foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ124
ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

🇸🇪 Ζλάταν 🆚 Κριστιάνο 🇵🇹 Η μόνη νίκη, το γκολ, το χατ-τρικ 🇮🇹

Μποζιονέλος | 07 Ιουλ 2020 12:44
zlatan-cristiano1.jpg

Μερικοί ζουν ακόμη στα 90s, λες κι έχουμε εποχές… ΠΑΣΟΚ. Στην εποχή που το διαδίκτυο έχει συμπαρασύρει τα πάντα στον διάβα του, ο παράγων «εφημερίδες» κοτσάρεται λες και έχει κάποιο νόημα. Η αναφορά επί της λίστας Πέτσα και τα 20 εκατ. ευρώ που μοίρασε η κυβέρνηση για τις καμπάνιες «Μένουμε Σπίτι» και «Μένουμε Ασφαλείς». Καμπάνιες για τις οποίες είτε έπρεπε να υπήρχε (ελέω της σπουδαιότητας του μηνύματος) νόμος για την υποχρεωτική, και δωρεάν, προβολή τους, είτε «κόφτης» με πλαφόν, φερ’ ειπείν 50.000 ανά Μέσο και με βάσει τη δυναμική του.

Η κυβέρνηση μοίρασε λεφτά, για λόγους που, μεταξύ μας, είναι απολύτως κατανοητοί: λίγο να δεις τηλεόραση το βράδυ, ευχαριστείς τον Μεγαλοδύναμο που μας έφερε τον Κυριάκο πρωθυπουργό. Χρόνια του πολλά κιόλας – στα μέρη μου, στο Άργος, έχουμε μια ατάκα εδώ και δεκαετίες μετά από ανάλογα βαφτίσια: «να σας ζήσει κι ας είναι και… Κυριάκος».

Η κυβέρνηση μοίρασε λεφτά στον Τύπο, κυρίως, και όχι στο διαδίκτυο. Πόσοι διαβάζουν εφημερίδες όλοι μαζί; Χιλιάδες. Πόσοι διαβάζουν, σερφάρουν στο διαδίκτυο; Εκατομμύρια! Αναλογιστεί ότι τα έξι μεγαλύτερα αθλητικά sites της χώρας έλαβαν, όλα μαζί, ούτε 150.00 ευρώ, όταν και τα έξι είναι στο top-15 της αναγνωσιμότητας όλου του ελληνικού διαδικτύου!

Πρόκειται για σκάνδαλο ολκής, μεγαλύτερο κι από αυτό του ΚΕΕΛΠΝΟ και τα ποσά που αναφέρονται είναι εξωφρενικά. Το δημόσιο χρήμα διασπαθίζεται για να κάνει PR η κυβέρνηση, την ίδια στιγμή που μικρομεσαίες επιχειρήσεις, εργαζόμενοι και επαγγελματίες κάθε είδους αγωνιούν καθημερινά, βλέποντας να μην υλοποιείται ούτε το 5% από τα υποτιθέμενα «μέτρα στήριξης» που έχουν εξαγγελθεί.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

🦊 Μια τρύπα στο νερό και η Κυριακή στοιχηματικά, σε ένα από τα χειρότερα Σ/Κ της σεζόν, όπου το κοντράρισμα φαβορί (Φιορεντίνα και Μπαρτσελόνα), η εμπιστοσύνη στο κίνητρο (Γαλατασαράι) και οι σκόρερ (Χέντερσον, Φορτούνης, Αλκάθερ) δεν απέδωσαν. Μόνο που έδωσε κάτι, η διπλή ευκαιρία του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (2.31), συνεχίζουμε.

Τραβηγμένο...

🇫🇮 TPS 🆚 Ιλβες, 🏟️ «Βέριτας», Τούρκου 🏆 Veikkausliiga.
Με περιορισμό η προσέλευση φιλάθλων (ως 1.300, το στάδιο χωρά 9.600).

📝 Με το αριστερό μπήκε στη νέα σεζόν η Τούρουν Παλοσεούρα (aka Τούρκου) χάνοντας 1-0 από τη Σεϊναγιόεν στο Σέιναγιοκι, σε ένα κλειστό ματς, όπου βρέθηκε να κυνηγά στο σκορ από το δεκάλεπτο. Απών ο τιμωρημένος στόπερ Πίκαραϊνεν, παραμένει τραυματίας ο μπακ Χόλμα, μπήκε αλλαγή στο τέλος ο περσινός αρχισκόρερ Εσπινόσα αλλά θα προφυλαχθεί από το σημερινό. Η Ίλβες εντυπωσίασε, επικράτησε 4-3 της Μάριεχαμν στη δική της εκκίνηση και ενώ μάλιστα στο 62’ ηττούνταν με 1-2, το έκανε 4-1 ως το 80’ και μειώθηκε στο τέλος. Εκ νέου εκτός οι μέσοι Βέτελι και Μούσα.

🏟 4-1-1 η Ίλβες στις έξι μεταξύ τους συναντήσεις, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

🦊 Καλά καλά δεν ξεκίνησε η σεζόν και τέτοιος φαβοριτισμός, τύπου 1.70, στην Ίλβες; Τραβηγμένο. Και όταν μια ομάδα παίζει… όσα πάνε κι όσα έρθουν και η άλλη παίζει πιο μεστά, στρέφομαι στη δεύτερη: στην Τούρκου, εν προκειμένω. Κι ας χάσω, pick τριπλασιασμού είναι.

47 χρόνια χωρίς διπλό στο Λονδίνο!

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Αρσεναλ 🆚 Λέστερ, 🏟️ «Εϊμιρατς», 🏆 Premier League. Χωρίς θεατές.

📝 Είχε πολύ καιρό να πάρει ματς όπου ήταν αουτσάιντερ η Άρσεναλ και τα κατάφερε με 2-0 στο Γούλβερχαμπτον, ούσα και τυχερή, σημειώνοντας το δεύτερο κόντρα στη ροή ενός αγώνα που τη βρήκε, εκείνη τη στιγμή (86’), σε παθητικό ρόλο. Από τον Νοέμβριο του 2017 είχε να κάνει τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα (!), κάνει δουλειά ο Μίκελ Αρτέτα. Αήττητη από τον Δεκέμβριο εντός (5-1-0). Λογικά γυρίζει ο εξτρέμ Πέπε, εκτός ο υπό αποχώρηση χαφ Γκεντουζί, εκ νέου απόντες Λένο, Μαρτινέλι, Τσέιμπερς. Η Λέστερ θύμισε κάτι από το… φθινόπωρο στο 3-0 επί της Κρίσταλ Πάλας, κάλλιστα μπορούσε και διπλάσιο σκορ, έβγαλε κέφι, όρεξη και διατηρείται στην 3η θέση. Πρώτη νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές, δεν έχει διπλό όμως από την… Πρωτοχρονιά (0-2-3 έκτοτε) ενώ ο Μπρένταν Ρότζερς δεν έχει νικήσει ποτέ την Άρσεναλ στο Λονδίνο (0-2-4). Αμφίβολος ο χαφ Μάντισον, προλαβαίνει ο εξτρέμ Αγιόσε.

🏟️ Μόνο ένα διπλό στα τελευταία 13 μεταξύ τους και στις δύο έδρες. Συνολικά 60-37-30 στο πρωτάθλημα και, στο Λονδίνο, 41-16-6. Ανεξαρτήτως διοργάνωσης η Λέστερ έχει να νικήσει την Άρσεναλ στην πρωτεύουσα από τον Σεπτέμβριο του… 1973 (2-0) με 20-6-0 και επτά σερί άσους, επιμέρους στο πρωτάθλημα 19-3-0. Εκείνη τη σεζόν, μάλιστα, η Άρσεναλ βγήκε 2η με 3 βαθμούς πίσω από την πρωταθλήτρια Λίβερπουλ, αλλά έχασε τη θέση στο UEFA από την (8η της βαθμολογίας) Τότεναμ, νικήτρια του Λιγκ Καπ και ελέω ενός κανονισμού που ίσχυε και δεν επέτρεψε σε δεύτερη ομάδα από την ίδια πόλη να λάβει μέρος στον θεσμό!

Sportingbet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Ευελιξία στις συναλλαγές
check_3c
24ωρo chat στα Ελληνικά
check_3c
Εξελιγμένο Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


🦊 Θα περίμενε κανείς και πιο πάνω το διπλό, ψαγμένα παραμένει στα επίπεδα του 3.25. Δεν έχει διάρκεια στην απόδοση καμιά τους, η Λέστερ μεσοεπιθετικά είναι αποτελεσματική, συν τη 47χρονη παράδοση, μια funbetιά ερίχθη.

💣 Fun bet 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

⏩ 22:15 ΑρσεναλΛέστερ: 2 🦊 3.25. (Novibet)

Ζλάταν VS Κριστιάνο


35 ετών και πέντε μηνών ο ένας, 38 και ετών και οκτώ μηνών ο άλλος. Πιθανότατα βλέπουμε απόψε την τελευταία παράσταση του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς ενάντια στον Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά και στη Γιουβέντους μιας και όλα δείχνουν ότι από τη νέα σεζόν θα επιστρέψει στη Σουηδία για τα τελευταία… ένσημα.


Βέβαια, με τον Ζλάταν ποτέ δεν είσαι σίγουρος, η επιστροφή του οποίου στη Serie A έθρεψε ακόμη περισσότερο το «εγώ» του CR7: επιτέλους ένας δεύτερος σταρ στο πρωτάθλημα, βρε αδερφέ. Από την εποχή που ο Ρονάλντο έπαιζε στη Γιουνάιτεντ (2003-09) ο Ζλάταν δεν είχε πάψει να τον κριτικάρει, μετά την ατάκα «υπάρχει μόνον ένας Ρονάλντο και είναι Βραζιλιάνος» είχε αποθεώσει τον Γουέιν Ρούνεϊ ως τον πραγματικό σταρ των «κόκκινων διαβόλων». Και με το που έγινε πράξη η επιστροφή του Σουηδού στους «ροσονέρι», ήρθε το αποκορύφωμα: «Αν είμαι έτοιμος να ανταγωνιστώ τον καλύτερο παίκτη του κόσμου; Μα πότε ήρθε ο Μέσι στην Ιταλία;». Α πα πα…

Ο Κριστιάνο ηγείται της Γιουβέντους και απαντά επί του πρακτέου στην κριτική: χρειάστηκαν 43 προσπάθειες για να πετύχει γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, το έπραξε στο έσχατο 4-1 με την Τορίνο και η κάμερα τον έπιασε να ψελλίζει «επιτέλους». Ποιος, ο Ρονάλντο… Απαντήσεις δίνει και ο… γέρο-Ζλάταν: εναντίον της ΣΠΑΛ μπήκε στο 65’ και βοήθησε ώστε το 2-0 να γίνει 2-2, αλλά και στο «Ολίμπικο» κόντρα στη Λάτσιο (3-0), όταν ο Στέφανο Πιόλι πήρε το ρίσκο να του δώσει φανέλα βασικού, αν και προερχόταν από τραυματισμό: σκόραρε με πέναλτι και ηγήθηκε ως την ανάπαυλα που αντικαταστάθηκε.


Τι ακολουθεί; Πιθανότατα η Χάμαρμπι, της οποίας κατέχει το 23,5% των μετοχών προκαλώντας τους οπαδούς της Μάλμε, όπου είχε παίξει το 1999-01, ξεκινώντας την καριέρα του, να γκρεμίζουν αγάλματα και να κάψουν πανό. Όπου αλλού έπαιξε, λατρεύτηκε, ακόμη και στη Γιουβέντους, φορώντας για δύο χρόνια τη φανέλα της (2004-06).

Τα γκολ του Ιμπραχίμοβιτς ενάντια σε Γιούβε και… Κριστιάνο


Επί της στατιστικής, Ζλάταν και Κριστιάνο έχουν αναμετρηθεί 12 φορές στην καριέρα τους, σε συλλογικό ή διεθνές επίπεδο, με τον Σουηδό να έχει νικήσει μονάχα μια φορά, τον Πορτογάλο, έξι ενώ πέντε ματς έληξαν ισόπαλα. Η μόνη φορά που πανηγύρισε ο Ιμπραχίμοβιτς ήταν σε clasico, τον Νοέμβριο του 2009, Μπαρτσελόνα – Ρεάλ 1-0 και, δη, με δικό του γκολ στο 56’ ενώ είχε μπει αλλαγή μόλις στο 51’ αντί του τραυματία Τιερί Ανρί για την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα. Βασικός για τους Καταλανούς ήταν ο μετέπειτα «ερυθρόλευκος», ως αλλαγή είχε μπει στο 66’ ο Γιαγιά Τουρέ, ενώ ο νυν παίκτης της ΑΕΚ, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, είχε μείνει στον πάγκο.


Το εν λόγω είναι το μοναδικό ματς στο πλαίσιο πρωταθλήματος που βρέθηκαν μαζί στο τερέν ο Ζλάταν και ο Κριστιάνο! Σε Κύπελλο ήταν μόνο ο πρώτος ημιτελικός του φετινού Coppa Italia, Μίλαν – Γιουβέντους 1-1 στις 13 Φεβρουαρίου στο Μιλάνο και με τον Πορτογάλο να ισοφαρίζει με πέναλτι στο 91’.

Άλλες έξι φορές… συγκρούστηκαν σε Champions League. Αρχικά στους «16» την άνοιξη του 2009, 0-0 στο Μιλάνο και 2-0 στο Μάντσεστερ για τη Γιουνάιτεντ του σερ Αλεξ Φέργκιουσον επί της Ιντερ του Ζοσέ Μουρίνιο και με τον Ρονάλντο να σημειώνει το δεύτερο (49’). Συμπαίκτης του Ζλάταν τότε, ο μετέπειτα παίκτης του Ολυμπιακού, Εστέμπαν Καμπιάσο. Κι ακολούθησαν δύο φορές, και καρέ αγώνων, σε ομίλους: το 2010-11 με Μίλαν και Ρεάλ (2-2 στο Μιλάνο, 2-0 στη Μαδρίτη με γκολ του Ρονάλντο στο 13’) και το 2015-16 με Παρί και Ρεάλ (0-0 στο Παρίσι και 1-0 στη Μαδρίτη η Ρεάλ).


Και, τέλος, τέσσερις φορές αντάμωσαν σε εθνικό επίπεδο. Η πρώτη τους, και παρθενική τους συνάντηση συνολικά ως αντίπαλοι, ήταν σε φιλικό, ενόψει Euro 2004, Πορτογαλία – Σουηδία 2-2 στην Κοΐμπρα, με τον πιτσιρικά Κριστιάνο να μπαίνει στο 62’ αντί του Σιμάο Σαμπρόσα. Η επόμενη στα προκριματικά του Μουντιάλ 2010 στη Στοκχόλμη (0-0) και, οι κορυφαίες, στα μπαράζ για την πρόκριση στο Μουντιάλ της Βραζιλίας τον Νοέμβριο του 2013: 1-0 στο «Λουζ» της Λισαβόνα, με γκολ του Ρονάλντο στο 82’ η Πορτογαλία και 3-2 στη ρεβάνς της Στοκχόλμης με δύο γκολ του Ζλάταν (68’ και 72’) και χατ-τρικ του Κριστιάνο (50’, 77’ και 79’)!

Επί της στατιστικής, με τον Ζλάταν… γηπεδούχο σε συλλογικό επίπεδο, ο Σουηδός δεν έχει ηττηθεί ποτέ (2-3-0) και στα εν λόγω ματς ο… φιλοξενούμενος Ρονάλντο σημείωσε ένα γκολ, κι άλλα τρία στο προαναφερθέν επικό ματς της Στοκχόλμης με τις εθνικές τους…

Συνάμα, ενάντια στη Γιουβέντους ο Ιμπραχίμοβιτς έχει τεθεί αντιμέτωπος δέκα φορές και έχει σημειώσει μονάχα ένα γκολ: σε μια ήττα της Μίλαν στο «Σαν Σίρο» τον Οκτώβριο του 2010 με 2-1, μειώνοντας στο 82’ κι ενώ οι «μπιανκονέρι» του Τζίτζι ντελ Νέρι είχαν πάρει γερό προβάδισμα με τα γκολ των Κουαλιαρέλα (24’) και Ντελ Πιέρο (66’), το πρώτο από λάθος (τίποτε τυχαίο…) του Σωκράτη Παπασταθόπουλου κάνοντας έξαλλο τον Αλεσάντρο Νέστα.

Το «ποτέ» του Πιόλι και ο απόντας Ντιμπάλα


🇮🇹 Μίλαν 🆚 Γιουβέντους, 🏟️ «Σαν Σίρο», 🏆  Serie A. Χωρίς κόσμο.

📝 Η Μίλαν πέτυχε τη Λάτσιο με ελλείψεις, ειδικά μπροστά, την υπέταξε 3-0 στη Ρώμη και έκανε άλμα για την έξοδο στο Europa League έχοντας πια αέρα 4 βαθμών από τις επερχόμενες. Έχει 3-2-0 μετά τη διακοπή στα επίσημα και παίζει σαφώς καλύτερα, παράγει έργο ο Στέφανο Πιόλι (άλλοτε παίκτης της Γιούβε, το 1984-87). Ειρήσθω εν παρόδω ο Πιόλι έχει προπονητικό ρεκόρ 0-5-15 ενάντια στη Γιουβέντους (!) με Κιέβο, Μπολόνια, Λάτσιο, Φιορεντίνα και Μίλαν, επιμέρους ως γηπεδούχος είναι 0-3-7. Αμφίβολος ο μεσοεπιθετικός Τσαλχάνογλου, τραυματίες οι στόπερ Μουσάκιο, Ντουάρτε και ο εξτρέμ Καστιγέχο.

Vistabet
Βαθμολογία
8.9/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
24/7 support στα ελληνικά 
check_3c
Auto Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Γιουβέντους υπέταξε με 4-1 την Τορίνο στο τοπικό ντέρμπι, ούσα εξαιρετικά εύστοχη και αύξησε στο +7 τη διαφορά από τη Λάτσιο, ante portas o τίτλος, σκόραραν εκ νέου οι Ντιμπάλα και Ρονάλντο. Αλλά ο φορμαρισμένος Ντιμπάλα λείπει απόψε ελέω τιμωρίας, όπως και ο στόπερ Ντε Λιχτ, ενώ πάγια απουσιάζουν οι Κεντίρα, Άλεξ Σάντρο, Ντε Σίλιο και Ντεμιράλ.

🏟️ Στα 12 σερί επίσημα ματς το αήττητο σερί της Γιουβέντους επί της Μίλαν και στις δύο έδρες, 9-3-0 με δύο εκ των ισοπαλιών στα φετινά ημιτελικά του Coppa Italia. Έσχατη «ροσονέρο» νίκη το 1-0 του Οκτωβρίου 2016 στο «Σαν Σίρο» με γκολ του Λοκατέλι. Στο 51-58-72 συνολικά και, επιμέρους, 29-36-25 στο Μιλάνο με μονάχα 2 άσους στα τελευταία 9.

🦊 Ναι, σύμφωνοι, ο Ρονάλντο μπορεί να πάρει μόνος του το ματς, αλλά ο πλέον φορμαρισμένος «μπιανκονέρο» είναι ο Ντιμπάλα, που θα λείψει από το αποψινό. Και, διάολε, μια 4ετία και 12 ματς έχει να κάνει νίκη επί της Γιούβε η Μίλαν. Για τη Μίλαν μιλάμε, όχι τη ΣΠΑΛ ή τη Ρετζίνα. Χαμηλά η διπλή ευκαιρία, χαμένος σε τυχόν ισοπαλία αν drawnobetάρεις, προτιμότερο το ασιατικό +0,25 διπλασιασμού, με μισή πληρωμή σε ισοπαλία. Και, εναλλακτική, μιας και… αποθεώθηκε στη σημερινή στήλη, ο Ζλάταν με τη διπλή ευκαιρία των «ροσονέρι».

Ασιατικό, αξία 🇮🇹

⏩ 22:45 ΜίλανΓιουβέντους: 1 (+0,25 A.H.) 🦊 2.02. (Betshop)

Matchcombo 🇮🇹

⏩ 22:45 ΜίλανΓιουβέντους: 1Χ & γκολ Ιμπραχίμοβιτς 🦊 3.70. (Stoiximan)

Η παράδοση στη Γαλικία και το γκολ του... Σιμεόνε

🇪🇸 Θέλτα 🆚 Ατλέτικο Μαδρίτης, 🏟️ «Μπαλαΐδος», Βίγο 🏆 Primera Division. Χωρίς θεατές.

📝 Η Θέλτα ξέφυγε με 6 βαθμούς από τη διακεκαυμένη ζώνη σε μια κρίσιμη καμπή της σεζόν, η διοίκηση έσπευσε να ανανεώσει το συμβόλαιο του Όσκαρ Γκαρσία, αλλά ακολούθησε το 1-1 με την Μπέτις, αν και προηγήθηκε νωρίς με φάουλ του Νολίτο κι ενώ είχε προηγηθεί η 5άρα από τη Μαγιόρκα, αμέσως μετά το 2-2 με την Μπάρτσα: ασταθής. Τιμωρημένος ο Μεξικανός στόπερ Αραούχο, εκ νέου έξω ο μέσος Σουάρες. Η Ατλέτι επικράτησε εύκολα 3-0 της Μαγιόρκα με δύο γκολ του Μοράτα και διεύρυνε το αήττητο σερί της σε όλες τις διοργανώσεις στα 14 παιχνίδια (9-5-0) και στο 5-2-0 μετά την επανέναρξη, αλλά έχει 2-4-0 εκτός μετά την ήττα από τη Ρεάλ. Τιμωρημένος ο φορ Ντιέγο Κόστα, νοκ άουτ τέθηκε ο Πορτογάλος εξτρέμ Ζοάο Φέλιξ.

🏟️ Παράδοση: 23-18-66 συνολικά (60% νίκες για την Ατλέτι!) και 18-11-24 επιμέρους στο Βίγο, όπου πέρυσι η μεν Θέλτα νίκησε με 2-0, αλλά η Ατλέτικο μετρά έξι διπλά στα τελευταία οκτώ (και 8/10 μαζί με το Copa del Rey). Δεν έχουν φέρει ισοπαλία στη Γαλικία από το 2-2 του Δεκεμβρίου 2003, με τον Ντιέγο Σιμεόνε βασικό (και σκόρερ) στους «ροχιμπλάνκος», όπως και τον άλλοτε «ερυθρόλευκο» Αριέλ Ιμπαγάσα με τεχνικό τότε τον Γρεγόριο Μανθάνο.

🦊 Κάποια στιγμή θα χάσει και η Ατλέτι, επικίνδυνο το αποψινό με τη Θέλτα ,σαφώς πιο άνετη βαθμολογικά – και με βατό πρόγραμμα ως τέλους. Προκαλεί εντύπωση πάντως που τo Over 2,5 ξεπερνά το 2.60 και αγοράζεται δίχως δεύτερη σκέψη το ασιατικό Over 2 (με πληρωμή σε 3+ γκολ και μονάδα, άρα επιστροφή μίζας, σε ακριβώς δύο γκολ)

Ασιατικό, αξία 🇪🇸

⏩ 23:00 Θέλτα – Ατλέτικο Μαδρίτης: Over 2 (A.H.) 🦊 2.01. (Betshop)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ