foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ62
PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Το 12άρι της… αλητείας και το 9.50

Μποζιονέλος | 10 Μάρ 2020 02:57
process.png

Στοιχηματικά, η Κυριακή αλλά και το τετραήμερο, από την Πέμπτη, ήταν η χειρότερη περίοδος της στήλης από την ημέρα που ξεκίνησε σε τούτη εδώ τη γωνιά. Σήκωσα τα χέρια ψηλά πάντως την Κυριακή και πάλι καλά που γλύκανε λίγο το πράγμα η Σαμπντόρια (2.64 με τη Βερόνα). Μα ούτε τη δυνατότητα για κασάρισμα δεν έδωσαν τα άλλα. Κι αφήστε την Εβερτον, fun bet ήταν, τετράμπαλο ρούφηξε, ή τους σκόρερ της Μπάγερν. Η Μπλάκμπερν διασύρθηκε στο Ντέρμπι, η Ιντερ δεν έκανε καν αξιόλογη φάση στο ντέρμπι με τη Γιουβέντους (σ.σ. αντίο σκουντέτο…) ενώ η δυαδούλα, με γκολ ζητούμενα, στα Μπέτις – Ρεάλ και Λιλ – Λιόν σκόνταψε στις χαμένες ευκαιρίες του γαλλικού.

Συνεχίζουμε.



Δεν χάνει μετά από… 0-1


🇩🇪🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Στα… σχοινιά βρίσκεται πλέον η Τότεναμ, με τη Λειψία να αποχωρεί νικηφόρα με 1-0 από το Λονδίνο και να είναι –κακά τα ψέματα- με το ενάμισι πόδι στα προημιτελικά. Για να αλλάξει το νυν status quo οι «σπερς» χρειάζονται νίκη και, σημειώνοντας τουλάχιστον δύο γκολ για να περάσουν, αν και υπάρχει και η… παράταση. Πάντως η Τότεναμ δεν έχει και πολύ… άσχημη παράδοση επί γερμανικού εδάφους: 5-2-6 με γκολ 13-20. Στις τελευταία επτά μάλιστα ηττήθηκε μόνο δύο φορές (2-3-2).


Αν κάτι… λέει πάντως το εν λόγω σκορ, για την Τότεναμ, είναι πως μετά από ήττα 1-0 στο Λονδίνο, δεν χάνει στη ρεβάνς! Εστω κι αν σε συνολικά τρεις περιπτώσεις, προκρίθηκε στη μία. Το ’85 στα προημιτελικά του Κυπέλλου UEFA πήρε 0-0 από τη Ρεάλ στη Μαδρίτη, το αυτογκόλ του Πέριμαν (στο πρώτο ματς (που αποβλήθηκε μάλιστα στη ρεβάνς) έκρινε εντέλει την πρόκριση. Το ’08 νίκησε 1-0 στο Αϊντχόφεν την PSV… ισοφαρίζοντας το σκορ το πρώτου αγώνα, με τέρμα του Μπερμπάτοφ στο 81’ αλλά αποκλείστηκε στα πέναλτι (αστόχησαν Τζένας και Τσιμποντά). Και, φυσικά, υπάρχει το… περσινό: ήττα από τον Αγιαξ στον πρώτο ημιτελικό του Champions League, πρόκριση με θρίαμβο 3-2 στο Αμστερνταμ με χατ-τρικ του Λούκας, το τρίτο στο 96ο λεπτό.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα για τον Ζοσέ Μουρίνιο δεν είναι ότι η Τότεναμ δεν πάει καλά. Δεν παίζει καλά ελέω των σημαντικότατων απουσιών με αποτέλεσμα ο Πορτογάλος αφενός να κάνει διαρκώς αλχημείες στην ενδεκάδα, αφετέρου να επιβαρύνει κι άλλο τους βασικούς του. Παραμένουν πάντα εκτός πλάνων οι Σον, Κέιν, Σισοκό, απουσίες δυσαναπλήρωτες, κακά τα ψέματα και σε αυτές προστέθηκε και ο νεοφερμένος Ολλανδός μέσος Μπέρχβαϊν. Λογικά με 4-3-3 έναντι σχήματος με τρία στόπερ ο Μουρίνιο, με Ντέλε Αλι, Μόουρα, Λαμέλα μπροστά.


Τα «σπιρούνια», δε, με τον Special One στον πάγκο τους δεν έχουν καταφέρει να πείσουν πως έχουν την ικανότητα να ξεπεράσουν τον εαυτό τους εκτός Λονδίνου φέτος: 3-5-4 έχουν επί ημερών Πορτογάλου και με μόνο ένα διπλό στα τελευταία οκτώ.

Από τότε που βγήκε Ευρώπη, η… άπειρη ακόμη σε τέτοια ματς Λειψία αριθμεί πέντε προκρίσεις και μονάχα έναν αποκλεισμό σε διπλές αναμετρήσεις, μοναδική αποτυχία προ διετίας από τη Μαρσέιγ. Με 3-4-2-1 ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν, με «φορτωμένο» κέντρο και τους Ενκουνκού, Βέρνερ πίσω από τον Σικ.


Η Λειψία το δίμηνο Γενάρη – Φλεβάρη έπαιζε εξαιρετικά αλλά οι ισοπαλίες με Λέβερκουζεν και Βόλφσμπουργκ σκόρπισαν προβληματισμό, ίσως ελέω της επιλογής του Νάγκελσμαν να εντάξει στο σύστημα τους νεοφερμένους Ανχελίνο και Ντάνι Ολμο, ανακάτεμα της τράπουλας που φαίνεται ότι έχει επηρεάσει κάπως τη χημεία της ομάδας ενώ ο Τίμο Βέρνερ δείχνει ντεφορμέ.

🦊 Ο άσος… παραπιέστηκε και έπεσε ακόμη και κάτω του 1.50. Καλή, χρυσή και άγια η Λειψία αλλά, ΟΚ, είπαμε. Κόντρα σε όλα, κυρίως του ντεφορμαρίσματος αλλά και των απουσιών των «σπερς», κράτησα την Τότεναμ και τη μη ήττα της (σ.σ. ως… δείχνει και το προαναφερθέν στατιστικό με το σκορ). Πονταρίστηκε όμως σε ασιατικό +1 που σημαίνει: πληρωμή… κανονική αν δεν ηττηθεί, επιστροφή πονταρίσματος αν ηττηθεί με ένα γκολ διαφορά.

🦊 Το ματς σφυρίζει ο 43χρονος Ισπανός  Κάρλος ντελ Σέρο Γκράντε, διεθνής από το 2013, σε 8 ματς της διοργάνωσης από πέρυσι έχει δείξει 25 κάρτες, ήτοι 3,1 ανά αγώνα. Αλλά το over 3,5 για απόψε πληρώνει ψίχουλα και ίσως δεν βγουν και πάνω από τέσσερις. Εξ ου κράτησα μόνο τις δύο της Λειψίας.

🦊 Και μια funbetιά του… 0,02% μιας και σε 327 γκολ, από τους ομίλους ως σήμερα, στη διοργάνωση, μπήκαν 9 αυτογκόλ. Χθες, βλέποντας τη συνέντευξη Τύπου του Μουρίνιο, τον ρώτησαν πώς θα σκοράρει η Τότεναμ με τόσες απουσίες στην επίθεση. Και (ο θεούλης) απάντησε ότι «μα φυσικά υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι, ας πούμε μπορεί να βάλει αυτογκόλ ένας παίκτης της Λειψίας!». Δάκρυσα λίγο (χεχε) αλλά μου έδωσε την έμπνευση, έτσι, για τη στοιχηματική αλητεία

Ασιατικό 🇩🇪🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

⏩ 22:00 Λειψία – Τότεναμ: 2 +1 ΑΗ (2.01, Betshop)

Fun bet 🇩🇪🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

⏩ 22:00 Λειψία – Τότεναμ: Αυτογκόλ (12.00, Stoiximan)

Η ισχύς του (άδειου) «Μεστάγια


🇪🇸🇮🇹 Στο «Μεστάγια» η Βαλένθια καλείται να κάνει μια μεγάλη ανατροπή, όχι πως τα τελευταία χρόνια δεν έχουμε δει κάμποσες στο ευρωπαϊκό στερέωμα. Ωστόσο, με αυτή την εξαιρετική Αταλάντα, δείχνει απίθανο να… γυρίσει το 4-1 και σε άδειες εξέδρες. Στο 7-2-5 το ευρωπαϊκό ρεκόρ των Λεβαντίνων υποδεχόμενοι ιταλικές ομάδες, επιμέρους σε νοκ άουτ είναι 4-2-2.


Πάντως, τις 20 φορές που χρειάστηκε η Βαλένθια να ανατρέψει σκορ μετά από ήττα στο πρώτο ματς, τα κατάφερε στις δέκα με πιο εντυπωσιακή περίπτωση το 0-3 από τη Βασιλεία που μετέτρεψε σε 5-0 στην παράταση το 2014 στα προημιτελικά του Europa League. Η Αταλάντα, από την άλλη, τέτοιου είδους επιτεύγματα δεν έχει να επιδείξει αλλά δεν θέλει να την πατήσει όπως η Μίλαν από τη Ντεπορτίβο λα Κορούνια ή πέρυσι η Μπαρτσελόνα από τη Λίβερπουλ, πέρυσι, με το 4-0. «Ασφαλώς το αποτέλεσμα στο πρώτο ματς μάς γεμίζει αυτοπεποίθηση. Αν πετύχουμε γκολ, θα περάσουμε» τόνισε ο Τζιαμπιέρο Γκασπερίνι, ο οποίος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα πλην του στόπερ Τολόι και αναμένεται να παρατάξει με 3-4-2-1 τους «μπεργκαμάνσκι», οι οποίοι δίνουν ραντεβού απόψε με τη μεγαλύτερη επιτυχία της ιστορίας τους. Στο πρωτάθλημα έδωσε τελευταίο ματς με εκείνο το απίθανο 7-2 στο Λέτσε, φτάνοντας τα 70 γκολ στη Serie A! Γκόμες, Ιλιτσιτς και μπροστά Ζαπάτα, δεν αλλάζει η… συνταγή.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αντιθέτως, ο Αλμπερτ Θελάδες αντιμετωπίζει ουκ ολίγα προβλήματα: τέσσερις δεδομένοι απόντες (Γκαράι, Μάξι Γκόμες, Πιτσίνι, Γκαμπριέλ Παουλίστα) και άλλοι τόσοι αμφίβολοι (Μανγκαλά, Βαγέχο, Κοκλέν, Ροδρίγο). Στο πλάνο είναι να πάει με 4-1-4-1 με τον Γκαμεϊρό στη κορυφή, αν δεν τα καταφέρει ο Ροδρίγο. Και φυσικά απογοήτευση για την απόφαση της UEFA να διεξαχθεί χωρίς κόσμο το ματς σε μια έδρα όπου Βαλένθια έχει φέτος 9-7-1 σε 17 επίσημα παιχνίδια από την αρχή της σεζόν και με μόνη ήττα από τον Αγιαξ.

🦊 Δεν… ανακαλύπτεις την Αμερική αν κυνηγήσεις τα γκολ στο εν λόγω ματς, βάσει και του πώς έπαιζαν στο πρώτο, εξ ου πληρώνει ψίχουλα το αμφίτερμα, όπως και το combo με over 2,5. Το να σκοράρουν και οι δύο όμως και να μπουν έως τέσσερα γκολ συνολικά, συνάδει με τη λογική.

🦊 Το ματς του «Μεστάγια» σφυρίζει ο 39χρονος Ρουμάνος Οβίντιου Χάτεγκαν, διεθνής από το 2008 και γιατρός στο επάγγελμα, απόφοιτος του πασίγνωστου πανεπιστημίου ιατρικής της Τιμισοάρα. Σε 25 ματς της διοργάνωσης, σε εννέα σεζόν, έβγαλε 105 κάρτες ήτοι 4,2 ανά αγώνα, ίσως και μεγάλος ο μέσος όρος για το αποψινό, που δύσκολα θα δεις πολύ… ξύλο, άλλωστε στο πρώτο ο Μάικλ Ολιβερ έβγαλε μόνο… μία.

🦊 Για κάτι… πολύ special σε τούτο, η Αταλάντα εκτός από την μπαλάρα που παίζει επί ημερών Γκασπερίνι, διακρίνεται και για τις ανατροπές της. Αλλωστε σε 3,5 σεζόν με τον εν λόγω προπονητή έχει πάρει 107 βαθμούς στη Serie A ανατρέποντας εις βάρος της σκορ. Να δεχθεί, για απόψε, πρώτη γκολ, να περάσει η ώρα, να ξενερώσει η Βαλένθια και να γυρίσει το ματς, δεν το λες και απίθανο…

Combo 🇪🇸🇮🇹

⏩ 22:00 ΒαλένθιαΑταλάντα: Under 4,5 & goal/goal (2.15, Stoiximan)

⚽⚽ Δυάδα, κάρτες (απόδοσης 2.44) 🇩🇪🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 🇪🇸🇮🇹

⏩ 22:00 ΛειψίαΤότεναμ: Λειψία over 1,5 κίτρινες (1.59, Novibet)
⏩ 22:00 ΒαλένθιαΑταλάντα: Under 4,5 κίτρινες (1.54, Novibet)

Fun bet 🇪🇸🇮🇹

⏩ 22:00 Βαλένθια – Αταλάντα: 1ο γκολ Βαλένθια & 2 τελικό (9.50, Stoiximan)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ