foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ34
ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Scorers' Last Dance. Ποιος είναι ο κορυφαίος;

Μποζιονέλος | 21 Μαι 2020 11:24
messi-ronaldo-pele-maradona.jpg

Η σειρά «The Last Dance» σήκωσε ξανά μια μεγάλη κουβέντα, για το ποιος είναι ο GOAT του μπάσκετ, εννοείται η επιλογή έρχεται από το ΝΒΑ: ο Μάικλ Τζόρνταν ή κάποιος άλλος, όπως ο Μάτζικ Τζόνσον, ο Λάρι Μπερντ, ο Ουίλτ Τσάμπερλεϊν, ο Κόμπε Μπράιαντ ή, παλιότερα, ο Μπιλ Ράσελ ή ο Σαμ Τζόουνς; Προσωπικά λάτρεψα περισσότερο τον αείμνηστο Κόμπε από τον Τζόρνταν, αλλά that’s me, δεν έχω δει δα και τόσο ΝΒΑ στη ζωή μου ώστε να έχω πλήρη κριτήρια.

Ποιος είναι ο Greatest of all Times στο ποδόσφαιρο; Εδώ σε θέλω κάβουρα. Το αιώνιο δίλλημα «Πελέ ή Ντιέγο Μαραντόνα», κουβέντα που ξεκίνησε από την παρουσία του Αργεντινού στα 80s, διαδέχθηκε το «Κριστιάνο Ρονάλντο ή Λιονέλ Μέσι». Και γιατί μόνο τέσσερις; Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος έχει γράψει, επιλέγοντας, για τον Γιόχαν Κρόιφ. Ο Γιάννης Διακογιάννης, σε προ ετών κουβέντες μας, καθότι τους είχε δει στο γήπεδο, θεωρεί τον Φέρεντς Πούσκας και τον Αλφρέδο ντι Στέφανο ό,τι καλύτερο πέρασε ποτέ από το ποδόσφαιρο. Οι Βρετανοί έχουν επιλέξει, ευλόγως, τον Τζορτζ Μπεστ, αρκετοί άλλοι τον βιρτουόζο Ροναλντίνιο, ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει μια τεράστια, κοινή αποδοχή για την αξία του - και ούτω καθεξής.

Η ψήφος μου όμως καταλήγει στον Ρονάλντο. Που δεν τον χαρακτήρισαν τυχαία «φαινόμενο», που γύρισε από δύο σοβαρότατους τραυματισμούς και που οδήγησε σχεδόν… σόλο τη Βραζιλία σε δύο τελικούς Μουντιάλ και ένα τρόπαιο. Ναι, είχε κι άλλους δίπλα του, χαίρω πολύ: Ριβάλντο και Ροναλντίνιο τότε, στην Απω Ανατολή. Μα, σάμπως και ο Τζόρνταν δεν είχε Πίπεν, Κούκοτς, Ρόντμαν και άλλους;



Ίσως, αντί για GOAT, να καταλήξουμε μια μέρα να ψάχνουμε τον GOHT, τον Greatest of his time. Τον καλύτερο της εποχής του. ίσως είναι δικαιότερο.

Sportingbet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Ευελιξία στις συναλλαγές
check_3c
24ωρo chat στα Ελληνικά
check_3c
Εξελιγμένο Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



🦊 Στοιχηματικά, την Τρίτη έγινε της… Εσθονίας, ως και διπλό του 10τόσο βγήκε (η Τούλεβικ). ΟΚ, το πήραμε το μάθημα, για καμιά Eurovision είστε τελικά…

Ο μεγαλύτερος σκόρερ όλων των εποχών είναι ο…


Το ερώτημα, του τίτλου, αέναο. Και αναπάντητο με ακρίβεια, καθότι λείπουν τα επίσημα στοιχεία από τις προπολεμικές περιόδους. Εύλογο. Δύο Βραζιλιάνοι, ο Πελέ και ο Ρομάριο, ισχυρίζονται ότι είχαν ξεπεράσει τα 1.000 γκολ στην καριέρα τους, προσμετρώντας ωστόσο και φιλικά παιχνίδια, αλλά και αγώνες των «μικρών» εθνικών ομάδων. Αρκετοί άλλοι, είτε οι ίδιοι είτε από άλλες πηγές, φέρονται να έχουν φτάσει επίσης σε τετραψήφιο αριθμό γκολ στην πορεία τους. Ωστόσο άκρη, εύκολα, δεν βγαίνει.


Εν αρχή τα… επίσημα, με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να έχει μπει εσχάτως στο κλειστό κλαμπ των παικτών που σημείωσαν 500+ τέρματα στην καριέρα τους, σε επίσημα ματς. Τα στοιχεία αυτά προέρχονται από την Υπηρεσία Ιστορίας και Στατιστικής του ποδοσφαίρου (IFFHS) και ο Σουηδός σταρ της Μίλαν είναι ο 27ος της σχετικής λίστας, με 547 γκολ (15o συνολικά) και μόλις ο τρίτος εν ενεργεία, πίσω από Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι!

Ο Ζλάταν είναι ήδη 38 ετών και επτά μηνών και θέλει ακόμη 3 για να πιάσει τον Σκωτσέζο Τζίμ ΜακΓκρόρι (550 γκολ, 1922-38), πέντε για τον Πορτογάλο μύθο Εουσέμπιο (552 γκολ, 1957-80), 7 για τον Γερμανοπολωνό Ερνστ Βιλιμόφσκι (554 γκολ, 1934-55) και 10 για τον Βραζιλιάνο Αρτουρ Φρίντενραϊχ (557 γκολ, 1909-35) που είναι στην 11η θέση. Τη δεκάδα συμπληρώνει ένας άλλος Βραζιλιάνος, ο Τούλιο Μαραβίλια (575 γκολ, 1988-2019).

Ο ισχυρισμός για τα… 5.000 γκολ


Ποιοι είναι όμως, πάντα με επίσημα στοιχεία, οι πρώτοι δέκα; Πρώτος ο γεννημένος στην Πράγα, Αυστριακός, Γιόζεφ Μπίτσαν με 805 καταγεγραμμένα τέρματα, έπαιξε από το 1928 έως το 1955 σε αυστριακές και τσεχοσλοβάκικες ομάδες ενώ κατόρθωσε να φορέσει τη φανέλα… τριών εθνικών ομάδων: τη; Αυστρίας, της Τσεχοσλοβακίας καθώς και της χώρας της Βοημίας και Μοραβίας, σημερινής Τσεχίας, λίγο πριν τον πόλεμο. Γεννημένος στη Βιέννη το 1913 από Τσέχους γονείς, αποτέλεσε το φόβητρο κάθε τερματοφύλακα προπολεμικά.


Και όταν ο Πελέ ήταν έτοιμος να σημειώσει το 1.000ό του γκολ, τη δεκαετία του '70, οι δημοσιογράφοι αναζήτησαν ποδοσφαιριστή στο παρελθόν που να έχει ανάλογη επίδοση. Ο πρώην Γερμανός διεθνής Μπίμπο Μπίντερ αναφέρθηκε στον Μπίτσαν και ισχυρίστηκε ότι είχε σημειώσει τουλάχιστον 5.000 γκολ (!) στην καριέρα του. Ο ίδιος ο Μπίτσαν ρωτήθηκε γιατί δεν είχε πει τίποτα δημοσίως και η απάντησή του ήταν αφοπλιστική: «Ποιος θα πίστευε εάν έλεγα ότι σκόραρα πέντε φορές περισσότερα γκολ από τον Πελέ;».

Ο Μπίτσαν, επισήμως, έβαλε λοιπόν 805 γκολ σε επίσημα παιχνίδια και ακολουθούν με 772 γκολ ο Βραζιλιάνος Ρομάριο (1985-2007), ο συμπατριώτης του Πελέ με 767 (1957-77), ο Ούγγρος «καλπάζοντας συνταγματάρχης» Φέρεντς Πούσκας με 746 γκολ (1943-66), ο Κριστιάνο Ρονάλντο (743 γκολ, 2001 – σήμερα) και ο Δυτικογερμανός Γκερντ Μίλερ με 735 (1962-81).


Ο Πούσκας, ηγέτης της μεγάλης εθνικής Ουγγαρίας, της Χόνβεντ και της Ρεάλ Μαδρίτης έπαιξε σε 851 παιχνίδια (εκ των οποίων 596 επίσημα) έχει σημειώσει 746 τέρματα. Ωστόσο, μιας και για καιρό, όταν αναζητούσε πολιτικό άσυλο φεύγοντας από την Ουγγαρία, κατέφυγε μυστικά σε διάφορες χώρες μέχρι να καταλήξει στην Ισπανία (ακόμη και στην Ελλάδα) ενώ αγωνίστηκε και σε πολλά παιχνίδια και κατά τη διάρκεια του πολέμου. Ορισμένοι ερευνητές υποστηρίζουν ότι ο Πούσκας είχε αγωνιστεί σε περισσότερα από 1.300 παιχνίδια και είχε σημειώσει 1.176 γκολ…

Ρονάλντο και Μέσι


Ο 35χρονος Κριστιάνο Ρονάλντο, στη διακοπείσα φετινή σεζόν, σκόραρε 25 φορές σε 32 αγώνες με τη φανέλα της Γιουβέντους, επίδοση που τον έφερε στην πρώτη πεντάδα των μεγαλύτερων σκόρερ όλων των εποχών. Ο Πορτογάλος είναι βέβαια ο μεγαλύτερος εν ενεργεία σκόρερ, βάσει αριθμών, με 743 τέρματα σε 1.036 επίσημους αγώνες και, μετά τον Μίλερ (με 735) ακολουθεί ο Λιονέλ Μέσι. Ο 33χρονος Αργεντινός μετρά 724 γκολ σε 911 αγώνες, έχοντας καλύτερο μέσο όρο από τον Ρονάλντο (0,79 έναντι 0,81) σε γκολ ανά αγώνα.


Δεδομένα ο Ρονάλντο θα ανέβει στην 4η θέση μιας και απέχει μόνο 3 γκολ από τον Πούσκας και… κυνηγά τον Πελέ, από τον οποίο υπολείπεται κατά 24 γκολ. Ο, δε, Μέσι υπολείπεται κατά 19 γκολ του Ρονάλντο και 11 του Μίλερ ωστόσο είναι και δύο χρόνια νεότερος από τον Πορτογάλο σταρ της Γιουβέντους.

Την πρώτη δεκάδα κλείνουν ο Ούγγαρος Φέρεντς Ντεκ με 576 γκολ (1940-57) και ο Δυτικογερμανός Ούβε Ζέελερ με 575 (1952-72).

Ο γκολτζής που έβαζε πούδρα…


Πλην όμως του Ρομάριο, που επιμένει ότι έχει ξεπεράσει τα 1.000 γκολ στην καριέρα του, αλλά και του Πελέ, υπάρχει κι άλλος ένας Βραζιλιάνος που έχει κάνει τον ίδιο ισχυρισμό: ο Μαραβίλια. Και μάλιστα επιμένει ότι είχε σταματήσει στα… 1.368 τέρματα! Ο Μαραβίγια αγωνίστηκε, από το 1988 έως το πέρυσι, σε 33 (!) διαφορετικές ομάδες, οι κυριότερες στη χώρα του και σε χαμηλότερες κατηγορίες ενώ πέρασε για λίγο από Ελβετία (Σιόν) και Ουγγαρία (Ουίπεστ).


Οσο για τον Ρομάριο; Με δική του καταμέτρηση λέει ότι έφτασε τα 1.289 γκολ αγωνιζόμενος σε 1.363 αγώνες (τόσα τουλάχιστον ισχυρίζεται εκείνος ότι έχει βάλει). Και το 2009, σε ηλικία 41 ετών, ο θρυλικός «Μπαϊσίνιο» οργάνωσε γιορτή στον αγώνα της αγαπημένης του Βάσκο ενάντια στην Εσπόρτσε Ρισίφε (aka Σπορτ Ρεσίφε), φτάνοντας τα 1.000 γκολ, το οποίο σημείωσε με πέναλτι φυσικά. Ο Ρομάριο προσθέτει στην καταμέτρηση τέρματα από το προσωπικό του αρχείο, όπως τα 76 ως ερασιτέχνης και με τις μικρότερες ομάδες της Βάσκο, ανεπίσημα φιλικά, αγώνες επίδειξης κλπ.

«Ο Πελέ είναι ποιητής όταν δεν μιλά. Στο γήπεδο ήταν ο καλύτερος στην ιστορία. Όμως θα πρέπει να βάλει ένα παπούτσι στο στόμα, αφού μόνο εγώ θα κρίνω ποτέ πρέπει να σταματήσω», απαντούσε ο Ρομάριο στο «μαύρο διαμάντι» εκείνη την εποχή… Επίσημα πάντως, ο Ρομάριο σταμάτησε στα 772.

Γενικώς πάντως οι Βραζιλιάνοι το… έχουν με τις καταμετρήσεις γκολ από προσωπικά στοιχεία, ο προπολεμικός θρύλος της χώρας της σάμπα, Άρτουρ Φρίντενραϊχ λέγεται ότι είχε φτάσει τα 1.329 τέρματα (από το 1909 έως το 1935). Ο Φρίντενραϊχ γεννήθηκε από Γερμανό μετανάστη και Βραζιλιάνα πλύστρα, απέκτησε το παρατσούκλι «τίγρης» και στα πρώτα χρόνια της καριέρας του αναγκαζόταν να… πουδράρεται πριν τους αγώνες, ώστε να αλλάζει το χρώμα του, μιας και υπήρχε προεδρικό διάταγμα να μην αγωνίζονται μαύροι ποδοσφαιριστές στη Βραζιλία για την καλή έξωθεν μαρτυρία της χώρας… Ο Μαουρίσιο Στίσερ, σε ρεπορτάζ που έκανε για το περιοδικό «Epoca» το 2010, ισχυρίζεται ότι ο Φρίντενραϊχ επιθετικός κατάφερε να πετύχει 1.329 γκολ.


Ο δε Πελέ, σύμφωνα με τον… ίδιο, έχει σημειώσει 1.283 γκολ σε 1.366 παιχνίδια, επίδοση που στη σύγχρονη εποχή, ουδείς μπορεί να ορέγεται ότι θα καταρρίψει (βλ. παρακάτω). Υπάρχουν, δε, και άλλοι, με λιγότερα γκολ αλλά δεν επιβεβαιώνονται. Οι Γερμανοί λένε για τον Έρβιν Χέλμτσεν που από το 1919 έως το 1939 σημείωσε 830 γκολ, αλλά τα (όσα υπήρχαν) στοιχεία καταστράφηκαν στον πόλεμο. Οι Ολλανδοί έχουν τον Άμπε Λένστρα (1936-1963) με τον ισχυρισμό των 560 τερμάτων.

Ο «προδότης» Βιλιμόφσκι με τα έξι δάχτυλα


Γεννήθηκε όταν το Κατόβιτσε ήταν μέρος της Γερμανικής Αυτοκρατορίας και ονομαζόταν Ερνεστ Πραντέλα. Ο πατέρας του σκοτώθηκε ως στρατιώτης της Γερμανίας στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο, η πόλη πέρασε υπό πολωνική κυριαρχία και άλλαξε το επώνυμό του σε Ερνστ Βιλιμόφσκι, από τον δεύτερο σύζυγο της μητέρας του. έπαιξε μπάλα στην Κατόβιτσε, κατόπιν στη Ρουχ Χουρζόφ (ναι, αυτή που ανέδειξε τον Κριστόφ Βαζέχα) και εξελίχθηκε σε μεγάλο σκόρερ, μάλιστα λέγεται ότι είχε έξι δάκτυλα στο δεξί του πόδι. Ως και τα μέσα των 30s ο Βιλιμόφσκι έχει εξελιχθεί στον μεγαλύτερο Πολωνό ποδοσφαιριστή, αλλά και σε μεγάλο… πότη, εξ ου και δεν μετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1936 στο Βερολίνο. Ήταν όμως παρών στο Μουντιάλ του 1938 στη Γαλλία, όπου έγραψε ιστορία σκοράροντας τέσσερις φορές στο Βραζιλία - Πολωνία 6-5 στην παράταση, επίδοση που μόλις το 1994 κατόρθωσε να… σπάσει ο Ολεχ Σαλένκο, με τα πέντε γκολ στο Ρωσία – Καμερούν 6-1.


Προς τι η αναφορά στον Βιλιμόφσκι, που με 554 γκολ είναι στη 12η θέση των all time σκόρερ; Διότι στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο ο Βιλιμόφσκι αρχικώς κρύφτηκε από τους Γερμανούς ναζί και κατόπιν, εκμεταλλευόμενος τη φήμη του, έσωσε τη μητέρα του που είχε συλληφθεί επειδή είχε σχέση με εβραϊκής καταγωγής Ρώσο. Και εις αντάλλαγμα, αφού έμεινε έξι μήνες σε στρατόπεδο συγκέντρωσης, μετέχει σε αγώνες επίδειξης. Και όχι μόνο αυτό: παίζει στη Μόναχο 1860 αλλά και στη ναζιστική, εθνική Γερμανίας (σημειώνοντας 13 γκολ σε οκτώ αγώνες) και χαιρετά ναζιστικά. Υποχρεωτικά. Ασχέτως αν δεν αποδείχθηκε ποτέ ότι είχε κι άλλη συνεργασία με τους κατακτητές, ο Πολωνός σκόρερ θεωρείται προδότης στην πατρίδα του και του απαγορεύτηκε η επιστροφή μετά τη λήξη του πολέμου. Επαιξε μπάλα ως και το 1955 και πέθανε το 1997, μένοντας πάντα στη Γερμανία. 

Πόσα ήταν τα 1.283 γκολ του Πελέ;


Το ενσταντανέ είναι από το ιστορικό, χιλιοστό γκολ του Πελέ, στις 19 Νοεμβρίου 1969 στο «Μαρακανά» σε αγώνα της Σάντος ενάντια στη Βάσκο ντα Γκάμα. Μπήκε με πέναλτι και το ματς διεκόπη για ώρα από την είσοδο δημοσιογράφων, φωτογράφων και οπαδών για να πανηγυρίσουν αυτό το κοσμοϊστορικό, αυτό γεγονός, ενώ το «μαύρο διαμάντι» μιλούσε για θέλημα Θεού να μπει το γκολ στο ιστορικό γήπεδο του Ρίο. Βέβαια, στο προηγούμενο ματς ενάντια στην Μπαΐα είχε αστοχήσει επίτηδες, σε πέναλτι, για να βάλει το επόμενο στο «Μαρακανά». Και φυσικά υπάρχει η δήλωση του 2012, πως «όταν ο Μέσι βάλει 1.283 γκολ και κερδίσει τρία Μουντιάλ, θα μιλήσουμε για τον καλύτερο».


Και αν τα τρία Μουντιάλ του Πελέ δεν μπορεί να τα αμφισβητήσει ούτε ο… Μαραντόνα, τα 1.283 γκολ του είναι υπό (εξ)αίρεση. Η IFFHS (International Federation of Football History & Statistics) τον έχει μόλις στα 541 γκολ, οι περισσότερες, επίσημες μετρήσεις στα 767. Προ ετών ο Αργεντινός δημοσιογράφος και ιστορικός του ποδοσφαίρου, Μαρτίν Εστέβες έκανε ρεπορτάζ για το περιοδικό «Grafico» και κατέληξε στα 757 γκολ του Πελέ. Πώς προκύπτουν άλλα 500+; Ο Πελέ έχει προσθέσει 446 σε ανεπίσημα φιλικά της Σάντος και της Βραζιλίας, 26 σε φιλικά με τους Κόσμος της Νέας Υόρκης, 9 με μια μικτή του Σάο Πάουλο, 6 με μια μικτή παικτών Σάντος και Βάσκο, 18 σε αγώνες επίδειξης της «σελεσάο», 13 με την ομάδα του στρατού και 8 σε φιλανθρωπικούς αγώνες…

Δεν έχει ρέντα


🇧🇾 Για τη Vysheyshaya Liga της Λευκορωσίας, η Νέμαν υποδέχεται στη Χρόντνα την Τορπέντο BelAZ.

Η Νέμαν δεν αγωνίστηκε με τη Μινσκ καθώς αναβλήθηκε, στο τελευταίο είχε ηττηθεί με 4-2 υποδεχόμενη τη Ρουκχ, σε ματς όπου πάντως δέχθηκε πέντε φάσεις όλες κι όλες ενώ στάθηκε άτυχη μπροστά. Γενικώς δεν έχει ρέντα τελευταία (με μόνο μια νίκη στα τελευταία έξι), ως λέει και ο τεχνικός Ιγκόρ Κοβάλεβιτς, που έχει ως μόνο απόντα τον εξτρέμ Κόβαλ.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Η Τορπέντο επιβλήθηκε άνετα 3-1 της Χαράζντεγια στη Ζχόντζινα, παίζοντας τους από το 31’ (και ούσα με ένα γκολ μπροστά ήδη) με παίκτη παραπάνω. Και συνεχίζει την εξαιρετική της εκκίνηση: έχει μόνο μια ήττα μετά από εννέα αγωνιστικές, στο Μινσκ από την Ντινάμο και έκτοτε «τρέχει» αήττητο έξι αγώνων (3-3-0), σερί όπου δέχθηκε γκολ μόνο σε δύο αγώνες. Γενικώς η εστία τους παραβιάστηκε μόνο στα 3/9 φετινά ενώ για σήμερα, βάσει ρεπορτάζ, λείπει ο μέσος Κούχκαρτσιουκ και είναι αμφίβολοι ο κίπερ Μπούτσμα, ο μπακ Σέρμπο, ο μέσος Αφανασίεφ και ο φορ Λεόνονιτς.

🏟️ Στο 8-13-14 η συνολική τους παράδοση ανεξαρτήτως έδρας, επιμέρους στο 7-7-5 στη Χρόντνα όπου και τα τελευταία επτά μεταξύ τους έληξαν με no goal και τα τελευταία 8/11 under 2,5.

🦊 Διπλό pick, σε ματς που θεωρώ ότι έχει μπόλικη ισοπαλία και κακώς θεωρείται τόσο φαβορί η Τορπέντο: αφενός το draw no bet της Νέμαν, αφετέρου combo (με ισοπαλία μέσα, αλλά και τουλάχιστον δύο γκολ).

Μονό 🇧🇾

⏩ 19:00 Νέμαν Χρόντνα - Τορπέντο BelAZ: 1 dnb 🦊 2.30. (Vistabet)

Combo 🇧🇾

⏩ 19:00 Νέμαν Χρόντνα - Τορπέντο BelAZ: 1Χ & over 1,5 🦊 2.50. (Betshop)

Μπερδεμένο


🇰🇷 Πόχανγκ Στίλερς εναντίον Σεούλ αύριο, Παρασκευή, για την K-League 1 της Νότιας Κορέας.

Η Πόχανγκ του Κιμ Γκι Ντονγκ μπήκε αήττητη στη σεζόν, μετά το (μάλλον εύκολο) 2-0 επί της Μπουσάν στην πρεμιέρα, απέσπασε 1-1 από την Νταεγού σε ματς όπου δεν είχε τον πρώτο λόγο στο τερέν, κλείστηκε αρκετά μετά το γκολ του Παλόσεβιτς στο 43’ και το πλήρωσε στο 67’, στο τέλος είχε πάντως μια… κραχτή φάση. Η Σεούλ του Τσόι Γιονγκ Σο ρέφαρε την ήττα της πρεμιέρας στην Γκανγκουόν, επικράτησε 1-0 της Γκουανγκτζιού με γκολ στο 65’ με μακρινό σουτ του Χαν και σε ένα ισορροπημένο ματς, που κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Vistabet
Βαθμολογία
8.9/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
24/7 support στα ελληνικά 
check_3c
Auto Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

🏟️ Στο 15-9-16 η παράδοσή τους ανεξαρτήτως έδρας, επιμέρους 10-3-5 στην Πόχανγκ με μόνο ένα διπλό στα τελευταία επτά, εκ των οποίων τα έξι ήταν over 2,5.

🦊 Ψιλομπερδεμένο, χωρίς εμφανές φαβορί (κι ας λένε άλλα οι τιμές), κράτησα το ασιατικό over 2,25 με πληρωμή σε 3+ γκολ και μισό ποντάρισμα πίσω σε ακριβώς 2 γκολ.

Ασιατικό 🇰🇷

⏩ 22/5, 13:30 Πόχανγκ – Σεούλ: Over 2,25 AH 🦊 1.89. (Stoiximan)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ