουλβς στις 6 Αυγούστου ενώ το βάρος έπεσε σε διάφορα events για τη φιέστα. Εκτός οι Ομάρ, Χασάν, παίζει να ξεκουραστεί ο Ελ Αραμπί και να παίξει σε ρόλο ψευτοεννιαριού ο Φορτούνης με οργανωτή τον Λοβέρα, γενικώς υπάρχει τάση για rotation. Χωρίς Τσιγκρίνσκι, Λόπες η ΑΕΚ, πιθανώς ο Καρέρα να κατεβάσει σχήμα με τρία στόπερ.

Και, σε συνέχεια των προαναφερθέντων σκέψεων… χμ, μια funbetιά σε σκοράκι 0-0 που έχει να εμφανιστεί από το 2004 γενικά κι από το 1999 στον Πειραιά. Πιο ρεαλιστικά, πήρα το ασιατικό +0,75 της ΑΕΚ με πληρωμή αν δεν ηττηθεί και επιστροφή μισού πονταρίσματος αν ηττηθεί μέχρι ένα γκολ διαφορά.

Ασιατικό 🇬🇷

⏩ 20:00 Ολυμπιακός 🆚 ΑΕΚ: 2 +0,75 (Α.Η.) 🦊 2.01. (Betshop)

Fun bet 🇬🇷

⏩ 20:00 Ολυμπιακός 🆚 ΑΕΚ: Ακριβές σκορ 0-0 🦊 9.95. (Pamestoixima.gr)

Μόνος τους άλλος ημιτελικός, την εποχή του Μπέκαμ και του Γκούλιτ


Θέση για να… επιστρέψει στο «Γουέμπλεϊ», στον τελικό του FA Cup το Σάββατο 1 Αυγούστου, τσέκαρε χθες η Άρσεναλ και απομένει το εισιτήριο για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι, απόψε στον ημιτελικό του εμβληματικού αγγλικού σταδίου. Η Γιουνάιτεντ παράλληλα δίνει ως τέλους μάχη για την 4άδα στην Premier League, ερχόμενη από το 2-0 επί της Πάλας και παρατάσσεται σχεδόν πλήρης. Στα 19 σερί επίσημα ματς το αήττητο σερί της ομάδας του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Η Τσέλσι νίκησε εύκολα τη Νόριτς και σχεδόν έχει επικυρώσει την 4άδα. Εκ νέου εκτός ο Καντέ, όπως και ο χαφ Γκίλμουρ, με Γουίλιαν, Ζιρού, Πούλισιτς μπροστά ο Φρανκ Λάμπαρντ.

«Κόκκινοι διάβολοι» και «μπλε» αναμετρώνται για τέταρτη φορά στη σεζόν: δύο νίκες η ManUtd στο πρωτάθλημα (4-0 στις 11/8 στο Μάντσεστερ και 2-0 στις 17/2 στο Λονδίνο) κι άλλη μια στο Λιγκ Καπ (2-1 στο Λονδίνο στις 30/10). Μ’ αυτά και μ’ αυτά η τελευταία νίκη της Τσέλσι, σε επίσημο, ήταν ο τελικός του Κυπέλλου το ’18, τότε με 1-0 με πέναλτι του Αζάρ από το 22’ και τους Αντόνιο Κόντε, Ζοσέ Μουρίνιο στους δύο πάγκους.


Είναι η μόνη νίκη της Τσέλσι στα τελευταία οκτώ μεταξύ τους (1-2-5). Επιμέρους, στο Κύπελλο έχουν δώσει άλλους 16 αγώνες, 9-2-5 ο απολογισμός για τη Γιουνάιτεντ, έσχατη ισοπαλία στον προημιτελικό του 2013 στο «Ολντ Τράφορντ», 2-2 και πέρασε η Τσέλσι με 1-0 στη ρεβάνς, ματς όπου ήταν βασικός ο νυν τεχνικός της, Λάμπαρντ (με προπονητή τον Ράφα Μπενίτεθ). Σε ημιτελικό αντάμωσαν πάλι μονάχα τον Μάρτιο του 1996, στο «Βίλα Παρκ» του Μπέρμιγχαμ και η Γιουνάιτεντ είχε περάσει με 2-1 με τέρματα από Αντι Κόουλ και Ντέιβιντ Μπέκαμ, είχε ανοίξει το σκορ για τους Λονδρέζους ο Ρουντ Γκούλιτ.

Και, στο «Γουέμπλεϊ» έχουν συναντηθεί άλλες τρεις φορές, όλες σε τελικούς: 4-0 η Γιουνάιτεντ το 1994 (με δύο γκολ από Καντονά κι ένα από Χιουζ και ΜακΚλερ), 1-0 η Τσέλσι το 2007 στην παράταση με γκολ του Ντρογκμπά και ξανά 1-0 η Τσέλσι με το γκολ του Αζάρ το 2018.

Επί των… κυπελλικών στατιστικών, η Γιουνάιτεντ μετρά 15 προκρίσεις στους τελευταίους 17 ημιτελικούς που μετείχε και αριθμεί 7/8 νίκες εσχάτως στο «Γουέμπλεϊ». Η Τσέλσι αντίστοιχα έχει 13/15 προκρίσεις συνολικά από ημιτελικούς.

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για να έχει ελπίδα η Τσέλσι, που δεν είναι τόσο αουτσάιντερ όσο «δείχνουν» οι τιμές, θα πρέπει να σκοράρει και σε ημιτελικό που έχω την αίσθηση ότι θα κριθεί μετά το 90λεπτο, αλλά δεν το πόνταρα. Κράτησα όμως το combάρισμα του αμφιτέρματος με τη μη νίκη της Γιουνάιτεντ. Και, σε πιο ειδικά, την ατάκα του Λάμπαρντ τις προάλλες, ότι ο VAR έχει ευνοήσει τη Γιουνάιτεντ περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα της κατηγορίας, συν ότι στο πρωτάθλημα… ισοφάρισε το ρεκόρ συλλόγου με 13 κερδισμένα πέναλτι. Και σφυρίζει ο Μάικλ Ντιν, έμπειρος μεν, αλλά επιρρεπής στα εντός περιοχής σφυρίγματα (7 πέναλτι σε 26 ματς, μόνο φέτος).

Combo 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

⏩ 20:00 Μάντσεστερ Γ. 🆚 Τσέλσι: Χ2 & Goal/Goal 🦊 2.55. (Pamestoixima.gr)

Special bet 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

⏩ 20:00 Μάντσεστερ Γ. 🆚 Τσέλσι: Καταλογισμός πέναλτι 🦊 3.30. (Stoiximan)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ