foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ72
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Το πρώτο κουπόνι με… Χαρελμπέκε, Ρετζίνα, Γκέελ και 15άρα απόδοση!

Μποζιονέλος | 28 Ιαν 2020 11:44
proto-koyponi1.jpg
Και η Κυριακή καλή ήταν, για να τα λέμε όλα. Μόνο στοιχηματικά όμως. Μου κόπηκαν τα πόδια, μου κόπηκε η ανάσα, διάβαζα αμερικάνικα sites δακρυσμένος. Για τον Κόμπι. Τον άνθρωπο της νιότης μου, τον παίκτη που με κρατούσε άυπνο για ώρες. Τον μπασκετμπολίστα, στη δική μου συνείδηση, όχι καλύτερο του Μάικλ Τζόρνταν αλλά, τον Κόμπι. Τον ξεχωριστό Mamba. Ως έλεγε και ο ίδιος, «ο κόσμος να με θυμάται ως τον Κόμπι και όχι συγκρίνοντάς με με τον Τζόρνταν».

Ενας μπασκετικός αλήτης που σε ξεφτίλιζε στο παρκέ, ένας παίκτη που έβαζε το εγώ πάνω από τους συμπαίκτες διότι… μπορούσε (και τα κατάφερνε), ένας παίκτης που εκτέλεσε βολές με κομμένο τένοντα και μετά πήγε στον πάγκο, ένας θρύλος. Legends never die...

Στα καθ’ ημάς, ήταν λοιπόν άλλη μια καλή ημέρα. Που ξεκίνησε με το any time σκορ 1-1 στο Ξάνθη – ΟΦΗ του 2.55, έβγαλαν τα ματάκια τους μετά αλλά τι μας νοιάζει… Κι ακολούθησε η ωραιότατη δυάδα του 3.55 με Χ2 και over 1,5 στο Βέρντερ – Χόφενχαϊμ (3-0 η Χόφε, πέφτουμε… εμείς η Βέρντερ) μαζί με το Χ2 της Μπορντό στο ντέρμπι με τη Ναντ, το οποίο πήρε στο τέλος. Και… wow, μιας και είχε πονταριστεί και το ξερό διπλό των Γιρονδίνων στο 4.79!

Στα κασαρίσματα, έγιναν δύο. Ο άσος στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός, βασικά πήρα πίσω τη μίζα και ψίχουλα παραπάνω, τουλάχιστον δεν τα έχασα σε ματς που χρειαζόσουν… κολλύριο. Και, έτερο, στον τελικό του Ευρωπαϊκού Ανδρών στο πόλο, όπου είχα ποντάρει κατάκτηση Ισπανίας στο 2.08, πήγε στα πέναλτι, ξανά για να αποφύγω τη χασούρα, το έκλεισα.

Οσο για τα χαμένα; Το combo στο ΟΑΚΑ μαζί με το combo στο Ρόμα – Λάτσιο (για ένα γκολ χάθηκε εκεί…), το αμφίτερμα (σ.σ. δεν υπάρχει ετυμολογικά το «αμφίσκορο» συνάδελφοι…) στο Μπόκα – Ιντεπεντιέντε, μα και το σνούκερ όπου ο Ρόμπερσον διέλυσε με 9-0 τον άμοιρο Ζου…


Το πρώτο κουπόνι στοιχήματος


Πώς πέρασαν 20 χρόνια, σοβαρά τώρα; ΟΚ, είμαι σε μια φάση που μια μικρή κρίση ηλικίας την έχω, κάτι 24ωρα πριν μπω στα 40, αλλά πώς πέρασαν τόσα; Το θυμάμαι σαν τώρα καθότι με είχε επηρεάσει, με θετικό τρόπο, επαγγελματικά καθότι τον Γενάρη του ’00 έπιασα την πρώτη μου στοιχηματική δουλειά, εκεί στα παλιά γραφεία της Κάρπου και με τον αείμνηστο κύριο Σάκη να με ψαρώνει, ως όφειλε. Υπόσχομαι στα… προσεχώς κείμενα, εμπειρικό, όπως και άλλα ανάλογα που έχετε ζητήσει κατά καιρούς.

Το πρώτο κουπόνι λοιπόν κυκλοφόρησε στις 28 Ιανουαρίου 2000 και κάπως έτσι μπήκε το νερό στο αυλάκι. Μιλάμε για ένα κουπόνι μόλις 75 αγώνων και προσφερόταν η δυνατότητα να ποντάρεις σε 4άδες και άνω (!), ούτε καν τριάδες ενώ η γκανιότα χτυπούσε… κόκκινο. Κάπως έτσι όμως ξεκίνησε η ιστορία του στοιχήματος στην Ελλάδα. Κι όταν άρχισε να εμφανίζεται ο ανταγωνισμός, ξεκίνησε και η βελτίωση των όρων για τον παίκτη, όχι σε απόλυτο βαθμό πλέον, σήμερα, αλλά θαρρώ σε ικανοποιητικό. Και ρόλο σε αυτό έπαιξε κυρίως η εξάπλωση του διαδικτύου και, κατόπιν, η τεχνολογία, τα smart phones κλπ.

  • Ποιος ξεχνά που τρέχαμε κάποτε Σάββατο πρωί πρωί να βρούμε ανοιχτό πρακτορείο για να φορτώσουμε τον άσο σε αγώνα που είχε… διεξαχθεί Παρασκευή βράδυ αλλά στο κουπόνι τον είχαν Σαββατόβραδο;

  • Ποιος ξεχνά τα τηλέφωνα αργά τη νύχτα για ματσάκια στη νότια Αμερική που η ενδεκάδα ήταν της δεύτερης ομάδας και η αντίπαλος πλήρωνε 5άρια;

  • Ποιος ξεχνά που ανοίγαμε το teletext στην τηλεόραση, για να μάθουμε τελικά αποτελέσματα ή καλούσαμε κάτι γραμμές 090;


Παλιές, ρομαντικές εποχές. Σήμερα όμως, με την παρουσία στοιχηματικών ΜΜΕ, εντύπων και διαδικτυακών, με αναλύσεις από έμπειρους συναδέλφους, τούτα είναι για… Α’ Δημοτικού.

Μερικοί νομίζουν ότι το στοίχημα ξεκίνησε… τότε, από την Ελλάδα ή ότι αν φορτωθεί ένα ματς στη χώρα μας επηρεάζεται την παγκόσμια αθλητική κοινότητα. Απλά να αναφέρω ότι ο πρώτος γνωστός επαγγελματίας μπουκ ήταν ο Χαρι Οντζεν στην Αγγλία το… 1794.

Σαν σήμερα λοιπόν, πριν από ακριβώς 20 χρόνια, κυκλοφόρησε το πρώτο κουπόνι του «Πάμε Στοίχημα», το πρώτο… νόμιμο κουπόνι διότι το στοίχημα είχε ξεκινήσει αρκετά νωρίτερα, όχι παρανόμως. Ας το θέσουμε «χωρίς νόμιμη κάλυψη», στο bookmakers.gr είχε γίνει παλιότερα ένα ωραίο αφιέρωμα, ψάξτε να το διαβάσετε.

Ενα πρώτο κουπόνι σε τετράδες άρα την Παρασκευή και τη Δευτέρα, που είχε από ένα ματς, δεν μπορούσες να ποντάρεις και να πληρωθείς! Είναι η εποχή που ακόμη αναγράφονταν οι ομάδες με τον κλασικό, απλοϊκό τρόπο των… πόλεων και όχι των συλλόγων: έβλεπες Βρέμη και όχι Βέρντερ, Φρανκφούρτη και όχι Αϊντραχτ, Μπιλμπάο και όχι Αθλέτικ και ούτω καθεξής. Και ήταν η εποχή που έπαιζαν ομάδες τις οποίες έχεις χρόνια να ακούσεις: η Χαρελμπέκε, η Οβιέδο, η Μπαστιά, η Ρετζίνα, η Γκέελ!

Και με… βόμβα που γλύκανε τον κόσμο: Σέλτικ – Iνβερνές 1-3 με απόδοση 15.00, μια Ινβερνές που δεν ήταν τότε καν στις επαγγελματικές κατηγορίες της Σκωτίας.


Αήττητη εδώ και... 27 χρόνια


🇫🇷 Νοκ άουτ (με παράταση και πέναλτι σε ισοπαλία) ματς για τους «16» του Coupe de France το Ανζέ – Ρεν.

Φέτος αντάμωσαν στη Βρετάνη στις 7/12 για τη Ligue 1 με νίκη 2-1 για τη Ρεν, τοπικό ντερμπάκι της περιοχής το ματσάκι. Η Ανζέ «τρέχει» αήττητο έξι επίσημων αγώνων (3-3-0) και έχει… σφίξει και αμυντικά, ως έδειξε και το Σάββατο αποσπώντας 0-0 από τη Μαρσέιγ αλλά έχασε με τραυματισμό τον ηγετικό μέσο Ελ Μελαλί. Η (κάτοχος του Κυπέλλου, θυμίζω…) Ρεν ήταν καλή στο 1-1 με τη Νις την Παρασκευή αλλά παραμένει μια ομάδα με αστάθεια στην απόδοσή της. Γυρίζουν ο αρχηγός στόπερ Ντα Σίλβα και ο μπακ Τραορέ αλλά χτύπησαν οι άλλοι δύο στόπερ, οι Μορέλ και Νιαμσί.

Αν μη τι άλλο εντυπωσιακό ότι η Ανζέ έχει, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, να νικήσει τη Ρεν από τον Φεβρουάριο του 1993, έκτοτε 7-4-0 για τους Βρετόνους.

🦊 Την τελευταία φορά που αντάμωσαν στο Κύπελλο, τον Γενάρη του 2004, κρίθηκε στα πέναλτι υπέρ της Ρεν, στην ίδια έδρα με απόψε. Ισορροπημένο δείχνει, καθαρά σε λογική fun bet έριξα πρόκριση της Ανζέ στα πέναλτι και, αν βγει, βγήκε. Εναλλακτικά υπάρχει απλά το να κριθεί στα πέναλτι, από 5άρια και πάνω.

Fun bet 🇫🇷

⏩ 19:30 Ανζέ – Ρεν: Πρόκριση Ανζέ στα πέναλτι (12.00, Betshop)


Στον πάγκο ο Ζλάταν


🇮🇹 Νοκ άουτ (με παράταση και πέναλτι σε ισοπαλία) ματς για τα προημιτελικά του Coppa Italia το Μίλαν – Τορίνο. Οποια περάσει, θα παίξει με τη Γιουβέντους (σε διπλά ματς).

Η Μίλαν έκανε τρίτη διαδοχική νίκη με το 1-0 στην Μπρέσια αλλά δεν έπεισε, τη διαφορά κάνει η παρουσία του Ζλάταν επειδή αποκτούν αυτοπεποίθηση οι συμπαίκτες του, ωστόσο ο Ιμπραΐμοβιτς αναμένεται να ξεκινήσει από τον πάγκο απόψε, με τον μέχρι πρότινος ξεχασμένο Ρέμπιτς και τον Πιόντεκ στην κορυφή, ντουέτο. Η Τορίνο είδε την Αταλάντα να… ασελγεί πάνω της, το 7-0 ήταν η μεγαλύτερη σε έκταση εντός έδρας ήττα στην 113χρονη ιστορίας της! Παραδόξως ο Βάλτερ Ματσάρι δεν απολύθηκε, ίσως επειδή ακολουθούσε το αποψινό. Και ετοιμάζει αλλαγές για απόψε.


Η Τορίνο έχει από τον Σεπτέμβρη του 2000 να νικήσει στο «Σαν Σίρο» τη Μίλαν, 1-0 τότε με γκολ του Στέφαν Σβερτς και δύο δοκάρια για τους «ροσονέρι» από τον Ολιβερ Μπίερχοφ, έκτοτε 7-6-0 σε όλα. Και τότε ήταν για το Κύπελλο συμπτωματικά, στο πρωτάθλημα για να βρει κάποιος την τελευταία νίκη της πρέπει να ανατρέψει στο μακρινό… 1985!

🦊 Ο Κρίστοφ Πιόντεκ έβαλε πέρυσι 11 γκολ σε 21 ματς και φέτος, σε 19, είναι στα 5 και ψάχνει να δώσει αποδείξεις. Καλός φορ, απλώς εκτός κλίματος φέτος, μια ψιλή (την) αξίζει.

Σκόρερ 🇮🇹

⏩ 21:45 Μίλαν – Τορίνο: Γκολ Πιόντεκ (2.75, Netbet)

Εχουν προηγούμενα από την εποχή του… Ζαγοράκη


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Επαναληπτικός ημιτελικός του Carabao Cup το Αστον Βίλα – Λέστερ, 1-1 έληξε το πρώτο. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, αν λήξει κι απόψε ισόπαλο θα υπάρξουν απευθείας πέναλτι (χωρίς παράταση).

Με τη Μάντσεστερ Σίτι να έχει, πρακτικά, τσεκάρει ήδη το ένα εισιτήριο για τον τελικό, «χωριάτες» και «αλεπούδες» διεκδικούν απόψε το έτερο. Αγωνιστικά οι διαφορές τους είναι μεγάλες, φάνηκαν και στο 1-1 του πρώτου αγώνα όπου η Λέστερ ήταν κυρίαρχη, και άτυχη, φάνηκε και στις αρχές Δεκέμβρη με το 4-1 στο «Βίλα Παρκ». Ο νεοφερμένος φορ Σαμάτα, απόκτημα από την Γκενκ, είναι διαθέσιμος απόψε για τη Βίλα που ποντάρει πολύ στην ισχύ της έδρας της αλλά, γνωστό, οι οπαδοί δεν παίζουν μπάλα. Στη Λέστερ ο Μπρένταν Ρότζερς έκανε rotation στο 1-0 επί της Μπρέντφορντ στο Κύπελλο, είναι αμφίβολος ο φορ Βάρντι και εκτός ο χαφ Μεντί.



Υπάρχουν… προηγούμενα στο Λιγκ Καπ από το 2000, ξανά στο ημιτελικά είχαν ανταμώσει και η Λέστερ είχε περάσει με 0-0 στο Μπέρμιγχαμ και 1-0 στη ρεβάνς με γκολ του Ματ Ελιοτ, σε εποχή που έπαιζε με Φρανκ Σινκλέρ, Μούζι Ιζέτ, Ρόμπι Σάβατζ, Εμίλ Χέσκι και… Θοδωρή Ζαγοράκη, έχοντας τεχνικό τον Μάρτιν Ο’Νιλ. Και η Λέστερ κατέκτησε το τρόπαιο νικώντας 2-1 την Τράνμιρ στον τελικό του «Γουέμπλεϊ» με ισάριθμα γκολ του Ελιοτ που, θυμίζω, ήταν αμυντικός!

🦊 Από τις αρχές Ιουνίου που γράφω σε τούτη τη γωνιά είναι το πρώτο… ξερό under της σεζόν. Σενάριο που φυσικά μπορεί εύκολα να διαψευστεί ελέω της φετινής ποιότητας της Λέστερ, αλλά θαρρώ ότι θα κριθεί οριακά, θα το παλέψει η Βίλα.

Δεν υπάρχει το 1.75


🇪🇸 Νοκ άουτ (με παράταση και πέναλτι σε ισοπαλία) ματς για τους «32» του Copa del Rey το Τενερίφη – Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Μια Τενερίφη που είναι ανταγωνιστική φέτος, απέκλεισε την προηγούμενη εβδομάδα στο Κύπελλο, μια ομάδα όπου ο Ρούμπεν Μπαράχα (από τις αδυναμίες μου στα 00s όταν ηγούνταν της Βαλένθια) παράγει έργο αλλά είναι κρίσιμο το προσεχές με τη Σπόρτινγκ Χιχόν, εξ ου και η ενδεκάδα για απόψε είναι γρίφος, πιθανότατα με μόνο 3-4 βασικούς. Οι Βάσκοι απέκλεισαν στα πέναλτι την Ελτσε, παίζοντας με αρκετές ρεζέρβες, οι βασικοί δεν ήταν καλοί στο 1-1 με την Εσπανιόλ, το ρεπορτάζ τους βγάζει εκ νέου rotation για απόψε αλλά ελεγχόμενο.

🦊 Μπερδεμένο το ρεπορτάζ αμφότερων, όχι όμως και ο δρόμος για ποντάρισμα: δεν υπάρχει 1.75 σε τέτοιο ματς, σε μια δύσκολη έδρα για κάθε ομάδα. Νοκ άουτ είναι, μπορούν να τα λύσουν και μετά το 90λεπτο, επιλογή για pick το ασιατικό +0,25 των νησιωτών, με μισή πληρωμή σε ισοπαλία.

Ασιατικό 🇪🇸

⏩ 22:00 Τενερίφη – Αθλέτικ Μπιλμπάο: 1 +0,25 ΑΗ (2.55, Betshop)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ