foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ47
ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΔΩΡΕΑΝ* ΘΕΑΜΑ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Πρώην VS νυν στο Τελ Αβίβ, «ποτέ» η Μπενφίκα, «πονάει» στην Αγγλία ο Ολυμπιακός

Μποζιονέλος | 27 Φεβ 2020 12:51
juan-carlos-navarro-fc-barcelona-lassa-eb15.jpg

Πολύ καλή βραδιά η Τετάρτη, θα μπορούσε και καλύτερα αν ο Χέσους Χιλ Μανθάνο έδινε το πέναλτι της Γιουβέντους πάνω στον Ντιμπάλα, αν είναι δυνατόν να το βλέπουμε όλοι, να πηγαίνει σε VAR και να μην καταλογίζεται. Όχι πως η Γιούβε ήταν καλή χθες, παλικαρού η Λιόν, ψυχωμένη και δίκαια την υπέταξε. Αλλά… παίζουμε και στοίχημα ρε φίλε.

Τέσπα, δεν πέρασε το 1Χ ημιχρόνιον, Χ2 τελικόν στο Λιόν, δεν βγήκαν και οι (με μεγάλο ρίσκο) σκόρερ Μπερνάρντο Σίλβα και Ράμσεϊ (μπήκε ως αλλαγή ο Ουαλός).

Ωστόσο πληρωθήκαμε και έκλεισε με συν η βραδιά. Πρώτο, η Σίτι στη Μαδρίτη επί της Ρεάλ στο 2.15 και… με πέλα (σ.σ. ανατροπή, ανατροπέλα, πέλα). Δεύτερον, ο καταλογισμός πέναλτι στο 3.05 στο Ρεάλ – Σίτι, γεια σου ρε Ντανιέλε Ορσάτο, μάγκα!

Και, τρίτον, η δυάδα με τις κάρτες απόδοσης 2.37, τουλάχιστον δύο στη Λιόν και under 5,5 στη Μαδρίτη. Αεράτα!

Mixed η αποψινή βραδι… ευρωλιγκίζοντας και γιουροπαλιγκίζοντας!



Ο πρώην ενάντια… στον νυν, στο Τελ Αβίβ


🇮🇱🇬🇷 Δύο Ελληνες αναμετρώνται απόψε στο Τελ Αβίβ, οι προπονητές δηλαδή που είχαν τα ηνία του Ολυμπιακού από το 2011 ως και το 2018 αδιάκοπα: ο Γιάννης Σφαιρόπουλος της Μακάμπι και ο Γιώργος Μπαρτζώκας που επέστρεψε στους «ερυθρόλευκους» ενώ ο πρώτος, έχει διαδεχτεί τον δεύτερο σε δύο περιπτώσεις.

Οι δύο προπονητές έχουν βρεθεί 20 φορές αντιμέτωποι σε Basket League και Euroleague πριν από το αποψινό τους ραντεβού και ο Μπαρτζώκας προηγείται με 12-8 νίκες. Βεβαίως, καταλυτικό ρόλο στη διαμόρφωση… του σκορ, έχουν παίξει οι δύο σεζόν που ο Μπαρτζώκας ήταν στον Ολυμπιακό και ο Σφαιρόπουλος στον Πανιώνιο (7/7 ο Ολυμπιακός). Στην Euroleague, προηγείται με 4-1 νίκες ο Σφαιρόπουλος.


Μακάμπι (17-8) εναντίον Ολυμπιακού (11-14) λοιπόν στο «Γιαντ Ελιάου», με ορισμένες νίκες καίτοι έχει… αποψιλωθεί από παίκτες η ομάδα του Μπαρτζώκα ανέκτησε ελπίδες για 8άδα αν και έχει δύσκολο πρόγραμμα ως τέλους. Για απόψε του λείπουν Σπανούλης, Χαραλαμπόπουλος, Μιλουτίνοφ ωστόσο επανήλθαν Ρούμπιτ, Πολ, Ρότσεστι και για πρώτη φορά είναι διαθέσιμοι οι δύο νεοφερμένοι, ο γκαρντ Μπάικς και ο φόργουορντ ΜακΚίσικ, μιας και άρθηκε το ban της Euroleague. Οι Μακκαβαίοι, καίτοι αποδεκατισμένοι, νίκησαν στη Βαλένθια στον δρόμο για την 4η θέση ενώ συνεχίζουν να της λείπουν οι Κάσπι, Ουόλτερς, Ντιμπαρτολομέο, Μπλακ, Ζούσμαν και αμφίβολος είναι ο Εϊσι.

Απόλυτα ισορροπημένη η παράδοσή τους, στο 15-15 από το 1976-77, επιμέρους στο Τελ Αβίβ είναι 9-6 αλλά με τρία διπλά στα τελευταία τέσσερα.

Netbet
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Δωρεάν συναλλαγές 
check_3c
Ειδικά & Ασιατικά Χάντικαπ
check_3c
Φιλικό mobile
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


🦊 Απρόβλεπτος ο Ολυμπιακός παρουσία δύο νέων παικτών στο παρκέ, καυτή έδρα το «Γιαντ Ελιάου», τρομερή φέτος η Μακάμπι αλλά με πολλές ελλείψεις εξίσου. Αγοράζεται το διπλό με μεγάλο αβάτζο, βοηθούν οι αποδόσεις σε τούτο.

Για το πρώτο ροζ φύλλο ο Τσάβι


🇷🇺🇩🇪 Ντεμπούτο… με το αριστερό για τον Τσάβι Πασκουάλ στον πάγκο της Ζενίτ (7-18), η οποία συμπλήρωσε τέσσερις σερί ήττες μετά το 81-83 από την Αλμπα. Επανήλθε ο ψηλός Αϊβερσον, ίσως προλάβει ο Ρένφρο, εκ νέου εκτός ο σκόρερ Πονίτκα. Οι Ρώσοι υποδέχονται την Μπάγερν (7-18) η οποία ήταν εκ νέου αποκαρδιωτική και συνετρίβη με 25 πόντους διαφορά υποδεχόμενη στο Μόναχο μια Εφες… χωρίς Λάρκιν. Για απόψε λείπουν ο Τζέντοβιτς αλλά και ο αρχισκόρερ Κόπονεν.

🦊 Στο χέρι της Ζενίτ το ματς η οποία, παρουσία νέου προπονητή, έχει μεγαλύτερο κίνητρο, ποντάρισμα με μικρό χάντικαπ.

🏀 🏀 Δυάδα (απόδοσης 3.02) 🇷🇺🇩🇪 🇮🇱🇬🇷

⏩ 19:00 Ζενίτ (-3,5) – Μπάγερν Μονάχου: 1 (1.74, Novibet)
⏩ 21:05 Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ολυμπιακός (+10,5): 2 (1.74, Novibet)

Χωρίς διπλό από την εποχή του… Πασκουάλ


🇷🇺🇪🇸 ΤΣΣΚΑ (17-8) εναντίον Μπαρτσελόνα (19-6) στη Μόσχα, μάχη για την 4άδα και το πλασάρισμα εντός αυτής, δύο νίκες πίσω οι Μοσχοβίτες που νικώντας τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι έβγαλαν αντίδραση μετά από δύο σερί ήττες, και με μεγάλο ματς από Χάκετ και Τζέιμς. Μοναδικός απών ο φόργουορντ Βοροντσέβιτς. Η Μπάρτσα νίκησε, έστω και παίζοντας καλά μόνο στην 4η περίοδο, τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ με επί μέρους σκορ 35-14 (!), η ήττα στα προημιτελικά του Copa del Rey από τη Βαλένθια είναι η μοναδική της στα τελευταία έντεκα παιχνίδια, εκ νέου εκτός Ερτέλ καο Πάνγκος για τους Καταλανούς που εκτός Ισπανίας έχουν ηττηθεί φέτος μόνο σε Μιλάνο και Τελ Αβίβ.


Στο 20-14 για την ΤΣΣΚΑ η συνολικά τους παράδοση (από το 1985-86), επιμέρους στη Μόσχα είναι 11-3 με τελευταίο διπλό τον Νοέμβριο του 2012 και έκτοτε έξι σερί άσους. Τότε μάλιστα με 81-60, προπονητή τον Τσάβι Πασκουάλ, 21 πόντους από τον Ναβάρο και 17’ από τον Λόρμπελ. Γενικώς η ΤΣΣΚΑ μετρά επτά νίκες στα τελευταία εννέα, ανεξαρτήτως έδρας, με την Μπάρτσα.

🦊 Δε λυγίζει εύκολα η φετινή Μπάρτσα, δεν είναι σταθερή η ΤΣΣΚΑ με τον Τζέιμς περισσότερο να… χαλάει το παιχνίδι της παρά να το βελτιώνει. Δύο επιλογές, μία σε διπλό με μικρό αβάτζο και άλλη μία με λίγο παραπάνω καταλανικό αβάτζο, συνδυαζόμενο με τουλάχιστον 160 πόντους στο ματς.

🏀 Μονό 🇷🇺🇪🇸

⏩ 19:00 ΤΣΣΚΑ ΜόσχαςΜπαρτσελόνα (+2,5): 2 (2.02, Bwin)

🏀 Fun bet 🇷🇺🇪🇸

⏩ 19:00 ΤΣΣΚΑ ΜόσχαςΜπαρτσελόνα: 2 (+4,5) & over 160,5 (3.00, Stoiximan)

Περί momentum και ελλείψεων


🇵🇹🇩🇪 Η Λέβερκουζεν νίκησε 2-1 την Πόρτο σε ματς υπό βροχή, οι Γερμανοί άξιζαν μεγαλύτερο σκορ και γενικώς είναι σε καλό momentum, με το 2-0 επί της Αουγκσμπουργκ έκαναν πέμπτη σερί νίκη σε όλες τις διοργανώσεις και όγδοη στα τελευταία εννέα επίσημα (8-0-1). Πλήγμα πάντως με τον σοβαρό τραυματισμό του σκόρερ Φόλαντ. Εξι σερί νίκες στην Primeira Liga έχει η Πόρτο με το δύσκολο 1-0 επί της Πορτιμονένσε, αμφίβολο έχει τον στόπερ Πέπε.

🇦🇹🇳🇱 H LASK πήρε 1-1 στο Αλκμααρ στο πρώτο, δεχόμενη την ισοφάριση από πέναλτι στο 86’, κάλλιστα θα μπορούσε να είχε τελειώσει νωρίτερα το ματς αλλά και την πρόκριση. Γενικώς οι Αυστριακοί διάγουν μια από τις κορυφαίες, αν όχι την κορυφαία, σεζόν στην ιστορία τους καθώς παράλληλα είναι στο +3 από τη Σάλτσμπουργκ στην εγχώρια Bundesliga, παίζοντας μόνο με 5/11 βασικούς διέλυσε τη Σεντ Πόλτεν με 3-1 έχοντας βάλει τρία ως το 14ο λεπτό. Η ΑΖ δεν είναι καλά τελευταία, δεν παίζει όπως το φθινόπωρο, ακόμη και την Τσβόλε την υπέταξε με 2-0 και σε ματς που κέρδισε τρία πέναλτι, έχει επηρεαστεί από την απουσία του στόπερ Βάουτενς, που ήρθε να προστεθεί σε αυτές των στόπερ Χατζηδιάκου και Φλάαρ.

🦊 Κοινό pick σε αμφότερα, το αμφίτερμα. Εκ των τεσσάρων, ίσως πιο δύσκολο από πλευράς ΑΖ αλλά δεν με πείθει απόλυτα αμυντικώς η LASK.

Ανετοιμότητα και φόρμα

🇸🇪🇩🇪 Η Μάλμε ήταν μάλλον τυχερή στο Βόλφσμπουργκ χάνοντας… μόνο με 2-1, σε ματς που απείλησε ελάχιστα και όπου φάνηκε η αγωνιστική της ανετοιμότητας ελέω λιγοστών εγχώριων υποχρεώσεων.

Συν ότι τραυματίστηκε στη Γερμανία ο μέσος Τραούστασον και θα λείψει, δεν έχει και πολλές εναλλακτικές ο Γιον Νταλ Τόμασον, ένας εκ των κορυφαίων φορ στα 00s ο Δανός με καριέρα σε Μίλαν, Φέγενορντ, Νιούκαστλ και Στουτγκάρδη και ανέλαβε πρόσφατα τη Μάλμε. Η Βόλφσμπουργκ έχει… χτίσει σερί με 4-1-0 στα τελευταία πέντε επίσημα αλλά δίχως ανάλογη απόδοση, συν ότι είναι τιμωρημένος ο μπακ Εμπαμπού και εκτός οι μπακ Βίλιαμ και Ρουσιγιόν.

🦊 Η Μάλμε έχει την έδρα αλλά η Βόλφσμπουργκ ομάδα που υπερέχει. Οι Σουηδοί θέλουν γκολ για να ελπίζουν και οι «λύκοι», στην κόντρα, θα τους τιμωρήσουν…

Combo 🇸🇪🇩🇪

⏩ 19:55 Μάλμε – Βόλφσμπουργκ: 2 & over 1,5 (2.61, Betshop)

Ερυθρόλευκου… κρανίου τόπος η Αγγλία

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🇬🇷 Μέχρι και πριν πέντε χρόνια, η Αγγλία ήταν… τόπος μαρτυρίου για τον Ολυμπιακό καθώς δεν είχε νικήσει ποτέ, καμία ομάδα εκεί. Αρνητικό ρεκόρ που τερματίστηκε με το 3-2 επί της Αρσεναλ τότε, με γκολ των Πάρντο, Φινμπόγκασον και αυτογκόλ του Οσπίνα για την ομάδα του Μάρκο Σίλβα. Συνολικά όμως ο Ολυμπιακός έχει επί αγγλικού εδάφους απολογισμό 1-1-13: εκείνη τη νίκη με τους Λονδρέζους και την ισοπαλία, πρόπερσι, με την Μπέρνλι, με γκολ 9-44!

Επιμέρους στο Λονδίνο ήταν τα οκτώ: 1-0-7 με γκολ… 7-24: τέσσερις φορές με την Αρσεναλ, δύο με την Τότεναμ κι από μια με Τσέλσι και Γουέστ Χαμ. Η Αρσεναλ έχει 6-2-1 υποδεχόμενη ελληνικές ομάδες, η ήττα ήταν η προαναφερθείσα και οι ισοπαλίες με τον ΠΑΟΚ τον Σεπτέμβριο του ’97 (1-1) και με τον Παναθηναϊκό τον Νοέμβριο του ’04.

Ο Ολυμπιακός πάλεψε στο Καραϊσκάκη αλλά η Αρσεναλ έπαιξε ιδανικά: αρχικώς περίμενε, παράλληλα με τη νευρικότητά της, κατόπιν «χτήπησε» με τον Λακαζέτ στο 81’ και στο τέλος παραλίγο να βάλει και δεύτερο. Γενικώς επί Μίκελ Αρτέτα έχει αλλάξει, παίζει περισσότερο με την μπάλα ενώ στα τελευταία 13 ευρωπαϊκά της στο Λονδίνο έχει ηττηθεί μόνο από την Αϊντραχτ (10-2-1). Χωρίς τον τιμωρημένο Σεμέδο και τον… ενοχλημένο Φορτούνη ο Ολυμπιακός.

🦊 Ενδέχεται να ξεκινήσει ο Μαρτινέλι αντί του Πέπε, με τον νεαρό Βραζιλιάνο να κερδίζει ολοένα και περισσότερο τις εντυπώσεις. Κι αξίζει μια ριξιά για σκόρερ.

🦊 Matchcombo με καρέ επιλογών: over 2,5 στο ματς, γκολ εκατέρωθεν, τουλάχιστον ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και τουλάχιστον δύο γκολ από την Αρσεναλ. Μεταξύ μας, κάτι σε σκοράκι 2-1 μου κάνει.

Matchcombo 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🇬🇷

⏩ 22:00 Αρσεναλ – Ολυμπιακός:
Over 2,5 & g/g & over 0,5 στο α’ ημίχ. & Αρσεναλ over 1,5 (2.91, Stoiximan) 

Ωρα για την πρώτη της ήττα

Η Σαχτάρ πήρε τη νίκη με 2-1 επί της Μπενφίκα στο Χάρκοβο, η ισοφάριση ήταν προσωρινή στο 67’ και από πέναλτι, συνολικά καλύτεροι οι Ουκρανοί που είδαν τους Μοράες και Τάισον να είναι εκ νέου μέτριοι, σχεδόν πλήρης η αποστολή για τον Λουίζ Κάστρο. Οι Λουζιτανοί δεν έπεισαν ούτε στην Ουκρανία, απέδειξαν εκ νέου ότι διανύουν περίοδο «κοιλιάς», όχι τυχαία ήταν επί τέσσερα επίσημα χωρίς νίκη και τη Δευτέρα νίκησε 1-0 τη Ζιλ Βισέντε, ούσα εκ νέου κακή. Εξέτισε και γυρίζει ο σκύλος χαφ Βάιγκλ, παραμένουν εκτός ο στόπερ Ζαρντέλ, ο μπακ Αλμέδια και ο μέσος Γκάμπριελ, όλοι βασικοί.

Και μερικά στατιστικά που αξίζει να αναδειχθούν. Η Σαχτάρ επί πορτογαλικού εδάφους έχει 5-1-3, σε νοκ άουτ ηττήθηκε όμως μόνο από την Πόρτο το ’83 και τότε ως ομάδα της ΕΣΣΔ. Στα τελευταία επτά δε, ανεξαρτήτως έδρας, είναι αήττητη με Πορτογάλους (5-2-0). Η δε Μπενφίκα δεν έχει ηττηθεί ποτέ στη Λισσαβώνα ως γηπεδούχος στο Europa League (19-3-0), η τελευταία αποτυχία της ήταν στο Κύπελλο UEFA τον Δεκέμβριο του 2008 από τη Χετάφε με 2-1! Χμ…

🦊 Το timing βοηθά, το σκορ του πρώτου αγώνα επίσης, για να κυνηγήσεις μια μεγάλη απόδοση…

Ρίσκο 🇵🇹🇺🇦

⏩ 22:00 Μπενφίκα – Σαχτάρ: 2 (4.50, Stoiximan)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ