foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ75
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Αν μια πεταλούδα πετάξει στον Αμαζόνιο, μπορεί να βρέξει στην Κίνα

Μποζιονέλος | 14 Μάρ 2020 10:30
coronavirus-world-map.jpg

Σε τέτοιες στιγμές, οτιδήποτε δεν έχει να κάνει με το ζήτημα που μας αφορά όλους, παγκοσμίως, δείχνει περιττό. Ωστόσο, θέλοντας και μη, η ζωή συνεχίζεται και θα το περάσουμε κι αυτό. Άλλωστε η Ελλάδα δεν έχει περάσει και λίγα, εσχάτως.

Είναι πρωτόγνωρες οι στιγμές που ζούμε, είναι αδιανόητες, είναι απίστευτες, δίχως υπερβολή. Πώς το λέει η θεωρία; Ότι «αν μια πεταλούδα πετάξει στον Αμαζόνιο, μπορεί να βρέξει στην Κίνα». Ε, η θεωρία του χάους βρήκε πλήρη εφαρμογή: αν ένας παγκολίνος δαγκώσει κάποιον στην Κίνα, μπορεί να αρρωστήσει το 1/3 του πλανήτη (σ.σ. ως είναι οι πλέον δυσοίωνες εκτιμήσεις αναφορικά με τα κρούσματα).

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Και είναι τόσο πρωτόγνωρο όλο αυτό που, νομοτελειακά, οδηγεί στην ακύρωση δεδομένων που ούτε καν είχαμε διανοηθεί. Ποιος να το περίμενε, εν έτει 2020 να υποχρεώνεται ο κόσμος να μένει σπίτι υπέρ της δημόσιας υγείας; Και πρέπει να μένει.

Δυστυχώς, επειδή η χώρα μας έχει αποδειχθεί ότι κατά μεγάλο ποσοστό, ευτυχώς όχι πλειονότητας, κατοικείται από ανιστόρητους και αγραμμάτους (σ.σ. φάνηκε και στα τελευταία, μεγάλα ζητήματα της Ελλάδος…), τούτο… βγαίνει και στη δύσκολη περίοδο που περνάμε: καμία πρόληψη, καμία προσοχή, ένας «ωχαδερφισμός», έλαβα μέχρι και μηνύματα για το αν… είναι ένα ακόμη… τρικ των μασόνων που κυβερνούν τον πλανήτη.

Θα τρελαθώ, θα πηδηχθώ από το παράθυρο, που λέγαμε κάποτε…


Στη φωτό, το Duomo στο Μιλάνο, πριν κάνα χρόνο ήμουν εκεί, σε ταξιδάκι. Δεν μπορούσες να περάσεις από την πολυκοσμία. Οι Ιταλοί πειθάρχησαν. Εμείς;

Η σύζυγός μου υπάγεται, ελέω θέματος υγείας, στις ευπαθείς ομάδες και είναι δημοτική υπάλληλος, η αδερφή μου είναι νοσηλεύτρια στην Πάτρα, και για τις δύο δεν φοβάμαι απλά. Τρέμω. Η επαφή με τον κόσμο, που δεν ενδιαφέρεται, είναι τρομακτική. Η άλλη έσκασε χθες, χωρίς μάσκα και γάντια, βήχοντας στο κτίριο του δήμου! Άλλος, ηλικιωμένος, πάει, κύριος, δηλώνει υγιέστατος «απλά για με δείτε» και φεύγει σε λίγο βήχοντας, διαπιστωμένα εμπύρετος και ως πιθανό κρούσμα! Η δε κολλητή μου μένει στην Πάντοβα, εν μέσω του κόκκινου κύκλου που βλέπετε στις ειδήσες (sic), που εξηγεί ότι, από τη στιγμή που ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας κήρυξε πανδημία, ότι το θέμα δεν είναι ΑΝ θα κολλήσεις τον ιό αλλά ΠΟΤΕ (σ.σ. εύχομαι να διαψευστεί…) και ότι πρέπει να αρχίσεις να ακολουθείς πιστά τις οδηγίες που σου δίνουν…

Πάμε και στα δικά μας. Όλα έδειχναν ότι το Σαββατοκύριακο θα είχε δράση σε Αγγλία και Γερμανία, όσο κι αν μας… κακοφαίνεται, έκαναν το αυτονόητο. Ειδικά στο Νησί, όπου το διάγγελμα του Μπόρις Τζόνσον προκάλεσε θυμηδία και γέλωτα… Πρόκειται για ένα πολιτικό παρατράγουδο, όνειδος στην πρωθυπουργική ιστορία της Αγγλίας και στην καρέκλα που κάθονταν κάποτε ο Ουίνστον Τσόρτσιλ και η Μάργκαρετ Θάτσερ. Ομολογώ ότι, επί τούτου και για την αργοπορία του, με απογοήτευσε και ο Εμανουέλ Μακρόν, τον οποίο έχω σε εκτίμηση ως πολιτικό, διαβάζοντας ότι οι δημοτικές εκλογές στη Γαλλία θα γίνουν κανονικά (!).

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Τα της Πέμπτης, καλούτσικα πήγαν, ένα γκολ έλειψε στο Καραϊσκάκη και στο 1-1 του Ολυμπιακού με τη Γουλβς, για να στηθεί… παρτάκι. Βγήκε πάντως το combo του 2.75 στο Βόλφσμπουργκ – Σαχτάρ, βγήκε και το γκολ του Ιγκάλο μρ 3.10 στο LASK – Γιουνάιτεντ, αν έμπαινε κι ένα ακόμη στο Μπασάκσεχιρ – Κοπεγχάγη θα μιλούσαμε αλλιώς.

Κάτι λίγα που… αλίευσα για απόψε και αύριο, πιο στοιχηματική κουβέντα, λόγω των εξελίξεων.

Δύστοκη η Ρούμπιν


🇷🇺 Η Τούλα απέχει 165 χλμ. από τη Μόσχα και είναι κοντά στην Πολωνία, δεν υπάρχει όμως κάποιος περιορισμός στην προσέλευση θεατών. Η τοπική Αρσεναλ έρχεται από ήττα με 2-0 από την Γκάζοβικ, δίχως να δείχνει κάτι, έχασε με τιμωρίες τον μπακ Μπάουερ και τον εξτρέμ Λομοβίτσκι κι αμφίβολος είναι ο χαφ Γκορμπατσένκο. Υποδέχεται μια Ρούμπιν που έχει από τα μέσα Οκτωβρίου να δει… χαρά στα σκέλια, ηττήθηκε με 1-0 από την Κρίλια στο τελευταίο παίζοντας με δέκα από το 45’, στο 0-6-2 το σερί της και απών ο συχνά σκόρερ εξτρέμ Κβαρατσκέλια ελέω τιμωρίας. Η ομάδα του Λεονίντ Σλούτσκι έκανε μεταγραφές κατά τη διακοπή μπας και σώσει τη χρονιά αλλά παραμένει δύστοκη επιθετικά.

🦊 Δεν είναι τόσο… καμένο χαρτί η Ρούμπιν, κράτησα το ασιατικό +0,25 της με μισή πληρωμή σε ισοπαλία, για ρισκαδόρους και… ξερό διπλό παίζεται.

Αμφότερες… σέρνονται


🇹🇷 Κεκλεισμένων των θυρών όλα τα ματς για την τουρκική SuperLig, όπως φυσικά και στο Ικόνιο όπου αναμετρώνται η Κόνιασπορ και η Φενέρμπαχτσε. Μια Κόνιασπορ που έμεινε για έβδομο σερί ματς χωρίς νίκη  (0-5-2) μετά το 1-1 με τη Μαλάτιασπορ ενώ ως γηπεδούχος έχει να πανηγυρίσει από τα… τέλη Σεπτεμβρίου (0-4-5). Νομοτελειακά είναι εντός της ζώνης του υποβιβασμού, για σήμερα της λείπουν ο τιμωρημένος πολύπειρος κίπερ Κιριντιλί, ο στόπερ Ανισιτς και ο νεοφερμένος, και πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, εξτρέμ Μακ.

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εξι αγωνιστικές χωρίς νίκη η Φενέρ (0-3-3), δεν επιβλήθηκε ούτε της Ντενίζλισπορ (2-2), παίζοντας όμως με δέκα από το 44’, έχανε στο 75’ και έσωσε την παρτίδα στις καθυστερήσεις, υπό χορό αποδοκιμασιών. Οι «σαρί καναριαλάρ» είναι 9 βαθμούς πίσω από την 4άδα και συνεχίζουν με υπηρεσιακή λύση στον πάγκο (μετά την απόλυση του Ερσούν Γιανάλ) τους Ζεκί Μουράτ και Βολκάν Ντεμιρέλ, ρόλο έχει και ο 40χρονος εμβληματικός μέσος Εμρέ. Συν ότι έμειναν εκτός αποστολής ελέω τιμωρίας ο κίπερ Μπαγιντίρ, ο στόπερ Αζίζ και οι χαφ Αρσλάν και Τυοφάν, χτύπησε ο μπακ χαφ Ντιράρ, εκ νέου εκτός ο εξτρέμ Κρούζε.

Στα της παράδοσης, μόνο δύο οι άσοι στα τελευταία 12 επίσημά τους στο Ικόνιο, 4-2-14 συνολικά στο πρωτάθλημα.

🦊 Εμμένω ότι είναι περίεργα τα ματς που διεξάγονται χωρίς κόσμο ελέω των συνθηκών, τούτο δείχνει «σφιχτό» και στο τέλος ίσως βρεθείς να μετράς γκολ εκατέρωθεν. Μια νίκη στις τελευταίες 18 αγωνιστικές έχει η Κόνιασπορ, σήμερα θα βρει να… αναστηθεί; Draw no bet η Φενέρ, για να μπει σε δυάδα, και πάπαλα…

⚽⚽ Δυάδα (απόδοσης 2.94) 🇷🇺 🇹🇷

⏩ 18:00 Αρσεναλ Τούλα – Ρούμπιν Καζάν: 2 +0,25 ΑΗ (1.89, Novibet)
⏩ 19:00 Κόνιασπορ – Φενέρμπαχτσε: 2 dnb (1.56, Novibet)

Το πιο αχρείαστο και άχρηστο τουρνουά στην ιστορία

🇦🇷 Η αργεντίνικη SuperLiga ολοκληρώθηκε με… θρίλερ, με την Μπόκα πρακτικά να κλέβει τον τίτλο ελέω της ανικανότητας της Ρίβερ να νικήσει στο Τουκουμάν την τελευταία αγωνιστική. Η δράση όμως συνεχίζεται, καθώς ξεκινά το Copa de la Superliga, το Λιγκ Καπ της χώρας που ξεκίνησε από πέρυσι, με έπαθλο μάλιστα θέση στο Libertadores για τον νικητή και στο Sudamericana για τον φιναλίστ. Ένα τουρνουά που δημιουργήθηκε… τσάτρα πάτρα, προκειμένου να μην υπάρχει κενό στο πρόγραμμα ενός πρωταθλήματος που εντέλει διήρκησε 11 μήνες! Κι έτσι η Τίγκρε, που υποβιβάστηκε από το πρωτάθλημα, κατακτώντας το περσινό εμφανίζεται φέτος στο Copa Libertadores! Ο,τι να’ ναι…

Και πώς διεξάγεται το Copa de la Superliga; Αρχικώς σε δύο ομίλων των 12 ομάδων και οι δύο πρώτοι προκρίνονται σε μονούς, νοκ άουτ ημιτελικούς που θα γίνουν σε ουδέτερο γήπεδο. Παράλληλα όμως, η βαθμολογία του CdlSL προστίθεται στης τελευταίας Superliga για τα υπόλοιπα εισιτήρια Libertadores , Sudamericana αλλά και στην ειδική βαθμολογία υποβιβασμού. Ο,τι να’ ναι λέμε, μόνο αν είσαι καλός στα μαθητικά βγάζεις άκρη!

Ενα ματς πάντως που έχει ενδιαφέρον είναι αυτό ανάμεσα σε Ιντεπεντιέντε και Βέλεζ, κεκλεισμένων των θυρών, στην Αβεγιανέδα. Η «ρόχο» είχε μια μέτρια σεζόν, έμεινε μακριά από τη δεκάδα, άλλαξε προπονητή καθώς το στοίχημα ονόματι Μπεκατσέσε δεν απέδωσε και ο υπηρεσιακός Λούκας Πουσινέρι, με ένα αποψιλωμένο ρόστερ, δίνει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς πιτσιρικάδες. Και με αυτούς ήρθε το 3-0 επί της Σεντράλ Κόρδοβα στην τελευταία αγωνιστική.

Η Βέλεζ μπήκε στην 4άδα στη SuperLiga αλλά το μεγαλύτερο… όπλο της, ο προπονητής Γκαμπριέλ Χάιντσε που τη μεταμόρφωσε την τελευταία τριετία, αποχώρησε. Σε αναζήτηση τεχνικού ο σύλλογος, ο υπηρεσιακός Γκιγιέρμο Μορίγκι θα καθίσει απόψε στον πάγκο.

🦊 Ανοιχτό ματς περιμένω, σε άδειο γήπεδο, επιλογή το ασιατικό over 2,25 με πληρωμή στα 3+ γκολ και επιστροφή μισού πονταρίσματος σε ακριβώς δύο γκολ.

Γκολ, ασιατικό 🇦🇷

⏩ 20:30 Ιντεπεντιέντε – Βέλεζ: Over 2,25 (2.32, Betshop)

Πληρώνει την απειρία της

🇨🇱 Για την Primera Division της Χιλής η Εβερτον υποδέχεται τη Σερένα στο «Σαουσαλίτο» της Βίνια ντελ Μαρ. Η ομάδα του Χαβιέ Τορέντε απέσπασε» λευκή» ισοπαλία από την Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε, ούσα μάλιστα πιο απειλητική σε ένα δύσκολο ματς, ωστόσο δεν έχει νίκη στο τελευταίο καρέ (0-2-2). Η νεοφώτιστη Σερένα ηττήθηκε 2-1 από την Κόλο Κόλο πληρώνοντας εκ νέου την απειρία της και δεχόμενη το γκολ στο 92’, ουραγός με μόνο μια νίκη σε επτά ματς η ομάδα του Φρανσίσκο Μποσάν, ο οποίος είναι πλέον υπό κρίση.

🦊 Λογικός ο φαβοριτισμός της Εβερτον, αλλά δεν υποτιμώνται οι νεοφώτιστοι, επιλογή το ασιατικό +0,25 τους με μισή πληρωμή σε ισοπαλία.

Ασιατικό 🇨🇱

⏩ 01:00 Εβερτον – Σερένα: 2 +0,25 ΑΗ (2.29, Betshop)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ