foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ72
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Ιταλία, Serie A: Restart 2020

Αφιερώματα | 15 Ιουν 2020 17:31
Ιταλία-Serie-A-Preview-σεζόν-2019-20.jpg

Η Ιταλία ήταν από τις χώρες που χτυπήθηκε πολύ άσχημα από τον κορωνοϊό. Χιλιάδες άνθρωποι έχασαν την ζωή τους και όπως ήταν απόλυτα λογικό υπήρξε διακοπή κάθε αθλητικής δραστηριότητας. Για μεγάλο διάστημα μάλιστα συζητήθηκε το ενδεχόμενο ολοκλήρωσης της Serie A χωρίς την διεξαγωγή των εναπομεινασών αγωνιστικών, αλλά τελικά πάρθηκε η απόφαση να δοθεί κανονικά συνέχεια. Σχεδόν όλες οι ομάδες του ιταλικού Βορρά είχαν λιγότερα ή περισσότερα κρούσματα του ιού αλλά όλες οι περιπτώσεις αντιμετωπίστηκαν θετικά.

Δεν άλλαξε κάτι όσον αφορά στην αρχική προκήρυξη του πρωταθλήματος. Οι τέσσερις πρώτες ομάδες της βαθμολογίας παίρνουν το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου. Η 5η και η 6η του πίνακα οδηγούνται στο Γιουρόπα Λιγκ. Οι ομάδες που θα τερματίσουν στις τρεις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα θα υποβιβαστούν στην Serie B. Οι περισσότερες ομάδες έχουν να δώσουν ακόμα 12 αγώνες ενώ υπάρχουν και κάποιες που χρωστούν έναν ακόμα. Η επανέναρξη έχει οριστεί για το Σάββατο 20 Ιουνίου και το πρώτο παιχνίδι είναι αυτό ανάμεσα στην Τορίνο και την Πάρμα. Η ολοκλήρωση της σεζόν είναι σχεδιασμένη για τις 2 Αυγούστου.

Πολύ σημαντική αλλαγή στο ιατρικό πρωτόκολλο τις τελευταίες ώρες. Συγκεκριμένα αποφασίστηκε να τίθεται σε προσωπική καραντίνα 14 ημερών οποιοδήποτε μέλος της ομάδας βρεθεί θετικό σε κορωνοϊό και όχι όλη η ομάδα, όπως αρχικά είχε ζητηθεί. Η εξέλιξη αυτή δίνει την δυνατότητα ολοκλήρωσης της σεζόν στις ημερομηνίες που έχει επιλέξει η διοργανώτρια αρχή. Οι αγώνες θα είναι κεκλεισμένων των θυρών, τουλάχιστον μέχρι τον Ιούλιο, ενώ θα επιτρέπονται 5 αλλαγές.

Οι ομάδες της Serie A


Γιουβέντους
Η μόνιμη πρωταθλήτρια των τελευταίων ετών έχει και φέτος τον πρώτο λόγο. Βρίσκεται στην πρώτη θέση αλλά έχει μία αναπάντεχη ανταγωνίστρια για τον τίτλο, την Λάτσιο. Τις δύο ομάδες χωρίζει μόλις ένας βαθμός και η μάχη αναμένεται συναρπαστική. Προκρίθηκε επίσης στον τελικό του Κυπέλλου και ταυτόχρονα καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Λιόν στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας ηττηθεί με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι στην Γαλλία. Μόνιμη η κουβέντα γύρω από τον βαθμό επιρροής του Σάρι στο παιχνίδι της.

Λάτσιο

Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι είχε θέσει ως αρχικό στόχο στο ξεκίνημα της σεζόν την συμμετοχή στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Πρακτικά αυτό έχει ήδη επιτευχθεί και πλέον ορέγεται την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ούσα σε απόσταση αναπνοής από την Γιουβέντους. Τρέχει μάλιστα τρομερό αήττητο σερί 21 αγώνων, με 17 νίκες σε αυτό το διάστημα!

Ίντερ

Πριν την διακοπή ηττήθηκε με 2-0 από την Γιουβέντους στο Τορίνο και ουσιαστικά έχασε τις περισσότερες πιθανότητες διεκδίκησης του τίτλου. Οι «νερατζούρι», πάντως, είναι μία ομάδα που χτίζεται ώστε να πρωταγωνιστήσει τις επόμενες σεζόν. Με τον Αντόνιο Κόντε στο τιμόνι της και την διοίκηση να ενισχύει συνεχώς το ρόστερ, οι τίτλοι θα έρθουν αργά ή γρήγορα. Στο Γιουρόπα Λιγκ αντιμετωπίζει την Χετάφε για την φάση των «16». Στο Κύπελλο αποκλείστηκε πριν από λίγες ημέρες από την Νάπολι στα ημιτελικά.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Αταλάντα

Αν η περσινή πορεία αποτέλεσε μία ευχάριστη έκπληξη, φέτος πιστοποιεί τα εντυπωσιακά άλματα προόδου που έχει κάνει υπό τις οδηγίες του Γκασπερίνι. Η πιο θεαματική ομάδα της κατηγορίας έχει αποκτήσει μικρό προβάδισμα για συμμετοχή και στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Στην παρούσα κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση έχει μάλιστα ήδη προκριθεί στα προημιτελικά.

Ρόμα

Ο Πάουλο Φονσέκα έχει φέρει κάτι καινούριο στο στυλ των «τζιαλορόσι» αλλά χρειάζεται χρόνο και σίγουρα μεγαλύτερη ενίσχυση στο ρόστερ ώστε να είναι πιο ανταγωνιστική για την πρώτη τετράδα. Η ήττα από την Αταλάντα στα μέσα Φεβρουαρίου την έχει ρίξει στην 5η θέση και φυσικά ο στόχος είναι η συμμετοχή στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν θα θεωρηθεί πάντως καταστροφή, υπό την προϋπόθεση βέβαια να μην χάσει και το εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ. Στους «16» της φετινής διοργάνωσης θα αντιμετωπίσει την Σεβίγια.

Νάπολι

Η μεγαλύτερη απογοήτευση του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής. Όχι μόνο δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστική ως προς τον τίτλο αλλά πλέον δίνει μάχη και για μία θέση στο επόμενο Γιουρόπα Λιγκ. Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του Αντσελότι με τον Γκατούζο δεν έχει φέρει κάποια θεαματική αλλαγή. Σημαντικό πρόβλημα το ψυχολογικό αλλά και οι τεταμένες σχέσεις πολλών παικτών με την διοίκηση και φυσικά με τους απαιτητικούς οπαδούς των «παρτενοπέι». Στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ ήρθε ισόπαλη 1-1 στο «Σαν Πάολο» με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα. Την προηγούμενη Τετάρτη πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει την Γιουβέντους.

Μίλαν

Ακόμα μία σεζόν στην μετριότητα για την πάλαι ποτέ πανίσχυρη Μίλαν. Ούτε η έλευση του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς κατάφερε να της δώσει σημαντική ώθηση. Ο Τζαμπάολο εκδιώχθηκε νωρίς, ο Πιόλι το παλεύει αλλά θαύματα δεν γίνονται με αυτό το ρόστερ. Υπάρχει γκρίνια για τις μειώσεις στα συμβόλαια των παικτών. Παρ' όλα αυτά θα θεωρηθεί μεγάλη αποτυχία αν δεν εξασφαλίσει μία θέση στο επόμενο Γιουρόπα Λιγκ, αλλά θα πρέπει να δώσει μάχη για να τα καταφέρει, καθώς αποκλείστηκε και στο Κύπελλο από τη Γιουβέντους.

Netbet
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Δωρεάν συναλλαγές 
check_3c
Ειδικά & Ασιατικά Χάντικαπ
check_3c
Φιλικό mobile
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Βερόνα

Σταθερή από το ξεκίνημα και με πολλά θετικά αποτελέσματα στον δεύτερο γύρο έκανε πολλούς να αναρωτιούνται «που το πάει φέτος η Βερόνα;»... Το σίγουρο είναι ότι έχει αποκτήσει πολύ σημαντικό προβάδισμα για την παραμονή και αν η διακοπή δεν την έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό, τότε ίσως παραμείνει ανταγωνιστική στην μάχη για ένα εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ.

Πάρμα

Αναμενόμενη η φετινή πορεία της. Δεν είναι ομάδα που θα κινδυνεύσει με υποβιβασμό αλλά επίσης υπάρχει ταβάνι στις φιλοδοξίες, παρά το γεγονός πως η έως τώρα συγκομιδή της κάνει εφικτή την διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Κουλουσέβσκι και Ζερβίνιο αποτελούν μόνιμο κίνδυνο για τις αντίπαλες άμυνες, αλλά για την νέα σεζόν θα πρέπει να ψάξει και να βρει νέους «ήρωες».

Μπολόνια

Η φετινή σεζόν σημαδεύτηκε από το σοβαρό πρόβλημα υγείας του Σίνισα Μιχάιλοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός πέρασε μεγάλο διάστημα εντός της κλινικής και σίγουρα η απουσία του από τον πάγκο επηρέασε την εικόνα της ομάδας σε κάποια παιχνίδια. Ασταθής από αγώνα σε αγώνα, ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο. Πιθανότατα θα εξελιχθεί σύντομα σε μία από τις αδιάφορες βαθμολογικά.

Σασουόλο

Στην δεύτερη σεζόν του Ντε Τσέρμπι στον πάγκο της έχει αποκτήσει πλήρως την ταυτότητα του Ιταλού ταλαντούχου προπονητή. Προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας και όχι να χαλάσει το παιχνίδι του αντιπάλου. Άλλοτε τα καταφέρνει, άλλοτε όχι. Δεν αποκλείεται να μετατραπεί στις τελευταίες αγωνιστικές σε διεκδικήτρια ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου αλλά οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της. Εντυπωσιακή σεζόν πραγματοποιεί ο Ιβοριανός μεσοεπιθετικός Μπογκά.

Κάλιαρι

Ήταν η ευχάριστη έκπληξη του πρώτου γύρου, όταν και είχε μονιμοποιηθεί στις ευρωπαϊκές θέσεις. Ξεφούσκωσε στον δεύτερο γύρο και πριν την διακοπή έτρεχε αρνητικό σερί έντεκα αγωνιστικών δίχως νίκη. Στην διάρκεια της διακοπής η διοίκηση αποφάσισε την λύση της συνεργασίας με τον Ρολάντο Μάραν και την αντικατάστασή του με τον Βάλτερ Τζένγκα. Τα φώτα φέτος έχουν πέσει δικαιολογημένα πάνω στον Βέλγο μεσοεπιθετικό Ναϊνγκολάν, για το μέλλον του οποίου ήδη γίνεται έντονη συζήτηση.

Φιορεντίνα

Η φετινή σεζόν θα έπρεπε να είναι διαφορετική από την σχεδόν καταστροφική περσινή αλλά δεν είναι. Η εμμονή της διοίκησης στον Μοντέλα είχε ως συνέπεια έναν κάκιστο πρώτο γύρο. Η έλευση του Ιακίνι στην τεχνική ηγεσία βελτίωσε κάπως την κατάσταση αλλά ήταν ήδη αργά για φιλοδοξίες. Πλέον καλείται να σώσει την χρονιά και να μην μπλέξει και πάλι σε περιπέτειες. Λογικά θα τα καταφέρει αφού υπάρχει μεγάλη ποιότητα στο ρόστερ της.

Ουντινέζε

Με σύμμαχο την έδρα και φέτος προσπαθεί να εξασφαλίσει μία άνετη παραμονή. Ο Τούντορ απομακρύνθηκε νωρίς, ο Λούκα Γκότι ανέλαβε αρχικά ως υπηρεσιακός τεχνικός αλλά τελικά μονιμοποιήθηκε. Πριν από τη διακοπή μετρούσε τέσσερις διαδοχικές ισοπαλίες που της έχουν δώσει ένα πολύ μικρό πλεονέκτημα στην μάχη της παραμονής. Θα έχει άγχος η συνέχεια...

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Τορίνο

Απογοητευτική σεζόν έως τώρα και με τον κίνδυνο να εξελιχθεί σε καταστροφική. Ο κάκιστος δεύτερος γύρος είχε ως συνέπεια την λύση της συνεργασίας με τον Ματζάρι. Στην θέση του ήρθε ο Μορένο Λόνγκο, ο οποίος ωστόσο αγνοεί ακόμα την νίκη στον πάγκο της «γκρανάτα». Για την ακρίβεια η Τορίνο μετρούσε έξι διαδοχικές ήττες πριν από τη διακοπή και από εκεί που είχε φιλοδοξίες για Ευρώπη, πλέον φοβάται για την παραμονή.

Σαμπντόρια

Θα ήταν αδύνατο για τον 37χρονο Κουαλιαρέλα να επαναλάβει την περσινή μαγική σεζόν. Δίχως τα πολλά γκολ του Ιταλού επιθετικού οι «μπλουτσερκάτι» αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα στο σκοράρισμα και βρίσκονται σταθερά κοντά ή και εντός της επικίνδυνης ζώνης. Το πείραμα με τον Ντι Φραντσέσκο απέτυχε και ο Κλαούντιο Ρανιέρι ήρθε για να σώσει την σεζόν. Και είναι πολύ πιθανό να τα καταφέρει χάρη στην εμπειρία του.

Τζένοα

Πέρυσι σώθηκε την τελευταία αγωνιστική. Φέτος οδεύει σε ανάλογο σενάριο. Πάντως, χάρη σε τρεις νίκες στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές πριν από τη διακοπή είχε καταφέρει να ανασάνει βαθμολογικά. Σαφώς πιο μαχητική και περισσότερο ανταγωνιστική από τον Δεκέμβριο και μετά όταν ο Νικόλα αντικατέστησε τον Τιάγκο Μότα, ο οποίος είχε με την σειρά του αντικαταστήσει τον Αντρεατσόλι.

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λέτσε

Εξ αρχής γνωρίζει ότι θα πρέπει να παλέψει για την παραμονή. Και αν μη τι άλλο παλεύει... Ο Λιβεράνι δεν φοβάται να δίνει εντολές για επιθετική τακτική σε κάθε αγώνα. Έχει ήδη κάνει τις εκπλήξεις της, έχει φάει τα «χαστούκια» της και αν πρέπει να βελτιώσει οπωσδήποτε κάτι, ώστε να παραμείνει στην κατηγορία, είναι η εντός έδρας συμπεριφορά της.

ΣΠΑΛ

Η φετινή σεζόν μοιάζει με το πλήρωμα του χρόνου για τον σύλλογο της Φεράρα. Η διοίκηση αναγκάστηκε τον Φεβρουάριο να λύσει την συνεργασία με τον Ζέμπλιτσι, τον άνθρωπο που την οδήγησε σε διαδοχικές ανόδους από τον Δεκέμβριο του 2014, όταν και είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία. Ο Ντι Μπιάτζο κλήθηκε για να ανατρέψει την κατάσταση. Το διπλό επί της Πάρμα πριν την διακοπή αποτέλεσε φιλί ζωής, αλλά ακόμα θεωρείται εκ των φαβορί για υποβιβασμό.

Μπρέσια

Θεωρητικά ήταν η νεοφώτιστη που είχε τις δυνατότητες βάσει ρόστερ να πραγματοποιήσει την καλύτερη πορεία. Φρόντισε να διαψεύσει αυτό το σενάριο και με 16 βαθμούς έπειτα από 26 αγώνες έχει μετατραπεί στο πρώτο φαβορί για υποβιβασμό. Ο Λόπεζ αντικατέστησε τον Κορίνι, ο οποίος είχε ξεκινήσει στον πάγκο, αντικαταστάθηκε προσωρινά από τον Γκρόσο, προτού προσληφθεί και απολυθεί εκ νέου. Χάος! Και μέσα σε όλα αυτά ψάχνει να βρει άκρη με τον ιδιόρρυθμο Μπαλοτέλι...

Τι παίζουμε


Έτσι όπως έχει εξελιχθεί η κατάσταση μέχρι στιγμής, αξίζει το ρίσκο στην Λάτσιο ως πρωταθλήτρια της φετινής Serie σε απόδοση 3.50. Η Ίντερ πολύ δύσκολα θα ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και η Γιουβέντους παραμένει φυσικά το φαβορί. Όσον αφορά στον υποβιβασμό, Μπρέσια και ΣΠΑΛ δεν γλιτώνουν.

Αν τα καταφέρει η Λέτσε, τότε δεν αποκλείεται να μπλέξει σοβαρά η Τορίνο που είχε πολλά εσωτερικά προβλήματα πριν από την διακοπή. Στο 10.00 τιμάται το ενδεχόμενο αυτό.
Για τον πρώτο σκόρερ ο Ιμόμπιλε έχει πάρει ξεκάθαρο προβάδισμα και πλέον δεν υπάρχει στοιχηματική αξία στο υπέρ του ποντάρισμα.

➡ Λάτσιο - Νικητής Διοργάνωσης Serie A (3.50) 

Επιμέλεια: Λάμπρος Λυριτζής

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ