foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ18
PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Το ψαλιδάκι του Ριβάλντο, το «παιδί» του Κλοπ και η φόρμα της Γκορμπούνοβα

Μποζιονέλος | 25 Ιαν 2020 12:38
ribo.jpg

Καλούτσική ήταν η Παρασκευή, θα έλεγα… χιτσκοκική ως γκρανγκινιολική (χεχε).

Στα των… πλερουά, αρχικά να αποθεώσω το κινέζικο καμάρι του σνούκερ ονόματι Ζου Γουελόνγκ που πλήρωσε το 2.40 με τον Χόκινς (5-2), σε απόδοση βέβαια που λίγο αφού ανέβασα στήλη, είχε αλλάξει. Τυχαίο;

Τέσπα, 22 ετών (χθες τα έκλεισε!) ο Ζου, στα χνάρια των Φου και Ντινγκ στο άθλημα… Η δε σνουκερική δυάδα του 2.97 χτύπησε… δοκάρι, για δύο frames χάθηκε.

Στα της Euroleague, πλήρωσε η Φενερμπαχτσέ σε combo με την Αρμάνι και, δη, εύκολα (στο 2.30), αντίθετα τόσο το fun bet των 4 περιόδων του Παναθηναϊκού, αλλά και δυάδα από ΟΑΚΑ και Μαδρίτη, πήγαν άκλαφτα.

Απαραίτητη σημείωση: συχνά βλέπετε μπασκετικά combos προτεινόμενα από Stoiximan, δεν υπάρχουν στη… λίστα, απλώς επιλέγετε και τα δύο ενδεχόμενα (picks), ωσάν δυάδα αλλά μετράει… ως ένα, έτσι;

Ποδοσφαιρικώς, για να το κλείσουμε, πλήρωσε το… τετραπλό combo άσου, over 3,5, goal/goal και over 1,5 στο δεύτερο ημίχρονο (!), απόδοσης 3.00, στο Ντόρτμουντ – Κολωνία. Και η δυάδα, ρε γαμώτο, του 4.17 με 1Χ και οver 1,5 στο Νις – Ρεν (1-1, ωραιότατο) μαζί με τo over 2,5 με goal/goal στο Ουτρέχτη – ADO Ντεν Χάαγκ δεν πέρασε με χαμένο πέναλτι των… Χαγαίων στο 93 (!).

Ετερη σημείωση: σε αμφίρροπα ματσάκια, που τα βλέπετε εε, χμ, λίγο άσο, λίγο ισοπαλία, ίσως έχει γκολ κλπ., τα combos διπλής ευκαιρίας με over 1,5 προσφέρουν ωραιότατες αποδόσεις. Ως βλέπετε, εδώ και καιρό, στη στήλη…



Σε ουδέτερο και νοκ άουτ


🇮🇷🇧🇭  Νοκ άουτ (με παράταση και πέναλτι) τα προκριματικά του Champions League Ασίας, χωρίς ρεβάνς και χωρισμένες οι ομάδες σε ανατολή και δύση. Όχι πως παίζει πάντα ρόλο η έδρα, φερ’ ειπείν η Ιστικλολ από το Τατζικιστάν απέκλεισε τη Λοκομοτίβ Τασκένδης μέσα στο Ουζμπεκιστάν!

Σήμερα η ιρανική Σαχρ Κόντρο υποδέχεται την Αλ Ριφά από το Μπαχρέιν. Τρόπος του λέγει το «υποδέχεται» καθώς μόλις την προηγούμενη εβδομάδα η AFC ενημέρωσε τους Ιρανούς ότι υποχρεωτικά (και μέχρι νεοτέρας) οι ομάδες τους θα αγωνίζονται εκτός ιρανικού εδάφους «για λόγους ασφαλείας». Οι Ιρανοί απείλησαν με απόσυρση των συλλόγων τους, οι αγώνες ήταν προγραμματισμένοι για τις 21/1 και μετατέθηκαν για σήμερα: η Εστεγκλάλ παίζει με την Αλ Κουβεΐτ στο Ντουμπάι των ΗΑΕ και η Σαχρ Κόντρο επίσης στα ΗΑΕ, αλλά στην Σαρτζιά.

Μέσα σε αυτό το κλίμα λοιπόν τα ματς, για τον αγώνα της Εστεγκλάλ αποδόσεις δύσκολα βρίσκεις, αντίθετα έχει ανοίξει αυτό της Σαχρ Κόντρο, μια ομάδα που ιδρύθηκε μόλις το 2013 και έχει διαρκή αγωνιστική άνοδο, στην περσινή Gulf Pro League τερμάτισε 4η, στην τρέχουσα (περίπου στα μισά) είναι στην 6η θέση. Η Αλ Ριφά πήρε το πρωτάθλημα στο Μπαχρέιν, και με άνεση, επιστρέφει στα προκριματικά για πρώτη φορά από το 2015 οπότε είχε αποκλειστεί στα πέναλτι από την καταρινή Αλ Σαντ.

🦊 Και ελέω απόδοσης, επιλογή η πρόκριση της Αλ Ριφά. Καλύτερη ομάδα δείχνει να έχει…

Μονό, αξία 🇮🇷🇧🇭

⏩ 16:20 Σαχρ Κόντρο - Αλ Ριφά: Πρόκριση Αλ Ριφά (2.05, Stoiximan )

Ενάντια στο παρελθόν του το… τέκνο του Κλοπ


🇩🇪 Η Γκλάντμπαχ αποχώρησε ηττημένη με 2-0 από το Γκέλζενκιρχεν ενάντια στη Σάλκε δίχως να απειλήσει ιδιαίτερα και, γενικά, δεν είναι η ομάδα του πρώτου γύρου, υποχωρώντας στην 3η θέση, 5 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Λειψία. Και γενικώς φέτος δυσκολεύεται ενάντια σε καλές άμυνες. Υποδέχεται τη Μάιντζ με στόχο την όγδοη συνεχόμενη νίκη εντός «Μπορούσια Παρκ» δίχως όμως τους μπακ Μπενσεμπαϊνί, Λάινερ και τον στόπερ Γιάντσκε. Η Μάιντζ ηττήθηκε 2-1 υποδεχόμενη τη Φράιμπουργκ με το σκορ να την αδικεί αφού είχε αρκετές ευκαιρίες, μάχεται για να αποφύγει τις τελευταίες θέσεις η ομάδα του Αχιμ Μπάιερλοτσερ, χωρίς τον τιμωρημένο χαφ Κουντέ παρατάσσεται σήμερα ενώ είναι η μοναδική ομάδα των επαγγελματικών κατηγοριών της Γερμανίας που ακόμα δεν έχει ισοπαλία στο πρωτάθλημά της (6-0-12)!


Στα της παράδοσης, η Γκλάντμπαχ μετράει 5-2-0 στα τελευταία επτά, ανεξαρτήτως έδρας, και σε ιδιαίτερο παιχνίδι για τον προπονητή της, Μάρκο Ρόζε. Αγωνίστηκε σε 65 παιχνίδια στην πρώτη κατηγορία και 85 στην δεύτερη με τη φανέλα της Μάιντζ, όντας μέλος και της ομάδας που με προπονητή τον Γιούργκεν Κλοπ προβιβάστηκε στην Bundesliga το 2004.

🦊 Μετά το γερμανικό break, συχνά βλέπεις ομάδες να μην έχουν το ίδιο τέμπο. Από ένστικτο, εκτιμώ ότι η Γκλάντμπαχ θα τα βρει μπαστούνια στο δεύτερο μισό της σεζόν, είδαμε κάποια αρνητικά στοιχεία με τη Σάλκε. Από τα ρίσκα της ημέρας: και στο 2.70 του Χ2 παίζεται, το έριξα… ξερό. Υπάρχει και το cash out, άλλωστε…  

Fun bet 🇩🇪

⏩ 16:30 Γκλάντμπαχ – Μάιντζ: 2 (6.50, Interwetten)

Από την 4άρα στο… ψιλιδάκι του «Ρίμπο»


⏳🗞️ Για τους Λεβαντίνους, είναι ετησίως ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι της σεζόν. Για τους αφ’ υψηλού Καταλανούς, άλλη μια μέρα στη δουλειά. Το αντάμωμα της Βαλένθια με την Μπαρτσελόνα όμως έχει τη δική του ιστορία και αντιπαλότητα, ειδικά στο «Μεστάγια». Οι δύο σύλλογοι συναντιούνται σήμερα για 220ή φορά με την Μπάρτσα να έχει νικήσει σχεδόν στα μισά (106 έναντι 58) επί συνόλω επτά διαφορετικών διοργανώσεων. Στο… άντρο της Βαλένθια όμως, η κατάσταση είναι πιο ισορροπημένη: 40-29-40 σε όλα, 29-22-33 στο πρωτάθλημα.


Η εποποιία της Βαλένθια γράφτηκε μια 20ετία πριν, άνοιξη του 2000 στο Champions League και στην εποχή που μεσουρανούσαν στα ευρωπαϊκά γήπεδα Ζαρντέλ, Ριβάλντο, Κλάιφερτ, Ρεμπρόφ, Ραούλ, Μοριέντες και Μπατιστούτα. Σημεία αναφοράς στις «νυχτερίδες» δεν υπήρχαν αλλά θα γίνονταν ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ, ο Γκαΐθκα Μεντιέτα, ο Κίλι Γκονζάλες. Μέσα σε μια διετία η Βαλένθια πήγε σε δύο τελικούς Champions League και… έχασε αμφότερους: το 2000, πρωτάρα γαρ, με 3-0 από τη Ρεάλ στο Παρίσι και το 2001 στο Μιλάνο, στα πέναλτι από την Μπάγερν.

Η πρώτη σεζόν εξ αυτών όμως ήταν και η πιο μαγική, με κορυφαίες παραστάσεις στα νοκ άουτ: η Βαλένθια αποκλείει τη Λάτσιο με χατ-τρικ του Ζεράρδ κι από ένα των Ανγούλο και Κλαούδιο Λόπες (5-2), δεν αρκούσε στους Ρωμαίους το γκολ του Βερόν στη ρεβάνς. Στα ημιτελικά; Η Μπαρτσελόνα μετά το σόου του «Ρίμπο» στο 5-1, στην παράταση, επί της (προ-Αμπραμόβιτς) Τσέλσι, μαζί με τον... Λουίς Φίγκο. Η αρμάδα του Κούπερ διαλύει με 4-1 τους Καταλανούς, το γκολ του Μεντιέτα στο «Καμπ Νου» αρκεί για την αναίμακτη ήττα με 2-1 και την πρόκριση.

Πώς κάνει όμως κύκλους η ζωή όμως ε; Ενα χρόνο και… κάτι μετά, τέλη Μαΐου 2001, η «βασίλισσα χωρίς στέμμα» Βαλένθια είχε αγκαλιάσει την 4η θέση με έπαθλο την ανανέωση του εισιτηρίου στο Champions League. Ωστόσο, τρεις μέρες μετά το σοκ της ήττας από τους Βαυαρούς, μένει στο 1-1 με την υποβιβασμένη Ράσινγκ Σανταντέρ, την προτελευταία ο Ρόι Μακάι χαρίζει τη νίκη στην Ντεπορτίβο στο «Μεστάγια» και, στο τελευταίο ματς της σεζόν, παίζει στο «Καμπ Νου» με αβαντάζ 3 βαθμών από την 5η Μπαρτσελόνα του υπηρεσιακού Τσάρλι Ρεσάκ: με απλά λόγια, ότι της αρκεί μια ισοπαλία. Φευ… Ο Ριβάλντο κάνει ένα από τα καλύτερα ματς της καριέρας του: στο 3’ με φάουλ, στο 44’ με σουτ και στο 89’ με εκτός περιοχής ψαλιδάκι (!) διαμόρφωσε το 3-2 και ο κύκλος της Βαλένθια του Κούπερ, που είχε ισοφαρίσει δις (25’ και 56’) με τον Μπαράχα, έκλεισε δια παντός.


🇪🇸 Στα του σήμερα, η Βαλένθια έρχεται από τρία σερί άσχημα ματς (Ρεάλ στο Σούπερ Καπ, Μαγιόρκα, Λογρονιές στο Κύπελλο) και θα της λείψει ο τιμωρημένος ηγετικός μέσος Παρέχο ενώ για τον αρχισκόρερ Ροδρίγο ακούγονται νέα σενάρια πώλησής του. Η Μπάρτσα, στα δύο ματς με τον Κίκε Σετιέν, δεν έλαμψε: 1-0 τη Γρανάδα με γκολ του Μέσι στο τέλος, 2-1 την Ιμπιζα με ανατροπή στο Κύπελλο και με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα. Το… κλου; Πάσες, πολλές πάσες.

Στα της παράδοσης, οι Λεβαντίνοι νίκησαν πέρυσι 2-1 στον τελικό του Κυπέλλου, τη νίκησαν με το ίδιο σκορ και τον Απρίλη του ’16 στη Βαρκελώνη αλλά στο «Μεστάγια», ανεξαρτήτως διοργάνωσης, έχουν να της επιβληθούν από τον Μάρτη του 2008! 3-2 τότε με ένα γκολ του Μπαράχα και δύο του Μάτα, είχαν μειώσει στο τέλος οι Ανρί και Ετό για την ομάδα του Φρανκ Ράικαρντ. Εκτοτε, 0-9-5 σε πρωτάθλημα και Κύπελλο!

🦊 Ούτε το 1.70 δεν φτάνει η τιμή της Μπαρτσελόνα, η οποία είναι σε μεταβατικό στάδιο και νωρίς για να κριθεί. Ελλείψει Παρέχο (σ.σ. ο… Μπαράχα της εποχής, τώρα που το σκέφτομαι) η Βαλένθια χάνει πολλά στο κέντρο αλλά, και πάλι, γνωστό τι ομάδα έχει. Μια ψιλή, σε λογική fun bet… έφυγε, σαφώς και μπορεί να καλυφθεί εναλλακτικά, όπως το ασιατικό +0,75.

Fun bet 🇪🇸

⏩ 17:00 Βαλένθια – Μπαρτσελόνα: 1 (5.27, Novibet)

Γυρίζει ο ένας σκόρερ, λείπει ο άλλος


🇹🇷 Τοπικό ντερμπάκι στην Ινστανμπουλ, λέξη που προέρχεται από το «εις την Πόλην» που χρησιμοποιούνταν κατά κόρον για την πάλαι ποτέ επτάλοφη βασιλεύουσα. Η Φενερμπαχτσέ υποδέχεται στο «Σουκρού Σαράτσογλου» την Μπασάκσεχιρ σε ντέρμπι για τη 2η θέση και το… κυνήγι της πρωτοπόρου Σίβασπορ. Η Φενέρ μπήκε με διπλό στη σεζόν, στο Γκαζιαντέπ και τούτο αποτελεί… είδηση αφού εκτός έδρας είναι η «πληγή» της κι ακολούθησε η πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου, επικρατώντας με 2-0 της Καϊσερίσπορ». Θεσμό για τον οποίο η «Μπασάκ» αποκλείστηκε από την άσημη Κιρκλαρέλισπορ.


Σημαντική η ειδησεογραφία του ματς αφού στη Φενέρ εξέτισε ο αρχισκόρερ Μουρίκι και στην (αήττητη στις τελευταίες 16 αγωνιστικές, μα και στις τελευταίες 11 εξορμήσεις της!) Μπασάκσεχιρ είναι τιμωρημένος ο δικός της, Ντεμπά Μπα.

🦊 Εννοείται ότι στο 2.10 – 2.20 που κυκλοφορεί η Φενέρ, δεν ποντάρεται σε τέτοιο ματς, είναι unfair οι τιμές. Προτιμότερη η κάλυψη, μαζί με τουλάχιστον δύο γκολ στον αγώνα. Καλύπτει τούτο το combo κι ένα πιθανό… 1-1.

🦊 Επίσης, αν βρείτε πουθενά τον Μουρίκι για σκόρερ, πάνω από δίφραγκο σε απόδοση αξίζει… Είναι παιχτούρα ο Κοσοβάρος.

43 χρόνια χωρίς… διπλό


🇮🇹 Η Φιορεντίνα έχει βελτιωθεί αρκετά και υποδέχεται σήμερα την Τζένοα. Ερχεται μάλιστα από την καλύτερη εμφάνιση της σεζόν στο 2-0 επί  της Νάπολι στο «Σαν Πάολο», 7 οι βαθμοί… συγκομιδής στην τριάδα αγώνων με τον Μπέπε Ιακίνι στον πάγκο ενώ οι Κιέζα και Κουτρόνε δένουν ως επιθετικό δίδυμο. Οι Γενοβέζοι ηττήθηκαν με κάτω τα χέρια από τη Ρόμα, δεύτερη διαδοχική ήττα, εκτός ο τιμωρημένος χαφ Κασάτα και ο τραυματίας φορ Κουαμέ για σήμερα.

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Και έχουν περάσει 43 χρόνια από το τελευταίο διπλό των «ροσομπλού» στο «Αρτέμιο Φράνκι»: 2-1 τον Μάρτιο του 1977 με τον Τζίτζι Σιμόνε τότε στον πάγκο, έκτοτε… 11-10-0 σε 21 αγώνες με γηπεδούχους τους «βιόλα», αλλά με πέντε ισοπαλίες στα τελευταία έξι.

🦊 Εκτός «Μαράσι» η Τζένοα σχεδόν δεν.. υπάρχει φέτος, η Φιορεντίνα πατάει σταδιακά το γκάζι, σωστό το 1.70+ του άσου, ανετότατα συνδυάζεται και με τουλάχιστον δύο γκολ στον αγώνα (ως εναλλακτική).  

 Δυάδα (απόδοσης 3.07) 🇹🇷 🇮🇹

⏩ 19:00 Φενερμπαχτσέ – Μπασάκσεχίρ: 1Χ & over 1,5 (1.77, Stoiximan)
⏩ 19:00 Φιορεντίνα – Τζένοα: 1 (1.74, Stoiximan)

Ο μοναδικός άσος στα τελευταία 17 και η κούπα… του Δώνη


🇬🇷 ΑΕΛ εναντίον Παναθηναϊκού στον κάμπο. Η Λάρισα χρειάστηκε δύο πέναλτι στα τελευταία 11 λεπτά για να ισοφαρίσει τον Παναιτωλικό, δεν έχει νίκη μέσα στο 2020 και η επικράτηση επί του Πανιώνιου είναι η μοναδική της νίκη στα τελευταία οκτώ. Ο Παναθηναϊκός για πρώτη φορά από τον Σεπτέμβριο του2018, κατάφερε να κάνει τρεις διαδοχικές νίκες και, δη, δίχως να δεχθεί γκολ. Εκτός ΟΑΚΑ έχει σκοράρει στα 7/10 παιχνίδια αλλά μόνο στην Τούμπα έβαλε πάνω από ένα (2-2)!

Στον πρώτο γύρο η ΑΕΛ είχε νικήσει τους «πράσινους» αλλά ποτέ στην ιστορία της δεν τους νίκησε δύο φορές σε μια σεζόν, ενώ σε διαδοχικά παιχνίδια τον έχει νικήσει μόνο μια φορά, πριν από 41 χρόνια, και τότε σε διαδοχικά εντός έδρας. Ο ΠΑΟ είναι δε αήττητος στη Λάρισα από στις 6 Μαρτίου 2011, 2-0 τότε η ΑΕΛ με Πανκράτ και Τσιμπαμπά και έκτοτε 0-2-1. Αυτή η νίκη της ΑΕΛ είναι η μοναδική στα τελευταία 17 παιχνίδια στην έδρα της, αφού η αμέσως προηγούμενη ήταν στις 2 Οκτωβρίου 1988, 2-1 τότε, ήτοι μόνο ένας άσος στα τελευταία 17 μεταξύ τους εκεί (!).


Και υπάρχει βεβαίως και ο τελικός του 2007, με την ΑΕΛ να κατακτά το τρόπαιο με 2-1 επί του Παναθηναϊκού έχοντας προπονητή τον… Γιώργο Δώνη! Και στον «πράσινο» πάγκο καθόταν ο Βίκτορ Μουνιόθ…

🦊 Το momentum είναι με τους «πράσινους» που βρίσκονται στο peak της φόρμας τους και οι τιμές, κακά τα ψέματα, δίκαιες. Οι τελευταίες προσθήκες βοηθούν το παιχνίδι τους, εμφανώς.

Το φετινό σημείο καμπής…


🇳🇱 …της Φέγενορντ ήταν η έλευση του Ντικ Αντβοκαατ αντί του παραιτηθέντος Γιαπ Σταμ. Εκτοτε εντός συνόρων οι «ρότερνταμερς» είναι αήττητο σε οκτώ ματς (6-2-0), στο δε 3-1 επί της Χέρενφεεν έκανε ίσως την καλύτερη φετινή της εμφάνιση. Αντιμετωπίζει τη Χέρακλες στο Αλμελο, ενάντια σε μια ομάδα που ηττήθηκε από την Εμεν και απομακρύνθηκε από τις θέσεις που οδηγούν στα play offs. Εχει επιστροφές, όπως τον εξτρέμ Φαν ντερ Φάτερ και τον στόπερ Πρόπερ αλλά είναι ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων. Στα της παράδοσης, μόνο ένας άσος στο Αλμελο την τελευταία δεκαετία.

🦊 Περίμενα το διπλό στο 1.70 και όχι στο 2.00+. Ανοιξε στο 2.12 και έπεσε προς το 1.90 πλέον. Αν δεν αποδειχθεί… τυράκι, έχει αξία σε τέτοιες τιμές και, δη, συνδυαζόμενο με τουλάχιστον δύο γκολ εις το ματσάκιον…

 Μονά και δυάδα (απόδοσης 4.90) 🇬🇷 🇳🇱

⏩ 19:30 ΑΕΛΠαναθηναϊκός: 2 (2.28, Betshop)
⏩ 20:45 ΧέρακλεςΦέγενορντ: 2 & over 1,5 (2.15, Betshop)

Ματσάρες στις γυναίκες

🤽🇪🇸🇷🇺 Ισπανία και Ρωσία διεκδικούν απόψε στη Βουδαπέστη τον τίτλο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γυναικών, σε μια επανάληψη του τελικού του 2008, στην Ισπανία μάλιστα όπου οι Ρωσίδες είχαν θριαμβεύσει με 9-8.

Η Ρωαία απέκλεισε στα ημιτελικά την Ολλανδία στα πέναλτι με 11-10 (κανονική διάρκεια 7-7) και την εκθρόνισε από την κορυφή της Ευρώπης ενώ εξασφάλισε και την παρουσία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο (αν δεν ισχύσει ο αποκλεισμός της χώρας από τη ΔΟΕ). Το παιχνίδι ήταν συγκλονιστικό με τις δύο ομάδες να έχουν καλά και κακά διαστήματα στην αναμέτρηση ενώ η Ολγα Γκορμπούνοβα με 4 γκολ ήταν εξαιρετική για την ομάδα του Ολεξάντρ Γκαϊντούκοφ.

Η δε Ισπανία επικράτησε της διοργανώτριας Ουγγαρίας με 11-10, σε άλλη μια ματσάρα με τις Μαγυάρες να χάνουν την ευκαιρία να κάνουν μία από τις μεγαλύτερες ανατροπές στην ιστορία των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, καθώς έχαναν 7-11 και απέμεναν 3:17 για τη λήξη.

🦊 Αμφίρροπος ο τελικός, οι Ρωσίδες παίζουν έχουν κάνει καλύτερο τουρνουά από ό,τι οι Ισπανίδες και πληρώνει διπλασιασμό η κατάκτηση… Κακώς είναι αουτσάιντερ στις τιμές.

🤽 Μονό, αξία 🇪🇸🇷🇺

⏩ 20:00 Ισπανία (Γ) – Ρωσία (Γ): Κατάκτηση, Ρωσία (2.00, Stoiximan)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Winmasters
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ