foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ54
PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Το κίνητρο, η πελάτισσα και τα «κυπελλικά» διπλά στην Τούμπα

Μποζιονέλος | 04 Μάρ 2020 11:57
1997paokosfpk-1.jpg
Πλήρωσαν μονά, πλήρωσαν δυάδες, πλήρωσαν οι κάρτες αλλά, επί συνόλω, το αποκριάτικο τριήμερο κύλησε μέτρια στοιχηματικά. Με μικρή χασούρα το Σάββατο, με μικρό κέρδος η Κυριακή.

Πέρασαν η Γουέστ Χαμ του 2.05 (σε dnb με τη Σαουθάμπτον), η αγγλική δυάδα αμφιτερμάτων του 3.43 (από το… 32ο λεπτό) με Εβερτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τότεναμ – Γουλβς, το 3.20 του over 1,5 του ΟΦΗ με τη Λαμία στο πρώτο ημίχρονο (!) και, πανηγυρικά, το under 6,5 κάρτες του 2.25 στο clasico Ρεάλ – Μπάρτσα αν και ο Λαόθ είχε βγάλει… τρεις στο πρώτο 20λεπτο.

Χάθηκαν η δυάδα με το αμφίτερμα του Τράμπζονσπορ – Ρίζεσπορ και του over 1,5 στο πρώτο 45λεπτο του Ντόρτμουντ – Φράιμπουργκ (έβαλε ένα νωρίς η Βεστφαλή και… και κανένα άλλο), το ασιατικό της Πάντερμπορν στο Μάιντζ και του Στρασβούργου στο Μονπελιέ, το fun bet της Φορτούνα με τη Φένλο, η δυάδα των combos ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και το matchcombo στο clasico.


Επτά χρόνια αήττητη στο Τελ Αβίβ


🦊 🇹🇷🇷🇸 Στο 9-5 η συνολική τους παράδοση (από το 1988-89) αλλά είναι επιμέρους στο 7-2 στην εποχή της Euroleague για Φενέρμπαχτσε (12-14) και Ερυθρό Αστέρα (10-16). Η Φενέρ έχοντας σε τρομερή βραδιά τον Ντέρικ Ουίλιαμς πέρασε από τη Βαλένθια, παραμένει σε τροχιά 8άδας αλλά της λείπει η σταθερότητα. Στο χέρι της φυσικά το ματς με τους Σέρβους, δύσκολα θα έχει υψηλό line σε πόντους, συνδυάζεται με μικρό, τουρκικό χάντικαπ.

🦊 🇮🇱🇹🇷 Ματσάρα στο Τελ Αβίβ, Μακάμπι (18-8) εναντίον Εφες (23-3) με την αρμάδα του Αταμάν να έχει σχεδόν καπαρώσει την πρωτιά και τους Ισραηλινούς να διεκδικούν, με την ΤΣΣΚΑ, την 4η θέση. Δεν ήταν καλή η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου με τον Ολυμπιακό, νικώντας οριακά στο τέλος και με δύο σφυρίγματα υπέρ της (σ.σ. οι τρεις βολές σε φάουλ χαμηλά και το αντιαθλητικό που δεν δόθηκε), τη διαφορά έκαναν Γυίλμπεκιν και Μπράιαντ. Ανευ Λάρκιν η Εφες πέρασε νικηφόρα από Μπάγερν και Αλμπα, φτάνοντας τις 11 συνεχόμενες νίκες (!). Παρών απόψε ο Λάρκιν, άγνωστο αν μπει στη 12άδα ο Ντάνστον που έλειπε επί τετράμηνο. Στο 11-15 η συνολική τους παράδοση, επιμέρους 8-9 στην εποχή της Euroleague και 4-4 στο Τελ Αβίβ, όπου η Εφες νίκησε και στα τρία τελευταία, με έσχατη αποτυχία τον Δεκέμβριο του 2011 (με… 96-57 σε ματς που είχε βάλει 18 ο Μπλου, 17 ο Σχορτσιανίτης και 16’ ο Ελιάχου). Αουτσάιντερ, βάσει τιμών, οι Μακκαβαίοι, κακώς…

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



 

🏀🏀 Μονά και δυάδα (απόδοσης 4.51) 🇹🇷🇷🇸 🇮🇱🇹🇷

⏩ 19:45 Φενέρμπαχτσε - Ερυθρός Αστέρας: 1 (-5,5) & under 159,5 (2.13, Stoiximan)

⏩ 21:15 Μακάμπι Τελ Αβίβ (-1,5) – Εφες: 1 (2.12, Stoiximan)


Την έχει πελάτισσα


🦊 🇩🇪🇪🇸 Η Μπαρτσελόνα (20-6) έχει… πελάτισσα την Αλμπα (9-17), στο 6-1 η παράδοσή τους στην εποχή της Euroleague (και συνολικά 8-5 από το 1996-97), τελευταία της ήττα στο Top-16 τον Ιανουάριο του ’15 στο Βερολίνο.



Τέσσερις ήττες στα τελευταία έξι έχουν οι Γερμανοί του Αΐτο Ρενέσες, αντιμετωπίζοντας και αρκετές ελλείψεις τελευταία, για απόψε είναι εκτός οι Σίβα, Σνάιντερ, πιθανώς να επανέλθει ο Μέισον. Η Μπάρτσα πέρασε κι από τη Μόσχα νικώντας την ΤΣΣΚΑ με τρομερό buzzer beater του Μίροτιτς, έβδομη συνεχόμενη επικράτηση για τους Καταλανούς που κλείνουν τη σεζόν με 5/8 ματς εντός Βαρκελώνης. Τα ματς Αλμπα έχουν υψηλό σκορ, όπως και της Μπάρτσα, εξ ου και το line είναι στο 170άρι αλλά εκτιμώ ότι δεν θα ξεπεραστεί –κατά πολύ- απόψε.

🏀 Μονό, ρίσκου 🇩🇪🇪🇸

⏩ 21:00 Αλμπα – Μπαρτσελόνα: 2 (-4,5) & under 176,5 (2.66, Stoiximan)


Υστερα από 26 χρόνια…


🦊 🇬🇷 …θα αναμετρηθούν, για το Κύπελλο, ΑΕΚ και Αρης, καθώς τελευταία φορά αγωνίστηκαν, επίσης στα ημιτελικά, το 1994 (0-0 στου Χαριλάου, 2-1 στη Νέα Φιλαδέλφεια). Συνολικά, στη διοργάνωση οι «κιτρινόμαυροι» έχουν παίξει μεταξύ τους 12 φορές με την ΑΕΚ να έχει 7-3-2 συνολικά. Αλλοθι οι ελλείψεις της «Ενωσης» στο κυριακάτικο 1-1 με τον Πανιώνιο, γυρίζουν Λόπες, Βράνιες, Λιβάια, εκ νέου εκτός Μπάρκας, Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου, Ολιβέιρα ενώ ο Αρης έκανε rotation στην ήττα από τον Ατρόμητο ρίχνοντας αποκλειστικά το βάρος στον σημερινό ημιτελικό. Επιλογή το καλοπληρωμένο αμφίτερμα, ο Αρης έχει καλές μονάδες για να βρει γκολ στο ΟΑΚΑ, τσίμπησε προς τα πάνω η τιμή του άσου τις τελευταίες ώρες.

Μονό 🇬🇷

⏩ 18:30 ΑΕΚΑρης: Goal/goal (2.30, Bwin)


Τραβάνε… 31 στην Τούμπα, τα μόνα «διπλά» του Ολυμπιακού


🇬🇷 ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έχουν συναντηθεί άλλες 30 φορές στο πλαίσιο του Κυπέλλου, έξι αγώνες εξ αυτών ήταν σε τελικούς: οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν τέσσερις κατακτήσεις (1951, 1971, 1973, 1992) και οι «ασπρόμαυροι» δύο (1974, 2001). Το αξιοσημείωτο είναι πως, όταν οδηγούνται στα πέναλτι, ο Ολυμπιακός έχει… 4/4 στη ρώσικη ρουλέτα.

Σε ημιτελικά οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί άλλες τρεις φορές. Την πρώτη φορά ήταν τον Μάιο του 1974 στο Καραϊσκάκη και ο Ολυμπιακός νίκησε 4-0 τον ΠΑΟΚ (με δύο γκολ από Περσίδη και Κρητικόπουλο), απόντος του Κούδα μάλιστα. Την άνοιξη του ’14 ο Ολυμπιακός νίκησε 2-1 στο Φάληρο (Τσόρι, Φουστέρ και Κλάους Αθανασιάδης τα γκολ), ο ΠΑΟΚ 1-0 στη ρεβάνς με γκολ του Κλάους, με αποβολές Νάτχο και κίτρινη σε Κατσουράνη που έχασαν τον τελικό (και το 4-1 από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ) και τιμωρία 3 βαθμών στα play offs. Τα τρίτα τους ημιτελικά, την άνοιξη του ’16, κρίθηκαν στα... χαρτιά: στην Τούμπα ο Ολυμπιακός νικούσε με 2-1, διεκόπη πριν τη λήξη και, με απόφαση Ιβάν Σαββίδη, ο ΠΑΟΚ δεν κατέβηκε στη ρεβάνς εις ένδειξη διαμαρτυρίας.



Συνολικά λοιπόν στο Κύπελλο ο απολογισμός είναι 15-6-9 υπέρ του Ολυμπιακού ανεξαρτήτως έδρας και, επιμέρους στη Θεσσαλονίκη, 6-1-2 για τον ΠΑΟΚ. Οι νίκες του Ολυμπιακού ήταν η προαναφερθείσα, σε ματς που διεκόπη, και στις 17 Νοεμβρίου 1996 σε πρώτο αγώνα για τους «16», με γκολ Ζουμπούλη (20’), αποβολή Ζήση Βρύζα από τον Ψυχομάνη και ανατροπή με Αλεξανδρή (48’) και Τζόρτζεβιτς (71’), η «ερυθρόλευκη» πρόκριση επικυρώθηκε με νίκη 2-1 στη ρεβάνς.

Σε δε διπλά ματς, στο Κύπελλο φυσικά, ο Ολυμπιακός προηγείται με 5-4 σε προκρίσεις.

Ο… κατηφής, εσχάτως, ΠΑΟΚ, στο 1-1 της Ξάνθης έπαιξε με στόπερ τον Βιεϊρίνια ελλείψει Βαρέλα, Κρέσπο, σημαντική η επάνοδος του Πέλκα, λογικά ένας εκ των Μιχάι ή Μιχαηλίδη θα ξεκινήσει, κακώς ο Αμπελ Φερέιρα δεν τους είχε δώσει χρόνο τόσο καιρό. Αν και θαρρώ ότι τελικά θα ποντάρει στην εμπειρία του Μάτος ο Πορτογάλος… Ο Ολυμπιακός, που δεν έχει δεχθεί γκολ επί δέκα σερί εκτός έδρας επίσημα παιχνίδια (ήτοι από του… Εμμανουηλίδη στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο στις 23 Νοεμβρίου!) έχει αμφίβολο τον Σα, εκτός τους Φορτούνη, Χριστοδουλόπουλο, Μορ, Καφού, Μπρούνο και, φυσικά, Σουντανί.

🦊 Το… κυπελλικό ντέρμπι σφυρίζει ο Ισπανός Εστράδα Φερνάντεζ, έμπειρος και γνωστός από ευρωπαϊκά ματς. Καρτάκιας γενικά, φέτος στην Primera έχει δείξει 96 κίτρινες σε 14 ματς (!), εξ ου και πήρα… προς πάνω το line.

Κάρτες 🇬🇷

⏩ 21:30 ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Over 6,5 κάρτες (1.90, Stoiximan)


Η παραπαίουσα…


🦊 🇩🇪 Αϊντραχτ και Βέρντερ ήταν να αγωνιστούν στη Βρέμη την Κυριακή αλλά το ματς αναβλήθηκε ελέω του αποψινού προημιτελικού του DfB Pokal, που δεν γινόταν να μετατεθεί, και φυσικά ελέω του… τυφώνα που πέρασε από το Σάλτσμπουργκ και οδήγησε τη ρεβάνς με την Αϊντραχτ να διεξαχθεί την Παρασκευή.



Η παραπαίουσα Βέρντερ πόνταρε πολύ σε αυτή την αλληλουχία για να κερδίσει κάτι στο κυριακάτικο, δεν της… έκατσε. Ελαφρώς αμφίβολος ο στόπερ Αμπραχαμ στην ομάδα της Φρανκφούρτης, εκ νέου εκτός ο φορ Ντοστ, βασικός ξανά μπροστά ο φορμαρισμένος Αντρέ Σίλβα. Η Βέρντερ απέκλεισε βέβαια πρόσφατα κοτζάμ Ντόρτμουντ, δεν υποτιμάται αλλά δεν παύει να είναι μια κάκιστη ομάδα φέτος. 

…και το παραμύθι


🦊 🇪🇸 Η Σοσιεδάδ νίκησε με 2-1 την Μιραντές στον πρώτο ημιτελικό του Copa del Rey και θέλει απόψε, στο «Εστάδιο Αντούβα», να επικυρώσει την πρώτη της πρόκριση σε τελικό ύστερα από… 33 χρόνια. Η Μιραντές ζει βέβαια το δικό της θαύμα, και μιλάμε για μια ομάδα που δεν έχει άλλη νίκη μέσα στο 2020 παρά μόνο τις προκρίσεις επί Βιγιαρεάλ και Σεβίλλης στο Κύπελλο. Οι Βάσκοι του Ιμανόλ Αλγουαθίλ έχουν καλή και στρωμένη ομάδα φέτος, με τέτοια αυτοπεποίθηση που έπαιξε με βασικούς στο 1-0 επί της Βαγιαδολίδ την Παρασκευή, δύο 24ωρα προτού δώσει η Μιραντές το δικό της για το πρωτάθλημα (1-1 με την Τζιρόνα).



Κατάμεστο από… 6.000 κόσμου το «Αντούβα», 1.500 εισιτήρια πήρε η Σοσιεδάδ για τη ρεβάνς της Μιράντα. Είναι μια ομάδα που σκοράρει πολύ, και μετά ευκολίας, φέτος, ένα τυχόν βάσκικο γκολ νωρίς θα τελειώσει πρόωρα το παραμύθι της Μιραντές.

⚽⚽ Combo, δυάδα (απόδοσης 3.80) 🇩🇪 🇪🇸

⏩ 21:45 Αϊντραχτ Φρ. – Βέρντερ Βρ.: 1 & over 1,5 (1.97, Betshop)
⏩ 22:00 Μιραντές – Σοσιεδάδ: 2 & over 1,5 (1.93, Betshop)


Με εκ διαμέτρου αντίθετο momentum


🦊 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 …οδηγήθηκαν στον αποψινό μεταξύ τους αγώνα για το Κύπελλο η Λέστερ και η Μπέρμιγχαμ. Εξι ήττες στα τελευταία έντεκα έχει η ντεφορμέ ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς που δίκαια λύγισε από τη Νόριτς την Παρασκευή ενώ λείπει εκ νέου ο γκολτζής Βάρντι. Η Μπέρμιγχαμ «τρέχει» αήττητο δέκα αγώνων (4-6-0) αποσπώντας 2-2 από την ΚΠΡ στο τελευταίο, κατά ριπάς σκοράρει ο Χόγκαν με έξι γκολ σε επτά συμμετοχές από τότε που αποκτήθηκε. Στο 6-3-0 για τη Λέστερ η συνολική τους παράδοση στο FA Cup, όλα τα σερί κάποτε τελειώνουν, «ασιατική» επιλογή το +1,5 της Μπέρμιγχαμ με πληρωμή σε νίκη της, ισοπαλία ή ήττα της έως ένα γκολ διαφορά.

Ασιατικό 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

⏩ 21:45 Λέστερ – Μπέρμιγχαμ: 2 +1,5 ΑΗ (2.12, Betshop)


Ενστικτωδώς


🦊 🇫🇷 Νοκ άουτ ημιτελικός για το Coupe de France, Λιόν εναντίον Παρί Σεν Ζερμέν, θα ανταμώσουν προσεχώς (στις 4 Απριλίου) και στον τελικό του Coupe de la Ligue, 1-0 εκτός και 4-2 στο Παρίσι τα φετινά τους, με ισάριθμες παριζιάνικες νίκες. Στη Λιόν ο Ρούντι Γκαρσιά εμμένει στο 3-5-2 που απέδωσε τα μάλλα τελευταία, ειδικά με τη Γιουβέντους αν και με τη Σεντ Ετιέν μετετράπη σε 4-3-3 μιας και το… σήκωσε το ματς.

Netbet
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Δωρεάν συναλλαγές 
check_3c
Ειδικά & Ασιατικά Χάντικαπ
check_3c
Φιλικό mobile
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Στην ΠΣΖ είναι αμφίβολος ο Ντι Μαρία, τιμωρημένος ο στόπερ Κιμπεμπέ, για ένα μήνα εκτός ο κάπτεν στόπερ Τιάγο Σίλβα (άρα ένας εκ των Ντιαλό ή Κουασί θα παίξει πίσω, αν δεν προτιμηθεί ο Μαρκίνιος) και απόντες οι Ερέρα, Τσουπό-Μοτίνγκ. Ενστικτωδώς το ποντάρισμα, να σκοράρουν και οι δύο μεν αλλά να μπει το πολύ ένα στο πρώτο ημίχρονο, με τη σκέψη ότι η νέα διάταξη του Γκαρσιά θα δυσκολέψει τους Παριζιάνους, έστω στο ξεκίνημα.

Matchcombo 🇫🇷

22:10 Λιόν – Παρί Σεν Ζερμέν: G/G & under 1,5 στο α’ ημίχ. (3.25, Stoiximan)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ