foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ32
PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Ο «Αίας», το ντέρμπι της… παραλιακής και η επιστροφή Μαραντόνα!

Μποζιονέλος | 07 Μάρ 2020 12:37
maradona-bobonera.jpg

Δίπλωσε ένα κακό διήμερο, μπασκετικά κυρίως με την Euroleague όπου (my view) είδα τέρατα. Όπως τη Φενέρ και τη Μακάμπι να χάνουν αγώνες από το… 25ο λεπτό ή την Μπαρτσελόνα να ιδρώνει. Θα μου πείτε, στο παιχνίδι είναι όλα. Προφανώς. Μια αίσθηση που έχω καιρό τώρα, επιβεβαιώθηκε και χθες, όταν κλείσει η regular season θα επανέλθω.

Χασούρα χθες, και μεγάλη μιας και βγήκε ένα μονό: το combo του Ολυμπιακού με την Εφες, κι αυτό συγκυριακά. Θα μπορούσε να χαμογελάσει λίγο με το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα αλλά τη δυάδα του 3.76 χάλασε το γκολ από τη Φόρεστ που δεν μπήκε ποτέ, μάλιστα η Μίλγουολ με το τρίμπαλο που έριξε στο Νότιγχαμ, πατάει γκάζι για τα play offs. Θα μπορούσε να δώσει κάτι το γερμανικό αν η Πάντερμπορν ισοφάριζε στο τέλος την Κολωνία ή αν ο Μπενεντέτο ήταν στοιχειωδώς πιο εύστοχος με τη Μαρσέιγ.

Αλλά, η σούμα τη βραδιάς έγραψε έναν μεγαλειώδη κουβά.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Και… στη μέση ο Νούρι


🇩🇪  Τις Χέρτα και Βέρντερ χωρίζουν μεν 10 βαθμοί στην Bundesliga αλλά και… άβυσσος αγωνιστικά. Οι Βερολινέζοι πήραν 3-3 στο Ντίσελντορφ αλλά ήταν… σα νίκη καθώς έχαναν με τρία γκολ ως την ανάπαυλα, κέρδισε τα εύσημα ο υπηρεσιακός τεχνικός Αλεξάντερ Νούρι, με τον 40χρονο Ιρανογερμανό να έχει αγωνιστεί (1998-01) και θητεύσει ως προπονητής (2006-17) στη… Βέρντερ. Η οποία Βέρντερ αποχαιρέτισε και το Κύπελλο με το 2-0 στη Φρανκφούρτη, ενδέκατη ήττα στα τελευταία 13 επίσημα με μόλις 6 γκολ ενεργητικό στο εν λόγω διάστημα. Χωρίς τον στόπερ Μπογιάτα η Χέρτα και με αμφίβολο τον Νορβηγό μέσο Σκιέλμπραντ, νέες απώλειες ο φορ (και πλέον ποιοτικός παίκτης του ρόστερ, Ζέλκε (καθότι δανεικός από τη Χέρτα) και ο τραυματίας στόπερ Τοπράκ για τη Βέρντερ του Φλόραν Κόφελντ.

Αήττητη στα τελευταία 12, ανεξαρτήτως έδρας, η Βέρντερ με 5-7-0, έσχατη νίκη της Χέρτα ήταν με 3-2 στο Βερολίνο τον Δεκέμβριο του 2013 με δύο γκολ του Ανδριαν Ράμος και ένα του Ρόνι.

🦊 Απρόβλεπτες μεν και οι δύο αλλά στη Χέρτα ο Νούρι έστρωσε κάπως το κλίμα μετά τη… θύελλα της παραίτησης του Κλίνσμαν ενώ στη Βέρντερ οι απώλειες των Τοπράκ και Ζέλκε είναι, κατ’ εμέ, η μισή ομάδα… Στοιχειωδώς καλή μπαλίτσα να παίξουν οι Βερολινέζοι, θα το πάρουν (και με γκολ).

Combo 🇩🇪

⏩ 16:30 Χέρτα Βερ. – Βέρντερ Βρέμης: 1 & over 1,5 (2.67, Betshop)

Με το μυαλό στον Ολυμπιακό η μεν, στη ρελάνς η δε…


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿  Παρά την κούραση από τη ρεβάνς με την Εσπανιόλ και την πρόκριση στους «16» του Europa League, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, παρότι βρέθηκε δις πίσω (13', 45') στο σκορ, η Γουλβς έδειξε εκ νέου χαρακτήρα και υπέταξε με 3-2 την Τότεναμ. Οι «λύκοι» απέχουν πλέον μονάχα 3 βαθμούς από την θέση και το Champions League και υποδέχονται την Μπράιτον, η οποία ηττήθηκε –και- από την Κρίσταλ Πάλας στο ντέρμπι και παραμένει ως η μοναδική ομάδα της κατηγορίας που δεν έχει νίκη μέσα στο 2020. Οχι πως παίζει βέβαια τόσο άσχημα, ρέντα δεν έχει, άτυχη έχει σταθεί, γκολ βρίσκει. Δεν είναι εύκολο πάντως το ματς για τη Γουλβς, το «δείχνει» και η παράδοση καθώς δεν την έχει νικήσει στο «Μόλινιου» από τον Απρίλιο του 2006, έκτοτε 0-4-1 σε όλα.

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿  Η δε Αρσεναλ, στην πρώτη της… κανονική παρουσία μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό, υποδέχεται στο λονδρέζικο ντέρμπι της Γουέστ Χαμ. Μεσολάβησε το 2-0 στο Πόρτσμουθ για το Κύπελλο όπου ο Μίκελ Αρτέτα παρέταξε ένα εξόχως νεανικό σχήμα και έξι παίκτες κάτω των 20 ετών. Ερώτημα η ενδεκάδα, προβληματισμός ο Ισπανός μετά την ευρωπαϊκή αποτυχία, αμφίβολοι οι Τορέιρα, Μουστάφι. Οι «χάμερς» είχαν από την Πρωτοχρονιά να… χαμογελάσουν, ήταν πολύ καλοί στο 3-1 επί της Σαουθάμπτον όπου έβγαλαν ψυχή και αποφασιστικότητα, και ύστερα από καιρό είναι πάνω από τη διακεκαυμένη ζώνη. Στο 10-1-1 η παράδοσή τους στην τελευταία ντουζίνα αγώνων με γηπεδούχο την Αρσεναλ, μόνο διπλό τον Αύγουστο του ’15 με 2-0 και γκολ των Κογιάτε και Ζάρατε, στο 0-4-11 το εκτός έδρας ρεκόρ του Ντέιβιντ Μόγες ενάντια στους «gunners».

🦊 Ιδια λογική και στα δύο, για δυάδα στη… ζώνη των 17:00 και ψάχνοντας αμφιτέρματα. Ασχέτως με το τι «δείχνουν» οι αποδόσεις, πιο δύσκολο εκ των τεσσάρων είναι για την Μπράιτον

Δυάδα (απόδοσης 3.26) 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

⏩ 17:00 Γουλβς – Μπράιτον: Goal/goal (1.99, Netbet)
⏩ 17:00 ΑρσεναλΓουέστ Χαμ: Goal/goal (1.64, Netbet)

Δέκα σερί νίκες, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης

🇩🇪  Οι φίλοι της Μπορούσια Γκλάντμπαχ τραγουδούν εδώ και δεκαετίες με περηφάνια «es gibt nur eine Borussia», δηλαδή «υπάρχει μόνο μία Μπορούσια». Ωστόσο, υπάρχει και είναι η Μπορούσια Ντόρτμουντ: η ιστορία είναι με τα "πουλάρια", η δυναμική των τελευταίων δύο δεκαετιών με τους Βεστφαλούς.

Οι δύο… Μπορούσιες αναμετρώνται σήμερα στο Μένχενγκλαντμπαχ, τις χωρίζουν μονάδα δύο βαθμοί και με κεντρικό πρόσωπο τον Λουσιέν Φαβρ που ήταν για 4,5 χρόνια στην Γκλάντμπαχ, ως και το ’15. Ο Φαβρ είδε την Ντόρτμουντ να κάνει έκτη νίκη τα τελευταία επτά στην Bundesliga και να «σφίγγει» αμυντικά… από σπόντα: πήρε τον Εμρέ Τσαν για στόπερ αλλά «έδεσε» ιδανικά με τον Βίτσελ στα χαφ, δημιουργώντας κάτι νέο. Η Γκλάντμπαχ παραμένει σε τροχιά τετράδας, 3-2-0 στα τελευταία πέντε μετά το 3-2 στο Αουγκσμπουργκ, αν δεν είχε δεχθεί γκολ στο 92’ από τη Χόφενχαϊμ θα ήταν ισόβαθμη της Ντόρτμουντ σήμερα.

Στο 20-16-13 η συνολική τους παράδοση στο Μένχενγκλαντμπαχ, η Ντόρτμουντ μετρά δέκα συνεχόμενες νίκες ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, σερί που άρχισε μετά την τελευταία νίκη των «πουλαριών», 3-1 στο «Μπορούσια Παρκ» τον Απρίλιο του 2015 με γκολ των Βεντ, Ράφαελ, Νόρντβαϊτ και τεχνικό… τον Φαβρ και σε ματς που ο Μαξ Κρούζε χόρευε τον Παπασταθόπουλο…

🦊 Φυσικά και δεν στέκει, σε τέτοιο ματς, τέτοιος φαβοριτισμός στο διπλό, η φετινή Γκλάντμπαχ είναι σαφώς καλύτερη άλλων ετών. Μια ριξιά σε 1-1 σκορ οποιαδήποτε στιγμή κι ας βγάλουν τα μάτια τους μετά, έτσι όπως παίζουν βέβαια μπορούν να μας πληρώσουν κι από το ημίωρο…

Special bet 🇩🇪

⏩ 19:30 ΓκλάντμπαχΝτόρτμουντ: Any time σκορ 1-1 (2.15, Stoiximan)

Derby de la Côte d'Azur…

🇫🇷  …ήτοι ντέρμπι της Κυανής Ακτής, Νις εναντίον Μονακό με τα γήπεδά τους να απέχουν μόλις 26 χλμ. Σαν να λέμε «το ντέρμπι της… παραλιακής». Η Νις πήρε 1-1 στην Μπορντό κάνοντας μάλλον μέτριο ματς, για τα κυβικά της, αν το πίστευε περισσότερο μπορούσε τη νίκη, εκ νέου διέπρεψε στο τερέν ο παιχταράς Ουνάς ενώ ο Πατρίκ Βιεϊρά πειραματίστηκε με σύστημα 3-4-3 που σχετικώς απέδωσε. Σημαντική η επάνοδος του μέσου Μπουνταουΐ καθώς και των αμυντικών Ερέλ και Πελμάρ. Η Μονακό ήταν βελτιωμένη αμυντικά αλλά υστέρησε δημιουργικά (παραδόξως…) στο 1-1 με τη Ρεμς, γκολ βρήκε από πέναλτι με τον Μπεν Γεντέρ αλλά στο τέλος είχε δύο δοκάρια με τον Γιόβετιτς, ο Ρόμπερτ Μορένο δοκίμασε ξανά το 4-4-2 με Μπεν Γεντέρ και Σλιμανί μπροστά.

Στο 19-11-18 η συνολική τους παράδοση στη Νίκαια, στο πρωτάθλημα, 4-0-4 μετά την τελευταία τους ισοπαλία εκεί, 0-0 τον Μάρτιο του 2009 όταν οι Νικαιώτες του Φρεντερίκ Αντονετί είχαν Σεντρίκ Καντέ και Λοΐκ Ρεμί και οι Μονεγάσκοι του Ρικάρντο Γκόμες έπαιζαν με Σίμιτς, Λέκο, Γκοσό καθώς και δύο… γνωστούς μας, Μοντεστό και Μολό!

🦊 Δεν είναι για τόσο χαμηλά, κάτω του 2.20, το διπλό, κοινός παρανομαστής ότι πρόκειται για δύο ομάδες που αρέσκονται να δημιουργούν, από το να καταστρέφουν το παιχνίδι του αντιπάλου, λογικά γκολ θα έχει. Μια σκέψη η ισοπαλία συνδυαζόμενη με αμφίτερμα, εναλλακτική το 1Χ με goal/goal (το βρίσκεις στο 2.40). 

Βρε Αία, βρε Αία…

🇳🇱 Ματσάρα στο «Αμπε Λέστρα» για την Eredivisie, ματσάρα έτσι όπως τα έκανε μαντάρα ο Αγιαξ. Μέσα σε μια εβδομάδα ο «Αίαντας» έμεινε εκτός Ευρώπης (από τη Χετάφε), έχασε στο ντέρμπι κορυφής από την τρομερή ΑΖ Αλκμααρ, με την οποία πλέον ισοβαθμεί, και έμεινε εκτός Κυπέλλου χάνοντας 2-0 στην παραπαίουσα Ουτρέχτη! Βρε Αία, βρε Αία…

Η ομάδα του Ερικ τεν Χαχ δοκιμάζεται ενάντια σε μια Χέρενφεεν που έκανε πρώτη νίκη μέσα στο 2020 με το 3-2 στο Τσβόλε, ήταν μάλιστα μπροστά στο σκορ με τρία γκολ διαφορά ως το 65’. Sold out με 26.000 κόσμου για πρώτη φορά ύστερα από τέσσερα χρόνια το «Αμπε Λέστρα», χωρίς Μαζραουί,

Μπάμπαελ και πάγια Φέλτμαν και Νέρες ο Αγιαξ, ο οποίος όμως παραμένει αήττητος ανεξαρτήτως έδρας ενάντια στη Χέρενφεεν από τον Ιανουάριο του 2009! Τότε είχε ηττηθεί με 1-0 στο Αμστερνταμ από γκολ του μετέπειτα παίκτη του Παναθηναϊκού, Ντάνιελ Πράνιτς (!), έκτοτε 17-4-0 για τον «Αίαντα».

🦊 Κατάμεστο το γήπεδο αλλά ο κόσμος δεν παίζει μπάλα. Αν η Χέρενφεεν ήταν καλύτερα, ευχαρίστως θα σκεφτόμουν την κόντρα που αγγίζει το 6άρι αλλά σε τέτοιες στιγμές, ήτοι όταν σε έχει πάρει από κάτω, διακρίνονται οι μεγάλες ομάδες. Σε καλή τιμή να σκοράρει ο Ζιγιάς (σ.σ. ως ορθώς προφέρεται ο εν Ελλάδα Ζιγιέχ), έχει πάνω από μήνα να βάλει γκολ άλλωστε.

Η σκέψη στο Μιλάνο, αντίθετο κίνητρο

🇪🇸 Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στη Μαδρίτη ανάμεσα σε Χετάφε και Θέλτα, δύο ομάδες με εκ διαμέτρου αντίθετους στόχους. Η Χετάφε, τρία 24ωρα μετά τη μεγάλη πρόκριση απέναντι στον Αγιαξ στο Europa και παρά τις δύο σημαντικές απουσίες στο κέντρο (των Κουκουρέγια και Νιόμ, που επανέρχονται) νίκησε 1-0 στις Βαλεαρίδες Νήσους τη Μαγιόρκα και συνεχίζει τη μάχη για την τετράδα ενώ την Πέμπτη παίζει στο Μιλάνο με την Ιντερ.

Η Θέλτα, που θα στερηθεί για απόψε τον ηγέτη και σκόρερ Ιάγο Ασπας, πήρε 0-0 στη Γρανάδα, έχει μόνο μία ήττα μέσα στο 2020 στο πρωτάθλημα και πασχίζει για τη σωτηρία. Ελλείψει Ασπας οι Γαλιθιάνοι έχουν μόλις 5-4-19 σε 28 αγώνες!

🦊 Στο «Αλφόνσο Πέρεθ» η Χετάφε έχει ηττηθεί μόνο από… τα θηρία φέτος (Ρεάλ, Μπάρτσα και εσχάτως η Σεβίλλη) αλλά δεν παύει να είναι μια ομάδα καταπονημένη και δίχως πολύ φρεσκάρισμα στην ενδεκάδα. Η Θέλτα έχει 2-5-1 μέσα στο 2020, ο Οσκαρ Γκαρσία την έχει βελτιώσει ανασταλτικά, με την ελπίδα ότι η απουσία του Ασπας θα συσπειρώσει τους Γαλιθιάνους και δεν θα επιφέρει ηττοπάθεια, ρίσκαρα (αλλά με κάλυψη).

Μονό 🇪🇸

⏩ 22:00 Χετάφε – Θέλτα: X2 (2.01, Bwin)

Η δίψα του Γκαγιάρδο, η επιστροφή του Ντιέγκο

🇦🇷  Αυλαία απόψε στη Superliga Argentina και κρίνεται ο τίτλος: 46 βαθμούς έχει η Ρίβερ Πλέιτ και 45 η Μπόκα Τζούνιορς, οι αγώνες τους την ίδια ώρα.

Εχει συμβεί, φυσικά, και στο παρελθόν να διεκδικούν αμφότερες τελευταία στιγμή τον τίτλο αλλά πόσες η πρωτοπόρος απέτυχε; Ουδέποτε! Είθισται λοιπόν η πρωτοπόρος πριν τα τελευταία ματς να το κατακτά, από τα πλέον δραματικά ήταν το 1943, όταν η Μπόκα ήταν ένα πόντο μπροστά, η Ρίβερ νίκησε την Εστουδιάντες και χρειάστηκε δύο γκολ του Χάιμε Σαρλάνχα στο τέλος για να το πάρει.

Το 1944 επαναλήφθηκε: 3-0 η Μπόκα τη Ράσινγκ και, δη, στο «Μονουμεντάλ», έδρα της Ρίβερ μιας και τότε το «Μπομπονέρα» ήταν κλειστό! Εχει τύχει βέβαια η αυλαία να τις βρίσκει σε Superclasico και να κρίνεται ο τίτλος, το 1969 (φωτό) αρκούσε και ο βαθμός στο «Μονουμεντάλ» για την Μπόκα (με τεχνικό τον Αλφρέδο ντι Στέφανο, μάλιστα) και όχι μόνο τα κατάφερε (2-2) αλλά αρκετοί οπαδοί της Ρίβερ χειροκρότησαν (!) την πρωταθλήτρια.

Ο Μαρσέλο Γκαγιάρδο έχει κατακτήσει σχεδόν τα πάντα με τη Ρίβερ εκτός του εγχώριου πρωταθλήματος και θα τα καταφέρει απόψε αν πάνε όλα… κατ’ ευχήν στο ματς με την Ατλέτικο στο «Χοσέ Φιέρο» της Τουκουμάν: της αρκεί η νίκη ή καλύτερο αποτέλεσμα από ό,τι φέρει η Μπόκα, υποδεχόμενη τη Χιμνάσια. Αν τυχόν ισοβαθμήσουν, τότε οι δύο σύλλογοι θα οδηγηθούν σε μπαράζ.

Η Ρίβερ έριξε βεβαίως το βάρος στο αποψινό, εξ ου και μεσοβδόμαδα έπαιξε με αλλαγές στο Κίτο χάνοντας με 3-0 από τη LDU στην πρεμιέρα των ομίλων του Copa Libertadores, σημαντική η επάνοδος από τιμωρία του αρχισκόρερ Μπορέ που είχε λείψει από το 1-1 με την Ντεφένσα.

Η δε Μπόκα υποδέχεται τη Χιμνάσια, σε μια όμορφη συγκυρία για τους οπαδούς της που ετοιμάζουν θερμότατη υποδοχή στον αντίπαλο τεχνικό αλλά θρύλο του συλλόγου, και όχι μόνο, Ντιέγκο Μαραντόνα: φόρεσε τη φανέλα της το 1981-82, προτού φύγει για την Μπαρτσελόνα, και έκλεισε εκεί την καριέρα του το 1995-97. Πάντως η νυν διοίκηση της Μπόκα και, κυρίως, ο Χουάν Ρομάν Ρικέλμε, είναι στα… μαχαίρια με τον «Ντιεγκίτο».

🦊 Στοιχηματικά, οι αποδόσεις δεν… λένε και κάτι, θαρρώ ότι η Ρίβερ θα πάρει το πρώτο της πρωτάθλημα μετά από έξι χρόνια, κάνοντας τα… δέοντα και σε ματς με το πολύ τρία γκολ συνολικά.

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ