foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ34
ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Η μελωδία της… ατυχίας, η παράδοση 61 ετών και ο (γνώριμος) Μπουλούτ

Μποζιονέλος | 08 Φεβ 2020 03:05
effenberg.jpg

Και χθες ήταν μια χαρά η μέρα, στοιχηματικά. Και ξεκίνησε με το… δεξί από νωρίς μάλιστα, με τη δυάδα του 2.83 του σνούκερ να περνάει: 5-4 ο Γουίλσον τον Χίγκινς (άνετα βγήκε το over) και 5-1 ο Ρόμπερτσον τον Πέρι (άνετα βγήκε το χάντικαπ).

Ακολούθησε… η Βαλένθια, από τα μεγαλύτερα λάθη των αποδόσεων φέτος, το διόρθωσαν ελάχιστα ως το τζάμπολ: και πάλι αουτσάιντερ ήταν στο Μόναχο, με χάντικαπ 2,5 πόντων την ποντάραμε, με 7 νίκησε και πλήρωσε ωραιότατα (και σε «αξία» μάλιστα) στο 2.72.

Βγήκε και η ποδοσφαιρική δυάδα του 3.25 με το ασιατικό over 2,25 στο Σλασκ – Λέχια (πανηγύρι, 2-2 πήγε) και το διπλό σε draw no bet της Λιλ στην Ανζέ (εύκολα, 2-0).

Στα χαμένα; Ο Φορντ, στο σνούκερ, με τον Ντοτ, ρίσκο του 2.80 ήταν, το πήγε ως το 4-4 και έκτοτε λύγισε με 6-4. Το fun bet της Φορτούνα Σιτάρντ με τη Χέρακλες, αφού την άφησαν από νωρίς με δέκα τη δύσμοιρη. Και, τούτη τη φορά το ευρωλιγκίστικο παρολί με Φενέρ – Μακάμπι και Παναθηναϊκό – Ζενίτ.

Netbet
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Δωρεάν συναλλαγές 
check_3c
Ειδικά & Ασιατικά Χάντικαπ
check_3c
Φιλικό mobile
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ομολογώ… παλιοπρόγραμμα το σημερινό. Οσο κι αν το κοίταξα, άλλωστε με το ζόρι δουλειά δεν γίνεται, δεν βγήκαν όσα συχνά «φιλοξενεί» το Σάββατο. Ας είναι. Με ρέγουλο…

Χωρίς νίκη από το… 1993

🇮🇹 Προ 20 ημερών η Αταλάντα είδε την πορεία της στο Coppa Italia να ανακόπτεται στη Φλωρεντία, χάνοντας με 2-1 από τη Φιορεντίνα και μένοντας εκτός συνέχειας του θεσμού. Στο πλαίσιο του πρωταθλήματος μάλιστα, οι «μπεργκαμάνσκι» έχουν να νικήσουν στο «Αρτέμιο Φράνκι» από την 1η Φεβρουαρίου 1993 (!), 1-0 με γκολ του Κάρλο Περόνε τότε, έχοντας μάλιστα προπονητή τον Μαρτσέλο Λίπι, στην άμυνα έπαιζε ο Ουρουγουανός Πάολο Μοντέρο και μπροστά ο Μαουρίτσιο Γκαντζ που έκανε μεγάλη καριέρα και σε Ιντερ και Μίλαν.

Για τους δε «βιόλα» του Λουίτζι Ραντίτσε έπαιζαν τότε οι Μπρίαν Λάουντρουπ, Στέφαν Εφενμπεργκ και, φυσικά, Γκαμπριέλ Μπατιστούτα. Ωστόσο στο τέλος της σεζόν η Φιορεντίνα, μαζί με Ανκόνα και Πεσκάρα, υποβιβάστηκε υστερώντας σε ισοβαθμία με Μπρέσια και Ουντινέζε.

Εκτοτε, 14-9-0 για τη Φιορεντίνα σε πρωτάθλημα (11-8-0) και Κύπελλο (3-1-0) υποδεχόμενη την Αταλάντα, η οποία μετά την ήττα από τη ΣΠΑΛ, έμεινε στο 2-2 με την Τζένοα σπαταλώντας εκ νέου πολλές ευκαιρίες. Δείχνει να δυσκολεύεται ενάντια στις ομάδες της… ουράς η ομάδα του Τζιαμπιέρο Γκασπερίνι, ίσως της… έρθει πιο βολικό να παίξει με μια Φιορεντίνα που δεν κλείνεται δα και πολύ ενώ λείπουν Κουαμέ, Ντάνκαν, Ριμπερί.

🦊 Δεν είναι εύκολο το ματς για την Αταλάντα, η οποία εμφανώς δεν είναι καλά. Και ο Ιακίνι κάνει καλή δουλειά στους «βιόλα». Κοιτώντας εξονυχιστικά τα στατιστικά τους, σχεδόν τα μισά φετινά γκολ της Φιορεντίνα αλλά και 39% των γκολ της Αταλάντα, έχουν σημειωθεί μετά το 60ό λεπτό.

Ο «πρώην» Ερόλ Μπουλούτ και τα προηγούμενα

🇹🇷 Η Φενέρμπαχτσε… έχυσε την καρδάρα στην Τραπεζούντα καίτοι προηγήθηκε από το 1ο λεπτό, ηττήθηκε 2-1 από την Τράμπζονσπορ και απώλεσε την ευκαιρία να πλησιάσει στον πόντο την πρωτοπόρο Σίβασπορ. Υποδέχεται την Αλάνιασπορ η οποία, υποτάσσοντας πανάξια 2-0 τη Γαλατασαράι μεσοβδόμαδα είναι μια… ανάσα από τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Είχε προηγηθεί το 2-1 επί της Μαλάτιασπορ, η οποία ήταν συνάμα και η πέμπτη συνεχόμενη νίκη της ομάδας του γνωστού μας Ερόλ Μπουλούτ (Πανιώνιος, Ολυμπιακός, ΟΦΗ κλπ.), σερί που αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου στη SuperLig! Καλύτερο timing για να αγωνιστεί στο «Σουκρού Σαράτσογλου» δεν μπορούσε να βρει, εκεί όπου επί συνόλο τριών επισκέψεων δεν έχει νικήσει ποτέ (0-1-2), συν ότι τον Ιανουάριο του 2008 από τη Φενέρ υπέστη την πιο βαριά ήττα στην ιστορία της, με… 10-3 στο Κύπελλο (και, δη, εντός).

Ειρήσθω εν παρόδω, ο γνώριμός μας Μπουλούτ φόρεσε τη φανέλα της Φενέρ το 1995-99 (κατακτώντας το πρωτάθλημα του ‘96, ερχόμενος από την Αϊντραχτ (καθώς γεννήθηκε στο Σβάντμπαχ), όπου επέστρεψε, έπαιξε για λίγο στην Τράμπζον και μετά την Ελλάδα έφτασε ως το Ντόνετσκ για τη Μέταλουρχ. Στους πάγκους είναι από το ‘12 ως βοηθός κι από το ’17 ως πρώτος προπονητής, μια διετία στη Μαλάτια και φέτος στην Αλάνια, όπου έχει Μπακασέτα, Τζαβέλλα, Σιώπη αλλά και τον Ντζιάλμα Κάμπος (ΠΑΟΚ 2016-18)!

🦊 Επ’ ουδενί δεν είναι για 1.80 ο άσος, με την Αλάνιασπορ στα καλύτερά της και, γνωστό πια, ότι στη γείτονα οι μεγάλες δυσκολεύονται πολύ τα τελευταία χρόνια. Στον διπλασιασμό η μη νίκη της Φενέρ, μία μονάδα πάνω αν τούτο συνδυαστεί με γκολ εκατέρωθεν…

Combo 🇹🇷

⏩ 19:00 Φενερμπαχτσέ – Αλάνιασπορ: Χ2 & goal/goal (3.05, Stoiximan)

Η μεν πελαγοδρομεί, η δε «καίγεται»

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Δεν έχει νίκη μέσα στο 2020 η Μπράιτον, η τελευταία επιτυχία της ήταν με την Μπόρνμουθ στις 29/12 και έκτοτε 0-3-3 στα επίσημα. Ακόμη κι όταν σκόραρε τρεις φορές, όπως στο τελευταίο με τη Γουέστ Χαμ, δε νίκησε (3-3), πληρώνοντας μια άμυνα που πελαγοδρομεί.


Η Γουότφορντ κατόρθωσε, στο τελευταίο, να προηγηθεί 2-0 της Εβερτον στο 42’ και να ηττηθεί με γκολ στα χασομέρια καίτοι είχε αποκτήσει αριθμητικό πλεονέκτημα στο  70’! Ετσι δεν σώνεσαι, κακά τα ψέματα, πάντως για αρκετή ώρα έδειχνε αλλαγμένη προς το καλύτερο αλλά παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού. Ο Νάιτζελ Πίρσον πάντως, το πιστεύει, αν και οι «χόρνετς» έχουν πετάξει 15 βαθμούς φέτος σε ματς όπου βρέθηκαν μπροστά στο σκορ.

Στο 19-11-5 η συνολική τους παράδοση στο Μπράιτον, σε όλα, αλλά με τέσσερα διπλά στα τελευταία δέκα.

🦊 Unfair το σετ, με την Μπράιτον στο 2.15 κατά μέσο όρο, αν η Γουότφορντ βελτιώσει στοιχειωδώς τα μετόπισθεν, έχει τύχη στο αποψινό. Διπλή κάλυψη: σε draw no bet, και σε ασιατικό +0,25 (μισή πληρωμή σε ισοπαλία), το δεύτερο για να μπει σε δυάδα.

Για… σεφτέ στο 2020


🇬🇷 Λαμία εναντίον Λάρισας στο «Αθανάσιος Διάκος». Και οι Φθοιωτοί έκαναν… rotation, λιγότερης έκτασης βέβαια από ό,τι ο Ολυμπιακός (Δημούτσος, Σκόνδρας, Αντέτζο, Καραμάνος και Ρόμανιτς πήραν… ανάσες), στο 0-0 του Κυπέλλου της Τρίτης, η ρεβάνς διεξάγεται μεσοβδόμαδα. Χωρίς νίκη επί πέντε σερί αγωνιστικές η ομάδα του Ακη Μάντζιου δεν έχει σκοράρει άνω του ενός γκολ στα τελευταία 12 παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις! Εξέτισε ο Μπεχαράνο, εκτός οι Πλιάτσικας, Μπάχανακ, Τσούκαλος.


Η ΑΕΛ πήρε 0-0 από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο παίζοντας… κατενάτσιο, αλλά ο στόχος επιτεύχθηκε. Εχει μόνο μια νίκη στα τελευταία δέκα ματς (1-4-5), ήτοι από… πέρυσι, ωστόσο βάσει βαθμολογίας έχει ελπίδες για εξάδα και play offs αν… φορτσάρει στο τέλος. Εξέτισε ο Καρανίκας, τιμωρημένοι Μόρας και Μιλοσάβλιεβιτς , εκτός και οι Μπούστος, Μασούρας, Ασούμπρε, ντεμπούτο θα κάνει ο Ρουμάνος εξτρέμ Τόρζε που είναι 30 και αν πιάσει, θα κάνει τη διαφορά.

12-2-11 η συνολική τους παράδοση ανεξαρτήτως έδρας, 8-0-4 με γηπεδούχο τη Λαμία (το 1977 στη Β' Εθνική και το 2018 τα τελευταία διπλά), στο 1-0-4 η αντίστοιχη για Ακη Μάντζιο και Μιχάλη Γρηγορίου.

🦊 Το ότι από τα προαναφερθέντα λείπει η ισοπαλία, φυσικά και… ιντριγκάρει αλλά, ελέω και αποδόσεων, καλοβλέπω το ρίσκο με την ΑΕΛ. Σαφώς και ποντάρεται και με κάλυψη, είτε σε draw no bet είτε σε ασιατικό, πήρα το έσχατο ρίσκο σε… ξερό σημείο και, ακολούθως, το ασιατικό +0,25 (με μισή πληρωμή σε ισοπαλία) για να μπει σε δυάδα.

⚽ ⚽ Δυάδα 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 🇬🇷

⏩ 19:30 Μπράιτον – Γουότφορντ: 2 +0,25 ΑΗ (1.98, Betshop)
⏩ 20:00 Λαμία – ΑΕΛ: 2 +0,25 ΑΗ (1.91, Betshop)

Μονό, αξία 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

⏩ 19:30 Μπράιτον – Γουότφορντ: 2 dnb (2.51, Betshop)

Ρίσκο 🇬🇷

⏩ 20:00 Λαμία – ΑΕΛ: 2 (3.29, Sportingbet)

Η μελωδία της… ατυχίας


🇫🇷 Ντιζόν εναντίον Ναντ, γηπεδούχος μια από τις κλασικές ομάδες έδρας της κατηγορίας (19/24 φετινούς της βαθμούς), έχασε εύκολα 2-0 στη Νιμ έχοντας δοκάρι προς το τέλος με τον Μπενζιά, που έκανε ντεμπούτο. Μια νίκη στα τελευταία πέντε έχει η Ναντ, ωστόσο έχει σταθεί αρκετά άτυχη εσχάτως.

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τη Λιόν στο Κύπελλο έκανε το 1-4, 3-4 στο 86’ και απείλησε με… παράταση, με την Μπορντό έμεινε με δέκα, το ‘φαγε στο τέλος αλλά είχε φάσεις, στη Ρεντ δέχθηκε γκολ στο 94’ και στο 97’ για να λυγίσει με 3-2 ενώ στο 2-1 από την Παρί της έκανε 3-4 μεγάλες φάσεις στο τελευταίο ημίωρο! Κυρίως με τον νεοφερμένο Βέλγο φορ Εμόν, που μπήκε αλλαγή στο 66’ θύμισε… Λάμπρου στο τελευταίο του ΠΑΟΚ.

🦊 Ιντριγκαδόρικο αουτσάιντερ η Ναντ αλλά η Ντιζόν μασάει σίδερα και φτύνει πέτρες στο «Γκαστόν Ζεράρ». Η απόδοση του Εμόν ήταν καλή, ίσως ξεκινήσει απόψε και το να σκοράρει είναι σε καλή τιμή.


 

61 χρόνια χωρίς νίκη!

🇪🇸 Στο 21-4-1 η συνολική παράδοση για Ατλέτικο και Γρανάδα στη Μαδρίτη, μόνο διπλό (με 2-0) τον Οκτώβριο του… 1959 και έκτοτε 1-7-20, πέντε σερί οι άσοι με γκολ 20-1! Βεβαίως, ενάντια στην παράδοση το κλίμα είναι εκ διαμέτρου αντίστροφο: η Ατλέτι και ηττήθηκε, στο ντέρμπι από τη Ρεάλ, και έπαιξε εκ νέου άθλια, τουλάχιστον έβγαλε πάθος αυτή τη φορά, λείπει ξανά ο Mοράτα, τιμωρημένος ο στόπερ Φελίπε.

Η Γρανάδα, αφού υπέταξε (με ανατροπή στο σκορ) την Εσπανιόλ, με πέναλτι του Σολδάδο στο 94’ νίκησε 2-1 τη Βαλένθια την Τρίτη και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου, αντιμετωπίζοντας μεσοβδόμαδα την Αθλέτικ με πρώτο ματς στο Μπιλμπάο την Τετάρτη! Ευλόγως το βάρος πέφτει εκεί και rotation θα υπάρξει, ήδη εκτός έμεινε ο στόπερ Χερμάν, ούτως ή άλλως έχει και πέντε τραυματίες.

Το θέμα είναι ότι και η Ατλέτι έχει ελλείψεις, σοβαρές: εκτός ο μπακ Τρίπιερ, οι στόπερ Χιμένες, Φελίπε, ο μέσος Ερέρα και οι επιθετικοί Ζοάο Φέλιξ, Ντιέγο Κόστα και Μοράτα! Ο Ντιέγο Σιμεόνε δεν αλλάζει όμως το 4-4-2, παίζει να ξεκινήσει μπροστά ο Λεμάρ αντί του Βιτόλο.

🦊 Ριξιά ο Γάλλος, που δεν έχει σκοράρει φέτος (σε 16 εμφανίσεις) με την Ατλέτι, τον ψιλοπάω τον Λεμάρ ομολογώ, μακάρι να ξεκινήσει να έχει μεγαλύτερη τύχη το pick.

Σκόρερ 🇪🇸

⏩ 22:00 Ατλέτικο Μ. – Γρανάδα: Γκολ Λεμάρ (4.50, Betshop)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ