foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ57
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Klasychne σε κοινή έδρα στο Κίεβο, picks με σκόρερ και κάρτες

Μποζιονέλος | 31 Μαι 2020 11:43
s35276907.jpg

Το Σάββατο τσούλησε με κέρδη στοιχηματικά -και to the point picks- στα γερμανικά αλλά… τίποτε κατόπιν. Στη σούμα, αν τα βάλεις κάτω, με χασούρα έκλεισε η βραδιά αλλά, χάρη στη Σέονγκναμ, προ ολίγου, βγήκε το 24ωρο με (έστω και λίγο) συν!

🦊 Ο Πιόντεκ και δεν ξεκίνησε, και μπήκε ως αλλαγή και σκόραρε (στο 93’) στο Χέρτα – Αουγκσμπουργκ πληρώνοντας 2.60. αντίθετα ο Μπάουμγκαρτνερ της Χόφενχαϊμ τραυματίστηκε κι έγινε αλλαγή στην ανάπαυλα, κρίμα διότι ήταν δραστήριος.

🦊 Η Αϊντραχτ επιβεβαίωσε την εμπιστοσύνη μου (και μας) πληρώνοντας 3.93 με νίκη στο Βόλφσμπουργκ. Κιουρία!

🦊 Σε Ισραήλ (Μακάμπι Χάιφα - Χαποέλ Τελ Αβίβ) και (Ντινάμο Μινσκ - Σάκχτερ Σάλιχορσκ), άλλα περίμενα, διπλά βγήκαν.

Ατυχία στο Σλάβεν Μπελούπο – Λοκομοτίβα στην Κροατία με γκολ της Λόκο από φάουλ προς το τέλος, που απέτρεψε την παράταση.

🦊 Αν… πόνεσε κάτι ήταν που δεν βρήκε γκολ η Λεχ Πόζναν στο ντέρμπι με τη Λέγκια, αν και έφτασε πλειστάκις πλησίον της ισοφάρισης (και ήταν 4.35 το combo αμφιτέρματος με μοιρασιά, κρίμα…).

🦊 Και, προ ολίγου, έληξε το Σεούλ – Σέονγκναμ, διπλούρα και πλέρωσε (sic) 2.36 το draw no bet της. Μια χαρά!

Sportingbet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Ευελιξία στις συναλλαγές
check_3c
24ωρo chat στα Ελληνικά
check_3c
Εξελιγμένο Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Δείχνει να έχει ψαλιδίσει τη διαφορά


🇪🇪 Λεβάντια εναντίον Πάιντε στο Ταλίν, χωρίς κόσμο, για την εσθονική Meistriliiga (ή A. Le Coq Premium Liiga, για χορηγικούς λόγους).

🟢 Τρεις νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές για τη Λεβάντια του Μάρτιν Ρέιμ, η μία προ της διακοπής και η τελευταία με 3-1 στο Βίλζιαντι επί της Τούλεβικ, δεχόμενη πάντως γκολ στο 37’ και ούσα σοβαρή στην επανάληψη. Εχει απολογισμό 18-6-2 στα τελευταία 26 ματς εντός, αμφότερες οι ήττες από την ισχυρή Φλόρα, αήττητη στα τελευταία εννέα εντός (6-3-0).

🔴🔵 Δύο νίκες σε τρία ματς για την Πάιντε που προ της διακοπής είχε διαλύσει με 8-1 την Ταλίνα Κάλεβ, κατόπιν ηττήθηκε από την Τούλεβικ (σε διπλό που πλήρωσε σχεδόν… 10.00) και στο τελευταίο επιβλήθηκε 2-0, και εύκολα, της Κουρεσάρε έχοντας αρκετές φάσεις για μεγαλύτερο σκορ. Φουλ επιθετικογενής η ομάδα του Βιάτσεσλαβ Ζαχοβάικο, σερί 6-0-2 εκτός έδρας μετά την τελευταία ισοπαλία.

🏟️ Στο 37-4-3 η συνολική τους παράδοση, επιμέρους 17-3-2 στο Ταλίν με τελευταίο διπλό τον Μάρτιο του ’14 και έκτοτε 9-2-0. Τη διετία 2016-15 έπεσε μια 5άρα, δύο 7άρες και μια 8άρα, αλλά…

🦊 …αλλά έκτοτε η Πάιντε έχει αλλάξει, ειδικά την τελευταία διετία. Με το περσινό 3-1 τερμάτισε σερί 24 αγώνων χωρίς νίκη επί της Λεβάντια, ανεξαρτήτως έδρας, μπορεί να το κάνει και πάλι, σε ματς που λογικά σκοράρουν και οι δύο.  

Combo 🇪🇪

⏩ 15:00 Λεβάντια – Πάιντε: Χ2 & goal/goal 🦊 2.41. (Betshop)

Μάλλον «τραβηγμένα» τα σερί τους


🇧🇾 Η Ενερχέτικ BGU (σ.σ. που σε μερικές αναγράφεται με την παλιά της ονομασία, Ζβέζντα Μινσκ) υποδέχεται τη Βίτσεμπσκ για τη λευκορώσικη Vysheyshaya Liga. Το ματς διεξάγεται στο «Χαράντσκι» ή «Γκόροντσκαϊ» του Μπόρισοφ (σε απόσταση 91 χλμ.), είναι η παλιά έδρα της ΜΠΑΤΕ (ως το 2014 που μετακόμισε στο νέο της στολίδι) καθότι η λίγκα δεν επιτρέπει αγώνες σε συνθετικό χλοοτάπητα αν ο καιρός δεν το επιβάλλει. Στο ίδιο η Ενερχέτικ είχε παίξει και με την Ντινάμο Μπρεστ (και νίκησε 2-1).


⚪ Η Ενερχέτικ είναι σε φουλ φόρμα, μόλις ένα βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο ΜΠΑΤΕ, ερχόμενη από… διπλό 2-1 επί της Ισλατς με γκολ στο 92’. Τέταρτη σερί νίκη για την ομάδα του Βλαντίμιρ Μπελγιάφσκι, εντός έχει 3/4 νίκες φέτος συν μια ήττα από τη Χαράζντεγια. Πλήγμα η απώλεια ελέω τιμωρίας του Ουκρανού φορ Γιατσιμπόεφ, σκόρερ 7 εκ των 14 φετινών της γκολ, εξέτισε ο Λιβεριανός μέσος Τουέ.

🔵 Η Βίτσεμπσκ συμπλήρωσε πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-3-2) και έφερε τρίτη σερί ισοπαλία υποδεχόμενη την Ντινάμο Μινσκ στο τελευταίο (1-1). Παίζει κλειστά, όχι τυχαίο όχι έχει φέτος 9/10 under 2,5 στα παιχνίδια της. Αμφίβολος ο φορ Γκιουρένκο, εκτός ο μπακ Κατς και ο εξτρέμ Τεβέροφ, εξέτισε όμως ο ηγετικός μέσος Ματβιένκο.

🏟️ Στο 2-1-5 η παράδοσή τους συνολικά, 2-1-1 με γηπεδούχο την Ενερχέτικ (και τα 3/4 ήταν… over 3,5).

Betshop
Βαθμολογία
8.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Καταθέσεις από 1€
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
Αναλήψεις εντός 24ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

🦊 Και το κακό σερί της Βίτσεμπσκ είναι τραβηγμένο για τα… κυβικά της, και η Ενερχέτικ έκανε εξίσου τραβηγμένο – με νίκες. Προς τα δεξιά (ειδικά από τη στιγμή που λείπει ο γκολτζής της), ποντάρισμα σε ασιατικό με μισή πληρωμή σε ισοπαλία.

Ερωτήματα μετά τη διακοπή, «ανταρσία» εν μέσω αυτής

🇵🇱 Κρακόβια εναντίον Γιαγκελόνια, χωρίς κόσμο στην Κρακωβία, για την πολωνική Ektraklasa.

🔴 Στην Κρακόβια μάλλον έκανε καλό η διακοπή καθώς οδηγήθηκε εκεί ερχόμενη από τέσσερις σερί ήττες και απομακρύνθηκε από την κορυφή, βέβαια στην Πολωνία τα πάντα κρίνονται στα play offs. Πλήγμα οι άδειες εξέδρες καθώς διαθέτει μια από τις πιο «σκληρές» έδρες στη χώρα η ομάδα του (άλλοτε τεχνικού του Αρη) Μίχαλ Πρόμπιερζ ενώ αρκετοί παίκτες διαφώνησαν δημόσια στις περικοπές μισθών, ερώτημα αν υπολογίζεται ο αρχηγός μέσος Γκολ από τον οποίο αφαιρέθηκε το περιβραχιόνιο ελέω της εν λόγω… ανταρσίας. Αποθεραπεύτηκε εγκαίρως ο αρχισκόρερ Χάνκα, αμφίβολοι ο στόπερ Ντάτκοβιτς και ο χαφ Φιόλιτς.

🔴🟡 Και στη Γιαγκελόνια έκανε καλό διακοπή καθώς είδε σχεδόν όλους τους τραυματίες της να ξεπερνούν τα προβλήματά τους. Δεν διάγει καλή σεζόν ενώ εκτός Μπιάλιστοκ μετρούσε επτά σερί ήττες ως και το… διπλό επί της Πόγκον. Μόνος απών ο Ισπανός εξτρέμ Καμαρά.

🏟️Στο 7-8-10 η παράδοση συνολικά, επιμέρους στο 5-3-3 στην Κρακωβία αλλά με μόνο δύο άσους στα τελευταία οκτώ.

🦊 Εχει καλή παράδοση στο «Γιόζεφ Πιλσούντσκι» η Γιαγκελόνια, ερώτημα βέβαια η Κρακόβια μετά τη διακοπή. Ματς που θαρρώ ότι ξεκινά από το 1-1…

⚽ ⚽ Δυάδα (απόδοσης 3.52) 🇧🇾 🇵🇱

⏩ 16:00 Ενερχέτικ – Βίτσεμπσκ: 2 +0,25 ΑΗ 🦊 1.99. (Novibet)
⏩ 16:00 Κρακόβια – Γιαγκελόνια: Goal/goal 🦊 1.77. (Novibet)

Επηρεασμένη η Μπορούσια

🇩🇪 Γκλάντμπαχ εναντίον Ουνιόν Βερολίνου στο άδειο «Μπορούσια Παρκ» του Μένχενγκλαντμπαχ για την Bundesliga.

🟢 Η Μπορούσια πήρε 0-0 στη Βρέμη χάρη στον κίπερ Ζόμερ δεχόμενη αρκετή πίεση και κάνοντας λιγοστές φάσεις, σαν να φοβόταν το ματς ή, μάλλον, ούσα επηρεασμένη από την 3άρα από τη Λεβερκούζεν, λίγο μετά το μπάσιμο με νίκη στη Φρανκφούρτη μετά το lockdown. Εχει σκοράρει σε 13/14 φετινά της εντός «Μπορούσια Παρκ», πλην του 0-0 με τη Σάλκε… στην πρεμιέρα. Εκτός ο στόπερ Γιάντσκε, αμφίβολος ο φορ Εμπολό που έλειψε.

🔴 Η Ουνιόν δεν ήταν ορθώς προετοιμασμένη για την επάνοδο, ήττες από Μπάγερν και Χέρτα, 1-1 μεσοβδόμαδα στο Βερολίνο με τη Μάιντζ όπου πάντως έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 41’ και έκτοτε έπαιξε… κατενάτσιο. Στο 0-2-3 το σερί της δίχως νίκη, εκτός πρωτεύουσας, δέχθηκε γκολ σε 13/14 ματς (πλην Βρέμης). Τιμωρημένος ο χαφ Αντριχ, αμφίβολος ο μπακ Λεντζ.

🏟️ Πρώτη φορά ανταμώνουν στο Μένχενγκλαντμπαχ, έπαιξαν στο Βερολίνο το 2000-01 στο Κύπελλο (2-2) και στον α’ γύρο φέτος (2-0).

🦊 Μια σκέψη είναι το multiscore του τύπου 1-0, 2-0, 3-0 που κινείται στο 3.10 αλλά η Ουνιόν ενίοτε σκοράρει εκεί που δεν το περιμένει. Και εκτός Βερολίνου δεν σκοράρει μόνο με Αντερσον ή Ινγκβαρσον αλλά και με τον (δανεικό από το Μαγδεμβούργο) εξτρέμ Μάριους Μπίτλερ που έβαλε γκολ σε δύο από τα τελευταία τέσσερα ματς εκτός Βερολίνου που η Ουνιόν σκόραρε.  

Ουκρανικό clasico στην έδρα… της άλλης

🇺🇦 Klasychne, ήτοι clasico στα ουκρανικά, ανάμεσα σε Σαχτάρ Ντονιέτσκ και Ντινάμο Κιέβου για την ουκρανική Premier Liha που διεξάγεται «Ολιμπίγσκι», έδρα και της Ντινάμο και όχι στο Χάρκοβο όπου έχει… μετακομίσει, μετά τα όσα έγιναν στην Κριμαία προ ολίγων ετών, η Σαχτάρ. Παρουσία μόλις 200 ατόμων, όλων κι όλων, το ντέρμπι.
Η Σαχτάρ δήλωσε ως έδρα το «Ολιμπίγσκι» ως το τέλος της σεζόν καθότι εδρεύει, ως σύλλογος, ως επί το πλείστον στο Κίεβο και αγωνίζεται στο Χάρκοβο, άρα για να αποφύγει τα περιττά ταξίδια εν μέσω πανδημίας.

📜⏳ Πρόκειται φυσικά για τις δύο κορυφαίες ομάδες της Ουκρανίας οι οποίες μάλιστα διαθέτουν ευρωπαϊκό τρόπαιο, η Ντινάμο δύο Κυπελλούχων (1975 και 1986) και η Σαχτάρ το UEFA (2009). Βέβαια τα παιχνίδια μεταξύ τους την περίοδο της Σοβιετικής Ένωσης δεν είχαν την ίδια αίγλη που απέκτησε ειδικά την δεκαετία του ‘00. Επί ημερών ΕΣΣΔ η Ντινάμο ήταν το αντίπαλο δέος των ομάδων της Μόσχας με κυριότερη αντιπαλότητα με τη Σπαρτάκ ενώ, μετά την ανεξαρτησία της Ουκρανίας στις αρχές των 90s; τα πρώτα χρόνια η Ντινάμο είχε ως κύριους αντιπάλους την Ντνίπρο και την Τσερνομόρετς. Τα πάντα άλλαξαν όμως με την ανάληψη της προεδρίας των «πορτοκαλί» από τον δαιμόνιο Ρινάτ Ακχμέντοφ, όπως και με την έλευση του Ρουμάνου Μιρτσέα Λουτσέσκου που δημιούργησε την κορυφαία ομάδα της χώρας.

Η, δε, πρώτη φορά που αναμετρήθηκαν σε επίσημο παιχνίδι οι δύο τους ήταν στις 18 Ιουλίου 1938. Ο Ολεχ Οσένκοφ είναι ο μοναδικός προπονητής που κοούτσαρε και τις δύο…

🟠⚫ Ούσα 14 βαθμούς μπροστά από τη… μισητή της αντίπαλο η Σαχτάρ οδεύει για το τέταρτο συνεχόμενο πρωτάθλημα Ουκρανίας, αλλά και το ένατο στις τελευταίες έντεκα σεζόν. Επιτυχής η πρώτη σεζόν του Πορτογάλου Λουίς Κάστρο στον πάγκο, ξεμούδιασε με 4άρες στα φιλικά με Ρουχ και Ομπολον. Αήττητη στα τελευταία 30 ως γηπεδούχος (25-5-0), ήτοι από το 1-0 από την Ντινάμο τον Απρίλιο του… 2018. Αμφίβολοι ο μπακ Ισμαΐλι, ο στόπερ Ματβιένκο και ο παγκίτης χαφ Σιπριάνο, εκτός ο στόπερ Μπόνταρ, οι χαφ Μαλίσεφ, Μπονταρένκο και ο εξτρέμ Μάικον.

🔵 Η Ντινάμο έφτασε να… πασχίζει με Ζόρια και Ντέσνα για τη 2η θέση και ταυτόχρονα, έχοντας αποκλείσει στους «8» τη Σαχτάρ, να πάρει το Κύπελλο για να κλείσει ήρεμα η σεζόν. 0-0 με τη Ρουχ και 2-0 την Ολίμπικ στα φιλικά της ομάδας του Ολεξέι Μιχαϊλιτσένκο. Πλήγμα ο τραυματισμός του ηγέτη μέσου Τσιγκάνοφ, απόντες και ο στόπερ Μπούρντα αλλά και ο μέσος Σαπαρένκο.

🏟️ 1-0 στον α’ γύρο η Σαχτάρ (10/11) αλλά η Ντινάμο τη νίκη φέτος και στο Σούπερ Καπ (2-1) και στο Κύπελλο (2-1, αλλά στην παράταση). Στο πλαίσιο της Premier Liha η παράδοση είναι 21-17-24 συνολικά και 13-9-9 με γηπεδούχο τη Σαχτάρ, με τρία διπλά στα τελευταία έξι. Στο δε «Ολιμπίγσκι», έδρα και της Ντινάμο, η Σαχτάρ νίκησε τέσσερις φορές στα τελευταία οκτώ.

🦊 Η Σαχτάρ δεν το χάνει, η Ντινάμο έχει λόγους γοήτρου αλλά και βαθμολογικούς σε ντέρμπι που διεξάγεται μεν στη δική της έδρα, αλλά χωρίς κόσμο. Κυνήγι να είναι το σκορ 1-1 κάποια στιγμή…

Special bet 🇺🇦

⏩ 17:00 Σαχτάρ Ντονιέτσκ - Ντινάμο Κιέβου: Anytime σκορ 1-1 🦊 2.45. (Stoiximan)

Η καταδικασμένη και ο απόντας Χάαλαντ

🇩🇪 Πάντερμπορν εναντίον Μπορούσια Ντόρτμουντ στην άδεια «Μπέντελερ Αρένα».

🔵 Η Πάντερμπορν είχε αρκετές φάσεις (αλλά και δοκάρι) στο Αουγκσμπουργκ προκειμένου να σκοράρει και να νικήσει, δεν τα κατάφερε (0-0) και πλέον ο υποβιβασμός δείχνει αναπόφευκτος, με το σερί χωρίς νίκη να είναι στις εννέα αγωνιστικές (0-4-5) ερχόμενη από 3/3 ισοπαλίες μετά τη διακοπή. Τιμωρημένος ο χαφ Γκιάζουλα, εκτός ο στόπερ Κίλιαν.

⚫🟡 Η Μπορούσια Ντόρτμουντ ήταν εκ νέου κατώτερη των περιστάσεων σε ντέρμπι με την Μπάγερν, ηττήθηκε 1-0 την Τρίτη, η διαφορά πήγε στους 7 βαθμούς (κι από χθες στους 10), μόνος στόχος να παραμείνει στη δεύτερη θέση ενώ είναι ερώτημα αν ο Λουσιέν Φαβρ παραμείνει και του χρόνου στο… τιμόνι. Εκτός ο μπομπέρ φορ Χάαλαντ (10 γκολ σε 11 ματς), πάγια έξω Ρόις, Σουλτζ, Ζαγκαντού.

🏟️Στο 0-2-3 η παράδοσή τους συνολικά, επιμέρους 0-1-1 στο Πάντερμπορν. Και τα πέντε ήταν over 2,5 ενώ τα 4/5 ήταν over 3,5: 2-4 και 2-4 στο Πάντερμπορν, 3-0, 7-1 και 3-3 στο Ντόρτμουντ!

🦊 Καμία αξία σε σημείο ή γκολ, άνετα εξελίσσεται σε… ροντέο αλλά λείπει ο Χάαλαντ και το άφησα στην άκρη, επιλέγοντας… κίτρινες. 69 κάρτες σε 28 ματς (2,46 ανά αγώνα) δέχονται φέτος οι παίκτες της Πάντερμπορν, επιμέρους εντός είναι 2,57 (36/14). Οι της Ντόρτμουντ έχουν μαζέψει μόλις 33 σε 28 αγωνιστικές (1,18 ο μέσος όρος), οι 21 εξ αυτών σε 14 εξορμήσεις (1,50 αντίστοιχα). Επιλογή διπλασιασμού οι τουλάχιστον τρεις κάρτες των… Παντερμπορναίων. 

Κίτρινες κάρτες 🇩🇪

⏩ 19:00 Πάντερμπορν – Ντόρτμουντ: Πάντερμπορν over 2,5 κάρτες 🦊 1.99. (Novibet)

Μετά από 83 ημέρες απραξίας

🇭🇷 Ριέκα και Οσιγεκ αναμετρώνται, σε άδειο γήπεδο ελέω πανδημίας και σε νοκ άουτ (με παράταση και πέναλτι) ημιτελικό για το Hrvatski Kup (aka Κύπελλο Κροατίας).

⚪🔵 H Ριέκα πήρε πέρυσι το Κύπελλο και ορέγεται το… repeat έχοντας αποκλείσει στα ημιτελικά την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, από την οποία ως και τη διακοπή στην Prva HNL ήταν… 18 βαθμούς πίσω, αλλά κατέχοντας τη δεύτερη θέση. Ορεξάτη έδειξε στα φιλικά η ομάδα του Σιμόν Ρόζμαν, 4-1 την Ιντερ Ζάπρεσιτς (19/5) και 5-1 την Ιστρα (24/5), την οποία αντιμετωπίζει στην επανέναρξη του πρωταθλήματος (7/6).

🔴 Δύο φορές ήταν σε τελικό η Οσιγεκ, το πήρε το ’99 και το έχασε το ’12. Η διακοπή τη βρήκε στην 5η θέση και εκτός Ευρώπης, στο -3 από την 4η Χάιντουκ, φυσικά έχει ελπίδες και μέσω του Κυπέλλου. Στα φιλικά η ομάδα του Ιβιτσα Κουλέσεβιτς δεν ήταν κακή, στο τελευταίο έχασε 2-1 από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ (23/5). Μόνος απών ο μέσος Πίλι.

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


🏟️ Πρώτη φορά ανταμώνουν σε μονό, στα ημιτελικά ήταν και το ’17 αλλά σε διπλούς (πέρασε η Ριέκα με 3-1 και 2-0). Συνολικά η παράδοση είναι με τη Ριέκα (29-15-13 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης), επιμέρους είναι 19-6-4- στη Ριέκα στα επίσημα. Μόνο ένα διπλό στα τελευταία 17 επίσημα (16-2-1)!
Στα άλλα φετινά τους, για τη Prva HNL, 1-1 και 1-0 στη Ριέκα, 3-2 η Οσιγεκ στην έδρα της με ανατροπή από 0-2 στην ανάπαυλα.

🦊 Αν ήταν σε φουλ ρυθμό, και ο άσος θα είχε τον πρώτο λόγο και δεν θα τον συναντούσαμε στο 2.10. Και δείχνει… ύπουλο για το φαβορί. Εξ ου και έπαιξα με τις διπλές ευκαιρίες ημιχρόνου και τελικού, σε τιμή παραπάνω από όσο περίμενα.

Special bet 🇭🇷

⏩ 21:15 Ριέκα – Οσιγεκ: Χ2 ημίχ. / 1Χ τελ. 🦊 2.27. (Stoiximan)

Δεν πείθει απόλυτα η εν αναμονή πρωταθλήτρια


🇭🇺 Για την ουγγαρική OTP Bank Liga η Πούσκας Ακαντέμια υποδέχεται τη Φέρεντσβαρος στο μικρό στολίδι, 3.600 θέσεων της «Πάντσο Αρένα» στο χωριό του Φέλτσουτ όπου δε διαμένουν πάνω από 2.000 ψυχές. Με κόσμο τα ματς αλλά με κενές θέσεις δίπλα, πάνω και κάτω από τους θεατές.


🔵🟡 Η Πούσκας Ακαντέμια καθιερώνεται σταδιακά στη μεγάλη, μαγυάρικη κατηγορία, ναι μεν διαθέτει νεανικό ρόστερ αλλά δεν λειτουργεί εδώ και χρόνια μόνο ως… φυτώριο, ως λέει και το όνομά της, έχει γίνει ανταγωνιστική. Σκοράρει μετά ευκολίας και διεκδικεί με αξιώσεις, πλέον, έξοδο στην Ευρώπη.

🟢 Η Φέρεντσβαρος του Σερχέι Ρεμπρόφ έκανε το 2/2 στις νίκες στα εξ’ αναβολής παιχνίδια απέναντι σε Ντέμπρεσεν (2-1) και Ουίπεστ (1-0) και σχεδόν αγκάλιασε το δεύτερο διαδοχικό πρωτάθλημα, ούσα στο +8 από τη Φέχερβαρ και με ματς λιγότερο. Στο τελευταίο όμως δεν ήταν καλή, σκόραρε στο 8 με τον μπομπέρ Μπολί και έκτοτε επαναπαύτηκε. Στο 17-5-1 το σερί της στο πρωτάθλημα, ανεξαρτήτως έδρας, από τον Αύγουστο και την ήττα… από την Πούσκας Ακαντέμια με 4-1 (!). Τιμωρημένος ο μέσος Ζούμπκοφ.

🏟️ Στο 3-5-7 η συνολική τους παράδοση, επιμέρους είναι 3-3-1 στο Φέλτσουτ με μόνο διπλό τον Απρίλιο του 2015, το μοναδικό διπλό μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας, σε 15 αγώνες.

🦊 Αν ήταν στο 2.40 – 2.50 το συζητούσαμε, στο 1.90 όμως; αστείο. Αλλωστε η Ακαντέμια είναι καλοδουλεμένη και στο πρώτο της, μετά διακοπή, αγώνα αποτελεί ερώτημα την ώρα που η πρωτοπόρος έδωσε ήδη δύο, νίκησε σε αμφότερα αλλά χωρίς να κάνει καλά ματς. Ασιατική επιλογή το +0,25 με μισή πληρωμή σε ισοπαλία.  

Αξία, ασιατικό 🇭🇺

⏩ 22:05 Πούσκας Ακαντέμια – Φέρεντσβαρος: 1 +0,25 ΑΗ 🦊 2.07. (Betshop)

Bets extras 🦊


🦊 🇨🇿 Καθαρά από έμπνευση αλλά η Οπαβα ίσως έχει αξία σήμερα. Ναι, σκοράρει μετά δυσκολίας (φάνηκε και στο 0-0 με την Κάρβινα), ακόμη πιο δύσκολα σκοράρει γενικώς στις επισκέψεις της στο Τέπλιτσε, την οποία σπάνια νικά (μόνο μια φορά στα τελευταία 16) αλλά πετυχαίνει μια αντίπαλο που ήταν σκορποχώρι με την Μποέμιανς και το κοντέρ σταμάτησε στα 4.

🦊 🇧🇾 Γιατί η Ντινάμο Μπρεστ είναι, αν και σέρνεται, τόσο φαβορί ως φιλοξενούμενη με τη Ρουκχ Μπρεστ; Διότι η Ρουκχ είναι, για να το πούμε απλά, η… δεύτερη ομάδα της αν και από το ’17 εμφανίζονται διαφορετικοί ιδιοκτήτες. Δεν είναι για να μπλέκεις, αν ντε και καλά έπαιζα κάτι θα ήταν κάνα ύπουλο, π.χ. γκολ ως την ανάπαυλα.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


🦊 🇭🇺 Η Χόνβεντ υποδέχεται την Ντέμπρεσεν στη Βουδαπέστη ερχόμενη από πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου μεσοβδόμαδα, στα πέναλτι εις βάρος της ΜΚΤ (ομάδα β’ κατηγορίας, πια), 0-0 ήταν μετά από 120’. Η Ντεμπρετσένι δεν έχει ξεμπερδέψει με το ζήτημα της παραμονής και ήταν ανταγωνιστική στο εξ αναβολής 2-1 από την πρωτοπόρο Φέρεντσβαρος. Ψαγμένα φαβορί το διπλό.

🦊 🇧🇾 Αυριανό μεν, απλή αναφορά: ο άσος του 2.05 στο Μινσκ – Σλουτσκ ανέβηκε ήδη στο 2.75 και το διπλό έπεσε στο 2.40 από το 3.50! Κρίμα διότι το ‘χα σημειωμένο για να αναφερθεί σήμερα και να πονταριστεί – αλλά αποφεύγω να ρίχνω ευρώ σε τέτοιες αλλαγές…

Σκέψεις 🤔

🇨🇿 15:00 Τέπλιτσε – Οπαβα: 2 🦊 4.55. (Sportingbet)

🇭🇺 19:55 Χόνβεντ – Ντεμπρετσένι: 2 🦊 2.45. (Bwin)

🇧🇾 20:00 Ρουκχ Μπρεστ – Ντινάμο Μπρεστ: Over 1,5 στο α’ ημίχ. 🦊 2.90. (Vistabet)

Και ξανά… στεκιές


🎱 🇬🇧 Ενώ άλλα σπορ όπως το τένις και ο στίβος ακόμη ψάχνουν τρόπους για να συνέλθουν από την πανδημία, το σνούκερ κάνει επανεκκίνηση με επίσημο τουρνουά από αύριο. Καίτοι στο Νησί παραμένουν σε καραντίνα, η λίγκα προχωρά στη διεξαγωγή ενός επίσημου τουρνουά στο Μίλτον Κέινς, από αύριο, 1/6, ως 11 Ιουνίου. Πρόκειται για το Championship League, καίτοι είχε διεξαχθεί με την κλασική του μορφή νωρίτερα στη σεζόν, επανέρχεται με νέο σύστημα διεξαγωγής λόγω των ειδικών συνθηκών που προκάλεσε ο κορωνοϊός, ώστε οι αρμόδιοι να τεστάρουν κατά πόσο θα είναι εφικτή η διεξαγωγή του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στο Σέφιλντ, αργότερα μες στο καλοκαίρι (λένε για 31 Ιουλίου με 16 Αυγούστου – μακάρι!).


Ο «πολύς» Ρόνι Ο’ Σάλιβαν, ο κάτοχος του παγκοσμίου Τζαντ Τραμπ, ο Νέιλ Ρόμπερτσον, ο Μαρκ Σέλμπι και άλλα αστέρια του σπορ θα δώσουν το «παρών» και σε τουρνουά… χωρίς... χειροκροτήματα (μιας και δεν επιτρέπεται η είσοδος στο κοινό), όπως και με αυστηρό πρωτόκολλο υγιεινής. Σε άπαντες (παίκτες και διαιτητές) θα γίνονται τεστ μια ημέρα νωρίτερα, απαγορεύονται οι χειραψίες και ο χώρος θα είναι γεμάτος αντισηπτικά.

Ο τρόπος διεξαγωγής; Σε ομίλους, η πρώτη φάση έχει 16 ομίλους των τεσσάρων που δίνουν από τρία ματς, την ίδια ημέρα και οι πρώτοι θα συνθέσουν τέσσερις ομίλους των τεσσάρων. Κι από εκεί οι πρώτοι, τον τελικό όμιλο. Οι αγώνες θα είναι με best of 4 frames, με 3 βαθμούς για τη νίκη και μία σε τυχόν ισοπαλία (με 2-2, δηλαδή).

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

🦊 Στοιχηματικά βέβαια, πας καθαρά με ένστικτο, πέρασε καιρός χωρίς αγώνες και οι παίκτες είναι ευλόγως «κρύοι», έχω αναφέρει ξανά ότι το σνούκερ είναι και άθλημα φόρμας για τους συμμετέχοντες – μα κυρίως ψυχολογίας. Από τα της Δευτέρας λοιπόν, εκρατήθησαν (sic) τούτα, με το εύλογο ρίσκο. Όσο κυλάει το τουρνουά, θα υπάρχουν κι άλλες, πιο safe επιλογές…

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ