foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ45
ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Σκάνδαλο στο Νησί 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Κάρτες στο ΟΑΚΑ 🇬🇷 Ρίσκο στην Αυστρία 🇦🇹

Μποζιονέλος | 15 Ιουλ 2020 13:21
30767922-0-image-a-69_1594761616578.jpg

Σημεία των καιρών και των… ιών. Τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε της φετινής Premier League είναι πλέον εμφανές ότι η τρίμηνη αποχή δεν άφησε ανεπηρέαστες τις περισσότερες 20 ομάδες. Άλλες προς το καλύτερο, άλλες προς το (πολύ) χειρότερο, άλλαξαν τις ισορροπίες στην επιμέρους κατάταξη του τελευταίου μήνα, η οποία μοιάζει ελάχιστα με τη συνολική βαθμολογία της σεζόν.

Αν τα παρατηρήσει κανείς, βλέπει ότι πρώτη είναι η Σίτι με 15 βαθμούς με ένα ματς παραπάνω από τη Γιουνάιτεντ που έχει 14 ενώ ορισμένες γκέλες της πρωταθλήτριας Λίβερπουλ τη φέρνουν στην 5η θέση: βέβαια, σχεδόν το είχε καθαρίσει, παίζει πιο άνετα. Πάντως η μεγάλη διαφορά στο πριν και το μετά έγκειται στη Γουλβς, που έχει πάρει τη θέση της… Λέστερ. Οι «αλεπούδες» στην εν λόγω μηνιαία βαθμολογία έχουν μόλις 6 βαθμούς σε ισάριθμα παιχνίδια, ανώτερες μόνο από Αστον Βίλα, Μπόρνμουθ, Κρίσταλ Πάλας και Νόριτς…

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


🦊 Μια κρύο, μια ζέστη με έπαιξε το Κυριακοδεύτερο, βασικά η Δευτέρα με το draw no bet της Αλαβές με τη Χετάφε, σαν να μην υπήρξε (0-0). Η Κυριακή όμως, με «συν» έκλεισε. Με καλό «συν», αλλά θα μπορούσε και καλύτερα (αρχίζοντας από τα χαμένα ή τα κασαρισμένα): δεν βγήκε το ρίσκο με τη ρελάνς του Ολυμπιακού στο βόλεϊ (ο Παναθηναϊκός ήταν εξαιρετικός), δεν καταλογίστηκε πέναλτι στο Τότεναμ – Αρσεναλ, το γκολ από τον Λιβάια έλειψε στο τριμπλό combo του Παναθηναϊκός – ΑΕΚ (για το 4.35) και κάσαρα το anytime σκορ 1-1 στο Αντάλιασπορ – Αλάνιασπορ παίρνοντας πίσω τη μίζα.

Τι πέρασε; Η δυάδα του 3.02 με Τζένοα και γκολ στο Μιέλμπι – Χέκεν, το 1.90 στο Τότεναμ – Αρσεναλ σε draw no bet, το combo του 2.30 του διπλού με over 1,5 στο Παναθηναϊκός – ΑΕΚ και ο άσος του 1.96 της Ουνιβερσιτάτεα με τη Στεάουα, που έχει πέσει σε εξευτελιστικές τιμές πριν από τη σέντρα.

Αμφότερες με ελπίδα και ερχόμενες από καλά σερί


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Μπέρνλι 🆚 Γουλβς, 🏟️ «Τερφ Μουρ» Μπέρνλι, 🏆 Premier League. Χωρίς θεατές.

📝 Πες, πες, η Μπέρνλι οδεύει εκ νέου για ευρωπαϊκή έξοδο, ήταν υπερπολύτιμος ο βαθμός (1-1) που από τη Λίβερπουλ, η πρώτη ομάδα φέτος που δεν ηττήθηκε στο «Ανφιλντ» (!), ούσα αήττητη στα τελευταία πέντε (3-2-0), έχοντας ηττηθεί μόνο από τη Σίτι στα 13 τελευταία (7-5-1) ενώ στο «Τερφ Μουρ» έχει να λυγίσει από… την Πρωτοχρονιά και την Αστον Βίλα (3-3-0 έκτοτε). Εκ νέου εκτός ο μπακ Λόουτον, ο αρχηγός στόπερ Μι, ο χαφ Κορκ και ο φορ Μπαρνς.


Η Γουλβς αναθάρρησε, ο Νούνο Σάντο κατανόησε ότι με 12-13 παίκτες δεν βγαίνει η υπόλοιπη, απαιτητική σεζόν, έδωσε την ευκαιρία στον Ποντένσε με την Εβερτον (3-0) και ηγήθηκε των «λύκων» κάνοντας ωραιότατο ματς ενώ ο Χιμένες έφτασε τα 25 γκολ και τις 10 ασίστ στη σεζόν. Μια νίκη απέχουν από τους 58 βαθμούς, ρεκόρ στην ιστορία τους στην Premier League, δίνοντας απόψε το 50ό ματς τους στη σεζόν, θεωρητικά ελπίζει ακόμη και για 4άδα.

🏟️ Ανταμώνουν για 129η φορά στην ιστορία τους, σε όλα, στο πλαίσιο πρωταθλήματος είναι γενικά 35-26-50 και, στο Μπέρνλι, 24-15-21, με τελευταίο διπλό τον Μάρτιο του 2010 (2-1) και έκτοτε 2-1-0.

🦊 Εντυπωσιακό, ελέω βεβαίως της ιδιοσυγκρασίας των δύο ομάδων, ότι το over 2,5 φτάνει στο 2.60, εξ ου και επιλέγεται (με χαρά και σπουδή) το ασιατικό over 1,75 με μισή πληρωμή σε δύο γκολ και πλήρης σε 3+ γκολ. Ένα γκολ ως το 30’ ίσως βοηθήσει. Και μπήκε σε δυάδα (βλ. παρακάτω).

🦊 Λογικά ο Ποντένσε παραμένει βασικός αντί του Τραορέ, είναι παίκτης ψυχολογίας, τον θυμόμαστε και με τον Ολυμπιακό. Θέλει να δείξει πράγματα, θα σκοράρει, θα κερδίσει πέναλτι, κάπως… θα φανεί. Βλέπω το γκολ του αλλά ο βιρτουόζος παίκτης των Γουλβς κινείται πολύ εντός μικρής περιοχής και η άμυνα της Μπέρνλι είναι φερέγγυα μεν, αργή δε.

💣 Fun bet 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

⏩ 20:00 Μπέρνλι – Γουλβς: Γκολ Γουλβς με πέναλτι 🦊 6.05. (Stoiximan)

Φόρεστ, εννέα χρόνια μετά


Νότιγχαμ Φόρεστ 🆚 Σουόνσι, 🏟️ «Σίτι Γκράουντ», Νότιγχαμ 🏆 Championship. Χωρίς κόσμο.

‼️ Φρέσκια, σχετικά η αντιπαλότητα των δύο συλλόγων από τα play offs ανόδου του 2010-11 (0-0 στο Νότιγχαμ, 3-1 στη ρεβάνς η Σουόνσι).

📝 Από τρία ματς απέμειναν να δώσουν οι δύο τους, η Φόρεστ έχει 69 βαθμούς ούσα στην 5η θέση και δεν προλαβαίνει την 4άδα και τη Φούλαμ των 77 β., αλλά κινδυνεύει το πλασάρισμά της στην 6άδα για τα play offs αν δεν νικήσει απόψε. Αντίθετα, αν κερδίσει, το επικυρώνει. Δεν ήταν πάντως καλή στο 1-1 με την Πρέστον η ομάδα του Σαμπρί Λαμουσί, που έχει αμφίβολο τον εξτρέμ Λόλι και τον μπακ Κας ενώ εντός «Σίτι Γκράουντ» φέτος δεν νίκησε ούτε στα μισά (10-4-7).


Η Σουόνσι έχει 63 β., απέχοντας πλέον 4 από την 6άδα και τη… μισητή της Κάρντιφ (που νίκησε χθες), άρα για να ελπίζει είναι must win το αποψινό. Εχασε έδαφος μετά την ήττα από τη Λιντς δεχόμενη το γκολ στο 91’, έχασε και τον βασικό κίπερ Γούντμαν με τραυματισμό, αλλά εκτός έδρας (9-5-8) βγάζει μαχητικότητα και αποτελεσματικότητα φέτος.

🏟️ Παράδοση: 26-15-22 συνολικά, επιμέρους 17-9-5 στο Νότιγχαμ. Τελευταίο διπλό της Σουόνσι τον Φεβρουάριο του 2006 (1-2) και έκτοτε 4-3-0.

🦊 Η Φόρεστ είναι με το… ενάμιση πόδι στα play offs για πρώτη φορά μετά από εννέα χρόνια, οι Ουαλοί τρώνε σίδερο αλλά η προσπάθεια δεν θα αποδώσει αν απόψε δε νικήσουν. Με την εντός, και εκτός, εικόνα τους αντίστοιχα «γέρνει» προς τα δεξιά, και με τη σκέψη για τουλάχιστον δύο γκολ στο ματς.

Combo 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

⏩ 20:00 Νότιγχαμ Φόρεστ – Σουόνσι: Χ2 & Οver 1,5 🦊 2.25. (Pamestoixima.gr)

Κρίση στην ΑΪΚ


🇸🇪 ΑΪΚ 🆚 Σίριους, 🏟️ «Φριεντς Αρένα», Στοκχόλμη 🏆 Allsvenskan. Χωρίς θεατές.

📝 Εξακολουθεί να… σέρνεται η ΑΪΚ και συμπλήρωσε καρέ νικών χωρίς νίκη χάνοντας από την ουραγό Χέλσινγκμποργκ στο τελευταίο και, δη, πραγματοποιώντας άθλια εμφάνιση. Κομβικό το σημερινό για τον Ρίκαρντ Νούρλινγκ που είναι υπ’ ατμόν, media και οπαδοί ζητούν μια αλλαγή που θα αφυπνίσει την ομάδα. Αμφίβολοι ο μέσος Ασάνι και οι φορ Άμπραχαμ και Σίγκθορσον, εκ νέου εκτός οι αμυντικοί Κάρλσον και Λούντστρεμ. Η Σίριους πήρε 0-0 από τη Χάμαρμπι δίχως να κινδυνέψει, δα, και πολύ και επέκτεινε το αήττητο σερί της στις έξι αγωνιστικές (3-3-0), εμφανώς πια παίζει με περισσή αυτοπεποίθηση. Εκτός παραμένουν ο χαφ Λίντμπεργκ και ο επιθετικός Λούντχολμ.

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


🏟️ Εξι ματς από το 2017 ως σήμερα, ισάριθμες νίκες για την ΑΪΚ.

🦊 Το timing βοηθά για κόντρα, πάντως ο άσος ανέβηκε αισθητά (και, αντίστοιχα, έπεσε το διπλό). Σφιχτή αμυντικά η Σίριους, δύστοκη η ΑΪΚ, θα μου κάνει εντύπωση αφενός αν έρθει άσος, αφετέρου αν μπουν πάνω από τρία…

Combo 🇸🇪

20:00 ΑΪΚ ΣτοκχόλμηςΣίριους: Χ2 & Under 3,5 🦊 2.00. (Betshop)

Μονόπλευρο το κίνητρο


🇮🇹 Σαμπντόρια 🆚 Κάλιαρι, 🏟️ «Λουίτζι Φεράρις», Γένοβα 🏆 Serie A. Χωρίς θεατές.

‼️ Ο Κλάουντιο Ρανιέρι της Σαμπντόρια πέρασε αρκετά παλιά από τον πάγκο της Κάλιαρι (1988-91, στη φωτό πίσω του ο Εντσο Φραντσέσκολι!) και ο Βάλτερ Τζένγκα της Κάλιαρι αγωνίστηκε (1994-96) και προπόνησε (2015) τη Σαμπντόρια.


📝 Η Σαμπντόρια έκανε… άλμα παραμονής με το διπλό στο Ούντινε (3-1), σκοράροντας στο τέλος με Μπονατσόλι και Γκαμπιαντίνι, αλλά σε ματς όπου έβγαλε πείσμα και χαρακτήρα. Τρίτη νίκη στο τελευταίο καρέ αγώνων για τη… Ρεάλ Γένοβας, κομβικής σημασίας η επάνοδος του ηγέτη Κουαλιαρέλα που σκόραρε κιόλας. Νέος τραυματίας ο μέσος Ραμίρες, εκ νέου απόντες οι στόπερ Φεράρι, Τονέλι και ο μέσος Βιεϊρά. Η Κάλιαρι, με μπόλικη τύχη, έμεινε στο 0-0 με τη Λέτσε, δεν έπαιξε καλά και από συγκυρία δεν δέχθηκε γκολ, με τον πορτιέρε Κράνιο στο 85’ να κάνει μια απίθανη απόκρουση, πιθανόν καλύτερη της χρονιάς. Νέα απώλεια ο ηγετικός χαφ Ναϊνγκολάν, παραμένουν τραυματίες οι μέσοι Ολίβα, Πελεγκρίνι και ο φορ Παβολέτι.

🏟️ Παράδοση: στο 13-31-26 συνολικά, επιμέρους 9-19-7 στη Γένοβα. Χωρίς διπλό τα τελευταία (σε πρωτάθλημα και Κύπελλο) 14 μεταξύ τους και στις δύο έδρες, ήτοι από το 1-0 της Κάλιαρι στη Γένοβα τον Οκτώβριο του ’12, με γκολ του Ντεσένα και στον πάγκο τον (μετέπειτα «πράσινο») Βίκτορ Ιμπάρμπο! Έκτοτε, 5-1-0 για τη Σαμπ στη Γένοβα (το ένα στο Κύπελλο).

🦊 Αγνώριστη, προς το καλύτερο, η Σαμπντόρια, έπαιξε με ένταση στο Ούντινε και το αποψινό δείχνει του… χεριού της, με το «δελτίο» να συμβάλει σε αυτό: από τη μια η επιστροφή με γκολ του Κουαλιαρέλα, από την άλλη η απουσία του Ναϊνγκολάν από μια ομάδα που εμφανώς επηρεάστηκε από την απουσία κινήτρου. Μεταξύ μας, public bet απόψε η Σαμπ, είθισται να τα αποφεύγω, αλλά…

⚽⚽ Δυάδα (απόδοσης 3.34) 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 🇮🇹

⏩ 20:00 Μπέρνλι – Γουλβς: Over 1,75 A.H. 🦊 1.74. (Betshop)
⏩ 20:30 Σαμπντόρια – Κάλιαρι: 1 🦊 1.92. (Betshop)

Πράγματα και… χαρτμπέργκικα θαύματα


🇦🇹 Χάρτμπεργκ 🆚 Αούστρια Βιέννης, 🏟️ «PROfertil Αρένα», Χάρτμπεργκ 🏆 Tipico Bundesliga. Χωρίς θεατές.

‼️ Επαναληπτικός τελικός για την έξοδο στο Europa League, με παράταση και πέναλτι αν επαναληφθεί το σκορ του α’ αγώνα (3-2 η Χάρτμπεργκ στη Βιέννης).

📝 Από εκεί που δεν την… ήξερε η μάνα της, η Χάρτμπεργκ του Μάρκους Σοπ συνεχίζει να κάνει μυθικά πράγματα, πέρα από κάθε φαντασία και μιλάμε για μια ομάδα που μόλις πέρυσι ανέβηκε στην αυστριακή Bundesliga, εδρεύοντας σε μια πόλη μόλις 6.500 κατοίκων.


Ωστόσο εντός δεν έχει νίκη μέσα στο 2020 (με 0-2-5) και χάρη στην παρθενική της συμμετοχή στα offs, βρέθηκε στα μπαράζ έχοντας τρομερές επιδόσεις εκτός (πέντε διπλά στα τελευταία έξι) ενώ ο αρχισκόρερ Τάντιτς σκόραρε δις στο 3-2 της Βιέννης φτάνοντας τα 19 στη σεζόν. Η Αούστρια προσπαθεί να σώσει τη σεζόν, ούσα αήττητη εκτός Βιέννης από τον… Νοέμβριο με 4-5-0 έκτοτε, οι νίκες στα ισάριθμα τελευταία! Ελειψε και είναι αμφίβολος ο αρχηγός μέσος Γκρίνβαλντ, στο 50-50 και ο στόπερ Μαντλ.

🏟️ 4-1-1 η παράδοσή τους σε όλα, 2-2 στο Χάρτμπεργκ και 5-0 στη Βιέννη τα άλλα φετινά τους προ του πρώτου τελικού για την Ευρώπη.

🦊 Οι αποδόσεις υποτιμούν εκ νέου τη Χάρτμπεργκ, που προβάλει αουτσάιντερ: είτε λόγω φανέλας, είτε λόγω του εκτός Βιέννης σερί της Αούστρια. Είτε επειδή η Χάρτμπεργκ έχει να κάνει νίκη εντός από τον Δεκέμβριο, βέβαια για σήμερα τη… βολεύει και η ισοπαλία. Και μια ζαριά, σε μοιρασιά με γκολ, αξίζει το ρίσκο.

💣 Fun bet 🇦🇹

⏩ 21:30 Χάρτμπεργκ - Αούστρια Βιέννης: Χ & goal/goal 🦊 4.20. (Pamestoixima.gr)

Η Σίτι έκλεψε, η ποινή ήταν χάδι


Η αναίρεση της τιμωρίας της Σίτι για παραβίαση του FFP άλλαξε, εκ νέου, τα δεδομένα στην Premier League. Υπάρχει βέβαια και το… ερώτημα του Κυπέλλου, αν φερ’ ειπείν το πάρει η Αρσεναλ και βγει στο Europa. Αν όχι, δίνει εισιτήριο και η 7η θέση, όπου προς ώρας βρίσκεται η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, 2 βαθμούς πάνω από την Τότεναμ και 4 πάνω από Αρσεναλ και Μπέρνλι.


Τούτο που πρέπει να γίνει κατανοητό είναι πως η μη, εντέλει, τιμωρία της Μάντσεστερ Σίτι συνιστά σκάνδαλο, νέτα σκέτα. Διότι είχε τιμωρηθεί, για να το κάνουμε λιανά, επειδή… έκλεβε. Επειδή ένας, ο σεΐχης Μανσούρ εν προκειμένω, πλήρωνε πολλά εκατομμύρια ευρώ χωρίς να έχει ο σύλλογος τα ανάλογα έσοδα. Και τι έκαναν οι «σίτιζινς», κλέβοντας; Μέσω αρκετών μεταφορών χρημάτων, μέσω συμβολαίων όχι στη Σίτι αλλά σε εταιρείες του Μανσούρ, μέσω χορηγιών από τρίτους, χρημάτων του σεΐχη, προς το club, «μαγείρεψε» τον ισολογισμό.

Και, ναι, συνιστά κλοπή κάτι που νομικά θεωρείται αθέμιτος ανταγωνισμός, εξ ου και αρχικώς διώχθηκε. Χάρη στα χρήματα του ενός η Σίτι δημιούργησε ρόστερ που όμοιό του δεν υπήρχε στα χρονικά, με δύο (και βάλε) ισάξιες ενδεκάδες. Και, αθέμιτα, πήρε τον τίτλο στην ισοβαθμία με τη Γιουνάιτεντ το 2011-12 και δύο φορές από τη Λίβερπουλ, το 2013-14 αλλά και πέρυσι, όπου οι reds έκαναν ρεκόρ βαθμών στην ιστορία του συλλόγου!


Ο λόγος στους εμπλεκόμενους. Ο Γιούργκεν Κλοπ είπε, με χιούμορ, το αυτονόητο: «Ευτυχώς που δεν τιμωρήθηκε η Σίτι διότι θα γλίτωνε 10-12 παιχνίδια στην Ευρώπη και πραγματικά, δεν θα είχε τύχη καμία άλλη ομάδα στο πρωτάθλημα!». Προσθέτοντας ότι «είναι κακή μέρα για το ποδόσφαιρο γιατί το FFP υποτίθεται ότι βοηθάει και στις ισορροπίες και το μέλλον του Champions League». Πιο επικριτικός εμφανίστηκε ο Ζοσέ Μουρίνιο – αν και είναι προπονητής που έχει μάθει να εργάζεται σε «ακριβές» ομάδες. Και τα είπε χύμα: «Αφού δεν την είναι ένοχη η Σίτι, κακώς της επέβαλλαν 10 εκατ. ευρώ πρόστιμο. Αλλά αν είναι, τότε και πάλι η απόφαση είναι ντροπιαστική διότι θα έπρεπε να αποκλειστούν και όχι μόνο να πληρώσουν».

Επί τούτου, και του financial fairplay, έλαβε θέση και ο… ανακουφισμένος Πεπ Γκουαρδιόλα, απαντώντας στον Κλοπ και στον Μουρίνιο: «Είναι μια καλή ημέρα για το ποδόσφαιρο. Ολοι λέμε ότι κλέψαμε αλλά τρεις ανεξάρτητοι δικαστές έκριναν πως όχι. Αρα οι αντίπαλοί μας έχασαν στο χορτάρι και θα πρέπει να βγουν στο χορτάρι και να μας κερδίσουν, αυτός είναι ο αθλητισμός». Ο,τι πεις, Πέπε…

Δεν έχει καλή παράδοση στο Λονδίνο


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Αρσεναλ 🆚 Λίβερπουλ, 🏟️ «Εϊμιρατς Στέιντιουμ», Λονδίνο 🏆 Premier League. Χωρίς κόσμο.

📝 Η Αρσεναλ συνάντησε μια παθιασμένη Τότεναμ και ηττήθηκε δίκαια στο ντέρμπι του βόρειου Λονδίνου με 2-1, συν την αναίρεση της τιμωρίας της Σίτι, πλέον… τρέχει για την Ευρώπη (αν και είναι και στα ημιτελικά του Κυπέλλου, αλλά πρέπει να πάρει το τρόπαιο και το Σάββατο αντιμετωπίζει τη… Σίτι). Εντός είναι αήττητη μέσα στο 2020 με 5-2-0. Εκτός εκ νέου ο νεαρός φορ Ενκετιά και οι Οζίλ, Γκεντουζί, Μαρτινέλι, Τσέιμπερς, Λένο. Η Λίβερπουλ γκέλαρε, μένοντας στο 1-1 με την Μπέρνλι, για πρώτη φορά στη σεζόν δεν νίκησε σε ματς πρωταθλήματος στο «Ανφιλντ», αλλά είχε αρκετές φάσεις για να το πάρει. Στόχος, στα εναπομείναντα τρία, οι ισάριθμες επικρατήσεις για να ξεπεράσει το φράγμα των 100 πόντων, αλλά και να φτάσει τις 30 νίκες. Πάγια έξω Μάτιπ, Μίλνερ, Χέντερσον, ο μπακ Αρνολντ επανέρχεται αντί του νεαρού Γουίλιαμς, ο χαφ Κεϊτά αντί του πιτσιρικά Τζόουνς, με ό,τι καλύτερο διαθέτει απόψε ο Γιούργκεν Κλοπ.


🏟️ 3-1 στον α’ γύρο και 5-5 (!) στο Λιγκ Καπ, αμφότερα στο «Ανφιλντ», τα άλλα δύο φετινά τους. 64-52-75 η παράδοσή τους συνολικά, επιμέρους 40-33-22 στο Λονδίνο όπου, πάντως, οι «reds» έχουν μονάχα μια νίκη στα τελευταία οκτώ επίσημα (3-4-1) και μόνο δύο στα τελευταία 22!

🦊 Καθαρά στοιχηματικά, κακώς είναι τόσο χαμηλά η τιμή της Λίβερπουλ, που δεν έχει φορτσάρει στην επανέναρξη, δεν είχε και λόγο άλλωστε πλην του ρεκόρ συγκομιδής βαθμών. Και η Αρσεναλ είναι ασταθής. Είθισται στα μεταξύ τους να μπαίνουν αρκετά γκολ (54 στα τελευταία 12 στο πρωτάθλημα, ήτοι 4,5 ανά αγώνα κατά μέσο όρο!) ενώ έληξαν με Goal/Goal τα τελευταία τους 12/14 σε κάθε έδρα και διοργάνωση. Ναι, δεν πληρώνει κάτι αυτό, αλλά στα 11 από τα εν λόγω 12 σκόραραν αμφότερες στο β’ ημίχρονο! Κάτι που δεν πληρώνει κι άσχημα για απόψε…

Goalbetting 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

⏩ 22:15 Αρσεναλ – Λίβερπουλ: Goal/Goal στο β’ ημίχ. 🦊 2.60. (Novibet).

Χωρίς νίκη από το 2012 ο ΠΑΟΚ…


🇬🇷 ΑΕΚ 🆚 ΠΑΟΚ, 🏟️ «Σπύρος Λούης», Αθήνα 🏆 Super League. Χωρίς θεατές.

📝 Το ματς της… χρονιάς και για τους δύο, ελέω συμμετοχής στα προκριματικά του Champions League, με ριζικώς αλλαγμένα δεδομένα. Διότι ο ΠΑΟΚ πήρε, ίσως ανέλπιστα, 10 βαθμούς μέσα σε τρία 24ωρα: τους 7 (πίσω) από το CAS και τους 3 με τη νίκη στο Καραϊσκάκη επί του Ολυμπιακού, με γκολ του Μιχάι στο 90’. Και η ΑΕΚ, εν αναμονή ΕΠΟ κλπ, καλείται να καλύψει διαφορά 3 βαθμών που τους χωρίζει (και θα ευνοείται σε ισοβαθμία: βάσει κριτηρίων, μετρούν όλα τα φετινά τους και έχουν από 4 στα άλλα τρία).

Η ΑΕΚ έχει μονάχα μια ήττα στα τελευταία 16 για το πρωτάθλημα και στα τελευταία 22 επίσημα, αυτή από τον Ολυμπιακό όπου κατέβηκε (με επιλογή) αποδεκατισμένη, σκοράρει αδιαλείπτως επί 18 σερί επίσημα κι έχει 10-5-1 στα τελευταία 16 στο ΟΑΚΑ. Ο ΠΑΟΚ αναθάρρησε βαθμολογικά με τη μεγάλη νίκη επί του πρωταθλητή Ολυμπιακού, πάντως έχει πέντε ήττες στα τελευταία 18 ενώ δεν είχε… καμία στα προηγούμενα 51 (!). Εκτός Τούμπας δεν έχει ήττα σε καρέ αγώνων στα play offs (2-2-0). Τιμωρημένος ο Καντουρί, στην αποστολή αλλά αμφίβολος ο Ινγκασον, εκτός οι Λάμπρου, Πέλκας, Κρέσπο, Ζαμπά.

🏟️ Στα της παράδοσης, η νίκη της ΑΕΚ στην Τούμπα στον α’ γύρο των play offs ήταν η πρώτη μετά από έξι ματς ενάντια στον ΠΑΟΚ, σε επίσημα, στην Αθήνα έχει να τον νικήσει από το 2017-18, σεζόν που πήρε το πρωτάθλημα. Αρνούνται… να νικήσουν πάντως στα μεταξύ τους στο πρωτάθλημα: μια νίκη στα τελευταία 5 η ΑΕΚ, δύο στα τελευταία 10 ο ΠΑΟΚ!


🏟 Επιμέρους, στο ΟΑΚΑ ενάντια στην ΑΕΚ μπορεί ο ΠΑΟΚ να κέρδισε τους δύο τελικούς Κυπέλλου εκεί, ωστόσο για το πρωτάθλημα δεν έχει καταφέρει να νικήσει την «Ενωση», από τον Ιανουάριο του 2012, τότε 2-0 με γκολ των Γεωργιάδη και Κλάους, έκτοτε 5-4-0 η ΑΕΚ. Μάλιστα αυτή η νίκη του ΠΑΟΚ είναι η μοναδική στις 21 τελευταίες επισκέψεις του με αντίπαλο την «Ενωση»! For the record, 60-34-37 συνολικά και 46-12-7 με γηπεδούχο την ΑΕΚ.

🦊 Αγωνιστικά, η ΑΕΚ είναι σε πολύ καλύτερο momentum από έναν «σκασμένο» και με ελλείψεις ΠΑΟΚ, που βρήκε λύσεις και γκολ από πιτσιρικάδες τύπου Τζόλη και Μιχάι (και ορθώς έπραξε). Δεν υποτιμάται ο περσινός νταμπλούχος, σε ματς ωστόσο που, ακόμη κι αν χάσει, δεν σημαίνει ότι δεν θα πάρει τη δεύτερη θέση καθώς η σεζόν κλείνει με Ολυμπιακός – ΑΕΚ και ΠΑΟΚ – Αρης… Τέσπα (sic), ΑΕΚ βλέπω αλλά κάτι με κάνει διστακτικό, πείτε το ένστικτο. Εναλλακτική, το over 2,5 είναι αρκετά ψηλά, όχι αδίκως καθώς σπάνια το φέρνουν πλέον (μόλις ένα στα τελευταία εννέα, το 2-2 του φθινοπώρου), ωραιότατο το over 2 στα ασιατικά με μονάδα σε ακριβώς 2 γκολ και πληρωμή σε 3+.

🦊 Διαιτητής ο Ολλανδός Ντάνι Μάκελι, που σφύριξε πρόσφατα στην Ελλάδα τον (δραματικό!) ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ του Άρη και της ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», 2-2 στην παράταση, βγάζοντας (στο 90λεπτο) μονάχα τρεις κάρτες σε ένα πολύ δύσκολο, για διαιτητή, γρήγορο και σκληρό ματς. Στον διπλασιασμό να βγουν μέχρι 6 απόψε, σε ένα επίσης δύσκολο ματς, για ρισκαδόρους (προσωπικά έριξα και μια ψιλή) υπάρχει το under 4,5 στο ωραιότατο 4.55.

🦊 Στον α’ γύρο, ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 2-2 με χαμένο πέναλτι Μπίσεσβαρ, στον β’ γύρο 1-0 στην Τούμπα με πέναλτι του Βιεϊρίνια, στην Τούμπα για τον α’ γύρο των play offs νίκησε 1-0 η ΑΕΚ με τον Λιβάια να κλείνει το σκορ στο 81’. Ναι, με πέναλτι. Ας συνεχιστεί το σερί…

Μονό, αξία 🇬🇷

⏩ 21:30 ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Over 2 A.H. 🦊 1.80. (Betshop)

Κάρτες 🇬🇷

⏩ 21:30 ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Under 6,5 κίτρινες 🦊 2.01. (Novibet)

Special bet 🇬🇷

⏩ 21:30 ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Καταλογισμός πέναλτι 🦊 2.75. (Stoiximan)

Κακώς τόσο αουτσάιντερ


🇮🇹 Λέτσε 🆚 Φιορεντίνα, 🏟️ «Βία ντελ Μάρε», Λέτσε 🏆 Serie A. Χωρίς κόσμο.

‼️ Ο νυν τεχνικός της Λέτσε, Φάμπιο Λιβεράνι, υπήρξε παίκτης της Φιορεντίνα (2006-08).

📝 Εξι «στροφές» πριν το φινάλε η Λέτσε βρίσκεται στο -1 από την έσχατη θέσει παραμονής, έπεσε μεν ξανά στην τριάδα του υποβιβασμού αλλά εσχάτως παίζει καλύτερα. Κέρδισε τη Λάτσιο, άξιζε να νικήσει και στην Κάλιαρια (0-0) έχοντας εκ νέου αρκετές φάσεις και έχοντας δοκάρι με τον Μπαμπατσάρ. Καμία σχέση με την ομάδα των έξι σερί ηττών ενώ ακολουθεί η Τζένοα, σε ένα ακόμη κρισιμότατο ματς. Αμφίβολοι ο μπακ Καλντερόνι και ο μέσος Φάλκο, εκ νέου έξω οι στόπερ Ροσετίνι, Μεκαριέλο και, μάλλον, ο φορ Λαπαντούλα. Η Φιορεντίνα εξακολουθεί να μη... βλέπεται, με τη Βερόνα ισοφάρισε στο 96’, πλέον κινδυνεύει αλλά υπάρχει η πίστη ότι εντέλει θα καθαρίσει την μπουγάδα (αναρωτιέμαι το πώς).

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

🏟️ Μοιρασμένη η συνολική παράδοση (9-9-9), επιμέρους 5-6-2 στο Λέτσε, έσχατο διπλό το περσινό (1-0). Under και τα έξι τελευταία ανάμεσά τους και στις δύο έδρες.

🦊 Περίεργο το σετ, ισχυρότατο αουτσάιντερ η Λέτσε ενάντια σε μια Φιορεντίνα που δεν παίζει καλά, δεν φτιάχνει φάσεις και είναι αφερέγγυα πίσω. Το τελευταίο ισχύει και για τη Λέτσε η οποία μεσοεπιθετικά ήταν εξαιρετική στα τελευταία δύο παιχνίδια της. Προς τα… αριστερά, αλλά θέλει και κάλυψη.

Με κάλυψη 🇮🇹

22:45 Λέτσε – Φιορεντίνα: 1 dnb 🦊 2.37. (Betshop)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Winmasters
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ