foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ57
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Τελικοί για 3ποντα 🏀 και σετ 🏐, βραδιά σκόρερ και 4.90 🥅

Μποζιονέλος | 30 Ιουν 2020 14:22
LV_20091123_LV_FOTOS_D_53829585099-652x492@LaVanguardia-Web.jpg

Όταν φτάνεις σε τελικό του Μουντιάλ, έχοντας ως καλύτερο παίκτη τον… τερματοφύλακά σου, τι περιμένεις; Να το πάρεις; Ή να κατς και να μαλώεις;

Σαν σήμερα, το 2002, η Βραζιλία κατέκτησε το πέμπτο, και τελευταίο ως σήμερα, Παγκόσμιο Κύπελλο νικώντας με 2-0 τη Γερμανία στον τελικό. Ήταν το Μουντιάλ του… ενός.

Ήταν το Μουντιάλ του Ρονάλντο. Το «φαινόμενο» οδήγησε τη Βραζιλία στον θρόνο πετυχαίνοντας και τα δύο γκολ στον τελικό, σε ένα one man show που ανάθεμα κι αν ξαναδούμε ποτέ, ποδοσφαιρικά, σε τέτοια τουρνουά.

Ο Βραζιλιάνος σταρ είχε ταλαιπωρηθεί τα προηγούμενα χρόνια από σοβαρούς τραυματισμούς στο γόνατο ωστόσο όχι μόνο έκανε εντυπωσιακό Μουντιάλ αλλά κατέκτησε και τον τίτλο του πρώτου σκόρερ με 8 τέρματα.


Ηταν η πρώτη φορά στην ιστορία των Παγκοσμίων Κυπέλλων που Βραζιλία και Γερμανία βρέθηκαν αντιμέτωπες, και μάλιστα στον τελικό και η «σελεσάο» διασκέδασε τις εντυπώσεις, μετά την πικρή ήττα με 3-0 από τους Γάλλους στον τελικό του Παρισιού, τέσσερα χρόνια νωρίτερα. Και ο νεαρός Νίκος τότε, φανταράκι στο Τατόι στα 22 του, έβλεπε τα ματς εν μέσω… σκοπιών. Και θαύμαζε τον, κατά τον ίδιο, καλύτερο παίκτη όλων των εποχών (βρε, δεν ‘πα να λέτε εσείς…).


🦊 «Μαύρη» και… άραχλη ήταν η Κυριακή, σχεδόν τίποτε δεν πέρασε, γενικώς το Σ/Κ έκλεισε με χασούρα. Και, ΟΚ, οι σκόρερ (Σιμάνσκι, Βινίσιους, Ντζέκο) πάντα εμπεριέχουν ρίσκο, δεν βγήκαν. Και, επίσης ΟΚ, έγινε cash out και στην Όλεσουντ (και έδωσε αρκετά καλά) και στη δυάδα που χάθηκε επειδή δεν σκόραρε η Σίβασπορ. Τα άλλα, κουβάς: η Σαμπντόρια (πόνεσε…), το combo της Μπασακσεχίρ με τη Γαλατά και το combo ημιχρόνων στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός.

Συνεχίζουμε…

Ολα στο ΟΑΚΑ


🏐🇬🇷 Ολυμπιακός 🆚 Φοίνικας Σύρου, 🏟️ ΟΑΚΑ, Αθήνα 🏆 Volley League. Χωρίς θεατές.

🏐 Πρώτος ημιτελικός για το Final 4 του πρωταθλήματος, χωρίς κόσμο και σε ουδέτερη έδρα, όπως όλα τα παιχνίδια. Η πρόκριση κρίνεται στις δύο νίκες και παίζουν ανά δύο ημέρες. Ολα θα κριθούν στην κεντρική σάλα του ΟΑΚΑ που διαμορφώθηκε μετά από 11 χρόνια για να φιλοξενήσει και πάλι αγώνες βόλεϊ

🏐 Για πρώτη φορά από τις 8 Μαρτίου παίζεται βόλεϊ σήμερα και μάλιστα η Ελλάδα είναι η μόνη ευρωπαϊκή λίγκα που συνεχίζει το σπορ, όλα τα άλλα σταμάτησαν οριστικά.


📝 Ο Ολυμπιακός, ως τύποις γηπεδούχος, παίζει με τον Φοίνικα έχοντας, θεωρητικά, τον πρώτο λόγο για μια πρόκριση με 2-0 νίκες, ακόμη. Η ομάδα του Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ είναι, εξάλλου, η μοναδική που θα έχει στη διάθεσή της όλους τους παίκτες, σε αντίθεση με τους Συριανούς που θα στερηθούν των υπηρεσιών του Πέπε Γκονζάλες ενώ θα λείψει και ο Φιλίπ Στοΐλοβιτς, καθώς έμεινε στη Σύρο ελέω προσωπικού θέματος. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι γκραν φαβορί, μόλις στο 1.05 τιμάται η νίκη τους και μόλις στο 1.57 να έχει 3 σετ το ματς (και το 3-0 σετ μόλις στο 1.62).

🏟️ Ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-0 στα άλλα τρία φετινά τους, δύο στο πρωτάθλημα κι ένα στο Λιγκ Καπ. Έχει επί του Φοίνικα 8 νίκες στα τελευταία 10, οι ήττες ήταν αμφότερες στη Σύρο, στο πρωτάθλημα της σεζόν 2018-19 (η μία στα ημιτελικά). Στα συνολικά 12 περσινά και φετινά τους επίσημα έχει 10-2 ο Ολυμπιακός, αλλά στις 6/10 νίκες ο Φοίνικας πήρε σετ.

🦊 Η λογική, ναι, ορίζει για 3-0 και το 3-1 είναι εφικτό αλλά… αουτσάιντερ, αν δεις τις αποδόσεις. Ωστόσο, μετά από σχεδόν ένα τετράμηνο αποχής, όλα είναι πιθανά, συν ότι το ματς δεν είναι νοκ άουτ (απλά διεξάγεται σε ουδέτερο). Στη λογική του… ποδοσφαιρικού any time σκορ, πήρα το 1-1 με το ενδεχόμενο ο Φοίνικας να αιφνιδιάσει.

🏐 Ρίσκο 🇬🇷

⏩ 19:00 Ολυμπιακός - Φοίνικας Σύρου: Σκορ 1-1 μετά από 2 σετ 🦊 3.50. (Novibet)

Βραδιά για σκόρερ σε δύο ιταλικά γήπεδα


🇮🇹 Τορίνο 🆚 Λάτσιο, 🏟️ «Ολίμπικο Γκράντε», Τορίνο 🏆 Serie A. Χωρίς θεατές.

📝 Απογοητευτική η Τορίνο στο Κάλιαρι, ηττήθηκε με 4-2 κυνηγώντας διαφορά δύο γκολ από το 17’, πάντως δεν το παράτησε, έχοντας αρκετές φάσεις. Μόνο μια νίκη στα τελευταία εννέα ματς έχει η «γκρανάτα», παραμένουν εκτός ο χαφ Μπασέλι και ο φορ Τζάτζα. Η Λάτσιο παρέμεινε στο -4 από τη Γιουβέντους μετά το αγχωτικό 2-1 επί της Φιορεντίνα, ήταν εμφανώς επηρεασμένη από τις ελλείψεις και λυτρώθηκε στο 83’ με τον Λουίς Αλμπέρτο. Είχε σερί 7-2-0 εκτός Ρώμης ως και την ήττα από την Αταλάντα, στο τελευταίο. Τραυματίες ο στόπερ Λουίζ Φελίπε και οι χαφ Λούλιτς, Λούκας Λέιβα, επιστρέφει ο μέσος Κατάλντι.

🏟️ Παράδοση: 41-54-36 συνολικά (μόλις 2/13 νίκες στα τελευταία η Τορίνο), 31-23-14 στο Τορίνο (με 3 διπλά στα τελευταία 6).

🦊 Από τον Φεβρουάριο έχει να σκοράρει ο Ιμόμπιλε, ώρα του είναι…


🇮🇹 Τζένοα 🆚 Γιουβέντους, 🏟️ «Λουίτζι Φεράρις», 🏆 Serie A. Χωρίς θεατές.

📝 Ξεσφίγγει, κάπως, ο κλοιός για την Τζένοα, βγήκε εκτός τελευταίας τριάδας με το 2-2 που πήρε στην Μπρέσια, έχοντας και εύνοια αφού πήρε δύο πέναλτι, το ένα ανύπαρκτο, το άλλο αμφισβητούμενο. Απόντες ο στόπερ και… αρχισκόρερ Κρίσιτο (7 γκολ, τα 6 πέναλτι), όπως και οι μπακ χαφ Πάγιας, Άνκερσεν και ο χαφ Ραντοβάνοβιτς. Η Γιουβέντους διέλυσε με 4-0 τη Λέτσε, σε ματς που έκανε 13 τελικές, σοβαρεύτηκε και δεν το χάνει, ο Ντιμπάλα έβαλε γκολάρα δείχνοντας ζεστός. Πέμπτη σερί νίκη για τους «μπιανκονέρι». Εκτός οι Σάντρο, Κεντίρα, Ντε Τσίλιο και Ντεμιράλ. Ξανά οι Μπερναρντέσκι, Ντιμπάλα, Ρονάλντο στην τριάδα της επίθεσης.

🏟️ 24-25-72 η παράδοση συνολικά στο πρωτάθλημα, 21-14-25 επιμέρους στη Γένοβα, όπου είναι 3-0-4 μετά την τελευταία ισοπαλία, 0-0 τον Μάρτιο του ’12, με δοκάρια από Βούτσινιτς και Μάτρι για την ομάδα, τότε, του Αντόνιο Κόντε.  

🦊 Κεφάτος ο Ντιμπάλα, αγοράζεται.  

🥅🥅 Σκόρερ, μονά και δυάδα (απόδοσης 3.97) 🇮🇹 🇮🇹

⏩ 20:30 Τορίνο – Λάτσιο: Γκολ Ιμόμπιλε 🦊 2.00. (Stoiximan)

⏩ 22:45 Τζένοα – Γιουβέντους: Γκολ Ντιμπάλα 🦊 1.97. (Stoiximan)

Με αναμνήσεις... Πασκουάλ


🏀🇪🇸 Μπαρτσελόνα 🆚 Μπασκόνια, 🏟️ «Φουέντε Σαν Λουίς», Βαλένθια 🏆 Liga Endesa.

🏀 Ουδέτερο, χωρίς κόσμο. Πρόκειται για τον τελικό του ισπανικού πρωταθλήματος μπάσκετ που διεξήχθη σε δύο ομίλους και κατόπιν σε μορφή Final 4.

🏀 Πρώην τεχνικός της Μπάρτσα ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς (2005-08), αλλά χωρίς να πάρει το πρωτάθλημα.

📝 Η Μπαρτσελόνα ήταν πρώτη πριν από τη διακοπή με ρεκόρ 19-4, «τρένο» κατόπιν στα play offs νικώντας στα πρώτα τέσσερα ματς του ομίλου της στη Βαλένθια και χάνοντας μόνον από την Τενερίφη στον πόντο, όταν είχε εξασφαλίσει την πρόκριση (και ξεκουράζοντας βασικούς). Στον προχθεσινό ημιτελικό επικράτησε διά περιπάτου 98-84 της Σαν Πάμπλο Μπούργος, βλέποντας και τον άρτι αποθεραπευθέντα, Τομάς Ερτέλ να φτάνει τους 14 π., ενώ ο Νίκολα Μίροτιτς συνεχίζει να… οργιάζει. Ο, δε, Σέρβος κόουτς Σβέτισλαβ Πέσιτς πάει για το απόλυτο στα 71 του, καθώς πήρε τον τίτλο και στην προηγούμενη διετία του (2003-04).


Και αν ο Πέσιτς διανύει δεύτερη θητεία στους Καταλανούς, ο επίσης γερόλυκος των πάγκων Ντούσκο Ιβάνοβιτς διανύει την τρίτη στους Βάσκους, οδηγώντας τους στις δύο από τις τρεις στέψεις τους, εν έτει 2002 και 2010. Ο 63χρονος Μαυροβούνιος επέστρεψε τον Δεκέμβριο, η Μπασκόνια ήταν 8η με 12-11 πριν από τη διακοπή, αλλά με ηγέτη τον (φευγάτο για την ΤΣΣΚΑ) Τορνίκε Σενγκέλια έκανε 3-2 στον όμιλο, χάνοντας οριακά, με 81-75 από την Μπαρτσελόνα. Στον ημιτελικό απέκλεισε την οικοδέσποινα Βαλένθια με 75-73 κι ήρωα τον Ζόραν Ντράγκιτς (21 π.).

🏟️ Για πρώτη φορά μετά το 2011 στον τελικό δεν υπάρχει η Ρεάλ, που αποκλείστηκε πρόωρα στην τελική φάση, ενώ Μπαρτσελόνα και Μπασκόνια θα αναμετρηθούν σε τελικό για τέταρτη φορά στην ιστορία της λίγκας, μετά τις τρεις back to back, την τριετία 2008-2010, με την ιδιαιτερότητα πως φέτος θα γίνει ένα και μοναδικό παιχνίδι που θα κρίνει τον τίτλο του πρωταθλητή. Η παράδοση, στις εν λόγω τρεις φορές, είναι υπέρ της Μπασκόνια, που επικράτησε το 2008, αλλά και το 2010 με… σκούπα, ενώ το 2009 ήταν η σειρά των Καταλανών.


Το 2008, η τότε Ταού, είχε «σκουπίσει» την Μπαρτσελόνα (3-0) που είχε αναλάβει πριν από λίγους μήνες ο Τσάβι Πασκουάλ, ενώ το 2010, με τον Ιβάνοβιτς στον πάγκο, όπως τώρα, η Μπασκόνια έκανε την έκπληξη και πήρε τον τίτλο με 3-0, παρότι είχε μειονέκτημα έδρας, ενώ η Μπάρτσα προερχόταν από τη θριαμβευτική κατάκτηση της Euroleague στο Παρίσι. Όσο για το 2009, ο Πασκουάλ είχε πανηγυρίσει το πρώτο του πρωτάθλημα, με 3-1 επί των Βάσκων στους τελικούς.


🦊 Ευλόγως φαβορί, στις τιμές, η Μπαρτσελόνα, αλλά και οι Βάσκοι δείχνουν άκρως επικίνδυνοι, και πρόκειται για μονό, νοκ άουτ ματς. Η Μπάρτσα, θαρρώ, θα πάρει το πρωτάθλημα για πρώτη φορά από το 2014, και με διαφορά…

🦊 Σε πιο ειδικό, η Μπάρτσα έβαλε 13 τρίποντα στον ημιτελικό και άλλα τόσο στο προηγούμενο με την Τενερίφη, που έπαιξε επί το πλείστον με αναπληρωματικούς. Κοιτώντας τα line, αξίζει μια ψιλή.  

🏀 Μονό, αξία 🇪🇸

⏩ 21:00 Μπαρτσελόνα (-7,5) – Μπασκόνια: 1 🦊 2.10. (Stoiximan)

🏀 Special bet 🇪🇸

⏩ 21:00 Μπαρτσελόνα – Μπασκόνια: Μπάρτσα over 8,5 εύστοχα τρίποντα 🦊 2.05. (Stoiximan)

38 χρόνια χωρίς διπλό στο Μπράιτον!


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Μπράιτον 🆚 Μάντσεστερ Γ., 🏟️ «Φάλμερ Στέιντιουμ», Μπράιτον 🏆 Premier League. Χωρίς κόσμο.

📝 Η Μπράιτον πήρε 0-0 στο Λέστερ και ορίζει, ως όλα δείχνουν, τη… μοίρα της αναφορικά με την παραμονή. Είχε και χαμένο πέναλτι στο 14’ μα, κυρίως, δεν απειλήθηκε, παίζοντας, μάλιστα, με τον νεαρότερο μέσο όρο ηλικίας στην ενδεκάδα στα 107 ματς που έχει δώσει ως τώρα στην κατηγορία: κατιτίς παραπάνω από τα 25 έτη. Λογικά εκτός ο στόπερ Γουέμπστερ, αμφίβολος και ο μέσος Αλζάτε και ο εξτρέμ Ιθκιέρδο. Η Γιουνάιτεντ, παίζοντας με αρκετές αλλαγές, απέκλεισε στην παράταση τη Νόριτς, στον προημιτελικό του Κυπέλλου το Σάββατο και παίζει με την Τσέλσι στους «4», στο πρωτάθλημα… τρέχει 3-4-0 (αλλά και 14 σερί αήττητα σε όλες τις διοργανώσεις) και δείχνει «κεφάτη» μετά τη διακοπή, έχοντας εύκολο σκοράρισμα. Πλέον ελπίζει για την 4άδα.


🏟️ 3-2-8 η παράδοσή τους συνολικά στο πρωτάθλημα, επιμέρους 3-1-2 στο Μπράιτον. Εσχατο, και μόνο, διπλό ήταν μάλιστα τον Απρίλιο του 1982 με γκολ του Ρέι Γουίλκινς (1-0) και έκτοτε 3/3 νίκες η Μπράιτον!

🦊 Πιέζεται το διπλό, από το 1.75 ανά μέρους έπεσε ως και το 1.60, στέκει – αλλά είναι ασύμφορο. Η άμυνα της Μπράιτον «έσφιξε» εσχάτως, έχω κατά νου να κριθεί, αν κριθεί στο β’ ημίχρονο, άλλωστε το 60% των φετινών αγώνων της Μπράιτον ήταν ισόπαλοι ως την ανάπαυλα.

Combo, special 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

⏩ 22:15 Μπράιτον – Μάντσεστερ Γ.: 1Χ ημίχ. / Χ2 τελ. 🦊 2.17. (Stoiximan)

Αν όχι… απόψε, πότε;


🇪🇸 Μπαρτσελόνα 🆚 Ατλέτικο Μαδρίτης, 🏟️ «Καμπ Νου», Βαρκελώνη 🏆 Primera Division. Χωρίς κόσμο.

📝 Ναι μεν η Μπαρτσελόνα παραμένει αήττητη μετά την ήττα από τη Ρεάλ στο clasico του Μαρτίου, αλλά οι ισοπαλίες σε Σεβίλλη και Βίγκο τη φέρνουν πια σε θέση αουτσάιντερ για το πρωτάθλημα. Με τη Θέλτα έδειχνε να ελέγχει το ματς κι από συγκυρία απέφυγε, στο τέλος, την ήττα, ο ισπανικός Τύπος έβγαλε τα… άπλυτα των αποδυτηρίων, τα οποία δείχνει να έχει χάσει ο Κίκε Σιτιέν (περίεργο, δεν κάνει τέτοια ο Λιονέλ Μέσι). Στη Βαρκελώνη έχει οκτώ σερί νίκες και ούσα αήττητη επί 28 σερί αγωνιστικές (26-2-0, έσχατη γκέλα το 0-0 με τη Ρεάλ στον α’ γύρο), ήτοι από το 4-3 από την Μπέτις τον Νοέμβριο του ’18. Εξέτισε ο μέσος Μπουσκέτς, εκ νέου εκτός ο κομβικός χαφ Ντε Γιονγκ. Κανονικά στην αποστολή ο Αρτούρ, από το Σάββατο θα είναι παίκτης της Γιουβέντους (έγινε ανταλλαγή με τον Πιάνιτς).

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Ο Μάρκος Γιορέντε έκανε εκ νέου τη διαφορά στην Ατλέτικο, ως αλλαγή μπήκε στο 57’ με την Αλαβές και οδήγησε στη νίκη με 2-1 (με ισάριθμες ασίστ), κοντά στην έξοδο στο Champions League η ομάδα του Ντιέγο Σιμεόνε που «τρέχει» αήττητο δέκα αγώνων (6-4-0). Εκτός Μαδρίτης όμως έχει φέτος «φτωχό» ρεκόρ (5-8-3). Τιμωρημένοι ο στόπερ Σάβιτς και ο κομβικός χαφ Κόκε, οι Φελίπε και Λεμάρ μπαίνουν αντ’ αυτών. Σταθερά έξω ο στόπερ Ερμόσο και ο μπακ Βρσάλικο.


🏟️ Αναμετρώνται απόψε για 235η φορά (!) στην ιστορία τους, 75-40-50 συνολικά στο πρωτάθλημα και, επιμέρους, 50-19-13 στη Μαδρίτη. Επί 19 σερί ματς αήττητη, ανεξαρτήτως έδρας, η Μπαρτσελόνα ενάντια στην Ατλέτικο στο πρωτάθλημα (14-5-0), εκτός αυτού όμως η Ατλέτι έκανε νίκες σε Κύπελλο αλλά και Champions League (με δύο προκρίσεις). Αήττητη εδώ και 14 χρόνια υποδεχόμενη την Ατλέτι η Μπάρτσα, 10-3-0 μετά τη νίκη με 3-1 για τους Μαδριλένους τον Φεβρουάριο του 2006, με δύο γκολ του Φερνάντο Τόρες κι ένα του Μάξι Ροντρίγκες για την ομάδα, τότε, του υπηρεσιακού Χοσέ Μούρθια (αντί του απολυθέντος, λίγο καιρό νωρίτερα, Κάρλος Μπιάνκι). Από όσους είχαν παίξει τότε για την Μπάρτσα του Φρανκ Ράικαρντ, μόνο ο Λιονέλ Μέσι παραμένει στο ρόστερ !

🏟️ Αντάμωσαν βέβαια και τον Ιανουάριο, στον ημιτελικό του… Final 4 του Supercoppa, στην Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας και η Ατλέτικο νίκησε με 3-2 με ανατροπή στο τέλος από γκολ των Μοράτα (81’ πέν.) και Ανχελ Κορέα (86’), ματς που αποτέλεσε αφορμή, εντέλει, για την απόλυση του Ερνέστο Βαλβέρδε λίγο καιρό μετά.

🦊 Αν δεν τη νικήσει και τώρα, πότε; 14 χρόνια χωρίς διπλό στη Βαρκελώνη, με την Μπάρτσα εκ νέου σε εσωστρέφεια και γκρίνια (για τη διαιτησία, τον προπονητή, τον κορωνοϊό, τη διπλή ανάπλαση, ίσως…). Μια ριξιά, «ξερή», πιθανώς να βγάλει καλό cash out

💣 Fun bet 🇪🇸

⏩ 23:00 Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο Μ.: 2 🦊 4.90. (Novibet)

Netbet
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Δωρεάν συναλλαγές 
check_3c
Ειδικά & Ασιατικά Χάντικαπ
check_3c
Φιλικό mobile
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ