foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ220
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

H AEK το πήρε, ο Ολυμπιακός το φχαριστήθηκε 🇬🇷

Μποζιονέλος | 28 Ιουν 2020 13:02
aek-olimpiakos-1993.jpg

Στη φωτό η… die hard ομάδα της Βέρντερ Βρέμης, όπως την είδαμε χθες! Η ομάδα μου… Και η ομάδα του Φλόριαν Κόφελντ που διέλυσε χθες με 6-1 την Κολωνία απέφυγε τον απευθείας υποβιβασμό. Ωραία τήρησαν, για να τα λέμε όλα, το… social distancing οι κολωναίοι αμυντικοί…

Πλέον, η Βέρντερ στρέφει το βλέμμα στα play out, όπου θα αντιμετωπίσει είτε τη Χάιντενχαϊμ, είτε το Αμβούργο. Η πρώτη έχει προβάδισμα ενός βαθμού στη βαθμολογία και φιλοξενείται από την αδιάφορη Αρμίνια, ενώ ο «δεινόσαυρος» παίζει, εντός έδρας, με την επίσης αδιάφορη, Σαντχάουζεν. Στοιχηματικά δε βρήκα ενδιαφέρον σε δαύτα, ομολογώ ότι μου είναι πολύ συμπαθής η Χάιντενχαϊμ και μακάρι να ανέβει. Πέρα από την πλάκα, είτε με Χάιντενχαϊμ, είτε με Αμβούργο, δεν έχω πολύ τύχη στα μπαράζ…

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Με χασούρα έκλεισε το Σάββατο, σώθηκε βέβαια κάπως στην πορεία αλλά δεν παύει να γράφει «μείον»

🦊 Πλήρωσε 2.99 το ωραιότατο combo άσου και ως 3 γκολ στο Πανιώνιος – Ξάνθη

🦊 Πλήρωσε 3.00 το 1Χ της παθιασμένης Νόριτς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στην παράταση όμως, λύγισε.

🦊 Κασαρίστηκε έγκαιρα το διπλό με over 2,5 της Μπαρτσελόνα στο Βίγο με τη Θέλτα, μου’ φεξε τελικά, πώς στο τέλος δεν δέχθηκε και τρίτο (στη φωτό ο Νολίτο και η απίστευτη ευκαιρία που έχασε), απορίας άξιον…


🦊 Τι χάθηκε; Από τα… σοβαρά, η λευκορωσικονορβηγική δυάδα, άκλαφτη πήγε. Όπως και το dnb της Μπάνικ στο Λίμπερετς. Κι από τα πιο… λάιτ, το τριπλό combo στο Βόλφσμπουργκ – Μπάγερν (έλειψε ένα γκολ των «λύκων»…), το γκολ του Πιζάρο στο Βέρντερ – Κολωνία (6άρα έβαλε η αρμάδα, αλλά θα πέσουμε στα μπαράζ, γράψτε το…), το πέναλτι στο Θέλτα – Μπαρτσελόνα και η αποβολή στο Πανιώνιος – Ξάνθη.

Il derby d' America!


🇮🇹 Μίλαν 🆚 Ρόμα, 🏟️ «Σαν Σίρο», Μιλάνο 🏆 Serie A. Χωρίς κόσμο.

«Il derby d' America» βάφτισαν οι Ιταλοί το ματς, ήτοι το ντέρμπι των… ΗΠΑ. Γιατί; Διότι αμφότερες ανήκουν σε Αμερικανούς επιχειρηματίες. Ο Πολ Σίνγκερ της Μίλαν και ο Τζέιμς Παλότα της Ρόμα έχουν κοινά πλάνα και σχέδια: νέα γήπεδα ενόψει, μεταγραφές, επενδύσεις κλπ. Μάλιστα για μετοχές της Ρόμα ενδιαφέρεται ένας άλλος Γιάνκης επενδυτής,ιο Νταν Φρίντκιν.


📝 Η Μίλαν πέρασε άνετα από το Λέτσε με 4-1, έχοντας ισάριθμους διαφορετικούς σκόρερ, ήταν καλή, όπως και στον ημιτελικό με τη Γιουβέντους που έπαιζε για ώρα με δέκα. Διεκδικεί την 7η θέση για την έξοδο στην Ευρώπη. Λειψή αμυντικά αφού τέθηκε νοκ-άουτ ο Κιάερ ενώ παραμένει εκτός ο Μουσάκιο, οι Ντουάρτε και Ρομανιόλι μόνοι διαθέσιμοι οπισθοφύλακες (sic) και back up ο νεαρός Γκάμπια, εκ νέου εκτός για τον Στέφανο Πιόλι και ο Ιμπραΐμοβιτς. Η Ρόμα έκανε την ανατροπή με τη Σαμπντόρια στο τέλος (2-1) με ισάριθμα γκολ του Ντζέκο, παραμένει στο -6 από την Αταλάντα για την 4η θέση. Εκτός ο κίπερ Λόπεθ και ο μεσοεπιθετικός Τζανιόλο.

🏟️ Παράδοση: 75-52-46 συνολικά στο πρωτάθλημα, 47-19-20 στο Μιλάνο. Τρία διπλά στα τελευταία τέσσερα η Ρόμα.

🦊 Αν και προσφέρεται, θεωρητικά, για… γκολ και θέαμα, η Μίλαν δεν με πείθει ακόμη. Προς το (ξερό) διπλό θα πήγαινα, αλλά κρατήθηκα. Εναλλακτική, ο Βόσνιος killer που όταν σκοράρει, συνήθως το κάνει σε συνεχόμενα ματς… 

🥅 Σκόρερ 🇮🇹

18:15 Μίλαν – Ρόμα: Γκολ Ντζέκο 🦊 2.55. (Bwin)

Ντέρμπι με… αιτία


🇹🇷 Σίβασπορ 🆚 Κάισερισπορ, 🏟️ «Γενί 4 Εγιούλ», Σεβάστεια 🏆 SuperLig. Χωρίς κόσμο.

Πρόκειται για ντέρμπι με… αιτία, οι έδρες τους απέχουν 197 χλμ. στην κεντρικής Ανατολίας. Και με κύρια αφορμή την αναμέτρηση στις 17 Σεπτεμβρίου 1967 στην Καισαρεία, όπου 21.000 φανατικοί οπαδοί της πλούσιας και αρχοντικής Καϊσερίσπορ πήγαν να παρακολουθήσουν το ματς με τη φτωχή και ταπεινή Σίβασπορ. Στο 20λεπτό ο Οκτάι Ακτάν «έγραψε» το 1-0, για να ακολουθήσει η... κόλαση του Δάντη: 43 νεκροί και πάνω από 300 τραυματίες.


Αφορμή στάθηκε η παρουσία περίπου 5.000 οπαδών της Σίβασπορ στην πόλη για το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της περιοχής μετά τις συγχωνεύσεις πολλών μικρών σωματείων κάθε περιοχής, με αποτέλεσμα να «γεννηθούν» η Καϊσερίσπορ και η Σίβασπορ. Πριν το ματς, στους δρόμους της πόλης οι μεν έδερναν αλύπητα τους δε. Εκτοτε, για πολλά χρόνια τα ντέρμπι διεξάχθηκαν κεκλεισμένων των θυρών και σε μακρινά ουδέτερα γήπεδα. Και η κόντρα κρατάει μέχρι σήμερα, ευτυχώς έκτοτε χωρίς άλλα θύματα.

📝 Η Σίβασπορ έχει την ευκαιρία να πλησιάσει, με νίκη, στους 2 βαθμούς την Τράμπζονσπορ και τη 2η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League, στο τελευταίο όμως ήταν κακή ισοφαρίζοντας στις καθυστερήσεις στο Ικόνιο την Κόνιασπορ. Βέβαια, αν παραμείνει η ευρωπαϊκή τιμωρία της Τράμπζον, τότε η 3η θέση θα είναι η προνομιούχος! Και η Σίβασπορ, θυμίζω, έχει παίξει ξανά σε προκριματικά Champions League, το 2009-10, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από την Αντερλεχτ. Στα… του τώρα, είναι από τον Απρίλη του ’19 αήττητη εντός Σεβάστειας (10-4-0). Εκ νέου εκτός οι μέσοι Αρσλάν, Εζτεκίν, αμφίβολοι ο μπακ Ερντάλ, ο μέσος Γιαντάς και ο αρχισκόρερ φορ Γιαταμπαρέ (12 γκολ). Η Κάισερισπορ έχει βελτιωθεί επί ημερών Ρόμπερτ Προσινέτσκι στον πάγκο, 4-2-2 στα τελευταία οκτώ, παραμένει ουραγός μεν αλλά χάρη στο ντεμαράζ έχει πια ελπίδες σωτηρίας. Ένα διπλό (Ντενιζλί) και 11 ήττες στα τελευταία 12 εκτός Καισάρειας, 13-3-1 μετά το αμέσως προηγούμενο διπλό της, στο πρωτάθλημα, στη… Σεβάστεια επί της Σίβασπορ (6 Απριλίου ’19)! Εξέτισε ο στόπερ Σαπουνάρου, εκτός ο παγκίτης στόπερ Κβρζιτς.

🏟️ 7-10-8 η συνολική τους παράδοση και, επιμέρους, 5-4-4 στη Σεβάστεια, το 4-1 των «γιγιντολάρ» στην Καισάρεια, στον α’ γύρο, τερμάτισε αρνητικό σερί έξι αγώνων (0-3-3). Χωρίς άσο από το Ιανουάριο του ’14 και έκτοτε 0-1-2, τότε με τεχνικό της Σίβασπορ τον… Ρομπέρτο Κάρλος.

🦊 Ορέγεται… σεντόνι, και επί δικαίω, η Σίβασπορ αλλά έβγαλε κακό πρόσωπο στο τελευταίο. Η Κάισερισπορ δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα για τη σωτηρία, ένα γκολ να βρει, θα έχει τύχη.

13 χρόνια χωρίς διπλό


🇸🇪 Ελφσμποργκ 🆚 Ερεμπρο 🏟️ «Μπορός Αρένα», Μπορός 🏆 Allsvenskan. Χωρίς κόσμο.

📝 Αήττητη ακόμη στο ξεκίνημα (1-2-0) η Ελφσμποργκ, κόλλησε όμως στο 0-0 στο Χέλσινγκμποργκ χωρίς να απειλήσει πολύ αλλά την Πέμπτη πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου, επικρατώντας 2-1 της Χέκεν εκτός, στους «4» υποδέχεται την Γκέτεμποργκ. Απών ο βασικός μεσοεπιθετικός Φρικ. Η Ερεμπρο δεν μπόρεσε να διπλασιάσει τις νίκες της, μένοντας επίσης στο 0-0, με την Οστερσουντ, σε ματς που πάντως είχε ευκαιρίες. Σημαντικό ότι ανάρρωσε εγκαίρως ο ηγετικός μέσος Γκέρζιτς.


🏟️ Στο 18-7-13 συνολικά η παράδοση, επιμέρους 14-3-2 στο Μπορός! Τελευταίο διπλό τον Οκτώβρη του 2007 με 2-0 και έκτοτε 8-3-0.

🦊 Δεν αντικατοπτρίζουν, θαρρώ, την αλήθεια οι τιμές, θα έπρεπε να είναι πιο ισορροπημένο. Και οι παραδόσεις, γνωστό, είναι συχνά για… να σπάνε.

⚽⚽ Δυάδα (απόδοσης 3.08) 🇹🇷 🇸🇪

⏩ 18:30 Σίβασπορ – Κάισερισπορ: Goal/goal 🦊 🇹🇷 1.67. (Sportingbet)
⏩ 18:30 Ελφσμποργκ – Ερεμπρο: Χ2 🦊 1.85. (Sportingbet)

Πίσω μπάζει, μπροστά όμως;


🇳🇴 Στρόμσγκοντσετ 🆚 Ολεσουντ, 🏟️ «Μάριενλιστ», Ντρόμεν 🏆 Eliteserien. Παρουσία 200 θεατών το ματς.

📝 Αήττητη μπήκε στη νέα σεζόν (2-1-0) η Στρόμσγκοντσετ του Χένρικ Πέντερσεν, την Πέμπτη υπέταξε με 3-2 τη Σπάρτα στο Σάρπσμποργκ σε ένα ματς… ροντέο, που εντέλει το έκρινε η ευστοχία στις τελικές φάσεις, η ίδια σκόραρε από δύο πέναλτι. Εκτός ο αμυντικός Μεντί, αμφίβολος ο μέσος Τόκσταντ. Η Ολεσουντ δέχθηκε εκ νέου γκολ, μόνο… δύο (από Μόλντε είχε φάει 4 κι από την Κρίστιανσουντ… 7), πήρε 2-2 από την Μπραν έχοντας μεν τύχη αλλά και δύο καλές ευκαιρίες για να κάνει μια μεγάλη, για τα δεδομένα, νίκη. Αμφίβολοι οι μέσοι Μουτς και Κάρλσεν.

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

🏟️ Παράδοση: 8-3-11 συνολικά στο πρωτάθλημα και, επιμέρους, 7-2-2 στο Ντρόμεν, όπου ο Ολεσουντ νίκησε για τελευταία φορά τον Οκτώβρη του 2008, έκτοτε 7-2-0 η Γκόντσετ.

🦊 Τι μπλέκεις με δαύτο; Ο άσος, θεωρητικά, θα έπρεπε να ήταν στο 1.50 – 1.60 και όχι στο… δίφραγκο. Ξέρουν κάτι, άραγε, που δε γνωρίζουμε; Συν ότι ο Ολεσουντ είναι πίσω για κλάματα αλλά γκολ βρίσκει, θέμα χρόνου είναι να της… κάτσει ένα ματς. Funbetισα λίγο…  

💣 Fun bet 🇳🇴

⏩ 19:00 Στρόμσγκοντσετ – Ολεσουντ: 2 & over 1,5 🦊 4.45. (Stoiximan)

Από τότε που είχε παίκτη τον… νυν αντίπαλο προπονητή

🇮🇹 Σαμπντόρια 🆚 Μπολόνια, 🏟️ «Λουίτζι Φεράρις», Γένοβα 🏆 Serie A. Χωρίς κόσμο.

Πρώην παίκτης (1994-98), μα και πρώην προπονητής (2013-15), της Σαμπντόρια ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς, τεχνικός της Μπολόνια.

📝 Δεν ήταν κακή με τη Ρόμα η Σαμπντόρια, ίσα ίσα προηγήθηκε με τον Γκαμπιαντίνι (11’) και είχε ευκαιρία και για δεύτερο, για να λυγίσει στο τέλος (64’ και 85’) αλλά έκανε ελπιδοφόρο εμφάνιση στο δρόμο για τη σωτηρία. Πρώτο ματς εντός μετά τη διακοπή για την ομάδα του Κλάουντιο Ρανιέρι. Τιμωρημένος ο χαφ Γιάνκτο, εκτός ο στόπερ Φεράρι, δεν ανάρρωσε εγκαίρως και λείπει ο αρχισκόρερ Κουαλιαρέλα (9 γκολ). Η Μπολόνια ηττήθηκε σχετικά εύκολα με 2-0 από τη Γιουβέντους, δεύτερο ματς σήμερα μετά το lockdown, έκανε τρία διπλά στα τελευταία επτά. Απόντες ο εξτρέμ Σκοβ Ολσεν και ο φορ Σανταντέρ.

🏟️ 31-30-34 συνολικά η παράδοση και 24-12-11 στη Γένοβα. Χωρίς διπλό και στις δύο έδρες στα τελευταία 19 (!), ήτοι από το 3-2 της Σαμπ στο «Ρενάτο Νταλ’ Αρα» τον Αύγουστο του 2006. Ακόμη πιο παλιά το τελευταίο διπλό της Μπολόνια επί της Σαμπντόρια, 3-2 τον Μάρτιο του 1998 για το σύνολο του Ρέντζο Ουλιβιέρι με χατ-τρικ του Σουηδού σταρ της εποχής Κένετ Αντερσον, για τους «μπλουτσερκιάτι» του Βουγιαντίν Μπόσκοφ είχαν σκοράρει οι Βιντσέντζο Μοντέλα και Χουάν Σεμπάστιαν Βερόν. Και, ναι, βασικός σε εκείνο το ματς για τη Σαμπ ήταν ο… Μιχάιλοβιτς, στέλνοντας μάλιστα με τάκλιν στα αποδυτήρια, για αλλαγή, τον Ρώσο φορ των «ροσομπλού», Ιγκόρ Σαλίμοφ. Εκτοτε, 9-3-0 για τη Σαμπ!

🦊 Η Σαμπ δεν μπόρεσε να τα βάλει με τον… Ντζέκο στο τελευταίο αλλά ήταν καλή, όπως και στην ήττα (ξανά με 2-1) από την Ιντερ, την ώρα που η Μπολόνια ΟΚ, με τη Γιούβε έπαιζε αλλά δεν μπήκε ποτέ στο γήπεδο. Η μπάλα τιμωρεί συχνά αλλά ενίοτε επιβραβεύει την προσπάθεια, ακόμη κι αν λείπει ο πρώτος σκόρερ (έχει και Μπονατσόλι και Γκαμπιαντίνι).

Η ιστορία, οι ελλείψεις και ο δάσκαλος με τον μαθητή

🇹🇷 Μπασάκσεχιρ 🆚 Γαλατασαράι, 🏟️ «Φατίχ Τερίμ», Κωνσταντινούπολη 🏆 SuperLig.
Χωρίς κόσμο, εδρεύουν στην ίδια πόλη.

Οκάν Μπουρούκ εναντίον Φατίχ Τερίμ το ματς, ήτοι δάσκαλος εναντίον μαθητή. Ο 46χρονος σήμερα Μπουρούκ, τρομερός χαφ στα ντουζένια του, έπαιξε στη Γαλατά επί συνολικά 208 αγώνες και το 1996-00 είχε τεχνικό τον «ιμπαρατόρ», κατακτώντας με τους «ασλαντάρ» το Κύπελλο UEFA αλλά και το Super Cup το 2000. Προπονητικά ο Μπουρούκ θεωρείται ως ο φυσικός διάδοχος του «αυτοκράτορα», έχοντας κοπιάρει (και βελτιώσει) αρκετές τακτικές του.

📝 Για μία ακόμη φορά η Μπασάκσεχιρ μπαίνει στο… βιράζ έχοντας το πάνω χέρι. Κι άλλες φορές έφτασε κοντά ωστόσο στο τέλος έπαθε υψοφοβία, που λέμε. Αποκορύφωμα πέρυσι, προτελευταία αγωνιστική, έχασε 2-1 στην έδρα της Γαλατά και, κατά συνέπεια, και τον τίτλο. Τούτη τη φορά όμως δείχνουν όλα να είναι αλλιώς, με ανατροπή νίκησε 2-1 στην Αγκυρα την Ανκαραγκουτσου, στο 7-2-0 το αήττητο σερί της, στις 6 οι σερί νίκες εντός και στο 10-3-0 το αντίστοιχο σερί, αμφότερα άρχισαν από ήττες από τη Φενερμπαχτσέ. Απώλεια ο τιμωρημένος στόπερ Σκρτελ.

Η Γαλατασαράι σε ένα επεισοδιακό ματς, που έληξε στο… 109’, απώλεσε τη νίκη (3-3) κόντρα στην Γκαζισεχίρ, έμεινε για τέταρτο ματς άνευ επικράτησης και ρεαλιστικότερος στόχος μοιάζει η 3η θέση που υπό προϋποθέσεις οδηγεί στο Champions League. Σημαντικές οι απώλειες αφού είναι τιμωρημένοι ο μπακ Μαριάνο, ο στόπερ Τσαλίκ και ο φορ Μπουγιούκ, κατά 90% εκτός ο Κολομβιανός σταρ φορ Φαλκάο, εκ νέου εκτός ο κίπερ Μουσλέρα και ο στόπερ Μαρκάο. Ο χαφ Λεμινά θα παίξει, κατ’ ανάγκη, στόπερ προκαλώντας πονοκέφαλο στον Φατίχ Τερίμ…

🏟️ Στο 8-5-11 η παράδοσή τους στο πρωτάθλημα ανεξαρτήτως διοργάνωσης, στο 6-1-5 στην έδρα της Μπασάκ, μόνη ισοπαλία το περσινό 1-1.

🦊 Η Μπασάκ δίνει το ματς της… ιστορίας της, έχει βατό πρόγραμμα ως τέλους και, μετά τις γκέλες της Τράμπζονσπορ, δύσκολα θα το (ξανα, μανά)χάσει. Βέβαια ο άσος έχει πέσει σε ασύμφορες τιμές, κάτω από το δίφραγκο. Ας τζογάρουμε με γκολ, να ανέβει λίγο.

Combo 🇹🇷

⏩ 21:00 Μπασάκσεχιρ – Γαλατασαράι: 1 & over 1,5 🦊 2.40. (Stoiximan)

Αποδεκατισμένη η ΑΕΚ, κατέρρευσε το διπλό

🇬🇷 ΑΕΚ 🆚, Ολυμπιακός 🏟️ «Σπύρος Λούης», Αθήνα 🏆. Χωρίς θεατές
Θα αναμετρηθούν και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, όποτε αυτός οριστεί.

Netbet
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Δωρεάν συναλλαγές 
check_3c
Ειδικά & Ασιατικά Χάντικαπ
check_3c
Φιλικό mobile
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

📝 Η ΑΕΚ είναι ισόβαθμη με τον ΠΑΟΚ στη 2η θέση, που δίνει… σεντονάτο, στα προκριματικά, εισιτήριο. Είναι αήττητη στα τελευταία 11 πρωταθλήματος (7-4-0), μετά την ήττα στην Τούμπα στις 12 Ιανουαρίου το μόνο επίσημο που έχασε, στο 90λεπτο, ήταν ο μεσοβδόμαδος ημιτελικός με τον Αρη (αλλά πέρασε στην παράταση). Στο ΟΑΚΑ είναι αήττητη επί 14 ματς πρωταθλήματος, μετά την ήττα της πρεμιέρας από την Ξάνθη (9-5-0), με τον Ολυμπιακό είναι το μοναδικό από τα 15 φετινά της εκεί που δεν κατάφερε να σκοράρει. Από επιλογή, μιας και αποβλήθηκαν… επίτηδες μεσοβδόμαδα, λείπουν οι Ολιβέιρα (αρχισκόρερ με 10 γκολ), Σιμόες και Μάνταλος, ελέω τραυματισμών οι Μπάρκας, Μπακάκης, Λόπες ενώ θα προφυλαχθεί ενόψει ΠΑΟΚ και ο Τσιγκρίνσκι. Με Βέρντε, Λιβάγια, Αλμπάνη και μπροστά τον Αραούχο η «Ενωση».

Ο Ολυμπιακός ίσως πάρει και μαθηματικά το πρωτάθλημα, αρκεί να νικήσει την ΑΕΚ ή και με ισοπαλία, εφόσον ο ΠΑΟΚ δε νικήσει τον Άρη (αλλά εκκρεμεί το CAS, βέβαια), μετά το 3-0 επί του Παναθηναϊκού ενώ μεσοβδόμαδα, στην πρόκριση επί του ΠΑΟΚ στο Κύπελλο, δεν ήταν τόσο καλός. Είναι η μοναδική ομάδα που έχει μόνο νίκες στα play offs (3/3), έχει 16/18 νίκες στα τελευταία με ισοπαλίες με Βόλο και ΑΕΚ ενώ παραμένει αήττητος επί 39 αγώνες πρωταθλήματος. Και εκτός έδρας είναι αήττητος στα τελευταία 19 (με 14-5-0). Εκ νέου έξω ο Βαλμπουενά, λογικά ο Φορτούνης θα ξεκινήσει βασικός πλαισιώνοντας Μασούρα και Ελ Αραμπί μπροστά.

🏟️ 0-0 στο ΟΑΚΑ και 2-0 στο Καραϊσκάκη τα φετινά τους, δύο νίκες στα τελευταία επτά για τον Ολυμπιακό. 50-33-37 συνολικά υπέρ του Ολυμπιακού η παράδοση, 22-22-16 με γηπεδούχο την ΑΕΚ, η οποία είναι αήττητη στα τελευταία πέντε (3-2-0). Τελευταίο διπλό του Ολυμπιακού επί της «Ενωσης»; Στις 11 Νοεμβρίου 2012, τη σεζόν του υποβιβασμού της, με 4-0. Είναι η μοναδική νίκη του στις τελευταίες 9 επισκέψεις του (5-3-1).

«...o Ολυμπιακός δεν είχε καμία διάθεση να την… κακοκαρδίσει»

Α, και σημαντικό: παίζουν Ιούνιο μήνα για πρώτη φορά από το 1993, όταν (6 Ιουνίου, τότε) η ΑΕΚ νικούσε τον Ολυμπιακό και έπαιρνε το πρωτάθλημα σε ένα αλήστου μνήμης ματς…

Τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής και η ΑΕΚ ήθελε τη νίκη για να κατακτήσει μαθηματικά το πρωτάθλημα, με τον Παναθηναϊκό να είναι σε απόσταση αναπνοής. Η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς μπήκε αφηνιασμένη στον αγωνιστικό χώρο και δεν άφησε κανένα περιθώριο για απώλειες και στο 5ο λεπτό ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0 και τον κόσμο στις κερκίδες να έχει στήσει το δικό του γλέντι, από τα γκολ.

Γλέντι το οποίο συνεχίστηκε και μετά τη λήξη του αγώνα κλαμπ «Θέατρο» στο Φλοίσβου του Φαλήρου, με την ΑΕΚ πρωταθλήτρια για δεύτερη συνεχόμενη φορά, παίζοντας τότε με Μήνου, Αγορογιάννη, Μανωλά, Σαμπανάτζοβιτς, Αλεξανδρή, Σαβέφσκι, Δημητριάδη και άλλους. Ο Ολυμπιακός είχε τεχνικό τον Λιούπκο Πέτροβιτς και, μεταξύ άλλων, τους Καραταΐδη, Μητσιμπόνα, Καραπιάλη, Τσιαντάκη, Μπατίστα και Βαΐτση.

Ο Τύπος της εποχής στάθηκε σε δημοσιεύματα του στυλ «H AEK το πήρε, ο Ολυμπιακός το… φχαριστήθηκε» ή ότι «ο Ολυμπιακός δεν είχε καμία διάθεση να την… κακοκαρδίσει» ενώ αρκετοί θυμούνται τον Τσαλουχίδη να γελάει όταν μείωνε το σκορ…

Η σεζόν 1992-93 ήταν δραματική, με εναλλαγές και ανατροπές στην κορυφή. Πρακτικά ο τίτλος είχε κριθεί με το 1-0 της ΑΕΚ στην Εδεσσα μια στροφή πριν από το φινάλε και προτού υποδεχθεί τον αδιάφορο βαθμολογικά Ολυμπιακό.

Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα θεωρούσε δεδομένο πως ο «αιώνιος» δεν θα… σκιζόταν για να πάρει τον τίτλο ο Παναθηναϊκός του Γιώργου Βαρδινογιάννη. Ο οποίος, την ίδια ημέρα και ώρα, αναμετρούνταν με την Παναχαϊκή στο… Καραϊσκάκη, που είχε επιλέξει ως έδρα η αχαϊκή ομάδα. Και δεν απώλεσε μόνο τον τίτλο αλλά και τον πρώτο σκόρερ μιας και ο Κριστόφ Βαζέχα σταμάτησε στα 32 γκολ και πρώτος αναδείχθηκε ο Βασίλης Δημητριάδης με 33 γκολ.

Η ΑΕΚ προηγήθηκε με 2-0 σε… τεσσεράμισι, με κεφαλιά-ψαράκι του Ζόραν Σλίσκοβιτς και πέναλτι του Δημητριάδη, που σκόραρε εκ νέου από την άσπρη βούλα στο 73’ ενώ ενδιάμεσα (34’) είχε μειώσει ο Γιώτης Τσαλουχίδης με κεφαλιά.

🦊 Το διπλό είναι σε φθίνουσα πορεία, από το 2.40 όταν έγιναν γνωστοί οι τιμωρημένοι της ΑΕΚ πήγε στο 2.10 και πλέον στο… 1.90 – 1.95. ΟΚ, δεν γίνονται αυτά. Στο κάτω κάτω, ντέρμπι είναι. Από τη μια θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός θα κλείσει αήττητος τη σεζόν, βάζοντας τη φετινή ομάδα στο πάνθεο της ιστορίας, από την άλλη ότι η ΑΕΚ θα το παλέψει, άλλωστε λύσεις έχει ο Μάσιμο Καρέρα. Με διπλές ευκαιρίες ημιχρόνου και τελικού, δεξιά και αριστερά αντίστοιχα και με γνώμονα ότι ο Ολυμπιακός έχει περισσότερες λύσεις από τον πάγκο.

🦊 Από τον Νοέμβριο του ’18 έχει να σκοράρει σε ματς πρωταθλήματος ο Νταμιάν Σιμάνσκι, τότε με τη Βίσλα Πλοκ ενάντια στη Λεχ. Σπάνια σκοράρει, ούτε και σουτάρει πολύ αλλά έχει καλό πόδι, έχει δοκιμάσει αρκετές φορές φέτος. Για τη χαρά του παιχνιδιού, ερίχθη.

Combo 🇬🇷

⏩ 21:30 ΑΕΚ – Ολυμπιακός: 1Χ ημίχ. / Χ2 τελ. 🦊 2.25. (Stoiximan)

Στέψη… στην Καταλωνία;

🇪🇦 Εσπανιόλ 🆚 Ρεάλ Μαδρίτης, 🏟️ «Κορνεγιά ελ Πρατ», Βαρκελώνη 🏆 Primera Division. Χωρίς κόσμο

📝 Η Εσπανιόλ είναι, μια, με το ενάμισι πόδι στη Segunda μετά την ήττα την Πέμπτη στην Ανδαλουσία από την Μπέτις με 1-0, κάνοντας κακή εμφάνιση αλλά στο 89’ όταν ο Κινέζος Λέι έχασε την ευκαιρία της… χρονιάς. Συν ότι έχει δύσκολο πρόγραμμα στα τελευταία επτά, η διοίκηση άρον άρον απέλυσε χθες τον Αμπελάρδο και έβαλε προσωρινά τον πρώην παίκτη των «πέρικος» (αλλά με μεγάλη καριέρα στη Βαλένθια του Εκτορ Ραούλ Κούπερ), Φρανσίσκο Ρουφέτε (με τη χαρακτηριστική μαλλούρα, ενόσω ήταν παίκτης), που μέχρι πρότινος εκτελούσε χρέη τεχνικού διευθυντή! Γυρίζουν οι στόπερ Καμπρέρα και Εσπινόσα.

Η Ρεάλ επικράτησε εύκολα 2-0 της Μαγιόρκα, αλλά δεν έκανε καλό ματς και ο Κουρτουά θυμήθηκε τον παλιό, καλό εαυτό του σε 2-3 περιπτώσεις. Μικροαλλαγές έκανε ο Ζινεντίν Ζιντάν, 3/3 νίκες έχουν οι «μπλάνκος» μετά την επανέναρξη και με άλλη απόψε θα βρεθούν 2 βαθμούς πάνω από την… γκαφατζού, εσχάτως, Μπαρτσελόνα, 3 πρακτικά αφού ευνοούνται στην ισοβαθμία. Εκτός ελέω τιμωρίας ο αριστερός μπακ Μεντί και ο ηγετικός μέσος Μόντριτς, αλλά εξέτισε ο σκύλος χαφ Κασεμίρο. Εκ νέου έξω Γιόβιτς, Νάτσο, Λούκας.

🏟️ Συναντιούνται απόψε για 195η φορά σε επίσημο, στο 35-33-103 στο πρωτάθλημα ανεξαρτήτως έδρας, αλλά στο 39-20-28 στη Βαρκελώνη. Η Ρεάλ έχει 23-2-1 στα τελευταία 26 ανεξαρτήτως έδρας και 8 διπλά στις τελευταίες 10 επισκέψεις της.

🦊 Αν η Ρεάλ είναι στοιχειωδώς σοβαρή, κάνει πρόβα… στέμματος απόψε, αλλά με τη Μαγιόρκα απογοήτευσε. Ο Ζιντάν διατηρεί βασικό τον Βινίσιους, μας πλήρωσε τις προάλλες ως σκόρερ και τιμάται εκ νέου ψηλά ο πιτσιρικάς. Γιατί όχι;

🥅 Σκόρερ 🇪🇦

⏩ 23:00 Εσπανιόλ – Ρεάλ Μαδρίτης: Γκολ Βινίσιους 🦊 3.55. (Betshop)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ