foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ216
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Χορεύουν οι αποδόσεις, τρομερό σερί παράδοσης στο ΣΕΦ

Μποζιονέλος | 30 Ιαν 2020 11:20
osfp-kaja-1.jpg
Ατυχη και, κακή, εντέλει, η Τρίτη. Ένα ματς που δεν κάσαρα, διότι εκτίμησα ότι θα περάσει, χάλασε όλη τη δουλειά: το under 2,5 στο Αστον Βίλα – Λέστερ (του 2.40), με τους «βίλατζερς» να σκοράρουν στις καθυστερήσεις. Αν έκλεινα ή αν δεν έμπαινε, η βραδιά θα έκλεινε με συν.

Ο Πιόντεκ έπαιξε αλλά δεν σκόραρε για τη Μίλαν, το fun bet με την πρόκριση της Ανζέ στα πέναλτι έπεσε σε ματς που έληξε… 4-5 στην παράταση και η μόνη πληρωμή ήταν μισή, σε ασιατικό, στο Τενερίφη – Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Κωλοτούμπες


Η ποδοσφαιροποίηση της πολιτικής ζωής έχει πιάσει… κόκκινο τα τελευταία χρόνια – και, πλέον, ούτε αστείο είναι ούτε γελάμε. Για τους λάτρεις της στατιστικής, ο Κυριάκος Μητσοτάκης χρειάστηκε επακριβώς 205 ημέρες για να στρέψει εναντίον του όσους οδήγησαν σε αυτοδυναμία τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές της 7ης Ιουλίου: τους φίλους του Ολυμπιακού και τους επικριτές της Συμφωνίας των Πρεσπών. Ο Μητσοτάκης βέβαια έκανε ακριβώς ό,τι και ο προκάτοχός του, Αλέξης Τσίπρας: επέτρεψε, σιγοντάροντας, την οργή, την οποία μετέτρεψε σε ψήφους. Και μετά την απομάκρυνση από το ταμείο, ουδένα λάθος αναγνωρίστηκε.

Ο Αλέξης έταζε σκίσιμο μνημονίων, go back κυρία Μέρκελ και ρήξη με το ευρωπαϊκό κατεστημένο: μέσα σε έξι μήνες η ρήξη έγινε «συμφωνία», η Μέρκελ καλύτερη φίλη του και εφάρμοσε, υπογράφοντας, τρίτο μνημόνιο.



Ο Κυριάκος ακολούθησε, λοιπόν, την πεπατημένη. Εναντιώθηκε στη Συμφωνία των Πρεσπών για το «Βόρεια Μακεδονία», άφησε να ξεσπάσει η (λανθασμένη ή όχι, δεν είναι της παρούσης) οργή των Βορειοελλαδιτών, πάτησε σε δηλώσεις τύπου «το πρωτάθλημα των Πρεσπών» (για τον ΠΑΟΚ) ακόμη κι από τα χείλη του Βαγγέλη Μαρινάκη και, μετά τις εκλογές, τίμησε και τιμά τη συμφωνία. Ως είναι, ας μη στρουθοκαμηλίζουμε, το σωστό. Και η άνοδος του ΠΑΟΚ, την εποχή του ΣΥΡΙΖΑ, δημιούργησε μένος για την προηγούμενη κυβέρνηση σε πλειονότητα φίλων του Ολυμπιακού, που στράφηκε, ψηφίζοντας, στη ΝΔ αλλά από πλέον ο Μητσοτάκης έχει να αντιμετωπίσει ένα νέο μένος, που η κυβέρνησή του προκάλεσε.

Και τι έκανε: άλλαξε νόμο για να μην υποβιβαστεί ο ΠΑΟΚ, δίχως καν να είναι γνωστό το πόρισμα μιας αμφιλεγόμενης επιτροπής (της ΕΕΑ), δίχως καν να έχουν ενημερωθεί FIFA και UEFA! Κι αν οι Ευρωπαίοι το απορρίψουν; Κι αν ο ΠΑΟΚ δεν είναι ένοχος σε καθεστώς πολυϊδιοκτησίας;

Παρακαλώ συνεχίστε. Το γέλιο είναι ζωή.


Βραδιά… φουλ ευρωλιγκίστικη απόψε με επτά ματς, συν δύο αύριο, αλλά στα της Παρασκευής ενδιαφέρον δεν βρήκα (επίφοβος ο Παναθηναϊκός, πιστέψτε με). Μπασκετικά σήμερα, συν λίγο ΟΑΚΑ, και… αύριο μια στήλη έκπληξη.

Ο Παναιτωλικός περιμένει…


🇬🇷  Ρεβάνς στο ΟΑΚΑ για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος, ΑΕΚ εναντίον Αστέρα, 1-1 είχαν έρθει στην Τρίπολη με τους Αρκαδες να έχουν και χαμένο πέναλτι. Οποια περάσει, παίζει στα προημιτελικά με τον Παναιτωλικό.

Η «Ενωση» περιόρισε τον Ολυμπιακό σε 0-0 σε ένα ματς με ελάχιστες φάσεις, δεν ήταν καλύτερη στο γήπεδο πάντως και συμπλήρωσε 13 σερί ντέρμπι χωρίς νίκη (0-6-7)! Τιμωρημένος ο Σιμόες για σήμερα, τελευταία στιγμή έμειναν εκτός αποστολής ο Ολιβέιρα (με θέμα στους προσαγωγούς) και ο Λόπεζ (με αντίστοιχο στους κοιλιακούς), τέλος ο Ζεράλντες, εκτός ο Μπάρκας ελέω rotation (στο Κύπελλο παίζει ο Τσιντώντας). Με 4-2-3-1 ο Μάσιμο Καρέρα, ερώτημα πλέον τα πρόσωπα.

Ο Αστέρας ήταν καλός με τη Λαμία τη Δευτέρα, ισοφάρισε όμως στις καθυστερήσεις σε ένα ακόμη παιχνίδι του φέτος που η ανωτερότητα δεν αποτυπώθηκε στο γήπεδο. Εχεις μονάχα τρεις νίκες στα τελευταία 13 ματς (3-4-6) πρωταθλήματος αλλά επί ημερών Μίλαν Ράσταβατς δείχνει βελτίωση στο γήπεδο. Εξέτισε ο αρχισκόρερ Μπαράλες, γυρίζουν και οι Κώτσιρας, Ματρικάρντι αλλά είναι τιμωρημένος ο αμυντικός Σουάρες και τραυματίες οι μέσοι Σίτο, Λ. Φερνάντεθ. Με 4-3-3 ο Ράσταβατς, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Τασουλής στο κέντρο, Μ. Φερνάντεθ, Μπαράλες, Κρέσπι μπροστά.



Φέτος ανταμώνουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στο Κύπελλο, στο πρωτάθλημα η ΑΕΚ κέρισσε και τα πέντε τελευταία παιχνίδια με τον Αστέρα, αφού αμέσως πριν είχε μια μόλις νίκη σε οκτώ. Στην Αθήνα νίκησε τα τελευταία τέσσερα, αφού είχε χάσει τα δύο προηγούμενα: και το 2012, τη σεζόν του υποβιβασμού, και το 2015, με την επιστροφή της στην κατηγορία. Είναι και οι μοναδικές νίκες του Αστέρα επί της ΑΕΚ επί αθηναϊκού εδάφους.

🦊 Ο Αστέρας έχει βελτιωθεί επί ημερών Ράσταβατς, γκολ πιστεύω ότι θα βρει στο ΟΑΚΑ και… μόνο του, πληρώνει άνω του διπλασιασμού. Η ΑΕΚ συχνά χωλαίνει, της λείπει και απρόσμενα ο Ολιβέιρα, δεν είναι απίθανο να λήξει και σήμερα 1-1 και να πάνε παράταση ή / και πέναλτι. Μια funbetιά εμπνευσμένη, ερίχθη. Ακόμη και το να υπάρξει παράταση, στο 7.60 κυκλοφορεί…



Fun bet 🇬🇷

⏩ 19:30 ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης: Να κριθεί στα πέναλτι (15.50, Stoiximan)

Χορεύουν οι αποδόσεις, ματσάρα στο Τελ Αβίβ


🇷🇺🇷🇺 Χίμκι (9-12) και ΤΣΣΚΑ (15-6) αναμετρώνται για 12η φορά στην ιστορία της Euroleague, με 9-2 μπροστά η ΤΣΣΚΑ στα μεταξύ τους και, επιμέρους, 3-2 ως φιλοξενούμενη και με τελευταία ήττα στα play offs του Απρίλη του ’18. Η Χίμκι… έσπασε τα καλάθια (3/15 τρίποντα ο Σβεντ) χάνοντας από την Μπασκόνια και, συνάμα, έδαφος για την 8άδα, η ΤΣΣΚΑ έχασε για απόψε τον Βοροντσέβιτς. Στις αρχές του μήνα η Χίμκι πάντως νίκησε το μεταξύ τους (96-80) για τη VTB League.

🦊 Το διπλό άνοιξε προ ημερών στο 2.15, χθες ήταν στο 1.87 και πλέον κατέρρευσε στο 1.65 – 1.70. Λογικό, είναι φαβορί η ΤΣΣΚΑ αλλά.. με ρέγουλο, ήτοι με μικρό χάντικαπ.

Betshop
Βαθμολογία
8.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Καταθέσεις από 1€
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
Αναλήψεις εντός 24ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


🇮🇱🇪🇸 Ματσάρα στο Τελ Αβίβ, Μακάμπι (14-7) εναντίον Ρεάλ (15-6), η παράδοσή τους είναι 10-16 συνολικά στην εποχή της Euroleague (με επιμέρους 5-6 στο Ισραήλ), βέβαια έχουν… ιστορία από το Πρωταθλητριών του 1967-68. Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου έβγαλε κούραση χάνοντας από την Μπάγερν στη Γερμανία, ντεμπούτο αναμένεται να κάνει ο πολύπειρος Στουνταμάιρ, ασταμάτητοι στο «Γιαντ Ελιάου» οι… Μακκαβαίοι από πέρυσι την άνοιξη έχοντας το απόλυτο φέτος (10/10 νίκες). Περίοδο… κοιλιάς δείχνει να διάγει και η Ρεάλ, υποτάχθηκε δίκαια στην Εφες γνωρίζοντας τρίτη σερί ήττα και χάνει το τρένο της πρωτιάς στη regular season, παράξενο διότι το ντεφορμάρισμα ήρθε πάνω που γύρισαν σχεδόν όλοι οι τραυματίες της.

🦊 Υποχώρησε λίγο το διπλό αλλά η Ρεάλ παραμένει αουτσάιντερ. Η Μακάμπι προβλημάτισε στο τελευταίο, έχει το… άντρο της αλλά μόνο μια ομάδα επιπέδου «βασίλισσας» μπορεί να της σπάσει το αήττητο φέτος. Επιλογή οι Μαδριλένοι αλλά με μικρό αβάτζο.

Ολοένα και βελτιώνεται


🇩🇪🇹🇷 Στο Βερολίνο ενάντια στην Αλμπα (7-14) δοκιμάζεται η ανεβασμένη Φενερμπαχτσέ (9-12), σε μια έδρα όπου έχει μόνο μια νίκη πάντως κι αυτή στην εποχή της… Suproleague το 2000-01. Με «ταβάνι» στις δυνατότητές τους, εμφανώς πια, οι Γερμανοί, βελτιωμένη αμυντικά η Φενέρ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, το έδειξε και στο 73-64 επί της Αρμάνι, στο χέρι της το αποψινό.

Netbet
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Δωρεάν συναλλαγές 
check_3c
Ειδικά & Ασιατικά Χάντικαπ
check_3c
Φιλικό mobile
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


🦊 Φαβορί του 1.40+ η Φενέρ, αν συνεχίσει να είναι σοβαρή στο παρκέ, θα το πάρει. Αύξησα το ρίσκο συνδυάζοντας τη νίκη της Φενέρ με χάντικαπ 2,5 πόντων με σύνολο έως 116 πόντους (τέτοια matchcombo στο μπάσκετ επιλέγονται ως δύο διαφορετικά σημεία στον εν λόγω μπουκ).

13 χρόνια χωρίς διπλό η Μπασκόνια, χαμηλά στο Μιλάνο


🇬🇷🇪🇸 Οι Αμερικανοί (Ρότσεστι, Πολ, Μπάλντγουιν, Ρούμπιτ) είχαν μηδέν πόντους με 0/16 σουτ και o Ολυμπιακός (8-13) ηττήθηκε δίκαια από τη Ζενίτ παρά τους 31 π. του Σπανούλη, θέλει πολύ δουλειά η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα. Στο ΣΕΦ πάντως παίζει καλύτερα, θα κάνει ντεμπούτο και ο Ελις του Προμηθέα απόψε, στην υποδοχή της Μπασκόνια (8-13) η οποία ελπίζει για 8άδα αλλά έχασε μετά τους Γκρέιντζερ, Γκαρίνο και τον πλέι μέικερ Πιέρια Χένρι, ο Βιλντόσα είναι αμφίβολος ενώ αποκτήθηκε ο γκαρντ Κρίστον της Λιμόζ.



Στο 23-16 για τον Ολυμπιακό η συνολική τους παράδοση, επιμέρους 16-3 στο ΣΕΦ με 14 σερί άσους (!) και τελευταίο διπλό το 89-95 στα play offs του Απριλίου 2007! Ματς που για την ομάδα του Πίνι Γκέρσον είχαν βάλει 13 π. ο Ματσιγιάουσκας, 19 ο Αλεξ Ακερ και 17 ο Ντόμερκαντ αλλά οι Βάσκοι είχαν έναν ασταμάτητο Λουίς Σκόλα (20 π.) και έναν πανεύστοχο Τιάγο Σπλίτερ (18 π.).

🦊 Οι αποδόσεις σημείων δεν άλλαξαν, άλλαξαν όμως των χάντικαπ με αποτέλεσμα το να ποντάρεις υπέρ της Μπασκόνια με διψήφιο αβάτσο, συν με τουλάχιστον 161 πόντους στον αγώνα (ελέω του… αλλοπρόσαλλου του χαρακτήρα, αμφότερων) να έχει λογική.

🇮🇹🇩🇪 Η Αρμάνι (10-11) παίζει στο Μιλάνο με την Μπάγερν (7-14) με στόχο να τερματίσει το σερί των τριών ηττών, σερί που συνεχίστηκε με τη Φενέρμπαχτσε στην Πόλη όπου υπέστη όγδοη συνεχόμενη εκτός έδρας ήττα. Αμφίβολοι οι Μπρουκς και Μορασκίνι για τους Λομβαρδούς που λογικά δεν προλαβαίνουν. Οι Βαυαροί  που έβγαλαν (ύστερα από σερί αρνητικών αποτελεσμάτων) αντίδραση κερδίζοντας τη Μακάμπι, μία νίκη ψυχολογίας και μόνο αφού βαθμολογικά έχουν μεν ελπίδες για 8άδα, αλλά όχι ρεαλιστικές. Εκτός Μονάχου και… εντός Γερμανίας το μόνο τους διπλό φέτος, με την Αλμπα στο Βερολίνο.

🦊 Παραδόξως χαμηλά το line των πόντων, δεν ξέρω πώς το σκέφτονται. Απλώς πόνταρα στο να ξεπεραστεί.

🏀 🏀 Ρίσκου, μονά και δυάδα (απόδοσης 7.83) 🇬🇷🇪🇸 🇮🇹🇩🇪

⏩ 21:00 Ολυμπιακός – Μπασκόνια (+11,5): 2 & over 160,5 (2.85, Stoiximan)

⏩ 22:15 Αρμάνι Μιλάνο – Μπάγερν: Over 162,5 (2.75, Stoiximan)

Η παράδοση… της έδρας


🇫🇷🇱🇹 Βιλερμπάν (8-13) και Ζάλγκιρις (7-14) έχουν αναμετρηθεί άλλες 9 φορές, μαζί με τη φετινή στο Κάουνας και ο απολογισμός είναι 5-4 για τους Λιθουανούς, με μόνο νίκες η καθεμιά στην έδρα της! Μην ήρθε η ώρα να… σπάσει το σερί; Οι Γάλλοι υποχώρησαν εκ νέου μετά την 100άρα στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό, έχουν αμφίβολους τους Καουντί, Γκαλιού, Λομάζ αλλά και τον Εϊντριαν Πέιν ενώ η «Ζ» με τη νίκη επί της Αλμπα επιβεβαίωσε την έσχατη βελτίωσή της. Παρουσία Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στον πάγκο, δεν αδιαφορεί σε κανένα ματς φέτος, τα παλεύει όλα ως τέλους.

🦊 Τούμπα, τουλούμπα, κωλοτούμπα! Από εκεί που η Ζάλγκιρις ήταν, χθες το απόγευμα, αουτσάιντερ του 2.10, χθες αργά νύχτα (ώρες που εργάζομαι για το Foxbet…) γύρισε φαβορί του 1.90 και πλέον είναι ξανά αουτσάιντερ. Ας είναι. Προς τα δεξιά, και με χάντικαπ.

Στο χέρι της


🇪🇸🇷🇺 Η Μπαρτσελόνα (15-6) υποδέχεται τη Ζενίτ (7-14) έχοντας γλιτώσει στο… τσακ την γκέλα από τον Ερυθρό Αστέρα (86-82) στο τελευταίο, χάρη στη μαγική εμφάνιση (με 25 π. και 6 ρ.) του Μίροτιτς. Αρχίζει και κάνει… νερά πάντως η Μπάρτσα αλλά έχει βατό έργο απόψε, παρουσία Ερτέλ που γύρισε μετά από πέντε μήνες, και ενάντια σε μια Ζενίτ που είναι αδύναμη εκτός Αγίας Πετρούπολης ενώ σε ελάχιστα αντίπαλα παρκέ ήταν φέτος ανταγωνιστική. Συν ότι χτύπησε εκ νέου ο Πολωνός φόργουορντ Πονίτκα.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


🦊 Ματς για πολλά με λίγα, και combos που σκεφτόμουν… ακυρώνονται με τη σκέψη μη τυχόν η Μπάρτσα ξεσπάσει με μεγάλο σκοράρισμα. Funbetικη επιλογή η νίκη της με διαφορά 11-15 πόντων διότι πληρώνει ωραιότατα…

🏀 Fun bet 🇪🇸🇷🇺

⏩ 22:00 Μπαρτσελόνα – Ζενίτ: 1 με διαφορά 11-15 π. (4.15, Novibet)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ