foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ37
PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Εσθονία, Meistriliiga: Preview 2020

Previews Πρωταθλημάτων | 15 Μαι 2020 21:03
Εσθονία-Meistriliiga-Preview-2020-1.jpg

Η Α' Εσθονίας επιστρέφει την ερχόμενη Τρίτη (19/5). Πρόλαβε να παιχτεί μόλις μία αγωνιστική στις 7 Μαρτίου (συν κάποια ματς για το Κύπελλο) και ακολούθησε διακοπή λόγω της πανδημίας. Οι ομάδες έκτοτε δεν έχουν αγωνιστεί, ίσως κάποιες να δώσουν φιλικά το προσεχές σαββατοκύριακο, μόνο προπονήσεις έχουν οι παίκτες στα πόδια τους το τελευταίο δεκαπενθήμερο.

Μακρόχρονα στοιχήματα

Σχετικά με την κατάκτηση του τίτλου, το λογικό φαβορί είναι η περσινή πρωταθλήτρια Φλόρα Ταλίν. Η Λεβάντια άλλαξε προπονητή και έχει τον πολύ καλό για το επίπεδο Μάρτιν Ρέιμ, όμως αποδυναμώθηκε και δύσκολα θα την κοντράρει σε βάθος χρόνου. Ούτε η Νόμε Κάλιου έχει δείχνει ικανή για να αμφισβητήσει τα πρωτεία της Φλόρα, οπότε το 1.60 (Stoiximan) της ομάδας από το Ταλίν είναι λογικό. Σαν έκπληξη θα υπολογίσουμε την Πάιντε, που δίνεται στο 30.00 (στη λογική του cash out), η οποία στην πρεμιέρα διέλυσε με 8-1 τη Σιλαμάε Κάλεβ.

Σύστημα διεξαγωγής

Αρχικά να τονιστεί πως όλοι οι αγώνες θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών μέχρι τα τέλη Ιουνίου και από την 1η Ιουλίου θα επιτρέπονται έως 1.000 φίλαθλοι σε κάθε παιχνίδι (εντάξει, δεν μαζεύονταν και περισσότεροι). Μέχρι πέρσι διεξάγονταν 4 γύροι και 36 αγωνιστικές συνολικά. Φέτος, το πρωτάθλημα θα χωριστεί σε δύο σκέλη. Η κανονική διάρκεια θα αποτελείται από 27 αγωνιστικές (26 συν την πρεμιέρα που έχει ήδη παιχτεί). Στη συνέχεια θα χωριστούν δύο γκρουπ (θέσεις 1-6 για πλέι οφ και 7-10 για πλέι άουτ), για έναν επιπλέον γύρο. Τον Δεκέμβρη θα ολοκληρωθεί, η πρώτη ομάδα από το γκρουπ των πλέι οφ θα πάρει εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και η 2η για το Γιουρόπα. Η ομάδα που θα τερματίσει τελευταία στα πλέι άουτ υποβιβάζεται, ενώ η 9η θα δώσει μπαράζ με τη 2η της 2ης κατηγορίας. Κριτήρια ισοβαθμίας: 1) βαθμοί στα μεταξύ τους, 2) διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους, γ) περισσότερες νίκες, δ) συνολική διαφορά τερμάτων.

Εκτίμηση τελικής κατάταξης

1. Φλόρα Ταλίν, 2. Λεβάντια, 3. Πάιντε,
4. Νόμε Κάλιου, 5. Τρανς Νάρβα,
6. Τούλεβικ, 7. Ταμέκα, 8. Λέγκιον,
9. Κουρεσάρε, 10. Ταλίνα Κάλεβ

Οι 5 καλύτερες μεταγραφές

Παίκτης Θέση Από Σε
Σάπινεν Επιθετικός Ντομζάλε Φλόρα
Κολομόετς Επιθετικός Βόρσκλα Λεβάντια
Σαλίστε Μεσοεπιθετικός Τρανς Νάρβα Πάιντε
Νεστέροφ Μέσος Λεβάντια Λέγκιον
Ρίιμπεργκ Επιθετικός Φλόρα Τούλεβικ

Οι ομάδες της Meistriliiga

Φλόρα Ταλίν

Τι έκανε πέρσι: Κατέκτησε το 19ο πρωτάθλημα της ιστορίας της και σχετικά άνετα, απέχοντας 12 βαθμούς από τη 2η θέση. Τρομερή επιθετικά, σκόραρε 110 φορές σε 36 ματς, ενώ είχε και την καλύτερη άμυνα, με μόλις 21 τέρματα παθητικό. Αξιοσημείωτο το ότι είχε περισσότερες νίκες εκτός απ' ότι εντός έδρας (επίδοση 16-1-1 έναντι 13-2-3 αντίστοιχα).

Προπονητής: Στον πάγκο της εδώ και ενάμιση χρόνο βρίσκεται ο μόλις 32 ετών Γιούργκεν Χεν. Φιλόδοξος, είναι η πρώτη του δουλειά και τα πηγαίνει περίφημα.

Γήπεδο: A. Le Coq Arena (10.340)

Μεταγραφές: Έχασε τον πολύτιμο επιθετικό Ζόργκα, ο οποίος είχε πετύχει 31 γκολ σε 34 συμμετοχές στο πρωτάθλημα. Στη θέση του ο Σάπινεν, στην επιστροφή του στο σύλλογο, που είχε πετύχει 27 τέρματα το 2017.

Προετοιμασία: Είχε «3 στις 3» νίκες σε επίσημα ματς τον Μάρτιο (προ πανδημίας). Πήρε το Σούπερ Καπ με 2-0 επί της Τρανς Νάρβα, κέρδισε με 3-1 τη Λέγκιον στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ενώ για το Κύπελλο επιβλήθηκε 3-0 της Ταμέκα.

Εκτίμηση: Λογικό το 1.60 στο να κατακτήσει τον τίτλο, δε φαίνεται κάποια ανταγωνίστρια ικανή να αμφισβητήσει τα πρωτεία της.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Λεβάντια Ταλίν

Τι έκανε πέρσι: Μπορεί να έχασε τη μάχη με την Φλόρα, όμως κέρδισε αυτή με τις υπόλοιπες και τερμάτισε στη 2η θέση. Από το 2014 έχει να πάρει πρωτάθλημα, ενώ οι τελευταίοι της τίτλοι ήταν το Κύπελλο το 2018 και το Σούπερ Καπ που ακολούθησε.

Προπονητής: Από τον Νοέμβριο του 2019 και μετά τη λήξη της περσινής σεζόν ανέλαβε ο Μάρτιν Ρέιμ. Είναι αρκετά έμπειρος, με 36 ματς στον πάγκο της εθνικής Εσθονίας, μεταξύ άλλων. Πάντως, έχει το δύσκολο έργο να επαναφέρει την ομάδα στην κορυφή.

Γήπεδο: A. Le Coq Arena (10.340)

Μεταγραφές: Έφερε παίκτες σε κάθε γραμμή, με κυριότερους τον αμυντικό Έλχι (16/0 πέρσι με Σεϊναγιόεν), τον εξτρέμ Κιρς (29/6 με Νόμε Κάλιου) και τον Ουκρανό επιθετικό Κολομόετς (14/2 με Βόρσκλα). Βέβαια, παράλληλα αποχώρησαν οι δύο πρώτοι σκόρερ, Αντρέεφ (13 γκολ) και Μορέλι (29/11), αλλά και οι Οσίποφ (Α, 30/5), Νεστέροφ (Μ, 24/6), οπότε μάλλον αποδυναμωμένη δείχνει σε σχέση με πέρσι. Συν τοις άλλοις, πριν από λίγες μέρες αποδεσμεύτηκε και ο Ουκρανός χαφ Τκατσούκ (28/1 πέρσι, 1/0 φέτος).

Προετοιμασία: Μοναδικό επίσημο ματς αυτό της πρεμιέρας (7/3), όπου κέρδισε με 1-0 την Κουρεσάρε κι ενώ οι δύο ομάδες έμειναν με 10 παίκτες. Στο 41' η Λεβάντια και στο 69' η Κουρεσάρε.

Εκτίμηση: Η έλευση του κόουτς Ρέιμ είναι από τα λίγα που έχουν γίνει προς τη σωστή κατεύθυνση. Το υλικό της δείχνει χειρότερο από πέρσι, αναμένεται να το παλέψει, δύσκολα όμως θα αντέξει σε βάθος χρόνου για να κατακτήσει τον τίτλο (2ο φαβορί από τους μπουκ στο 3.00+).

Νόμε Κάλιου

Τι έκανε πέρσι: Παρότι είχε τις λιγότερες ήττες στην κατηγορία, 3 τον αριθμό, τερμάτισε στην 3η θέση, παραχωρώντας 11 ισοπαλίες (σε 36 ματς). Επίσης, ήταν η μοναδική ομάδα που τερμάτισε αήττητη εκτός έδρας (11-7-0).

Προπονητής: Αποχώρησε ο κόουτς Κοζουκόφσκι (συνεχίζει στην Κουρεσάρε) και ως αντικαταστάτης του ήρθε ο 46χρονος Μάρκο Κρίσταλ. Αρκετά έμπειρος, έχει υπάρξει τεχνικός διευθυντής της εθνικής Εστονίας, ενώ έχει κάτσει στον πάγκο της Λεβάντια Ταλίν (μεταξύ άλλων), για 180 επίσημα ματς το διάστημα 2012-15.

Γήπεδο: Hiiu staadion (2.730), συνθετικό τερέν

Μεταγραφές: Αποχώρησαν κομβικοί παίκτες, όπως ο χαφ Ρεγκινάλντ (29/0 πέρσι) και οι επιθετικοί Μάται (14/9), Κιρς (29/6). Αναπληρώθηκαν ποσοτικά, αν και ποιοτικά είναι αμφιβόλου ποιότητας όσοι ήρθαν. Στηρίζει πολλά στον Βραζιλιάνο επιθετικό Οντιλάβιο, ο οποίος αγωνίστηκε τα δύο προηγούμενα χρόνια στη Ναούτικο, ως αναπληρωματικός.

Προετοιμασία: Στα δύο επίσημα ματς που έδωσε τον Μάρτιο άφησε ανάμεικτες εντυπώσεις. Κέρδισε με 1-0 εκτός έδρας την Τρανς Νάρβα για το πρωτάθλημα, αλλά έχασε με 2-1 εντός από την ίδια ομάδα για το Κύπελλο.

Εκτίμηση: Δύσκολα αναπληρώνονται τα κενά που άφησαν όσοι έφυγαν. Στα συν η έλευση του κόουτς Κρίσταλ, ο οποίος έχει παραστάσεις από την κατηγορία, όμως λογικά θα χρειαστεί -κι άλλο- χρόνο.

Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
check_3c
Κορυφαίες αποδόσεις
check_3c
Αναλήψεις εντός 24 ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Πάιντε Λινάμεσκοντ

Τι έκανε πέρσι: Διεκδίκησε μέχρι τέλους ευρωπαϊκή έξοδο, αλλά «ξεφούσκωσε» στο τέλος και με 3 ήττες στις 5 τελευταίες αγωνιστικές ολοκλήρωσε στην 4η θέση. Είχε τη δεύτερη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος.

Προπονητής: Όπως και να έχει, η σεζόν θεωρήθηκε επιτυχημένη, συνεπώς ο Βιάτσεσλαβ Ζαχοβάικο συνεχίζει στον πάγκο, στον οποίο βρίσκεται από το 2016. Μετρά 57 νίκες σε 122 ματς με την Πάιντε.

Γήπεδο: Paide linnastaadion (1.000)

Μεταγραφές: Είχε δύο σημαντικές απώλειες, τον Ιβοριανό μέσο Γιάο (29/11 πέρσι) και τον 18χρονο επιθετικό Βάλια (31/9). Στηρίζει πολλά στον νεοφερμένο επιθετικό μεσοεπιθετικό Σαλίστε (35/5 πέρσι με Τρανς Νάρβα), ο οποίος σημείωσε χατ τρικ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Προετοιμασία: Εξέπληξε ευχάριστα στην πρεμιέρα (7 Μαρτίου), συντρίβοντας 8-1 εκτός έδρας τη Σιλαμάε Κάλεβ.

Εκτίμηση: Έχει φιλοδοξίες και προπονητή που τη βελτιώνει με την πάροδο του χρόνου. Εντυπωσίασε στην πρεμιέρα, αν κάποια ομάδα κάνει την έκπληξη φέτος αυτή θα είναι η Πάιντε. Δεν αποκλείεται να μπει στην πρώτη τριάδα.

Τρανς Νάρβα

Τι έκανε πέρσι: Μπορεί να έκλεισε με 4 σερί νίκες, αλλά η σεζόν της ήταν σκέτη αποτυχία. Τερμάτισε 6η, 29 βαθμούς πίσω από την τελευταία θέση που έδινε ευρωπαϊκή έξοδο. Τον Μάιο του 2019 είχε κατακτήσει το Κύπελλο.

Προπονητής: Στον πάγκο της φέτος είναι ο Τούρκος Τσενκ Οζκάν. Δεύτερη θητεία του στο σύλλογο, μετά την πρώτη (σεζόν 2018-19) εργάστηκε ως βοηθός στην Άδανασπορ και ως σκάουτερ στη Γαλατάσαραϊ.

Γήπεδο: Kalevi Staadion (1.000), συνθετικό τερέν

Μεταγραφές: Η σημαντικότερη απώλεια ήταν ο πρώτος σκόρερ ΜακΓουντς (31/13 πέρσι). Μαζί του έφυγαν και οι Λιθουανοί Μπενέτα (Α, 23/4), Κασπαραβίτσιους (Μ, 29/5), καθώς και ο γηγενής μεσοεπιθετικός Σαλίστε (35/5). Από τους νεοφερμένους ξεχωρίζουν ο μέσος Τουνκαρά (22/2 με Ζίρα πέρσι στο πρωτάθλημα Αζερμπαϊτζάν) και οι επιθετικοί Νοβρούζοβ (πρωτ. Μολδαβίας) και Τσινέντου (11/0 με Ολίμπικ Ντόνετσκ).

Προετοιμασία: Δύο επίσημα ματς έδωσε πριν από τη διακοπή λόγω της πανδημίας, αμφότερα με την Νόμε Κάλιου. Στο πρώτο έχασε με 1-0 εντός έδρας για το πρωτάθλημα και στο δεύτερο νίκησε με 2-1 εκτός για το Κύπελλο.

Εκτίμηση: Ριζικές αλλαγές, τόσο στο έμψυχο δυναμικό, όσο και στο τεχνικό επιτελείο. Το θετικό είναι πως είχε... άφθονο χρόνο, αν και τα μηνύματα που έστειλε στα επίσημα ματς του Μαρτίου ήταν αντιφατικά. Εκεί όπως πέρσι, το πολύ 4η.

Netbet
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Δωρεάν συναλλαγές 
check_3c
Ειδικά & Ασιατικά Χάντικαπ
check_3c
Φιλικό mobile
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Ταμέκα

Τι έκανε πέρσι: Για μια ομάδα με άδεια τροπαιοθήκη ήταν επιτυχία η 5η θέση, καθώς με το καλό φίνις των 3 σερί νικών παρέμεινε πάνω από την Τρανς Νάρβα. Είχε σχεδόν τις διπλάσιες νίκες εκτός έδρας (9 έναντι 5 εντός).

Προπονητής: Παρότι μόλις 32 ετών ο Κάιντο Κόπελ βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας από το 2016. Το 2017 η Ταμέκα τερμάτισε 7η κι έκτοτε ανεβαίνει σταθερά μία θέση τη χρονιά. Ανανέωσε έως το 2021.

Γήπεδο: Tamme staadion (2.500)

Μεταγραφές: Στενά τα οικονομικά, μόλις το 80% των παικτών δεσμεύονται με επαγγελματικό συμβόλαιο κι έτσι δεν έγιναν σημαντικές κινήσεις, πέραν του Ρώσου αμυντικού Ντουντάλεφ (19/1 πέρσι με Λεβάντια). Απώλειες οι αμυντικοί Σάιρινεν (36/1 πέρσι), Οκόγε (27/3) και ο μέσος Κάπερ (33/4).

Προετοιμασία: Ξεκίνησε ιδανικά κερδίζοντας στην πρεμιέρα με 2-1 την Τούλεβικ, ενώ στο Κύπελλο έπεσε πάνω στην πρωταθλήτρια Φλόρα, χάνοντας με 3-0 μπροστά στο κοινό της.

Εκτίμηση: Λεφτά... δεν υπάρχουν, οπότε ούτε ιδιαίτερες προσδοκίες. Πλεονέκτημα για τον Κόπελ και τους παίκτες του η ομοιογένεια, αφού έμεινε ο περσινός «κορμός», με ελάχιστες εξαιρέσεις. Λογικά θα σωθεί, αλλά έως... εκεί.

Τούλεβικ

Τι έκανε πέρσι: Συγκέντρωσε 28 βαθμούς που ήταν αρκετοί για να της δώσουν την απευθείας παραμονή, στο +5 από την τελευταία δυάδα. Ήταν από τις ομάδες που είχαν καλύτερη εκτός έδρας επίδοση, απ' ότι εντός (4-4-10 έναντι 3-3-12 αντίστοιχα).

Προπονητής: Συνεχίζει για 3η χρονιά στον πάγκο ο 35χρονος Σάντερ Ποστ, που δεν έχει άλλη επαγγελματική εμπειρία. Σε 69 ματς με την Τούλεβικ έχει επίδοση 16-11-42.

Γήπεδο: Viljandi linnastaadion (2.506)

Μεταγραφές: Έκανε αρκετές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ, κάλυψε τα κενά ποσοτικά, ξεχωρίζουν οι προσθήκες των μέσων Κάπερ (33/4 πέρσι με Ταμέκα), Μαρίν (28/2 με Λεβάντια) και του επιθετικού Ρίιμπεργκ (25/12 με Φλόρα Ταλίν). Ήρθαν επίσης και αρκετοί νεαροί, άγνωστοι στο ευρύ κοινό. Περιορισμένες οι απώλειες, φαίνεται ενισχυμένη.

Προετοιμασία: Ξεκίνησε το πρωτάθλημα με το αριστερό, χάνοντας 2-1 στην πρεμιέρα (8 Μαρτίου) από την Ταμέκα, μια ομάδα που έχει τους ίδιος στόχους. Προηγήθηκε, αλλά δέχτηκε την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο.

Εκτίμηση: Ενισχύθηκε με στόχο να κάνει το κάτι παραπάνω φέτος. Δύσκολα θα προλάβει ευρωπαϊκή έξοδο, όμως μπορεί να τα πάει καλύτερα από πέρσι, έστω κι αν ηττήθηκε στην πρεμιέρα.

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Ταλίνα Κάλεβ

Τι έκανε πέρσι: Οι 14 ήττες σε 18 εντός έδρας ματς θα φαίνονταν καταδικαστικές, όμως κέρδισε την τελευταία αγωνιστική και σε συνδυασμό με την απώλεια της Κουρεσάρε τερμάτισε σε θέση απευθείας παραμονής (8η).

Προπονητής: Νέο... αίμα ο Λίιβο Λέετμα. Παρότι είναι 43 ετών έχει μόλις 11 επίσημα ματς καριέρας ως πρώτος τεχνικός. Στα συν το ότι γνωρίζει καλά το σύλλογο, έχοντας θητεύσει στα τμήματα υποδομής για αρκετά χρόνια.

Γήπεδο: Kadrioru staadion (4.880)

Μεταγραφές: Από τις καλές προσθήκες ο μπομπέρ Γκολόβλιοβ (134 γκολ καριέρας αν και μόλις 23 ετών). Αξιόλογες κι αυτές του αμυντικού Τζουμάντιλ και του μέσου Καλιουμάε (27/1 πέρσι με Λεβάντια). Πάντως, σε σχέση με πέρσι δείχνει αποδυναμωμένη.

Προετοιμασία: Ξεκίνησε οικτρά, χάνοντας με 8-1 στην πρεμιέρα, όχι από την Μπαρτσελόνα, αλλά από την Πάιντε. Όσο κι αν ήρθε μετά το 6-0 επί της Βόρου Χέλιος (ομάδα 3ης κατηγορίας) για το Κύπελλο, το πλήγμα που υπέστη ήταν πολύ σημαντικό.

Εκτίμηση: Το δίμηνο διακοπής επούλωσε τις πληγές του 1-8 της πρεμιέρας, όμως το καμπανάκι χτύπησε και δεν εμπνέει για τίποτα, από τη στιγμή που δεν έκανε κάτι τρομερό στο μεταγραφικό σκέλος. Είναι από τις υποψήφιες για... φούντο.

Κουρεσάρε

Τι έκανε πέρσι: Απογοήτευσε στο πρωτάθλημα, τερμάτισε στην 9η θέση (προτελευταία), χάνοντας και τα 4 τελευταία παιχνίδια. Κέρδισε την παραμονή στα μπαράζ, επικρατώντας σε διπλά ματς της Βάρπους, από τη δεύτερη κατηγορία. Έχασε με 2-1 στην εντός έδρας ρεβάνς, αλλά είχε επικρατήσει 4-1 στο πρώτο παιχνίδι.

Προπονητής: Ο Ρόμαν Κοζουκόφσκι έρχεται με καλές συστάσεις από τη Νόμε Κάλιου, με την οποία τερμάτισε πέρσι στην 3η θέση. Ο 41χρονος Ουκρανός έχει υπάρξει βοηθός του Ζοσέ Μοράις (πρώην τεχνικός της ΑΕΚ) στην Καρπάτι, το 2018.

Γήπεδο: Kuressaare linnastaadion (1.600)

Μεταγραφές: Δεν έκανε... τζίρο, μοναδικός αξιοσημείωτος αποχωρήσαντας ο χαφ Κομισάροφ (16/0 πέρσι). Τρεις από τους 5 νεοφερμένους προήλθαν από την πρωταθλήτρια Φλόρα, όλοι τους νεαροί σε ηλικία.

Προετοιμασία: Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος (7 Μαρτίου) ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα της Λεβάντια, σε ένα επεισοδιακό ματς που και οι δύο ομάδες έμειναν με 10 παίκτες.

Εκτίμηση: Στόχος η παραμονή, θα επιχειρήσει να εξελίξει παίκτες και να βγάλει κάποιο «λαυράκι». Ο κόουτς Κοζουκόφσκι είναι ο άσος στο μανίκι της, ίσως τα καταφέρει και πάλι οριακά, όπως πέρσι.

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λέγκιον

Τι έκανε πέρσι: Έκανε υγιεινό περίπατο στη δεύτερη κατηγορία, τερματίζοντας πρώτη με 91 βαθμούς, 18 περισσότερους από τον ανταγωνισμό. Μάλιστα, πέτυχε 127 τέρματα σε 36 αναμετρήσεις (3,5 κατά μέσο όρο ανά παιχνίδι).

Προπονητής: Από το 2016 στον πάγκο της ο Ντένις Μπέλοφ, γενικά βρίσκεται στο σύλλογο από το 2010, έχει... στεριώσει. Δικαίως λοιπόν του δόθηκε η ευκαιρία να καθοδηγήσει την ομάδα στην πρώτη κατηγορία.

Γήπεδο: Kadrioru staadion (4.880)

Μεταγραφές: Τιμωρήθηκε με απαγόρευση μεταγραφών από άλλες ομοσπονδίες (ξένους), λόγω χρεών σε ποδοσφαιριστές. Βέβαια η ποινή θα ισχύσει από το τέλος του 2021. Έφερε λοιπόν δύο Ρώσους, τον τερματοφύλακα Λεβίζι και τον μέσο Νεστέροφ (24/6 πέρσι με Λεβάντια). Κατά τα άλλα, διατήρησε σχεδόν ανέπαφο το περσινό ρόστερ.

Προετοιμασία: Στην πρεμιέρα δεν τα κατάφερε, χάνοντας με 3-1 στην έδρα της περσινής πρωταθλήτριας Φλόρα Ταλίν.

Εκτίμηση: Είναι από τις ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή. Παρότι νεοφώτιστη, θα της δώσουμε λίγες πιθανότητες παραπάνω να αποφύγει την τελευταία θέση.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ