foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ71
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Από τις… παραλίες και το «Πράσινο Μίλι», στην Ασία

Μποζιονέλος | 11 Φεβ 2020 12:03
nataliaguitler8.jpg

Αλλη μια καλή ημέρα, άλλη μια με θετικό πρόσημο η Κυριακή, γενικώς… Αλκυονίδες ημέρες για τη στήλη, φτου φτου να γλιτώσουμε το… μάτι.

Διπλή πληρωμή ήρθε από το ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: άσος στο 2.07 (η υψηλότερη τιμή που είχα βρει) και άσος combαρισμένος με γκολ Αραούχο στο 3.65, μια χαρά.

Ωραιότατη πληρωμή του 2.22 με το multiscore 1-0, 2-0, 3-0 υπέρ του Ολυμπιακού στο Περιστέρι, το έβαλε ο Χασάν στο τέλος καίτοι ο πρωτοπόρος έπαιζε με δέκα. Και το είχα κλάψει όταν αποβλήθηκε ο Ομάρ…

Ερωτική, αισθησιακή, εκστασιακή πληρωμή με το 2.20 της Ιντερ από τη Μίλαν, όχι μόνο το έκλαιγα στο 0-2 αλλά είχα πατήσει mute και δυνάμωσα τον τελικό του σνούκερ. Ο οποίος τελικός, του world Grand Prix, έληξε με μεγάλο σκορ, ως θέλαμε, 10-8 ο Ρόμπερτσον τον Ντοτ και… 2.07.

Η Ιντερ ήταν σε «αξία», όπως και το draw no bet της Μπασάκσεχιρ στη Σεβάστεια, χηνάρι έκατσε, μας τα έδωσε πίσω.

Στα χαμένα, το σκοράκι στο ΑΕΚ – ΠΑΟ (είπαμε, απίθανο ήταν…), η αποβολή στο Ιντερ – Μίλαν (σ.σ. στη φωτό το… Πράσινο Μίλι της αρμάδας του Αντόνιο Κόντε), το ασιατικό της Μπέτις με την Μπαρτσελόνα (δίκαια / άδικα, δεν έχει σημασία…) και ένα… στημένο. Sorry, δεν χρησιμοποιώ ή ασπάζομαι ποτέ την εν λόγω λέξη αλλά ξενύχτησα, περιμένοντας να αρχίσουν τα Oscar, με το Ράσινγκ – Ιντεπεντιέντε. Η οποία Ράσινγκ έπαιζε με… εννέα από το 47’ και στο τέλος νίκησε 1-0. Καληνύχτα μας.

Ο κατάκοπος Ρόμπερτσον…

Η δράση στο σνούκερ συνεχίζεται, μετά το World Grand Prix στο Τσέλτενχαμ, άρχισε από χθες το Welsh Open στο Κάρντιφ της Ουαλίας. Ένα τουρνουά που άρχισε το 1992 και διεξάγεται ετησίως με αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον από τους (πολλούς) συμμετέχοντες.

For the record, πρώτο σε τρόπαια Welsh Open είναι ο Τζον Χίγκινς με 5, έπεται ο Ρόνι Ο’Σάλιβαν με 4, ο θρύλος του σπορ Στίβεν Χέντρι με 3 και αρκετοί έχουν από δύο (οι Κέιν Ντόχερτι, Μαρκ Γουίλιαμς και Νιλ Ρόμπερτσον από όσους παραμένουν ενεργοί).

Best of 7 frames οι πρώτοι γύροι, ήτοι ως και πριν τα προημιτελικά. Προκρίνεται δηλαδή όποιος φτάσει τα 4. Και τούτο είναι δίκοπο μαχαίρι, ένα αουτσάιντερ αν βρεθεί γρήγορα πίσω με δύο frames, δύσκολα μπορεί να κάνει την ανατροπή. Συνολικά σήμερα στο πρόγραμμα έχει, από τις 12:00 ως το βράδυ… 32 αγώνες (!). Εννοείται ότι καταπιάστηκα με λίγα.

🦊 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿 Ο 28χρονος Αγγλος Κάιρεν Γουίλσον (Νο 8) παίζει με τον 18χρονο Ουαλό Τζάκσον Πέιτζ (Νο 98). Ο Γουίλσον αποκλείστηκε το Σαββατόβραδο από τον Ρόμπερσον στα ημιτελικά του World Grand Prix με 6-4, σαφέστατα στο χέρι του ο αγώνας.

🦊 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🇨🇳 Ο 20χρονος Κινέζος Λούο Χονγκχάο (Νο 67) παίζει με τον 47χρονο Αγγλο Μαρκ Ντέιβις (Νο 32), ο μικρός είχε φτάσει ως τα προημιτελικά πριν από λίγο καιρό στο Riga Masters αλλά και στο Haining Open. Γνήσιο ταλέντο. Τον επέλεξα με αβάτσο.

🦊 🇦🇺🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿 Ο 38χρονος Αυστραλός Νιλ Ρόμπερτσον (Νο 2) μόλις προ μιάμισης ημέρας ήταν στο Τσέλτενχαμ κατακτώντας το World Grand Prix, στον τελικό με τον Γκρέιαμ Ντοτ και χθες το απόγευμα αφίχθη στο Κάρντιφ. Ηταν δύσκολος ο τελικός, όπως και γενικά το τουρνουά και ο Νιλ άφησε δυνάμεις. Απόψε αντιμετωπίζει τον άσημο, 25χρονο Ουαλό Τζέιμι Ρις Κλαρκ (Νο 92) με τον άσο στο 1.04 και το διπλό στο 12.60! Εννοείται πόνταρα με αβάτζο τον Ουαλό έστω κι αν η λογική λέει ότι πάει για εύκολο 4-0, εεε… δύο frames ας τα πάρει.

🎱 Μονό, ρίσκου 🇦🇺🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿

⏩ 21:00 Ν. Ρόμπερτσον – Τζ. Κλαρκ (+2,5): 2 (2.85, Novibet)

Μόλις πέντε μήνες μετά

🇸🇦🇶🇦 Πρεμιέρα στους ομίλους του Champions League Ασίας με έξι αγώνες στο μενού, το σύστημα διεξαγωγής είναι όπως στο αντίστοιχο ευρωπαϊκό. Αλ Νασρ εναντίον Αλ Σαντ στο Ριάντ, μόλις πέντε μήνες μετά το αντάμωμά τους στα περσινά προημιτελικά του θεσμού και με πρωταγωνιστή έναν αλήστου μνήμης ρέφερι ονόματι… Χετικαμκανάμγκε Περέρα από τη Σρι Λάνκα, ο οποίος στη ρεβάνς… έσπρωξε τους Καταρινούς προς την ανατροπή, 3-1 με ανύπαρκτο πέναλτι, ανατροπή του 2-1 του Ριάντ και πρόκριση στα ημιτελικά.

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


O Πορτογάλος Ρουί Βιτόρια, φεύγοντας το καλοκαίρι από την Μπενφίκα, ανέλαβε τη σαουδαραβική Αλ Νασρ η οποία πάντως δεν είναι σε καλό momentum εσχάτως με διαρκείς απώλειες στη Saudi Pro League μένοντας 3 βαθμούς πίσω από την Αλ Χιλάλ. Αντίθετα στην Αλ Σαντ το κλίμα ηρέμησε ύστερα από πέντε διαδοχικές νίκες που «ψαλίδισαν» τη διαφορά από την πρωτοπόρο Αλ Ντουχαΐλ στους 3 βαθμούς, την οποία συνέτριψε με 4-0 στον πρόσφατο τελικό του Κυπέλλου. Εξ ου και το κλίμα ηρέμησε για τον Τσάβι, που ήταν υπό αμφισβήτηση.

🦊 Κακώς τόσο αουτσάιντερ η Αλ Σαντ, επιλογή το ασιατικό +0,25 της με μισή πληρωμή σε ισοπαλία, σε ματς που ούτως ή άλλως δείχνει για… χηνάρι κατά 50-60%.

Με Μπενατιά και Μάντζουκιτς


🇶🇦🇮🇷 Η Αλ Ντουχαΐλ αποτελεί δύναμη, όχι μόνο στο Κατάρ αλλά και στην ήπειρο, τα τελευταία χρόνια ωστόσο εσχάτως διάγει κρίση. Ο Ρουί Φαρία απολύθηκε μετά τη συντριβή στον προαναφερθέντα τελικό του Κυπέλλου από την Αλ Σαντ και αφίχθη ο Γάλλος Βαλίντ Ρεγκραγουί που επί εξαετία εργαζόταν στη μαροκινή Ραμπάτ. Στην Qatar Stars League παραμένει πρώτη αλλά οι διώκτες την πλησίασαν μετά την ήττα από την Αλ Ραγιάν ενώ, μετά τον Μπενατιά, πήρε από τη Γιουβέντους και τον Μάριο Μάντζουκιτς που ξεκινά, φυσικά, βασικός πλαισιώνοντας τον εξαιρετικό Καταρινό γκολτζή Αλί Αλμόζ.


Η Αλ Ντουχαΐλ υποδέχεται την Περσέπολη, η οποία πρόπερσι ήταν στους τελικούς αλλά πέρασε δεν πέρασε καν από τον όμιλο. Ωστόσο κατέκτησε για τρίτη σερί σεζόν τον τίτλο στην εγχώρια Gulf Pro League του Ιράν και είναι πρωτοπόρος, και με άνεση, για το τέταρτο συνεχόμενο. Πρόσφατα απέκτησε… Ιρλανδό φορ, τον Αντονι Στόουκς με εμπειρία στα βρετανικά γήπεδα αλλά και ένα πέρασμα από τον Απόλλωνα Σμύρνης προ διετίας.

Οι δύο ομάδες ανταμώνουν στη διοργάνωση για τρίτη φορά την τελευταία τετραετία, τελευταία ήταν στα προημιτελικά του ’18 όπου οι Ιρανοί είχαν ανατρέψει το 1-0 της Ντόχα με 3-1 στην Τεχεράνη.

🦊 Οι Ιρανοί ίσως βρουν γκολ στην Ντόχα, έχουν καλή ομάδα αλλά η Αλ Ντουχαΐλ έχει πλέον εμπειρία από τέτοια παιχνίδια. Επιλογή το 1Χ σε combo με τουλάχιστον δύο γκολ στον αγώνα.

Δυάδα (απόδοσης 3.02) 🇸🇦🇶🇦 🇶🇦🇮🇷

⏩ 17:15 Αλ Νασρ – Αλ Σαντ: 2 +0,25 ΑΗ (1.78, Betshop )
⏩ 17:15 Αλ Ντουχαΐλ – Περσέπολη: 1Χ & over 1,5 (1.70, Betshop)

Σύγκρουση του… 5-2-0


🇳🇱 Ηταν 30 Αυγούστου, τότε που οι παραλίες ήταν γεμάτες (και το μάτι σου, γαρίδα) που η Εμεν έβλεπε την Τσβόλε να αποχωρεί νικηφόρα με 3-1 από την Ντρέντχε. Εκτοτε, 5-2-0 το σερί της εντός «Γενς Φέστινχ», με τη μικρούλα ολλανδική ομάδα, στη δεύτερη σεζόν της στην Eredivisie, να στοχεύει στην ανανέωση της παραμονής. Εκτός Εμεν όμως μετρά… 0-29, μεγάλη η απόκλιση. Και δεν παίζει δα και τόσο ρόλο ο συνθετικός χλοοτάπητας του γηπέδου της.


Σήμερα υποδέχεται την αήττητη μέσα στο 2020 Τβέντε, η οποία σε τρία ματς πήρε πέντε βαθμούς, φως φανάρι ότι οι χειμερινές μεταγραφές αποδίδουν, υπέταξε 2-0 τη Σπάρτα στο τελευταίο δίχως να κινδυνέψει και παίζοντας κυνικά, σκοράροντας στο τελευταίο δεκάλεπτο. Εκτός έχει όμως να κάνει νίκη από τις 15 Σεπτεμβρίου στο πρωτάθλημα, 0-2-5 έκτοτε.

🦊 Σαν να βελτιώθηκε μετά την αλλαγή του έτους η Τβέντε, παίζει πολύ πιο προσεκτικά, όσο παίζει με τη φλόγα η Εμεν, δεν μπορεί εσαεί να νικά εντός και να χάνει εντός. Ρισκαδόρικο διπλό…

Fun bet 🇳🇱

19:30 Εμεν – Τβέντε: 2 (3.45, Betshop)

Δαυίδ εναντίον Γολιάθ


🇫🇷 Νοκ άουτ προημιτελικός, με παράταση και πέναλτι σε ισοπαλία, για το Coupe de France το Μπελφόρ – Ρεν, το οποίο διεξάγεται στο «Ογκίστ Μπονάλ», έδρα της Σοσό και σε απόσταση 21 χλμ. από το «Σερζιάν» (φωτό), βέβαια οι… Μπελφοραίοι λένε ότι θα έχουν πάνω από 10.000 κόσμο για τον πρώτο προημιτελικό της ιστορία τους.


Η Μπελφόρ είναι ερασιτεχνικός σύλλογος, μετέχει στην 4η κατηγορία, απέκλεισε τη Νανσί και τη Μονπελιέ στα πέναλτι (κρατώντας το μηδέν επί 120 λεπτά). Στη National 2 παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία με 10 ήττες σε 18 ματς. Η Ρεν είναι κάτοχος του τροπαίου, απέκλεισε την Ανζέ με 5-4 στην παράταση, ήταν τυχερή στην κλήρωση και στο Ligue 1 παραμένει στην 3η θέση διεκδικώντας πια με αξιώσεις εισιτήριο για το Champions League. Στο ρεπορτάζ φαίνεται μια τάση για rotation, αλλά όχι εκτεταμένο.

🦊 Ισα ίσα για να κάτσω να δω το ματς, ασχολήθηκα με combαρισμένο pick: over 0,5 στο α’ ημίχρονο και over 1,5 στο β’ ημίχρονο, ήτοι να μπουν τρία γκολ συνολικά. Το εν λόγω είναι στο 2.35 και το… απλό over 2,5 στο 1.61. Ε, αξίζει…

Matchcombo 🇫🇷

⏩ 21:55 Μπελφόρ – Ρεν: Over 0,5 στο α’ ημίχ. & over 1,5 στο β’ ημίχ: (2.35, Stoiximan)

Εννέα χρόνια αήττητη στο «Μπέιρα Ρίο»


🇧🇷🇨🇱 Επαναληπτικός για τον 2ο προκριματικό γύρο του Copa Libertadores στο «Μπέιρα Ρίο» του Πόρτο Αλέγρε, Ιντερνασιονάλ και Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε ήρθαν 0-0 στο πρώτο, στο Σαντιάγο, σε ματς με ελάχιστες φάσεις.


Η «Ιντερ» του Εδουάρδο Κουδέτ παραμένει πρώτη και αήττητη στο περιφερειακό πρωτάθλημα Γκαούσο, νίκησε 2-0 στο τελευταίο τη Νόβα Αμπζούργο παίζοντας με αλλαγές. Και έχει… εννέα χρόνια να ηττηθεί ως γηπεδούχος στο Libertadores, 2-1 από την Πεναριόλ τον Μάιο του 2011 και έκτοτε 12-4-0! Παρουσία αστέρων, έστω και… κάποιας ηλικίας, όπως οι Ντ’ Αλεσάντρο, Πάολο Γκερέρο κλπ., έχει τον πρώτο λόγο. Η «Ουν» νίκησε 2-0 την Καλέρα κάνοντας δεύτερη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα μετά από 14 μήνες, στερείται απόψε όμως τον ηγετικό μέσο Μοντίγιο ελέω καρτών.

Τρίτη φορά ανταμώνουν διεθνώς, η Ιντερνασιονάλ είναι αήττητη υποδεχόμενη Χιλιανούς με 2-3-0, η Ουνιβερσιδάδ έχει 3-5-18 επί βραζιλιάνικου εδάφους με μόνο ένα διπλό την τελευταία δεκαετία και συντριβή στην τελευταία της επίσκεψη (7-0 από την Κρουζέιρο το 2018).

🦊 Ισως βρει γκολ η Ουνιβερσιδάδ, εύκολο δεν είναι πάντως, επιλογή το ασιατικό over 2 με μονάδα σε ακριβώς δύο γκολ και πληρωμή σε 3+ γκολ στο ματς. 

Η πρωτάρα και η έμπειρη


🇵🇪🇺🇾 Πρώτο ματς για τον 1ο γύρο του Copa Sudamericana, Ατλέτικο Γκράου εναντίον Ρίβερ Πλέιτ Μοντεβίδεο. Στο «Μονουμεντάλ», το εθνικό στάδιο της Λίμα το ματς αφού η φυσική της έδρα δεν πληροί τις προδιαγραφές της CONMEBOL. Λίγο κόσμο θα έχει.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Γκράου κατέκτησε –στα πέναλτι επί της Σπορτ Χουανκάγιο- το Copa Bicentenario το καλοκαίρι, ως ομάδα β’ κατηγορίας (εξ ου και βγήκε στο Sudamericana), συνάμα πήρε και την άνοδο με στόχο να καθιερωθεί, ύστερα από χρόνια, στην περουβιανή Liga 1. Η ουρουγουανή Ρίβερ προετοιμάζεται για το Campeonato Uruguayo 2020 που ξεκινά το Σαββατοκύριακο, συνεχίζει με τον έμπειρο Χόρχε Φοσάτι στον πάγκο. Απουσίες για απόψε, ο τιμωρημένος μέσος Πίρις, ο τραυματίας μπακ Μπονέ, ο τραυματίας μπακ Βισέντε και ο διεθνής με την U23 φορ Αρέχο.

🦊 Η Ρίβερ έχει την ποιότητα να… καθαρίσει από απόψε την πρόκριση επί της πρωτάρας Γκράου, επιλογή το draw no bet της. 

Δυάδα (απόδοσης 2.54) 🇧🇷🇨🇱 🇵🇪🇺🇾

⏩ 00:15 Ιντερνασιονάλ - Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε: Over 2 (1.59, Betshop)
⏩ 00:15 Ατλέτικο Γκράου - Ρίβερ Πλέιτ Μοντεβίδεο: 2 dnb (1.60, Betshop)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ