foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ208
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Στεκιές στο 2.07, κάρτες στο 3.66 και σκορ στο… 44.00

Μποζιονέλος | 09 Φεβ 2020 12:30
manolas-saravakos-1.jpg

Με υψηλό, θετικά, πρόσημο έκλεισε και το Σάββατο.

Βγήκε το special bet του 1.90 με το να μπουν τουλάχιστον δύο γκολ στο β’ ημίχρονο του Φιορεντίνα – Αταλάντα.

Βγήκε το combo του 3.05, Χ2 με αμφίτερμα στο Φενερμπαχτσέ – Αλάνιασπορ.

Και πλήρωσε κατά το ήμισυ η δυάδα με Μπράιτον – Γουότφορντ και Λαμία – ΑΕΛ, αμφότερα σε +0,25 ασιατικό, αμφότερα ισόπαλα. Στα εν λόγω, επέστρεψε τη μίζα το Μπράιτον – Γουότφορντ με το draw no bet (1-1), χάθηκε το ρίσκο με το διπλό της ΑΕΛ.

Οσο για τους σκόρερ, ο Λεμάρ μπήκε στο 87’ για την Ατλέτικο και ο Εμόν είχε φάσεις στο ματς της Ναντ με την Ντιζόν, αλλά δεν. Αρκετοί βέβαια, ποντάρατε μόνο τον Βέλγο μιας και ο Γάλλος δεν ξεκίνησε βασικός.

Εγινε λίγο της… αναβολής σήμερα με αποτέλεσμα δύο picks που είχα σημειώσει να αναλύσω, να ακυρωθούν. Κρίμα διότι είχε βγει κι ένα ολλανδικό… λαβράκι.



Προηγούμενα… δεκαετίας


🎱 🇦🇺🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿 Αναβιώνει σήμερα στο Τσέλτενχαμ ο τελικός του Παγκοσμίου στο σνούκερ. Το 2010 ο 37χρονος Νέιλ Ρόμπερτσον (Νο 2 στο world ranking) με τον 42χρονο Γκρέιαμ Ντοτ (Νο 21) είχαν συνθέσει το τελικό ζευγάρι της σεζόν, με τον Αυστραλό να υποτάσσει τότε με 18-13 τον Σκωτσέζο.

Best of 19 frames σήμερα ο τελικός του World Grand Prix, ήτοι όποιος φτάσει στα 10 frames, σε δύο μέρη διεξάγεται (15:00 και 21:00). Στο 11-7 η παράδοση υπέρ του Ρόμπερτσον, έπαιζαν και προ ολίγων ημερών στο European Masters, στην Αυστρία, και είχε επιβληθεί με 5-2.


Γενικώς ο Αυστραλός το τελευταίο δίμηνο είναι σε εξαιρετική φόρμα και θυμίζει τον παλιό, καλό Ρόμπερτσον. Ο Ντοτ, από τις παλιές δόξες του αθλήματος, αραιά και που κάνει κάποιο καλό τουρνουά. Είναι πάντως ήρεμη δύναμη ο Ντοτ, αν ξεκινήσει καλά ίσως βάλει δύσκολα στον Αυστραλό που είναι παίκτης momentum και έπαιξε χθες στον ημιτελικό (νικώντας 6-4 τον Κάιρεν Γουίλσον) ενώ ο απέκλεισε το βράδυ της Παρασκευής τον Τομ Φορντ, έχοντας σαφώς πιο βατό έργο αλλά δυσκολεύτηκε (6-4).

🦊 Παίζει ρόλο και το… καθαρό μυαλό λοιπόν. Ρισκαδόρικη επιλογή, να κριθεί ο τελικός με τουλάχιστον 17 frames, ήτοι από 10-7 και πάνω.

🎱 Σνούκερ 🇦🇺🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿

⏩ 15:00 & 21:00 ΡόμπερτσονΝτοτ: Over 16,5 frames (2.07, Stoiximan)

Στον αστερισμό του… 11αριού


🇹🇷 Τρομερό ματς στη Σεβάστεια και δεν είναι δα και… Φενέρ – Γαλατά, αλλά Σίβασπορ – Μπασάκσεχιρ. Ητοι, η πρωτοπόρος εδώ και λίγες αγωνιστικές ομάδα της πόλης ενάντια στην… ήρεμη δύναμη της χώρας εδώ και λίγα χρόνια. Οι «γιγιντολάρ» πάντως… καλά δεν είναι, μετά την ισοπαλία με τη Ρίζεσπορ… διαλύθηκε με 5-1 στο Γκαζιαντέπ, τερματίζοντας αήττητο σερί 11 αγωνιστικών ενώ τέθηκε νοκ άουτ ο καλός στόπερ Γκοϊάνο. Η δε Μπασάκ γύρισε στις νίκες κόντρα στην Γκεντσλερμπιρλιγκί (3-1), επέστρεψε και στη 2η θέση ενώ στην τελευταία της έξοδο, στο ντέρμπι με τη Φενέρμπατσε, είδε να τερματίζεται αήττητο εκτός έδρας σερί 11 παιχνιδιών σε όλες τις διοργανώσεις.


Στο 6-4-8 η συνολική τους παράδοση στη Σεβάστεια σε όλα, μόνο ένα διπλό στα τελευταία έξι κι αυτό τον Δεκέμβριο του ’14 με 2-0, εποχή που η Σίβασπορ είχε κάνει το πείραμα με… προπονητή τον Ρομπέρτο Κάρλος. Κι απέτυχε φυσικά.

🦊 Το momentum δείχνει αντίστροφο, αν τις συγκρίνεις, ερώτημα η αντίδραση της Σίβασπορ μετά την 5άρα, πολύ πιο ομοιογενής ως ομάδα η Μπασάκ. Ποντάρεται, αλλά με κάλυψη.

Αξία 🇹🇷

⏩ 15:00 Σίβασπορ – Μπασάκσεχιρ: 2 dnb (2.02, Betshop)

364 ημέρες αήττητος


🇬🇷 Ο Ολυμπιακός συμπληρώνει σήμερα ένα χρόνο… παρά μία ημέρα αήττητος στο πρωτάθλημα, ήτοι μετά την ήττα στην Τούμπα στις 10 Φεβρουαρίου 2019, έκτοτε δεν υποτάχθηκε σε 32 αγωνιστικές. Είναι και αήττητος στα τελευταία 16 εκτός Καραϊσκάκη, μετά την ήττα στην Τούμπα, με 11-5-0 έκτοτε, κρατώντας το «μηδέν» στην άμυνα και στα έξι τελευταία, μετά το 1-1 με τον Πανιώνιο. Και αντιμετωπίζει έναν Ατρόμητο που θεωρητικά ελπίζει για την πρώτη εξάδα, αλλά δεν έχει νίκη στα τελευταία τέσσερα, δίχως καν να σκοράρει μάλιστα (από τον Απρίλιο του 2013 είχε να κάνει τέτοιο αρνητικό σερί σε ενεργητικό), αν δε υπολογιστεί και το Κύπελλο, ο Ατρόμητος δεν έχει βάλει γκολ σε έξι διαδοχικά παιχνίδια. Τιμωρημένοι οι Χαρίσης, Κατράνης, Μανούσος στους Περιστεριώτες.


Στα της παράδοσης, το… διπλό του Ατρομήτου στο Νέο Φάληρο στις 1 Οκτωβρίου 2017 (με κεφαλιά του Κυβρακίδη) είναι η μοναδική στα τελευταία 12 μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης ενώ, επιμέρους στο Περιστέρι, οι «ερυθρόλευκοι» είναι αήττητη στα τελευταία τέσσερα (3-1-0) με έσχατη αποτυχία στις 27 Σεπτεμβρίου 2014, τότε 1-0 με γκολ του Καραμάνου.

🦊 Σαφέστατα στο χέρι του Ολυμπιακού το ματς, ο Ατρόμητος είναι δύστοκος εσχάτως, είχε δύο ημέρες λιγότερη ξεκούραση ελέω Κυπέλλου, αλλά οι περισσότερες τιμές δεν αξίζουν. Επιλογή το multiscore με διπλό από ένα ως τρία γκολ των Πειραιωτών – και μόνο.

Multiscore 🇬🇷

⏩ 17:15 Ατρόμητος – Ολυμπιακός: 0-1, 0-2, 0-3 (2.22, Novibet)

13 σερί ντέρμπι χωρίς νίκη η «Ενωση»


🇬🇷 Clasico της Αθήνας, ΑΕΚ – Παναθηναϊκός στην κοινή τους έδρα, στο ΟΑΚΑ, τους χωρίζουν 4 βαθμοί στην κατάταξη.

Η ΑΕΚ είναι επί επτά παιχνίδια αήττητη, μετά την ήττα στην Τούμπα, σε όλες τις διοργανώσεις και έκανε… restart μετά το 3-2 από τον Παναθηναϊκό στον πρώτο γύρο, καθώς έκτοτε σε 12 αγώνες δεν δέχθηκε ποτέ περισσότερα από ένα γκολ.

Betshop
Βαθμολογία
8.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Καταθέσεις από 1€
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
Αναλήψεις εντός 24ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ωστόσο έχει… 22 μήνες να νικήσει σε ντέρμπι (0-6-7), ήτοι από την Πρωταπριλιά του 2018, 3-0 τον Παναθηναϊκό τότε. Στη σεζόν που πήρε το πρωτάθλημα, και με δύο γκολ του Αραούχο κι ένα του Γκάλο. Και απόψε είναι το 13ο επίσημο παιχνίδι του Μάσιμο Καρέρα στον πάγκο της. Ο Παναθηναϊκός με το 2-0 επί του ΠΑΟΚ έκανε πέμπτη σερί νίκη, ήτοι όσες είχε στις πρώτες… 17 αγωνιστικές, έχει ηττηθεί μόνο σε ένα από τα τελευταία 14 (από τον Ολυμπιακό) αλλά το κλίμα χάλασε με την ήττα και, κυρίως, την κακή εμφάνιση μεσοβδόμαδα στην Τούμπα: ήττα 2-0, η προημιτελική ρεβάνς την προσεχή Τετάρτη.

37-40-55 η συνολική τους παράδοση, 27-16-22 με γηπεδούχο την ΑΕΚ. Σημειωτέον ότι μόνο ένα από τα τελευταία 14 μεταξύ τους ντέρμπι, που διεξήχθησαν μήνα Φεβρουάριο, έληξε ισόπαλο.

ΑΕΚ και Παναθηναϊκός είναι ζευγάρι που έχει συνδεθεί με όλα εκείνα τα στοιχεία που προσδίδουν σε μια αναμέτρηση το χαρακτήρα του «ντέρμπι»: γεωγραφική εγγύτητα (οι ιστορικές έδρες τους απέχουν, Αμπελόκηποι και Νέα Φιλαδέλφεια), απέχουν μόλις 10 χιλιόμετρα, διαφορετική προέλευση (από πρόσφυγες της Κωνσταντινούπολης η «Ενωση», από παλαιοελλαδίτες το «τριφύλλι»), ταξικές διαφορές (λαϊκά στρώματα εναντίον αθηναϊκής, αστικής τάξης).

Γυρίζουν οι Μάνταλος, Κρίστισιτς στην «Ενωση», τιμωρημένος ο Σιμόες, εκτός και οι Ολιβέιρα, Αλμπάνης, Γιακουμάκης, Παουλίνιο. Μόνος απών ο τιμωρημένος Ινσούα στους «πράσινους».

🦊 Η ΑΕΚ έχει δύο χρόνια παρά δύο μήνες να νικήσει σε ντέρμπι κι αυτό από μόνο του είναι κίνητρο, ο Παναθηναϊκός βρέθηκε από το ζενίθ στο ναδίρ μέσα σε τρία 24ωρα, ήτοι στα δύο ματς με τον ΠΑΟΚ, είναι λογικό το μυαλό να είναι και στην επικείμενη ρεβάνς. Ανεκτά στον διπλασιασμό η… ενωσίτικη νίκη, funbetικη επιλογή να συνδυαστεί (όπως στην τελευταία… ντερμπάτη νίκη της) και με γκολ του Αραούχο, ο οποίος ξεκινά βασικός ως λέει το ρεπορτάζ…

🦊 Και, μιας και σας αρέσουν αυτά, κοίταξα σκορ που καθυστερούν, με γηπεδούχο την ΑΕΚ και σε… σενάριο νίκης της. Τα… προφανή (π.χ. 1-0, 2-0, 3-1, 3-0) έχουν εμφανιστεί τα τελευταία χρόνια, το 3-1 έγινε για τελευταία φορά στις 4 Απριλίου 1993 και το 3-2, όπως δηλαδή και στο μεταξύ τους στον πρώτο γύρο, σημειώθηκε μόνο άλλη μια φορά, κι αυτή στις 11 Δεκεμβρίου 1932 και μάλιστα με την «Ενωση» να χρησιμοποιεί ως έδρα το γήπεδο της Λεωφόρου! Λέτε; Ε, μια ψιλή έπεσε…

Matchcombo 🇬🇷

⏩ 19:30 ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: 1 & γκολ Αραούχο (3.65, Stoiximan)

Fun bet 🇬🇷

⏩ 19:30 ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ακριβές σκορ 3-2 (44.00, Betshop)

Από τότε που είχε… ξανά τον Ζλάταν

🇮🇹 «Derby della Madonnina» στο Μιλάνο, Ιντερ εναντίον Μίλαν στην κοινή τους έδρα, 55.000 εισιτήρια πήραν οι «νερατζούρι» και 20.000 η Μίλαν, με τον Στέφανο Πιόλι να έχει περάσει για 2016-17 από τον πάγκο της Ιντερ και πλέον είναι στη Μίλαν.

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια Μίλαν που έμεινε στο 1-1 με τη Βερόνα παίζοντας χωρίς τον Ιμπραΐμοβιτς, κακή απόδοση, απουσία εμπνεύσεων στο γήπεδο, δίκαιη ισοπαλία και όχι γκέλα, η Βερόνα είδαμε τι έκανε χθες στη Γιουβέντους… Η οποία απώλεια της Γιούβε δίνει την ευκαιρία στην Ιντερ, με νίκη απόψε, να την… πιάσει στην κορυφή! Εκ νέου τιμωρημένος ο Λαουτάρο για την Ιντερ, τιμωρημένος και ο στόπερ Μπαστόνι, παραμένει εκτός ο Γκαλιαρντίνι και αμφίβολος ο κίπερ Χαντάνοβιτς. Στη Μίλαν το θετικό είναι ότι ο Ζλάταν παίζει καίτοι έρχεται από τραυματισμό, σφίγγει τα δόντια ελέω του ντέρμπι.

Στο 75-65-68 η συνολική τους παράδοση ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, χωρίς νίκη η Μίλαν από τον Ιανουάριο του 2016 (έκτοτε 4-3-0 η Ιντερ σε όλα), μόνο ένα διπλό στα τελευταία 14 με τυπικά φιλοξενούμενη τη Μίλαν (1-0 τον Νοέμβριο του 2010 με γκολ του… Ιμπραΐμοβιτς, στο 5’ με πέναλτι). Ο οποίος «Ιμπρα» φόρεσε φυσικά τη φανέλα και της Ιντερ (το 2004-08).

🦊 ΟΚ, Ιντερ… είσαι, κι άλλες φορές γκέλαρε φέτος η Γιουβέντους και αποτύχαμε να το εκμεταλλευτούμε. Απόψε; Αν και ψάχτηκα για διάφορα ειδικά, αν και λείπει ο Λαουτάρο (και ο Ερικσεν θα παίξει πίσω από τον Λουκάκου), με τον Ζλάταν όχι στο 100%, ο άσος των «νερατζούρι» πονταρίστηκε και διπλασιάζει. Λίγο παραπάνω (2.45) είναι σε combo με over 1,5,

🦊 Σφυρίζει ο Φάμπιο Μαρέσκα, γενικώς καρτάκιας ο τύπος. Φέτος σε οκτώ ματς Serie A έχει βγάλει δύο κόκκινες, πέρυσι σε αντίστοιχα 17 παιχνίδια έβγαλε… επτά. Και σε πέντε ματς με την Ιντερ, έχει βγάλει δύο κόκκινες, στην περσινή σεζόν, με Αταλάντα και Τορίνο (τους Μπρόζοβιτς και Πολιτάνο αντίστοιχα). Συν ότι σε ντέρμπι του Μιλάνου έχει να βγει αποβολή από το Ιντερ – Μίλαν 1-0 τον Δεκέμβριο του 2013, τότε ο Πάολο Ματζολένι είχε αποβάλει στις καθυστερήσεις τον Μουντάρι των «ροσονέρο».  

Special bet 🇮🇹

⏩ 21:45 Ιντερ – Μίλαν: Over 0,5 κόκκινες (3.66, Betshop)

Χωρίς άσο εδώ και 12 χρόνια

🇪🇸 Επί διετία τεχνικός της Μπέτις (2017-19) ο Κίκε Σετιέν, επιστρέφει απόψε ως αντίπαλος στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» της Σεβίλλης, καθοδηγώντας μια αγνώριστη, προς το χειρότερο, Μπαρτσελόνα. Οι «βερδιμπλάνκος» πήραν 1-1 από την Εΐμπαρ, έχουν όμως μόνο μια νίκη στα τελευταία έξι και λείπει εκ νέου ο κομβικός στόπερ Φεδάλ. Η Μπάρτσα αποχαιρέτισε το Copa del Rey με γκολ στο 93’, στο Μπιλμπάο, ούσα εκ νέου φλύαρη, με κακές επιλογές μπροστά και εν μέσω μεγάλης διοικητικής κρίσης με τον κόντρα του Ερίκ Αμπιντάλ με τον Λιονέλ Μέσι. Τιμωρημένος για απόψε ο Πικέ, μετά τον Σουάρες χάνει το υπόλοιπο της σεζόν και ο Ντεμπελέ.

16-14-23 η συνολική τους παράδοση στις όχθες του Γουαδαλκιβίρ υπέρ της Μπάρτσα στο πρωτάθλημα, 0-3-5 την τελευταία 12ετία και την τελευταία νίκη της Μπέτις, η οποία έλαβε χώρα τον Μάρτιο του 2008 με 3-2, με δύο γκολ του Εντού κι ένα του Χουανίτο και σε ματς που η Μπάρτσα ήταν με δύο γκολ μπροστά στο πρώτο 15λεπτο, με σκόρερ τους Κρκιτς και Ετό. Αλλά ο Φρανκ Ράικαρντ πήρε έναν ακόμη υπνάκο στον πάγκο, ο Τζαμπρότα εξελίχθηκε σε γιο της γκάφας και οι Ινιέστα, Τσάβι, Ανρί ήταν κακή. Σε ματς που έπαιζαν μάλιστα και τρεις γνώριμοί μας, οι Γιάγια Τουρέ, Ερίκ Αμπιντάλ και Εΐντουρ Γκούντιονσεν.

🦊 Δεν αποκλείω η Μπάρτσα να βρει μια κακή Μπέτις και να φύγει με τους 3 βαθμούς αλλά το timing είναι σαφώς εναντίον της και στην Μπέτις ζουν και αναπνέουν για τέτοια παιχνίδια. «Ασιατική» επιλογή το +0,25 της, με μισή πληρωμή σε ισοπαλία.

Ασιατικό, ρίσκο 🇪🇸

⏩ 22:00 Μπέτις – Μπαρτσελόνα: 1 +0,25 ΑΗ (2.41, Netbet)

Μόλις… 900 μέτρα

🇦🇷 To Clásico de Avellaneda είναι το δεύτερο μεγαλύτερο ντέρμπι στην Αργεντινή, μετά το Superclásico ανάμεσα σε Μπόκα και Ρίβερ. Αλλωστε, ως βλέπετε, Ράσινγκ και Ιντεπεντιέντε δεν θα μπορούσαν να είναι… παραπάνω γειτόνισσες! Οι έδρες τους απέχουν μόλις… 900 μέτρα, όμως τις δύο ομάδες τις χωρίζουν πάρα… πολλά στην γειτονιά. Ένα απόλυτο ντέρμπι μίσους…

Και με κεντρικό πρόσωπο τον Σεμπάστιαν Μπεκατσέσε, ο οποίος το καλοκαίρι του ’19 ανέλαβε με υψηλές προσδοκίες την Ιντεπεντιέντε, ερχόμενος από καταπληκτική σεζόν με την Ντιφένσα, απέτυχε, απολύθηκε τον Νοέμβριο και πλέον καθοδηγεί τη Ράσινγκ!

Η οποία Ράσινγκ επί ημερών του έχει φέρει δύο ισοπαλίες, 1-1 με την Αρχεντίνος στο τελευταίο, σημαντικό βέβαια ότι επανέρχεται ο ηγετικός φορ Λόπες. Η Ιντεπεντιέντε διέλυσε με 5-0 τη Ροσάριο, πρώτη νίκη με τον Λούκας Πουσινέρι στον πάγκο.

🦊 Διαφωνώ με τον φαβοριτισμό της Ράσινγκ παρά τη μεγάλη αντιπαλότητα, η Ιντεπεντιέντε ήταν… μαγική στο τελευταίο. αξίζει το ρίσκο προς… τα δεξιά.

Με κάλυψη 🇦🇷

⏩ 00:40 ΡάσινγκΙντεπεντιέντε: 2 dnb (2.05, Betshop)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ