foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ71
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Ο «Σούπερ Πίπο» 🇮🇹, το do or die 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 και το 1/29 του Αρη 🇬🇷

Μποζιονέλος | 01 Ιουλ 2020 13:44
filippo-inzaghi-cropped_13nkrbyzgw4719jwgadxs82j7.jpg

Η δεύτερη συμμετοχή της ιστορίας της στη Serie Α… φαινόταν από καιρό για την Μπενεβέντο. Την πρώτη φορά, ούτε καν δικαιολόγησε την παρουσία της, τούτη τη φορά όμως στην επαρχία της Καμπανίας έχουν κάθε λόγο να πανηγυρίζουν. Στην προχθεσινή νίκη με 1-0 επί της Γιούβε Στάμπια, οι εξέδρες ήταν άδειες και οι μόνοι... οπαδοί ήταν ο δήμαρχος του Μπενεβέντο, Κλεμέντε Μαστέλα -μετά της συζύγου του Σάντρα.

Και στο επίκεντρο των πανηγυρισμών βρέθηκε ο προπονητής, Φίλιπο Ιντσάγκι. Η επιτυχία είχε ιδιαίτερη σημασία για εκείνον και ο θρίαμβος αποκτά μεγαλύτερη βαρύτητα, αν λογαριάσει κανείς το παλμαρέ του «Σούπερ Πίπο», διότι έχει κατακτήσει τα πάντα ως ποδοσφαιριστής. Πλέον, «γεννιέται» σταδιακά ένας μεγάλος προπονητής (και η Μίλαν τον περιμένει να ψηθεί, να ωριμάσει, να του δώσει την ευκαιρία του).

Η Μπενεβέντο κυριάρχησε στη Serie B: ισοφάρισε το ρεκόρ της Άσκολι από τη σεζόν 1977-78 εξασφαλίζοντας άνοδο, ενώ απομένουν επτά αγωνιστικές και ο Ιντσάγκι, έναν χρόνο αφότου απολύθηκε από την Μπολόνια ως αποτυχημένος, έδωσε απαντήσεις. Και με ποιον πρωταγωνιστή; Τον πρώην της ΑΕΚ, Περπαρίμ Χετεμάι, που στα 33 του είναι μακράν ο κορυφαίος χαφ της κατηγορίας!

Sportingbet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Ευελιξία στις συναλλαγές
check_3c
24ωρo chat στα Ελληνικά
check_3c
Εξελιγμένο Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ




🦊 Με μικρός κέρδος έκλεισε χθες η βραδιά, κυρίως λόγω των δύο κακών, εντέλει, picks, στο Μπαρτσελόνα – Μπασκόνια, έλειψαν και δύο τρίποντα για το ρεφάρισμα. Χάθηκε και το combo με τη Γιουνάιτεντ στο Μπράιτον.

🦊 Πλήρωσε 3.50 το σκορ 1-1 μετά από 2 σετ στο Ολυμπιακός – Φοίνικας (και τί ανατροπέλα έκαναν οι Συριανοί, Παναγία μου).

🦊 Πλήρωσε 3.97 η δυάδα και 2.00 και 1.97 αντίστοιχα, ως μονά, με τους σκόρερ Ιμόμπιλε στο Τορίνο – Λάτσιο και Ντιμπάλα στο Τζένοα – Γιουβέντους.

🦊 Κάσαρα στο 85’ το διπλό του 4.90 στο Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο, λίγα έδωσε αλλά τουλάχιστον δεν χάσαμε. 


Απολογίες που ψιλοαργώ τελευταία να ανεβάσω, σχεδόν κάθε πρωί έχω φυσιοθεραπείες για τον αυχένα και… καταλαβαίνετε. Γεράματα..


Πρεμιέρα, γαρ…


🇫🇮 Ιλβες 🆚 Μάριεχαμν, 🏟️ «Ράτινα», Τάμπερε 🏆 Veikkausliiga.
Ως και 500 θεατές το επιτρεπόμενο όριο προσέλευσης.

🇫🇮 Δεν είναι η φυσική έδρα της Ιλβες, καθότι στο «Τάμελα» γίνονται έργα ανακατασκευής που θα διαρκέσουν ίσως και για όλο το καλοκαίρι.


📝 Η Ιλβες έρχεται από εξαιρετική σεζόν, τερματίζοντας 3η στην κανονική περίοδο, 4η μετά τα play offs, αλλά και κατακτώντας το Κύπελλο για πρώτη φορά μετά από 29 χρόνια. Ο Γιάρκο Βις συνεχίζει για τέταρτη σεζόν στον πάγκο, στο τελευταίο έχασε από τη Χάκα για τα προημιτελικά του φετινού Κυπέλλου και αποκλείστηκε. Εκτός ο μέσος Πέκα. Η Μάριεχαμν είχε εξίσου καλή πορεία με συμμετοχή στον τελικό του Κυπέλλου, αλλά και παρουσία στο πρώτο μισό της βαθμολογίας, ωστόσο ο Πέτερ Λούντμπεργκ αφέθηκε να αποχωρήσει και προσέλαβε τον 36χρονο Σουηδό Λούκας Σιμπερίσκι για τον πάγκο. Ρίσκο. Και στα φιλικά αλλά και παιχνίδια του φετινού Κυπέλλου έδειξε μέτρια εικόνα.

🏟️ 4-4-7 η παράδοσή τους συνολικά στο πρωτάθλημα, 1-1-3 στο Τάμπερε.

🦊 Παρά τις εμφανίσεις τους πρόσφατα, στο Κύπελλο, δεν δικαιολογείται τέτοια απόκλιση στις τιμές. Εκτός της φυσικής της έδρας η Ιλβες, πρεμιέρα στη λίγκα, όλα πιθανά. Προσωπικά έριξα και κάτι ψιλά και στο ξερό διπλό, στο 5.20.

Ρίσκο 🇫🇮

⏩ 18:30 Ιλβες – Μάριεχαμν: Χ2 🦊 2.30. (Betshop)

Αποδεκατισμένος, με μόνο ένα διπλό στα τελευταία 29


🇬🇷 Παναθηναϊκός 🆚 Αρης, 🏟️ «Σπύρος Λούης», Αθήνα 🏆 Super League. Χωρίς κόσμο.

📝 Αποτελεί… επίτευγμα (σ.σ. Γιάννη μου, όλα καλά; Το κανάλι; Ο συνέταιρος; Η θεία Βιργινία;) ο Παναθηναϊκός να μην έχει νίκη ακόμη στα play offs. ΟΚ δεν θα βγει Ευρώπη, αλλά αμαυρώνει την ιστορία του. Στο 0-0 με τον ΟΦΗ πάντως κακός δεν ήταν, αλλά δεν σκόραρε σε τρίτο συνεχόμενο. Στο ΟΑΚΑ, όμως, είναι αήττητος στα τελευταία δέκα (8-2-0). Παρελθόν οι Ζαχίντ, Δώνης, Ινσούα, Γιόχανσον, τραυματίας ο Πούγγουρας, άπαντες βασικοί. Ο Αρης ηττήθηκε… μόνο με 2-0 από τον ΠΑΟΚ, ο Μίκαελ Ένινγκ δεν έκανε ούτε μια αλλαγή, η κούραση μετά τα 120 λεπτά με την ΑΕΚ ήταν εμφανής. Τρία διπλά έχει φέτος στη σεζόν, τα δύο… στην Ξάνθη (κι ένα στο Περιστέρι, ξανά για το Κύπελλο). Έχει μόνο δύο νίκες στα τελευταία 12 επίσημα και δέχεται γκολ επί οκτώ σερί αγωνιστικές. Και ταξίδεψε στην Αθήνα με 15μελή αποστολή (!) καθώς Μπα και Τόνσο δεν την ακολούθησαν, ενώ αποτελούν παρελθόν οι Λάρσον, Ιντέγε. Ντιγκινί, Τσιλιγγίρης, Βέλεθ και Φετφατζίδης, τιμωρημένος είναι ο Δελήζησης, άρρωστος με γαστρεντερίτιδα ο Μαρτίνες (μπήκε στην αποστολή πάντως) και τραυματίας ο Σόουζα! Με ενδεκάδα… ό,τι να’ ναι σήμερα ο Αρης.


🏟️ 4-0 στη συμπρωτεύουσα (στο οποίο είχαν σκοράρει Φέτφα, Βέλεθ, Ντιγκινί και Ιντέγε – άπαντες παρελθόν πλέον!), 0-0 στο ΟΑΚΑ στη regular season, για πρώτη φορά από το 2006-07 ο Παναθηναϊκός δεν κέρδισε στα μεταξύ τους. 62-27-23 η παράδοσή τους συνολικά, 42-10-4 με τον Παναθηναϊκό γηπεδούχο και αήττητο στα τελευταία δέκα (8-2-0). Τελευταίο διπλό του Αρη επί του Παναθηναϊκού στις 22 Απριλίου 2007, με 1-0 στο ΟΑΚΑ από γκολ του Ροτζέριο Νασιμέντο στο 89’. Είναι η μοναδική του νίκη στα τελευταία 29, αφού η αμέσως προηγούμενη ήταν τον Οκτώβριο του 1985!

🦊 Ο Παναθηναϊκός έχει να δεχθεί γκολ στο ΟΑΚΑ στο α’ ημίχρονο από τον… Νοέμβριο και το 3-2 επί της ΑΕΚ αλλά ο αποδεκατισμένος Αρης μου… χάλασε το σενάριο. Χαμηλά ο άσος για τέτοιο ματς, για να το δω με μια κάψα παραπάνω, έριξα Καμπετσή που ήταν πολύ καλός στο «Γεντί Κουλέ» (και είχε και ακυρωθέν γκολ). 

🥅 Σκόρερ 🇬🇷

⏩ 19:15 Παναθηναϊκός – Αρης: Καμπετσής anytime 🦊 3.50. (Stoiximan)

31 χρόνια χωρίς άσο!


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Μπόρνμουθ 🆚 Νιούκαστλ, 🏟️ «Ντιν Κορτ», Μπόρνμουθ 🏆 Premier League. Χωρίς κόσμο.

📝 Δεν ήταν τόσο κακή με τη Γουλβς η Μπόρνμουθ, λύγισε όμως 1-0 με γκολ στο 60’, σημαντικό ότι έβγαλε φάσεις. Σε δυσχερή θέση το club, αλλά και ο Εντι Χάουι (για το μέλλον του στον σύλλογο). 0-1-5 στα τελευταία έξι, έσχατη νίκη ενάντια στη Βίλα την 1η του Φλεβάρη, απών ελέω τιμωρίας ο φορ Γουίλσον, αμφίβολοι ο χαφ Μπίλινγκ και ο φορ Κινγκ. Η Νιούκαστλ αποκλείστηκε, στο τελευταίο, από τη Σίτι στο Κύπελλο, ήττα με 2-0, βαθμολογικά στο πρωτάθλημα δείχνει να είναι άνετη όμως – και αήττητη στο τελευταίο καρέ (2-2-0). Αμφίβολος ο εξτρέμ Ρίτσι, εξέτισε ο χαφ Μπενταλέμπ.

Vistabet
Βαθμολογία
8.9/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
24/7 support στα ελληνικά 
check_3c
Auto Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


🏟️ Παράδοση: 4-4-5 σε όλα, 3-2-4 στο πρωτάθλημα και, επιμέρους στο Μπόρνμουθ, 2-3-1 και 1-2-1 αντίστοιχα αλλά με τελευταίο άσο τον Σεπτέμβριο του 1989 (έκτοτε ένα 0-0 στο Κύπελλο το ’92 και 0-2-1 στην Premier).

🦊 Αν το πάρει η Μπόρνμουθ, ελπίζει. Κόντρα στη στοιχηματική μου λογική, η οποία με στρέφει στην κόντρα και όχι στην ομάδα που… καίγεται περισσότερο, επέλεξα τον άσο, βλέποντας με λίγη συμπάθεια το σύνολο του Χάουι. Ματς του… 1-0, δείχνει (ερίχθη και μια funbetιά σε πολλαπλό σκορ, για το ονόρε).

Multiscore 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

⏩ 20:00 Μπόρνμουθ – Νιούκαστλ: 1-0, 2-0, 3-0 🦊 3.80. (Stoiximan)

Της βάζει δύσκολα στην Τούμπα


🇬🇷 ΠΑΟΚ 🆚 ΑΕΚ, 🏟️ Τούμπα, Θεσσαλονίκη🏆 Super League. Χωρίς κόσμο.

📝 Οσα δεν έβαλε στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό, πέτυχε με τον Αρη ο ΠΑΟΚ, εύκολο 2-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και θα μπορούσε άλλα… τόσα. Το σημαντικό είναι πως βρέθηκε στο +3 από την ΑΕΚ στη μάχη της 2ης θέσης (και εν αναμονή CAS), είχε μάλιστα από τον Φεβρουάριο να κάνει δύο απανωτές νίκες. Εξέτισε ο Ελ Καντουρί, εκ νέου εκτός Πέλκας, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Ζαμπά, Μίσιτς, Αουγκούστο. Πιθανώς με Τζόλη, Σβιντέρσκι, Στοχ μπροστά ο Αμπέλ Φερέιρα.


Η ΑΕΚ έπαιξε… μισή με τον Ολυμπιακό χάνοντας με κάτω τα χέρια (2-1, πρώτη ήττα από τις 12 Ιανουαρίου, στην Τούμπα τότε), εξέτισαν ο αρχισκόρερ Ολιβέιρα και οι Μάνταλος, Σιμόες, αποθεραπεύτηκαν Λόπες, Μπάρκας, εκτός ο Μπακάκης, αποχαιρέτησαν και αποχώρησαν Χουλτ και Κλωναρίδης. Σημειωτέον ότι σε τρίτο σερί παιχνίδι χωρίς τον Βράνιες δέχθηκε γκολ (το πιο αρνητικό σερί επί ημερών Μάσιμο Καρέρα στον πάγκο).

🏟️ 2-2 στο ΟΑΚΑ (με άστοχο πέναλτι του Μπίσεσβαρ, 1-0 στην Τούμπα (με αποβολές Χουλτ και Λιβάια) τα φετινά τους. Μετά το 2017-18, οπότε ο ΠΑΟΚ έχασε και τα δύο παιχνίδια της σεζόν, το ένα στα «χαρτιά» (και η ΑΕΚ πήρε το πρωτάθλημα), έκτοτε είναι αήττητος σε έξι επίσημα με την «Ένωση», με δύο νίκες σε τελικούς Κυπέλλου, δύο νίκες εντός στο πρωτάθλημα και δύο ισοπαλίες στο ΟΑΚΑ. 37-34-59 η παράδοσή τους συνολικά και 30-22-13 στην Τούμπα. Στα τελευταία 13 ο ΠΑΟΚ έχει 11 νίκες, ένα μηδενισμό και την ήττα το 2017 στα play offs από γκολ του Ντίντακ.

🦊 Σημαντικό ότι, ενώ παλιότερα έβγαζαν μεγάλα σκορ, τώρα ο ΠΑΟΚ δεν έχει βάλει πάνω από δύο στην ΑΕΚ από τον Σεπτέμβριο του 2011 (ενώ τα 8/10 τελευταία τους ήταν no goal). Κόντρα… σε τούτα, στράφηκα προς υψηλό level γκολ, παρά την κρισιμότητα του αγώνα. Ένα combo αμφιτέρματος με τουλάχιστον τρία στο ματς, κι ένα με τουλάχιστον δύο αλλά και μη ήττα του ΠΑΟΚ. Πιθανώς να δώσουν καλό κασάρισμα προς το τέλος.

Combo 🇬🇷

⏩ 21:00 ΠΑΟΚΑΕΚ: Over 2,5 & G/G 🦊 2.90. (Stoiximan)

Ισόβαθμες


🇮🇹 Βερόνα 🆚 Πάρμα, 🏟️ «ΜαρκΑντόνιο Μπεντεγκόντι», Βερόνα 🏆 Serie Α. Χωρίς κόσμο.

📝 Η Βερόνα έχασε μέσα από τα χέρια της τη νίκη στη Σασουόλο, 3-3 με γκολ στο 97’, νωρίτερα ο κίπερ Σιλβέστρι είχε προβεί σε τρεις καίριες επεμβάσεις. Μια νίκη στα τελευταία πέντε κι ενώ νωρίτερα είχε «τρέξει» αήττητο σερί εννέα αγωνιστικών (4-5-0). Τιμωρημένος ο ηγετικός στόπερ Κουμπούλα. Επιστρέφουν ο στόπερ Νταβίντοβιτς, ο χαφ Φαραόνι και ο επιθετικός Μπορίνι. Η Πάρμα νικούσε την Ιντερ ως το 84’, στο 85’ έμεινε με δέκα και λύγισε ένα λεπτό αργότερα, έξαλλοι οι «παρμέντζι» με τη διαιτησία. Από Γιουβέντους και Αταλάντα οι μόνες τους ήττες στα τελευταία 11 εκτός «Ένιο Ταρντίνι» (4-5-2). Τιμωρημένος ο χαφ Κούτσκα, έξω και ο φορ Ινγκλέζε. Επιστρέφει ο στόπερ Ιακοπόνι.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

🏟️ Προϊστορία: 20-5-3.

🦊 Ακρως επικίνδυνη η Πάρμα εκτός έδρας, έδειξε να βγάζει κούραση μετά το 70’ στο τελευταίο η Βερόνα, αμφότερες απέχουν μόλις 3 βαθμούς από την 7η θέση και τη Μίλαν, ματς που θεωρητικά… φωνάζει για γκολ, αλλά το αγνόησα και στράφηκα προς τα δεξιά, με την απαιτούμενη κάλυψη όμως.  

⚽⚽⚽ Trixie (απόδοση 3άδας: 16.95) 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 🇬🇷 🇮🇹

⏩ 20:00 Μπόρνμουθ – Νιούκαστλ: 1 🦊 2.55. (Betshop)

⏩ 21:00 ΠΑΟΚΑΕΚ: 1Χ & G/G 🦊 2.49. (Betshop)

⏩  22:45 ΒερόναΠάρμα: 2 DNB🦊 2.67. (Betshop)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ