foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ206
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Ράσντεν, Λιρς, Μπαστιά κλπ.! Ομάδες του πρώτου κουπονιού

Μποζιονέλος | 29 Απρ 2020 12:16
xarelmpeke-2000.jpg

Μετά το χθεσινό διάγγελμα και την παράθεση του πλάνο επανόδου στην… κανονικότητα, ακολουθεί η ανάλογη αθλητική. Όσα διαμείφθηκαν κατά τη χθεσινή τηλεδιάσκεψη του συνόλου της αθλητικής οικογένειας με την κυβέρνηση αναφορικά με το υγειονομικό πρωτόκολλο της σταδιακής επανέναρξης των δραστηριοτήτων, δεν αφήνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας για να έχει ομαλό τέλος το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα. Και η Υγειονομική Επιτροπή Αθλητισμού δεν επιτρέπει ακόμη την επιστροφή στις προπονήσεις των ομάδικών σπορ.

Τα τελευταία 24ωρα αυξάνονται οι φωνές υπέρ της οριστικής διακοπής της διοργάνωσης και της αναδιάρθρωσης (με αύξηση των ομάδων σε 16, χωρίς να υποβιβαστεί κανείς ή και σε 18, με άνοδο και του 3ου και του 4ου της Super League 2). Ναι, ξανά αναδιάρθρωση, εδώ και μέρες σας τα γράφω. Αλλά θα ξέρουμε σήμερα προς τα πού πάει το πράμα…

Vistabet
Βαθμολογία
8.9/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
24/7 support στα ελληνικά 
check_3c
Auto Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


🦊 Στοιχηματικά, δεν απέδωσαν οι χθεσινές επιλογές στο πινγκ πονγκ, ούτως ή άλλως είναι ένα άθλημα τρομερά δύσκολο για betting. Σήμερα όμως έχει… Μπελαρούσια.

Ετυχε τις προάλλες αναγνώστης να μου στείλει ένα παλιό κουπόνι ΟΠΑΠ. Το πόσταρα… socialιστικά παρατηρώντας ότι αρκετές παλιές θεότητες έχουν εξαφανιστεί από τον χάρτη ή, τέλος πάντων, έχουμε καιρό να τις ακούσουμε. Και αρκετοί από εσάς έστειλαν και άλλα, με το μυαλό να χαμογελά βλέποντας ομάδες που σε είχαν πληρώσει ή σε είχαν χάνει να χάσεις τον ύπνο σου. New foxbet project λοιπόν: παλιές αγαπημένες. Σε όσες… συνέχειες βγει το κείμενο – αν και γράφω πολύ και πολλά, το έχετε διαπιστώσει πια. Όρεξη να υπάρχει.

‼️ Το κουπόνι που κυκλοφόρησε την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2000 είχε συνολικά 75 προσφερόμενους αγώνες από… μόλις έξι χώρες (για τόσο παλιά, μιλάμε): Αγγλία, Γαλλία, Σκωτία Βέλγιο, Ιταλία και Ισπανία. Οι παίκτες είχαν να επιλέξουν ανάμεσα σε τρία σημεία, μόνο ενώ το ελάχιστο ζητούμενο ήταν… τετράδες!


Μικρές Αγγλίδες, χαμένες σε χαμηλές κατηγορίες


Η Γιορκ Σίτι τη δεκαετία του ’10 αποτέλεσε ασανσέρ και από την άνοιξη του 2016 βρέθηκε εκτός Football League, ήτοι επαγγελματικών κατηγοριών στην Αγγλία. Μετέχει πλέον στη National League North, ήτοι την έκτη κατηγορία αν το πάρεις με… σκαλοπάτια. Στην αφάνεια. Αλλά η διακοπή τη βρήκε πρωτοπόρο – δεν τη θέλει…

Στην ίδια κατηγορία, αλλά στο μέσο της βαθμολογίας, και άλλες γνώριμες: η Ντάρλινγκτον, η Κέτερινγκ, η Χέρεφορντ και η Τέλφορντ Σίτι. Ειδικά στους λάτρεις των μικρών κατηγοριών του αγγλικού ποδοσφαίρου λένε… πολλά. Η περίπτωση της Ντάρλινγκτον έχει ενδιαφέρον καθώς το 2003 μπήκε σε νέο γήπεδο 25.000 θέσεων αλλά το μεγάλο κόστος αυτού την οδήγησε λίγα χρόνια μετά στη χρεοκοπία, επαναλανσαρίστηκε υπό την ονομασία Ντάρλινγκτον 1883 για να επανέλθει πρόσφατα στην κανονική της, κερδίζοντας και τρεις ανόδους μιας και είχε πάει στην… ένατη κατηγορία, τη Northern League Division One, το 2012-13. Σήμερα η «Darlington Arena» ονομάζεται « Northern Echo Arena» και πρόκειται για γήπεδο ράγκμπι μιας και η Ντάρλινγκτον γύρισε στο «Μπλάκγουελ Μίντοους» (φωτό).


Στον άλλο όμιλο της έκτης κατηγορίας, τον National League South, συναντάς τη Γουέιμαουθ, από τις ομάδες που επί σειρά ετών μετείχαν στην Conference (νυν National League) αλλά και την Ντάρτφορντ, με ανάλογη παρουσία.

Στη, δε, έβδομη και όγδοη βαθμίδα του αγγλικού ποδοσφαίρου υπάρχουν τρεις κατηγορίες, τρεις όμιλοι αν θέλετε: η Northern Premier League, η Southern League και η Isthmian League – και, από… κάτω τους, κι άλλες κατηγορίες. Χαζεύοντας τις συμμετέχουσες συναντάς τη Σκάρμπορο στη Northern Premier League, την Τάμγουορθ στην Premier Division Central, την Γκρέις στη North Division και στην ίδια κατηγορία την αξέχαστη, ελέω ονόματος, Χίστον αν και προφέρεται ορθώς ως «Ιστον». Ωστόσο είχε εντυπώσει τους… κουπονομάχους όταν πρωτοεμφανίστηκε το όνομά της στα πρακτορεία.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Στην Premier Division Central υπάρχει και η… αξέχαστη Ράσντεν & Ντάιαμοντς, μια ομάδα που σε κουπόνια ή αναλύσεις εφημερίδων εκείνη την εποχή αναγραφόταν ως «Ράσντεν & Ντ.» ή… σκέτο «Ράσντεν». Είναι η ίδια ομάδα όμως; Επισήμως, όχι, η γνωστή Ράσντεν & Ντάιαμοντς διαλύθηκε το 2011 μετά τον υποβιβασμό της από την Conference και το 2013 ιδρύθηκε η AFC Rushden & Diamonds και με στόχο να επανέλθει στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Η Χαρελμπέκε και η Ααλστ


Άλλες… απουσίες σήμερα σε σχέση με εκείνο το πρώτο κουπόνι; Η Γκέελ στο Βέλγιο, με προφορά ως «Γέελ» και επίσημη ονομασία KFC Verbroedering Geel. Το 2004-05, ούσα στη β’ κατηγορία, τιμωρήθηκε με αποβολή για παραποίηση των οικονομικών της στοιχείων, έπεσε κατηγορίες και το 2008 διαλύθηκε οριστικά ως σύλλογος. Ανάλογη… μοίρα περίμενε και τη Λόμελ, ουραγό εντέλει εκείνη τη σεζόν στην Jupiler League, επανήλθε αλλά το 2003 χρεοκόπησε. Πάλεψε να αποφύγει τον υποβιβασμό κατεβάζοντας ομάδα νέων, αφού είχε μαθηματικές ελπίδες όμως αποβλήθηκε από τη Λίγκα. Ευλόγως η KFC Lommel SK διαλύθηκε και την ίδια χρονιά δημιουργήθηκε η… σκέτη Lommel SK. Επισήμως είναι σύλλογος που προήλθε από τη συγχώνευση της Οβερπελτ Φάμπριελ και της διαλυμένης Λόμελ υπό την ονομασία KVSK United Overpelt-Lommel, κατόπιν KVSK United και με έδρα το «Σέβεραϊνσταντιον» και όχι το «Ντε Λέκενς». Σήμερα μετέχει στη β’ κατηγορία.

Υπήρχε και η Γκέρμιναλ Μπερσότ, όπως αναγραφόταν τότε (σ.σ. Μπίρσχοτ ως ορθή προφορά), μια ομάδα κραταιά στην Jupiler League του Βελγίου, η οποία έβαλε… λουκέτο το 2013 καθώς απώλεσε την άδεια συμμετοχής ελέω χρεοκοπίας. Λίγο αργότερα η KFCO Wilrijk ανεπίσημα απορρόφησε τον σύλλογο δημιουργώντας την FCO Beerschot Wilrijk και με έδρα την ίδια, στο Αντβέρπ, ξεκινώντας να συμμετέχει σε χαμηλές κατηγορίες, για να καταλήξει να ονομάζεται KBVA (από το Koninklijke Beerschot Voetbalclub Antwerpen) ή, απλώς, Μπίρσχοτ ενώ από το 2018 επένδυσε στον σύλλογο ο Σαουδάραβας πρίγκιπας Αμπντουλάχ αλ Σαούντ (ιδιοκτήτης της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ). Και σήμερα μετέχει στην Proximus League, τη β’ κατηγορία του Βελγίου.



Και, φυσικά, υπήρχε και η Χαρελμπέκε, μια ομάδα που ονομαζόταν έτσι στο κουπόνι… απλοϊκά από την περιοχή όπου έδρευε: Koninklijke Racing Club Zuid-West-Vlaanderen ήταν το επίσημο όνομα, υποβιβάστηκε το 2001 και έκτοτε… χάθηκε από τον χάρτη και το 2003 δήλωσε χρεοκοπία. Μόλις το 2016 ιδρύθηκε μια νέα ομάδα στην περιοχή, η KRC Harelbeke η οποία μετέχει ακόμη στις ερασιτεχνικές κατηγορίες του Βελγίου.

Άλλη μια… Βελγίδα τότε ήταν η (Αϊντραχτ) Ααλστ, η οποία μετά τον υποβιβασμό την άνοιξη του 2002 μπήκε σε διαδικασία… ελεύθερης πτώσης. Σήμερα μετέχει στη Tweede Klasse Amateurs, την τέταρτη κατηγορία του βελγικού ποδοσφαίρου, ερασιτεχνική φυσικά.

Πιο πρόσφατη είναι η πορεία της ιστορικής Λιρς, η οποία διαλύθηκε το 2018, ομάδα που έφτασε κάποτε να παίζει σε ομίλους Champions League (μόνο Αντερλεχτ, Μπριζ, Γάνδη, Γκενκ και Σταντάρ τα έχουν καταφέρει από τη χώρα). Σήμερα υπάρχει μια ομάδα ονόματι Lierse Kempenzonen που παίζει στα ερασιτεχνικά, με στόχο μελλοντικά να αναβιώσει τη Λιρς.

Ρετζίνα και Πιατσέντζα


Από ιταλικά ματς, τότε, υπήρχε η Πιατσέντζα η οποία χρεοκόπησε το 2012 και συνέχισε ως σύλλογος χάρη στην άδεια της ερασιτεχνικής ομάδας ACD LibertaSpes, αρχικώς με το όνομα Lupa Piacenza και κατόπιν ως Piacenza Calcio 1919, ξεκινώντας από τη Serie D και σήμερα μετέχει στη Serie C.

Και η Μπάρι ήταν στο πρόγραμμα, μια ομάδα ισχυρή όσο υπήρχε στη διοίκηση ο Βιντσέντζο Ματαρέζε. Μετά την παραίτησή του το 2011 οι «μπιανκορόσι» έλαβαν… την κατιούσα, επήλθε χρεοκοπία και το 2014 επανιδρύθηκε υπό την επίσημη ονομασία  FC Bari 1908 SpA με διοικητικό ηγέτη τον άλλοτε διαιτητή (σ.σ. αυτός κι αν ήταν αξέχαστος) Τζιανλούκα Παπαρέστα. Η Μπάρι πρόπερσι ήταν στη Serie D, ανέβηκε και είναι φέτος στη γ’ κατηγορία του calcio. Προ της διακοπής ήταν στη 2η θέση του ομίλου της, 10 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ρετζίνα η οποία την εποχή εκείνη του… πρώτου κουπονιού έπαιζε στη Serie A.

Η Μπαστιά στην αφάνεια



Στο πρώτο κουπόνι υπήρχαν και λίγα ματς του Κυπέλλου Γαλλίας, ανάμεσά τους και ματς της Μπαστιά η οποία μετά τον υποβιβασμό της από τη Ligue 1, την άνοιξη του 2017… χάθηκε. Τα οικονομικά της προβλήματα την έστειλαν δύο κατηγορίες πιο κάτω, στην Championnat de France National, ήτοι στα ερασιτεχνικά. Εντέλει, με διάφορες ποινές και χρέη που εμφανίστηκαν η ιστορική ομάδα της Κορσικής έφτασε, το 2017-18, να παίζει στη Championnat National 3, ήτοι την πέμπτη κατηγορία του γαλλικού ποδοσφαίρου, πήρε όμως την άνοδο και φέτος μετείχε στη National 2. Αργά ή γρήγορα θα επανέλθει η Μπαστιά, ποιος ξεχνά πόσες φορές μας είχε πληρώσει στο «Φουριανί»;

(συνεχίζεται…)

Υπουλη ρεβάνς στη Λευκορωσία


🇧🇾 Ημιτελική ρεβάνς για το Кубак Беларусі, ήτοι το Κύπελλο Λευκορωσίας, το σημερινό Σαχτιόρ Σάλιχορσκ – Ντινάμο Μπρεστ. Το πρώτο ματς είχε βρει την Ντινάμο νικήτρια με 2-0 αλλά το Σάββατο η Σαχτιόρ νίκησε στο Μπρεστ με το ίδιο σκορ και στο πρωτάθλημα.

Sportingbet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Ευελιξία στις συναλλαγές
check_3c
24ωρo chat στα Ελληνικά
check_3c
Εξελιγμένο Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πρωταθλήτρια Ντινάμο του Σερχέι Κοβάλτσιουκ με δύο νίκες στα πρώτα έξι ματς για τη Vysheyshaya Liga δεν κάνει και την καλύτερη δυνατή εκκίνηση αλλά δείχνει να βρίσκει ρυθμό. Η Σαχτιόρ στα αντίστοιχα πρώτα έξι (και με τρία εντός Σάλιχορσκ) έχει κάνει μόνο δύο, μια από της Χαραντζέγια και τη σαββατιάτικη, είναι πάντως ασταθής.

🦊 Τέτοιο σκορ με δύο γκολ διαφορά, δύσκολα ανατρέπεται, ειδικά ανάμεσα σε δύο ομάδες μάλλον ισοδύναμες ως τώρα στο γήπεδο, στη σεζόν. Η Ντινάμο έχει αβαντάζ, ένα γκολ θέλει για να είναι… ήσυχη στη σημερινή ρεβάνς και η αστάθεια της Σαχτιόρ προσφέρει τη δυνατότητα για ρίσκο, ακόμη και… ξερό διπλό που κινείται ψηλά.

Combo 🇧🇾

⏩ 18:00 Σαχτιόρ Σάλιχορσκ – Ντινάμο Μπρεστ: Χ2 & over 1,5 🦊 2.75. (Stoiximan)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ