foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ72
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Far West στο ΟΑΚΑ, ντέρμπι στη Νάντη, «χρέος» στο πόλο

Μποζιονέλος | 26 Ιαν 2020 09:35
aek-oly-dimitropoulos-1.jpg

Ηταν περίεργη η χθεσινή ημέρα, κι ας έκλεισε με κέρδος ή μικρή χασούρα, ανάλογα τη μίζα του καθενός. Και ήταν περίεργη διότι υπήρξαν δύο «αξίες» στα picks, σπάνιο για στήλη αλλά τα έβλεπα, που δεν επιβεβαιώθηκαν: οι Ρωσίδες στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πόλο με τις Ισπανίδες (από 10-8 ηττήθηκαν στο τέλος με 11-13) και η πρόκριση της Αλ Ριφά επί της Σαχρ Κόντρο. Για να τα λέμε όλα, επί προσωπικού μπαίνει στα χαμένα.

Ωστόσο, πέρασαν αποδοσάρες, εξ ου και αναφέρθηκα στη μίζα του πονταρίσματος. Αρχικώς, πέρασε το 5.27 της Βαλένθια με την Μπαρτσελόνα, αν έβλεπε κανείς το ματς θα αναρωτιόταν ποιος επιστήμονας έβαλε τόσο ψηλά τον άσο.

Και, αφετέρου, η δυάδα του 4.90 και τα μονά στο ωραιότατο παρολί με το διπλό του Παναθηναϊκού στη Λάρισα (2.28) και το διπλό με over 1,5 της Φέγενορντ στο Αλμελο επί της Χέρακλες (2.15).

Κατά τα λοιπά, δεν πέρασε το έτερο fun bet, της Μάιντς στο Μένχενγκλαντμπαχ (ήταν καλή η Μπορούσια και δίκαια το πήρε) ενώ η δυάδα του 3.07 με 1Χ και over 1,5 τη Φενερμπαχτσέ και άσο τη Φιορεντίνα έπεσε πάνω στο… τείχος της Τζένοα, που έχασε και πέναλτι νωρίς, αλλά (και επειδή τα θέλουμε όλα δικά μας) και σε πέναλτι που έπνιξε για τους «βιόλα» ο Ντανιέλε Ορσάτο.

Α, σκόραρε και ο Μουρίκι της Φενέρ, ως είχα αναφέρει, τον πέτυχα στο 2.40 (ωραιότατο), σημειώνω ότι τον Κοσοβάρο τον προσφέρουν Μούριτς οι Τούρκοι…

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Ανερχόμενος σταρ ο Ζου!


🎱 🇦🇺🇨🇳 Ένα αν μη τι άλλο απρόσμενο ζευγάρι έβγαλε ο τελικός του European Masters στο σνούκερ που διεξάγεται στην Αυστρία. Από τη μια ο 37χρονος Αυστραλός Νέιλ Ρόμπερτσον (Νο 5 στο world ranking) κι από την άλλη ο 22χρονος Κινέζος Ζου Γουελόνγκ (Νο 32, peak στην καριέρα του). Κι αν το… καγκουρό έχει βαρύ όνομα στο άθλημα με πολλούς τίτλους και διακρίσεις, καίτοι εκτός σταθερής φόρμας εδώ και 2-3 χρόνια, ο Ζου θα λάβει μέρος για πρώτη φορά στην καριέρα του σε τελικό major tournament.

Ο Ρόμπερτσον έκανε τέσσερις εύκολες προκρίσεις, πρακτικά δυσκολότερο έργο είχε χθες στον ημιτελικό με τον φορμαρισμένο Αλι Κάρτερ αλλά τον διέλυσε με 6-1. Ο Ζου άφησε εκτός ονόματα του αθλήματος όπως τον προπέρσινο παγκόσμιο πρωταθλητή Μαρκ Γουίλιαμς (5-4), τον Μπάρι Χόκινς (5-2) και, χθες, στον ημιτελικό, τον Γκάρι Γουίλσον (6-5), σε μια πορεία που τον γέμισε εμπειρίες μα, κυρίως έπαιξε με πολύ μυαλό και θράσος για την ηλικία του.


Οι δύο τους αναμετρήθηκαν ξανά μια φορά, στο China Open τον Απρίλη του 2018 και ο Ρόμπερτσον είχε επιβληθεί με 6-1 του τότε 18χρονου αντιπάλου του.

Best of 17 frames ο τελικός, ήτοι όποιος φτάσει τα 9, σε δύο μέρη, το ένα στις 15:00 και το άλλο στις 21:00 (live από το Eurosport).

🦊  Στο 1.20 ο Αυστραλός, στο 4.55 το… Κινεζάκι για νίκη, απολύτως λογικές οι τιμές. Η λογική ορίζει ότι ο Ρόμπερτσον θα το πάρει εύκολα αλλά… λογική και σνούκερ δεν πάνε μαζί. Με τη σκέψη ότι ο Ζου μπορεί να σταθεί ανταγωνιστικά και να πάρει 5 με 6 frames, πόνταρα στο over 15,5 του αγώνα και, funbetικα, σε ακριβές σκορ 9-5…

🎱 Σνούκερ 🇦🇺🇨🇳

15:00 Ρόμπερτσον – Ζου Γουελόνγκ: Over 15,5 frames (2.16, Sportingbet)

🎱 Σνούκερ, fun bet 🇦🇺🇨🇳

15:00 Ρόμπερτσον – Ζου Γουελόνγκ: Ακριβές σκορ 9-5 (7.00, Stoiximan)

Δάσκαλος εναντίον μαθητή, με παράδοση η Ξάνθη


🇬🇷 Από τα κλασικά επαρχιακά ντέρμπι της κατηγορίας είναι το Ξάνθη – ΟΦΗ, sixpointers μιας και διεκδικούν μια θέση στην πρώτη εξάδα ενώ ο Γιώργος Παράσχος υποδέχεται τον Γιώργο Σίμο, που τον είχε παίκτη στη Χαλκηδόνα από το 2002 ως το 2005.

Οι ακρίτες ηττήθηκαν από Παναθηναϊκό και Αρη, είναι εκ νέου δύστοκοι στο γκολ κι έχουν μονάχα δύο ισοπαλίες, τις λιγότερες από κάθε άλλη ομάδα στο πρωτάθλημα, μαζί με τον… ΟΦΗ. Ο οποίος ΟΦΗ νίκησε στη Νέα Σμύρνη αλλά έχασε από τον Ολυμπιακό στο Ηράκλειο και δεν σκόραρε στα τρία από τα τελευταία πέντε.


Εχει ενδιαφέρον πάντως η παράδοση. Έχουν μια ισοπαλία στα τελευταία οκτώ, το 0-0 στο Ηράκλειο πριν από ένα χρόνο, 22-9-20 η συνολική τους. Στην Ξάνθη όμως ο ΟΦΗ έχει να νικήσει από τις 12 Ιανουαρίου 2003, όταν είχε πετύχει ένα εντυπωσιακό 4-1 με γκολ από Ντεγιάνοφ, Κιάσσο και τους Κοσταρικανούς Αλόνσο Σολίς και Ρόναλντ Γκόμες. Εκτοτε, 9-2-0 για την Ξάνθη, συνολικά η παράδοσή τους εκεί είναι 16-5-4 με τον ΟΦΗ να νικά τρεις στις πρώτες επτά επισκέψεις του, ως το 1996, και μόλις μια στις επόμενες 18.

🦊 Από τα ματς που δεν το… φωνάζουν αλλά γκολ ίσως έχει, εννοείται ότι είναι αστείο να βλέπεις τον ΟΦΗ φαβορί του 2.60 στην Ξάνθη εκτός κι αν γνωρίζουν κάτι που δεν ξέρουμε εμείς. Τέλος πάντων, ασιατική επιλογή στα γκολ με το τίμιο over 2, πληρώνεσαι στα 3+ γκολ, μονάδα σε ακριβώς δύο γκολ ως σκέψη, ποντάρισμα το 1-1 ως any time σκορ.

Special bet 🇬🇷

⏩ 15:00 ΞάνθηΟΦΗ: Any time σκορ 1-1 (2.55, Stoiximan)

Από τυχερή νίκη…


🇩🇪 Η Βέρντερ υποδέχεται τη Χόφενχαϊμ, έχοντας (στα της παράδοσης) 4-6-1 ανεξαρτήτως διοργάνωσης εκεί ωστόσο τη νίκησε μόνο μια φορά στα τελευταία οκτώ στη Βρέμη, κι αυτή τον Απρίλη του ’14, με τη «Χόφε» επηρεασμένη από τον τραυματισμό του Ρομπέρτο Φιρμίνο μόλις στο 3ο λεπτό.

Betshop
Βαθμολογία
8.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Καταθέσεις από 1€
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
Αναλήψεις εντός 24ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Βέρντερ του Φλόριαν Κόφελντ μπήκε στο 2020 με νίκη στο Ντίσελντορφ με αυτογκόλ στο τέλος, σε ένα άθλιο ματς, η Χόφενχαϊμ ηττήθηκε από την αναγεννημένη Αϊντραχτ και παραμένει πιστή στη σταθερά του… ή του ύψους ή του βάθους. Παντελώς απρόβλεπτη. Χωρίς τον καλό στόπερ Μοϊσάντερ η Βέρντερ, με αμφίβολο τον νεοφερμένο στόπερ Φογκτ που χτύπησε στο ντεμπούτο του, συν αρκετούς μακροχρόνια απόντες ενώ δεν έχει νίκη εντός «Βέζερστάντιον» από την… 1η Σεπτεμβρίου και το 3-2 επί της Αουγκσμπουργκ.

🦊 Σε μικρή πτώση ο άσος, ανεξήγητο. Πιο δουλεμένη ομάδα η Χόφενχαϊμ που παίζει πιο στρωτό ποδόσφαιρο ενώ η Βέρντερ πορεύεται με τον… σταυρό στο χέρι.

Derby de l'Atlantique

🇫🇷 …στο γαλλικό… μενού, ήτοι Ναντ εναντίον Μπορντό. Ενα ματς με αντιπαλότητα στη χώρα, σήμερα είναι αφιερωμένο στον Εμιλιάνο Σάλα που βρήκε τον θάνατο πέρυσι τέτοιον καιρό και η Ναντ θα φορέσει φανέλα α λα Αργεντινή για να τον τιμήσει.

Η Ναντ ανέβηκε στην 4η θέση μετά το… διπλό επί της Σεντ Ετιέν, ακολούθησε το 4-3 στο «Μποζουάρ» από τη Λιόν στο Κύπελλο, την εγκωμιάζει το σκορ, στα θετικά ότι σκόραρε στο ντεμπούτο του ο Βέλγος φορ Εμόν, αμφίβολος ο στόπερ Γουαγκέ. Η πορεία της είναι πέρα από κάθε προσδοκία. Η δε Μπορντό είναι σε κακό momentum, μετά το 2-1 από τη Λιόν με χείριστη απόδοση, έμεινε εκτός Κυπέλλου από την άσημη Πο, πλέον ούτε ο Πάουλο Σόουζα νιώθει άνετος στον πάγκο.

Στα της παράδοσης, είναι αήττητη η Μπορντό στη Νάντη στα τελευταία τρία, μονάχα δύο νίκες τα τελευταία 18 χρόνια για τα «καναρίνια» (2-5-5).

🦊 Η απόδοση του 1.90 στον άσο πρέπει να βγήκε από κάποιον που κοιτά μόνο τη βαθμολογία, δεν εξηγείται αλλιώς. Too much η πορεία της Ναντ, too low της Μπορντό, σηκώνει για κόντρα.

Ο Δημητρόπουλος, οι πυροβολισμοί και τα οκτώ χρόνια

⏳📜🔫 15 Νοεμβρίου 1999, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο «Νίκος Γκούμας» με διαιτητή τον Βαγγέλη Δημητρόπουλο και σε κεκλεισμένων των θυρών ματς για την 6η αγωνιστική. Ο Ολυμπιακός νικά 2-0, στο ντεμπούτο του Αλμπέρτο Μπιγκόν στον πάγκο του και με πρωταγωνιστή τον ρέφερι, με την «Ενωση» να έχει τεράστια παράπονα από τα σφυρίγματα του. Στο 0-0 ο διαιτητής δεν έδωσε πέναλτι στην ΑΕΚ σε τράβηγμα του Μαλαδένη από τον Ελευθερόπουλο (αν το σφύριζε, θα ήταν και κόκκινη κάρτα στον Ελληνα τερματοφύλακα) και αργότερα έδωσε πέναλτι στον Ολυμπιακό, απέβαλε σωστά τον Γιάννη Καλλιτζάκη για μαρκάρισμα στον Τζιοβάνι αλλά με τα λανθασμένα σφυρίγματά του είχε κάνει τους «κιτρινόμαυρους» να εκνευριστούν. Απόρροια τούτων ο Μιχάλης Κασάπης να κλωτσήσει τον Πατρινό διαιτητή, με συνέπεια να τιμωρηθεί αργότερα με 24 αγωνιστικές ενώ η ΑΕΚ έβγαζε ανακοίνωση κάνοντας λόγο για: «προσχεδιασμένο αποτέλεσμα»! Σας θυμίζει κάτι…;

Ακολουθεί πανδαιμόνιο: ο «Νίντζα» πετάει τη φανέλα, βρίζει πρόσωπο με πρόσωπο τον Δημητρόπουλο και τον συγκρατεί ο Νίκος Πανταζής από το να κατευθυνθεί προς τα «μάρμαρα» του γηπέδου, απειλητικά, προς τον τότε πρόεδρο της ΕΠΑΕ, Βίκτωρα Μητρόπουλο. Τούτα, εντός αγωνιστικού χώρου, αφού εκτός υπήρχαν πυροβολισμοί στο members club σε διένεξη που είχε ο τότε πρόεδρος της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, με τον Μητρόπουλο, ο σωματοφύλακας του δεύτερου έβγαλε όπλο και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα στο εντευκτήριο των επισήμων, όπου επικρατούσαν σκηνές… Far West. Το ξύλο μεταξύ σωματοφυλάκων και λιγοστών, παριστάμενων οπαδών είναι ανείπωτο ενώ ο διαιτητής φυγαδεύεται.

Κατόπιν, οι δε Ηλίας Ατματσίδης, Ντέμης Νικολαΐδης και Μιχάλης Κασάπης ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την κατάσταση, εμμένοντας ότι ήταν μόνο μέσο που διέθεταν για να ευαισθητοποιήσουν το κοινό και να πιέσουν προς μία διέξοδο. Ο Ατματσίδης δεν αγωνίστηκε ποτέ ξανά με την Εθνική, για τον Ντέμη το «εμπάργκο» κράτησε δυο χρόνια (επέστρεψε στην γαλανόλευκη επί Οτο Ρεχάγκελ στο 2-2 με την Αγγλία στο «Ολντ Τράφορντ») και στο ίδιο ματς επέστρεψε και ο Κασάπης.

Τούτο ήταν ίσως το κορυφαίο ματς της αντιπαλότητας ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό που… γιγαντώθηκε με τη φυγή του Ντούσαν Μπάγεβιτς το 1996 για τον Ολυμπιακό, παρά τη δημόσια υπόσχεσή του περί ανανέωσης συμβολαίου. Προφανώς μπορεί κάποιος να θυμηθεί πολλά ντέρμπι ακόμη ανάμεσά τους…

🇬🇷 20 χρόνια και δύο μήνες μετά, ΑΕΚ και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο ΟΑΚΑ. Η βελτιωμένη «Ενωση» με τρεις νίκες και ήττα στην Τούμπα στο τελευταίο καρέ αγώνων θα έχει τον Μάσιμο Καρέρα για ένατο επίσημο παιχνίδι στον πάγκο. Επιστρέφουν οι Κρστίτσιτς και Λιβάια που εξέτισαν, επέστρεψαν κι ο Χουλτ με τον Γιακουμάκη που ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς αλλά είναι στο 100%.

Ο Ολυμπιακός νίκησε και τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο και συνεχίζει με 4/4 μετά την Πρωτοχρονιά, παραμένοντας αήττητος φέτος αλλά και στα τελευταία 30 ματς πρωταθλήματος. Ο Ποντένσε ενδέχεται να αγωνιστεί, ως επιβεβαίωσε ο Πέδρο Μαρτίνς, ειδάλλως ο Βαλμπουένα θα παίξει στα άκρα και τους Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκη, Καμαρά στην τριάδα του άξονα, τον Μασούρας ως τον άλλο εξτρέμ και τον Ελ Αραμπί στην κορυφή. Εκτός ο τιμωρημένος Σεμέδο, εκτός αποστολής ο Μεριά άρα τον Μπα θα πλαισιώσει ένας εκ των Αβραάμ ή Σισέ.

Η ΑΕΚ δεν έχει κερδίσει τον Ολυμπιακό στα τελευταία τρία τελευταία, μετά το 2-1 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τον Φεβρουάριο του 2018 ενώ έχουν μία ισοπαλία στα τελευταία 12, το περσινό 1-1 στο «Σπύρος Λούης» (7-1-4). Με την ΑΕΚ γηπεδούχο δεν υπάρχει διπλό από τις 11 Νοεμβρίου 2012 (0-4), τη σεζόν του υποβιβασμού της.

🦊 Η ΑΕΚ δείχνει ότι έχει αλλάξει και, κακά τα ψέματα, τα αήττητα κάποτε τελειώνουν. Κάποια στιγμή θα χάσει και ο Ολυμπιακός, το είδαμε και με τον ΠΑΟΚ. Καθαρά στοιχηματικά να το δεις, παραείναι μεγάλη η τιμή του άσου για τέτοιο ματς-ντέρμπι, θα έπρεπε να είναι πιο ισορροπημένο το σετ, ειδικά ελλείψει Σεμέδο. Βέβαια, τα οκτώ χρόνια χωρίς διπλό στα μεταξύ τους είναι πολλά, δεν το παρέβλεψα…

🦊 Εναλλακτική, η μη ήττα της ΑΕΚ συνδυαζόμενη με τουλάχιστον δύο γκολ στον αγώνα.

Ρίσκο 🇬🇷

⏩ 19:30 ΑΕΚ – Ολυμπιακός: 1 (3.75, Novibet)

Derby della Capitale…

🇮🇹 …ήτοι το ντέρμπι της πρωτεύουσας. Ρόμα εναντίον Λάτσιο στην κοινή τους έδρα, το «Ολίμπικο» της Ρώμης που θα είναι σχεδόν κατάμεστο. Και με… στατιστικό παρασκήνιο καθώς η Λάτσιο, φτάνοντας τις 11 συνεχόμενες νίκες στη Serie A, ισοφάρισε την επίδοση που η Ρόμα είχε πετύχει δις φορές παλιότερα (2005–06 και 2013-14).

Το απόλυτο ρεκόρ, με 17, έχει η Ιντερ (2006–07), αν τυχόν η Λάτσιο νικήσει σήμερα ξεπερνά τα… 12άρια της Γιουβέντους (2013–14 και 2017–18), πιο πάνω η Νάπολι με 13 (2016–17 και 2017–18) και ξανά η Γιούβε με 15 σερί νίκες (2015–16).

Αμφότερες αποκλείστηκαν μεσοβδόμαδα στα προημιτελικά του Coppa Italia, η Ρόμα από τη Γιουβέντους με τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο, η Λάτσιο με 1-0 στη Νάπολη σε ματς… ροντέο με δύο αποβολές και τέσσερα δοκάρια.

Στο 29-32-14 η συνολική παράδοση, μονάχα τρεις οι νίκες ως φιλοξενούμενη για τη Λάτσιο στα τελευταία 22 ντέρμπι (3-7-12).

Σημαντική η επάνοδος του τρομερού μέσου Λουίς Αλμπέρτο για τη Λάτσιο, νέα απώλεια ο μέσος Ντιαβαρά στη Ρόμα από την οποία παραμένουν εκτός Τζαπακόστα, Μχκιταριάν και Τζιανόλο.

🦊 Με τη φόρμα που έχει η Λάτσιο, είναι λογικός ο υψηλός φαβοριτισμός της, έστω και σε ματς… ειδικών συνθηκών. Και σε ματς που είναι λογικό να περιμένεις γκολ, επέλεξα το over 2,5 συνδυαζόμενο με τη μη νίκη της Ρόμα.

⚽⚽ Μονά και δυάδα (απόδοσης 6.32) 🇮🇹 🇬🇷

⏩ 19:00 ΡόμαΛάτσιο: Χ2 & over 2,5 (2.51, Betshop )

⏩ 19:30 ΑΕΚ – Ολυμπιακός: 1Χ & over 1,5 (2.52, Betshop)

Αλλαξαν προπονητές

🇦🇷 Γύρισε σελίδα η Μπόκα Τζούνιορς καθώς άλλαξε διοίκηση στη διακοπή, νέος πρόεδρος ανέλαβε ο Χόρχε Αμόρ Αμεάλ και το γενικό πρόσταγμα έχει ο Χουάν Ρομάν Ρικέλμε. Πρώτη τους κίνηση ήταν η απομάκρυνση του Γκουστάβο Αλφαρο και η επάνοδος του Μιγέλ Ανχελ Ρούσο, 13 χρόνια μετά την κατάκτηση του Copa Libertadores με τον 63χρονο, πια, στο «τιμόνι». Απέκτησε ως δανεικό τον χαφ Φερνάντες της Κρουζ Αζούλ, αποχώρησε ο Ντανιέλε ντε Ρόσι.

Απέναντί της απόψε η Ιντεπεντιέντε, η οποία άλλαξε εκ νέου προπονητή και έφερε τον 43χρονο και άλλοτε εμβληματικό της, Λούκας Πουσινέρι, που όμως έχει εργαστεί μόνο σε ομάδες της Κολομβίας. Στο ντεμπούτο του, η «ρόχο» ηττήθηκε με 2-1 από τη Ρίβερ Πλέιτ σε εξ αναβολής ματς, αλλά έπαιζε από το 62’ με παίκτη λιγότερο, τον –τιμωρημένο για απόψε- στόπερ Μπαρμπόσα.

Στο 3-4-2 η παράδοσή τους, σε όλα, στο «Μπομπονέρα» στα τελευταία εννέα, οι άσοι στα ισάριθμα τελευταία.

🦊 Δεν ήταν πάντως κακή η Ιντεπεντιέντε στο τελευταίο, ντεμπούτο για τον παρωχημένο Ρούσο στην Μπόκα, επιλογή το αμφίτερμα που συναντάται σε υψηλότατες τιμές (και το επιβεβαίωσαν στα 6/10 τελευταία μεταξύ τους).

Αμφίτερμα 🇦🇷

⏩ 02:45 Μπόκα Τζούνιορς – Ιντεπεντιέντε: Goal/goal (2.07, Netbet)

Κάτι τους χρωστά η ιστορία…

🤽 🇭🇺🇪🇸 Ισπανία και Ουγγαρία θα διεκδικήσουν απόψε το τρόπαιο του πρωταθλητή Ευρώπης στην υδατοσφαίριση των 🤽 Ανδρών, στο 34ο πρωτάθλημα που διεξάγεται στη Βουδαπέστη.

Για τους Μαγυάρους δεν αποτελεί έκπληξη βέβαια καθώς αριθμούν 24 παρουσίες στο βάθρο (!) με 12 χρυσά και 6 αργυρά, ωστόσο έχουν να το κατακτήσουν από το 1999, όταν επιβλήθηκαν της Κροατίας στη Φλωρεντίνα, έκτοτε έπαιζαν σε τελικούς το 2006 στο Βελιγράδι και το 2014 ως οικοδεσπότες, χάνοντας αμφότερους από τη Σερβία. Οι δε Ισπανοί έχουν πέντε παρουσίες στο top-3 των τουρνουά αλλά ουδέποτε πήραν το χρυσό, σε δύο τελικούς ηττήθηκαν το 1991 στην Αθήνα από τη Γιουγκοσλαβία και το 2018, ως οικοδεσπότες στη Βαρκελώνη, από τη Σερβία.

Η… κούπα αλλάζει χέρια λοιπόν απόψε, για πρώτη φορά μετά το 2010 και την Κροατία δεν θα καταλήξει στους Σέρβους που μέτρησαν τέσσερα συνεχόμενα τρόπαια αλλά αποκλείστηκαν στα πέναλτι από την Ισπανία στον προημιτελικό.

Στα ημιτελικά, σε δύο ματσάρες-θρίλερ, η Ισπανία του Νταβίδ Μαρτίν νίκησε με 9-8 την Κροατία με τον Περόνε να κολυμπάει όλη την πισίνα στα τελευταία 20 δευτερόλεπτα της αναμέτρησης κι αφού ο Βουκίσεβιτς είχε μειώσει στο σκορ. Η δε Ουγγαρία του Τάμας Μαρτζ επιβλήθηκε 10-8 του Μαυροβουνίου σε ματς που ήταν ισόπαλο και ισορροπημένο ως το ημίχρονο αλλά οι Μαγυάροι στο τρίτο 8λεπτο έφτασαν στο 8-5 και κράτησαν την πρόκριση, έστω και οριακά, στο τέλος.

🦊 Οι Ούγγροι προβάλλουν φαβορί του 1.70 έναντι 2.95 των Ισπανών, δικαιολογημένα αν και δεν θα τους έβαζα κάτω από 1.90. Αλλά έχω την αίσθηση ότι η ιστορία κάτι χρωστά στην Ισπανία, φιναλίστ του τελικού του ’18 στη Βαρκελώνη με ήττα στα πέναλτι από τη Σερβία. Πόνταρα στην ισπανική κατάκτηση, για… funbetιάρηδες υπάρχει και η ισοπαλία στο 8άρι…

🤽 Πόλο 🇭🇺🇪🇸

20:00 Ουγγαρία – Ισπανία: Κατάκτηση, Ισπανία (2.08, Stoiximan )

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ