foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ105
PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Το… εξοχικό του Πεπ στη Μαδρίτη και το 22άρι αήττητο του Σάρι

Μποζιονέλος | 26 Φεβ 2020 02:21
RealMadridCFvFCBarcelonaLigaBBVARTkZ-iFvjYRx.jpg

Θα αρχίσω, παρά τις επιτυχίες χθες, με… γκρίνια. Για τη δυάδα (του 2.52) με τις κάρτες, όπου τη στιγμή, στο 82’, που ο Αλόνσο της Τσέλσι βλέπει την κίτρινή του να ακυρώνεται και γίνεται κόκκινη, κλειδώνει το cash out. Και πάνω που περιμένεις να ανοίξει, γίνεται το σώσε στη Νάπολη με την αποβολή του Βιδάλ και πάπαλα…

Τέσπα (sic), δύο βαρβάτες πληρωμές χθες. Πρώτο, το any time σκορ 1-1, σε απόδοση 2.35, στο Νάπολι – Μπαρτσελόνα. Ωραιότατο. Και, πανηγυρικότατα, το διπλό με over 1,5 στο Τσέλσι – Μπάγερν Μονάχου, απόδοσης 2.19.

Δεν έκατσε η funbetιά με το πέναλτι στο Λονδίνο, αλλά ας μη τα θέλουμε όλα…

Η Μπάρτσα πάντως παραμένει τόσο μέτρια που ανάθεμα κι αν βάζει κανείς το χέρι του στη φωτιά ότι θα περάσει, ακόμη κι αυτή τη Νάπολι. Η Μπάγερν ψέκασε, σκούπισε, τελείωσε…

Σε ανάλογο τέμπο και σήμερα η στήλη, σεντονάτα.



Μόνο μια φορά λύγισε ο Πεπ στη Μαδρίτη


🏆⏳📜 Τρίτο… αντάμωμα στην Ευρώπη για τη Ρεάλ Μαδρίτης με τη Μάντσεστερ Σίτι, αμφότεροι ήταν στο Champions League και με τη «βασίλισσα» να είναι αήττητη στο εν λόγω καρέ αγώνων (2-2-0) με τους «πολίτες». Το 2012-13 οι δύο ομάδες συναντήθηκαν σε όμιλο: 3-2 στη Μαδρίτη η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο (76’ Μαρσέλο, 87’ Μπενζεμά, 91’ Ρονάλντο / 69’ Ντζέκο, 85’ Κολάροφ) και 1-1 στο Μάντσεστερ (73’ πέν. Αγουέρο / 10’ Μπενζεμά). Και, το ’16 στα ημιτελικά, η Ρεάλ του Ζινεντίν Ζιντάν πήρε 0-0 στο «Ετιχαντ», στο πιο αμυντικό παιχνίδι που έκανε επί ημερών του, και πέρασε στον τελικό με 1-0 στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» από αυτογκόλ του Φερνάντο στο 20’, ενάντια στη Σίτι του Μανουέλ Πελεγρίνι.


Στο 17-11-12 ο απολογισμός της Ρεάλ ενάντια σε αγγλικές ομάδες, επιμέρους 9-7-2 στη Μαδρίτη. Οι μόνες αγγλικές ομάδες που έφυγαν νικηφόρα από το «Σαντιάγο Μπερναμπέου» ήταν η Αρσεναλ του Αρσέν Βενγκέρ τον Φεβρουάριο του 2006 με τέρμα του Τιερί Ανρί (47’) και η Λίβερπουλ του Ράφα Μπενίτεθ τον Φεβρουάριο του 2009 με γκολ του Γιόσι Μπεναγιούν (82’). Εκτοτε, 4-2-0 για τους Μαδριλένους.

Στο 6-4-9 ο απολογισμός της Σίτι κόντρα σε ισπανικές ομάδες συνολικά, επιμέρους στο 2-1-7 επί ισπανικού εδάφους. Μόνες νίκες της το ’11 με τη Βιγιαρεάλ (3-0) και το ’15 με τη Σεβίλλη (3-1).

Βεβαίως, ελέω και της θητείας του στην Μπαρτσελόνα, έχουν τη δική τους ιστορία οι αναμετρήσεις του Πεπ Γκουαρδιόλα με τη Ρεάλ και απόψε θα είναι η 18η, με τον Ισπανό προπονητή να έχει 9-4-4 ενάντια στη «βασίλισσα». Εξ αυτών, τέσσερα ήταν στο Champions League και, δη, στα ημιτελικά. Το ’11 όταν με την Μπαρτσελόνα απέκλεισε τη Ρεάλ με 2-0 στη Μαδρίτη (77’ και 87’ Μέσι) και αποβολή του Πέπε στο 60’ από τον Βόλφανγκ Σταρκ, και τον Μουρίνιο έξαλλο με τη διαιτησία, και 1-1 στη Βαρκελώνη (54’ Πέδρο / 84’ Μαρσέλο). Εσχατη, ως απόψε, το ’14 με τη Ρεάλ να περνάει την Μπάγερν με 1-0 στη Μαδρίτη (19’ Μπενζεμά) και 4-0 στο Μόναχο (16’ και 20’ Ράμος, 34’ και 89’ Ρονάλντο).


Και η εν λόγω ήττα, ως τεχνικός των Βαυαρών προ εξαετίας, έχει τη… σημασία της καθώς είναι και η μόνη του Γκουαρδιόλα ως τεχνικού στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», αριθμώντας συνολικά 5-2-1!

🇪🇸🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Οι Αζάρ και Ασένσιο παραμένουν εκτός για τη Ρεάλ, δεν μπήκαν στην αποστολή οι Χάμες, Ροδρίγο και Νάτσο, θα κατέβει με Μπέιλ και Μπενζεμά μπροστά και 4-4-2 από πλευράς Ζιντάν. Δεν είναι καλά πάντως, φάνηκε και στο 1-0 από τη Λεβάντε που της κόστισε την πρώτη θέση, μια εβδομάδα πριν από το clasico

Μόνο ο Σανέ απουσιάζει από τη Σίτι, η οποία στο 4-3-3 του Γκουαρδιόλα θα κατέβει με Μπερνάντο Σίλβα, Αγουέρο και Στέρλινγκ στην… εμπροσθοφυλακή. Το κλίμα βέβαια είναι… βαρύ μετά τον διετή αποκλεισμό από την UEFA και την αναμονή της έφεσης στο CAS ενώ ακολουθεί την Κυριακή ο τελικός του Λιγκ Καπ στο «Γουέμπλεϊ», με αντίπαλο την Αστον Βίλα.

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


🦊 Οι έσχατες απώλειες της Ρεάλ έφεραν το διπλό σε… θέση φαβορί πλέον. Προφανώς και δεν υποτιμάται κοτζάμ Ρεάλ στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», με όποια ομάδα κι αν παίζει, αλλά τούτη η Ρεάλ δεν παίζει καλά, δέχεται γκολ εύκολα και, άκουσον άκουσον, στερείται λύσεων. Η Σίτι σαφέστατα υπερέχει ποιοτικά και έχω την αίσθηση (αν και… ΡΕΑΛιστής, οπαδικά) ότι μπορεί να καθαρίσει κι από απόψε την πρόκριση. Ας μην ανοίγομαι, πρώτη επιλογή το διπλό των «σίτιζενς».

🦊 Για σκόρερ, παίζει ο Στέρλινγκ να μη ξεκινήσει αλλά να μπει ο Μαχρέζ. Ούτως ή άλλως στον Μπερνάρντο Σίλβα στάθηκα, που δεν έχει βάλει γκολ στην Ευρώπη φέτος.


🦊 Σφυρίζει ο Ιταλός Ντανιέλε Ορσάτο, από τους πλέον πεναλτάκηδες. Στο Champions League, ενδεικτικά, έχει καταλογίσει 9 σε 29 αγώνες σε οκτώ χρόνια που σφυρίζει, αν δεν τον θυμάστε είχε καταλογίσει δύο στο φετινό Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας 1-0.

🦊 Για κάρτες, ο Ορσάτο έχει μέσο όρο 4.27 στη διοργάνωση και ουδέποτε έχει βγάλει απευθείας κόκκινη. Το ματς βοηθά να μη βγουν πολλές, άντε μέχρι πέντε.

 Μονό 🇪🇸🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

⏩ 22:00 Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι: 2 (2.51, Novibet) 

 Σκόρερ 🇪🇸🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

⏩ 22:00 Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι: Γκολ Μπερνάρντο Σίλβα (4.50, Sportingbet) 

 Special bet 🇪🇸🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

⏩ 22:00 Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι: Καταλογισμός πέναλτι (3.05, Novibet)

Déjà vu σε… σκορ στο Λιόν, αήττητη επί έντεκα χρόνια


🏆⏳📜 Λιόν και Γιουβέντους ανταμώνουν για τρίτη φορά στα Κύπελλα Ευρώπης, δεύτερη σε νοκ άουτ αλλά πρώτη στου Champions League, με τους «μπιανκονέρι» αφενός να είναι αήττητοι στα μεταξύ τους με 3-1-0, αφετέρου να έχουν αποχωρήσει νικηφόρα και στις δύο επισκέψεις τους στο Λιόν, και δη με το ίδιο σκορ.


Το 2013-14 στα προημιτελικά του Europa League η Γιούβε, με τον Αντόνιο Κόντε στον πάγκο, νίκησε 1-0 στο «Ζερλάν» με γκολ του Μπονούτσι (84’) και 2-1 στο Τορίνο με Πίρλο (4’), αυτογκόλ του Ουμτιτί (68’) και τον Μπριάν να έχει προσωρινώς ισοφαρίσει (18’) για το συγκρότημα του Ρεμί Γκαρντ. Και, το 2016-17 στους ομίλους του Champions League, η Γιούβε, του Μαξ Αλέγκρι πλέον, νίκησε ξανά 1-0 στο Λιόν (αλλά τούτη τη φορά στο «Γκρούμαπα Στάντιουμ») με τέρμα του Κουαδράδο (76’) και αποβολή του Λεμινά από το 54’, ενώ στο «Γιουβέντους Στάντιουμ» ήρθαν 1-1 (13’ πέν. Ιγουαΐν / 84’ Τολισό).

Η Γιουβέντους αριθμεί 17-6-5  ενάντια σε γαλλικές ομάδες και είναι αήττητη επί έντεκα χρόνια και οκτώ ματς (6-2-0), ήτοι από το 2-0 στο Μπορντό τον Νοέμβριο του 2009. Στο 5-3-5 επιμέρους ο απολογισμός της επί γαλλικού εδάφους, η εν λόγω ήττα στο Μπορντό είναι και η μόνη τα τελευταία 22 χρόνια. Στο 8-7-11 ο αντίστοιχος απολογισμός ενάντια σε ιταλικές ομάδες της Λιόν, έχει όμως μονάχα μια νίκη στα τελευταία δέκα (1-3-6), ήτοι από το 2009. Επιμέρους, έχει 4-5-4 ως γηπεδούχος.

🇫🇷🇮🇹 Η Λιόν έχει περάσει στον τελικό του Λιγκ Καπ και στον ημιτελικό του Κυπέλλου Γαλλίας αλλά στη Ligue 1 απογοητεύει ούσα, προς ώρας, στην 7η θέση. Γνωστοί απόντες οι Ντεπάι, Αντελάιντ, Κονέ και Ράφαελ για τον Ρούντι Γκαρσιά, ο οποίος θα κατεβάσει τους Τεριέ, Τοκό Εκαμπί και Κορνέτ πίσω από τον προωθημένο Ντεμπελέ.

Στην αποστολή και ελαφρώς αμφίβολοι οι Κεντίρα και Ιγουαΐν στη Γιούβε, παρών και ο Ντόουγκλας Κόστα, ο Ντιμπάλα και ο Κουαδράδο θα πλαισιώνουν μπροστά τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος στο 2-1 επί της ΣΠΑΛ στο «Πάολο Μάτσα» σκόραρε για 11ο σερί αγώνα Serie A και ισοφάρισε το σχετικό ρεκόρ των Μπατιστούτα και Κουαλιαρέλα! Στο μυαλό και το Derby d’ Italia ενάντια στην Ιντερ, στο Τορίνο, το οποίο αποφασίστηκε να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ελέω κορωναϊού.



Συνάμα, η Ευρώπη αποτελεί το... καταφύγιο του Μαουρίτσιο Σάρι. Είναι αήττητος εδώ και 22 συνεχόμενα παιχνίδια και απειλεί τις δύο καλύτερες επιδόσεις που έχουν ο σερ Αλεξ Φέργκιουσον (25 ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, 2007-09) και ο Σβεν Γκόραν Ερικσον (23 ματς με τις Γκέτεμποργκ και Μπενφίκα, 1980-83). Ο Σάρι δεν χάνει από τότε που η Νάπολι ηττήθηκε με 3-1 από τη Λειψία εντός έδρας για το Europa στις 15 Φεβρουαρίου 2018. Εκτοτε με τους «παρτενοπέι», την Τσέλσι που καθοδήγησε στην κατάκτηση του Europa League την περασμένη σεζόν, καθώς και τη Γιουβέντους, έχει 19 νίκες και 3 ισοπαλίες!

Netbet
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Δωρεάν συναλλαγές 
check_3c
Ειδικά & Ασιατικά Χάντικαπ
check_3c
Φιλικό mobile
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

🦊 Η Γιούβε ξέρει… από Λιόν, και τα άλλα δύο εκεί τα πήρε με 1-0, είναι σε καλή τιμή η απόδοση για νίκη της, άνω του δίφραγκου, αλλά η φετινή ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι μόνο το πνεύμα της ανίκητης δεν σου βγάζει. Το ερώτημα είναι τι απόδοση μπορούν να βγάλουν παίκτες όπως ο Τουσάρ, ο Τιερέ κλπ. στους Γάλλους. Για να το πω απλά, τη φοβάμαι τη φετινή Γιουβέντους, όχι για να μείνει έξω, αλλά στο αποψινό. Τέσπα (sic), κράτησα τη διπλή ευκαιρία ημιχρόνου – τελικού, pick που μου αρέσει: να μη νικά η Γιούβε ως την ανάπαυλα, να μη φύγει ηττημένη.

🦊 Σφυρίζει ο Ισπανός Χέσους Χιλ Μανθάνο, δεν τον πολυξέρω, στα στατιστικά του είδα ότι σε έξι ματς Champions League εδώ και μια τριετία, έδωσε τρία πέναλτι και 19 κίτρινες. Παρουσία Ρονάλντο κλπ. βέβαια, οι Γάλλοι πίσω θα έχουν θέματα και το πέναλτι δεν είναι απίθανο, δεν το αγόρασα όμως. αντίθετα, εκτιμώ ότι δύο κάρτες… της έχει η Λιόν…

🦊 Για σκόρερ, από καθαρή έμπνευση πήρα τον Ααρον Ράμσεϊ που κάνει τη… σεζόν της ζωής του, έχει βάλει δύο γκολ στη σεζόν και το ένα ήτα... σεντονάτο.

 

 Special bet, αξία 🇫🇷🇮🇹

⏩ 22:00 Λιόν – Γιουβέντους: 1Χ ημίχ. / Χ2 τελ. (2.15, Stoiximan)

 Σκόρερ 🇫🇷🇮🇹

⏩ 22:00 Λιόν – Γιουβέντους: Γκολ Ράμσεϊ (5.50, Betshop)

 Δυάδα κίτρινων καρτών (απόδοσης 2.37) 🇪🇸🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 🇫🇷🇮🇹

⏩ 22:00 Λιόν – Γιουβέντους: Λιόν over 1,5 κάρτες (1.56, Novibet)
⏩ 22:00 Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι: Under 5,5 κάρτες (1.52, Novibet)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ