foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ62
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Στεκιές, lines, ασιατικά και… ζαριά του 4.77

Μποζιονέλος | 07 Φεβ 2020 11:35
46507953_1140609186091411_8912719985797758976_n.jpg

Μετά την εξαιρετική Τρίτη, και η Τετάρτη κινήθηκε σε πολύ καλά επίπεδα.

Απέφυγα την κέντα του Παναθηναϊκού στο Βελιγράδι, μου χάρισε το under 80,5 του Ερυθρού Αστέρα στο (δωράκι) του 2.30.

Βγήκε άλλο ένα… ευρωλιγκίστικο παρολί, με μονά και δυάδα: στο 2.25 το combo διπλού με -4,5 και μέχρι 156 πόντους στο Ζενίτ – Φενέρ, στο 2.39 το αντίστοιχο της Βαλένθια με -7,5 και έως 170 πόντους με την Μπαρτσελόνα. Σούμα δυάδας, 5.44.

Κατά τα λοιπά, γύρισε πίσω το pick με τον Λαμέλα αφού δεν έπαιξε στο Τότεναμ – Σαουθάμπτον, χάθηκε το fun bet της Νις (στο 4άρι) με τη Ρεμς, βγήκε σε ασιατικό αλλά ήταν με το draw no bet της Σεντ Ετιέν με τη Μαρσέιγ, άρα χαμένη η δυάδα.

Και δεν βγήκε και το 2.20 στο combo Χ2 ημιχρόνου και 1Χ τελικού στο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, κυρίως ενός πέναλτι που δόθηκε στο 33’ και δεν ήταν ποτέ. Για να τα λέμε όλα.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στεκιές στο Τσέλτενχαμ

🦊 🎱 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇦🇺 Και μια… τζούρα από σνούκερ, διεξάγεται τούτες τις ημέρες το World Grand Prix στο Τσέλτενχαμ. Τρία ματς σήμερα στο πρόγραμμα, τα δύο των 15:00 είναι προημιτελικά και best of 9 frames, ήτοι όποιος πάει στα 5, ενώ το βραδινό είναι ημιτελικός και best of 11, προκρίνεται όποιος πάει στα 6.

Χωρίς πολλά πολλά, ο προημιτελικός αγώνας ανάμεσα στον Κάιρεν Γουίλσον (Νπ 8)  και τον Τζον Χίγκινς (No 6) είναι ο πλέον αμφίρροπος και κράτησα να πάει από 5-3 και πάνω. Και συνδυάστηκε με τη νίκη του φορμαρισμένου Αυστραλού Νέιλ Ρόμπερτσον (Νο 2) επί του Τζο Πέρι (Νο 17).

Οσο για το βραδινό, ημιτελικός γαρ, ο Τομ Φορντ (Νο 25) παίζει με τον πολύπειρο Σκωτσέζο Γκρέιαμ Ντοτ (Νο 21). Αλλά έχει κάνει καλό τουρνουά ως τώρα ο Φορντ, ειδικά στον προημιτελικό με τον Γκάρι Γουίλσον ήταν εξαιρετικός. Και πόνταρα, με το ανάλογο ρίσκο, στο αουτσάιντερ.

🎱 🎱 Δυάδα (απόδοσης 2.83) 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇦🇺🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

⏩ 15:00 Γουίλσον – Χίγκινς: Over 7,5 (1.75, Stoiximan)
⏩ 15:00 Ρόμπερτσον (-1,5) – Πέρι: 1 (1.62, Stoiximan)

Η ομάδα από την… Αγιοπετρούπολη

Ολοκληρώνεται απόψε μία ακόμη… διαβολοβδομάδα στην Euroleague, οι εκπλήξεις πολλές δεν είναι αλλά δεν λείπουν, βεβαίως.

🇬🇷🇷🇺 Ο Παναθηναϊκός (13-10) έχει… ριζώσει εδώ και καιρό στην 6η θέση, μετά τις τελευταίες αποτυχίες του με Βαλένθια και Ερυθρό Αστέρα έγινε κατανοητό ότι το να μπει στην 5άδα είναι απίθανο πια και, αν δεν είναι σοβαρός, θα κινδυνέψει για πιο χαμηλά, όχι πάντως εκτός play offs. Ο «εξάστερος» υποδέχεται απόψε τη Ζενίτ… Αγιοπετρούπολης (7-16), αδιάφορη μεν, επικίνδυνη δε.

Ειρήσθω εν παρόδω, η «Αγία Πετρούπολη» ως λέξη δεν… υπάρχει. Αρχικώς ιδρύθηκε ως Peterburg (Πετρούπολη) και επειδή θύμιζε γερμανική λέξη (σε εποχή που οι δύο χώρες ήταν αντιμαχόμενες) μετονομάστηκε το 1914 σε Petrograd, που σημαίνει «η πόλη του Πέτρου». Από το 1924 ως και το 1991 ονομαζόταν Λένινγκραντ προς τιμή του Βλαντίμιρ Λένιν, και τότε μετονομάστηκε σε Санкт-Петербург. Και κάπου εδώ αρχίζουν τα fake news…

Αγγλιστί μεταφράστηκε ως Saint Petersburg και από εκεί βγήκε το Αγία Πετρούπολη στα ελληνικά. Λάθος. Η ορθή ελληνική μετάφραση είναι «Αγίου Πέτρου Πόλις», εξ ου άλλωστε και οι Ρώσοι έβαλαν την ενωτική παύλα: (санкт-петербург, προφορά sanktpeterburg) ώστε το -γερμανικής προέλευσης- επίθετο санкт (άγιος), παρόλο που δεν είναι ρωσική λέξη, να μην είναι ξεχωριστή λέξη που να χαρακτηρίζει το петербург (Πετρούπολη) ως... αγία.

Η Πόλη του Αγίου Πέτρου λοιπόν, μάλιστα το 1712-1732 αναγέρθηκε ο εντυπωσιακός καθεδρικός ναός των Πέτρου και Παύλου. Και ως γνωστόν εδώ και 2.000 χρόνια η εκκλησία έχει… ρίξει αρκετά τον Παύλο, προωθώντας τον Πέτρο, ως και στη Ρώμη η εκκλησία του Παύλου είναι εκτός Βατικανού καίτοι έκανε πολύ παραπάνω δουλειά ως Απόστολος. Αποκαλυπτική, για το θέμα, μια σειρά ντοκιμαντέρ «Η ιστορία του Χριστιανισμού» που προέβαλλε πρόσφατα το Viasat History.

Η Πόλη του Αγίου Πέτρου ή… Αγιοπετρούπολη, ιδρύθηκε από τον Μέγα Πέτρο (τσάρος από το 1672 ως το 1725). Και τη βάφτισε Peterburg για να τιμήσει τον συνονόματό του, άγιο και Απόστολο και όχι τον εαυτό του.

Επί των αποψινών λοιπόν. Ο «εξάστερος» υποφέρει αμυντικά, το παραδέχθηκε και ο Ρικ Πιτίνο ότι φτιάχτηκε η ομάδα φέτος για να παίζει επίθεση, αλλά με τους Ρώσους δύσκολα θα δεχθεί πολλούς, συν ότι οι επιλογές του Αμερικανού ενίοτε… ξενίζουν: στο Βελιγράδι ξεκίνησε με τον ξεχασμένο Παππά και τον Μπεντίλ στην πεντάδα ενώ ο Καλάθης, καίτοι σε μια από τις χειρότερες βραδιές του, ξεκουράστηκε ελάχιστα. Συν ότι είναι αμφίβολος ο Παπαπέτρου που υπέστη λουμπάγκο στο ημίχρονο.

🦊 Η Ζενίτ σπάνια έχασε εύκολα, ειδικά εκτός έδρας μόνο σε Βαρκελώνη και Βερολίνο υποτάχθηκε με διψήφια διαφορά. Σύμφωνοι, θα το πάρει ο Παναθηναϊκός αλλά κράτησα να γίνει έως 16 πόντους διαφορά, σενάριο συνδυαζόμενο μέχρι 170 πόντους συνολικά στο ματς.

Βγάζουν κούραση οι Μακκαβαίοι

🇹🇷🇮🇱 Η Φενερμπαχτσέ (11-12) με τη νίκη στο ΣΕΦ άρχισε ένα σερί έξι νικών σε επτά αγωνιστικές, για πρώτη φορά από την… πρεμιέρα μπήκε στην προνομιούχο 8άδα και υποδέχεται απόψε τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (15-8). Μια Μακάμπι που ναι μεν νίκησε τη Χίμκι, σβήνοντας σερί δύο ηττών αλλά υπέταξε δύσκολα (80-77) τους Ρώσους. Βγάζει κούραση, εμφανώς, η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, έχοντας επηρεαστεί τα μάλλα από τους τραυματισμούς, και δεν την αναμένει δα και εύκολο βράδυ απόψε.

Ελειψε ο Γουίλμπεκιν με διάστρεμμα, που μπήκε μεν στην αποστολή αλλά είναι αμφίβολος για απόψε, όπως και ο βετεράνος γκαρντ Τζάκσον που έκανε ένεση στο ημίχρονο του αγώνα με τη Χίμκι. Στο 15-9 υπέρ των… Μακκαβαίων η παράδοση συνολικά, αλλά στην Κωνσταντινούπολη υπερέχει η ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς με 7-5.

🦊 Αστείο να βλέπεις τον άσο στο 1.35, όχι πως η ανεβασμένη Φενέρ δεν είναι φαβορί. Επιλογή η τουρκική νίκη, με μικρό χάντικαπ, συνδυαζόμενη με κάτω του line σε πόντους. Περιμένω ματς με πολύ ξύλο κάτω από τη ρακέτα κι αν η Φενέρ παίξει σωστή άμυνα, θα το πάρει.

🏀 🏀 Μονά και δυάδα (απόδοσης 5.45) 🇹🇷🇮🇱 🇬🇷🇷🇺

⏩ 19:45 Φενέρμπαχτσε – Μακάμπι Τελ Αβίβ: 1 (-2,5) & under 162,5 (2.33, Stoiximan)
⏩ 21:30 Παναθηναϊκός – Ζενίτ: 2 (+17,5) & under 170,5 (2.34, Stoiximan)

Γιατί οι Λεβαντίνοι είναι αουτσάιντερ;

🇩🇪🇪🇸 Ουραγός στην κατάταξη, μαζί με τη Ζενίτ, είναι η Μπάγερν (7-16) η οποία υποδέχεται τη φορμαρισμένη Βαλένθια (11-12). Μια Βαλένθια που έχασε… δικό της ματς, στον πόντο τελικά, με την Μπάρτσα αλλά έχει κάθε λόγο να ελπίζει σε πλασάρισμα στην 8άδα, με επτά νίκες στα τελευταία έντεκα, θα ήταν σε ακόμη καλύτερη θέση αν δεν είχε ηττηθεί από τον Ολυμπιακό.


Η Μπάγερν αραιά και που… κάνει ζημιές, ειδικά στο Μόναχο και όπως πρόσφατα με τη Μακάμπι (στη μόνη της νίκη στα τελευταία εννέα!), ενώ εκτός γερμανικού εδάφους δεν έχει… διπλό ακόμη, μόνο τη «συμπατριώτισσα» Αλμπα νίκησε.

🦊 Το κίνητρο παίζει ρόλο, πλέον, και είναι απορίας άξιον γιατί οι Λεβαντίνοι είναι αουτσάιντερ (από το… δυομισάρι έπεσε στο 2.30), εσχάτως (τέσσερα διπλά στα τελευταία έξι) βελτιώθηκαν και εκτός έδρας. Πονταρίστηκαν, αλλά και με χάντικαπ…

🏀 Μονό, αξία 🇩🇪🇪🇸

⏩ 21:30 Μπάγερν Μονάχου – Βαλένθια (-2,5): 2 (2.72, Betshop)

13 μήνες χωρίς διπλό


🇳🇱 Περίεργο αντάμωμα το Χέρακλες – Φορτούνα Σιτάρντ στο Αλμελο. Από τις 30 Νοεμβρίου, 4-0 την Ντε Χάαγκ τότε, έχει να κάνει νίκη στην Eredivisie ο… Ηρακλής της Ολλανδίας, ηττήθηκε και από τη Βίλεμ στο Τίλμπουρχ και έπεσε χαμηλά, μονάχα 6 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη ενώ έχασε με τιμωρία τον μέσο Κιουμουρτζόγλου. Η Φορτούνα έκανε σπουδαία νίκη υποδεχόμενη τη Χέρενφεεν, και με ανατροπή στο σκορ, από εκεί που έμοιαζε… μελλοθάνατη πήγε στο +3 από τη 16η θέση που οδηγεί στα μπαράζ παραμονής.

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα τελευταία δύο εκός Σιτάρντ πήρε ισάριθμες ισοπαλίες, τις δύο από τις μόλις τρεις στις τελευταίες 20 εξορμήσεις της, συνολικά έχει να κάνει… διπλό από τις 18 Δεκεμβρίου 2018, τότε μάλιστα με 2-0 επί της Φέγενορντ στο Ρότερνταμ και έκτοτε το κοντέρ γράφει… 0-3-17.

Τον Απρίλη του 1986 το τελευταίο μεταξύ τους διπλό εκεί, έκτοτε βέβαια αντάμωσαν μόνο δύο φορές.

🦊 Εχει αρχίσει να αποκτά ψυχολογία και εκτός Σιτάρντ η Φορτούνα, έχει πλέον λιγότερη πίεση και η Χέρακλες δεν έχει κάνει νίκη ακόμη στο νέο έτος. Με την… υποσημείωση ότι στο Αλμελο παίζει καλύτερα, πήρα το ρίσκο για το πρώτο διπλό της Φορτούντα ύστερα από 13 μήνες…

Με αλλαγές και απουσίες

🇵🇱 Η χειμερινή διακοπή της Ekstraklasa βρήκε της Σλασκ και Λέχια εντός της προνομιούχου, για τα play offs, πρώτη 8άδας. Η Σλασκ ήταν στην κορυφή για αρκετές εβδομάδες αλλά στα τέλη του προηγούμενου έτος… έσκασε, έβγαλε κούραση και έχασε απρόσμενα βαθμούς, έχασε και τον εξτρέμ Τσολέβιακ που πήγε στη Λέγκια. Συν ότι χάνουν το σημερινό ο στόπερ Γκόλα και ο μέσος Μάρκοβιτς ελέω τιμωρίας ενώ είναι τραυματίες ο στόπερ Τσέλεμπαν, ο μπακ Μπροζ και ο χαφ Μπάργκιελ. Η Λέχια Γκναντσκ είχε αρκετές αλλαγές στο ρόστερ, αποχώρησαν τέσσερις βασικοί αλλά τουλάχιστον κράτησε τον αρχισκόρερ Παϊσάο, χάνει το αποψινό ο τιμωρημένος μέσος Πέτσκι.

Η Λέχια είχε δέκα χρόνια να νικήσει στο Βρότσλαβ τη Σλασκ και τα κατάφερε πέρυσι, που έκανε την καλύτερη σεζόν της εδώ και δεκαετίες.

🦊 Επιλογή το ασιατικό over 2,25 με μισή μίζα χαμένη σε ακριβώς δύο γκολ στο ματς και πληρωμή σε 3+.

Ανω κάτω η πόλη και η ομάδα

🇫🇷 Στη φωτογραφία, ο 55χρονος πρόεδρος της Ανζέ, Σαΐντ Σαμπάν, που συνελήφθη μεσοβδόμαδα αντιμετωπίζοντας με πολύ σοβαρές κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση και κακοποίηση, ύστερα από καταγγελία εργαζόμενης στην ομάδα.

Ήδη διεξάγεται προκαταρκτική έρευνα, για γεγονότα που χρονολογούνται από τα τέλη του 2019. Ο πρόεδρος αρνήθηκε τις κατηγορίες αλλά ωστόσο ο ανακριτής έχει τη μαρτυρία δύο ακόμη γυναικών.Εν μέσω τούτων, η Ανζέ υποδέχεται τη Λιλ ερχόμενη από ήττα 1-0 στο Μονακό, ματς όπου απώλεσε σημαντικές ευκαιρίες κι άξιζε τουλάχιστον την ισοπαλία. Τέταρτο σερί ματς χωρίς νίκη στη Ligue 1, υποχώρησε βαθμολογικά. Η δε Λιλ έκανε σπουδαία νίκη στην υποδοχή της Ρεν με γκολ του Ρεμί από το 4ο λεπτό, δεύτερη συνεχόμενη μετά το 2-1 στο Στρασβούργο, δείχνει βελτίωση και συσπείρωση.

Ωστόσο, η Λιλ… δεν περνάει καλά στην Πεΐ ντε λα Λουάρ: 11-4-2 για την Ανζέ η παράδοση συνολικά, μόνα διπλά το… 1968 και το 1994, ήτοι έχει 26 χρόνια να τη νικήσει εκεί αλλά με τέσσερις επισκέψεις έκτοτε (3-1-0). Και το τελευταίο διπλό είχε επιτευχθεί τον Απρίλιο του 1994 με τεχνικό τον Πιερ Μανκόφσκι και γκολ των Αντουάν Σιμπερσκί (έκανε καριέρα μετά στο Νησί και σε Σίτι, Νιούκαστλ και Νόριτς) και Κένετ Αντερσον, τον Σουηδό πρωταγωνιστική στο Μουντιάλ των ΗΠΑ λίγες εβδομάδες αργότερα, οδηγώντας τους Σκανδιναβούς στο… χάλκινο μετάλλιο.

🦊 Φαβορί αλλά σε υψηλές τιμές η Λιλ, χρειάζεται όμως και κάλυψη.

Δυάδα (max απόδοσης 3.25) 🇵🇱 🇫🇷

⏩ 21:30 Σλασκ – Λέχια Γκντανσκ: Over 2,25 AH (1.74, Betshop)
⏩ 21:45 Ανζέ – Λιλ: 2 dnb (1.87, Betshop)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ