foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ62
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Ο Κινέζος που έστησε την Αλιάνσι και η Καφέ Οπερα

Μποζιονέλος | 03 Μαι 2020 11:16
Cafe_Opera1.jpg

Και η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει, που τραγουδούσαν κάποτε ο Νίκος Καρβέλας με την Αννα Βίσση.

Οι Αγγλοι όχι μόνο το αποφάσισαν αλλά επέλεξαν το υπόλοιπο των αγώνων να λάβει χώρα σε οκτώ γήπεδα, τα οποία επιλέχθηκαν με γεωγραφικά κριτήρια – και όλα χωρίς θεατές: των Μπράιτον, Αρσεναλ, Αστον Βίλα, Λεστερ, Γουέστ Χαμ, Γιουνάιτεντ και Σίτι. Χωρίς «Ανφιλντ» η λίστα αλλά δεν πειράζει, θα το ανοίξουμε κάποια στιγμή για τη φιέστα της 30ετίας.

Για αρχές με μέσα Ιουνίου πάει το πράμα στο Νησί, ένα μήνα νωρίτερα βάζουν μπροστά οι Γερμανοί, πιθανότατα το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο. Επίσης κεκλεισμένων. Ακολουθούν οι Ισπανοί, μεταξύ μέσα Ιουνίου και αρχές Ιουλίου η επανέναρξη ενώ ουδείς γνωρίζει τι ξημερώνει στην πολύπαθη Ιταλία, δεν αποκλείω και το ενδεχόμενο της πρόωρης διακοπής, ως έπραξαν οι Γάλλοι.

Αλλά υπάρχει ένα μεγάλο… αλλά. Αγώνες σε άδεια γήπεδα έχουμε δει, δεν είναι πρωτοφανές τόσο. Θα το συνηθίσουν οι παίκτες – αλλά κει εμείς.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Τι είδους ομάδες θα επανεμφανιστούν όμως; Δε μιλάμε για φόρμα τύπου… αρχές Αυγούστου αλλά για μίνι προετοιμασία, με δυσκολίες και σε γκρουπ λίγων παικτών (για την προστασία τους). Μεγάλο ερώτημα, αναπάντητο προς ώρας. Και είμαι βέβαιος πως θα δούμε μπροστά αποτελέσματα απρόβλεπτα… Αλλά ας αρχίσουν με το καλό ως τότε.

Και για να ευθυμήσουμε λίγο, οι παίκτες στα φάουλ θα στήνουν τείχος… κάπως έτσι!

🦊 Στοιχηματικά, κι ενώ παίζουν αυτή την ώρα Ταϊνάν Σίτι – Ταϊτσούνγκ στην Ταϊβάν, χθες το any time σκορ 1-1 στο Ντινάμο Μινσκ – Σλουτσκ δεν βγήκε καθώς οι γηπεδούχοι είχαν χαμένο πέναλτι στο 39’, και με το σκορ στο 0-1. Ιβάν Μπακχάρ, ξέρουμε που μένεις…

Η ορθή σουηδική προφορά…


Τα σκανδιναβικά πρωταθλήματα μπήκαν δειλά δειλά στα πρώτα χρόνια του κουπονιού, με τον Ελληνα να μην κατανοεί ποτέ πώς προφέρονται σωστά οι ομάδες. Κάτι λογικό, ούτε οι Σουηδοί μπορούν να πουν ορθώς… Panathinaikos ή Apollonas και στα σουηδικά δεν υπάρχει η «Τζουργκάρντεν», ωστόσο… βαπτίστηκε έτσι στα πρακτορεία της χώρας ελέω κουπονιού.


Στα σουηδικά, for the record, δεν υπάρχουν οι «τζ», «τς», «ζ» και ούτω καθεξής, εξ ου και ο εν λόγω σύλλογος προφέρεται σωστά ως «Γιουργκόρντεν» (Djurgården) καθώς το δίφθογγο dj ή lj προφέρεται ως «γ». Αντίστοιχα, η Λιουνγκσίλε προφέρεται Γιουνγκσκίλε κλπ. Και γιατί Γιουργκόρντεν και όχι Γιουργκάρντεν; Διότι τα γερμανικής προέλευσης φωνήεντα å, ä και ö αντιστοιχούν κατά προσέγγιση στα ο, ε, και ε, στο περίπου έστω. Αρα, η Χάκεν (Häcken) προφέρεται Χέκεν.

Το μεγαλύτερο ερώτημα είναι πώς, ή ποιος, εκείνη την περίοδο «βάφτισε» ως Νόρκεπινγκ και Γιόνσεπινγκ δύο ομάδες που, στο περίπου, γράφονται ανάλογα (Norrköping και Jönköping). Διότι τη δεύτερη… την πέτυχε μιας και το kö προσφέρεται ως «ε», οπότε η πρώτη προφέρεται Νόρσεπινγκ.

Όσο για την Μπρομαποϊκαρνα (σ.σ. επίτηδες χωρίς τόνο), σωστά γράφεται αλλά το θέμα είναι ο τόνος που, όπως και στα γερμανικά, οι Σουηδοί τονίζουν στην πρώτη, άντε (σπανίως) δεύτερη συλλαβή. Μπρόμαποϊκαρνα το σωστό αλλά στα ελληνικά δεν έχουμε μάθει να μιλάμε με τέτοιο τονισμό. Και πλην της Έρεμπρο, που κανονικά προφέρεται Ερεμπρού, συνήθως ο τονισμός στα ελληνικά ΜΜΕ γίνεται σωστά, απλώς τα φωνήεντα λανθάνουν: Μπρόγκε και Λαντσκρούνα, επί παραδείγματι.

Τέσπα, ως τις μάθαμε, αναγράφονται.

Η Λάντσκρονα και η Καφέ Οπερα


Παλιές γνώριμες… Σουηδέζες λοιπόν. Δεν είναι δα και λίγες. Στη χώρα οι πρώτες κατηγορίες είναι η Allsvenskan, η Superettan και στην γ’ κατηγορία (Division 1) υπάρχουν δύο όμιλοι, Norra και Sodra. Καθένας εξ αυτών έχει… από κάτω τρεις ομίλους (Division 2 ονομάζεται η 4η κατηγορία) και η Division 4 έχει δέκα ομίλους.


Πλέον… ηχηρή απουσία είναι φυσικά η Λάντσκρονα των 34 σεζόν στην Allsvenskan, μετείχε στην Division 1, έμεινε δεύτερη πίσω από τη Λιουνγκσκίλε αλλά απέτυχε στα μπαράζ ανόδου / παραμονής με την Εστερ. Από κοντά, επίσης ομάδες γ’ κατηγορίας, η Γκέφλε, η Σίλβια, η Μπρόμαποϊκαρνα και η Συριάνσκα.

Ένα… σκαλοπάτι πιο κάτω, στην Division 2, ήτοι 4η κατηγορία, μετέχουν η Ατβίνταμπεργκ, η Βάστρα Φρολούντα που πέρυσι ήταν στην 5η αλλά ανέβηκε, η Ασίρισκα και η Ενκεπινγκ. Υπάρχει και Division 4, ήτοι 6η κατηγορία, στη Σουηδία με τοπικά πρωταθλήματα που οδηγούν σε μπαράζ και άνοδο. Στη Västmanland μετέχει η Βαστέρας, άλλη μια παλιά γνώριμη του κουπονιού!


Γνωστή πάνω κάτω είναι και η… μοίρα της θρυλικής Καφέ Οπερα, κυριολεκτικά ομάδα του ομώνυμου... ρεστοράν του Ιταλού Αλεσάντρο Κατενάτσι (στη φωτό η είσοδος…) που έφτασε ως τη Superettan. Το 2005 συγχωνεύτηκε με τη Βάσμπι δημιουργώντας τη Βάσμπι Γιουνάιτεντ και το 2012 τούτη συγχωνεύτηκε με την AFC Γιουνάιτεντ. Το 2016 «γεννήθηκε» η AFC Εσκιλστούνα μετακομίζοντας από τη Στοκχόλμη στην ομώνυμη πόλη.

Τάμπερε, το πρώτο σκάνδαλο


Χαζεύοντας ένα παλιό κουπόνι, καλοκαιριού 2001, έπεσα πάνω στην Veikkausliiga 2001, το φινλανδικό πρωτάθλημα που κατέκτησε τότε η Τάμπερε Γιουνάιτεντ. Η οποία σήμερα αγωνίζεται στην Kakkonen, ήτοι την τρίτη κατηγορία (μεσολαβεί η Ykkönen και ακολουθούν τα περιφερειακά του Kolmonen).


Η Τάμπερε πήρε τίτλους και το ’06 και το ’07 αλλά τα 2011 αποβλήθηκε από τα πρωταθλήματα. Ήταν η περίοδος που αρκετοί Σιγκαπουριανοί είχαν μετακομίσει στη χώρα των χιλίων λιμνών και μια εταιρεία, που ασχολούνταν με το στοίχημα, ονόματι Exclusive Sport PTE Ltd είχε προχωρήσει σε συμφωνίες με ομάδες για να κάνουν συγκεκριμένες μεταγραφές! Λίγους μήνες μετά και ύστερα από αλλαγή διοίκησης, η Τάμπερε Γιουνάιτεντ ξεκίνησε από το ερασιτεχνικό της Kutonen (ήτοι, έβδομη κατηγορία) και από το ’17 παίζει στην Kakkonen, την 3η.

Από άλλες εκείνης της Veikkausliiga του 2001, η Χάκα πήρε για φέτος την άνοδο για πρώτη φορά μετά το 2012, στη β’ κατηγορία μετέχει η Μιλικόσκι, και στην τρίτη η Ατλάντις και η Τζαζ Πόρι ενώ η Γιόκεριτ… έσβησε. Το σπουδαίο είναι ότι η Ατλάντις εκείνη τη χρονιά κατέκτησε το Κύπελλο Φινλανδίας, ήταν 7η στο πρωτάθλημα αλλά τα οικονομικά προβλήματα ήταν τέτοια που την οδήγησαν στη χρεοκοπία, στην πτώση στην 3η κατηγορία και στην αντικατάστασή της από την Αλιάνσι.


Το ίδιο καλοκαίρι η Τζαζ είχε δηλώσει συμμετοχή στο Intertoto, διοργάνωση που υπήρχε ακόμη, αποκλείστηκε μάλιστα από την… Παρί Σεν Ζερμέν. Η δε Γιόκεριτ, που ήταν δευτεραθλήτρια στη Veikkausliiga το 2000, υποβιβάστηκε την επόμενη σεζόν και το 2004 χρεοκόπησε και διαλύθηκε. Το 2010 μια ομάδα πρώην παραγόντων της ίδρυσε τη Γιόκεριτ Ελσίνσκι που μετέχει στα ερασιτεχνικά στρώματα του ποδοσφαίρου της χώρας. Μια διάλυση που δεν απέφυγε ούτε η Κότκα (σ.σ. FC KooTeePee), το 2013, επίσης λόγω χρεών.

Κατά τα λοιπά, στη β’ κατηγορία σήμερα μετέχουν και η Γιάρο με την Ούλου και την Τούρκου, επίσης μέλη της πρώτης ως και πριν μερικά χρόνια και στην 3η, επίσης, η Χαμεενλίνα και η Βίκινγκιτ.

Το στημένο του 8-0 με τον κουτσό τερματοφύλακα


Οσο για την Αλιάνσι, την οποία… ζητήσατε αρκετοί με μηνύματά σας; Ιδρύθηκε το 2002 με έδρα τη Βαντάα και διαλύθηκε το 2006 όταν ξέσπασε το μεγάλο σκάνδαλο των στημένων αγώνων στη χώρα και με αποκορύφωμα το, ίσως, πιο στημένο ματς στην τρέχουσα χιλιετία.

Η Αλιάνσι στις 7 Ιουλίου 2005 συνετρίβη με 8-0 από τη Χάκα στο Βαλκεακόσκι, ματς στο οποίο ο Τιερί Πιστέρ είχε βάλει έξι παίκτες στην ενδεκάδα που έκαναν ντεμπούτο, συν δύο νεαρούς ενώ τερματοφύλακας ήταν ένας τύπος ονομάτι Γκοφέν που υπέφερε από χρόνιο πρόβλημα στη μέση, δεν μπορούσε καλά καλά να… περπατήσει - αλλά βρήκε συμβόλαιο να υπογράψει. Στα προηγούμενα έντεκα ματς η Αλιάνσι είχε δεχθεί μόλις… 7 γκολ και ο Κινέζος ιδιοκτήτης Ζενγιούν Γε είχε κάθε λόγο να αισθάνεται ικανοποιημένος.

Σκέτη απόλαυση:


Μετά την 8άρα, οι «φωνές» ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, αυξήθηκαν. Η Veikkausliiga συνέστησε επιτροπή με δικαστικούς και ανακριτές και πολύ σύντομα επισημοποίησαν, με αποδείξεις, το… αυτονόητο: ότι τα πονταρίσματα (ειδικά στην Ασία) ήταν τεράστια και ασυνήθιστα, ότι ο Ζενγιούν Γε επηρέαζε, όχι μόνο αποτελέσματα της Αλιάνσι αλλά και άλλων ομάδων.

Ο Κινέζος κατηγορήθηκε για σύσταση και συμμετοχή σε συμμορία που σχετίζονταν με το παράνομο στοίχημα και η πειθαρχική επιτροπή της Veikkausliiga, κρίνοντας ότι επλήγη σε μεγάλο βαθμό το κύρος της διοργάνωσης, ζητώντας από τον σύλλογο να αλλάξει άμεσα ιδιοκτήτη. Ο Ζενγιούν Γε έγινε… καπνός, η Αλιάνσι ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα τερματίζοντας στην 7η θέση και, με τη λήξη της σεζόν το… έκλεισε το μαγαζί.


Σημειωτέον πως ουδέποτε η Veikkausliiga παραδέχθηκε ως υπεύθυνη για χειραγώγηση αγώνων την Αλιάνσι, παρά μόνο τον ιδιοκτήτη της, κάτι που έκανε έξαλλη την UEFA η οποία ζητούσε παραδειγματικές τιμωρίες. Ο Βέλγος τεχνικός Τιερί Πιστέρ, ο γενικός διευθυντής Όλιβερ Σουράι και αρκετοί άλλοι, αποχώρησαν και… μη τους είδατε.

Κινέζικα πλοκάμια και στο Βέλγιο


Για τον Γε υπήρξε και συνέχεια βέβαια στο Βέλγιο, οπότε μια… παρένθεση, επιβάλλεται. Τον Νοέμβριο του ίδιου έτους οι βέλγικες Αρχές ενημέρωσαν για ασυνήθιστα υπέρογκα ποσά πονταρισμένα στο Γκέρμιναλ – Λιρς 4-0. Ο τότε πρόεδρος της Λιρς, Λίο Τέεσκενς, κατέθεσε μήνυση εις βάρους του Γε, του πρώην γενικού διευθυντή, του πρώην προπονητή αλλά και του πρώην προέδρου Βετς, κατηγορώντας τους για διαφθορά και αισχροκέρδεια. Μετά τη μήνυση του Τέεσκενς, ακολούθησε του τότε προέδρου της Σιντ Τρούιντεν, Ρολάν Ντουσατελέ, για σκόπιμα μειωμένη απόδοση παικτών του σε δύο παιχνίδια της προηγούμενης σεζόν (2004-05): με την Γκενκ (3-2) και τη Λα Λουβιέρ (3-1). Μάλιστα τότε ο άλλοτε διεθνής κίπερ, Σίλβιο Προτό, που αγωνιζόταν τότε στη Λα Λουβιέρ (ομάδα που είχε αποκτήσει ο Γε), θεωρήθηκε ως ο μεσάζοντας της συμφωνίας. Ο Βέλγος πέρασε από τον Ολυμπιακό πέρυσι, πλέον είναι ρεζέρβα του Στρακόσα στη Λάτσιο, στα 36 του.


Εντέλει ο Κινέζος εξαφανίστηκε από την Ευρώπη, λέγεται ότι μένει μόνιμα στη Σαγκάη και φυσικά παραμένει ασύλληπτος, αντίθετα ο Σουράι συνελήφθη, ανακρίθηκε και έμεινε ελεύθερος. Σήμερα ο Σουράι είναι προπονητής στη βέλγικη ερασιτεχνική ομάδα Leopold FC, τότε ο ίδιος, όπως και ο άλλης συνεργάτης του Γε, ο Πιέτρο Αλάτα, είχαν πάει από τη Φινλανδία συνεχίζοντας τη δράση τους επί βέλγικου εδάφους.

Οσο για τη Λα Λουβιέρ; Υποβιβάστηκε εκείνη τη σεζόν (2005-06), αρνήθηκε τη συμμετοχή στη β’ κατηγορία παίζοντας στη γ’ και το 2009 συγχωνεύτηκε με την Κουλιέ και σήμερα ο σύλλογος RCCF (Racing Charleroi Couillet Fleurus) μετέχει στην δ’ κατηγορία…

Ούτε γκολ στο Σάλιχορσκ


🇧🇾 Δράση και σήμερα στη Vysheyshaya Liga της Λευκορωσίας με καρέ αγώνων. Στο βραδινό η Σακχτσιόρ υποδέχεται την Ισλατς στο Σάλιχορσκ, ερχόμενη από μια μάλλον πετυχημένη εβδομάδα. Μεσοβδόμαδα νίκησε 4-2 την Ντινάμο Μπρεστ σε επαναληπτικό ημιτελικό για το Κύπελλο, ανατρέποντας το σκορ από το 0-2 του ημιχρόνου αλλά ήθελε άλλο ένα για την πρόκριση. Νωρίτερα, είχε επιβληθεί 2-0 της Ντινάμο στο Μπρεστ, στη δεύτερη φετινή της νίκη σε έξι ματς, αμφότερες εκτός, εντός Σάλιχορσκ δεν έχει σκοράρει ακόμη σε τρία παιχνίδια πρωταθλήματος.

Sportingbet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Ευελιξία στις συναλλαγές
check_3c
24ωρo chat στα Ελληνικά
check_3c
Εξελιγμένο Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Η Ισλατς έκανε μάλλον το καλύτερο φετινό της παιχνίδι επικρατώντας 2-0 της Βίτσεμπσκ. Τέταρτη νίκη σε έξι αγωνιστικές για την ομάδα του Βιτάλι Ζουκόφσκι, η οποία έχει σκοράρει σε όλα αλλά στο Σάλιχορσκ έχει, βάσει παράδοσης, πέντε ήττες σε ισάριθμα ματς δίχως καν να… σκοράρει (12-0).

🦊 Απλή επιλογή, να σκοράρει η Ισλατς και… τίποτε άλλο. Εφεση στο γκολ έχει πάντως φέτος.

Καλύπτει το -5 των στημένων


🇧🇾 Για την Pershaya Liga, ήτοι τη δεύτερη κατηγορία της Λευκορωσίας, αναμετρώνται στο Μινσκ δύο εκ των φαβορί για την άνοδο: η Κρούμκατσι και η Γκόμελ.

Η Κρούμκατσι (που ονομαζόταν ως πέρυσι NFK Μινσκ, σε μερικές στοιχηματικές ακόμη αναφέρεται έτσι) μετείχε τη διετία 2016-17 για πρώτη φορά στη Vysheyshaya Liga αλλά υποβιβάστηκε, καίτοι είχε σωθεί, ελέω χρεών. Φέτος έχει ενισχυθεί και φαίνεται και στο γήπεδο, μετρώντας δύο νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές, έσχατη εκ των οποίων το 4-0 επί της Κίμικ Σβέτλογκορσκ για την ομάδα του Σαρχέι Κούζμινιτς, ο οποίος και έχει παίξει (2010) και έχει τελέσει βοηθός προπονητή (2012) στην Γκόμελ.

Vistabet
Βαθμολογία
8.9/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
24/7 support στα ελληνικά 
check_3c
Auto Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Η Γκόμελ, μαζί με τις Ορσχα, Λίντα, Κίμικ Σβέτλογκορσκ και Νάφταν ξεκίνησαν τη σεζόν με αφαιρέσεις βαθμών, από 3 ως… 15, ελέω συμμετοχής σε σκάνδαλο στημένων αγώνων την περσινή σεζόν. Η Γκόμελ «έφαγε» 5 βαθμούς και μετά τις πρώτες δύο αγωνιστικές δεν έχει νίκη, διαθέτει όμως ένα από τα καλύτερα ρόστερ στην κατηγορία παρά τις αλλαγές εν συγκρίσει με πέρυσι και μετά τον υποβιβασμό της. Και το ’16 μετείχε στην Pershaya Liga και ανέβηκε… αέρας. Στο τελευταίο ηττήθηκε 3-2 από τη Λοκομοτίβ Γκόμελ στο ντέρμπι της πόλης, μειώνοντας στο 65’ και έχοντας έκτοτε αρκετές φάσεις για να ισοφαρίσει.

🦊 Ο πρώτος λόγος στη μη ήττα της Γκόμελ (και… ξερό διπλό παίζεται), συνδυαζόμενη με τουλάχιστον δύο γκολ στον αγώνα.  

Δυάδα (απόδοσης 3.28) 🇧🇾

⏩  17:00 Κρούμκατσι – Γκόμελ: Χ2 & over 1,5 🦊 1.92. (Betshop)
⏩  20:00 Σακχτσιόρ Σάλιχορσκ – Ισλατς: Ισλατς over 0,5 🦊  1.71. (Betshop)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ