foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ57
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

ΟΚ, το πήραμε αλλά απομένει κάτι πιο δύσκολο… 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏆⚽

Μποζιονέλος | 26 Ιουν 2020 11:24
EbbJh7FWkAEqxX2.jpg

Κανονικά θα έπρεπε η στήλη να ξεκινήσει με μια φωτογραφία του Γιούργκεν, που θα έπρεπε να σκρολάρεις 3-4 φορές για να ολοκληρωθεί! Διότι η φετινή επιτυχία, που επικυρώθηκε μαθητικά χθες μετά την ήττα της Σίτι από την Τσέλσι, είναι 90% έργο Κλοπ και των συνεργατών του. Μια επιτυχία που ήρθε βέβαια… ανάποδα: πρώτα το Champions League, μετά η Premier League. Και ναι, το αγγλικό πρωτάθλημα ήταν πολύ πιο δύσκολο: η Λίβερπουλ το έκανε εύκολο.

Ο Κλοπ πήρε ένα μάθημα και έδωσε ένα μάθημα. Ποιο πήρε; Το περσινό, με την ομάδα «καμένη» Γενάρη – Φλεβάρη, με δύο απρόσμενες ισοπαλίες τότε να κοστίζουν, εντέλει, το πρωτάθλημα ηγια ένα βαθμό (και με ρεκόρ πόντων στην ιστορία του συλλόγου!) ενώ το Champions League, Ιούνιο πια, ήρθε ενάντια στην Τότεναμ με τη Λίβερπουλ να βγάζει πολύ κούραση. Ήρθε όμως. Και φέτος, οι «reds» πάτησαν τόσο γκάζι εξ αρχής ώστε να μην την ξαναπατήσουν και με προγραμματισμό γύρω στα τέλη Φλεβάρη να βγει όλο το στρες και, κυρίως, η σωματική κούραση (άλλωστε δεν έχει και το βάθος του ρόστερ της Σίτι, για να τα λέμε όλα). Γνωστό ότι αρκετοί προπονητές προγραμματίζουν πότε μια ομάδα πατάει γκάζι και πότε αναμένεται μίνι «κοιλιά».

Η Λίβερπουλ δεν την πάτησε φέτος, στο Νησί, αλλά της κόστισε αλλού: με τους αποκλεισμούς από την Τσέλσι στο Κύπελλο κι από την Ατλέτικο στο Champions League. Αν πειράζει; Όχι, μόνο οι φακές πειράζουν, γνωστό. Και ο στόχος «επιτέλους, πρωτάθλημα» είχε και το ανάλογο κόστος – αλλά ας μη τα θέλουμε όλα..

Και ποιο μάθημα έδωσε; Μα πήγε το ποδόσφαιρο ένα βήμα παρακάτω. Αν ο Πεπ Γκουαρδιόλα το βελτίωσε και το άλλαξε με το παιχνίδι να ξεκινά από τον πιο οπισθοχωρημένο χαφ, στην Μπάρτσα, και το διαρκές passing game, ο Κλοπ (απ)έδειξε ότι παιχνίδι μπορούν να κάνουν, αρχίζοντας και ολοκληρώνοντάς το, και… οι μπακ.

Πάει κι αυτό! Πανάξια; Τώρα, το πιο δύσκολο: να μείνεις στην κορυφή. Εξ ου και η επόμενη σεζόν είναι πάρα, μα πάρα, πολύ κρίσιμη για το club – για να πιάσουμε και την κ@ρ!0λ@ τη Γιουνάιτεντ στους 20 τίτλους…


Και η Τετάρτη με κέρδος έκλεισε… Όχι πολύ, αλλά με «συν».

🦊 Πλήρωσε 2.90 η δυάδα με τα νορβηγικά γκολ, και μάλιστα από το 53ο λεπτό (Ολεσουντ – Μπραν και Σταρτ – Μόλντε).

🦊 Πλήρωσε 2.11 η δυάδα με το over 0,5 του Αρη (με την ΑΕΚ) και το over 0,5 στο β’ ημίχρονο του Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

🦊 Πλήρωσε 2.80 το να σκοράρει ο Βινίσιους στο Ρεάλ – Μαγιόρκα, το έβαλε στο 20ό λεπτό.

🦊 Χάθηκαν το αμφίτερμα στο Νάφτα – Μούρα, η πρόκριση του Αρη με την ΑΕΚ στο 4.30 (όχι, δεν κάσαρα…), το γκολ του Λοβέρα στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ (έγινε αλλαγή στο ημίχρονο – Πέδρο Μαρτίνς, ξέρουμε που μένεις…), το combo στο Γουλβς – Μπόρνμουθ (αυτό πόνεσε…) και το να σκοράρουν και ο Λουκάκου και Λαουτάρο στο Ιντερ – Σασουόλο.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Προπονητές με αέναη αντιπαλότητα


🇹🇷 Μπεσίκτας 🆚 Κόνιασπορ, 🏟️ «Vodafone Park», Κωνσταντινούπολη 🏆 SuperLig. Χωρίς κόσμο.
Οι δύο τεχνικοί, Σεργκέν Γιαλτσίν και Μπουλέντ Κορκμάζ, υπήρξαν για λίγο συμπαίκτες στη Γαλατασαράι (2000) μα κυρίως είχαν μακρά αντιπαλότητα στα ντέρμπι της Μπεσίκτας με τη Γαλατά.


📝 Η Μπεσίκτας έκανε μεγάλη νίκη στο Ντενιζλί, σε έκταση (5-1) αλλά και σε σπουδαιότητα καθώς παρέμεινε «ζωντανή» στη μάχη της Ευρώπης. Παίζει πιο επιθετικά επί ημερών Σεργκέν Γιαλτσίν, στη σούμα και στα τελευταία 15 έφερε 13 φορές over 2,5. Με τις πιθανότητες υπέρ τους για απόψε ο στόπερ Βίντα και ο μεσοεπιθετικός Μπόατενγκ, νοκ άουτ ο μπακ Ντόουγκλας.  Η Κόνιασπορ είχε καιρό να κάνει καλό ματς αλλά, και πάλι, δεν αρκούσε: 2-2 με τη Σίβασπορ στο Ικόνιο δεχόμενη την ισοφάριση στο 91’, έχει μονάχα μια νίκη στα τελευταία δέκα. Εκτός ο μπακ Γκιγέρε και ο εξτρέμ Ουρτάδο.

🏟️ Στο 21-12-4 η παράδοση συνολικά, μόνο μια ήττα η Μπεσίκτας στα τελευταία εννέα (5-3-1). Επιμέρους, 14-2-2 στην Πόλη, τέσσερις σερί οι άσοι.

Netbet
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Δωρεάν συναλλαγές 
check_3c
Ειδικά & Ασιατικά Χάντικαπ
check_3c
Φιλικό mobile
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

🦊 Χαμηλά ο άσος, όπως κι αν συνδυαστεί με γκολ αλλά η Μπεσίκτας σταθερή δεν είναι ακόμη. Κοιτώντας τα στατιστικά, η Μπεσίκτας έχει σημειώνει τα 33/46 φετινά της γκολ στο β’ ημίχρονο και, τα 24/33 στο τελευταίο ημίωρο ενώ η Κόνιασπορ έχει δεχθεί 13/37 γκολ της στο τελευταίο 15λεπτο.

Goalbetting 🇹🇷

⏩ 21:00 Μπεσίκτας – Κόνιασπορ: Over 0,5 στο 75:00 – λήξη 🦊 2.00. (Netbet)

Όταν ο Πάουλο Μπέντο είχε παίκτη τον Αμπέλ Φερέιρα…

🇵🇹 Μπελενένσες 🆚 Σπόρτινγκ, 🏟️ «Σιδάδ ντε Φουτμπόλ», Οέιρας 🏆 Primeira Liga.
Χωρίς κόσμο και σε ουδέτερο γήπεδο, 1.000 θέσεων, 12 χλμ. από τη Λισσαβώνα και πλησίον της Οέιρας.

📝 Πλησίον της παραμονής βρίσκεται η Μπελενένσες, πρώτη ήττα μετά από έξι ματς το in extremis 2-1 από την Πάσος Φερέιρα με γκολ στο 93’ κι ενώ ως το 60’ ήταν κυρίαρχη στο γήπεδο. Τραυματίστηκαν και δίνονται αμφίβολοι ο στόπερ Γκονσάλο Σίλβα και ο χαφ Ανδρέ Σάντος, ερώτημα και ο εξτρέμ Βαρέλα. Η Σπόρτινγκ έκανε δεύτερη σερί νίκη με το 2-0 επί της Τοντέλα, εκ νέου όμως δεν απέδωσε καλά σκοράροντας, ξανά, από στημένα αλλά ο Ρούμπεν Αμορίμ συνεχίζει να επενδύει στο… νέο αίμα – και έχουν κίνητρο. Πλήγμα με τον Γάλλο στόπερ Ματιέ που χτύπησε σοβαρά κι ανακοίνωσε ότι σταματάει το ποδόσφαιρο, εκ νέου εκτός ο χαφ Ακούνια και ο φορ Βιέτο.

🏟️ Συναντιούνται για 249η φορά (!) σε επίσημο ματς, 91-33-30 η Σπόρτινγκ στο πρωτάθλημα και 24-21-32 εκτός.

8-0-1 η Σπόρτινγκ στα τελευταία 9 ανεξαρτήτως έδρας, τελευταία ισοπαλία τον Φλεβάρη του ’15 (1-1), 6-1-0 το σερί εκτός έδρας στα μεταξύ τους για τη Σπόρτινγκ με τελευταίο άσο τον Φεβρουάριο του 2008, εποχή που ο Ζόρζε Ζέσους ήταν τεχνικός στην Μπέλε και ο (μετέπειτα του Ολυμπιακού) Πάουλο Μπέντο στη Σπόρτινγκ, έχοντας βασικό στην άμυνα τον νυν τεχνικό του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα ενώ βασικός τότε για την Μπελενένσες ήταν ο νυν τεχνικός της Σπόρτινγκ, Ρουμπέν Αμορίμ. Μικρός ο κόσμος…

🦊 Δεν είναι για 1.70 το διπλό, ίσα ίσα όσο η Σπόρτινγκ δεν παίζει πειστικά, για κόντρα είναι. Μια ψιλή στον άσο, funbetικα, την έριξα, εναλλακτική το αμφίτερμα που μπήκε –και- σε δυάδα.

Μονάχα μια ήττα τα τελευταία… 72 χρόνια

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Μπρέντφορντ 🆚 Γουέστ Μπρομ, 🏟️ «Γκρίφιν Παρκ», Λονδίνο 🏆 EFL Championship. Χωρίς κόσμο.

📝 Από το 1946-47 έχει να μετάσχει στην πρώτη κατηγορία η Μπρέντφορντ, όχι πως δεν έφτασε κοντά τα τελευταία χρόνια. Στο τελευταίο επικράτησε 2-0 της Φούλαμ στο λονδρέζικο ντέρμπι, μείωσε στους 8 από το δίδυμο της κορυφής και την απευθείας άνοδο. Εκτός ο γκολτζής εξτρέμ Εμπεουμό καθότι θετικός στον κορωνοϊό, πάγια έξω ο Νίκος Καρέλης. Η Γουέστ Μπρομ «κόλλησε» στο 0-0 με την Μπέρμιγχαμ αλλά επανήλθε στην κορυφή μετά την ήττα της Λιντς στο Κάρντιφ, είχε βέβαια σχεδόν 70% κατοχή μπάλας. Πρακτικά πλήρης η αποστολή για τον Σλάβεν Μπίλιτς η οποία έχει μονάχα μια ήττα στα τελευταία 13 εκτός «Χόθορνς».

🏟️ 3-4-10 η παράδοσή τους σε όλα, και στις δύο έδρες, επιμέρους 3-2-2 στο Λονδίνο. Αραιές οι συναντήσεις τους, τελευταία νίκη της Μπρέντφορντ με 3-0 τον Αύγουστο του 1998 και έκτοτε 2-2-0 η WBA σε όλα, η οποία από το 1948 ηττήθηκε μονάχα μια φορά σε 9 ματς, ανεξαρτήτως έδρας (!).

🦊 Περισσότερο καλοδουλεμένη η Γουέστ Μπρομ του Μπίλιτς αλλά νωθρή στο πρώτο μετά το lockdown. Με καλές επιδόσεις εκτός «Χόθορνς», κακώς τιμάται ως αουτσάιντερ και σε ματς που δύο γκολ, λογικά, θα τα έχει… Combo που μπήκε σε δυάδα (ρίσκου) και, πιο ειδικά, any time σκορ 1-1 που δεν αποκλείω να… μείνει κι εκεί.

Special bet 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

⏩ 21:45 Μπρέντφορντ - Γουέστ Μπρομ: Any time σκορ 1-1 🦊 2.42. (Stoiximan)

⚽⚽ Δυάδα ρίσκου (απόδοσης 4.66) 🇵🇹 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

⏩ 21:15 ΜπελενένσεςΣπόρτινγκ Λ.: Goal/goal 🦊 2.14. (Betshop)
⏩ 21:45 Μπρέντφορντ - Γουέστ Μπρομ: Χ2 & over 1,5 🦊 2.18. (Betshop)

Δύο χρόνια και δύο μήνες αήττητη εντός

🇮🇹 Γιουβέντους 🆚 Λέτσε, 🏟️ «Αλιάντζ Στάντιουμ», Τορίνο 🏆 Serie A. Χωρίς κόσμο.

📝 Με αμφισβητούμενο πέναλτι του Ρονάλντο και γκολ του Ντιμπάλα η Γιουβέντους πέρασε με 2-0 από την Μπολόνια, στο πρώτο ματς μετά την απώλεια του Coppa Italia αλλά είναι εμφανώς εκτός ρυθμού ακόμη. Παραμένει στην κορυφή αλλά δίχως περιθώριο επανάπαυσης παρά το +4, πια, από τη Λάτσιο. Εχει 10-0-2 στην τελευταία ντουζίνα αγώνων, και έξι σερί άσους στο Τορίνο όπου είναι αήττητη για τη Serie A επί 34 αγώνες (29-5-0), ήτοι από τον Απρίλη του ’18 και την ήττα από τη Νάπολι του… νυν τεχνικού της, Μαουρίτσιο Σάρι. Τιμωρημένος ο μπακ Ντανίλο, εκτός οι μπακ Σάντρο, Ντε Τσίλιο, οι στόπερ Κιελίνι, Ντεμιράλ και ο άμπαλος φορ Ιγουαΐν. Ελλείψει άλλων μπακ, οι Ματουιντί και Κουαδράδο θα πάνε στα άκρα! Η Λέτσε από Ρόμα, Αταλάντα (προ της διακοπής) και Μίλαν (4-1) δέχτηκε… 15 γκολ, σαν να μη πέρασε μια μέρα και η άμυνά της παραμένει τραγική ενώ έχασε με τραυματισμό τον φορ Λαπαντούλα.

🏟️ Στο 22-9-3 η παράδοσή τους σε πρωτάθλημα ανεξαρτήτως έδρας, επιμέρους 11-4-1 στο Τορίνο. Μόνο διπλό της Λέτσε το αλήστου μνήμης 4-3 στο «Ντέλε Αλπι» τον Απρίλιο του 2004 με… όργια από Σεβαντόν και Κονάν για την ομάδα, τότε, του Ντελίο Ρόσι ενώ στους «μπιανκονέρι» ο Μαρτσέλο Λίπι έριξε ως αλλαγή στην ανάπαυλα τον Αλεσάντρο ντελ Πιέρο και τον (μετέπειτα «ερυθρόλευκο») Εντσο Μαρέσκα, σκόραραν αλλά δεν αρκούσε. Εκτοτε, 4-2-0.

🦊 Για… πολλά με λίγα είναι όμως η Λέτσε ίσως βρει γκολ ενάντια στην ελλιπή μπιανκονέρο άμυνα. Δεν βρήκα αξία σε κάτι, πλην σκόρερ. Και με τους Ντιμπάλα και Ρονάλντο να πληρώνουν ψίχουλα, αξίζει ο τρίτος της παρέας καθώς ο Φεντερίκο Μπερναρντέσκι είναι εξαιρετικός μετά την επανέναρξη και στο τελευταίο άφησε τον Ντόουγκλας Κόστα στον πάγκο, ως θα γίνει και απόψε. Πλάκα πλάκα, γκολ εντός συνόρων δεν έχει βάλει φέτος (μόνο ένα, το φθινόπωρο, ενάντια στη Λέβερκουζεν).

🥅 Σκόρερ 🇮🇹

⏩ 22:45 Γιουβέντους – Λέτσε: Γκολ Μπερναρντέσκι 🦊 3.20. (Interwetten)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ