foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ55
PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Τουφεκιές από 5.00 ως 17.00 💣, σκόρερ ως 4.10 ⚽ και σκέψεις για… πέλες ‼️

Μποζιονέλος | 20 Ιουν 2020 12:01
Screenshot_1-10.jpg

 Ξεφτιλίστηκε το ποδόσφαιρο χθες, παγκοσμίως. Και επειδή ήταν μέσα κι αυτό το ρημάδι που λέγεται «κορωνοϊός», για όσους δεν το πήρατε πρέφα η Σότσι, ο... Αστέρας Τρίπολης της Ρωσίας, διέλυσε με 10-1 τη Ροστόφ, μια εν δυνάμει διεκδικήτρια του τίτλου. Διότι στους Ροστοφαίους είχαν βρεθεί παίκτες θετικοί στον ιό, ζήτησε αναβολή, η λίγκα αρνήθηκε («έχετε κι άλλους παίκτες» ήταν η απάντηση, πρακτικά) και επέλεξαν να κατέβουν με την ομάδα νέων – ώστε να μην αφαιρεθούν βαθμοί.

Εννοείται ότι τέθηκε σε καραντίνα δύο εβδομάδων όλη η ομάδα, καθώς 42 άτομα είχαν έρθει σε επαφή  με όσους νοσούν και το ματς, αν και η Ροστόφ προηγήθηκε (ο Ρομάν Ρομάνοφ έγινε ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου!), εντέλει οι πιτσιρικάδες διασύρθηκαν, αναλογιστείτε ότι ο 17χρονος γκολκίπερ Ντένις Ποπόφ έκανε σωρεία επεμβάσεων…

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Μπιφτέκι


🦊 Γύρισε λίγο το μπιφτέκι μάλλον, το… βίωσα και χθες, ειδικά με τη δυάδα του 3.45 η οποία πλήρωσε… ψίχουλα με γκολ «κόντρα» στο τέλος, και στα δύο ματς: της Γιουνάιτεντ με πέναλτι στο 81’, με την Τότεναμ, και της Λεγανές  στο 87’ με τη Μαγιόρκα. Ας είναι. Τόσες φορές έχει πληρώσει στο τέλος, ας πάρει και κάτι πίσω.

🦊 Κατά τα λοιπά, ο Σον ήταν σε φάσεις για την Τότεναμ αλλά δεν πλήρωσε (και εκ νέου δεν σκόραρε ενάντια στη Γιουνάιτεντ, για το 3.40), ούτε ο Ντεμπά Μπα για το 2.40 με την Μπασάκσεχιρ ενώ η Νόριτς εκτέθηκε, με εξέθεσε και καλή Championship του χρόνου…

Vistabet
Βαθμολογία
8.9/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
24/7 support στα ελληνικά 
check_3c
Auto Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Θέμα κινήτρου και… στόχευσης


🇹🇷 Καϊσερίσπορ 🆚 Γκεντσλέρμπιρλιγκι, 🏟️ «Καντίρ Κας», Καισάρεια, 🏆 SuperLig. Χωρίς κόσμο.


📝 Με ήττα 2-1 από τη Φενέρμπαχτσε επέστρεψε στη δράση η Καϊσερίσπορ, θα μπορούσε να ηττηθεί με μεγαλύτερο σκορ, ούτως η άλλως η (ουραγός) ομάδα του Ρόμπερτ Προσινέτσκι είχε… στοχεύσει περισσότερο στο σημερινό. Εξέτισαν ο χαφ Καμπανιάρο και ο αρχισκόρερ εξτρέμ Ενρίκε, απώλεια ο τιμωρημένος στόπερ Σαπουνάρου, νέος απών ο αρχηγός μπακ Λόπες. Η Γκεντσλέρ με το 2-1 επί της Κόνιασπορ απομακρύνθηκε κάπως από την ουρά, δεν έκανε πάντως καλό ματς, το παραδέχθηκε και ο Χαμζά Χαμζάογλου. Εξι ήττες στα τελευταία επτά εκτός Αγκυρας (0-1-6). Απούσα λέω καρτών η… μισή άμυνα, ο στόπερ Φλάβιο και ο μπακ Οζγκέντς.

🏟️ 11-8-7 η συνολική τους παράδοση στο πρωτάθλημα, επιμέρους… ισορροπία στην Καισάρεια, 5-3-5.

🦊 Δύο… τινά. Πρώτον, το κίνητρο, τουλάχιστον με κάλυψη, αλλά προς τα αριστερά. Δεύτερον, funbetικα, μιας και οι δυο τους είναι οι ομάδες με τους περισσότερους χαμένους βαθμούς στην κατηγορία ενώ προηγήθηκαν στο σκορ 15 και 17 αντίστοιχα), μια μικρή… πέλα. Το πρώτο pick μπήκε σε δυάδα.

💣 Fun bet 🇹🇷

⏩ 18:30 Καϊσερίσπορ – Γκεντσλέρμπιρλιγκι: 1ο γκολ Γκεντσλέρ & 1Χ 🦊 5.00 (Stoiximan)

Υπάρχει διαφορά μεν, αλλά


🇷🇺 ΤΣΣΚΑ  🆚 Ζενίτ, 🏟️ «VEB Αρένα», Μόσχα, 🏆 Premier Liga.
Με 10% πληρότητα ανά γήπεδο τα ματς, ως 3.050 θεατές στις εξέδρες. Το clasico της σύγχρονης εποχής στη Ρωσία, το ματς.

📝 Η ΤΣΣΚΑ «σέρνεται» αγωνιστικά, έχει αλλάξει ήδη δις ιδιοκτησία στη σεζόν (φιλαράκια του Βλαντίμιρ Πούτιν ενεπλάκησαν, της VEB), είχε δύο νίκες στα τελευταία έντεκα. Εκτός δύο βασικοί, ο χαφ Ακχμέτοφ και ο επιτελικός μέσος Ντζαγκόεφ. Η περσινή πρωταθλήτρια Ζενίτ ξεκίνησε μέτρια αλλά είχε πατήσει γκάζι προ της διακοπής έχοντας διαφορά 9 βαθμών από τη 2η θέση, «τρέχει» αήττητο σερί έντεκα αγωνιστικών.

🏟️ Ισόπαλα τα πέντε από τα τελευταία επτά, ανεξαρτήτως έδρας, under 2,5 τα τελευταία 11/15. Μονάχα μια νίκη στα τελευταία 11 η ΤΣΣΚΑ, και, επιμέρους, μονάχα δύο άσοι στα τελευταία δέκα στη Μόσχα.

🦊 Η Ζενίτ δεν χάνει, ξανά, τον τίτλο, είναι μια κλάση επάνω, η ΤΣΣΚΑ δεν βλεπόταν… τότε. Μετά διακοπής όμως, όλα ρευστά. Με το goalbetting υψηλά τιμώμενο, κράτησα το ασιατικό over 2: μονάδα σε ακριβώς δύο γκολ, πληρωμή σε 3+… 

⚽⚽ Δυάδα (απόδοσης 3.02) 🇹🇷 🇷🇺

⏩  18:30 Καϊσερίσπορ – Γκεντσλέρμπιρλιγκι: 1 dnb 🦊 1.77. (Betshop)
⏩  19:00 ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ζενίτ: Over 2 AH 🦊 1.71. (Betshop)

27 χρόνια πριν, το μόνο διπλό στην Τούμπα


🇬🇷 ΠΑΟΚ 🆚 ΟΦΗ, 🏟️ Τούμπα, Θεσσαλονίκη🏆 Super League. Χωρίς κόσμο.

📝 Ο ΠΑΟΚ δεν έχει νίκη ακόμη στα play offs, ο ΟΦΗ έχει ήδη δύο ήττες σε ισάριθμα, «καίγεται» για τη νίκη ο «δικέφαλος» στη μάχη για τη 2η θέση (και εν αναμονή… CAS, φυσικά). Από τον Φεβρουάριο του 2016, όταν είχε έξι παιχνίδια χωρίς νίκη, είχε να κάνει τέτοιο κακό σερί ο ΠΑΟΚ (0-2-2), η… φάση είναι ότι και τα τρία προηγούμενα επίσημα παιχνίδια που έδωσε στην Τούμπα ήταν με τον Ολυμπιακό (!) και το αμέσως προηγούμενο ήταν με τον ΟΦΗ (4-0 στις 9/2)! Ο ΟΦΗ δεν ηττήθηκε στην αρχή της σεζόν από Άρη και Παναθηναϊκό εκτός Ηρακλείου αλλά, στα 12 επόμενα, έκανε 0-2-10, μόνο του φετινό διπλό στο ΟΑΚΑ, δεχόμενος γκολ και στα 14 εκτός «Γεντί Κουλέ». Χωρίς Βιεϊρίνια, Πέλκα, Μίσιτς οι γηπεδούχοι, εκτός οι Κουτρουμπής, Μαρινάκης για τους Κρητικούς.


🏟️ Μεταξύ τους παίζουν για τέταρτη φορά μέσα στο 2020 και πέμπτη φορά στη σεζόν, αφού βρέθηκαν αντίπαλοι στο Κύπελλο τον Ιανουάριο (4-1 και 3-0 ο ΠΑΟΚ, 1-0 στον α’ γύρο και 4-0 στην Τούμπα στο πρωτάθλημα), στις έξι σερί οι νίκες του ΠΑΟΚ με τελευταία ισοπαλία τον Σεπτέμβριο του 2013 (1-1) ενώ ο ΟΦΗ έχει κερδίσει στην Τούμπα μόνο μια φορά στην ιστορία του σε 42 επισκέψεις για το πρωτάθλημα (45, μαζί με το Κύπελλο!) στις 24 Ιανουαρίου 1993, όταν είχε επικρατήσει 2-1 (25' Λαγωνίδης / 64' Μαχλάς, 83' Γεωργαμλής). Συνολικά, 37-7-1 με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ.

🦊 Οκτώ συμμετοχές, δύο γκολ έχει ο 23χρονος Λάζαρος Λάμπρου που ξεκινά βασικός για τον ΠΑΟΚ, ένα από τα δύο γκολ του ματς μάλιστα ήταν… ξανά με τον ΟΦΗ στην Τούμπα.

🥅 Σκόρερ 🇬🇷

⏩ 20:30 ΠΑΟΚ – ΟΦΗ: Γκολ Λάμπρου 🦊 4.10. (Stoiximan)

25 σεζόν πριν


🇪🇸 Χετάφε 🆚 Εΐμπαρ, 🏟️ «Αλφόνσο Πέρεθ», Μαδρίτη, 🏆 Primera Division. Χωρίς κόσμο.

📝 Κάτι προφανώς δεν… πάει καλά στη Χετάφε, αγνώριστη μετά την επανέναρξη, ήταν κάκιστη στο 0-0 με την Εσπανιόλ αν και έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 16’, πίεσε, είχε φάσεις αλλά λείπει η αυτοπεποίθηση. Κομβικό το σημερινό για τη μάχη της εξόδου στο Europa. Μόνο Ρεάλ, Μπάρτσα και Σεβίλλη έφυγαν φέτος νικηφόρα από την έδρα της.  Εξέτισε ο στόπερ Ετσέιτα, αμφίβολος ο έτερος στόπερ Τζενέ, εκτός στόπερ Καμπάκο. Η Εΐμπαρ πήρε 2-2 από την Αθλέτικ στο Μπιλμπάο, όπως και στο 3-1 από τη Ρεάλ ήταν πολύ καλή μπροστά, και πίσω… έμπαζε. Μόνο φετινό διπλό σε 14 εξορμήσεις (1-5-8) επί της Λεγανές. Και πάλι εκτός ο ημιβασικός στόπερ Ράμις.

Sportingbet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Ευελιξία στις συναλλαγές
check_3c
24ωρo chat στα Ελληνικά
check_3c
Εξελιγμένο Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

🏟️ 5-11-11 ανεξαρτήτως έδρας στο πρωτάθλημα, επιμέρους 3-6-1 στη Μαδρίτη. Μόνο διπλό τον Μάιο του 1995, στο πρώτο τους εκεί.

🦊 Η Εΐμπαρ έδειξε… κεφάτη στην επάνοδο, ακόμη και μετά το αρχικό μούδιασμα με τη Ρεάλ την είχε σε ισορροπία για ένα ημίχρονο. Η Χετάφε προβληματίζει, δεν σκοράρει, πιθανή εκπληξούλα στη Μαδρίτη. Ξερό διπλό το έριξα, φυσικά καλύπτεται για πιο safe.

💣 Fun bet 🇪🇸

20:30 Χετάφε Εΐμπαρ: 2 🦊 5.15. (Novibet)

15 αήττητη και συνεχίζει

🇬🇷 ΑΕΚ 🆚 Αρης, 🏟️ ΟΑΚΑ, Αθήνα 🏆 Super League. Χωρίς κόσμο.
Αναμετρώνται ξανά, την προσεχή Τετάρτη, στη Θεσσαλονίκη στον επαναληπτικό ημιτελικό Κυπέλλου (2-1 η ΑΕΚ στον πρώτο).

📝 Η ΑΕΚ είναι στο +2 από τον ΠΑΟΚ για τη 2η θέση (CAS… επιτρέποντος, βέβαια) μετά το διπλό στο Ηράκλειο, ούσα αήττητη στα τελευταία 10 στο πρωτάθλημα (7-3-0, είναι 15 μαζί με το Κύπελλο), μάλιστα η ήττα από τον ΠΑΟΚ είναι η μοναδική στα τελευταία 21 επίσημα έχοντας «σφίξει» πολύ αμυντικά (μόλις 8 γκολ παθητικό στα τελευταία 18!). Στο ΟΑΚΑ είναι αήττητη με 9-4-0 μετά την πρεμιέρα και το κάζο από την Ξάνθη. Ο Αρης έχει μόνο μια νίκη στα τελευταία έξι, αυτή επί του ΟΦΗ, εκτός «Κλεάνθης Βικελίδης» δεν έχει νίκη στα τελευταία 11 (με 0-6-5), ήτοι μετά την Ξάνθη τον Οκτώβριο, η μοναδική νίκη του εκτός έδρας σε όλο το πρωτάθλημα (!).

Χωρίς Βράνιες, πλέον, η ΑΕΚ, με Τσιγκρίνσκι και Σβάρνα εφεξής στα στόπερ, διαθέσιμος ο Χουλτ, εκτός οι Κλωναρίδης, Γαλανόπουλος, δίχως Κόρχουτ, Σούντγκρεν ο Αρης και πρώτη φορά σε αποστολή στα play offs ο Ντιγκινί.

🏟️ ΑΕΚ και Αρης αναμετρώνται για τέταρτη φορά στη σεζόν ενώ εκκρεμούν ακόμη δύο παιχνίδια ακόμα στη Θεσσαλονίκη, ημιτελικός και β’ γύρος play offs. Συνολικά η «Ενωση» έχει κερδίσει σχεδόν τα μισά παιχνίδια τους (56-30-26). Τρομερό ότι τα τελευταία 19 χρόνια έχουν 11 ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, όλες με 1-1 (έσχατο 0-0 στις 22 Σεπτεμβρίου 1991!)  με την ΑΕΚ γηπεδούχο είναι 41-12-3. Οι τρεις νίκες του Αρη ήταν τον Φλεβάρη του ’89 με φάουλ του Οικονομίδη (1-0 στο «Νίκος Γκούμας»), τον Απρίλη του ’09 με γκολ του Κόκε (στο ΟΑΚΑ) και τον Φλεβάρη του ’11 με δύο γκολ του Νέτο, ξανά στο ΟΑΚΑ.

🦊 Στον πρώτο γύρο το combo Χ2 με over 1,5 του Αρεως (sic) είχε πληρώσει ένα ωραιότατο 3.67 (από τα πιο hot picks μου στη σεζόν, ελέω timing τότε), πλέον η κατάσταση είναι διαφορετική βέβαια ενώ από το ρεπορτάζ του Αρη βγαίνει τάση για ευρύ rotation ενόψει Τετάρτης. Και οι αποδόσεις είναι ασύμφορες, σκόρερ κράτησα: ο Σέρχιο Αραούχο δεν ξεκινά (πιθανότατα), έχει βάλει μόνο ένα γκολ με την επάνοδό του, πιθανώς να παίξει περισσότερο από ό,τι σε άλλα ματς, ενόψει Πέμπτης.

🥅 Σκόρερ 🇬🇷

⏩ 21:30 ΑΕΚ – Αρης: Γκολ Αραούχο 🦊 2.92. (Stoiximan)

Μπόρνμουθ υπό πίεση

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Μπόρνμουθ 🆚 Κρίσταλ Πάλας, 🏟️ «Ντιν Κορτ», Μπόρνμουθ 🏆 Premier League. Χωρίς κόσμο.

📝 Για πρώτη φορά μετά την προ ετών άνοδό της, νιώθει τόσο πίεση για την παραμονή, βέβαια είχε σχεδόν τρεις μήνες να το διαχειριστεί η Μπόρνμουθ ενώ για εξίσου πρώτη φορά αμφισβητείται τόσο έντονα ο Εντι Χάουι, στο 3-2-13 στα τελευταία 18: απελπισία…  Πέρασε κορωνοϊό ο κίπερ Ράμσντεϊλ αλλά είναι διαθέσιμος, εκτός ο χαφ Φρέιζερ που αποχώρησε, αμφίβολος ο χαφ Μπίλινγκ. Η Πάλας προ του lockdown με μίνι σερί τριών νικών πρακτικά εξασφάλισε την παραμονή αν και έχει πολύ δύσκολο πρόγραμμα ως τέλους, έξι εξ αυτών είναι με ομάδες από το πρώτο μισό. Αισιόδοξος δηλώνει ο Ρόι Χόντγκσον. Εκτός ο βασικός στόπερ Τόμκινς και ο μπακ Κέλι.

🦊 Σκέψη να μην ηττηθεί, τουλάχιστον, η Μπόρνμουθ, συνδυαζόμενη με τουλάχιστον δύο γκολ στο ματς. Το δεύτερο είναι και το πιο δύσκολο…

🦊 Ε, χμ.. Κοιτώντας διάφορα στατιστικά, η δύσμοιρη η Μπόρνμουθ έχει 37 αγώνες να κάνει νίκη στην Premier League δεχόμενη πρώτη γκολ ενώ δεν έχει σκοράρει φέτος, στην έδρα της, μετά το 80’. Αν τα συνδυάσεις, σου βγαίνει ένα fun bet… μαμούθ. Επίσης, η Πάλας δεν έχει ηττηθεί φέτος όποτε σκοράρει ο Αγιού (6-2-0), τούτο πληρώνει 12.85, το αναφέρω για όσους τα κυνηγούν…  

💣 Fun bet 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

21:45 Μπόρνμουθ - Κρίσταλ Πάλας: 1ο γκολ Πάλας & 1 τελικό 🦊 17.00. (Stoiximan)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ