Μπαρτσελόνα
Πριμέρα Ντιβιζιόν
Κωδικός Κουπονιού: 666
Μπαρτσελόνα

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ατλέτικο Μαδρίτης
2 - 2
Τέλος Αγώνα
referee
Αλεχάντρο Ερνάντες
field
Camp Nou (99.800)
weather
Καιρός: Αίθριος
distance
650 χλμ. (απόσταση)

Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο Μαδρίτης Προγνωστικά

Περί Μπάρτσα σας προειδοποίησα στη Θέλτα. Το ίδιο θα κάνω και σήμερα διότι η Ατλέτικο ως σύνολο είναι απείρως δυσκολότερο της Θέλτα. Το κλίμα στους Καταλανούς δεν είναι καλό, ο τίτλος χάνεται. Ο Τσόλο είναι «μανούλα» να εκμεταλλεύεται τέτοιες καταστάσεις. Δεν αποκλείω νέα γκέλα της παρέας του Μέσι, μόνο που τώρα θα την ψάξω και στοιχηματικά.
2 (+0.5 Α.Η.)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπαρτσελόνα

Κατάταξη: 2η

Ατλέτικο Μαδρίτης

Κατάταξη: 3η

23 Goal/Goal 22
35 Over 1.5 30
29 Over 2.5 19
Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
0
X
0
2
0

Αναλύσεις Ομάδων

Μπαρτσελόνα
Κατάταξη: 2η
?
Ι
Ν
Ι
Ν
Ν
Ν
Φόρμα ομάδας
  • 67-30-19 σύνολο εντός με Ατλέτικο Μαδρίτης
  • Έχει νίκες στα 20/21 τελευταία εντός
  • Τα 10/13 πιο πρόσφατα εντός ήταν 1  ημ. / 1 τελ.

Ανάλυση

Αυτοκτονική διάθεση έδειξε ξανά η Μπάρτσα, με συνέπεια αυτή τη φορά να χάσει τη νίκη μέσα στη Θέλτα, αρκούμενη στο 2-2 που απέσπασε. Οι Καταλανοί πλήρωσαν ακριβά τα λάθη τους αλλά και την χαλαρότητα που έδειξαν και τις δύο φορές που προηγήθηκαν. Ο Μέσι έβαλε στο «σημάδι» τον Σουάρες ο οποίος από τις πάσες του πέτυχε δύο πανέμορφα γκολ στο 20’ και στο 67’. Όμως μία γκάφα του Ράκιτιτς και ένα εξαιρετικό φάουλ του Άσπας έφεραν ισάριθμες φορές το σκορ στα ίσα. Οι Καταλανοί έμειναν να διαμαρτύρονται ξανά για τη διαιτησία (για τρία πέναλτι), για τα οποία δεν είχαν δίκιο. Είχαν βελτιωμένη απόδοση σε σχέση με άλλα εκτός έδρας ματς, όμως αυτά τα κενά διαστήματα στο παιχνίδι, τους στοίχησαν πανάκριβα. Μετά το ματς, φήμες ανέφεραν ότι στα αποδυτήρια υπήρξαν προβλήματα, με τους παίκτες να τα «χώνουν» άσχημα στην τεχνική ηγεσία. Γενικά μεταφέρθηκε ότι το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ βαρύ.

Αγωνιστικά νέα

Με τις σχέσεις μεταξύ προπονητικού τιμ και παικτών σε άσχημο σημείο και με τον κόουτς Σετιέν να κάνει πως δεν ακούει και πως δεν βλέπει, η Μπάρτσα θα υποδεχτεί την Ατλέτικο, με παρόντα τον Μπούσκετς (Μ, 27/2) που εξέτισε. Παρών είναι και ο Σέρτζι Ρομπέρτο (Α, 24/1) που ξεπέρασε τραυματισμό, συνεπώς εκτός παραμένει ο Φρένκι ντε Γιονγκ (Μ, 27/2) και από καιρό ο Ντεμπελέ (Ε, 5/1). Στην αποστολή ο Αρτούρ τον οποίο οι Καταλανοί αντάλλαξαν με τον Βόσνιο μέσο Πιάνιτς της Γιούβε.
Ατλέτικο Μαδρίτης
Κατάταξη: 3η
?
Ν
Ν
Ν
Ν
Ι
Ν
Φόρμα ομάδας
  • Χωρίς νίκη εκτός στα 9/12 τελευταία
  • Έφερε G/G στα 4/8 πιο πρόσφατα εκτός
  • Έχει under 2.5 τα 14/18 τελευταία

Ανάλυση

Οι «κολτσονέρος» πέτυχαν την τέταρτη σερί τους νίκη στο πρωτάθλημα, έφτασαν τους 58 βαθμούς και εδραιώθηκαν στη πρώτη 4άδα. Αυτή τη φορά ξεπέρασαν στο «Μετροπολιτάνο» το εμπόδιο της Αλαβές με 2-1. Η νίκη δεν ήρθε ούτε αυτή τη φορά εύκολα. Χρειάστηκε να τρέξουν πολύ, να ανεβάσουν απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο, αφού το πρώτο το πέταξαν στα σκουπίδια αλλά επίσης χρειάστηκε και ένα διαιτητικό σφύριγμα που σε κάνει να αναρωτιέσαι τι στο καλό βλέπουν στην αίθουσα του VAR. Στο 59’ ο Σαούλ με κεφαλιά από φάουλ του Τρίπιερ έδωσε προβάδισμα, στο 73’ ο Κόστα έκανε με ανύπαρκτο πέναλτι το 2-0 και στις καθυστερήσεις η Αλαβές μείωσε με νέο πέναλτι.

Αγωνιστικά νέα

Ο Τσόλο θα συνεχίσει αναγκαστικά την πολιτική του ροτέισον που ήδη κάνει, χωρίς όμως να δηλώσει μέχρι ποιου σημείου για το σημερινό αγώνα. Υποχρεωτικά εκτός μένουν σήμερα οι Κόκε (Μ, 27/2), Σάβιτς (Α, 18/0), διότι αμφότεροι πρέπει να εκτίσουν ποινή. Εκτός επίσης παραμένει ο Ερμόσο (Α, 16/0), όπως και ο τραυματίας Βρσάλκο (Α, 5/0). Τον Σάβιτς θα αντικαταστήσει ο Φελίπε (Α, 21/1), ενώ για τον Κόκε οι πιθανές λύσεις είναι πολλές (Ερέρα, Λέμαρ, Καράσκο, Γιορέντε).
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      8.6
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 8.3
check_3c
Κριτικές παικτών:        7.6
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ