foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ287
PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Όταν η Νάπολι του Μαραντόνα αποκαθήλωσε τη Γιουβέντους του Πλατινί 🏆🇮🇹

Μποζιονέλος | 17 Ιουν 2020 12:55
maradona-platini.jpg

 Με κέρδος, έστω και μικρό σχετικά (αναλογιζόμενος τη μίζα της ημέρας) έκλεισε η Τρίτη.

🦊 Πλήρωσε το Χ2 του 2.23 της Σάντερσφιορντ με την Οντ, και πανηγυρικά (το διπλό πλήρωνε 5.30 και νίκησε 2-1)

🦊 Πλήρωσε το 1.90 του ασιατικό +2,25 της Βέρντερ με την Μπάγερν επειδή ηττήθηκε… μόνο 1-0.

🦊 Μονάδα το 2 dnb στο Χετάφε – Εσπανιόλ, παλικάρια οι Καταλανοί που έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το 16’ (0-0).

🦊 Στα χαμένα, η δυάδα του 3.37 με το 1 dnb στο Φράιμπουργκ – Χέρτα και το αμφίτερμα στο Ουνιόν – Πάντερμπορν (ποτέ), το combo στο Γκλάντμπαχ – Βόλφσμπουργκ (εκτέθηκα) και η funbetιά του 16.50 της Βέρντερ…

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Το πίνουν το κρασάκι τους


🇸🇪 ΑΪΚ – Νόρσεπινγκ, Allsvenskan Σουηδίας.
Χωρίς κόσμο στη Στοκχόλμη (αν και στη Σουηδία ουδέποτε υπήρξαν μέτρα καραντίνας εν μέσω πανδημίας…).

📝 Η ΑΪΚ μπήκε με το… δεξί στη σε σεζόν, 2-0 στο Ορεμπρου όπου είθισται να περνάει νικηφόρα, κακή στο πρώτο και βελτιωμένη στο δεύτερο ημίχρονο, αμφίβολος ο μέσος Χουσεΐν.  Ακριβώς το αντίθετο από τη Νόρσεπινγκ δηλαδή, που νίκησε 2-1 με το… στανιό την Κάλμαρ ούσα αρκετά τυχερή και παίζοντας παθητικά. Πέντε αμφίβολοι στην ομάδα, οι τρεις εξ αυτών λογίζονται ως βασικοί.

🏟️ Στο 15-9-8 συνολικά η παράδοσή τους στο πρωτάθλημα, επιμέρους 8-5-3 στη Στοκχόλμη (μόνο δύο άσοι στα τελευταία έξι).

Netbet
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Δωρεάν συναλλαγές 
check_3c
Ειδικά & Ασιατικά Χάντικαπ
check_3c
Φιλικό mobile
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


🇪🇸 Εΐμπαρ – Αθλέτικ Μπιλμπάο, Primera Division, χωρίς κόσμο στο «Ιπουρούα».
Τοπικό ντέρμπι ελέω γειτνίασης, στη χώρα των Βάσκων, ωστόσο οι δύο σύλλογοι διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις. Και όχι μόνο, οι Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και Γκαΐθκα Γκαριτάνο βρίσκονται συχνά, εκτός… εργασίας και πίνουν, ως βλέπετε, τα κρασάκια τους.


Ο Γκαριτάνο της Αθλέτικ έπαιξε (1998-99) και προπόνησε (2012-15) την Εΐμπαρ, ο Μεντιλίμπαρ της Εΐμπαρ ξεκίνησε από την ακαδημία της Αθλέτικ (1979-82) και φόρεσε τη φανέλα της δις (1999-00 και 2005-06).

📝 Η Εΐμπαρ κατέβασε περίεργη, ανακατεμένη ενδεκάδα με τη Ρεάλ, έχασε 3-1 δεχόμενη τρία γκολ στο πρώτο, κατόπιν είχε φάσεις και δοκάρια. Πασχίζει για την παραμονή, έχει μια νίκη στα τελευταία οκτώ. Εξέτισε ο Αργεντινός χαφ Εσκαλάνδε, λείπει πάλι ο στόπερ Ράμις. Η Αθλέτικ έμεινε στο 1-1 υποδεχόμενη την Ατλέτικο, έβγαλε κούραση στο τέλος αλλά ήταν καλή για 45 λεπτά και αγχωμένη στην επανάληψη. Μόλις δύο διπλά στα τελευταία 16, ένα εξ αυτών επί της… γειτόνισσας Οσασούνα. Λείπει ο καλός μέσος Μπενιάτ

🏟️ Στο 1-4-6 η παράδοση συνολικά, επιμέρους 1-1-3 στο «Ιπουρούα». Για έκτη φορά παίζουν σε επίπεδο Primera και τα άλλα πέντε ήταν under 2,5!

🦊 Δυάδα. Η ΑΪΚ έδειξε πιο πειστική στην πρεμιέρα, αλλά θέλει και κάλυψη. Στο ισπανικό, κόντρα στην παράδοση περιμένω ματς με γκολ, επιλογή το ασιατικό over 2 με μονάδα σε ακριβώς δύο γκολ και πληρωμή σε 3+. Αξίζει, θαρρώ.

Δυάδα (απόδοσης 3.45) 🇸🇪 🇪🇸

⏩ 20:00 ΑΪΚ – Νόρσεπινγκ: 1 dnb 🦊 1.81. (Betshop)
⏩ 20:30 Εΐμπαρ – Αθλέτικ Μπιλμπάο: Over 2 ΑΗ 🦊 1.91. (Betshop)

Το πρώτο ματς... μ.Κ. και η παράδοση… 54 ετών


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Αστον Βίλα – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, «Βίλα Παρκ», Μπέρμιγχαμ για την Premier League.
Ιστορικό ματς, το πρώτο –χρονικά- μετά πανδημίας, χωρίς κόσμο φυσικά και, ως λένε, με ήχους από το… FIFA20 στην τηλεοπτική κάλυψη. Για να δούμε…


📝 Στη Βίλα έκανε μάλλον καλό η διακοπή, η οποία τη βρήκε κάτω από τη ζώνη και ένα σερί τεσσάρων ηττών, από τα δέκα ματς που μένουν δίνει τα έξι στο «Βίλα Παρκ», έχει λόγο να ελπίζει αλλά πρέπει να βελτιωθεί. Κομβική η επάνοδος του Σκωτσέζου χαφ ΜακΓκιν, έλειπε από τον Δεκέμβριο. Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ κάνει ονειρεμένη σεζόν, αν και νεοφώτιστη πάει για Ευρώπη. Καλοδουλεμένη, έπαιζε με αυτοπεποίθηση και έχοντας τόσο εξαιρετική παρουσία εκτός «Μπράμαλ Λέιν» (4-7-2, ήτοι οι 19 από τους 43 β. της, οι ήττες μόνο από Λίβερπουλ και Σίτι), όσο και τη δεύτερη καλύτερη άμυνα της κατηγορίας!

🏟️59-31-35 η παράδοσή τους συνολικά, επιμέρους 41-14-8 στο Μπέρμιγχαμ. Στις 29 Ιανουαρίου 1966 καταγράφηκε η τελευταία νίκη της Γιουνάιτεντ στο Μπέρμιγχαμ επί της Αστον Βίλα! Εκτοτε 7-5-0 στο πρωτάθλημα αλλά τον Ιανουάριο του ’14 τη νίκησε με 2-1 στο Κύπελλο.

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


🦊 Ό,τι και να γράψεις, ότι και να αναλύσεις, μετά από τόσο καιρό το να ποντάρεις βασίζεται καθαρά στην έμπνευση και στο ένστικτο – και στους αριθμούς. Το 2.30 του διπλού θα ήταν δίκαιο αν δεν είχαν σταματήσει καθόλου, μετά από τρεισήμισι μήνες όμως, όχι. Στατιστικά έχουν μπει στο τελευταίο 15λεπτο φέτος τα 22 από τα 90 γκολ των αγώνων της Βίλα (δεχόμενη τα 15/22) και τα 7 από τα 30 γκολ που έχει σημειώσει η Γιουνάιτεντ. Και δεν κακοπληρώνει…

Goalbetting 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

⏩ 20:00 Αστον Βίλα – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: Over 0,5 στο 75:00-λήξη 🦊 2.15. (Netbet)

Ο άθλος του Νότου, ο Μαραντόνα και ο Πλατινί


Τη δεκαετία του ’80 ο Ντιέγο Μαραντόνα ήταν αυτός που κατήργησε την καθεστηκυία τάξη στο calcio. Διότι, ως τότε, ήταν αδιανόητο μια ομάδα από τον Νότο να πάρει το πρωτάθλημα (γνωστή η αντιπαλότητα, από τη δεκαετία του ’20, με τον πλούσιο Βορρά – τα είχαμε αναφέρει και σε παλιότερο άρθρο). Και η Νάπολι τότε, κλήθηκε να τα βάλει όχι μόνο με τη Γιουβέντους του Μισέλ Πλατινί αλλά, ως είχε αναφέρει κάποτε η «Gazzetta dello Sport», τη μοναδική ομάδα που έχει κι ένα… Μουντιάλ στην τροπαιοθήκη της. Και ορθώς καθώς το 1982 οι «ατζούρι» έφτασαν στη Γη της Επαγγελίας με Τζοφ, Σιρέα, Καμπρίνι, Τζεντίλε, Ταρντέλι, Ρόσι, αλλά και Καούζιο που είχε φύγει μόλις πριν ένα χρόνο για την Ουντινέζε... Αυτήν την ομάδα, συν τους Πλατινί και Μπόνιεκ, ήξερε ότι θα έβρισκε απέναντι του ο Μαραντόνα όταν αποφάσιζε να υπογράψει στη Νάπολι το καλοκαίρι του ‘84, προκαλώντας ντελίριο στον νότο - και σοκ στους υπόλοιπους.


Βεβαίως, η εκκίνηση δεν ήταν εύκολη: οι «παρτενοπέι» τερμάτισαν στην 7η θέση στην πρώτη χρονιά του «Pibe de oro» και, στην 3η, την επόμενη. Και, το καλοκαίρι του ‘86 άλλαξα όλα. Κάνοντας… πράγματα και θαύματα στα γήπεδα του Μεξικού με την Αργεντινή στο Μουντιάλ, στον Μαραντόνα απέμενε να κάνει πρωταθλητές και τους υπόλοιπους δέκα που έμπαιναν μαζί του στο «Σαν Πάολο» και να δώσει για πρώτη φορά στα χρονικά το scudetto σε μια ομάδα του ιταλικού νότου.

Τα κατάφερε ως γνωστόν, την ημέρα που το Campionato απέκτησε ένα νέο ντέρμπι: 9 Νοεμβρίου 1986, στο ιστορικό «Κομουνάλε» του Τορίνο, το παλιό γήπεδο των «μπιανκονέρι» ενώπιον 60.000 τιφόζι και στο ντέρμπι κορυφής. Μετά τη λήξη του, ήταν το ντέρμπι βορρά και νότου στη χώρα. Ακόμη και σήμερα, κάτι μήνες πριν συμπληρωθούν 34 χρόνια, για τους Ναπολιτάνους είναι το ματς που σήμανε τη... la svolta. Ήτοι, το χρονικό εκείνο σημείο όπου όλα άλλαξαν.

«La presa di Torino»


Ενα χρόνο νωρίτερα, ξανά Νοέμβριος, το ’85 με τρομερή εκτέλεση φάουλ η Νάπολι είχε υποτάξει τη «βέκια σινιόρα» του Τζιοβάνι Τραπατόνι για πρώτη φορά μετά από εννέα χρόνια (και 16 αγώνες), στέλνοντας την πρώτη προειδοποίηση. Η αυτοκρατορία της Γιούβε κατέρρευσε ξανά χάρη στον Αργεντινό σκορπίζοντας… σιγή στο «Κομουνάλε». Ο Μίκαελ Λάουντρουπ στο 50’ ανοίγοντας το σκορ, προδιάθετε για άλλη μια συνηθισμένη Κυριακή για τη Γιούβε. Φευ…

Στο 73’ ο Φεράριο ισοφάρισε, στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Τζιορντάνο και στο 90’ ο Βολπετσίνα διαμόρφωσαν το ιστορικό Γιουβέντους – Νάπολι 1-3, με τον Μαραντόνα να μη σκοράρει αλλά να… οργιάζει στο γήπεδο. Εκείνο το ιστορικό 1-3, που εντέλει χάρισε στη Νάπολι τον τίτλο, έμεινε στην ιστορία ως «La presa di Torino» (σ.σ. σε ελεύθερη μετάφραση «η άλωση του Τορίνο») .

Εκτοτε, η Νάπολι δεν κοίταξε ποτέ ξανά πίσω, ενώ η Γιουβέντους περίμενε ως το 1994-95 για να ανακτήσει τα πρωτεία. Ενα ντέρμπι που ήταν, κατά πολλούς, μια φυσική… συνέχεια του Μουντιάλ του 1986, τότε που το άστρο του Μισέλ Πλατινί, ο οποίος είχε κάνει… παπάδες στο Euro ’84 οδηγώντας τη Γαλλία στον τίτλο, φαινόταν να δύει την ώρα που ο Μαραντόνα οδηγούσε την Αργεντινή στον παγκόσμιο θρόνο, στο Μεξικό. Η νυν… κόντρα Ρονάλντο – Μέσι είχε τότε, αναδείξει, νικητή τον Αργεντινό που χάρισε στη Νάπολι τη μεγαλύτερη χαρά της ιστορία της (με την πρώτη νίκη στο Τορίνο ύστερα από 29 ολόκληρα χρόνια) ενώ ο Γάλλος αποσύρθηκε στο τέλος της σεζόν, αν και μόλις 32 ετών…

Για τον… πρώτο τίτλο Γκατούζο και, εντός Ιταλίας, Σάρι


🇮🇹 🏆 Νάπολι – Γιουβέντους, τελικός Coppa Italia στο ουδέτερο «Ολίμπικο» της Ρώμης, νοκ άουτ και (για φέτος) χωρίς παράταση. Κεκλεισμένων φυσικά. Ματς με αρκετό… παρασκήνιο βέβαια μιας και ο άλλοτε τεχνικός της Νάπολι (2015-18) Μαουρίτσιο Σάρι είναι και… οπαδός της, ενώ ο Τζενάρο Γκατούζο των «παρτονοπέι» είναι, ως κάποτε ηγέτης της, οπαδός της Μίλαν!


🔵 Το κίνητρο είναι μεγαλύτερο για τη Νάπολι καθώς, αν πάρει το Κύπελλο, βγαίνει και στην Ευρώπη, έχοντας 5/9 νικηφόρους τελικούς Coppa Italia. Πλήγμα η απουσία του τιμωρημένου κίπερ Οσπίνα, που ήταν εξαιρετικός στο 1-1 με την Ιντερ, εκτός ξανά ο Μανωλάς. Στο ίδιο σχήμα ο Γκατούζο (που διεκδικεί τον πρώτο τίτλο της προπονητικής του καριέρας!), με τον Μέρτενς σε ρόλο «ψευτοεννιαριού» και τους Πολιτάνο και Ινσίνιε στα άκρα.

⚫⚪Η Γιουβέντους πάει για το νταμπλ, δεν ήταν καλή στον ημιτελικό με τη Μίλαν (0-0) έχοντας χαμένο πέναλτι με τον Ρονάλντο και παίζοντας για ώρα με παίκτη παραπάνω. Σε 19 τελικούς (διπλούς, ως παλιά, ή μονούς) η Γιουβέντους έχει 12 τρόπαια και τέσσερα συνεχόμενα (2015-18). Με Κεντίρα αντί Πιάνιτς στον άξονα και Κουαδράδο αντί Ντόουγκλας Κόστα η Γιούβε, ερώτημα αν ο Ρονάλντο παίξει ξανά ως φορ ή το κάνει εναλλάξε με τον Ντιμπάλα, κατά 70% εξ νέου εκτός ο κομβικός μέσος Ράμσεϊ. Για τον πρώτο τίτλο… στην Ιταλία ο Σάρι, τον Δεκέμβριο πάντως στο Σούπερ Καπ απέτυχε (3-1 από τη Λάτσιο). Και, αν λέει κάτι, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ουδέποτε στην καριέρα του έχασε δύο διαδοχικούς τελικούς (έχει 21/31 τίτλους).


🏟️ Άλλη μια φορά αντάμωσαν σε τελικό, το 2012 ξανά στο «Ολίμπικο» και η Νάπολι του Βάλτερ Ματζάρι είχε νικήσει με 2-0 με γκολ του Καβάνι στο 63’ με πέναλτι και του Χάμσικ στο 83’. Φέτος, στη Serie Α: 4-3 στο Τορίνο (31/8) και 2-1 στη Νάπολι (26/1).

🏟️ 10-2-5 στα τελευταία 17 για τη Γιούβε, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, μια από τις δύο ισοπαλίες ξανά σε τελικό, του Supercoppa 2014 (2-2).

🦊 Δύσκολα νικάς συνέχεια σε τελικούς, και η Γιούβε ήδη τρέχει… 4άρι σερί. Περίεργο ματς, ειδικά όταν λείπει η παράταση ενίοτε σε κάνει να επαναπαύεσαι, η Γιουβέντους ήταν μετριότατη με τη Μίλαν, η Νάπολι έχει ενθουσιασμό (αλλά και πολλά κενά διαστήματα στο παιχνίδι της). Από το 2008 που καθιερώθηκαν μονοί οι τελικοί του Coppa Italia, 1/11 κρίθηκε στα πέναλτι (Λάτσιο – Σαμπντόρια το ’09) και 2/11 στην παράταση, η οποία λείπει απόψε. Από ένστικτο, πήρα την κατάκτηση της Γιουβέντους στα πέναλτι (ξέρω ξέρω, τόσο αχώνευτη είναι…).

Fun bet 🇮🇹

⏩ 22:00 Νάπολι – Γιουβέντους: Κατάκτηση Γιούβε στα πέναλτι 🦊 6.00. (Novibet)

Αήττητος ως γηπεδούχος ο Πεπ με την Αρσεναλ…


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Σίτι – Αρσεναλ,  «Ετιχαντ», Μάντσεστερ για την Premier League. Χωρίς κόσμο.
Πρόκειται για το ματς που είχε αναβληθεί τότε που είχε γνωστό ότι είχε προσβληθεί από κορωνοϊό ο… Βαγγέλης Μαρινάκης λόγω του πρόσφατου ματς με τον Ολυμπιακό. Και πρόκειται φυσικά για το πρώτο ματς ανάμεσα στον τέως βοηθό του Πεπ Γκουρδιόλα στη Σίτι, Μίκελ Αρτέτα, που από τον Δεκέμβριο ανέλαβε την Αρσεναλ…


📝 Η Σίτι ήταν κάκιστη φέτος στο πρωτάθλημα, για τα… κυβικά της, έχασε εύκολα τον τίτλο από τη Λίβερπουλ αλλά πήρε ήδη το Λιγκ Καπ, είναι… καβάλα στο άλογο με τη Ρεάλ στο Champions League (2-1 στη Μαδρίτη, στο πρώτο) και είναι και στους «8» του Κυπέλλου. Πλήρης μιας και ανέκαμψαν Λαπόρτ και Σανέ, 7-1-1 στα τελευταία 10 εντός. Η Αρσεναλ διάγει μια δύσκολη σεζόν, επί Αρτέτα δεν βελτιώθηκε και πολύ, εμφανώς στόχος είναι η επόμενη σεζόν (με αρκετές μεταγραφές…). Αήττητη στα τελευταία επτά εκτός, αλλά με έξι ισοπαλίες (!), το 4-4-0 είναι το καλύτερο φετινό της σερί ανεξαρτήτως έδρας.

🏟️ Στο 44-42-83 υπέρ της Αρσεναλ η παράδοση συνολικά, πέντε σερί νίκες η Σίτι και αήττητο από τον Δεκέμβριο του ’15 (2-1 στο Λονδίνο με Γουόλκοτ και Ζιρού, είχε μειώσει ο Γιαγιά Τουρέ), 6-2-0 έκτοτε. Επιμέρους, 30-21-33 στο Μάντσεστερ με μόνο ένα διπλό στα τελευταία οκτώ.
🏟️ Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν έχει ηττηθεί ποτέ ως γηπεδούχος από την Αρσεναλ (6-1-).

🦊 Η Αρσεναλ δεν σκοράρει νωρίς, δεν έχει βάλει γκολ στο πρώτο 15λεπτο των τελευταίων 9 αγώνων της και συνολικά έχει βάλει στο πρώτο ημίχρονο των 42% των γκολ της (17/40) αλλά έχει δεχθεί το 56% (20/36). Για τη Σίτι είναι περίπου μοιρασμένα τα εν λόγω stats σε πρώτο και δεύτερο 45λεπτο. Στα ματς μεταξύ των top ομάδων, συχνά μπαίνουν (τουλάχιστον) δύο ως την ανάπαυλα, για Σίτι και Αρσεναλ συνέβη σχεδόν στα μισά από τα τελευταία τους. Αρα…;

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ