foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ113
ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Πελάτισσα του Ζοσέ, όποτε την υποδέχεται 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 🏟️

Μποζιονέλος | 19 Ιουν 2020 12:47
jose-vs-manutd1.jpg

Μέσα Ιουνίου, ποδοσφαιρικά είναι σαν… Φεβρουάριος ή Μάρτιος και το ζητούμενο είναι να έχεις το μυαλό σου συγκρατημένο διότι ακολουθούν ακόμη 40-50 ημέρες ακατάπαυστης μπάλας και, στο καπάκι (οριστικά, μιας και ανακοινώθηκαν), τα Κύπελλα Ευρώπης. Με Final 8 στην τελική τους ευθεία.

Και, από ό,τι μου ψιθύρισε ένα… πουλάκι από τα ενδότερα της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας, η UEFA θα εξετάσει πολύ σοβαρά τούτο το μίνι τουρνουά να καθιερωθεί και… κανονικά, από το επόμενο, τηλεοπτικό, πακέτο τριετίας. Διότι, με προημιτελικά, ημιτελικά και τελικό θα έχεις, μάνι μάνι, όχι έναν τελικό αλλά… επτά. Για σκεφτείτε το λίγο. Επτά ματς νοκ άουτ, σε μία πόλη, ένα μικρό τουρνουά που όμως δύναται να καταστεί πολύ πιο εμπορικό εντέλει από τα… κανονικά νοκ άουτ. Στα οποία συχνά το ενδιαφέρον έχει ατονήσει από τα πρώτα παιχνίδια κιόλας.

Έχει τεράστιο ενδιαφέρον λοιπόν το project. Κι αν αποδώσει, υπό ορισμένα κριτήρια, θα εξελιχθεί σε κάτι πολύ εμπορικό.

Θα μου πεις, Νίκο μου, αυτό είναι δύσκολο. Ναι αλλά, αν φέρει φράγκα, πρέπει να γίνει, τι να κάνουμε. Εξ ου και η UEFA θα το τεστάρει το φετινό. Πολύ σχολαστικά…

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Το μάτι και ο πρώην πρωθυπουργός…


Είναι να σε θέλει το ρημάδι, είναι (εμμένω) θέμα έμπνευσης, ρέντας και, κυρίως, οπτικής προς τους αγώνες. Τούτο δε σημαίνει βέβαια ότι θα σου κλείνει το μάτι, διαρκώς. Ε, μετά από κάτι απανωτές πληρωμές στα τελευταία λεπτά, ήρθε η… μούντζα (χεχε) και το μηδέν προχθές, Τετάρτη.

🦊 Την πίστευα τη δυάδα του 3.45 με τα γκολ στο Εΐμπαρ – Αθλέτικ Μπιλμπάο (2-2 πήγε) και το να μην ηττηθεί η ΑΪΚ με τη Νόρσεπινγκ, και η άμυνα των Στοκχολμαίων τηρούσε πολύ σχολαστικά το social distancing.

🦊 Αστον Βίλα και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ μπήκαν, ως ανέμενα, παγωμένες, κάπως βρήκαν λίγο ρυθμό μετά αλλά για το γκολ μετά το 75’ δεν, κούραση και ανετοιμότητα, εμφανώς.


🦊 Η Σίτι πήρε εύκολα την Αρσεναλ, η οποία δεν έκανε και κάτι το σπουδαίο, ήθελα δύο γκολ ως το 45’ και το δεύτερο μπήκε στο 51’. Μ’ άρεσε πολύ όμως η ήχος, στην τηλεοπτική κάλυψη, από το… FIFΑ, το αγαπημένο παιχνίδι ενός τέως πρωθυπουργού, επιτέλους ήταν τηλεοπτικό, όσο γίνεται, το προϊόν. Από την άλλη, το ότι στα matrix εμφανίζονται κάμποσοι που πανηγυρίζουν από το σπίτι ή όπου είναι, έχει και την πλάκα του. Κι αν γδυνόταν καμιά στο γκολ; Χεχε.

🦊 Και, το αποκορύφωμα, πήγαν όντως στα πέναλτι Γιουβέντους και Νάπολι αλλά το πήραν οι «παρτενοπέι». Γιασάν του Μαουρίτσιο Σάρι που δεν έχει τίτλο ακόμη εντός συνόρων. Και κλαπ κλαπ στον Κώστα τον Μανωλά που έχει σε ένα χρόνο περισσότερους τίτλους από όσους πήρε μέσα σε μια πενταετία στη Ρόμα (χεχε).

Do ordie


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Νόριτς 🆚 Σαουθάμπτον, 🏟️ «Κάροου Ρόουντ», 🏆 Premier League. Φυσικά χωρίς κόσμο.

📝 Η Νόριτς κατεβαίνει με διπλό στόχο: τη νίκη, ελπίδας για την παραμονή, μα κυρίως να αποδείξει, πρωτίστως στον εαυτό της ότι δεν έχει χαθεί το παιχνίδι – κοιτώντας στον καθρέπτη, βλέπει την ουραγό της βαθμολογίας. Παραδόξως όμως ο Ντάνιελ Φάρκε στηρίχτηκε απόλυτα από την ιδιοκτησία και το club φιλοδοξεί σε ένα νέο restart, έχοντας και την παράδοση υπέρ τους ενάντια στους «άγιους»: 25-12-6 σε όλα στο Νόριτς, 23-11-5 σε επίπεδο πρωταθλήματος και, ακόμη πιο… εξειδικευμένα, 13-6-2 στην Premier League (πάντα στο «Κάροου Ρόουντ»).


Μόνο ένα διπλό στα τελευταία επτά (3-3-1) ενώ η τελευταία νίκη της Σαουθάμπτον στο Νόρφολκ για την Premier ήταν τον Απρίλιο του 1994 με… 5-4, ματς όπου είχε κάνει χατ-τρικ ο Λε Τισιέ για την ομάδα του Αλαν Μπολ. Η οποία Σαουθάμπτον είναι κοντά στην παραμονή και… βολεύεται περισσότερο εκτός «Σεντ Μέρις» όπου συνέλλεξε τους 20/34 φετινούς της βαθμούς (και η Νόριτς εντός, αντίστοιχα, 15/21). Ζίμερμαν, Μπίραμ και Χάνλι λείπουν από την άμυνα της Νόριτς, η οποία είναι η μόνη ομάδα της κατηγορίας που δεν έχει πάρει ούτε βαθμό όταν δέχθηκε πρώτη γκολ (σε συνολικά 16 ματς!).

🦊 Do or die game για τη Νόργουιτς (sic), αν το πάρει θα μας δείχνει ότι ελπίζει. Ο εκτός «Σεντ Μέρις» απολογισμός της Σαουθάμπτον ήταν too much φέτος, θαρρώ ότι της έκατσαν αρκετά παιχνίδια με τύχη, ή ρέντα. Στο 2.32 να το πάρεις σε draw no bet, άρα σε ισοπαλία μονάδα, στο 1.90 αν το ποντάρεις σε ασιατικό +0,25 άρα μισή πληρωμή σε ισοπαλία. Κράτησα το πρώτο, συν τη funbetιά από το προαναφερθέν στατιστικό (βγαίνει σε matchcombo…)

Με κάλυψη 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

⏩ 20:00 Νόριτς – Σαουθάμπτον: 1 dnb 🦊 2.32. (Betshop)

Fun bet, matchcombo 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

⏩ 20:00 Νόριτς – Σαουθάμπτον: 1ο γκολ Σαουθάμπτον & 1Χ τελικό 🦊 5.50. (Stoiximan)

Μια στραβοκλοτσιά του Σιόβα…


🇪🇸 Μαγιόρκα 🆚 Λεγανές, 🏟️ «Σαν Μοΐς», 🏆 Primera Division. Χωρίς κόσμο.

Sportingbet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Ευελιξία στις συναλλαγές
check_3c
24ωρo chat στα Ελληνικά
check_3c
Εξελιγμένο Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


📝 Τρίτη από το τέλος με 25 βαθμούς η Μαγιόρκα, ουραγός με 23 βαθμούς η Λεγανές, «εξάποντο» απόψε στις Βαλεαρίδες Νήσους αλλά με ισοπαλία θα τραβούν μαζί τα μαλλιά τους… Η Μαγιόρκα, μετά την 4άρα από την Μπάρτσα, λύγισε με 1-0 από τη Βιγιαρεάλ αλλά δεν ήταν κακή, ίσα ίσα περιόρισε αυτή τη φορά τους κινδύνους, ακολουθούν Ρεάλ (στη Μαδρίτη) και Αθλέτικ (στο Μπιλμπάο), εξ ου και είναι τόσο κομβικό απόψε. Εξέτισε ο ηγετικός μεσοεπιθετικός Ντάνι Ροντρίγκες, τιμωρημένος ο στόπερ Ραΐγιο. Στο 3-2-1 η παράδοσή της υποδεχόμενη τη Λεγανές, η οποία επέστρεψε με ήττες από Βαγιαδολίδ και Μπαρτσελόνα. Και με 1-5-8 εκτός, με μονάχα 8 γκολ ενεργητικό, δεν πας πουθενά ενώ ο (τέως «ερυθρόλευκος») Γκερέρο δείχνει εκτός κλίματος. Εξέτισαν Σιόβας και Οσκαρ Ροντρίγκες (μέσος). Μακροχρόνια

🦊 Στους τυφλούς ψάχνεις τον μονόφθαλμο, παραβιάζοντας τη στοιχηματική μου λογική (βάσει της οποίας είναι για κόντρα), κράτησα τη Μαγιόρκα, αλλά με κάλυψη. Μια στραβοκλοτσιά του Σιόβα είναι… Και μπήκε και σε δυάδα (βλ. παρακάτω).

Επικίνδυνο...


🇹🇷 Ανκαραγκουτσού 🆚 Μπασάκσεχιρ, 🏟️ «Εργιαμάν Σταντιουμού», 🏆 SuperLig. Χωρίς κόσμο.

📝 Ο τίτλος, για την Μπασάκσεχιρ, περνάει από την Αγκυρα και τη… ματσάρα, δίχως υπερβολή, με την Ανκαραγκουτσού. Οι πρωτευουσιάνοι πήραν 1-1 στο Γκαζιαντέπ στο πρώτο ματς μετά την επανέναρξη, παραμένουν στην προτελευταία θέση αλλά, ελπίδες, σαφώς υπάρχουν στη μάχη για τη σωτηρία. Κομβική είναι όμως η απουσία του  τιμωρημένου στόπερ Κούλουσιτς. Η Μπασάκ βρήκε δύο γκολ στο β’ ημίχρονο και επικράτησε της Αλάνιασπορ με 2-0, ούσα ισόβαθμη της Τράμπζονσπορ στην κορυφή. Στο 6-2-0 το αήττητο σερί της ομάδας του Οκάν Μπουρούκ, στο 6-5-2 ο απολογισμός στις φετινές εξορμήσεις της, μόνες ήττες στην πρεμιέρα από τη Μαλάτιασπορ στη Μελιτίνη και από τη Φενέρ στο «Σουκρού Σαράτσογλου». Και στην Αγκυρα, ενάντια στην Ανκαραγκουτσού, δεν νικά εύκολα (2-3-1 για την Μπασάκ η παράδοση) ενώ ακολουθεί την ερχόμενη εβδομάδα η Γαλατασαράι.

🦊 Σκεφτόμουν μια κάλυψη του στυλ Χ2 με under 3,5 αλλά από το 1.80 το πήγαν στο 1.65. Παίρνει παιχνίδι απόψε η Μπασάκ και είναι μια ομάδα που συχνά… ζαλίζεται από την κορυφή, κι άλλες σεζόν πήγε για τίτλο και τα έκανε μούσκεμα. Οποτε, αφέθηκε στην άκρη και πονταρίστηκε μονάχα ο Ντεμπά Μπα για σκόρερ…

Σκόρερ 🇹🇷

⏩ 21:00 Ανκαραγκουτσού Μπασάκσεχιρ: Γκολ Ντεμπά Μπα 🦊 2.40. (Netbet)

Εξι χρόνια και 11 ματς χωρίς ισοπαλία


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Τότεναμ 🆚 Μάντσεστερ Γιουν. 🏟️ «Τότεναμ Χότσπερ Στέιντιουμ», 🏆 Premier League. Χωρίς κόσμο.


📝 Μάλλον έκανε καλό η διακοπή στην Τότεναμ που μπήκε στο lockdown με έξι σερί ματς χωρίς νίκη, εκτός Κυπέλλου, εκτός Champions League και με σωρεία απουσιών. Εννοείται πως το τελευταίο δεν ισχύει και ο Ζοσέ Μουρίνιο εκθείασε την τύχη του να εργαστεί με τους παίκτες χωρίς να μεσολαβούν αγώνες. Τιμωρημένος ο Ντέλ Αλι για προσβλητική ανάρτηση στο Instagram (!), διαθέσιμοι οι σταρ Σέιν, Σον και Σισοκό. Αντίθετα, για τη Γιουνάιτεντ το break δεν ήταν καλό, ερχόταν από καλές νίκες (όπως με τη Σίτι), από πρόκριση στους «8» του Europa και από παιχνίδια ομοιογένειας ενώ ο Πορτογάλος Φερνάντες δίνει το κάτι παραπάνω στο κέντρο. Πρόλαβαν και αποθεραπεύτηκαν οι Ράσφορντ και Πογκμπά.

🏟Οι δύο ομάδες ανταμώνουν για 193ή φορά (!), στο Λονδίνο είναι 26-27-25 σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας (και 2-1-1 δεύτερης). Χωρίς ισοπαλία στα τελευταία 11 μεταξύ τους ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης (7-0-4 η Γιουνάιτεντ), ήτοι από το 0-0 στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» τον Δεκέμβριο του ’14, με Μαουρίσιο Ποσετίνο και Λουίς φαν Χάαλ στους πάγκους. Με την Τότεναμ γηπεδούχο, ένα διπλό στα τελευταία επτά αλλά, από την άλλη, μονάχα τρεις άσοι στα τελευταία 18, και οι τρεις με Ποσετίνο στον πάγκο της Τότεναμ (και δύο με Ζοσέ στης Γιουνάιτεντ!). 

Αήττητος ως γηπεδούχος ενάντια στη Γιουνάιτεντ…


📜⏳  Ο Ζοσέ Μουρίνιο εργάστηκε για δυόμισι χρόνια στη Γιουνάιτεντ (2016-18), την οδήγησε σε ένα Λιγκ Καπ αλλά και στο Europa League ωστόσο ουδέποτε την κατέστησε ανταγωνιστική.


Ως αντίπαλος της ManUtd έχει τεθεί συνολικά 21 φορές, είτε σε αγγλικές διοργανώσεις είτε στην Ευρώπη, και μετρά 9 νίκες, 9 ισοπαλίες και μονάχα 3 ήττες. Εσχατη ήττα το 2-1 του α’ γύρω στο «Ολντ Τράφορντ». Η αμέσως προηγούμενη ήταν με την Ιντερ, στο Μάντσεστερ, 2-0 τον Μάρτη του ’09 για το Champions League – ένα χρόνο μετά όμως οδηγούσε τους «νερατζούρι» στο τρόπαιο.

Και η πρώτη ήταν ξανά στο «Ολν Τράφορντ», τον Νοέμβριο του 2005, 1-0 με γκολ του Φλέτσερ και με την Τσέλσι να κυριαρχεί στο γήπεδο με φάσεις από Τζο Κόουελ, Νταφ, Ντρογκμπά και… Μικαέλ Εσιέν.


Και επιμέρους, ως γηπεδούχος ο Special One δεν έχει ηττηθεί ποτέ από τη Γιουνάιτεντ (5-4-0), με τις ομάδες του να δέχονται γκολ μόνο σε τρία εξ αυτών! Με την Τσέλσι, σε πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ, ο Πορτογάλος είχε 4-2-0, με την Ιντερ και τη Ρεάλ είχε δει τους «κόκκινους διαβόλους» να αποχωρούν με ισοπαλίες από Μιλάνο και Μαδρίτη αντίστοιχα ενώ ουδείς ξεχνά την πρόκριση, με την Πόρτο, την άνοιξη του 2004, με 2-1 στο «Ντραγάο» (με ισάριθμα γκολ του Μπένι ΜακΚάρθι) και πρόκριση θρίλερ 1-1 στο «Ολντ Τράφορντ» με γκολ του Κοστίνια στο 90’. Ο Ρονάλντο, πιτσιρίκος τότε, είχε μπει αλλαγή στο 75’ της ρεβάνς από τον σερ Αλεξ Φέργκιουσον αλλά έφυγε κουτσαίνοντας μόλις οκτώ λεπτά αργότερα, για να μπει ο νυν τεχνικός της Γιουνάιτεντ, Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ.

🦊 Το ότι ο Ζοσέ είναι αήττητος σε 9 ματς ως γηπεδούχος και αντίπαλος της Γιουνάιτεντ, δεν σημαίνει ότι δεν θα… σπάσει απόψε το σερί. Ωστόσο, με τους σταρ Κέιν, Σον, Σισοκό ξανά διαθέσιμους και το momentum της ManUtd να ανακόπτεται από τη διακοπή, συν τον άσο σε τιμές αουτσάιντερ, προς τα αριστερά κοιτάς, το δίχως άλλο. Επιλογή το ασιατικό +0,25 με μισή πληρωμή σε ισοπαλία.

🦊 Ετερη επιλογή ο Σον. Ο Νοτιοκορεάτης είχε βάλει γκολ επί πέντε σερί ματς μέχρι που τραυματίστηκε και, φοβερό, δεν έχει σκοράρει ποτέ ενάντια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ , σε 8 ματς με την Τότεναμ κι άλλα δύο με τη Λεβερκούζεν το φθινόπωρο του ’13. Χμ…

Δυάδα (απόδοσης 3.45) 🇪🇸 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

⏩ 20:30 Μαγιόρκα Λεγανές: 1 dnb 🦊 1.91. (Betshop)
⏩ 22:15 Τότεναμ – Μάντσεστερ Γ.: 1 +0,25 ΑΗ 🦊 1.81. (Betshop)

Σκόρερ 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

⏩ 22:15 Τότεναμ – Μάντσεστερ Γ.: Γκολ Σον 🦊 3.40. (Vistabet)


Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ