foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ35
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

13 χρόνια η Μπάρτσα 🇪🇸 Iστορία στο ΟΑΚΑ 🇬🇷 Eκδίκηση στο «Ανφιλντ» 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

Μποζιονέλος | 05 Ιουλ 2020 13:18
ΠΑΠΑΕΜΜΑΝΟΥΗΛ1.jpg

Η αλήθεια είναι ότι το δύσκολο δεν είναι τόσο να βρεθείς ψηλά, στην κορυφή, όσο το να διατηρηθείς και, κυρίως, τι κινήσεις θα κάνεις επ’ αυτού. Και, αν δεν το ξέρεις καλά το παιχνίδι του «πρωταγωνιστείν» τότε είναι πολύ εύκολο να τα κάνεις μαντάρα.

Χθες, φερ’ ειπείν, διάβαζα συζήτηση σε γκρουπ για το ποια πρέπει να είναι η ενδεκάδα της Λίβερπουλ την επόμενη σεζόν. Μα, κυρίως, η ερώτηση δεν πρέπει να είναι ποιοι θα πωληθούν και, κατόπιν, ποιοι θα έρθουν; Είναι μια ομάδα που πήρε τις δύο μεγάλες κούπες μέσα σε δύο χρόνια και το πρώτο που θα κληθεί να αντιμετωπίσει είναι ο κορεσμός. Ας πάει στο καλό, ας πούμε, ο Μανέ κι ας έρθει… όποιος, ας αλλάξουν λίγο τα χαφ (παρουσία Κεϊτά), ας γίνει ένα μικρό ρεκτιφιέ. Διότι του χρόνου τέτοιο καιρό θα γράφουμε κείμενα επί τούτου ξεκινώντας με το «γιατί».

Ούτε ο ΠΑΟΚ το γνώριζε, αν και ανέβηκε σκαλί, σκαλί στην κορυφή. Την πρώτη φορά θεωρεί ότι του το έκλεψαν, και δεν διαφωνώ απόλυτα. Τη δεύτερη το πήρε, αήττητος και με νταμπλ. Στα ουράνια. Και αίφνης κλήθηκε καλοκαιριάτικα να ψάχνει για προπονητή. Εγκληματικό. Κι ενώ σκόραρε, σε κάθε μα κάθε ματς, ενώ αμυντικά ήταν εγγύηση, ενώ δεν ηττούνταν, τα έχασε όλα μέσα σε λίγο καιρό. Με το ερώτημα του CAS - διότι πρόκειται για 7 βαθμούς που πήρε στο γήπεδο. Τους άξιζε. Όπως άξια απογοητεύει στη μίνι λίγκα των play offs και με τον Αμπέλ Φερέιρα ανήμπορο.

Είμαι, σχεδόν πάντα, υπέρ των προπονητών. Αλλά όπως, επί παραδείγματι, με τον Λουσιάν Φαβρ η Ντόρτμουντ δεν θα δει πρωτάθλημα, ανάλογο project είναι και ο Πορτογάλος: ας αφήσει έργο, αλλά για τον επόμενο.

Betshop
Βαθμολογία
8.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Καταθέσεις από 1€
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
Αναλήψεις εντός 24ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ξέρω, θα έρθουν πάλι inbox «μη γκρινιάζεις, πήγε παραπάνω από καλά η φετινή σεζόν», αλλά χθες έγραψε κόκκινο και με extreme ατυχία σε μερικά.

🦊 Πλήρωσε 3.73 το combo 1Χ και over 1,5 στο ΟΦΗ – ΠΑΟΚ, κόντραρα, δικαιώθηκα.

🦊 Πλήρωσε μεν 2.30 αλλά… μισό το over 2,75 στο Λάτσιο – Μίλαν, και με σκορ 0-3 από το 59ο λεπτό…

🗑️ Είναι αδιανόητο το πώς δεν σκόραρε η Γουλβς με την Αρσεναλ, ειδικά στο 20-25λεπτο σφυροκόπημα στα μέσα του β’ ημιχρόνου.

🗑️ Η Αντάλιασπορ είχε δύο μεγάλες φάσεις, κραυγαλέες, προτού η Μπασάκσεχιρ προηγηθεί. Σημειολογία, και στα δύο είχα ποντάρει anytime σκορ 1-1 (μονά και δυάδα), και τα δύο έληξαν 0-2.

🗑️ Και, αποκορύφωμα, multiscore 1-2, 1-3, 1-4 στο Λέβερκουζεν – Μπάγερν έληξε 2-4 με πέναλτι (από χέρι) στην τελευταία φάση του αγώνα, στο 94’… Και όχι, δεν κάσαρα.

🗑️ Τελείως λανθασμένες οι εκτιμήσεις για αμφιτέρματα στα Κρίλια – Ρόστοφ (όπως και το ρισκαδόρικο combo αυτού) και Λέχια Γκντανσκ – Κρακόβια.

Κίνητρο η… εκδίκηση

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Λίβερπουλ 🆚 Αστον Βίλα, 🏟️ «Ανφιλντ», Λίβερπουλ 🏆 Premier League. Χωρίς κόσμο.

📝 Εγραψε και δεν ξεγράφει: στις 25 Ιουνίου 2020 η Λίβερπουλ γύρισε στα πρωταθλήματα μετά από 30 ολόκληρα χρόνια. Στόχος επετεύχθη, κίνδυνος πλέον η χαλάρωση κάτι που φάνηκε και την Πέμπτη στο 4-0 από τη Σίτι στο Μάντσεστερ, κάλλιστα μπορούσε να ηττηθεί και με μεγαλύτερο σκορ. Στο «Ανφιλντ» παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα από τον Απρίλιο του 2017 και το 2-1 από την Πάλας, 46-10-0 έκτοτε, επίδοση-ρεκόρ στην ιστορία της Premier League. Ρεκόρ και οι 23 σερί νίκες εντός στην κατηγορία, ήτοι από το 1-1 με τη Λέστερ τον Ιανουάριο του ’19 (ίσως το αποτέλεσμα που κόστισε τον τίτλο, πέρυσι…). Πιθανώς με μερικές αλλαγές η ενδεκάδα, με Τσάμπερλεϊν και Κεϊτά στο κέντρο, ίσως και Μιναμίνο και Οριγκί. Η Βίλα έχασε από τη Γουλβς με 1-0 και συμπλήρωσε οκτώ αγώνες δίχως νίκη (0-2-6), στο χειρότερο φετινό σερί της, αν δεν βελτιωθεί δεν θα αποφύγει τον υποβιβασμό ενώ έχει μονάχα δύο διπλά στις τελευταίες 34 εξορμήσεις της (2-6-26) και κανένα στις τελευταίες 15 (είναι 0-2-13)! Αμφίβολος ο μπακ Γκίλμπερ, εκτός ο μπακ Τάργκετ, πάγια εκτός ο κίπερ Χίτον, ο στόπερ Ενχελς και ο φορ Γουέσλεϊ, άπαντες βασικοί.

🏟️ Παράδοση: 88-40-55 στο πρωτάθλημα ανεξαρτήτως έδρας, επιμέρους 55-19-17 στο «Ανφιλντ». Μόνο ένας άσος στα τελευταία 11 και στις δύο έδρες, μόνο δύο άσοι στα τελευταία επτά στο «Ανφιλντ» (με τρία διπλά για τους «βίλατζερς»).

🏟️ Η Βίλα νίκησε με 5-0 τη… δεύτερη ομάδα της Λίβερπουλ στο Λιγκ Καπ, στις 17 Δεκεμβρίου, επειδή η πρώτη ομάδα μετείχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και η διοργανώτρια δε δέχθηκε αίτημα αναβολής (αν και ήταν δική της υπαιτιότητα και ευθύνη). Θα μπορούσε και η Βίλα να παίξει με τη δεύτερη ομάδα αλλά προτίμησε απλά να λάβει μέρος στη διακωμώδηση του σπορ εις βάρος των «reds».

🦊 Να χάσει η Λίβερπουλ, δύσκολο, όχι απίθανο. Υπάρχει και το κίνητρο για τα όσα έγιναν τον Δεκέμβριο. Στοιχηματικά πάντως, αξία δεν υπάρχει, μόνο αν ψαχτείς εναλλακτικά. Σε σκόρερ τήραξα (sic), ενστικτωδώς και βάσει τιμών, τον Χέντερσον που έχει να βάλει από τον Οκτώβριο.

Της… τεσσάρας

🇸🇪 Σίριους 🆚 Ορεμπρου, 🏟️ «Στούντεντερνας», Ουψάλα 🏆 Allsvenskan. Χωρίς θεατές.

📝 Με 2-2-1 στην εκκίνηση και αήττητη σε καρέ αγώνων μετά την πρεμιέρα η Σίριους βγάζει ανταγωνιστικότητα ως τώρα, έδειξε χαρακτήρα την Πέμπτη στο 2-1, με ανατροπή, στο Φάλκενμπεργκ, ο Χένρικ Ρίντστρεμ θυμίζει βέβαια ότι στόχος είναι η… παραμονή. Εκτός ο μέσος Λίντμπεργκ και ο φορ Λούντχολμ. Ασταθής η Ορεμπρου, ναι μεν μετά την πρεμιέρα και την ΑΪΚ δεν έκανε άλλη ήττα αλλά έφερε τρεις σερί ισοπαλίες στα τελευταία, παρουσιάζοντας κυρίως δυστοκία στο γκολ. Αμφίβολος ο βασικός αμυντικός Αλμπεκ.

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

🏟️ Στο 1-1-4 η παράδοση συνολικά, 3/3 νίκες η Ορεμπρου στην Ουψάλα και σε όλες έβαλε από… 4 γκολ (δις 4-3, μια 4-2)!

🦊 Το momentum είναι με τη γηπεδούχο που δείχνει να παίρνει… φόρα στην εκκίνηση αλλά η Ορεμπρου είναι πιο δεμένη, πιο έμπειρη, έχει καλή παράδοση και ο άσος παραέπεσε σε τιμή

Κομβικό ματς για την τριάδα

🇵🇱 Πιάστ 🆚 Σλασκ, 🏟️ «Μιέτζκι», Γκλιβίτσε 🏆 Ekstraklasa.
Ως 2.400 θεατές η προσέλευση (25%).

📝 Στους 54 βαθμούς η Πιάστ είναι στην ευρωπαϊκή τριάδα, στους 53 η Σλασκ και ήδη απειλεί, εκτός από τη Λέχια, και η Κρακόβια μετά το διπλό χθες στο Γκντανσκ, εξ ου και η κρισιμότητα του αποψινού. Η Πιάστ δεν παίζει καλά, μια νίκη στα τελευταία πέντε αλλά στο 1-1 της Βαρσωβίας δεν ήταν τελείως κακή ενάντια στην πρωταθλήτρια Λέγκια δεχόμενη την ισοφάριση στο 85’. Τιμωρημένος ο μπακ Ριμάνιακ, εκτός ο χαφ Μπάντια. Η Σλασκ έμεινε στο 2-2 υποδεχόμενη τη Λεχ, σε βαρύ τερέν ελέω βροχής, 3-1-1 στα τελευταία πέντε και ανέβηκε βαθμολογικά. Τιμωρημένος ο κομβικός χαφ Μαζίνσκι, γυρίζει ο μπακ Στίγκλετς, εκ νέου εκτός οι στόπερ Μπροζ και Γκόλα.

Sportingbet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Ευελιξία στις συναλλαγές
check_3c
24ωρo chat στα Ελληνικά
check_3c
Εξελιγμένο Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

🏟️ H Σλασκ νίκησε και στα άλλα δύο φετινά τους, 2-1 στο Βρότσουαφ και 3-0 στο Γκλιβίτσε όπου είχε να επιβληθεί μάλιστα από τον Μάιο του 2009.

🦊 Κρίσιμο, βαθμολογικά, μεν αλλά ανάμεσα σε δύο ομάδες με έφεση στο γκολ και ομολογώ ότι περίμενα χαμηλότερα το αμφίτερμα.

⚽ ⚽  Δυάδα (απόδοσης 3.23) 🇵🇱 🇸🇪

⏩ 18:30 ΠιάστΣλασκ: Goal/goal 🦊 1.86. (Netbet)
⏩ 18:30 Σίριους – Ορεμπρου: Χ2 🦊 1.74. (Netbet)

Από την εποχή του… Μούτου

🇮🇹 Πάρμα 🆚 Φιορεντίνα, 🏟️ «Ενιο Ταρντίνι», Πάρμα 🏆 Serie A. Χωρίς κόσμο.

📝 Η Πάρμα έχει πρακτικά εξασφαλίσει την παραμονή έχοντας ήδη 39 βαθμούς και θεωρητικά ελπίζει για Ευρώπη ούσα στο -4 από την 7η Μίλαν. Στο τελευταίο λύγισε οριακά με 3-2 στη Βερόνα, μπορούσε κάλλιστα όμως τη νίκη σε ένα ματς-ροντέο. Τιμωρημένος ο χαφ Ερνάνι, «δεν θέλουμε να χαρίσουμε έτσι άλλους βαθμούς» είπε ο Ρομπέρτο Ντ’ Αβέρσα. Η Φιορεντίνα κινδυνεύει, ακόμη, πάλι καλά που δεν κερδίζουν άλλες ομάδες αλλιώς θα ήταν χαμηλότερα, ήταν απογοητευτική στο 3-1 από τη Σασουόλο με την άμυνα να… μπάζει. Εχει 1-3-4 στα τελευταία οκτώ νικώντας μόνο τη Σαμπντόρια. «Τελειωμένος» είναι ο Τζιουζέπε Ιακίνι, γράφεται και για τον Λουτσιάνο Σπαλέτι αλλά και τον… Ντανιέλε ντε Ρόσι για την επόμενη σεζόν. Τιμωρημένος ο φορ Βλάχοβιτς.

🏟️ Παράδοση: 17-21-20 και στις δύο έδρες, 10-12-7 στην Πάρμα. Τελευταίο διπλό των «βιόλα» εκεί τον Ιανουάριο του 2008 με 2-1, από ισάριθμα γκολ του Ρουμάνου Αντριαν Μούτου για την ομάδα, τότε, του Τσέζαρε Πραντέλι. Εκτοτε 2-5-0.

🦊 Κάπου δεν στέκει το σετ, εκτός κι αν είναι… μιλημένο και δεν μας το λένε. Από πού κι ως πού φαβορί η Φιορεντίνα και, δη, στο 2.25; Μη τρελαθούμε…

Χωρίς τη μισή άμυνα οι «μπορντομαβιλέρ»

🇹🇷 Γαλατασαράι 🆚 Τράμπζονσπορ, 🏟️ «Τουρκ Τέλεκομ», Κωνσταντινούπολη 🏆 SuperLig. Χωρίς κόσμο.

📝 Στους 63 η Μπασάκσεχιρ από χθες (με ματς παραπάνω), στους 58 η Τράμπζονσπορ, στους 53 η Σίβασπορ, στους 52 η Γαλατασαράι και στους 50 η Μπεσίκτας, δύο τα εισιτήρια για το Champions League, αλλά: η Τραμπζόν έχει ευρωπαϊκή τιμωρία για τη νέα σεζόν, άρα η μάχη γίνεται για την 3η θέση, που θα είναι  η… 2η, πρακτικά. Στο 0-4-1 το σερί της Γαλατά (κι ενώ είχαν προηγηθεί οκτώ σερί νίκες), κράτησε όμως το 1-1 με την Μπασάκ στο τελευταίο και κάνοντας μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της σεζόν. Ωστόσο έχει ελλείψεις: αποχώρησε ο εξτρέμ Ονιεκούρου, τιμωρημένος ο φορ Μπουγιούκ, τραυματίας ο χαφ Λεμινά, κατά 90% εκτός ο σταρ φορ Φαλκάο, πάλι καλά που αποθεραπεύτηκε ο στόπερ Μαρκάο και εξέτισαν ο μπακ Μαριάνο και ο στόπερ Τσαλίκ.

Η Τραμπζόν είναι επί 14 αγωνιστικές αήττητη (9-5-0) αλλά και αήττητη εκτός Τραπεζούντας από τις 23/9 (με 7-4-0) αλλά μετά τις ισοπαλίες με Αλάνιασπορ και Ανκαραγκουτσου πρακτικά το όνειρο του τίτλου πέταξε. Και λείπει η μισή άμυνα: ο στόπερ Χοσεϊνί και ο δεξιός μπακ Περέιρα, επανέρχεται ο εξτρέμ Ενγουακέμε.

🏟️ 41-22-30 η παράδοσή τους και στις δύο έδρες, η Τράμπζονσπορ νίκησε στα 6 από τα τελευταία 11. Στο 26-11-9 επιμέρους στην Κωνσταντινούπολη με 4 άσους στα τελευταία 10.

🦊 Αρχίζει να… γυρίζει φαβορί (σε μερικές) η Τραμπζόν κι ενώ η Γαλατά δίνει ρέστα για τα προκριματικά (αν θεωρήσουμε ότι ο τίτλος σχεδόν χάθηκε). Τραβηγμένο το 14άρι σερί των «μπορντομαβιλέρ», έκαναν νερά στα τελευταία. Ασος.

Ιστορικό clasico για ποικίλους, στατιστικούς λόγους…

🇬🇷 Παναθηναϊκός 🆚 Ολυμπιακός, 🏟️ «Σπύρος Λούης», Αθήνα 🏆 Super League. Χωρίς κόσμο.

📜⏳ Ξανά Ιούλιο, 60 χρόνια μετά! Η τελευταία φορά που οι δύο κορυφαίες ελληνικές ομάδες αναμετρήθηκαν Ιούλιο μήνα στο πλαίσιο της Α’ Εθνικής, ήταν το 1960. Στο πρώτο πρωτάθλημα από την καθιέρωση της εθνικής κατηγορίας, το οποίο άργησε να ολοκληρωθεί, γι’ αυτό και η τελευταία αγωνιστική, που περιλάμβανε το ντέρμπι στο (παλιό) Καραϊσκάκη, διεξήχθη στις 24 Ιουλίου 1960! Οι «πράσινοι» νίκησαν 4-1 με χατ-τρικ του Παπαεμμανουήλ και έπιασαν στην κορυφή την ΑΕΚ, που την ίδια ώρα έχασε 3-2 από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Μία εβδομάδα αργότερα, ο Παναθηναϊκός νίκησε και στο μπαράζ αρπάζοντας τον τίτλο.

📜⏳ Οι «αιώνιοι», μάλιστα, αναμετρώνται για τέταρτη φορά στην ίδια σεζόν πρωτάθλημα, κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ (!), αφού δεν είχαν βρεθεί ποτέ άλλοτε στα προηγούμενα play offs. Το 1981-82 είχαν παίξει τρεις φορές, μαζί με  το μπαράζ τίτλου και τελευταία φορά που ξεπέρασαν τα δύο ήταν το 2008 (μαζί με ένα, στο Κύπελλο). 

📝 Σύμφωνοι, τα ντέρμπι είναι πάντα ντέρμπι. Έχουν τους δικούς τους κανόνες αλλά ο Παναθηναϊκός παίζει με μόνο κίνητρο το γόητρο και ο Ολυμπιακός έχει ήδη εξασφαλισμένο το πρωτάθλημα και κατεβαίνει στο ΟΑΚΑ για να προστατεύσει το αήττητο. Ο Παναθηναϊκός τού το είχε σπάσει το 2014, με το 3-0 στο Φάληρο και το ίδιο θα προσπαθήσει να κάνει και απόψε, ερχόμενος από νίκη επί του… μισού Αρη και με τον Γιώργο Δώνη να δίνει χρόνο συμμετοχής σε πιτσιρικάδες. Είναι αήττητος στα τελευταία 11 στο ΟΑΚΑ (9-2-0), τελευταία ήττα από την ΑΕΛ, στις 27 Οκτωβρίου. Δεν πρόλαβαν Πούγγουρας, Αγιούμπ, Νατζ, πιθανώς με 3-5-2 ο Γιώργος Δώνης και βασικό τον Θεοχάρη ως τρίτο στόπερ.

Ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός στο 2-1 επί του ΟΦΗ με τον Πέδρο Μαρτίνς να βάζει πέντε νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα. Δέκα σερί νίκες το σερί του, η μόνη ομάδα που έχει μόνο νίκες στα play offs, έχει 17/19 επικρατήσεις στα τελευταία (οι ισοπαλίες με Βόλο και ΑΕΚ), «τρέχει» αήττητο σερί 41 αγώνων, δεν δέχθηκε γκολ στα 20 από τα τελευταία 31 και είναι αήττητος στα τελευταία 20 εκτός έδρας, μετά την ήττα στην Τούμπα πριν από ένα -και πλέον- χρόνο, με 15-5-0! Εκτός αποστολής εκ νέου ο Τσιμίκας, για να πάρει ανάσες, ο Ραντζέλοβιτς (γιατί άραγε, πάλι;) και οι σταθερά απόντες Σουντανί, Χριστοδουλόπουλος.

🏟️ 1-1 στο ΟΑΚΑ, 1-0 και 3-0 στο Καραϊσκάκη, τα άλλα φετινά τους. Ο Ολυμπιακός είναι αήττητος στα τελευταία 6 clasico με 3-3-0: η μια νίκη στα «χαρτιά», και οι τρεις ισοπαλίες με 1-1, αν τα καταφέρει απόψε θα μείνει αήττητος σε έβδομο σερί ντέρμπι για πρώτη φορά από το 1992-95!

🏟️ 30-47-47 η παράδοση συνολικά, 18-25-18 με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό. Τελευταίο διπλό του Ολυμπιακού (σε ματς που… έληξε) ήταν τον Νοέμβριο του 2013, τότε 1-0 με γκολ του Μήτρογλου στο 90’, στη Λεωφόρο. Εκτοτε έχει 2 νίκες με μηδενισμό, ο Παναθηναϊκός έχει 3 νίκες και το φετινό παιχνίδι έληξε ισόπαλο.

🦊 Οι «πράσινοι» συχνά στερούν… χαρές από τους «ερυθρόλευκους», όπως το αήττητο αλλά ο Ολυμπιακός δεν παίζεται, δεν έχει αντίπαλο. Και να βρει γκολ ο Παναθηναϊκός, ένα δύσκολα (όχι απίθανα) θα αποδειχθεί αρκετό για να αποφύγει πιθανή ήττα, πάντως στον πρωταθλητή υπάρχει το… αγκάθι ονόματι χαλάρωση: συχνά το αήττητο κι άλλα συναφή, είναι για τις εφημερίδες και τον κόσμο, όχι τους παίκτες. Κράτησα, κοντολογίς, τη διπλή ευκαιρία τη μη «πράσινης» ήττας (με το εύλογο ρίσκο, το δείχνει και η απόδοση) κι από σκόρερ, τον Φορτούνη (έχει γυρίσει κεφάτο το παλικάρι).

⚽  Ρίσκο 🇬🇷

 21:30 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: 🦊 2.31. (Betshop)

🥅  Σκόρερ 🇬🇷

 21:30 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Γκολ Φορτούνης 🦊 3.90. (Novibet)

13 χρόνια αήττητη στη Βίλα Ρεάλ, αλλά…

🇪🇸 Βιγιαρεάλ 🆚 Μπαρτσελόνα, 🏟️ «Θεράμικα», Βίλα Ρεάλ 🏆 Primera Division. Χωρίς κόσμο

📝 Μονάχα 3 βαθμούς από την 4άδα, και τη Σεβίλλη, απέχει η Βιγιαρεάλ μετά το εξαιρετικό της σερί: 2-0 την Μπέτις στη Σεβίλλη την Τετάρτη (και εύκολα), στο 5-1-0 το σερί της μα, κυρίως, παίζει καλή μπάλα η ομάδα του Χαβιέ Καγέχα. Συνεχίζουν βασικοί στην επίθεση οι Αλκάθερ και Μορένο, στον πάγκο μένει ο Κάρλος Μπάκα. Απέναντι στους Βαλενσιάνους, μια αγνώριστη Μπαρτσελόνα η οποία έχει, πρακτικά, αποχαιρετίσει τον τίτλο, έφερε 2-2 με Θέλτα και Ατλέτικο, αποτελέσματα που επανέφεραν δημόσια την γκρίνια, τις κακές σχέσεις στα αποδυτήρια αλλά και ότι ο Κίκε Σετιέν δεν θα συνεχίσει τη νέα σεζόν (σ.σ. σιγά την είδηση, φαινόταν από την ημέρα που προσελήφθη). Στο 9-2-1 στην τελευταία ντουζίνα αγώνων της, με μόνη ήττα στο clasico από τη Ρεάλ αλλά έχει μόλις 4-4-3 στα τελευταία 11 εκτός: δεν είναι νούμερα για Μπάρτσα, αυτά. Νέος απών ο στόπερ Ουμτιτί, πάγια εκτός πλέον ο Ντε Γιονγκ.

🏟️ Παράδοση: 8-9-22 και στις δύο έδρες στο πρωτάθλημα, 5-5-9 με γηπεδούχο τη Βιγιαρεάλ. Η Μπάρτσα είναι αήττητη στα τελευταία 24 επίσημα και ανεξαρτήτως έδρας (19-5-0), ήτοι από το διπλό του «Καμπ Νου» τον Μάρτιο του 2008 με 2-1, με τεχνικό των Μανουέλ Πελεγρίνι και γκολ των Μάρκος Σένα και Γιον Νταλ Τόμασον, είχε εξαιρετική ομάδα τότε η Βιγιαρεάλ. Και, μαζί με δύο ματς Copa del Rey, η Μπάρτσα έμεινε αήττητη στα τελευταία 12 επίσημα στη Βίλα Ρεάλ (7-5-0), ήτοι από το 3-1 του Οκτωβρίου 2007, με γκολ από Σάντι Καθόρλα και Μάρκος Σένα.

🦊 Ναι, φανέλα, κλάση και άλλα κλισέ αλλά οι αποδόσεις βγήκαν βάσει ονομάτων και φανέλας. Μια ντουζίνα χρόνια έχει να τη νικήσει η Βιγιαρεάλ, αξίζει μια ψιλή. Όχι πως η Μπάρτσα ηττάται εύκολα, το refuse to lose της βγαίνει με τύχη (όπως με τη Θέλτα) και ρέντα (όπως με την Ατλέτικο), τρίτη και φαρμακερή ίσως; Κι άλλη μια ζαριά στο… πουλέν ονόματι Πάκο Αλκάθερ.

💣 Fun bet 🇪🇸

⏩ 23:00 Βιγιαρεάλ – Μπαρτσελόνα: 1 🦊 4.70. (Netbet)

🥅 Σκόρερ 🇪🇸

⏩ 23:00 Βιγιαρεάλ – Μπαρτσελόνα: Γκολ Αλκάθερ 🦊 3.50. (Vistabet)

 

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ