foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ53
PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Καπνίζοντας και σκασμένος με την κατάντια μας… 🇩🇪

Μποζιονέλος | 27 Ιουν 2020 13:20
CR_Werder-Bremen-3271.jpg

Κι όμως… Για πρώτη φορά από το 2008 η Ρεάλ έμεινε εκτός ημιτελικής φάσης (που φέτος θα διεξαχθεί σε μορφή Final 4 στη Βαλένθια)! Προτού καν αντιμετωπίσει αργά χθες το βράδυ τη Σαραγόσα, είχε αποκλειστεί μετά τις νίκες της Βαλένθια

με 97-81 επί της Γκραν Κανάρια και της Σαν Πάμπλο Μπουργός με 88-86 επί της Ανδόρας. Τα ζευγάρια στους αυριανούς ημιτελικούς είναι Μπαρτσελόνα - Μπουργός και Βαλένθια - Μπασκόνια.

Για τον τελικό της Liga Endesa εννοείται ότι φαβορί είναι η Μπάρτσα, που τιμάται στο 1.20 για νίκη, και η Βαλένθια που κινείται στο 1.60 – 1.70. Ωστόσο η Μπασκόνια έκανε καλό τουρνουά ως τώρα. Το κρατάμε, ενόψει αυριανής στήλης.

Η αναφορά και στο ότι θα μπορούσαν κάλλιστα να συνεχιστούν σχεδόν όλα τα πρωταθλήματα μπάσκετ, ως έκαναν και οι Ισπανοί. Όπως και το δικό μας. Αρκεί να υπήρχε θέληση…

🦊 Μια τρύπα στο νερό χθες. Συμβαίνει. Ο Μπερναρντέσκι είχε φάσεις, έγινε αλλαγή και ο χοντρο-Ιγουαΐν βάλθηκε να σκοράρει. Η Γουέστ Μπρομ, παρά τις φάσεις που είχε, δεν σκόραρε στο Λονδίνο με την Μπρέντφορντ «χαλώντας» δύο picks, κρίμα διότι για τη δυάδα είχε βγει εύκολα το αμφίτερμα στο Μπελενένσες – Σπόρτινγκ ενώ η Μπεσίκτας τα έβαλε όλα από νωρίς…



Θα ήθελε να βάλει 5 γκολ (κυνηγά κι άλλα ρεκόρ)


🇩🇪 Βόλφσμπουργκ 🆚 Μπάγερν Μονάχου, 🏟️ «Φόλκβαγκεν Αρίνα», Βόλφσμπουργκ 🏆. Χωρίς κόσμο.

📝 Η Βόλφσμπουργκ έχει +10 γκολ διαφορά (στη διαφορά τερμάτων) σε τυχόν ισοβαθμία με τη Χοφενχάιμ, οπότε της αρκεί ίδιο αποτέλεσμα (η Χόφε παίζει στο Ντόρτμουντ) για να παραμένει 6η και να μπει απευθείας στους ομίλους του Europa League, χωρίς προκριματικά. Στο τελευταίο νίκησε άνετα 4-1 τη Σάλκε, μόνο τη Μάιντζ νίκησε στο Βόλφσμπουργκ στα τελευταία οκτώ. Εξέτισε ο χαφ Γκιλαβογκί. Η


Μπάγερν υπέταξε εύκολα 3-1 τη Φράιμπουργκ, έκανε νέο ρεκόρ συλλόγου με 15 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις ενώ παραμένει αήττητη επί 24 σερί επίσημα ματς (23-1-0), αν δε λυγίσει σήμερα κάνει επίσης νέο ρεκόρ. Στα 96 γκολ η επίθεσή της, το απόλυτο ρεκόρ κατέχει η ίδια με 101 από το 1971-72! Θα ήθελε σήμερα να έβαζε 5άρα, αλλά δύσκολο… Ένα ακόμη ρεκόρ, να τερματίσει αήττητη στον β’ γύρο, έχοντας ήδη 46 από τους 48 πιθανούς βαθμούς. Με αλλαγές εκ νέου οι Βαυαροί, πιθανώς εκ νέου με χρόνο συμμετοχής οι Σινγκ, Κισάνς, Ουρλάιχ, βασικός ξεκινά ο νεαρός δεξιός μπακ Οντριοθόλα.

🏟️ Στο 4-6-35 η παράδοσή τους και στις δύο έδρες στο πρωτάθλημα, και επιμέρους, 4-4-14 στο Βόλφσμπουργκ. Σερί 23 αγώνων σκοράρει στα μεταξύ τους η Μπάγερν, έχει 15 νίκες στα τελευταία 17 τους (15-1-1).

🦊 Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι μετρά 20 γκολ σε 18 ματς κόντρα στη Βόλφσμπουργκ! Δεν έβαλε ενάντια της στον α’ γύρο, αν τα καταφέρει σήμερα θα έχει σκοράρει ενάντια στις 16/17 ομάδες της λίγκας, μόνο η Γκλάντμπαχ του… ξέφυγε. ΟΚ, δεν πολυπληρώνει αλλά ανεβάζει την απόδοση σε ματς που περιμένω… γκολ και θέαμα.

🥅 Matchcombo 🇩🇪


⏩ 16:30 Βόλφσμπουργκ – Μπάγερν Μονάχου: Γκολ Λεβαντόφσκι & over 2,5 & goal/goal 🦊 2.02. (Stoiximan)


Αμπαλα βόδια


🇩🇪 Βέρντερ Βρέμης 🆚 Κολωνία, 🏟️ «Βέζερσταντιον», Βρέμη🏆 Bundesliga. Χωρίς κόσμο.

📝 Η Βέρντερ Βρέμης έχει γράψει τη δική της ιστορία στο γερμανικό ποδόσφαιρο, καθώς είναι η ομάδα με τις περισσότερες συμμετοχές (56) στην πρώτη κατηγορία μετά τον υποβιβασμό του Αμβούργου. Το πλήρωμα του χρόνου, όμως, φαίνεται να έχει φτάσει και η ομάδα της Βρέμης είναι με το ένα... πόδι στη δεύτερη κατηγορία και, υποδεχόμενη την αδιάφορη Κολωνία ελπίζει σε δύο σενάρια.


Πρώτο, να νικήσει (αλλά εντός Βρέμης έχει κάνει μόνο μια νίκη φέτος, την 1η Σεπτεμβρίου επί της Αουγκσμπουργκ) και ταυτόχρονα η Φορτούνα Ντίσελντορφ να ηττηθεί στο Βερολίνο από την αδιάφορη Ουνιόν. Και δεύτερο, σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος στο Βερολίνο, η Βέρντερ θέλει νίκη με πέντε γκολ διαφορά επί της Κολωνίας. Σε κάθε άλλη περίπτωση θα υποβιβαστεί για πρώτη φορά έπειτα από 40 χρόνια, όταν αποχαιρέτησε το 1980, για πρώτη και τελευταία (ως σήμερα, λογικά…) φορά. Η Κολωνία του Μάρκους Γκίζντολ έμεινε για ένατο σερί παιχνίδι δίχως νίκη (0-4-5) στο πρωτάθλημα μετά το 1-1 με την Αϊντραχτ, σκοράρει εδώ και 19 παιχνίδια, έχει απώλειες για σήμερα και θα γίνει και rotation στην ενδεκάδα.

🏟️ 34-24-35 συνολικά η παράδοσή τους στο πρωτάθλημα, επιμέρους 28-11-7 στη Βρέμη. Μόλις ένας άσος και στις δύο έδρες στα τελευταία 19, 3-6-1 στα τελευταία 10 για την Κολωνία ανεξαρτήτως έδρας αλλά 10-3-1 στα τελευταία 14 η Βέρντερ στα της Βρέμης.

🦊 Αν τυχόν η Φορτούνα προηγηθεί στο Βερολίνο, η Βέρντερ είναι καταδικασμένη. Και εννοείται πως στο 1.55 – 1.60 δεν ποντάρεται η ομάδα. Μ@λ@κ&ς, πέσαμε, άμπαλα βόδια, μου βγάλατε την Παναγία φέτος. Μόνο για τον Κλαύδιο τον Πισάρο, που στα 41 του σταματά σήμερα το τόπι, θα δω το ματς, καπνίζοντας και σκασμένος με την κατάντια μας. Λογικά θα παίξει, ας πάρει κάνα πέναλτι, κάνα φάουλ για το αντίο. Κατά τα άλλα, μνημόσυνο…

🥅 Σκόρερ 🇩🇪

⏩ 16:30 Βέρντερ Βρέμης – Κολωνία: Γκολ Πισάρο 🦊 2.40. (Netbet)

Πολύ καλές οι σχέσεις τους...


🇪🇸 Θέλτα 🆚 Μπαρτσελόνα, 🏟️ «Μπαλαΐδος», 🏆 Primera Division. Χωρίς κόσμο.
Κεντρικό πρόσωπο ο τεχνικός των Γαλιθιάνων, και τέως του Ολυμπιακού, Οσκαρ Γκαρσία που έχει παίξει στην Μπάρτσα (1993-99) αλλά και προπονήσει τις ακαδημίες της (2010-12).
Πρώην παίκτες των «μπλαουγκράνα» οι Ντένις Σουάρεθ, Νολίτο και Ραφίνια της Θέλτα.


📝 Η Θέλτα είχε ενάμισι χρόνο να κάνει δυο… κολλητές νίκες, επικράτησε τη Σοσιεδάδ με 1-0 στο «Ανοέτα» κι από… μελλοθάνατη, «αγκαλιάζει» πλέον την παραμονή. Βεβαίως, το γκολ ήταν από ανύπαρκτο πέναλτι, έκτοτε το έριξε στο κατενάτσιο για ένα ημίχρονο. Στο 3-4-1 ο απολογισμός της στο Βίγο επί ημερών Οσκαρ Γκαρσία. Εξέτισε ο μέσος Οκάι, εκτός ο μπακ Μάγιο. Οι… αμούστακοι Ρίκι Πουτς και Ανσού Φατί μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο για την Μπαρτσελόνα και συνέδραμαν στο 1-0 επί της Αθλέτικ Μπιλμπάο αλλά οι Καταλανοί δεν… βλέπονταν. Παραμένουν ισόβαθμοι της Ρεάλ, στην κορυφή, αλλά υστερώντας στην ισοβαθμία, «κομμένο» το κέντρο αφού είναι τιμωρημένος ο Μπουσκέτς και εκ νέου εκτός ο Ντε Γιονγκ. Ο Κίκε Σετιέν ανακατεύει την τράπουλα, ο Πουτς ίσως αρχίσει βασικός στα χαφ με Ράκιτιτς, Βιδάλ.

🏟️ Παράδοση: 21-25-61 συνολικά, 19-14-20 στο Βίγο όπου η Θέλτα είναι αήττητη στο τελευταίο καρέ μεταξύ τους (3-1-0)!

Sportingbet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Ευελιξία στις συναλλαγές
check_3c
24ωρo chat στα Ελληνικά
check_3c
Εξελιγμένο Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


🦊 ΟΚ, οι Γαλιθιάνοι έχουν πάρει τον… αέρα της Μπάρτσα τελευταία στη Γαλικία, ναι έχουν ελλείψεις οι Καταλανοί αλλά νομίζω ότι οι απουσίες τους συσπειρώνουν. Η Θέλτα θα παίξει ταμπούρι αλλά μια ενέργεια του κοντού ή του Γκριζμάν είναι το ματς ή… ένα πέναλτι. Βέβαια με μόνο 4 διπλά στις τελευταίες 10 εξόδους της, δεν πάει πουθενά… Από την άλλη, οι δύο σύλλογοι έχουν εξαιρετικές σχέσεις – και παρασκηνιακά. Διπλό, και με τουλάχιστον τρία γκολ στο ματς η επιλογή, για τη χαρά του τζόγου…

Combo 🇪🇸

⏩ 18:00 Θέλτα – Μπαρτσελόνα: 2 & over 2,5 🦊 2.48. (Winmasters)

Special bet 🇪🇸

⏩ 18:00 Θέλτα – Μπαρτσελόνα: Καταλογισμός πέναλτι 🦊 2.75. (Stoiximan)

Ισοπαλία… αγνοείται


🇧🇾 Νέμαν Χρόντνα 🆚 Ντινάμο Μπρεστ, 🏟️ «Νέμαν Στάντιον», Χρόντνα 🏆. Κανονικά με κόσμο

📝 Στο peak της φόρμας της είναι η Νέμαν, άλλωστε πέντε σερί νίκες είχε να πετύχει από το 2002 (κι άλλη μια φορά το 1993) και ψαλίδισε τη διαφορά από τις πρώτες θέσεις. Στο τελευταίο νίκησε εκτός της Σλατσκα με 1-0, πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το σκορ αφού οι αντίπαλοι τελείωσαν το ματς με οκτώ. 6-2-1 στα τελευταία 9 εντός Χρόντνα. Τιμωρημένος ο χαφ Λεγκτσίλιν. Η Ντινάμο είναι επίσης σε φόρμα, μετά την απώλεια του Κυπέλλου από την ΜΠΑΤΕ έκανε καρέ νικών, στο τελευταίο με 3-1 επί της Χαράζντεγια ενώ έλαβε κανονικά άδεια για να παίξει Ευρώπη τη νέα σεζόν, αν τα καταφέρει. Τιμωρημένος ο στόπερ Παβλόβετς, εκτός ο μέσος Μπάκαι, αμφίβολος ο χαφ Σαβίτσκι.

Vistabet
Βαθμολογία
8.9/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
24/7 support στα ελληνικά 
check_3c
Auto Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


🏟️ Παράδοση: 8-10-17 συνολικά και 4-5-8, επιμέρους, στη Χρόντνα. Χωρίς ισοπαλία τα τελευταία 13 μεταξύ τους ανεξαρτήτως έδρας, μόνο ένας άσος στα τελευταία τους έξι στη Χρόντνα (1-1-4), τέσσερα σερί διπλά για την Ντινάμο χωρίς καν να δεχθεί γκολ.

🦊 Αμφότερες σε καλή φόρμα και με έφεση στο σκοράρισμα, με πολύ καλή παράδοση η Ντινάμο όμως. ΟΚ αυτά κάποια στιγμή τερμαρίζονται. Αν και έχουν έξι χρόνια να φέρουν μεταξύ τους ισοπαλία (ιντριγκαδόρικο για στοιχηματισμό), αν και το draw no bet (με τόσο αουτσάιντερ τον άσο) είναι σε καλή τιμή, 2.35 – 2.40, προτίμησα (ελέω φόρμας) το αμφίτερμα - μπήκε σε δυάδα.

Ξενοδοχείο στο Κρίστιανσαντ…


🇳🇴 Σταρτ 🆚 Οντ, 🏟️ «Σορ Αρένα», Κρίστιανσαντ 🏆 Eliteserien.
Με 200 νοματαίους το ματς στις κερκίδες.

📝 Η Σταρτ δεν έχει νίκη σε τρία ματς, υποδεχόμενη την πανίσχυση Μόλντε ήταν πάρα πολύ καλή αλλά λύγισε με γκολ στο... 96’. Είχαν προηγηθεί δύο ισοπαλίες, και στα τρία φετινά σημείωσε από δύο γκολ, μαζί με τα περσινά δεν έχει νίκη στα τελευταία επτά (2-5-0), ήτοι από το 2-1 επί της Τρόμσο τον… Οκτώβριο. Εκτός ο μέσος Ράμσλαντ, αμφίβολος ο φορ Ακινγιέμι και ο μέσος Τουμ. Η Οντ θριάμβευσε με 4-1 επί της Βαλερένγκα, καίτοι είχε δεχθεί γκολ από το 6’, έκανε μεστό και αποτελεσματικό παιχνίδι. Πρώτοι βαθμοί και πρώτη νίκη στη σεζόν. Δεν έχει διπλό από τον… Σεπτέμβριο και τη Στρόμσγκοντσετ, έκτοτε 0-1-4.

🏟️ Στο 9-5-18 η παράδοσή τους συνολικά, στο 5-4-7 στο Κρίστιανσαντ. Πέντε σερί νίκες και αήττητο εννέα αγώνων (8-1-0) για την Οντ και στις δύο έδρες (με 6/9 να είναι no goal), τελευταία νίκη της Σταρτ το διπλό του Μάη ’13. Επιμέρους στο Κρίστιανσαντ δεν υπάρχει άσος από τον Μάη του ’08, έκτοτε 0-2-6 με έξι σερί διπλά!

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

🦊 Ματς που πιθανώς… φωνάζει για goal/goal αλλά δεν τσιμπάω. Η Οντ μάλλον βρήκε και... έκανε με αυτή τη Βαλερένγκα, ένα κλικ παραπάνω καλύτερη η Σταρτ ως τώρα, απλώς μπάζει πίσω. Προβάδισμα στην έδρα, αλλά με κάλυψη.

Δυάδα (απόδοσης 3.39) 🇧🇾 🇳🇴

⏩ 18:30 Νέμαν Χρόντνα - Ντινάμο Μπρεστ: Goal/goal 🦊 1.74. (Betshop)
⏩ 19:00 Σταρτ – Οντ: 1 dnb 🦊 1.95. (Betshop)

Εννέα χρόνια χωρίς διπλό, έξι χωρίς γκολ

🇬🇷 Πανιώνιος 🆚 Ξάνθη, 🏟️ Στάδιο Νέας Σμύρνης, Αθήνα 🏆 Super League. Χωρίς κόσμο.

📝 Εξι νίκες σε 29 παιχνίδια φέτος, ουραγός στα play out αλλά ο Πανιώνιος ελπίζει. Η νίκη στη Λαμία ήταν σπουδαία, εννοείται πως ότι διημείφθη ανάμεσα στους Λαμιώτες και τον Ακη Μάντζιο τον αφήνει παγερά αδιάφορο, βέβαια με 7 βαθμούς σε τρία ματς στο μίνι όμιλο έχει… αναστηθεί. Αμφίβολος ο εξτρέμ Τσιλούλης, διαθέσιμος ο φορ Αραμπούλι, παραμένει εκτός ο Εμμανουηλίδης (19/4). Η Ξάνθη με νίκη επί του Ατρόμητου διατήρησε ελπίδες παραμονής, πρώτη νίκη επί ημερών Νίκου Καραγεωργίου στον πάγκο, αλλά και πρώτη μετά από δέκα αγωνιστικές. Εξέτισε ο επιθετικός Κάστρο, εκτός ο μέσος Εντουάρντο.

🏟️ Ο Πανιώνιος είναι αήττητος στα μεταξύ τους στα τελευταία 5 ενώ η Ξάνθη έχει μια μόνο νίκη στα τελευταία 9 (όπου ο Πανιώνιος έχει 6-2-1). Πριν από αυτά, δηλαδή από το 2010 ως και το 2015 η Ξάνθη ήταν αήττητη 11 παιχνίδια, με 5 νίκες και 6 ισοπαλίες. 18–17–23 η παράδοσή τους συνολικά και 11-11-7, επιμέρους, στη Νέα Σμύρνη. Μάλιστα η Ξάνθη έχει να σκοράρει στη Νέα Σμύρνη από τον Σεπτέμβρη του 2014, όταν είχε βάλει γκολ ο Παντελής Καπετάνος στο 1-1 εκείνης της μέρας. Η ακριτική ομάδα έχει να νικήσει στη Νέα Σμύρνη από τον Ιανουάριο του 2011, τότε 2-0 (με Κατόνγκο και Μπόατενγκ και έκτοτε 3-6-0 για τον Πανιώνιο.

🦊 Αλλού ο άσος πεσμένος ως και 2.05 και αλλού κρατιέται στο 2.40. Do or die ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες που βελτιώθηκαν χάρη στο καλοκαιρινό αεράκι... Σφυρίζει ο Κομίνης που, αν το ματς χαλάσει, δεν κρατιέται στις κάρτες, γενικώς περιμένω… ξύλο στο γήπεδο και μια αποβολή δεν θα μας χαλάσει, δα. Για σημείο, άσο αλλά με ως τρία γκολ στο ματς, τριπλασιάζει.

Combo 🇬🇷

⏩ 19:15 Πανιώνιος – Ξάνθη: 1 & under 3,5 🦊 2.99. (Betshop)

Κάρτες 🇬🇷

⏩ 19:15 Πανιώνιος – Ξάνθη: Over 0,5 κόκκινες 🦊 2.65. (Stoiximan)

34 χρόνια χωρίς ισοπαλία στο Νόριτς!

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Νόριτς 🆚 Μάντσεστερ Γ., 🏟️ «Κάροου Ρόουντ», Νόριτς 🏆 FA Cup. Χωρίς κόσμο.
Νοκ άουτ προημιτελικός Κυπέλλου, με παράταση και πέναλτι σε τυχόν ισοπαλία.

📝 Η Νόριτς είναι πια σχεδόν αδύνατο να αποφύγει το φούντο από την Premier League μετά και την ήττα από την Εβερτον, εκτός αν κάνει σερί νικών. Κάτι πρακτικά αδύνατον, έχει μια νίκη στα τελευταία οκτώ. Το Κύπελλο φαντάζει ωσάν μια θετική παρένθεση, παρούσα στην 8άδα για πρώτη φορά μετά από… 28 χρόνια αλλά δεν έχει νίκη στο «Κάροου Ρόουντ» στο FA Cup από τον Ιανουάριο του 2012 (0-3-4 έκτοτε)! Εκτός οι αμυντικοί Ζίμερμαν, Μπίραμ, Χάνλεϊ, αμφίβολος ο φορ Ντρίμιτς, γυρίζει ο γκολτζής φορ Πούκι. Η Γιουνάιτεντ συνεχίζει καλά και μετά τη διακοπή, 3-0 τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με χατ τρικ του Μαρσιάλ, θα ήθελε πολύ να κλείσει τη σεζόν με ένα τρόπαιο ο Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ. Εκτός οι Τουανζέμπε και Τζόουνς, ωστόσο αναμένεται rotation από τον Σόλσκιερ με τουλάχιστον 3-4 αλλαγές.

🏟️ Αναμετρώνται για έκτη φορά στο Κύπελλο, 3-0-2 για τη Νόριτς (και ισάριθμες προκρίσεις). Μια εξ αυτών ξανά σε προημιτελικό στο «Κάροου Ρόουντ», τον Φεβρουάριο του 1991, 2-1 με Ντέιλ Γκόρντον και Ρόμπερτ Φλεκ, είχε σκοράρει για τη ManUtd ο Μπράιαν ΜακΚλερ.

🏟️ Στο 12-6-17 η συνολική τους παράδοση στο Νόριτς, ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Και είναι 10-0-6 υπέρ της Γιουνάιτεντ μετά την τελευταία τους ισοπαλία εκεί, 0-0 τον Νοέμβριο του 1986. Πολύ πίσω… 3-1 εκτός και 4-0 εντός το φετινό 2/2 της Γιουνάιτεντ στο πρωτάθλημα.

🦊 Εννοείται πως το 1.40 του διπλού είναι αστείο, ειδικά με την τάση της Γιουνάιτεντ για rotation. Το ‘χω ξαναγράψει, η Νόριτς αδίκησε εαυτόν φέτος με το ρόστερ που έχει, της λείπει ένα ματς – σημείο αναφοράς στη σεζόν. Και με δεδομένη την προαναφερθείσα παράδοση (άκου 34 χρόνια…), στράφηκα σε μια από τις σπάνιες, για τη στήλη και τα picks της, ισοπαλίες της σεζόν. Ναι, ίσως με γκολ, αλλά αδιαφόρησα. Κι αν κάνει καμιά… καλή η Νόριτς, τι γίνεται; Μια χαρά και η διπλή ευκαιρία, τριπλασιάζει…

Ρίσκο 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

⏩ 19:30 Νόριτς - Μάντσεστερ Γ.: 1Χ 🦊 3.00. (Interwetten)

Δέκα χρόνια χωρίς διπλό

🇨🇿 Σλόβαν Λίμπερετς 🆚 Μπάνικ Οστράβα, 🏟️ «Ου Νίσι», Λίμπερετς 🏆 Fortuna Liga.
Με περιορισμένη προσέλευση κόσμου ανά χωρητικότητα γηπέδου (9.000 χωράει τούτο, ελευθέρας ως και 2.432).

📝 Με το μυαλό στον μεσοβδόμαδο τελικό Κυπέλλου (απέναντι στη Σπάρτα) κατεβαίνει η Σλόβαν Λίμπερετς, η οποία σε ματς με πολύ ξύλο και 12 κάρτες έμεινε στο 1-1 με τη Γιάμπλονετς, τυχερή από δύο δοκάρια γλίτωσε την ήττα. Δεν έχει νίκη στα τελευταία πέντε (0-3-2), τιμωρημένοι οι δύο ηγέτες της, ο εξτρέμ Μπάλουτα και ο επιτελικός, και αρχισκόρερ με 7 γκολ, Μαλίνσκι, αμφίβολος ο χαφ Αλιμπέκοφ. Η Μπάνικ είχε από τον Οκτώβριο να ηττηθεί εκτός Οστράβα, υπέκυψε 3-2 στην Πράγα από τη Σπάρτα, χωρίς νίκη στο τελευταίο καρέ και δίχως, απόψε, τον τιμωρημένο βασικό φορ Κουζμάνοβιτς και τους Φίλο (μπακ), Χόλζερ (χαφ).

🏟️ 22-14-9 η παράδοσή τους συνολικά και 13-6-3 στο Λίμπερετς. Τον Απρίλη του ’10 η τελευταία νίκη της Μπάνικ στο «Ου Νίσι», 1-0 τότε και έκτοτε 6-3-0 η Σλόβαν.

🦊 Θα έπρεπε το σετ να είναι πιο ισορροπημένο, η Σλόβαν έχει ήδη δύο καλές ελλείψεις και πιθανώς να προφυλαχθούν κάνα δυο ακόμη ελέω τελικού. Προς τα δεξιά η επιλογή (είναι αποτελεσματική φέτος εκτός Οστράβα η Μπάνικ), αλλά με κάλυψη. 

Μονό 🇨🇿

⏩ 21:00 Σλόβαν Λίμπερετς - Μπάνικ Οστράβα: 2 dnb 🦊 2.26. (Betshop)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ