foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ124
ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Ιταλία, Serie B: Restart 2020

Αφιερώματα | 16 Ιουν 2020 15:17
Ιταλία-Serie-B-Preview-σεζόν-2019-20.jpg

Πριν από λίγες εβδομάδες η επανέναρξη της Serie B συγκέντρωνε ελάχιστες πιθανότητες. Ωστόσο οι ποδοσφαιρικές Αρχές και το ιταλικό Κράτος συμφώνησαν πως είναι σημαντικό για πολλούς λόγους να ολοκληρωθεί κανονικά η σεζόν. Ιδιαίτερα από τη στιγμή που τα κρούσματα του κορωνοϊού είναι συνεχώς σε πτωτική τάση στην Ιταλία και ταυτόχρονα αντιμετωπίστηκαν έγκαιρα και σωστά όλα όσα που εμφανίστηκαν σε διάφορους συλλόγους.

Δεν αλλάζει λοιπόν κάτι σε σύγκριση με την αρχική προκήρυξη του πρωταθλήματος. Οι δύο πρώτες ομάδες θα ανέβουν απευθείας στην Serie A και θα διεξαχθούν play offs απ' όπου θα προκύψει και το τρίτο εισιτήριο ανόδου. Αντίστοιχα, οι τρεις τελευταίες ομάδες του πίνακα θα υποβιβαστούν στην Serie C και θα υπάρξουν play offs παραμονής ανάμεσα στην 16η και την 17η. Το πρωτάθλημα ξεκινά την Τετάρτη, με την εξ αναβολής αναμέτρηση Άσκολι - Κρεμονέζε και η κανονική διάρκεια ολοκληρώνεται στις 31 Ιουλίου. Οι αγώνες θα είναι κεκλεισμένων των θυρών, τουλάχιστον μέχρι τον Ιούλιο, ενώ θα επιτρέπονται 5 αλλαγές.

Οι ομάδες της Serie Β


Μπενεβέντο

Με την πορεία που έχει πραγματοποιήσει φέτος θα ήταν σκάνδαλο αν δεν της επιτρεπόταν η άνοδος. Οι «μάγοι» έχουν δημιουργήσει διαφορά 22 βαθμών από την 3η θέση και απομένει μόνο η μαθηματική επιβεβαίωση της ανόδου αλλά και του τίτλου στην Serie B.

Κροτόνε

Πέρυσι έσωσε τα χειρότερα στο τέλος, φέτος παρουσιάζεται ανταγωνιστική ως προς την άνοδο. Ο Στρόπα ξεκίνησε στον πάγκο της, απολύθηκε και επέστρεψε τον Δεκέμβριο ώστε να ολοκληρώσει το έργο του. Με τα ονόματα που διαθέτει σε μεσαία και επιθετική γραμμή είναι λογικό να αποτελεί εκ των φαβορί για άνοδο.

Φροζινόνε

Για πολλούς είναι αυτή που θα τερματίσει τελικά στην δεύτερη θέση και η ανάλυση του σκεπτικού τους έχει βάση. Με τον Νέστα στον πάγκο και αρκετούς ποδοσφαιριστές με εμπειρία στην Serie A έχει όλα τα φόντα για να τα καταφέρει. Ξεκίνησε μουδιασμένα αλλά στην συνέχεια έτρεξε μεγάλο αήττητο σερί.

Πορντενόνε

Η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Στην παρθενική συμμετοχή της στην κατηγορία και παρότι χρησιμοποιεί ως έδρα την «Dacia Arena» της Ουντινέζε, έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις της, κυρίως ως γηπεδούχος. Εδώ που έχει φτάσει δικαιούται να κάνει όνειρα.


 

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ





 

Σπέτσια

Είχε απογοητευτικό ξεκίνημα στην σεζόν αλλά η διοίκηση στήριξε τον προπονητή Ιταλιάνο και δικαιώθηκε. Από τα τέλη Νοεμβρίου και μετά έδειξε τα δόντια της και πλέον θεωρείται από τα φαβορί για μία θέση στα play offs ανόδου.

Τσιταντέλα

Η περσινή φιναλίστ των play offs ανόδου έχει και φέτος συγκεκριμένο πλάνο στο παιχνίδι της. Ο Βεντουράτο διαχειρίζεται και φέτος με επιτυχία ένα νεανικό ρόστερ και αν καταφέρει να αξιοποιήσει περισσότερο τον παράγοντα έδρα, θα έχει και περισσότερες πιθανότητες για μία θέση στην πρώτη οκτάδα.

Σαλερνιτάνα

Από την αρχή της σεζόν γίνεται λόγος για την φετινή πορεία της. Η παρουσία του Βεντούρα στην τεχνική ηγεσία, έμπειροι επιθετικοί και ένα απαιτητικό κοινό συνθέτουν ένα τρίπτυχο που υπόσχεται αλλά δεν εξασφαλίζει επιτυχία. Στερείται σταθερότητας στην απόδοσή της μέχρι στιγμής.

Κιέβο

Η πρώτη σεζόν στην Serie B έπειτα από πολυετή παρουσία στην πρώτη κατηγορία είναι δύσκολη για τον σύλλογο της Βερόνα. Ο Μαρκολίνι χρεώθηκε την αρνητική εικόνα και αντικαταστάθηκε από τον Αλιέτι τον Μάρτιο. Οι δυνατότητές της είναι σίγουρα για οκτάδα αλλά χρειάζεται μεγάλη βελτίωση.

Διάβασες το αφιέρωμα για την Serie A;

Έμπολι

Πρώτο φαβορί για άνοδο πριν την έναρξη της σεζόν αλλά στην πορεία τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά. Πέρασε το μεγαλύτερο κομμάτι της φετινής αγωνιστικής περιόδου στα χαμηλά πατώματα της βαθμολογίας και έχει χρειαστεί διπλή αλλαγή προπονητή για να βρει τον καλό εαυτό της. Βελτιωμένη με τον Μαρίνο στον πάγκο της αλλά έχει πολλά ακόμα να αποδείξει.

Βίρτους Εντέλα

Είναι η μόνη ομάδα που προήλθε από την Serie C και δεν δίστασε να θέσει εξ αρχής ως στόχο την συμμετοχή στα play offs ανόδου. Όταν η άμυνά της δουλεύει σωστά, τότε δείχνει ικανή να κερδίσει ακόμα και τις ισχυρές ομάδες της κατηγορίας. Έχει ωστόσο και περιόδους που τα πράγματα δεν κυλάνε όπως θέλει και δεν φαίνεται να υπάρχει «plan Β» στο παιχνίδι της.

Πίζα

Από την στιγμή που έχει θέσει ως μοναδικό στόχο την παραμονή, η έως τώρα πορεία της κρίνεται ικανοποιητική. Αν μάλιστα δεν είχε χάσει για αρκετές αγωνιστικές λόγω τραυματισμού τον επιθετικό Μαρκόνι, ίσως να είχε περισσότερους βαθμούς και να ένιωθε πιο άνετη.

Περούτζια

Διοίκηση και φίλαθλοι δεν αποδέχονται ότι η παραμονή στην κατηγορία είναι αρκετή. Θέλουν play offs αλλά για να συμβεί κάτι τέτοιο απαιτείται μεγαλύτερη διάρκεια στην απόδοσή της. Ο Κόσμι ήρθε τον Ιανουάριο έχοντας την εμπειρία για να υλοποιήσει τον στόχο, αλλά η ομάδα εξακολουθεί να εξαρτάται εν πολλοίς από τις διαθέσεις του επιθετικού Ιεμέλο.


 

Netbet
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Δωρεάν συναλλαγές 
check_3c
Ειδικά & Ασιατικά Χάντικαπ
check_3c
Φιλικό mobile
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ





 

Γιούβε Στάμπια

Από τα μέσα Δεκεμβρίου και μετά βρήκε ρυθμό, απέκτησε αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι της και δείχνει ικανή να πετύχει τον στόχο της παραμονής. Ποντάρει πολλά στην έδρα της, όπου έχει πανηγυρίσει τις οκτώ από τις δέκα συνολικά νίκες.

Πεσκάρα

Δεν εξελίσσεται καλά η σεζόν για τα «δελφίνια» και επειδή υπάρχουν αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές στο ρόστερ, δεν αποκλείεται να μπλέξουν στο τέλος. Η Πεσκάρα έχει ως δικαιολογία ότι το ιατρικό δελτίο ήταν σταθερά γεμάτο από την αρχή της σεζόν. Από τον Ιανουάριο και μετά συνεχίζει με τον Λεγκροτάλιε στον πάγκο της.

Άσκολι

Η διοίκηση αποφάσισε μεσούσης της περιόδου να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ και το ρίσκο αυτό δεν έχει αποδώσει. Με τον Ζανέτι τουλάχιστον είχε μία σταθερότητα στην απόδοσή της. Το πείραμα με τον Στελόνε απέτυχε και συνεχίζει με τον Γκιγιέρμο Αμπασκάλ, ο οποίος προέρχεται από τις Ακαδημίες και είχε αναλάβει και νωρίτερα ως υπηρεσιακός.

Βενέτσια

Έχει αποδεχθεί ότι το καλύτερο που μπορεί να κάνει φέτος είναι να παραμείνει στην κατηγορία. Είναι αναγκαίο να βελτιώσει την εντός έδρας συμπεριφορά της διότι οι δύο μόλις νίκες έως τώρα αποτελούν βασική αιτία της μικρής βαθμολογικής συγκομιδής.


 

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


 

Κρεμονέζε

Η μεγάλη απογοήτευση της φετινής σεζόν. Ομάδα που ξεκίνησε με φιλοδοξίες ανόδου και βρίσκεται σταθερά στις επικίνδυνες θέσεις. Ο Μπιζόλι ανέλαβε τον Μάρτιο σε μία ύστατη προσπάθεια να αλλάξει η κατάσταση. Το διπλό επί της Φροζινόνε πριν την διακοπή ήταν ένα σημάδι ανάκαμψης.

Τράπανι

Εξ αρχής υπολογίζεται ως μία από τις ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή. Το παλεύουν λοιπόν οι Σικελοί αλλά σε πολλούς αγώνες είναι αδύνατο να κρύψουν τις αδυναμίες τους. Πριν από την διακοπή πάντως έτρεξαν αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών και ο Καστόρι που ανέλαβε τον Δεκέμβριο πιστεύει ότι η ομάδα του θα τα καταφέρει. Πριν από λίγες ημέρες, ωστόσο, της αφαιρέθηκε ένας βαθμός για οικονομικές παρατυπίες.

Κοζέντσα

Της λείπουν φέτος οι οριακές νίκες που της είχαν χαρίσει την παραμονή την περσινή σεζόν. Υπάρχει πρόβλημα στο σκοράρισμα και ο Πιλόν ήρθε τον Φεβρουάριο με στόχο να τονώσει το επιθετικό πνεύμα της ομάδας. Αποφάσισε ωστόσο να φύγει στην διάρκεια της διακοπής για προσωπικούς λόγους. Δεν είναι απίθανο να σωθεί αλλά στην παρούσα φάση οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της. Θέση πρώτου προπονητή ανέλαβε ο, μέχρι πρότινος βοηθός, Ρομπέρτο Οκιούτσι.

Λιβόρνο

Κλασική περίπτωση βλάβης, για να δανειστώ και τον τίτλο από την γνωστή ελληνική κωμική ταινία. Όλα στραβά από το ξεκίνημα της σεζόν και μοιάζει να μην υπάρχει γυρισμός. Το απρόβλεπτο της διακοπής ίσως και να την ευνοήσει. Ο Μπρέντα ξεκίνησε την σεζόν στον πάγκο, απομακρύνθηκε, επέστρεψε τον Φεβρουάριο, απολύθηκε ξανά στην διάρκεια της διακοπής και πλέον ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του ο πρώην ποδοσφαιριστής της Λιβόρνο, Αντόνιο Φιλιπίνι.

Τι κρατάμε

Η Μπενεβέντο λοιπόν έχει ουσιαστικά καθαρίσει άνοδο και πρώτη θέση. Για την δεύτερη θέση περιμένουμε να γίνει μάχη ανάμεσα σε Κροτόνε και Φροζινόνε αλλά θα μπορούσε να την διεκδικήσει και η Έμπολι, που διαθέτει πολύ μεγάλη ποιότητα. Οι τρεις ομάδες που βρίσκονται αυτήν την στιγμή στην ζώνη του υποβιβασμού είναι και τα φαβορί να αποχαιρετήσουν την κατηγορία, ενώ θα κινδυνεύσουν επίσης αν δεν βελτιωθούν οι Πεσκάρα και Βενέτσια. Κρεμονέζε. Περούτζια και Κιέβο είναι ομάδες με καλό ρόστερ και θεωρητικά μόνο καλύτερα μπορούν να τα πάνε στην συνέχεια.

Επιμέλεια: Λάμπρος Λυριτζής

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

 

 

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ