foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ27
ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

21 χρόνια η Γαλατά, 8.801 ημέρες η Εβερτον, απίθανο σερί στην Τούμπα!

Μποζιονέλος | 23 Φεβ 2020 13:03
Kadıköy-geleneği.jpg

Καιρό είχε να με τσαντίσει έτσι, σαββατιάτικα αλλά έχω μάθει να υπομένω πολλά, στην… ηλικία μου.

Από τις έξι χθεσινές επιλογές χάθηκαν οι τέσσερις. Πλήρωσε μόνο το… μεγαλύτερο, το combo ισοπαλίας με αμφίτερμα στο Μπεσίκτας – Τράμπζονσπορ, απόδοσης 4.40, μπήκε στο 93’ το 2-2, για να τα λέμε όλα. Στη φωτό, τέζα, ο θεούλης ο Κάριους…

Δεν κάσαρα δις και το πλήρωσα. Πρώτη, με το Μπολόνια – Ουντινέζε καθώς στο 92’ ισοφάρισαν οι «ροσομπλού» σε μας που ήλεγχαν για ώρα οι «φριουλάνι».

Δεύτερο non… cash, η δυάδα με τα αμφιτέρματα, κι ενώ το Γιουνάιτεντ – Μπράιτον στο Σέφιλντ έχει βγει από το ημίωρο κι ενώ στο Σαουθάμπτον – Αστον Βίλα έχει σκοράρει από νωρίς η… αγία, η Βίλα έχει φάσεις, ορθώς ακυρωθέν γκολ, λέω «άστο, θα μπει», π@π@ρ!@ καλαβρέζικα, 2-0.

Στο Χέρτα – Κολωνία γράφω για διπλό και, γενικώς, κόντρα, λήγει 0-5 και περιμένω ένα πέναλτι (έγραψα γιατί) που δεν έγινε ποτέ. Στο Αστέρας – Παναθηναϊκός οι «πράσινοι» ήταν καλοί… μετά την αποβολή του Ζαχίντ μάλιστα ενώ για το Στρασβούργο – Αμιάν δεν έχω εικόνα για το αν είχε φάσεις ο Γουαρίς, τα έκλεισα όλα και έβαλα σουηδική σειρά να ξεσκάσω… Εδώ έβαλε τέσσερα ο Μέσι, όταν τον ποντάραμε για 2+ έπαιζε… μη πω τι.

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Κακώς τόσο αουτσάιντερ


🇪🇸 Το ματς… της χρονιάς, μέχρι το επόμενο, δίνει η Εσπανιόλ με τη Βαγιαδολίδ. Μια Βαγιαδολίδ αγνώριστη, προς το χειρότερο, φέτος και που δεν έχει νίκη εντός «Χοσέ Θορίγια» από τον Νοέμβριο, τότε 3-0 τη Μαγιόρκα και έκτοτε 0-4-2 (από το συνολικό 2-7-2 φετινό της). Η Εσπανιόλ τα… φόρτωσε στον κόκορα στο Europa, έπαιξε με πειραματική ενδεκάδα την Πέμπτη με τη Γουλβς (χάνοντας 4-0), επί Αμπελάρδο έχει βελτιωθεί με 9 βαθμούς σε έξι αγώνες, σκοράροντας σε όλα, θα μπορούσε νίκη στη Σεβίλλη στο τελευταίο αν δεν έμεινε (αυστηρά) με δέκα στο 70’ και ισοφαρίστηκε στο 79’ (2-2). Τιμωρημένος αποβληθέντας μέσος Βίκτορ Σάντσεθ, ξανά εκτός ο φορ Ραούλ ντε Τομάς.

Τον Οκτώβριο του 2011 η τελευταία νίκη της Εσπανιόλ, στο πρωτάθλημα, εκτός έδρας επί της Βαγιαδολίδ, 1-0 τότε με γκολ του Μάρτιν Πόσε και δοκάρι στο τέλος για τη γηπεδούχο από τον… Ντράγκαν Τσίριτς, το παλτό από τη Σερβία που είχε φέρει κάποτε η ΑΕΚ! Εκτοτε, 3-5-0.

🦊 Κακώς τόσο αουτσάιντερ οι Καταλανοί, έστω και ουραγοί. Το παλεύουν. Μια επιλογή, εκτός του... ξερού διπλού, το draw no bet (2.13), μια άλλη το ασιατικό +0,25 με μισή πληρωμή σε ισοπαλία (1.78). Κράτησα το πρώτο…

Αξία 🇪🇸

⏩ 17:00 Βαγιαδολίδ – Εσπανιόλ: 2 dnb (2.14, Betshop)

Η πελάτισσα της… χιλιετίας!


🇹🇷 Η Πόλη παίρνει… φωτιά. Διότι «Πόλη» τη μάθαμε, από τους αιώνες που μένουν εκεί Ελληνες. Και έλεγαν, «εις την Πόλιν» όταν ταξίδευαν προς το κέντρο του κόσμου, εξ ου και οι Τούρκοι βάφτισαν «Ιστανμπουλ» την Κωνσταντινούπολη. Δύο αιώνιοι αντίπαλοι λοιπόν, η Φενέρμπαχτσε και η Γαλατασαράι ανταμώνουν απόψε για 390η φορά (!), σε όλα, από εκείνο το ματς του 1909, οπότε και άρχισε να… γεννιέται το clasico της Τουρκίας μα κι ένα από τα μεγαλύτερα του πλανήτη. Το ντέρμπι αποκαλείται «Kıtalar Arası Derbi», ήτοι «Διηπειρωτικό Ντέρμπι».


Διότι, για να μεταβείς από την «Τουρκ Τελεκόμ Αρίνα» ως το παραδοσιακό άντρο της Φενέρ, το «Σουκρού Σαράτσογλου», απαιτούνται μόλις 25 λεπτά για απόσταση 19,4 χλμ. Οσο κοντά φαίνονται, άλλο τόσο μακριά είναι μιας και η Φενέρ εδρεύει στην ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης, στο Καντίκιοϊ, ενώ το γήπεδο της «τσιμ μπομ» βρίσκεται στον δήμο του Σαριέρ στο Σεϊράντεπε, στην ευρωπαϊκή πλευρά της «επτάλοφης».

Αν κάτι δεν έχει αλλάξει, και δη σε τούτη τη… χιλιετία είναι η «πελατειακή» σχέση όποτε αναμετρώνται στο «Σουκρού Σαράτσογλου», εκεί όπου οι φιλοξενούμενοι αντικρίζουν το «welcome to Asia» (σ.σ. καλωσορίσατε στην Ασία!») προτού βγουν στον αγωνιστικό χώρο, για να τους θυμίζει την ισχύ της έδρας της Φενέρ. Μια τεράστια, πια, στα ντέρμπι ισχύ καθώς η Γαλατασαράι, την τελευταία φορά που νίκησε εκεί, ήταν στις… 21 Δεκεμβρίου 1999 (!), όταν ακόμη είχε παίκτες όπως ο Ποπέσκου, ο Χασάν Σας και ο Χακάν Σουκούρ! Α, και ο Εμρέ, που έμεινε στους «ασλαντάρ» ως το 2001 και μετά έκανε καριέρα στη Φενέρ. Τότε λοιπόν η Γαλατά του Φατίχ Τερίμ είχε επικρατήσει με γκολ των Χασάν Σας και Μάρσιο, είχε μειώσει για τη Φενέρ (του Ζντένεκ Ζέμαν) ο Ρουμάνος Μολντοβάν, βασικός στόπερ στη γηπεδούχο ήταν ο Σάμουελ Τζόνσον που είχε περάσει παλιότερα… από την Καλαμάτα.


Εκτοτε… «kadiköy geleneği», όπως αποκαλούν οι Τούρκοι την 21ετή, αήττητη παράδοση της Φενέρμπαχτσε: 15-8-0 σε όλες τις διοργανώσεις και, επιμέρους, 14-6-0 στη SuperLig. Γενικώς στο Καντίκιοϊ η Φενερμπαχτσέ δεν έχει ήττα από τους άλλους τρεις του Big-4 της χώρας (Γαλατά, Μπεσίκτας και Τράμπζονσπορ) από τον Απρίλιο του 2005 και το 4-3 από την Μπεσίκτας, έκτοτε… 26-23-0!

Στα του σήμερα, η Φενέρ έχει μείνει πίσω εκ νέου από την κορυφή, ήταν απογοητευτική με την Ανκαραγκουτσού χάνοντας 2-1 ενώ η Γαλατά έρχεται από έξι συνεχόμενες νίκες στην καλύτερη φετινή της περίοδο.

🦊 Προφανώς υπάρχει… κόμπλεξ με τέτοια παράδοση όμως το momentum είναι με τη Γαλατασαράι του Τερίμ. Ισως για πρώτη φορά μετά από χρόνια… Και αξίζει το ρίσκο.

Ρίσκο 🇹🇷

⏩ 18:00 Φενέρμπαχτσε – Γαλατασαράι: 2 (3.77, Netbet)

Αναβολές στην Ιταλία, φτώχια στην Πολωνία


🇵🇱 Λεχ Πόζναν εναντίον Λέχια Γκντανσκ για την πολωνική Ekstraklasa, κοινός παρονομαστής ότι αμφότερες αποδυναμώθηκαν πάρα πολύ στη χειμερινή διακοπή. Φάνηκε για τη Λεχ χάνοντας με 2-1 από την Κρακόβια, με ανατροπή στο σκορ, στο τελευταίο, έβδομο σερί ματς όμως που σκόραρε. Η Λέχια επικράτησε 1-0 στην υποδοχή της Πιαστ με τον Πιοτρ Στοτσόβιετς να κάνει εκ νέου αλχημείες για να παρουσιάσει μια ανταγωνιστική ομάδα ενώ μπροστά ο Παϊσάο αποτελεί εγγύηση στο γκολ.

Netbet
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Δωρεάν συναλλαγές 
check_3c
Ειδικά & Ασιατικά Χάντικαπ
check_3c
Φιλικό mobile
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

🇮🇹 Στη Serie A έγινε… της αναβολής, στη Ρώμη πάντως δεν επικρατεί συναγερμός και το Ρόμα – Λέτσε θα γίνει κανονικά. Μια Ρόμα που νίκησε 1-0 τη Γάνδη την Πέμπτη αλλά έχει να σκέπτεται τη ρεβάνς σε τέσσερα βράδια και ο Πάουλο Φονσέκα ίσως κάνει μερικές αλλαγές, άλλωστε έχει εκτός 5-6 τραυματίες. Η Λέτσε έρχεται από σερί τριών νικών, σκοράρει μετά ευκολίας και το (απ)έδειξε και στο 2-1 με τη ΣΠΑΛ, έχει βέβαια κακή παράδοση στο «Ολίμπικο»: 12-2-1 για τη Ρόμα και μόνο διπλό το… 1985-86.

🦊 Ευλόγως, επιλογή το αμφίτερμα και στα δύο.

⚽⚽ Δυάδα (απόδοσης 2.86) 🇵🇱 🇮🇹

⏩ 18:30 Λεχ Πόζναν - Λέχια Γκντανσκ: Goal/goal (1.76, Novibet)
⏩ 19:00 ΡόμαΛέτσε: Goal/goal (1.63, Novibet)

8.801 ημέρες χωρίς νίκη… εκεί!

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 19 Ιανουαρίου 1996, «Χάιμπουρι», Λονδίνο. Στη σεζόν που τον τίτλο από τη Γιουνάιτεντ διεκδίκησε μόνο η Νιούκαστλ και σε εποχή που υποβιβαζόταν η μικρομεσαία, τότε, Μάντσεστερ Σίτι (μαζί με ΚΠΡ και Μπόλτον) ενώ έπαιζαν στα… σαλόνια Κόβεντρι, Γουένσντεϊ, Γουίμπλεντον, Λιντς, Φόρεστ, Μπλάκμπερν και Μίντλεσμπρο (!), τα γκολ των Γκρέιαμ Στούαρτ στο 50’ και Αντρέι Καντσέλσκις στο 84’ χαρίζουν στην Εβερτον τη νίκη με 2-1 επί της Αρσεναλ, η οποία είχε προηγηθεί με τον Ιαν Ράιτ στο38’. Τεχνικός των «gunners» ήταν ο Σκωτσέζος Μπρους Ρίοχ, δέκα μήνες προτού αφιχθεί ο Αρσεν Βενγκέρ και είχε στην ενδεκάδα Μπέργκαμπ, Ράιτ, Μέρσον, Ντίξον, Σίμον κλπ.

Ναι, καλά το… πιάσατε, είναι η τελευταία νίκη της Εβερτον στο Λονδίνο επί της Αρσεναλ, ήτοι 24 χρόνια πριν ή, αν θέλετε, 8.801 ημέρες πριν. Εκτοτε, 21-4-0 σε όλα, υπολογίζοντας από μία νίκη σε Κύπελλο και Λιγκ Καπ (!), σε μια από τις μεγαλύτερες παραδόσεις που… αντέχουν στο Νησί.

Η Εβερτον πετυχαίνει την Αρσεναλ εν μέσω Ολυμπιακού, η οποία δεν ήταν τόσο καλή την Πέμπτη αλλά νίκησε 1-0, ρίχνει βάρος ο Μικέλ Αρτέτα (σ.σ. που έπαιξε για μια εξαετία στην Εβερτον, 2005-11), στο Europa League, επανέρχονται οι Οζίλ, Μπεγερίν, αμφίβολοι οι Τορέιρα και Παπασταθόπουλος. Η δε Εβερτον έχει μεταμορφωθεί προς το καλύτερο επί ημερών Κάρλο Αντσελότι, από τον Δεκέμβριο που την ανέλαβε μόνο η Λίβερπουλ έχει μαζέψει περισσότερους πόντους (24) από τους 17 των «ζαχαρωτών»! Κι αυτό λέει πολλά…

🦊 Αήττητη μέσα στο 2020 στα επίσημα η Αρσεναλ (5-4-0) με βελτιωμένη άμυνα, άκρως βελτιωμένη η Εβερτον, καθαρά ελέω της μεγάλης παράδοσης αλλά και του momentum της ομάδας του Αντσελότι, ρίσκαρα funbetικα…

Ρίσκο 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

⏩ 18:30 Αρσεναλ – Εβερτον: 2 (3.67, Netbet)

⚽⚽ Δυάδα fun bet (απόδοσης 13.83) 🇹🇷 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

⏩ 18:00 Φενέρμπαχτσε – Γαλατασαράι: 2 (3.77, Netbet)
⏩ 18:30 Αρσεναλ – Εβερτον: 2 (3.67, Netbet)

Τα γκολ του Ολιβέιρα και… του Κιάσσου

🇬🇷 Την καλύτερη περίοδο στο φετινό πρωτάθλημα διανύει η ΑΕΚ, με αποκορύφωμα τις νίκες επί του Παναθηναϊκού και του Αρη, «τρέχει» σερί 5-1-0 και είναι επί δέκα σερί παιχνίδια αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις, μετά την ήττα στην Τούμπα ενώ στο ΟΑΚΑ είναι αήττητη μετά την πρεμιέρα με την Ξάνθη (8-3-0). Ο ΟΦΗ ορίζει τη μοίρα του, ακόμη κι αν σήμερα ηττηθεί, στην τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την αδιάφορη Λαμία. Πρακτικά, απόψε μόνο η Ξάνθη (με νίκη στο Περιστέρι) μπορεί να τον περάσει στη βαθμολογία αλλά την άλλη εβδομάδα υποδέχεται… τον ΠΑΟΚ. Αρα, στο χέρι του.

Στα της παράδοσης, είναι το 40ό παιχνίδι τους με γηπεδούχο την ΑΕΚ και 30-4-5 απολογισμό για την «Ενωση», τελευταίο διπλό τον Απρίλιο του 2001 με 2-1 από ισάριθμα γκολ του Κώστα Κιάσσου (στη Νέα Φιλαδέλφεια, μάλιστα) και έκτοτε 8-3-0.

Γυρίζουν οι Σιμόες, Λόπες, Ολιβέιρα στην ΑΕΚ, τιμωρημένοι οι Βράνιες, Σβάρνας, εκτός οι Μπάρκας, Τσιγκρίνσκι, για βασικός προορίζεται ο 17χρονος Σλοβένος στόπερ Λάτσι εκτός κι αν ο Μάσιμο Καρέρα κατεβάσει τριάδα στην άμυνα ενώ μπροστά αναμένεται να παίξουν οι Μάνταλος, Λιβάγια και ένας εκ των Αραούχο ή Ολιβέιρα, πιθανότατα ο Αργεντινός θα ξεκουραστεί.

🦊 Αδειο το ΟΑΚΑ ελέω τιμωρίας, θαρρώ ότι η ΑΕΚ θα το πάρει καίτοι λείπει το βασικό δίδυμο των στόπερ της (Βράνιες και Σβάρνας). Ο Ολιβέιρα από τα 9 φετινά του γκολ, έβαλε έξι στο ΟΑΚΑ (σε τρία ματς!), ευκαιρία να σκοράρει και σήμερα αλλά any time δεν πληρώνει πολύ. Αντίθετα, αξίζει είτε ως πρώτος σκόρερ του αγώνα είτε για να βάλει 2+, κράτησα το δεύτερο.

Σερί, ρεκόρ που απειλούνται και Ελληνες που… δεν σκοράρουν

🇬🇷 ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός μέρος δεύτερον από τα (εντέλει) συνολικά… έξι. Κι αν τα δύο στη regular season, και τα άλλα δύο στα play offs, ήταν αναμενόμενα, έδεσε το… γλυκό με τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Ο ΠΑΟΚ με δύο νίκες στα ισάριθμα εναπομείναντα ματς, ήτοι απόψε στην Τούμπα και την άλλη Κυριακή στην Ξάνθη, θα βγει πρώτος στην κανονική περίοδο (σ.σ. χωρίς να υπολογίζουμε… ΕΕΑ και πιθανή τιμωρία), δείχνει να έχει ανακτήσει φόρμα με δέκα νίκες στα τελευταία έντεκα επίσημα (και την ήττα από τον Παναθηναϊκό) ενώ δεν έχει ισοπαλία στα τελευταία 12, ήτοι από τον πρώτο γύρο και τον Ολυμπιακό στο Φάληρο (10-0-2 έκτοτε). Συνάμα, συμπλήρωσε 30 αγώνες χωρίς ήττα στην Τούμπα με 27-3-0, οι δύο ισοπαλίες με τον Αρη και η μία με τον Παναθηναϊκό. Επίσης, έχει συμπληρώσει 30 διαδοχικούς εντός έδρας αγώνες στους οποίους πετυχαίνει τουλάχιστον ένα γκολ, ύστερα απ’ τους δύο μηδενισμούς με Ολυμπιακό και ΑΕΚ τέτοια εποχή το 2018. Αν, όμως, βγουν απ’ την εξίσωση τα δύο αυτά παιχνίδια, το σερί σκοραρίσματος στην Τούμπα εκτείνεται στους 48 αγώνες! Με τελευταίο «στείρο» το 0-1 απ’ τον ΠΑΣ Γιάννινα στις 8 Ιανουαρίου 2017.

Ο Ολυμπιακός παραμένει σταθερά στην κορυφή της βαθμολογίας αλλά και αήττητος στο πρωτάθλημα, «τρέχοντας» μάλιστα συνολικά 34 σερί ματς χωρίς ήττα, ήτοι… από την ήττα στην Τούμπα στις 10 Φεβρουαρίου πέρυσι. Στα τελευταία οκτώ νίκησε τα επτά, με μόνη απώλεια την ισοπαλία με την ΑΕΚ. Εκτός Καραϊσκάκη είναι αήττητος στα τελευταία 17 εκτός και δεν δέχθηκε γκολ και στις επτά τελευταίες εξορμήσεις του, ήτοι μετά το 1-1 με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Συμπτωματικά το ρεκόρ της Α’ Εθνικής του Ολυμπιακού με 58 σερί αγώνες χωρίς ήττα (1972-74), είχε αφετηρία και τερματισμό… ήττες απ’ τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα!

Οσο για την παράδοση; Το 1-1 του πρώτου γύρου ήταν η μόνη τους ισοπαλία στα τελευταία δέκα, ανεξαρτήτως έδρας. Κι αν απόψε ο ΠΑΟΚ δεν ηττηθεί τότε για πρώτη φορά από το 1987 θα συμπληρώσει καρέ σερί αγώνων αήττητος με τον Ολυμπιακό. Στο 31-15-15 η συνολική τους παράδοση με γηπεδούχο τον «δικέφαλο», ένα διπλό στα τελευταία τους επτά στη συμπρωτεύουσα (συν ένα ακόμη στα… χαρτιά, το προπέρσινο).

Αλλο ένα tip είναι πως δύο νίκες σε διαδοχικά παιχνίδια κανονικής περιόδου έχει να κάνει ο ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού από το 1991, υπήρξε άλλη μια φορά αλλά υπάρχαν play offs τότε. Και φυσικά υπάρχει το διάστημα από το 1969 ως το 1992, τα 23… ατελείωτα χρόνια του Ολυμπιακού χωρίς νίκη στην Τούμπα…

🦊 Στοιχηματικά, δεν είναι κακή ως τιμή ο άσος του ΠΑΟΚ, ασχέτως των… καφενειακών συζητήσεων τι στυλ ποιος είναι καλύτερος ή ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα, δύσκολα ο Ολυμπιακός θα βγάλει αήττητος τη σεζόν, ειδικά έχοντας την έξτρα επιβάρυνση με την Αρσεναλ την προ τριών ημερών. Ιντριγκάρει βέβαια ότι ο ΠΑΟΚ είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που δεν έχει νικήσει ο Πέδρο Μαρτίνς στους 18 μήνες παρουσίας του στον «ερυθρόλευκο» πάγκο (!) αλλά θα έχει την ευκαιρία του και στα άλλα τέσσερα μεταξύ τους, προσεχώς.

🦊 Επίσης, η παρουσία του Γερμανού Στίλερ ως διαιτητή προδιαθέτει για αρκετά σφυρίγματα και λίγες κάρτες

🦊 Συν, ένα τρομερό στατιστικό. Από το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 1-2 στις 3 Δεκεμβρίου 2014 έχει να σκοράρει Ελληνας στα μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας, στο πρωτάθλημα και σε 18 αγώνες. Τότε ήταν ο Κλάους Αθανασιάδης, έκτοτε όλα, ακόμη και τα αυτογκόλ, μπήκαν από ξένους! Τρομερό. Ποιος Ελληνας όμως να σκοράρει; Γιαννούλης, Λημνιός, Πέλκας από τη μια, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης και Μασούρας ή Φορτούνης από την άλλη, οι Ελληνες που ξεκινούν βασικοί. Ο Φορτούνης εκτελεί τα στημένα, αν σκοράρει με φάουλ ή πέναλτι ο Ολυμπιακός, υπάρχει βέβαια και ο… Λάμπρου, αν μπει ως αλλαγή το παλικάρι. Καθαρά από έμπνευση, κράτησα τον Πέλκα που σουτάρει συχνά κι από εκτός περιοχής.  

Μονό 🇬🇷

⏩ 19:30 ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: 1 (2.34, Novibet)

Κάρτες, αξία 🇬🇷

⏩ 19:30 ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Under 7,5 κάρτες (2.20, Stoiximan)

Της λείπει η τύχη…

🇦🇷 Η βραδιά κλείνει με Superliga Argentina και με την Αρσεναλ Σαραντί να υποδέχεται τη Βέλεζ στο «Χούλιο Γρονδόνα», ένα γήπεδο διάσημο για τα «chinchulines», διάσημο έδεσμα της χώρας. Η Αρσεναλ του Σέρχιο Ρονδίνα δέχθηκε γκολ από φάουλ (που δεν ήταν) στο 92’ από την Ιντεπεντιέντε (1-1), σε ματς που ήταν πολύ καλύτερη και είχε νωρίτερα ευκαιρίες να το τελειώσει, τέταρτη συνεχόμενη ισοπαλία και αήττητη στα τελευταία οκτώ (3-5-0). Η Βέλεζ γλίτωσε με πέναλτι στο 96’ (!) από την Αουκας στο Κίτο του Εκουαδόρ μεσοβδόμαδα, μείωσε σε 2-1 και πέρασε στην επόμενη φάση του Sudamericana.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εξτρα η επιβάρυνσή της από το μεσοβδόμαδο συν ότι λείπει ο ηγετικός στόπερ Χιανέτι από την ομάδα του Γκάμπριελ Χέινσε που δεν έχει νίκη στα τελευταία τρία εντός συνόρων.

Χωρίς διπλό στα τελευταία τρία (2-1-0), είχαν προηγηθεί πέντε νίκες σε έξι επισκέψεις της Βέλεζ.

🦊 Σε τιμή αουτσάιντερ είχε ανοίξει η Αρσεναλ αλλά πιέζεται, κρατιέται όμως σε καλή τιμή. Αμφότερες διεκδικούν το πλασάρισμα για μια θέση στο επόμενο Sudamericana, πιο ξεκούραστη η Αρσεναλ, επιλογή να μην ηττηθεί συνδυαζόμενη με τουλάχιστον δύο γκολ στον αγώνα.

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ