foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ292
PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

«Την Κυριακή θα έχει 34 βαθμούς Κελσίου…» (και έληξε 3-4)!

Μποζιονέλος | 22 Φεβ 2020 12:16
15c8da86d45d2a09e009c5921.jpg

Οσα πήρε, τόσα έδωσε η Πέμπτη, ίσως με μικρή χασούρα (ανάλογα τη μίζα που επιλέξατε).

Στα χαμένα το any time σκορ 1-1 στο Ολυμπιακός – Αρσεναλ, το dnb του Ολυμπιακού που ήταν σε δυάδα με το ασιατικό της Μπασάκσεχιρ (σ.σ. με εξέθεσαν οι της Σπόρτινγκ…) μα, κυρίως, η Φενέρμπαχτσε με τη Ρεάλ που είχε πονταριστεί και ως «αξία» και χάθηκε με… 30άρα, από την αποδεκατισμένη Μαδριλένα. Τι να πεις…

Χαμένα και τα combo σε Μπασκόνια – Ζάλγκιρις και Χετάφε – Αγιαξ, ως μονά και σε δυάδα, αλλά πλήρωσαν τα αντίστοιχα σε Ολυμπιακός – Βιλερμπάν (2.71) και Αϊντραχτ Φρανκφούρτης – Σάλτσμπουργκ (2.40). Και, στις… καθαρές πληρωμές ο Εντουάρ για σκόρερ στο Κοπεγχάγη – Σέλτικ (στο 2.80) και η δυάδα (3.12) των goal/goal από Σαχτάρ – Μπενφίκα και Λέβερκουζεν – Πόρτο. 

Περίεργο το σημερινό πρόγραμμα, από τις περιπτώσεις που το… χτένισα τρεις φορές και, εντέλει, κράτησα λίγα –αριθμητικά, εν συγκρίσει με άλλα Σάββατα. Με το ζόρι δουλειά δε γίνεται, πολλώ δε μάλλον… ποντάρισμα.

Betshop
Βαθμολογία
8.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Καταθέσεις από 1€
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
Αναλήψεις εντός 24ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Με πιτσιρικάδες στην αποστολή


🇮🇹 Η Μπολόνια αριθμούσε τρεις σερί νίκες και… απρόσμενα βίωσε «γλέντι» με 3-0 από την Τζένοα, σε ματς που όλα της πήγαν στραβά από το ξεκίνημα. Συν ότι έχασε, ενόψει Ουντινέζε, με τιμωρία τον στόπερ Ντένσβιλ και τον χαφ Σχάουτεν, με τραυματισμό τον μέσο Σβάνμπεργκ και παραμένουν εκτός οι Σανσόνε, Σανταντέρ, Μεδέλ, Κρέιτσι και Ντάικς. Απόρροια τούτων ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς να πάρει στην αποστολή επτά παίκτες από την primavera. Οι «φριουλάνι» έμειναν στο 0-0 με τη Βερόνα και έφτασαν τις πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-2-3), αλλά στην Μπολόνια έχουν καλή παράδοση, με τέσσερα διπλά στις τελευταίες επτά επισκέψεις. Συν ότι ο Λούκα Γκότι πέρασε ως βοηθός προπονητής από τους «ροσομπλού» το 2015-18.

🦊 Σημαντικές οι ελλείψεις της Μπολόνια, ευκαιρία για την Ουντινέζε να πάρει αποτέλεσμα στο «Νταλ’ Αρα», επιλογή διπλασιασμού το ασιατικό +0,25 της, με μισή πληρωμή σε ισοπαλία.

Ασιατικό 🇮🇹

⏩ 16:00 Μπολόνια – Ουντινέζε: 2 +0,25 ΑΗ (2.09, Netbet)

H αλλαγμένη και η βελτιωμένη


🇩🇪 Η Χέρτα αποχώρησε νικήτρια με 2-1 από το Πάντερμπορν, έχοντας εκ νέου τύχη και ούσα εκ νέου αποτελεσματική στην κόντρα, από συγκυρία απέφυγε την ισοφάριση στο τέλος, στο ντεμπούτο του Αλεξάντερ Νούρι στον πάγκο μετά την αιφνίδια παραίτηση του Γιούργκεν Κλίνσμαν.


Υποδέχεται την Κολωνία που γνώρισε, αναμενόμενα, ήττα από την Μπάγερν, στα τελευταία επτά έχει πέντε νίκες και έχασε μόνο από τους Βαυαρούς και από την Ντόρτμουντ, πασχίζει για την παραμονή, πλήγμα η απώλειες του τιμωρημένου στόπερ Μπορνό και του μπακ Κάτερμπαχ.

Η Κολωνία δεν έχει διπλό στο Βερολίνο από τον Νοέμβριο του 2009, 1-0 τότε με γκολ του Νοβάκοβιτς και έκτοτε 3-2-0 ενώ καμία τους δεν έχει κερδίσει πέναλτι στη σεζόν.

🦊 Πρώτο εντός έδρας ματς με Νούρι για τη Χέρτα, σε βελτιωμένη φάση η Κολωνία που τιμάται στο 2.15 σε draw no bet και στο 1.77 σε ασιατικό +0,25, κράτησα πάντως το πέναλτι για τους προαναφερθέντες λόγους…

Special bet 🇩🇪

⏩ 16:30 Χέρτα – Κολωνία: Καταλογισμός πέναλτι (3.05, Novibet)

Στη ζώνη των 17:00…


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Η Σαουθάμπτον έχει πάρει 20/31 φετινούς της βαθμούς εκτός λιμανιού, φως φανάρι ότι τη βολεύει να παίζει στην κόντρα, και είναι αποτελεσματική. Όχι πάντα όμως, φάνηκε και στην ήττα από την Μπέρνλι ενώ μετά τον σταρ εξτρέμ Ρέντμοντ έχασε με τραυματισμό και τον εξτρέμ Μπουφάλ. Τα 30 γκολ παθητικού σε 13 εντός έδρας ματς είναι η χειρότερη επίδοσή στην κατηγορία από το 1963-64 και την Ιπσουϊτς! Υποδέχεται την Αστον Βίλα που λύγισε δίκαια 3-2 από την Τότεναμ, έστω και στις καθυστερήσεις, θετικό ότι προλαβαίνει ο στόπερ Μινγκς σε ένα πολύ κρίσιμο, για την παραμονή, αγώνα, ενώ παραμένουν εκτός ΜακΓκιν, Γουέσλι, Στάιρ και Χίτον.

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Η δε Σέφιλντ Γιουνάιτεντ διάγει μια ονειρεμένη σεζόν, όταν καλοκαιριάτικα πόνταρα στο να μην υποβιβαστεί (στο 2.20) δεν περίμενα φυσικά ότι θα… χτυπάει θέση για Ευρώπη, άκρως βολική της έρχεται η τιμωρία της Μάντσεστερ Σίτι (αν επιβεβαιωθεί). Ομάδα με χαρακτήρα, το έδειξε εκ νέου και στην ανατροπή και στο 2-1 με την Μπόρνμουθ. Απέναντί της, στο «Μπράμαλ Λέιν», μια Μπράιτον που αγνοεί τη νίκη μέσα στο 2020 ύστερα από το 1-1 με τη Γουότφορντ, έχει άλλωστε μόνο μια στις τελευταίες έντεκα αγωνιστικές, αλλά εξ αυτών σκόραρε στις οκτώ.

🦊 Χαμηλά το αμφίτερμα στο «Σεντ Μέρις», υψηλά στο «Μπράμαλ Λέιν» αλλά αγοράζονται, σε δυάδα. Πιο δύστοκη από τις τέσσερις, θεωρητικά, η Μπράιτον αλλά ο τρόπος που παίζει η Γιουνάιτεντ στο Σέφιλντ βοηθά στο να ελπίζει σε γκολ και, γιατί όχι, αποτέλεσμα. Τολμώ να πω ότι από τις τέσσερις πιο πολύ την ανικανότητα της Σαουθάμπτον φοβάμαι, αλλά υπάρχει και το cash out

Το πιο στημένο, ever

🇹🇷 Ματσάρα στην Κωνσταντινούπολη ανάμεσα σε Μπεσίκτας και Τράμπζονσπορ. Οι «αετοί» ηττήθηκαν με 1-0 από την Μπασάκσεχιρ, πρώτη αποτυχία επί ημερών Σεργκέν Γιαλτσίν στον πάγκο και στο -8 από την κορυφή, όπου βρίσκονται οι «μπορντομαβιλέρ» για πρώτη φορά μετά από εννέα χρόνια! Τούτο, απόρροια της έκτης συνεχόμενης νίκης τους στη Superlig (2-1 τη Σίβασπορ). Ωστόσο έχασαν με τιμωρία τον Νιγηριανό μέσο Ομπι Μίκελ και με τραυματισμό τον στόπερ Χοσεϊνί ενώ είναι αμφίβολοι ο χαφ Ενγουακέμε και ο Αγγλος σταρ Στάριτζ.

Εννέα χρόνια, ήτοι από τη SuperLig της σεζόν 2010-11, η οποία έμεινε –και θα μείνει- στην ιστορία ως ένα από τα πιο στημένα πρωταθλήματα… ever. Η δύσμοιρη η Τραμπζονσπόρ πήγε τρένο, εντέλει ισοβάθμησε στην κορυφή με τη Φενέρμπαχτσε και ο τίτλος κρίθηκε, εις βάρος της, στη διαφορά τερμάτων.

Βεβαίως, λίγες εβδομάδες αργότερα και με τη δικαστική έρευνα στην Τουρκία να φουντώνει, η UEFA απέκλεισε άρον άρον τη Φενέρμπαχτσε από την Ευρώπη, την αντικατέστησε στο Champions League με την Τράμπζονσπορ και, λίγο αργότερα, Τούρκοι εισαγγελείς αποφάνθηκαν για το (μεγαλύτερο, ποδοσφαιρικό στην ιστορία της χώρας) σκάνδαλο, οδηγώντας δεκάδες παράγοντες, παίκτες, διαιτητές, προέδρους (Αζίζ Γιλντιρίμ, προεξάρχοντος) σε δίκη. Οι οπαδοί της Φενέρ επί μήνες διαδήλωναν για τον τότε πρόεδρο, που έμεινε για καιρό προφυλακισμένος ενώ η τουρκική Λίγκα (μετά από απόφαση της κυβέρνησης Ερντογάν) άλλαξε τον νόμο ώστε, σε περίπτωση που αποδειχθεί χειραγώγηση αγώνων, να μην τιμωρείται η ομάδα αλλά μόνο τα πρόσωπα!

Εντέλει, λίγοι κρίθηκαν ένοχοι, ίσα ίσα για τα μάτια του κόσμου. Ο πρόεδρος της Φενέρ, μεγαλοεργολάβος (και φημολογούμενος έμπορος όπλων, στην Ασία) θεωρήθηκε ως ο εγκέφαλος της συμμορίας που έστηνε ποδοσφαιρικά παιχνίδια, άλλωστε η Φενέρ κατηγορήθηκε για στήσιμο 12 αγώνων - και το δικαστήριο απέδειξε πέντε εξ αυτών με κορυφαίο το Σίβασπορ – Φενέρμπαχτσε 3-4 την τελευταία αγωνιστική, που της έδωσε τον τίτλο. Στα ηχογραφημένα ακούγονταν συνομιλίες ότι «την Κυριακή στη Σεβάστεια θα έχει… 34 βαθμούς Κελσίου». Μυθικό!

Αν το futbolu sike davasi σας θυμίζει κάτι, του παρόντος ή του παρελθόντος (υπόθεση λουλουδιών, αλλαγές νόμων κλπ.), σωστά σας θυμίζει. Διότι στη χώρα μας και οι τέσσερις μεγάλες ομάδες έχουν, ευνοηθεί. Ανεξαιρέτως.

Επιστροφή στο αποψινό ντέρμπι. Στα της παράδοσης είναι 36-23-34 με γηπεδούχο την Μπεσίκτας, και μόνο ένα διπλό στα τελευταία οκτώ, ανεξαρτήτως έδρας η Τράμπζον έρχεται από δύο σερί νίκες επί της Μπεσίκτας, τρείς σερί δεν έχει… από το 1983.  Συνάμα η τελευταία νίκη των «μπορντομαβιλέρ» στην Κωνσταντινούπολη επί της Μπεσίκτας στις τον Αύγουστο του ’15 με 2-1, με αποβολή του Ρικάρδο Κουαρέσμα στο 60’, είναι και η τελευταία των «καρά καρταλάρ» από το big-4 της χώρας ως γηπεδούχοι, έκτοτε 7-5-0 σε μια ντουζίνα αγώνων.

🦊 Η Τράμπζονσπορ κάνει μια εξαιρετική σεζόν, σε ένα πρωτάθλημα που η κορυφή συχνά αλλάζει… χέρια, σκοράρει επί 20 σερί ματς εκτός και η άμυνα της Μπεσίκτας δεν εμπνέει. Δίχως να αποκλείω το (υψηλά τιμώμενο) διπλό, ή το –αγαπημένο- any time σκορ 1-1 στο 2.35, κράτησα ρισκαδόρικα την ισοπαλία με γκολ εκατέρωθεν.

Fun bet 🇹🇷

⏩ 19:00 Μπεσίκτας – Τράμπζονσπορ: Χ & goal/goal (4.40, Stoiximan)

Μόνο στον Παναθηναϊκό αυτά…

🇬🇷 Η αρκαδική… αντεπίθεση συνεχίζεται και η νίκη του Αστέρα στον Βόλο τον έφερε σε θέση να διεκδικεί επί ίσοις όροις την είσοδο στην εξάδα των play offs: 5-2-2 ο απολογισμός στα τελευταία εννέα και αήττητος στα τελευταία πέντε, γυρίζει και από τιμωρία ο Ιγκλέσιας για την ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς. Απέναντι στους Αρκαδες, ο Παναθηναϊκός που νίκησε εύκολα 3-1 τον Παναιτωλικό, έκανε έκτη νίκη στα τελευταία επτά ματς πρωταθλήματος αλλά ο ιδιοκτήτης του φρόντιζε να… ρίξει (ξανά) μπουρλότο. Δεν υπάρχει πλέον λογική με ό,τι συμβαίνει σε αυτή την ομάδα, που σήμερα στερείται Αγιούμπ, Ινσούα, Κολοβέτσιο, Γιόχανσον, Σένκεφελντ και Δώνη, εξ ου και στην αποστολή μπήκαν αρκετοί νεαροί.

Ο Αστέρας έχει να κερδίσει τον ΠΑΟ από το Νοέμβριο του 2017, τότε 1-0 με γκολ στο 86’ του Μουνάφο στην Τρίπολη, μάλιστα είναι η μοναδική του νίκη στα τελευταία 15 μεταξύ τους στο πρωτάθλημα (και 17, μαζί με το Κύπελλο). Στο 3-6-5 η συνολική τους παράδοση στην Αρκαδία, ένα διπλό στα τελευταία τέσσερα.

🦊 Γύρισε φαβορί ο άσος, αλλά είναι υψηλά τιμώμενος και, ελέω momentum, αγοράζεται.

Μονό 🇬🇷

⏩ 19:30 Αστέρας Τρ. – Παναθηναϊκός: 1 (2.84, Novibet)

Απρόβλεπτες

🇫🇷 Το Στρασβούργο παλεύει για Ευρώπη, η Αμιάν για την παραμονή, μας με εμφανές φαβορί στην Αλσατία. Η ομάδα του Τιερί Λορέ άξιζε ακόμη και τη νίκη στη Λιόν (1-1), παραμένει βέβαια ασταθής στην απόδοσή της, ωστόσο έχει βρει ταχύτητα και γκολ από τους ακραίους Ζοχί και Γουαρίς στα τελευταία.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η… τρελο-Αμιάν ήρθε ισόπαλη 4-4 με την Παρί Σεν Ζερμέν στο πιο «τρελό» ματς της σεζόν κι ενώ στο 40’ προηγούνται με τρία γκολ, για να ισοφαρίσει στο 92’. Σαν… νίκη ήταν αλλά δεν έχει «κανονική» επί 13 σερί ματς πρωταθλήματος, ωραιότατα διότι περιμένω πώς και πώς να… φουντάρει.

🦊 Δεν πιάνονται από πουθενά αμφότερες, σε σκόρερ πιάστηκα και κράτησα τον Γουαρίς που από ατυχία δεν έβαλε τρίτο συνεχόμενο, στο τελευταίο, είναι πάντως προσαρμοσμένος ο Γκανέζος…

Σκόρερ 🇫🇷

⏩ 21:00 Στρασβούργο – Αμιάν: Γκολ Γουαρίς (3.85, Stoiximan)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ