foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ75
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Τα 26 χρόνια της Εβερτον, το momentum των Ρόβερς και… ο Στραματσόνι

Μποζιονέλος | 08 Μάρ 2020 11:24
strama.jpg

Ο Μαρσέλο Γκαγιάρδο κλαίει, στη φωτό, αλλά ας πρόσεχε. Ολα δείχνουν ότι αποχωρεί από τη Ρίβερ Πλέιτ με προορισμό την Μπαρτσελόνα και θα έχει να λέει ότι κατέκτησε σχεδόν τα πάντα με τους «μιγιονάριος» αλλά όχι τη SuperLiga. Ας πρόσεχε… 1-1 η Ρίβερ στο Τουκουμάν, 1-0 η Μπόκα τη Χιμνάσια, ο τίτλος στην Μπόκα Τζούνιορς. Τόσο απλά.

Και με τη μη νίκη της Ρίβερ χθες, που είχα σε combo, η βραδιά έκλεισε με μείον (ενώ αν πέρναγε, θα έκλεινε με συν). Είχαν χαθεί νωρίτερα η Χέρτα, καίτοι γύρισε το σκορ με τη Βέρντερ, και η αγγλική δυάδα με τα γκολ ενώ δεν σκόραρε και ο Ζιγιάς, που αναλώθηκε σε πασούλες όσο έπαιζε με τον Αγιαξ.

Πέρασε το any time σκορ 1-1 του 2.15 στο Γκλάντμπαχ – Ντόρτμουντ, με τους Βεστφαλούς στο τέλους να νικούν τα «πουλάρια» για ενδέκατο συνεχόμενο ματε! Πέρασε το Χ2 του 2.02 της Θέλτα με τη Χετάφε, παλικαρίσια (0-0).

Και το cash out πλήρωσε καλά στο combo ισοπαλίας με goal/goal του 4.35 το Νις – Μονακό, ευτυχώς διότι στο τέλος έγινε κηδεία…

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

26 χρόνια χωρίς… διπλό στο Λονδίνο

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Η Τσέλσι είχε στοχεύσει στα προημιτελικά του FA Cup, πέτυχε… μπόσικη τη Λίβερπουλ, την έριξε δίκαια στο καναβάτσο (2-0) παρά τις έξι αλλαγές στην ενδεκάδα, πρώτη μεγάλη επιτυχία επί ημερών Φρανκ Λάμπαρντ και το τρόπαιο αποτελεί στόχο. Τιμωρημένος ο Ζορζίνιο, αμφίβολος ο Βίλιαν, εκτός οι Κόβασιτς, Εϊμπραχαμ. Υποδέχεται μια Εβερτον που άξιζε τη νίκη στο 1-1 με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Γκούντισον Παρκ», με τον Αντσελότι να αποβάλλεται διαμαρτυρόμενος στις καθυστερήσεις για το γκολ που ακυρώθηκε μέσω VAR ως οφσάιντ. νοκ άουτ τέθηκε ο αρχηγός μπακ Κόουλμαν.

Το τρομερό βέβαια είναι ότι η Εβερτον έχει 26 χρόνια να νικήσει την Τσέλσι στο Λονδίνο! Ητοι, από το 1-0 του Νοεμβρίου 1994, με γκολ του Πολ Ρίντοτ, προπονητή τον Τζο Ρόιλ και παίκτες όπως οι Γκάρι Αμπλετ, Ντέιβιντ Ανσγουορθ, Τζο Πάρκινσον και τον Ντάνκαν Φέργκιουσον, νυν βοηθό του Κάρλο Αντσελότι και υπηρεσιακό για την Εβερτον στο 3-1 του πρώτου γύρου, στις αρχές Δεκεμβρίου. Εκτοτε, 18-12-0 για την Τσέλσι!

🦊 Τζόγαρα υπέρ της Εβερτον προ δύο εβδομάδων σε ανάλογη αρνητική παράδοση, 24 ετών, με την Αρσεναλ, θα την πιστέψω εκ νέου. Εχει σκοράρει σε όλα της τα ματς επί ημερών Αντσελότι και πετυχαίνει την Τσέλσι πιθανώς «άδεια» μετά το Κύπελλο και με ορισμένες σημαντικές ελλείψεις. Και ήδη το διπλό έπεσε, από το χθεσινό 4.30 κατά 0,2 μονάδες…

Fun bet 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

⏩ 16:00 Τσέλσι – Εβερτον: 2 (4.11, Stoiximan)

Κεκλεισμένων

🇮🇹 Σαμπντόρια και Βερόνα ήταν να παίξουν τη Δευτέρα στο «Μαράσι», εντέλει το ιταλικό πρωτάθλημα έγινε άνω κάτω με τις ημερομηνίες διεξαγωγής και όλα τα ματς κεκλεισμένων των θυρών. Και η επαρχία της Λιγκούρια είχε κρούσματα άλλωστε και για τον ίδιο λόγο δεν έπαιξε η «Σαμπ» με την Ιντερ στο Μιλάνο, στο τελευταίο της επίσημο (16/2) είχε συνθλιβεί με 5-1 από τη Φιορεντίνα.

Τιμωρημένοι ο μεσοεπιθετικός Ραμίρες και ο μπακ Μούρου. Ούτε η Βερόνα έπαιξε (με την Κάλιαρι), είναι επίσης σε κάνα 20μεπρο απραξίας, τρέχει ένα… τρελό αήττητο σερί δέκα αγωνιστικών, αλλά με τρεις ισοπαλίες στα τελευταία τέσσερα, συν ότι δεν παίζει ελέω τιμωρίας ο ηγετικός μέσος Βελόσο. Στο 19-9-1 η συνολική τους παράδοση στη Γένοβα με μόνο διπλό το… 1972.

🦊 Το κίνητρο της επιβίωσης, και της παραμονής, παίζει –θαρρώ- ρόλο, στα «συν» ότι η διακοπή ίσως φρενάρει την εδώ και καιρό αήττητη Βερόνα.

Το γκολ του Μπομπαντίγια

🇩🇪 Παρά το πλήγμα με τον τραυματισμό του Λεβαντόφσκι, που θα λείψει κάνα μήνα, η Μπάγερν συνεχίζει… ακάθεκτη. Μεσοβδόμαδα νίκησε 1-0 στο Γκέλζενκιρχεν τη Σάλκε για το Κύπελλο με γκολ του Κίμιχ, είχε προηγηθεί το 6-0 επί της Χόφενχαϊμ, μετρά 13 νίκες στα τελευταία 14 επίσημα (13-1-0). Υποδέχεται την (επίσης βαυαρική) Αουγκσμπουργκ, η οποία με έξι ήττες στα τελευταία οκτώ (1-1-6) βγάζει ντεφορμάρισμα στον β’ γύρο.

Στο 25-3-6 η συνολική τους παράδοση ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης και 8-2-0 για την Μπάγερν στα τελευταία δέκα, τελευταία ήττα το 0-1 στο Μόναχο τον Μάιο του 2015 με αποβολή του κίπερ Ρέινα στο 13’ και γκολ του Ραούλ Μπομπαντίγια στο 73’, ο οποίος νωρίτερα είχε φορέσει τη φανέλα του Αρη.

🦊 Η καλύτερη επίθεση του 2020 (με 25 γκολ ενεργητικό) αντιμετωπίζει τη χειρότερη άμυνα (19 γκολ παθητικό), καθαρά στο χέρι της Μπάγερν ο αγώνας, η οποία θα παίξει εκ νέου με τον Ζίρκζεϊ στην κορυφή και στα άκρα τους Γκνάμπρι, Κοουτίνιο. Για any time σκόρερ δεν αξίζει κάποιος εξ αυτών, είναι χαμηλά οι τιμές οπότε, funbetικα, έριξα… και τους δύο

Σκόρερ, special 🇩🇪

⏩ 16:30 Μπάγερν Μ. – Αουγκσμπουργκ: Γκολ Κοουτίνιο και Γκνάμπρι (3.10, Stoiximan)

Διαφορά φρεσκάδας και παράδοσης

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Το τρένο για τα play offs έχει χαθεί για την Ντέρμπι Κάουντι εκτός κι αν κάνει μεγάλο σερί νικών, απέχοντας 9 βαθμούς. Στους τρεις, με ματς λιγότερο, είναι όμως η απόσταση για την Μπλάκμπερν, εξ ου και το σημερινό στο «Πράιντ Παρκ» είναι άκρως ενδιαφέρον. Τα «κριάρια» αποκλείστηκαν με 3-0 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Κύπελλο, την Πέμπτη, κερδίζοντας όμως το χειροκρότημα των οπαδών τους, είχε προηγηθεί το 3-1 στο Σέφιλντ επί της Γουένσντεϊ ενώ παραμένουν εκτός ο στόπερ Μπιέλικ και οι μέσοι Χολμς, Εβανς και Χάντλστοουν.

Οι Ρόβερς έφεραν τρίτη σερί ισοπαλία, 2-2 με τη Σουόνσι, έχοντας και χαμένο πέναλτι (67') και ισοφαρίζοντας στο 96'. «Τρέχουν» αήττητο πέντε αγώνων (2-3-0) και υπέστησαν μονάχα μια ήττα στα τελευταία δέκα (4-5-1), από τη Φούλαμ. Εκ νέου τιμωρημένος ο στόπερ Λένιαν, πάγια εκτός οι μέσοι χαφ Χόλτμπι, Ντακ.

Αήττητη στα τελευταία πέντε μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας, η Μπλάκμπερν (4-1-0), στο Ντέρμπι έχει μόνο δύο ήττες στα τελευταία οκτώ (3-3-2) ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

🦊 Δεν στέκει ο φαβοριτισμός της Κάουντι που τρία 24ωρα νωρίτερα έπαιζε με τη Γιουνάιτεντ, σαφώς πιο φρέσκια η Μπλάκμπερν, με momentum και με καλή παράδοση στο «Πράιντ Παρκ».

Χωρίς διπλό από την εποχή του… Στραματσόνι


🇮🇹 Οι αναμετρήσεις μεταξύ της Γιουβέντους και της Ιντερ δεν ήταν ανέκαθεν γνωστές ως «Derby d'Italia», με τα… βαφτίσια να ανήκουν το 1967 στον σπουδαιότερο Ιταλό αθλητικό δημοσιογράφο του 20ού αιώνα: τον Τζιάνι Μπρέρα. Ευλόγως η αναμέτρηση αποτελούσε ανέκαθεν ένα ντέρμπι, καθώς κοντράρονταν κλαμπ από τις δύο ισχυρότερες πόλεις του κραταιού ιταλικού βορρά, το Τορίνο και το Μιλάνο.

Τότε η Γιούβε αριθμούσε ήδη 13 πρωταθλήματα και η Ιντερ 10. Ο Μπρέρα πρόσθεσε τους τίτλους και συνυπολόγισε ότι διοικούνταν από δύο εκ των ισχυρότερων και σημαντικότερων οικονομικών δυναστειών, Ανιέλι (Γιουβέντους) και Μοράτι (Ιντερ).

Το αποψινό «Derby d'Italia» διεξάγεται χωρίς κόσμο στο Τορίνο, ανάμεσα σε μια Γιουβέντους που ήταν κακή και δίκαια ηττήθηκε στο Λιόν, έστω και αν δεν της δόθηκε καθαρό πέναλτι, και την Ιντερ που πέρασε εύκολα τη Λουντογκόρετς (στο τελευταίο της επίσημο) αλλά έχει μείνει 6 βαθμούς πίσω. Η γκρίνια για τον Μαουρίτσιο Σάρι και τα ερωτήματα για το αν μπορεί να οδηγήσει ψηλά τη Γιούβε αυξήθηκαν, πολύ θα ήθελε να τα μεγαλώσει κι άλλο ο Αντόνιο Κόντε που κατέκτησε 21 τρόπαια ως παίκτης και προπονητής των «μπιανκονέρι».

Στο 59-16-11 η συνολική παράδοση, 8-4-1 στα τελευταία 13 με μόνο διπλό τον Νοέμβριο του 2012, τότε 2-1 με γκολ από Μιλίτο και Παλάσιο και τεχνικό τον… Αντρέα Στραματσόνι, μετέπειτα του Παναθηναϊκού. Εποχή που έπαιζαν βέβαια ακόμη ο Ζανέτι, ο Σάμιουελ και ο Καμπιάσο με την Ιντερ…

🦊 Την περασμένη εβδομάδα ο άσος από το 1.95 είχε πάει στο 2.25 με το που είχε γίνει γνωστό ότι θα διεξαγόταν χωρίς κόσμο, εντέλει αναβλήθηκε. Πλέον η νίκη της Γιούβε τιμάται ακόμη παραπάνω ενώ ο Ρονάλντο σκόραρε και στα 11 τελευταία παιχνίδια της. Μπερδεμένο, όχι τόσο ελέω της απουσίας κόσμου αλλά λόγω της απραξίας τους εδώ και 10-12 ημέρες. Πάντως ανασταλτικά η Γιουβέντους συχνά εκτίθεται φέτος όταν δέχεται πίεση, δεν είναι κακή η τιμή στο αμφίτερμα, ούτε αν συνδυαστεί με over 2,5.

Goalcombo 🇮🇹

⏩ 21:45 ΓιουβέντουςΙντερ: Over 2,5 & goal/goal (2.30, Netbet)

Ουδεμία εμπιστοσύνη

🇪🇸 Η Ρεάλ έκανε μεστό, αποτελεσματικό ματς με την Μπαρτσελόνα, νίκησε 2-0 στο clasico και την προσπέρασε στη βαθμολογία αλλά εκ νέου δεν πείθει ότι φέτος είναι ικανή να κρατηθεί πρώτη. Τούτο, η απουσία σταθερότητας, είναι το μεγαλύτερο φετινό πρόβλημα για την ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν, η οποία δοκιμάζεται στην Ανδαλουσία ενάντια σε μια ολοένα και πιο κακή Μπέτις, η οποία ηττήθηκε 2-1 στο «Μεστάγια» από μια μάλλον μέτρια Βαλένθια. Μια νίκη στα τελευταία δέκα για τους «βερδιμπλάνκος», παρά την παρουσία Χοακίν, Φεκίρ και Κανάλες μπροστά, το πρόβλημα έγκειται στα μετόπισθεν. Χωρίς Καρβαχάλ, Νάτσο (αλλά και Ισκο, απόψε η Ρεάλ, ίσως ξεκινήσει βασικός ως δεξιός μπακ ο Βραζιλιάνος στόπερ Μιλιτάο.

Τον Νοέμβριο του 2012 η τελευταία ήττα της «βασίλισσας» στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν», τότε 1-0 με τέρμα του Μπενιάτ και έκτοτε 4-1-0 η Ρεάλ, εκ των οποίων στις τρεις νίκες έβαλε… 5+ γκολ! Ωστόσο, στο ίδιο διάστημα, η Μπέτις τη νίκησε δις στη Μαδρίτη.

🦊 Η Μπέτις μετρά 19 goal/goal στα τελευταία 20 παιχνίδια της στη Σεβίλλη (!) αλλά για απόψε τούτο τιμάται αρκετά χαμηλά. Εμμένω, δεν έχω εμπιστοσύνη στη φετινή Ρεάλ (αν και… οπαδός της), ανέτως μπορεί να τα κάνει μούσκεμα μια εβδομάδα μετά το clasico, αλλά και η Μπέτις δεν εμπνέει τόσο. Κράτησα το ασιατικό over 2.75 με μισή πληρωμή σε ακριβώς 3 γκολ και… κανονική σε 4+.

Με παράδοση στη Λίλλη

🇫🇷 Ματσάρα, από κάθε άποψη, το Λιλ – Λιόν για τη Ligue 1, έπαιξαν φέτος (21/1) και για το Coupe de la League, 2-2 στη Λιόν και πέρασε στα πέναλτι. Η Λιλ με 5-0-1 στα τελευταία έξι δείχνει να έχει βρει φόρμα και «αγκαλιάζει» την 3η θέση, στο 1-0 στη Νάντη ήταν εκ νέου καλή.

Η Λιόν μετά τη Γιουβέντους, υπέταξε και τη Σεντ Ετιέν πιο εύκολα από το τελικό 2-0, την Τετάρτη συνετρίβη με 5-1 από την Παρί στον ημιτελικό του Coupe de France σε ένα μάλλον πλασματικό σκορ μιας και ως το 60’, και με το σκορ στο 1-1, ήταν καλύτερη αλλά έμεινε με δέκα και το πλήρωσε. Εκτός ο τιμωρημένος αριστερός μπακ Μάρσαλ, όπως και ο μπακ Ράφαελ, σημαντική η απουσία του χαφ Τιάγκο Μέντες και ενδέχεται να παίξει πιο πίσω ο Αουάρ.

Στα της παράδοσης, η Λιόν δεν ηττήθηκε στις τελευταίες τρεις επισκέψεις της στη Λίλλη όπου γενικώς έχει καλή παράδοση τα τελευταία χρόνια με μονάχα δύο ήττες στα τελευταία εννέα.

🦊 Ματς που περιμένω γκολ, πιθανώς και από τις δύο. Αντί του goal/goal κράτησα το ασιατικό over 2,25 με μισή μίζα χαμένη σε ακριβώς 2 γκολ και πληρωμή σε 3+.

⚽⚽ Δυάδα (απόδοσης 3.25) 🇪🇸 🇫🇷

⏩ 22:00 Μπέτις – Ρεάλ Μαδρίτης: Over 2,75 AH( 1.72, Betshop)
⏩ 22:00 ΛιλΛιόν: Over 2,25 AH( 1.89, Betshop)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ