foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ224
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Μνήμες… ’74 🏆 στον κρανίου τόπο, ονόματι Μόναχο 🇩🇪

Μποζιονέλος | 10 Ιουν 2020 12:38
1csm_165830-Maier-1974_a15a9b3253-1.jpg

Ξέχωρα του τι άποψη ή γνώμη έχει κανείς για έναν επιχειρηματία και ιδιοκτήτη ομάδας, όταν ακούγονται αλήθειες, οφείλουν να αναφέρονται. Και χθες, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέφερε δύο.

Πρώτον, τα της Euroleague. Αν όντως ισχύει (και ουδείς το αμφισβητεί μιας και το υποστήριξε ο DGP) ότι από τις 18 ομάδες, στο market pool «τσοντάρουν» μόνο ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός και η Μακάμπι, είναι τραγικό. Κάντε συγκρίσεις: μπαίνει ο Ολυμπιακός στο Champions League και εξασφαλίζει 20 εκατ. ευρώ, μετέχει ο Ολυμπιακός στην EuroLeague και λαμβάνει ετησίως 2,5 εκατ. ευρώ (από τη Nova), plus 37.000 για κάθε νίκη στο τουρνουά, άρα καθαρίζει κάνα 3άρι (όσα και ο Παναθηναϊκός). Ητοι, δύο μεγάλα συμβόλαια παικτών. Ψίχουλα

Μιας και αναρωτιέστε για το Basketball Champions League, το αντίστοιχο συμβόλαιο το είχε η ΕΡΤ σκάζοντας 600.000 για τη σεζόν. Θεωρητικά, παρουσία Παναθηναϊκού, θα ανέβαινε αλλά πόσα θα αναλογούσα στον «εξάστερο»; Όχι 2,5 αλλά πολύ πιο χαμηλά. Παράλληλα η FIBA προσφέρει εγγυημένα ποσά, επί παραδείγματι η Γαλατασαράι έλαβε bonus συμμετοχής 350.000. Να λάμβανε, ως brand, o Παναθηναϊκός κάνα μύριο; Εστω. Τι άλλα έσοδα; Τίποτε, πλην χορηγιών.

Δεύτερον, για το Βοτανικό. Και εννοείται ότι έχει δίκιο. Όταν παραχωρείς τον χώρο της Λεωφόρου στην πολιτεία (με πλάνο ένα μεγάλο πάρκο στο κέντρο της Αθήνας), ως αντάλλαγμα η περιβόητη «πράσινη πολιτεία» στον Βοτανικό εννοείται πως πρέπει να αφορά και στο μπασκετικό τμήμα. Νέτα, σκέτα. Ειδάλλως, ποιος ο λόγος της ανταλλαγής; Και, κακά τα ψέματα. Ως σωματείο, ως οργανισμός, χωρίς νέο γήπεδο ο Παναθηναϊκός φοβούμαι ότι δεν έχει μέλλον. Τα… χαΐρια τα βλέπετε στην ΠΑΕ τα τελευταία χρόνια, πέρα από Αραβες, Κινέζους και δεν ξέρω τι άλλους τάχα μου ενδιαφερόμενους. Με δικό του γήπεδο όμως, με δικό του αθλητικό χώρο, ως προϊόν ναι, θα ήταν περιζήτητος για ξένη ιδιοκτησία.

ΥΓ. Σαν σήμερα το ’18 «έφυγε» ο Παύλος, ο ιδιοκτήτης ομάδας με τη μεγαλύτερη αποδοχή και δημοτικότητα στους φίλους άλλους ομάδων, μεγαλύτερη κι από τον καθένα.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Άλλη μια ημέρα με «συν» χθες, με to the point στοιχηματικές επιλογές.

🦊 Πλήρωσε 3.02 η δυάδα με τα ασιατικά γκολ στο Λέχια – Κρακόβια και το Χ2 της Αντμιρα στο Ζανκτ Πόλτεν.

🦊 Πλήρωσε 2.36 η ασούκλα της Ουίπεστ με την Ντεμπρετσένι, τη σώνη τη σεζόν μάλλον το ιστορικό σωματείο.

🦊 Πλήρωσε 2.91 το combo X2 με over 1,5 στο Ζαγκλέμπιε – Κορόνα, στο 1-1 πήγε, ωραιότατα.

🦊 Χάθηκαν το late goal στο Αούστρια – Αλταχ (η αποβολή άλλαξε τον ρου του ματς), το ασιατικό στο Ζαμπρίκεν – Λέβερκουζεν και το fun bet της… πέλας στο ίδιο ματς, η μικρούλα έχασε με 3-0.

Στη φωτό μια αλεπουδίτσα κοντά στο Οστερσουντ της Σουηδίας, φωτό από τον φίλο αναγνώστη Γιώργο που τόνισε ότι στην περιοχή αγαπούν πολύ… τον ΠΑΟΚ.

 Το τρώει όλο το φαΐ της


🇫🇷 Το αντίστοιχο… ΣτΕ στη Γαλλία επικύρωσε, αφενός, την πρόωρη ολοκλήρωση της Ligue 1 μετά τις καταγγελίες των Λιόν, Τουλούζ και Αμιάν, ωστόσο απαγόρευσε τους υποβιβασμούς των Τουλούζ και Αμιάν, εξ ου και τα σενάρια αναδιάρθρωσης (με αύξηση ομάδων, κάτι που θέλουν και οι τηλεοπτικοί φορείς για να καλύψουν τη φετινή… χασούρα) είναι πολύ πιθανά. Συνάμα η υπουργός Αθλητισμού, Ροξάνα Μαρασινεάνου, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθούν οι τελικοί των Λιγκ Καπ και Κυπέλλου μέσα Αύγουστο, με το πολύ 20.000 θεατές στο αχανές «Παρκ ντε Πρενς» του Παρισιού. Γενικώς η Μαρασινεάνου τα έχει κάνει μούσκεμα με τη διαχείριση της εν λόγω κρίσης.

46άρα σήμερα η Μαρασινεάνου, εμφανώς το τρώει όλο το φαΐ της καθότι υπήρξε η πρώτη Γαλλία Ολυμπιονίκης της κολύμβησης (το 2000 πήρε το αργυρό στο Σίδνεϊ στα 200 μ.), ως τέκνο Ρουμάνων που εργάζονταν στην Αλγερία και το 1984 ζήτησαν άσυλο από τη Γαλλία για να αποφύγουν το καθεστώς του Νικολάε Τσαουσέσκου.

🦊 Στα… δικά μας. Στις 10 Αυγούστου 2019 είχα ποντάρει, και αναλύσει γιατί, δύο μακροχρόνια στη Ligue 1: στο 2.75 (Stoiximan) να μπει η Νις στην 6άδα (και ήταν, ως και τη διακοπή) και στο 4.00 (Novibet) να υποβιβαστεί αυτή η κ@ρ!0λ@ η Αμιάν. Και οι δύο εταιρείες επέστρεψαν, λίγο καιρό, πριν τα πονταρίσματα ενώ θεωρούσα ότι, από τη στιγμή που μετρά η βαθμολογία τη στιγμή της διακοπής, θα έπρεπε να πληρωθώ για αμφότερα. Και να’ σου η Μαρασινεάνου με την Αμιάν της…

Επανέναρξη με… μισό ματς


🇪🇸 Από απόψε (21:00) επιστρέφει το ποδόσφαιρο στην Ισπανία και στη Μαδρίτη, έστω και με… μισό ματς. Για τη Segunda Division η Ράγιο Βαγεκάνο υποδέχεται στο (άδειο, εννοείται) «Βαγέκας» την Αλμπαθέτε για να παίξουν τα υπόλοιπα 45 λεπτά του αγώνα (0-0) που είχε διακοπεί τον Δεκέμβριο εξαιτίας των συνθημάτων των οπαδών της Ράγιο προς τον Ρομάν Ζοζούλια της αντιπάλου. Οι οπαδοί είχαν αποκαλέσει τον Ουκρανό φορ ως «ναζιστή» εξαιτίας κάποιων φωτογραφιών που είχε ανεβάσει στα socia media στο παρελθόν (και όχι άδικα, μεταξύ μας). Η, δε, Primera Division επιστρέφει από αύριο με το ντέρμπι Σεβίλλη - Μπέτις (στις 23:00).

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Ραντεβού, αμφότερες, με την ιστορία


🇸🇮 🏆 Ραντόμλιε εναντίον Νάφτα σε νοκ άουτ (με παράταση και πέναλτι σε τυχόν ισοπαλία) ημιτελικό Κυπέλλου Σλοβενίας (Pokal Slovenije) που, ελέω πανδημίας, διεξάγεται στο ουδέτερο «Μπρντο» της πόλης Κράνι, και δίχως την παρουσία θεατών.  Ως βλέπετε, ένα απλό αθλητικό κέντρο είναι (είθισται για προετοιμασία ομάδων).

⚫🟡 🆚 🔵 Αμφότερες δεν μετέχουν στη σλοβένικη Prva Liga, καθότι ομάδες β’ κατηγορίας και αμφότερες χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις από τις 7 Μαρτίου. Οποια περάσει στον τελικό θα είναι βέβαια η πρώτη της συμμετοχή και αουτσάιντερ ενάντια στη Μούρα που πήρε από χθες την πρόκριση. Η Ραντόμλιε ως και προ 10ετίας έπαιζε στη γ’ κατηγορία, εμφανίστηκε στην πρώτη το 2014-15 και το 2016-17 αλλά υποβιβάστηκε άμεσα. Στο διακοπέν πρωτάθλημα ήταν στην 3η θέση με 40 βαθμούς, έναν λιγότερο από την (ιστορική) Γκόριτσα που ανέβαινε, μαζί με την Κόπερ ενώ στα προημιτελικά απέκλεισε την ισχυρή Τσέλιε με δύο ισοπαλίες. Η δε Νάφτα, που ιδρύθηκε μόλις το 2012 και από το 2017-18 ανέβηκε στη β’ κατηγορία, άφησε εκτός της Ρούνταρ με δύο νίκες, η οποία Ρούνταρ νωρίτερα είχε πετάξει εκτός Κυπέλλου την πανίσχυρη Ολίμπια Λιουμπλιάνας.

🏟️ Στο φετινό πρώτο γύρο της λίγκας (εντός, 4-0) και στα δύο περσινά τους (1-0 και 2-0) η Νάφτα έκανε ισάριθμες νίκες ενάντια στη Ραντόμλιε.

🦊 Απορίας άξιον γιατί έχει γυρίσει φαβορί η Νάφτα σε αρκετές, αρχικά είχε ανοίξει ο άσος στο 2.30 και το διπλό ως και 2.70, πλέον είναι… ανάποδα. Funbetικα, ίσα ίσα για να ασχοληθώ, τις στέλνω στα πέναλτι…

💣 Fun bet 🇸🇮

⏩ 18:30 Ραντόμλιε – Νάφτα: Να κριθεί στα πέναλτι 🦊 6.55. (Stoiximan)

Μονόπλευρο το κίνητρο


🇵🇱 Βίσλα εναντίον Ράκοφ στο άδειο, ελέω πανδημίας, «Μιέτσκι» της Κρακωβίας για την πολωνική Ekstraklasa.

🔴 🆚 🔵 Η Βίσλα ήταν πολύ ανταγωνιστική για μια ώρα αγώνα στο μεγάλο ντέρμπι με τη Λέγκια, προηγήθηκε (29’) αλλά εμφανώς στο τέλος ξέμεινε από (σωματικές και ψυχολογικές) δυνάμεις, κέρδισε όμως σε αυτοπεποίθηση στη μάχη για τη σωτηρία, η οποία θα κριθεί βέβαια στα play out, εξ ου και χρειάζεται βαθμούς. Μπήκε με δύο ήττες και γκολ 2-7 στην επανέναρξη, γυρίζουν οι μπακ Σάντλοκ, Χολόβνια και ο μέσος Σαβίσεβιτς. Η Ράκοβ έμεινε στο 1-1 (δεχόμενη το γκολ στο 89’) με την πρακτικά υποβιβασμένη Λοτζ, απίθανο να προλάβει την 8άδα, επιτυχία για τη νεοφώτιστη η μάλλον άνετη παραμονή. Αήττητη από τις 22/2 (με 2-3-0 έκτοτε).

🏟️ 2-1-2 η συνολική τους παράδοση, no goal τα 4/5.

🦊 Αφερέγγυα αμυντικά η Βίσλα, επικίνδυνη ελλείψει κινήτρου η Ράκοφ, επιλογή το αμφίτερμα. 

Περί πιθανοτήτων, μία και σήμερα για αυλαία


🇨🇿 Μλάντα Μπόλεσλαβ εναντίον Σίγκμα Ολομουτς στη «Λόκοτρανς Αρίνα» για την τσέχικη Fortuna Liga, παρουσία περιορισμένου αριθμού προσέλευσης (300 νοματαίοι).


🔵 🆚 🔴 Η Μλάντα Μπόλεσλαβ δεν έχει νίκη στην επανέναρξη, 0-2-2 αλλά μετά το 7-1 στο Πλζεν έκανε δύο ισοπαλίες, με τη Σλόβαν στο Λίμπερετς (2-2) στερήθηκε τη νίκη από αυτογκόλ στο 95’ αγωνιζόμενη από το 36’ έως το 75’ με παίκτη λιγότερο αλλά έβγαλε αντίδραση. Τιμωρημένοι ο μπακ Κράπκα και ο στόπερ Κλίμα, πάγια εκτός ο κομβικός χαφ Ματεγόφσκι. Η Σίγκμα Ολομουτς ηττήθηκε με 3-2 υποδεχόμενη την Μπάνικ Οστράβα, από συγκυρία δε δέχθηκε μεγαλύτερο σκορ, χωρίς νίκη από τις 23/2 με 0-2-4 έκτοτε (και 0-1-3 μετά την επανέναρξη). Αμφίβολοι ο στόπερ Μπένες και ο φορ Νέσπορ.

🏟️ Απόλυτα μοιρασμένη η παράδοση, 9-9-9 και στις δύο έδρες, επιμέρους 5-3-5 στη Μλάντα Μπόλεσλαβ. Over 2,5 και τα τελευταία 7 ανεξαρτήτως έδρας. Μόλις ένας άσος στα τελευταία έξι (1-1-4).

🦊 Για να ελπίζει σε πλασάρισμα στα play offs των θέσεων 7-10 η Σίγκμα θέλει μόνο νίκη, απέχει 3 β. από τη Μποέμιανς και στο τελευταίο της regular season παίζει με την Πλζεν, άρα απειροελάχιστες οι ελπίδες της. Ομολογώ ότι περίμενα χαμηλότερα τον άσο από το 2.30 – 2.35, με τη Μλάντα να παίζει με την Καρβίνα στο τελευταίο, άρα πιθανότητες για την εξάδα έχει (αλλά απέχει 4 β.). Τέσπα (sic), επιλογή το αμφίτερμα και ως εκεί.

Δυάδα (απόδοσης 2.89) 🇵🇱 🇨🇿

⏩ 19:00 ΒίσλαΡάκοφ: Goal/goal 🦊 1.70. (Vistabet)
⏩ 19:00 Μλάντα Μπόλεσλαβ - Σίγκμα Ολομουτς: Goal/goal 🦊 1.70. (Vistabet)

Ο μόνος άλλος ημιτελικός και τα 20 χρόνια στο Μόναχο


🇩🇪 🏆 Μπάγερν εναντίον Αϊντραχτ στην άδεια, ελέω πανδημίας, «Αλιάντζ Αρένα» του Μονάχο και σε νοκ άουτ (με παράταση και πέναλτι σε ισοπαλία) ημιτελικό Κυπέλλου, ήδη στον τελικό του DfB Pokal πέρασε από χθες η Λέβερκουζεν.

 

🔴 Η Μπάγερν δείχνει, και είναι, ασταμάτητη με 19-1-0 στα τελευταία 20 επίσημα παιχνίδια της, το Σάββατο πέρασε… αέρας με 4-2 από το Λεβερκούζεν και εκκρεμεί η μαθηματική επιβεβαίωση για το όγδοο σερί πρωτάθλημά της ενώ κυνηγά το απόλυτο ρεκόρ καλύτερης επίθεσης με τα 101 γκολ του 1971-72 που είχε πετύχει… η ίδια. Γνωστές οι απώλειες για τον Χάνζι Φλικ, πλην του παγκίτη χαφ Κιζάνς λείπουν πάγια οι Κοουτίνιο, Τολισό, Ζίλε. Στο 9-1-0 το αήττητο σερί της FCB στο Κύπελλο μετά τον χαμένο (από την Αϊντραχτ) τελικό του 2018.

⚫🔴 Η Αϊντραχτ προσπαθεί να σώσει τη σεζόν μέσω του Κυπέλλου καθώς μόνο έτσι θα βγει στην Ευρώπη, αδιάφορη βαθμολογικά στην Bundesliga αλλά με κίνητρο να ανακτήσει ρυθμό, τον οποίο της ανέκοψε δίκαια στη Φρανκφούρτη το Σάββατο η Μάιντζ με 2-0 και κινδυνεύοντας με μεγαλύτερο σκορ. Κομβική η απώλεια του τιμωρημένου ηγέτη Κόστιτς, πάγια εκτός Φερνάντες και Πασιένσια.

🏟️ Μόλις στο 22% των μεταξύ τους επίσημων αγώνων έχει νικήσει η Αϊντραχτ (54-22-22 για την Μπάγερν σε όλα). Χωρίς ισοπαλία τα τελευταία 9 τους (7-0-2 οι Βαυαροί), 5-1 στη Φρανκφούρτη η Αϊντραχτ (2/11, απόλυση Νίκο Κόβατς κατόπιν) και 5-2 η Μπάγερν στο Μόναχο (23/5) τα φετινά τους. Στο 40-6-3 η παράδοσή τους στο Μόναχο σε επίσημα, 11 σερί νίκες η Μπάγερν και 14-1-0 (όλα στην «Αλιάντς Αρένα»), μετά το τελευταίο διπλό, που σημειώθηκε στο «Ολίμπιασταντιον» στις 18 Νοεμβρίου 2000 με 2-1, με γκολ των Σουρ και Φιόρτοφτ για την Αϊντραχτ. O Πάουλο Σέρτζιο είχε ανοίξει το σκορ για τους Βαυαρούς του Οτμαρ Χίτζφελντ, τότε, που έπαιζαν με Καν, Εφενμπεργκ, Κουφούρ, Σφόρτζα, Ελμπερτ, Σαλιχάμιτζιτς κ.α. Εκτοτε στα 10/15 η Μπάγερν σημείωσε τουλάχιστον 3 γκολ ενώ η Αϊντραχτ σκόραρε στα 7/15.

🏟️ Επιμέρους στο Κύπελλο έχουν ανταμώσει πέντε φορές αλλά ποτέ στο Μόναχο! Εσχατο αντάμωμα ο τελικός του ’18 στο Βερολίνο (3-1 η Αϊντραχτ), όπου έπαιξαν και στον τελικό του ’06 (1-0 η Μπάγερν), στα άλλα τρία στη Φρανκφούρτη η Μπάγερν νίκησε τα δύο και η Αϊντραχτ σε ένα αλλά στον μόνο, ως απόψε, άλλο τους ημιτελικό: 3-2 τον Απρίλιο του 1974 με τους Βαυαρούς να είναι τότε κυρίαρχοι σε Γερμανία και Ευρώπη και την πρόκριση να κρίνει το πέναλτι του Γιούργκεν Καλμπ στο 93’. Στον τελικό η Αϊντραχτ νίκησε με 3-1 το Αμβούργο στην παράταση και κατέκτησε το πρώτο από τα συνολικά πέντε της τρόπαια στο DfB Pokal.

🦊 Η Αϊντραχτ έριξε πέντε γκολ φέτος στην Μπάγερν του Νίκο Κόβατς. Η Αϊντραχτ δέχθηκε πέντε γκολ φέτος από την Μπάγερν του Χάνζι Φλικ. Δεν έχει να χάσει κάτι, ούτως ή άλλως αουτσάιντερ είναι, αλλά από την άνοιξη στα περισσότερα… δεν βλέπεται, την ώρα που στη βαυαρική ομάδα πλην του Λεβαντόφσκι σκοράρουν με καλή συχνότητα και οι Κίμιχ, Γκνάμπρι, Γκορέτσκα, Κομάν. Καθαρά ελέω απόδοσης κράτησα τον Λέον Γκορέτσκα που δείχνει κεφάτος, σκόραρε και το Σάββατο στην «Μπάι Αρίνα».

🦊 Ετερη ρισκαδόρικη, από έμπνευση, επιλογή το multiscore 2-1, 3-1, 4-1 με τη σκέψη ότι η Αϊντραχτ ένα γκολ μπορεί να το βρει…

🥅 Σκόρερ 🇩🇪

⏩ 21:30 Μπάγερν Μ. – Αϊντραχτ Φρ.: Γκολ Γκορέτσκα 🦊 3.60. (Sportingbet)

Multiscore 🇩🇪

⏩ 21:30 Μπάγερν Μ. – Αϊντραχτ Φρ.: 2-1, 3-1, 4-1 🦊 3.85. (Stoiximan)

Δεν την έχει νικήσει… ποτέ εκεί


🇵🇹 Πόρτο εναντίον Μαριτίμο στο άδειο, ελέω πανδημίας, «Ντραγάο» για την πορτογαλική Primeira Liga.

Betshop
Βαθμολογία
8.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Καταθέσεις από 1€
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
Αναλήψεις εντός 24ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

🔵 🆚 🔴🟢 Η Πόρτο μπήκε με το αριστερό στην επανέναρξη, χάνοντας με 2-1 από τη Φαμαλικάο εμφανιζόμενη παντελώς ανέτοιμη, από γκάφα του κίπερ Μαρσέσιν το πρώτο τέρμα, το δεύτερο (78’) λίγο μετά την ισοφάριση. Την Κυριακή επανεξελέγη για 15η φορά στην προεδρία ο Ζόρζε Πίντο ντα Κόστα που συνεχίζει στην προεδρία από το… 1982 (!). Εξέτισε ο μπακ Τέγες, τραυματίας ο γνωστός μας στόπερ Μαρκάνο, τιμωρημένος ο χαφ Οτάβιο. Η Μαριτίμο του Ζοσέ Γκόμες (βοηθός προπονητή στην Πόρτο το 2008-10, δίπλα στον γνωστό μας Ζεσουάλδο Φερέιρα) έμεινε στο 1-1 με τη Σετούμπαλ δεχόμενη την ισοφάριση στο 83’ και σπαταλώντας πολλές φάσεις νωρίτερα για να το… καθαρίσει, έχοντας και δοκάρι αλλά και δύο ακυρωθέντα γκολ από τον VAR, στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη. Τέταρτο ματς δίχως νίκη (0-1-3), τιμωρημένοι ο Αργεντινός εξτρέμ Κορέα και ο αρχισκόρερ φορ Πίνιο, αμφίβολος ο χαφ Βούκοβιτς.

🏟️ Στο 66-17-13 η παράδοσή τους ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, 6-2-0 στα τελευταία 8 για την Πόρτο, στο 56-14-9 για το πρωτάθλημα και στο 6-3-0 το σερί των «δράκων» με έσχατη ήττα το 1-0 του Ιανουαρίου 2015. Στο Πόρτο είναι 43-3-1 ανεξαρτήτως διοργάνωσης και, επιμέρους, 39-2-0 στο πρωτάθλημα! Εσχατη ισοπαλία τον Δεκέμβριο του 2008 με 0-0, με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα στον πάγκο των «δράκων» και βασικό τον Μπρούνο Αλβες (στην ΑΕΚ το 2004-05) ενώ είχαν μπει τότε ως αλλαγή για τη Μαριτίμο ο Αγκολέζος Ντζιάλμα Κάμπος (στον ΠΑΟΚ το 2006-18) και ο Μανού (στην ΑΕΚ το 2007-08).

🦊 Ε, κάποια στιγμή θα νικήσει στο Πόρτο η Μαριτίμο, μάλλον όχι φέτος μιας και οι «δράκοι» είναι ισόβαθμοι της Μπενφίκα στο… θρίλερ του τίτλου. Ζαριά του… 34%: τα μισά εντός έδρας ματς της Πόρτο είχαν τουλάχιστον δύο γκολ, όπως και το 17% της Μαριτίμο εκτός έδρας, αντίστοιχα, αλλά η Μαριτίμο στις μισές της φετινής εξορμήσεις είχε αγώνες με τουλάχιστον ένα γκολ ως την ανάπαυλα. Αρα;

Ημιχρόνου 🇵🇹

⏩ 23:30 Πόρτο – Μαριτίμο: Over 1,5 στο α’ ημίχ. 🦊 2.35. (Novibet)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ