foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ219
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Τσαϊκόφσκι, Βάισβαϊλερ και «Κάιζερ». Αυτό είναι το αυθεντικό #Klassiker 🇩🇪

Μποζιονέλος | 13 Ιουν 2020 11:59
1180503_imgw968.jpg

Με πληρωμές, σε καλές αποδόσεις, αλλά εντέλει με μικρή χασούρα η χθεσινή ημέρα, στοιχηματικά.

🦊 Πλήρωσε 2.82 το anytime score 1-1 στο Γρανάδα – Χετάφε.

🦊 Πλήρωσε 1.80 το late goal (75:00 – λήξη) στο Φενέρμπαχτσε – Καϊσερίσπορ, με γκολ στο 87’ και στο 88’ και με παίκτη λιγότερο από το 12’ το γύρισε η Φενέρ.

🦊 Πλήρωσε 2.35 το Χ2 ημίχ. / 1Χ τελ. στο Γιουβέντους – Μίλαν, 0-0 μεν αλλά με χαμένο πέναλτι του Ρονάλντο στο 16’ (δεν ήταν, έλεος πχια για σπρώξιμο) και με αποβολή του «καρατέγκα» Ρέμπιτς στο 17’, τον οποίο είχα ποντάρει στο 5.50 για σκόρερ! Επιτυχία…

🦊 Δεν πέρασε το goal/goal στο β’ ημίχρονο του Χόφενχαϊμ – Λειψία, δεν πέρασε ο άσος της Μεζούκοβεσντ – Χόνβεντ (και, ως «αξία», ήταν πλήγμα στοιχηματικά) και δεν πλήρωσαν τα over 5,5 κόρνερ στο β’ ημίχρονο του Σπόρτινγκ Λ. – Πάσος Φερέιρα (έγιναν ακριβώς… 5 και με τελευταίο γύρω στο 80’!).

Netbet
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Δωρεάν συναλλαγές 
check_3c
Ειδικά & Ασιατικά Χάντικαπ
check_3c
Φιλικό mobile
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ




 Φούλαρε το κουπονάκι δειλά δειλά και τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Εκεί που πρέπει να κάνεις το… ξεδιάλεγμα. Πιστέψτε με, συχνά ανέφικτο ή ενίοτε ό,τι αφήνεις έξω, περνάει (χεχε)! Για να δούμε.. 



Τα πάει καλύτερα εκτός…


🇩🇪 Χέρτα εναντίον Αϊντραχτ Φρανκφούρτης στο άδειο, ελέω πανδημίας, «Ολίμπιασταντιον» του Βερολίνου, για τη γερμανική Bundesliga.

📝 Η Χέρτα υπέστη πρώτη ήττα επί ημερών Μπρούνο Λαμπαντία επειδή ήταν δειλή επιθετικά στο Ντόρτμουντ (είχε μόνο μια τελική), ο οποίος Λαμπαντία έχει ρεκόρ καριέρας 5-6-0 ως προπονητής απέναντι στην Αϊντραχτ. Νέα απώλεια ο μέσος Ντιλροσούν, λείπουν από το κέντρο και οι Λέκι, Βολφ, Ασκασίμπαρ, ίσως προλάβει ο χαφ Κούνια. Η Αϊντραχτ μεσοβδόμαδα λύγισε με 2-1 στο Μόναχο στον ημιτελικό του Κυπέλλου και, πρακτικά, ξέμεινε από στόχους (έχει και τη ρεβάνς με τη Βασιλεία στο Europa αλλά είχε δεχθεί 3άρα στη Φρανκφούρτη). Μετά τη διακοπή έβαλε 7 γκολ σε τρεις εξόδους: δύο στο Μόναχο (αλλά έχασε 5-2), δύο στο Βόλφσμπουργκ και τρία στη Βρέμη (με ισάριθμες νίκες). Τιμωρημένος ο χαφ, Ρόντε, επανέρχεται ο χαφ Κόστιτς.

🏟️ Μόνο μια ήττα στα τελευταία 11 μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας, έχει υποστεί η Χέρτα (4-6-1), στο 31-18-20 η συνολική παράδοση σε πρωτάθλημα και, επιμέρους, 21-3-10 στο Βερολίνο (ένα διπλό στα τελευταία έξι).

🦊 Δεν είναι για 2.05 – 2.10 ο άσος, αδικεί το σετ την Αϊντραχτ η οποία παίζει καλύτερα εκτός Φρανκφούρτης. Επιλογή η μη ήττα της.

Κρίσιμο εξάποντο


🇩🇪 Κολωνία εναντίον Ουνιόν Βερολίνου στο άδειο, ελέω πανδημίας, «Ράιν Ενεργκί Στάντιον», για τη γερμανική Bundesliga.

📝 Επί έξι (μία προ διακοπής) σερί αγωνιστικές χωρίς νίκη είναι η Κολωνία, 0-3-3 και ερχόμενη από βαθμό 1-1 στο Αουγκσμπουργκ με γκολ του φορμαρισμένου Μοντέστ στο 86’ κι ενώ είχε μπει στο τερέν στο 82’ αλλά στο 88’ της κόπηκε η χαρά. Σκοράρει πάντως επί 16 σερί αγωνιστικές. Γυρίζουν ο στόπερ Μπορνό και ο εξτρέμ Ντρέξλερ, αμφίβολοι τόσο ο Μοντέστ όσο και μέσος Γιάκομπς και ο μπακ Κάτερμπαχ. Στο 0-3-4 το αντίστοιχο σερί της Ουνιόν στην Bundesliga, στα πέντε ματς μετά τη διακοπή σκόραρε τρεις φορές, εμφανώς επηρεασμένη από την απουσία του κόσμου (φάνηκε στο 1-1 που παραχώρησε στη Σάλκε). Τιμωρημένος ο χαφ Αντριχ που σκόραρε στο τελευταίο, αμφίβολος ο μπακ Λεντς.

🏟️ Στο 5-1-3 η παράδοσή τους συνολικά (τα 6/10 ήταν no goal), επιμέρους 3-1-0 στην Κολωνία.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Κολωνία δεν έχει εξασφαλιστεί, θα κάνει άλμα παραμονής αν πάρει το σημερινό, η Ουνιόν είναι στο +3 από τη 16η θέση των μπαράζ και αγωνίζεται και ενάντια στο άγχος, ένα γκολ να βρει, είμαστε καλά. Από την άλλη, ο Μοντέστ ή ο Κόρδοβα ένα θα βρουν.

⚽⚽ Γερμανική δυάδα (απόδοσης 3.07) 🇩🇪 🇩🇪

⏩ 16:30 Χέρτα - Αϊντραχτ Φρ.: Χ2  🦊 1.81. (Betshop)
⏩ 16:30 Κολωνία - Ουνιόν Βερ.: Goal/goal 🦊 1.70. (Betshop)

Ας λένε τα δικά τους οι αποδόσεις…

🇬🇷 Βόλος εναντίον Ξάνθης στο άδειο, ελέω πανδημίας, Πανθεσσαλικό. Καλά, και εκτός πανδημίας, πάλι σχεδόν άδειο ήταν.

📝 Οι αμυντικοί του Βόλου τήρησαν το social distancing στο γκολ του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη, η ομάδα ηττήθηκε με 1-0 και συμπλήρωσε δέκα αγωνιστικές με μόλις μία νίκη (1-3-6), ούσα βέβαια αδιάφορη βαθμολογικά. Εκτός αποστολής ελέω «τεχνικής απόφασης» έμειναν ο κίπερ Γκαραβέλης, οι στόπερ Δημόπουλος, Τσίκα και ο αξιαγάπητος χαφ Μουνίθ (όλοι βασικοί), παραμένει ο τραυματίας φορ Γέντρισεκ. Για την Ξάνθη αναβλήθηκε το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και… ακόμη περιμένει ο δύσμοιρος ο Νίκος Καραγεωργίου να κάνει ντεμπούτο, θα πραγματοποιηθεί απόψε, είναι στο +4 από τον απευθείας υποβιβασμό και με το 1-1 ΠΑΟΚ στα Πηγάδια, στην αυλαία της regular season, συμπλήρωσε οκτώ αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-4-4).

🦊 Από το άνοιγμα του 1.80 το διπλό έλαβε την ανιούσα, φτάνοντας ως και το 2.10+. Μονόπλευρο το κίνητρο, στην κανονική περίοδο η Ξάνθη νίκησε… μέσα έξω τον Βόλο με ίδιο σκορ (3-1), καλές οι σχέσεις τους διοικητικά αλλά, όχι, δεν ποντάρεται. Με καμία Παναγία. Η Ξάνθη δεν θα πέσει, έχει κι άλλα ματς μπροστά της να το πετύχει. Κι αφού το ανέλυσες ρε Μποζιονέλο, τι παίζουμε; Χμ, από τα 8 γκολ μεταξύ τους στη regular season, τα 7 μπήκαν στο β’ ημίχρονο, ο Βόλος πάντως στο Πανθεσσαλικό είχε χαμένο πέναλτι του Μουνίθ στο 52’… του πρώτου ημιχρόνου. Καθαρά από έμπνευση, και τίποτε άλλο, αλλά και ελέω απόδοσης, κράτησα τον άσο στο ημίχρονο. Κι ας βγάλουν τα μάτια τους μετά.

Το… αυθεντικό Klassiker της Γερμανίας


🇩🇪⏳📜 Οι Γερμανοί έχουν το δικό τους… Clasico, το αντίστοιχο Ρεάλ – Μπάρτσα, τα τελευταία χρόνια: τα ματς ανάμεσα σε Μπάγερν και Μπορούσια Ντόρτμουντ τα ονομάζουν «Klassiker» - και είναι άδικο. Διότι το… αυθεντικό Klassiker της Γερμανίας, πέντε δεκαετίες πριν, ήταν αυτό ανάμεσα στην Μπάγερν και μια άλλη Μπορούσια: την Γκλάντμπαχ. Ο λόγος, εύλογος: τον πρώτο μεταπολεμικό, βαυαρικό τίτλο το 1968-69 ακολούθησαν άλλες οκτώ σεζόν που μια εκ των δύο ήταν στην κορυφή. Σε αυτά τα εννέα χρόνια δημιουργήθηκε ένα χάσμα που γιγαντώθηκε συν τω χρόνω.

🔴 Και οι δύο σύλλογοι πρωτοεμφανίστηκαν στην Bundesliga δύο χρόνια μετά την ίδρυσή της και άμεσα καθιερώθηκαν: το 1965-66 έλαβαν το βάπτισμα του πυρός με την Μπάγερν γρήγορα να ξεπερνά σε δυναμική την κραταιά Μόναχο 1860 χάρη σε έναν γνώριμό μας, τον Γιουγκοσλάβο σταρ των 40s, Ζλάτκο Τσαϊκόφσκι που έθεσε τις βάσεις (1963-68) για τη μελλοντική ευρωπαϊκή κυριαρχία της Μπάγερν και το 1977-78 εργάστηκε στην ΑΕΚ, στην οποία επέστρεψε για λίγο το 1982. Πρωταθλητής με την Κολωνία το 1961-62 οδήγησε την Μπάγερν, αν και νεοφώτιστη, στην κατάκτηση του Κυπέλλου και, ένα χρόνο μετά, στον θρίαμβο του Κυπελλούχων το ’67 επί της Ρέιντζερς στη Νυρεμβέργη.

Ο Τσαϊκόφσκι έφτιαξε μια εξαιρετική ομάδα στηριζόμενος στη «χρυσή» τριάδα του τρομερού κίπερ Σεπ Μάιερ, του λίμπερο Φραντζ Μπέκενμπαουερ και του μυθικού γκολτζή Γκερντ Μίλερ. Ωστόσο δεν έμελλε να κατακτήσει πρωτάθλημα με τους Βαυαρούς, το πέτυχε στην πρώτη του σεζόν (1968-69) ο άλλοτε συμπαίκτης του στους «πλάβι» Μπράνκο Ζέμπεκ, στην πρώτη… πρωτιά μετά το 1932 για τον σύλλογο. Και μάλιστα παίζοντας με «όπλο» την άμυνα και όχι την επίθεση, ελέω της παρουσίας του «Κάιζερ» στην ενδεκάδα, ο οποίος ήταν σχεδόν απροσπέλαστος.

🟢 Η, δε, Μπορούσια Γκλάντμπαχ, μετά από δύο συνεχόμενα πλασαρίσματα στην τριάδα, έλαβε τη σκυτάλη την αμέσως επόμενη, των Βαυαρών, σεζόν χάρη στον εμβληματικό της προπονητή (και ενός εκ των κορυφαίων όλων των εποχών), Χένες Βάισβαϊλερ που εργάστηκε επί έντεκα σεζόν (1964-75). Και ο Ούντο Λάτεκ ήταν αυτός που ολοκλήρωσε το έργο, οδηγώντας την μέχρι τον τελικό του Πρωταθλητριών το ’77 απέναντι στην πανίσχυρη, αλλά πρωτάρα σε τελικό τότε, Λίβερπουλ χάνοντας με 3-1.

Ο Βάισβαϊλερ όμως είχε δημιουργήσει μια ομάδα που για αρκετά χρόνια ήταν, μαζί με τον Άγιαξ, τα σημεία αναφοράς του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου της εποχής και ο πρώτος θιασώτης του ολοκληρωτικού ποδοσφαίρου. Ήταν το αντίπαλο δέος της Μπάγερν και, ίσως, καλύτερη από αυτήν, αν αναλογιστεί κανείς ότι σε αυτά τα εννέα χρόνια κατέκτησε πέντε φορές την Bundesliga και μία το Κύπελλο Γερμανίας – βέβαια η Μπάγερν εκείνα τα χρόνια πήρε τρία συνεχόμενα Κύπελλα Πρωταθλητριών. Η Μπάγερν είχε τον Μπέκενμπαουερ, η Γκλάντμπαχ είχε όμως τον Γκίντερ Νέτσερ, ένα από τα πολλά ταλέντα που έβγαλε ο Βάισβαϊλερ που εμπιστεύτηκε τους νέους: ακολούθησαν ο Γιουπ Χάινκες, ο Χέρμπερτ Βίμερ, ο Μπέρτι Φογκτς και άλλοι, εξ ου και το παρατσούκλι: «Die Fohlen», δηλαδή «τα πουλάρια» ελέω του δυναμισμού της ως ομάδα.

Ο Βάισβαϊλερ, ο Κρόιφ και η εκδίκηση της 5άρας

Παρένθεση αλλά… κολλάει με τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος τυγχάνει της ίδιας ασυλίας που είχε στα 70s ο Γιόχαν Κρόιφ στην Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί προσέλαβαν τον Χένες Βάισβαϊλερ το 1975 και άντεξε μόνο για οκτώ μήνες στον πάγκο καθότι ο Ολλανδός… δεν τον πήγαινε. Κι όταν ο Γερμανός απολύθηκε στις 2 Απριλίου, ενώ είχε αρχίσει να αφήνει στον πάγκο τον Κρόιφ, αποχαιρέτησε όλους τους παίκτες. Οταν έφτασε στον Κρόιφ, αυτός τράβηξε το χέρι του. Στις 30 Ιουνίου 1976 ο Ρίνους Μίχελς ήταν ξανά προπονητής στην Μπαρτσελόνα.

Η δυναμική των Μπάγερν και Γκλάντμπαχ ήταν τέτοια που η (Δυτική, ακόμη) Γερμανία κατέκτησε με 3-0 στον τελικό επί της ΕΣΣΔ το UEFA Euro 1972 έχοντας εννέα παίκτες των δύο τους στην ενδεκάδα (και με γκολ από Μίλερ και Βίμπερ). Δύο χρόνια αργότερα, οκτώ παίκτες των Μπάγερν και Γκλάντμπαχ ξεκίνησαν βασικοί στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου 1974 στο Μόναχο ενάντια στην Ολλανδία του Γιόχαν Κρόιφ.

Μετά τα 70s, η Μπάγερν συνέχισε στο ίδιο τέμπο καθώς, και επί του πρακτέου, δεν ήταν τόσο εξαρτημένη από τα πρόσωπα, αντίθετα με την Μπορούσια που δεν κατέκτησε ξανά τον τίτλο από το 1976-77. Και οι Βαυαροί φρόντισαν, στη δύση της ισχύος της Γκλάντμπαχ, να αφήσουν και το στίγμα τους με το απίστευτο 7-1 στο «Μπέκελμπεργκσταντιον» τον Μάρτιο του 1979, με χατ τρικ του Καρλ Χάιντζ Ρουμενίγκε.

Ηταν η εκδίκηση της Μπάγερν για τη συντριβή με 5-0 τον Μάιο του 1974 στο Μένχενγκλαντμπαχ, ακριβώς ένα 24ωρο μετά την κατάκτηση του Πρωταθλητριών στον επαναληπτικό ενάντια στην Ατλέτικο Μαδρίτης! Εκείνη την εποχή, δεν ήταν και σπάνιο να αγωνίζονται οι ομάδες την άλλη, ή την παράλλη, μέρα. 

Ενάντια στην τελευταία ομάδα που… τη νίκησε

🇩🇪 Στα… του σήμερα, Μπάγερν Μονάχου εναντίον Μπορούσια Γκλάντμπαχ στην άδεια, ελέω πανδημίας, «Αλιάντζ Αρένα» για την Bundesliga.

📝 Η Μπάγερν οδεύει για το νταμπλ μετά τη μεσοβδόμαδη πρόκριση με 2-1 επί της Αϊντραχτ, φτάνοντας τα 21 σερί αήττητα επίσημα παιχνίδια (20-1-0, επιμέρους 15-1-0 στο πρωτάθλημα). Εσχατη ήττα, με 2-1 στις 7 Δεκεμβρίου στο Μένχενγκλαντμπαχ από την… Μπορούσια! Συν ότι παρατάσσεται με σοβαρές ελλείψεις: νοκ άουτ ο Τιάγκο στα χαφ, τιμωρημένοι και ο Τόμας Μίλερ και ο «μπομπέρ» Λεβαντόφσκι των 30 γκολ σε 28 ματς ενώ αμφίβολος είναι ο εξτρέμ Γκνάμπρι των 12 γκολ. Ο πιτσιρικάς Ζίρκζεε ξεκινά βασικός φορ (αν δεν προλάβει ο Γκνάμπρι)! Η Γκλάντμπαχ παραμένει στην 4η θέση παρά την ήττα με 1-0 στο Φράιμπουργκ, όπου έκανε χείριστο ματς ενώ της λείπει ελέω τιμωρίας ο φορ Πλεά των 10 γκολ φέτος, πάλι καλά που επιστρέφει ο Εμπολό (έχει βάλει άλλα τόσα).


🏟️ Η Γκλάντμπαχ έχει εσχάτως καλή παράδοση στο Μόναχο (2-1-2) και είναι από το 2014 η ομάδα που έχει κερδίσει τους περισσότερους βαθμούς κόντρα στην Μπάγερν: 17 σε 11 αγώνες. Στο 36-11-4 συνολικά η παράδοση στο Μόναχο, η Γκλάντμπαχ σκόραρε στις 12/15 τελευταίες επισκέψεις της.

🦊 Με τρεις σοβαρές ελλείψεις η Μπάγερν, όχι πως οι Κομάν, Γκορέτσκα, Πέρισιτς δεν μπορούν να χρίσουν γκολτζή μπροστά ακόμη… και μένα, αλλά δεν παύει να είναι σημαντικές. Το ερώτημα είναι αν η Γκλάντμπαχ είναι σε φάση να καταφέρει κάτι και της λείπει εσχάτως η αυτοπεποίθηση. Με τον άσο τόσο χαμηλά, αξίζει η Μπορούσια σε ασιατικό +1,25 με πληρωμή σε νίκη της ή ισοπαλία, και μισή πληρωμή αν ηττηθεί μέχρι ένα γκολ διαφορά.

Aσιατικό 🇩🇪

⏩ 19:30 Μπάγερν – Γκλάντμπαχ: 2 +1,25 ΑΗ 🦊 2.03. (Novibet)

Δεν δικαιολογείται τόσο χαμηλά


🇧🇾 Ντινάμο εναντίον Σλάβια Μάζιρ στο Μινσκ για τη Vysheyshaya Liga (, κανονικά με κόσμο κλασικά οι Λευκορώσοι.

📝 Η Ντινάμο διέλυσε με 4-0 την παραπαίουσα, και ουραγό, Μπελσίνα στο Μπαμπρούισκ, καιρό είχε να κάνει τόσο καλή εμφάνιση αλλά βοήθησε και η αντίπαλος. Χωρίς ισοπαλία από τον Σεπτέμβριο στο Μινσκ, 4-0-5 έκτοτε ενώ ελαφρώς αμφίβολος δίνεται ο φορ Μπάχαρ. Η Σλάβια έπαιξε εκ νέου επιθετικά και το πλήρωσε με ήττα 3-1 από τη Νέμαν στο Μάζιρ. Χωρίς ισοπαλία εκτός από τον Οκτώβριο, 4-0-4 έκτοτε. Εκ νέου εκτός ο χαφ Ραέφσκι και φορ Μελνίκοφ.

🏟️ Μόνο μια νίκη στα τελευταία 8, ανεξαρτήτως έδρας, έχει η Σλάβια (1-2-5) ενώ δεν έχει σκοράρει στο Μινσκ από το 4-2 του Οκτωβρίου 2012 (3-2-0 έκτοτε η Ντινάμο).

🦊 Πάνω κάτω ισοδύναμες φέτος, πιο επιθετική η λογική της Σλάβια, δεν δικαιολογείται τόσο χαμηλά (1.40 – 1.50) ο άσος, εξ ου και κοντράρεται. Εχουν και καιρό να φέρουν ισοπαλία, εντός κι εκτός αντίστοιχα, από τα… πέρυσι που λέγαμε και στο χωριό…

Ρίσκο 🇧🇾

⏩ 20:00 Ντινάμο Μινσκ - Σλάβια Μάζιρ: Χ2 🦊 2.43. (Sportingbet)

Μπέρδεμα στις αποδόσεις


🇫🇴 ΚΙ, γνωστή ως Κλάκσβικ, εναντίον Βίκινγκουρ για τη Meistaradeildin των Νήσων Φερόε.


📝 Η πρωταθλήτρια ΚΙ υπέστη δεύτερη φετινή απώλεια, μετά την πρεμιέρα, παραχωρώντας 1-1 στη Ρούναβικ και ισοφαρίζοντας στο 92’ ενώ από το 81’ έπαιζε με παίκτη λιγότερο (και το live είχε ψιλοκλειδώσει…), έχει μόνο μια ήττα στα τελευταία 15 ματς. Θα της λείψει ο Σέρβος στόπερ Πάβλοβιτς. Η Βίκινγκουρ ρέφαρε τα απανωτά αρνητικά αποτελέσματα επικρατώντας 4-2 της Β36, έχει έφεση στο σκοράρισμα αλλά απέτυχε να βάλει γκολ στις προηγούμενες δύο φετινές, και πέντε συνολικά, εξορμήσεις της.

🏟️ Goal/goal έληξαν τα τελευταία 9/12 μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, και αντίστοιχα τα τελευταία 8/11 στο Κλάκσβικ. Παράδοση: 3-5-2 στα τελευταία 10.

🦊 Αμφιτέρματα, ως βλέπετε, βγαίνουν μεταξύ τους, η πρωταθλήτρια τρόπο να αντιδράσει έχει, απορίας άξιον γιατί το combo άσου με goal/goal είναι στο 2.60 και το combo άσου με over 2,5 στο 1.83 (κι ενώ το goal/goal τιμάται στο πτωχό 1.55). Πιθανό λαθάκι; Αν θεωρείς τόσο πιθανό το goal/goal, με τον άσο στο 1.40 θα έπρεπε να ήταν χαμηλότερα το combo. Ας είναι. Αγοράστηκε, βασισμένος στην εν λόγω… υποψία λάθους.

Combo 🇫🇴

⏩ 21:00 Κλάκσβικ – Βίκινγκουρ: 1 & goal/goal 🦊 2.64. (Betshop)

Στροφή στα late goals, κακή παράδοση το «τριφύλλι»


🇬🇷 Παναθηναϊκός εναντίον ΠΑΟΚ στο άδειο, ελέω πανδημίας, ΟΑΚΑ για τα play offs της Super League 1. Και να βρείτε κάποια να σας κοιτάει όπως ο Γιάννης Αλαφούζος τον Ιβάν Σαββίδη… Οι σχέσεις των δύο ανδρών έχουν άκρως εξομαλυνθεί από τις αρχές του έτους, ύστερα από το «πάγωμα» των επαφών Σαββίδη με τον Μελισσανίδη αλλά και τη ρήξη ανάμεσα σε Αλαφούζο και Βαγγέλη Μαρινάκη.


🟢 Ελλείψει ευρωπαϊκού κινήτρου πορεύεται ο Παναθηναϊκός αλλά ενάντια στην ΑΕΚ ήταν καλύτερος και πιο απειλητικός (1-1), είναι 7 β. πίσω από τη 2η θέση όπου ισοβαθμούν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Επτά νίκες στα τελευταία δέκα έχει ο ΠΑΟ, με δύο ήττες στα τελευταία πέντε επίσημα στο ΟΑΚΑ (ένα από τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο κι ένα από την ΑΕΚ ως τύποις φιλοξενούμενος). Εκ νέου εκτός οι Πούγγουρας, Περέα, Μπεκ και οι «φευγάτοι» Αποστολάκης και Βαγιαννίδης.

⚫ Ο ΠΑΟΚ, αν δεν νικήσει και τον Παναθηναϊκό, θα είναι η πρώτη φορά που δεν θα έχει κερδίσει τέσσερα διαδοχικά στο πρωτάθλημα, από τον Φεβρουάριο του 2016, όταν είχε έξι παιχνίδια χωρίς νίκη: δύο με τον Ολυμπιακό κι ένα με την Ξάνθη έχει, προς ώρας. Εκτός Τούμπας ηττήθηκε στα δύο από τα τελευταία πέντε, με Άρη και Παναθηναϊκό (ενώ είχε προηγηθεί αήττητο σερί-ρεκόρ 25 αγώνων). Κακό το κλίμα μετά τη νέα ήττα από τον Ολυμπιακό. Εξέτισαν Ινγκασον και Γιαννούλης, αποθεραπεύτηκε ο Πέλκας, σοκ με Μίσιτς που χάνει το υπόλοιπο της σεζόν, πάγια εκτός Κρέσπο, Ζαμπάμ Αουγκούστο.


🏟️ Απόψε ανταμώνουν για πέμπτη φορά στη σεζόν: 2-0 και 1-0 ο ΠΑΟΚ στο Κύπελλο τον Φλεβάρη, μεσολάβησε το 2-0 του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα ενώ είχε πάρει 2-2 στην Τούμπα στον πρώτο γύρο. Η εν λόγω νίκη του «τριφυλλιού» είναι η μοναδική στα τελευταία οκτώ επίσημα μεταξύ τους (6-1-1 ο ΠΑΟΚ), το 2-2 του Νοεμβρίου η μόνη ισοπαλία μεταξύ τους στα τελευταία 14 επίσημα. Επί αθηναϊκού εδάφους ο ΠΑΟΚ μετρά τέσσερα διπλά στα τελευταία πέντε επίσημα (ενώ είχε νικήσει μόνο σε πέντε από τις προηγούμενες 70… επισκέψεις του σε Κύπελλο και πρωτάθλημα!).

Vistabet
Βαθμολογία
8.9/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
24/7 support στα ελληνικά 
check_3c
Auto Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


🦊 Κοινή συνισταμένη ότι στο τελευταίο 15λεπτο των αγώνων τους μπαίνουν τα περισσότερα γκολ (από άλλα 15λεπτα): 13 από τα 60 φετινά του Παναθηναϊκού και 14 από τα 74 του ΠΑΟΚ. Δεδομένου ότι στο τελευταίο, με την ΑΕΚ, οι «πράσινοι» έβγαλαν περισσότερη φρεσκάδα μετά το 60’ και παράλληλα ανέβηκε ο ρυθμός του ματς, αξίζει για late goal και απόψε.

🦊 Ο Παναθηναϊκός έχει σκοράρει σε δύο (σημειώνοντας… από δύο) από τα τελευταία οκτώ επίσημα με τον ΠΑΟΚ και τα μισά τέρματα σημείωσε ο Μακέντα, που έδειξε φρέσκος μετά τη διακοπή, σκόραρε και είχε και ακυρωθέν γκολ με την ΑΕΚ. Αξίζει και για απόψε.

🥅 Late goal 🇬🇷

⏩ 21:30 Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Γκολ 75:00 – λήξη 🦊 2.10. (Novibet)

🥅 Σκόρερ 🇬🇷

⏩ 21:30 Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Γκολ Μακέντα 🦊 3.50. (Stoiximan)

Αν δεν είσαι Ιντερ, μη το διαβάσεις…


🇮🇹🏆 Νάπολι εναντίον Ιντερ στο (άδειο) «Σαν Πάουλο» και στον επαναληπτικό ημιτελικό του Coppa Italia, αν επαναληφθεί το σκορ του α’ αγώνα δεν έχει παράτα (sic), απευθείας μπενάλτια. Στις 12 του Φλεβάρη είναι γίνει το πρώτο, 1-0 η Νάπολι με γκολ του Ρουίζ, σφυρίγματα της πλάκας από τον Καλβαρέζε, χώμα ήμασταν, βγάζαμε κούραση και ήταν και πριν τον Αγιο Βαλεντίνο.


🔵⚪Η Νάπολι σερνόταν επί ημερών Κάρλο Αντσελότι, τον Δεκέμβριο έφερε τον Τζενάρο Γκατούζο που μόνο προπονητής δεν είναι, την πήγε όμως ως την 6η θέση, έχει και τη ρεβάνς με την Μπαρτσελόνα τον Αύγουστο (καλά θα περάσετε, Γεννάδιε), από τις 10 Μαΐου γύρισε στις προπονήσεις. Τυχερή διότι λείπει ο άμπαλος στόπερ ονόματι Μανωλάς, όπως και ο μπακ Μαλκιουί που ούτε στην primavera της Ιντερ δεν θα τον βάζαμε, αμφίβολοι οι Μέρτενς και Μίλικ αλλά λογικά θα προλάβουν.

🔵⚫Η Ιντεράρα προ της διακοπής έχασε από Γιουβέντους και Λάτσιο, έμεινε 9 βαθμούς πίσω από την ακατανόμαστη, αλλά με ματς λιγότερο, κανείς δεν μας υπολογίζει αλλά καλύτερα ας πλυθούν και, ακόμη καλύτερα, ας ξυριστούν. Από τις αρχές Μαΐου μας γύρισε στις προπονήσεις ο Αντωνάκης ο Κόντε, λείπει ο γερόλυκος ογκόλιθος της άμυνας ονόματι Γοδίν, όπως και ο κουραστικός χαφ Βεσίνο (στο FIFA τον αφήνω εκτός αποστολής) αλλά και ο οπισθοφύλακας Ντ’ Αμπρόζιο. Με 3-4-1-2 κατεβαίνουμε, με Ερικσεν σε ρόλο τρεκουαρτίστα πίσω από το βουνό ονόματι Λουκάκου και προδότη Λαουτάρο Μαρτίνες (ναι, τράβα στην Μπάρτσα να γυαλίζεις τα παπούτσια του κοντού).

Για να χαλαρώσουν τα παιδιά, η αποστολή πέταξε το πρωί για τη Νάπολι κι ενώ χθες ο Κόντε τους έδωσε ρεπό, για να περάσουν ανάλαφρη βραδιά. Τόσο σίγουροι είμαστε, να ξέρετε, για τον πρώτο τελικό Coppa Italia μετά το 2011. Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι, 3-1 την Παλέρμο τότε στο «Ολίμπικο» με δύο γκολ του Σάμουελ Ετό κι ένα του Ντιέγο Μιλίτο και με Λεονάρντο στον πάγκο, είχε διαδεχθεί τον Ράφα Μπενίτεθ που κατέστρεψε την αρμάδα του Ζοσέ Μουρίνιο.


🏟️ Εχω ξαναπάει με την ουρά στα σκέλια σε ρεβάνς Κυπέλλου στη Νάπολι, ξανά ημιτελικά το 1996-97: στο Μιλάνο έληξε 1-1, στη Νάπολι το ίδιο και αποκλείστηκα στα πέναλτι σε εποχή που τεχνικός ήταν ο υπναράς Ρόι Χόντγκσον και βασικοί φορ οι Ιβάν Ζαμοράνο και Μαουρίτσιο Γκανζ, ο οποίος είχε αποβληθεί στο 34’ της ρεβάνς. Με διαιτητή τον Πιερλουίτζι Παϊρέτο (γνωστό κουμάσι της εποχής), τι άλλο να γινόταν;

🦊 Γύρισε φαβορί η Ιντερ, περίεργο. Βέβαια το έκανε και… με σκορ πρόκρισης για απόψε στο πρωτάθλημα, 3-1 στις 6 Ιανουαρίου, πρώτο ματς διπλό εκεί από το 1997-98. Το ακόμη πιο αξιοπερίεργο είναι ότι η Ιντερ τιμάται στο 2.60 για νίκη (έναντι 2.95 της Νάπολι) αλλά στο 2.80 για πρόκριση, έναντι 1.44! Κάτι δεν κολλάει σε αυτό. Αλλά, με γεια τους, με χαρά τους.

Special bet 🇮🇹

⏩ 22:00 Νάπολι – Ιντερ: Πρόκριση Ιντερ 🦊 2.80. (Stoiximan)

13 γκολ σε 15 ματς εναντίον της…


🇪🇸 Μαγιόρκα εναντίον Μπαρτσελόνα στο άδειο, ελέω πανδημίας, «Σαν Μοΐς» των Βαλεαρίδων Νήσων για την ισπανική Primera Division.

Sportingbet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Ευελιξία στις συναλλαγές
check_3c
24ωρo chat στα Ελληνικά
check_3c
Εξελιγμένο Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

📝 Η Μαγιόρκα είχε ψιλοανέβει προ της διακοπής, έκανε και το πρώτο της φετινό διπλό (2-1 στην Εΐμπαρ) και είχε αρχίσει αν ελπίζει σε παραμονή ενώ στην έδρα της υπέταξε φέτος Ρεάλ, Βιγιαρεάλ, Βαλένθια. Ερώτημα όμως η αντίδρασή της χωρίς κόσμο στο… κλουβί. Στο προτελευταίο της επίσημο η Μπάρτσα είδε τη Ρεάλ να της ρίχνει ένα ωραιότατο γλέντι (2-0, και λίγα ήταν), στο τελευταίο νίκησε 1-0 τη Σοσιεδάδ και είναι πρώτη, με +2 από τη «βασίλισσα» ελέω της αστάθειας των Μαδριλένων. Κακό το κλίμα με την ιστορία με τις μειώσεις μισθών. Σουάρες και Μέσι είχαν ενοχλήσεις αλλά παίζουν κανονικά, εκτός ο βασικός στόπερ Λενγκλέ και ο άμπαλος εξτρέμ Ντεμπελέ.

🏟️34-10-13 υπέρ της Μπάρτσα η συνολική παράδοση ανεξαρτήτως έδρας, 15-3-10 με γηπεδούχο τη Μαγιόρκα. Εξι σερί νίκες, και στις δύο έδρες, έχει η Μπάρτσα (με γκολ… 24-4, εκ των οποίων 10 έβαλε ο Μέσι), 11-2-1 στα τελευταία 14 στις Βαλεαρίδες Νήσους με μόνη καταλανική ήττα τον Μάιο του 2009 με 2-1.

🦊 Στα πρώτα επίσημα μετά το lockdown είμαι της άποψης πως η απόδοση των ομάδων είναι εφάμιλλη της… πρεμιέρας, και των πρώτων αγώνων, το καλοκαίρι του ’19. Τότε λοιπόν η Μπάρτσα είχε χάσει στο Μπιλμπάο, είχε πάρει 2-2 στην Οσασούνα και είχε χάσει και στη Γρανάδα, το πρώτο της… πρωταθληματικό διπλό έγινε στη Μαδρίτη με τη Χετάφε, τέλη Σεπτέμβρη. Αρα, επίφοβο το αποψινό; Καλό ερώτημα, θα το δούμε. Τέσπα, τον κοντό κράτησα, να μπει κεφάτος, άλλωστε έχει συνολικά 15 γκολ σε 13 ματς ενάντια στη Μαγιόρκα, σκοράροντας σε 9 εξ αυτών (και έβαλε γκολ και στα έξι τελευταία!).

🥅 Σκόρερ, special 🇪🇸

⏩ 23:00 Μαγιόρκα – Μπαρτσελόνα: Μέσι 2+ γκολ 🦊 3.60. (Vistabet)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ