foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ71
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Σερί για ΤΣΣΚΑ και Βαλένθια, ζαριές στο… 14.50 και στο 15.00

Μποζιονέλος | 04 Φεβ 2020 13:52
1292471306-werder-bremen-kaiserslautern-dfb-pokal-finale-1990-wynton-rufer-thomas-dooley-1bjpGSRea.jpg

Ο Αζέρος το έδωσε το… μπενάλντι στο Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ, 2.75 ήταν, αλλά γενικώς η Κυριακή και κακή και άτυχη.

Ατυχη διότι στο Τότεναμ – Σίτι ανάθεμα πώς πήρε αυτό το ματς ο… Μουρινιακός με 2-0, σκοράροντας στο δεύτερο (και ήταν εμπνευσμένο γ@μ0τ0 το 1Χ ημίχρονο / Χ2 τελικό στο 2.42), με τους «σίτιζενς» να χάνουν τη μια φάση μετά την άλλη, ή στο Μπάρτσα – Λεβάντε οι Γκριζμάν και Μέσι το έριξαν στις ασίστ στον μικρο Φατί για να σκοράρει.

Αλλά και με κακές επιλογές, ας πούμε τα γκολ στο Ατρόμητος – ΑΕΚ (όπου ο ρέφερι έπνιξε και ένα τέρμα της «Ενωσης») ή τα combos στο Μετς – Σεντ Ετιέν και στο Κολόν – Μπάνφιλντ.

Τέσπα (sic), στο πρόγραμμα και οι μέρες με χασούρα, ειδικά όταν προηγήθηκαν καλές. Συνεχίζουμε…

Διαβολοβδομάδα, μέρος πρώτο απόψε στην Euroleague με πέντε αγώνες, εκ των οποίων δύο αδιάφοροι στοιχηματικά κατ’ εμέ: αυτό της Βιλερμπάν (8-14) με την Μπάγερν (7-15) κι αυτό της Αρμάνι (11-11) με την Αλμπα (7-15).



Ο κακός δαίμονας Ζάλγκιρις…


🇱🇹🇬🇷 Η Ζάλγκιρις (8-14) υποδέχεται τον Ολυμπιακό (9-13), ερχόμενη από σπουδαίο διπλό στο Λιόν και πέντε (από τις συνολικά οκτώ!) νίκες στα τελευταία επτά, πλάκα πλάκα οι Λιθουανοί απέχουν μόνο τρεις νίκες από την πρώτη 8άδα, άρα ελπίδες έχουν. Ο Ολυμπιακός ήταν καλός με την Μπασκόνια, του λείπουν όμως παίκτες και λύσεις, πόσο θα τραβούν… το κουπί οι 8-9 που του απέμειναν;


Και στο Κάουνας έχει πέντε ήττες στα τελευταία έξι ενώ η «Ζ» είναι τα τελευταία χρόνια ο… κακός του δαίμονας, με επτά νίκες στα τελευταία εννιά ανεξαρτήτως έδρας. Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στο ζεστό για τα δεδομένα της εποχής Κάουνας (σ.σ. 2 βαθμούς Κελσίου) με μία ακόμα απουσία μετά από αυτή του Χαραλαμπόπουλου, καθώς ο Πρίντεζης δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στα πλευρά, προτιμήθηκε να μείνει με στόχο να προλάβει το μεθαυριανό παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ στο ΣΕΦ. Τη θέση του στην... ενδεκάδα, πήρε για πρώτη φορά ο 17χρονος Αλέξανδρος Νικολαΐδης, ο οποίος αγωνίζεται στην αναπτυξιακή ομάδα της Α2.

🦊 Επιλογή σε πόντους, να ξεπεράσουν οι Λιθουανοί τους 80 η μια επιλογή, μια εναλλακτική, ρισκαδόρικη ο άσος με μικρό χάντικαπ, συνδυαζόμενος έως 165 πόντους στον αγώνα.

…και το τρομερό σερί της ΤΣΣΚΑ με την Εφες


🇷🇺🇹🇷 Η ματσάρα της βραδιάς διεξάγεται βέβαια στη Μόσχα ανάμεσα σε ΤΣΣΚΑ (16-6) και Εφες (19-3), με τους Μοσχοβίτες να νικούν στην Κωνσταντινούπολη, για τον πρώτο γύρο, με 81-80 στις 20 Δεκεμβρίου. Και με την εν λόγω επιτυχία επέκτειναν το σερί τους στις δέκα νίκες επί της Εφές (!), η οποία έχει να… δαμάσει την «αρκούδα» από το 63-60 στο Top-16 τον Φεβρουάριο του 2013!


Η εν λόγω νίκη των Τούρκων είναι μάλιστα η μόνη τους, επί της ΤΣΣΚΑ, στα τελευταία 15 ματς ανεξαρτήτως έδρας ενώ το προαναφερθέν ματς του Δεκεμβρίου είναι και η τελευταία ήττα της… αρμάδας του Αταμάν, που έκανε έκτοτε επτά συνεχόμενες νίκες! Συν ότι εκτός Τουρκίας ηττήθηκε φέτος μονάχα στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό.

🦊 Ματς… καθαρή τριπλή, παίζει και η παράταση βέβαια (μια funbetιά την έριξα, ομολογώ, μιας και δεν έχουν πάει ποτέ μεταξύ τους σε extra time) αλλά η Εφές στη βραδιά της δεν έχει αντίπαλο φέτος, τι να λέμε… Πονταρίστηκε με αβάτζο 3,5 πόντων συνδυαζόμενο με τουλάχιστον 156 πόντους στον αγώνα.

Στο χέρι της


🇪🇸🇪🇸 Η Ρεάλ (16-6) τερμάτισε το σερί των τριών ηττών νικώντας με… παλικαρίσιο τρόπο τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ και έχει σαφώς πιο βατό έργο απόψε, υποδεχόμενη απόψε την κάκιστη φέτος Μπασκόνια (8-14). Επέστρεψε ο Ράλντολφ μετά τον Γιουλ και τον Ρούντι στη «βασίλισσα», την ώρα που η επάνοδος του Ιβάνοβιτς στους Βάσκους δεν έφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα (πέντε ήττες σε επτά ματς), συν ότι μετά τον Γκαρίνο λείπουν εκ νέου οι δύο πλέι μέικερ, οι Βιλντόζα και Χένρι.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


🦊 Τέτοια ματς οι Μαδριλένοι είθισται να τα… καθαρίζουν εύκολα, επιλογή να μπουν τουλάχιστον 158 πόντοι στον αγώνα.

🏀 Fun bet 🇷🇺🇹🇷

⏩ 19:00 ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Εφες: Παράταση (15.00, Sportingbet) 

🏀🏀 Ρίσκο, μονά και δυάδα (απόδοσης 6.12) 🇷🇺🇹🇷 🇱🇹🇬🇷

⏩ 19:00 ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Εφες: 2 (+2,5) & over 155,7 (2.48, Stoiximan)

⏩ 20:00 Ζάλγκιρις – Ολυμπιακός: 1 (-3,5) & under 165,5 π. (2.47, Stoiximan)

🏀🏀 Δυάδα (απόδοσης 2.57) 🇱🇹🇬🇷 🇪🇸🇪🇸

⏩ 20:00 Ζάλγκιρις – Ολυμπιακός: Ζάλγκιρις over 81,5 (1.62, Stoiximan)
⏩ 22:00 Ρεάλ Μαδρίτης – Μπασκόνια: Over 157,5 (1.59, Stoiximan)

45 χρόνια αήττητη η Βαλένθια!


🇪🇸 Νοκ άουτ προημιτελικός για το Copa del Rey (με παράταση και πέναλτι σε ισοπαλία) το Γρανάδα – Βαλένθια, με ένα… τρομερό σερί για τις «νυχτερίδες» που δεν έχουν ήττα από την αποψινή τους αντίπαλο, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, εδώ και 45 χρόνια! Τον Δεκέμβριο του 1975 είχαν χάσει με 2-1 για το πρωτάθλημα και, έκτοτε, 14-2-0! Η δε Γρανάδα διεκδικεί την παρουσία της σε ημιτελικό για πρώτη φορά μετά το… 1969 όταν η διοργάνωση ονομαζόταν ακόμη Copa del Generalísimo (ελέω του δικτάτορα Φράνκο) και είχε αποκλειστεί, σε διπλά ματς, από την Αθλέτικ Μπιλμπάο.


Η Γρανάδα του Ντιέγο Μαρτίνεθ γενικώς έχει… ρέντα φέτος στο Copa del Rey με τρεις στις τέσσερις προκρίσεις στην παράταση (και εκτός έδρας), έρχεται από σπουδαία νίκη –με ανατροπή στο σκορ- επί της Εσπανιόλ, ερώτημα η ενδεκάδα της αλλά λογικά με βασικούς κατεβαίνει. Όπως και η Βαλένθια, η οποία στη νίκη επί της Θέλτα έχασε για το υπόλοιπο της σεζόν τον εμβληματικό στόπερ Γκαράι. Μικρή η πιθανότατα να γίνει rotation στην κάτοχο του τροπαίου.


🦊 Νοκ άουτ το ματσάκι, όλα πιθανά, δεν είναι εύκολο για τη Βαλένθια, δεν αντικατοπτρίζει τη δυσκολία του αγώνα το 2.35 του διπλού, επιλογή το αμφίτερμα σε τιμή παραπάνω από όσο θα περίμενα.  

Προηγούμενα… 30ετίας


🇩🇪 Νοκ άουτ αγώνας για τους «16» του DfB Pokal (με παράταση και πέναλτι σε ισοπαλία). Η ιστορική Κάιζερσλαουτερν, ομάδα γ’ κατηγορίας πλέον (και στο μέσο της βαθμολογίας), υποδέχεται στο «Φριτζ Βάλτερ» την προτελευταία της Bundesliga, Φορτούνα, η οποία έχει κάνει μόνο μια νίκη τις τελευταίες δέκα αγωνιστικές.


Η ‘Λάουτερν απέκλεισε Μάιντς και Νυρεμβέργη στους προηγούμενους γύρους, αμφότερες εντός, Μάιντς και Νυρεμβέργη ενώ η Φορτούνα στοχεύει στα προημιτελικά για πρώτη φορά μετά το 1990. Και από ποια είχε αποκλειστεί; Καλά μαντέψατε, από την… Καϊζερσλάουτερν! Δύο γκολ είχε βάλει ο Στέφαν Κουντζ κι ένα ο Ράιχναρντ Στουμπφ για την ομάδα του Καρλ Χάιντς Φέλντκαμπ, η οποία πήρε το τρόπαιο στον τελικό με τη Βέρντερ και, ένα χρόνο μετά, κατέκτησε την Bundesliga!

Η Φορτούνα άλλαξε πρόσφατα προπονητή προσλαμβάνοντας τον Ούβε Ρέζλερ, έχασε για σήμερα τον νεοφερμένο μέσο Μπερίσα, έχει 3-4 αμφίβολους και η ενδεκάδα της, ως όλα δείχνουν, θα έχει… αύρα rotation, άλλωστε προηγείται το πρωτάθλημα.

🦊 Επιλογή να μη νικήσει στο 90λεπτο η Φορτούνα, fun bet (καθαρά από ένστικτο) να περάσει η Καϊζερσλάουτερν στα πέναλτι.

⚽⚽ Δυάδα (απόδοσης 3.50) 🇩🇪 🇪🇸

⏩ 19:30 Καϊζερσλάουτερν – Φορτούνα Ντ.: 1Χ (1.78, Novibet)
⏩ 22:00 Γρανάδα – Βαλένθια: Goal/goal (1.97, Novibet)

Fun bet 🇩🇪

⏩ 19:30 Καϊζερσλάουτερν – Φορτούνα Ντ.: Πρόκριση ‘Λάουτερν στα πέναλτι (14.50, Betshop)

Τέσσερα 24ωρα μετά


🇩🇪 Νοκ άουτ αγώνας για τους «16» του DfB Pokal (με παράταση και πέναλτι σε ισοπαλία) το Σάλκε – Χέρτα στο Γκέλζενκιρχεν, την Παρασκευή στο Βερολίνο έμειναν στο 0-0 σε αγώνα με… ψήγματα φάσεων. Η Σάλκε προσπάθησε να κάνει παιχνίδι, η Χέρτα της το κατέστρεφε διότι ακριβώς αυτό ξέρει να κάνει επί ημερών Γιούργκεν Κλίνσμαν.

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ωστόσο οι Βερολινέζοι έριξαν σχεδόν 80 εκατ. ευρώ για μεταγραφές… χειμωνιάτικα με τον Αργεντινό μέσο Ασκασιμπάρ της Στουτγκάρδης, τον Πολωνό φορ Πιόντεκ της Μίλαν και τον νεαρό Βραζιλιάνο φορ Ματέους Κούνια της Λειψίας.

🦊 Ο Πιόντεκ μάλιστα αναμένεται να ξεκινήσει απόψε. Γιατί… όχι; Μου το... χρωστάει ο Πολωνός από την προηγούμενη Τρίτη, στο τελευταίο του με τη Μίλαν!

Σκόρερ 🇩🇪

⏩ 21:45 Σάλκε – Χέρτα: Γκολ Πιόντεκ (3.25, Betshop)

Επικίνδυνη…

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Kάρντιφ – Ρέντιγκ, επαναληπτικός του 3ου γύρου του FA Cup, δεν μετράει το εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας (με οποιοδήποτε σκορ) ακολουθεί παράταση κι, αν χρειαστεί, πέναλτι. Το 1997-98 ήταν η τελευταία φορά που Κάρντιφ και Ρέντινγκ έλυσαν τις διαφορές τους στο Κύπελλο σε επαναληπτικό, τότε με ρεβάνς επί… αγγλικού εδάφους και το πήρε η Ρέντινγκ στα πέναλτι (και τα δύο είχαν λήξει 1-1). Συναντήθηκαν μάλιστα την περασμένη Παρασκευή στο ίδιο γήπεδο για το πρωτάθλημα, μένοντας στο 1-1 σε αγώνα με λιγοστές φάσεις.

Οι Ουαλοί είναι στο -7 από τα play offs και το τρένο δείχνει να χάνεται, δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής για απόψε οι δύο νεοφερμένεοι, ο εξτρέμ Αντομά της Φόρστε και ο στόπερ Σάντερσον της Γουλβς. Η Ρέντινγκ συμπλήρωσε πέντε ματς χωρίς νίκη αλλά με μόνο δύο ήττες στα τελευταία 13, επίσης δεν υπολογίζει σε μερικές μεταγραφές της τελευταίας στιγμής.

🦊 Μεγαλύτερο το… στρες στην Κάρντιφ, η Ρέντινγκ δεν έχει πια πίεση στο πρωτάθλημα κι αυτό την καθιστά επικίνδυνη σε τέτοιους αγώνες, επιλογή η πρόκρισή της.

Special bet 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

⏩ 21:45 Κάρντιφ – Ρέντινγκ: Πρόκριση Ρέντινγκ (2.65, Netbet)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ