foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ125
ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Τελευταίο διπλό με Φαν Πέρσι, μόνο διπλό εκεί που παίζει… απόψε

Μποζιονέλος | 21 Ιαν 2020 11:01
tselsi-arsenal-3-5.jpg

Καλούτσικη ήταν η Κυριακή, θα μπορούσε και χειρότερα. Βγήκε, περήφανα, η δυάδα του 3.496 με τα goal/goal σε Λέτσε – Ιντερ και Βιγιαρεάλ – Εσπανιόλ. Πιο δύσκολο από όλα ήταν να σκοράρουν οι Λετσαίοι, πολλώ δε μάλλον αν δέχονταν πρώτοι γκολ. Ως, εντέλει, έγινε, αχ ρε Ιντερ θα μας σκάσει φέτος…

Μα, κυρίως, πέρασε η «αξία», με το ασιατικό στο ημίχρονο του Ολυμπιακός – Αρης (στο 2.20), να’ ναι καλά τα παιδιά.

Το ‘χω ξαναγράψει πλειστάκις, όταν βλέπετε «αξία» στις προτάσεις, θεωρήστε το ως το «σημείο της ημέρας» ή «επιλογή για φόρτωμα». Εξ ου και θεωρώ χαμένη τη μέρα ακόμη κι αν η στήλη περάσει… 6/7 αλλά η «αξία» δεν έχει περάσει. Ξηγιόμαστε για να μην παρεξηγιόμαστε.

Δεν πήγε καλά το σνούκερ, ο τελικός του Masters, γενικώς δεν πήγε καλά το λονδρέζικο τουρνουά. Όχι μόνο επειδή τα φαβορί καταποντίστηκαν, μα δεν πέρασαν και εναλλακτικά picks όπως το σύνολο των frames κλπ. Στο πρόγραμμα κι αυτό. Ξεκινά και το European Masters από αύριο αλλά δεν βλέπω ενδιαφέρον, τουλάχιστον στους πρώτους γύρους.

Κλείνοντας τα της Κυριακής, δεν σκόραρε ο Κοουτίνιο αν και η Μπάγερν έβγαλε πολλά, δεν σκόραρε μετά το 28:00 (αλλά πολύ νωρίτερα) η Λίβερπουλ που… πάτησε τη Γιουνάιτεντ η οποία εξελίσσεται σε μικρομεσαία ομάδα (αγωνιστικά, ως club θα είναι ισόβια τεράστιο μέγεθος) ενώ ο Μέσι έβαλε ένα ενώ θέλαμε… δύο. Άλλη από εκεί, η Μπαρτσελόνα. Αρρωστη κατάσταση.



Περί rotation και κινήτρου


🇪🇸 Νοκ άουτ ματς, με παράταση και πέναλτι σε τυχόν ισοπαλία, το Σαραγόσα – Μαγιόρκα, ένα ζευγάρι που… θυμίζει πολύ Primera Division, άλλωστε έχουν αναμετρηθεί σε 26 σεζόν σε top ισπανικό επίπεδο. Οι νησιώτες έχουν πάντως από τον Δεκέμβριο του 2011 να νικήσουν στην Αραγωνία, 1-0 τότε με τέρμα του Κασαδέσους και σε εποχή που είχαν προπονητή τον Χοακίν Καπαρός και οι Αραγώνες τον Χαβιέ Αγκίρε. Εκτοτε, 4-2-0 στο «Ρομαρέδα» ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

Στο Copa del Rey δε, πάντως να ανταμώσουν από το 1971 και τα προημιτελικά: 1-0 στη Σαραγόσα, 2-0 στη Μαγιόρκα, είχαν «μιλήσει» οι έδρες. Και η Σαραγόσα μια χαρά ομάδα έχει φέτος, διεκδικώντας με αξιώσεις την άνοδο αλλά όχι και φαβορί. Είπαμε…


Βέβαια σηκώνει μεγάλη κουβέντα ο εν λόγω φαβοριτισμός: δύο βασικοί έμειναν εκτός αποστολής Αραγώνων αλλά ο Βίκτορ Φερνάντεθ δεν αποκάλυψε τι είδους ενδεκάδα θα κατεβάσει. Στη Μαγιόρκα είναι δεδομένο το rotation μιας και ο κίπερ Ρέινα, οι αμυντικοί Ραΐγιο, Λούμορ, οι μέσοι Μπαμπά, Σάλβα, Ντάνι Ροντρίγκεθ και ο φορ Κούτσο Ερνάντες και Μπούντιμιρ έμειναν άπαντες εκτός, καθώς πρώτο μέλημα είναι η παραμονή.

🦊 Από το αρχικό 2.15 ο άσος είναι ήδη σε πτώση με κίνδυνο να εξελιχθεί σε… public bet απόψε, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Εξ ου και το κάλυψα και με διπλή ευκαιρία και με τουλάχιστον δύο γκολ στο ματς, για να «πιάσει» ένα ενδεχόμενο 1-1, μην τυχόν πάνε σε παράταση.

Παίζει απόψε και… μεθαύριο


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Τρία από τα έξι αποψινά της εμβόλιμης αγωνιστικής της Premier League έχουν γηπεδούχους σε αουτσάιντερ τιμές. Βούτυρο στο ψωμί της στήλης θεωρητικά. Ωστόσο η Μπόρνμουθ παραμένει κακή, άνευρη, χωρίς πλάνο, έστω κι αν είναι αστείο να βλέπεις την Μπράιτον στο 2.45, απλά το απαξιώνεις. Η Πάλας είναι ασταθής φέτος, απρόβλεπτη, η Σαουθάμπτον μια είναι σε φόρμα και μια κάνει κοιλιά. Και τούτο ματς για… ΠΡΟ-ΠΟ, όχι για στοίχημα.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Στάθηκα στο τρίτο: Αστον Βίλα – Γουότφορντ. Η ομάδα του Νάιτζελ Πίρσον έχει βρει φόρμα, στο 4-2-0 το σερί της αλλά εκτός έδρας μόνο Νόριτς και Μπόρνμουθ (στο τελευταίο έξω) νίκησε, ήτοι της τελευταίες δύο της βαθμολογίας κι απόψε παίζει με την… τρίτη. Συν ότι… μεθαύριο, Πέμπτη βράδυ, παίζει εκτός με την Τρανμίρ σε εξ αναβολής ματς Κυπέλλου και, αν περάσει, υποδέχεται την προσεχή Κυριακή τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ματς και πρεστίζ αλλά και πιθανής διάκρισης. Εξ ου και αποτελεί ερώτημα η αποψινή της ενδεκάδα. Η δε Βίλα δεν ήταν κακή στο 1-1 στο Μπράιτον, βελτιωμένη έδειξε, κλείνει και τον αρχισκόρερ της Γκενκ, Μπουάνα Σαμάτα, ήδη έκανε ντεμπούτο ο Ρέινα. Στο 7-5-8 η παράδοσή τους ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, στο 5-2-2 με γηπεδούχο τη Βίλα σε πρωτάθλημα.

🦊 Επιλογή προς τα… αριστερά στο εν λόγω, αλλά με κάλυψη: στο ασιατικό +0,25 πληρώνεσαι τα μισά σε ισοπαλία.

⚽⚽ Δυάδα (απόδοσης 2.93) 🇪🇸 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

⏩ 20:00 Σαραγόσα – Μαγιόρκα: 1Χ & over 1,5 (1.66, Netbet)
⏩ 21:30 Αστον Βίλα – Γουότφορντ: 1 +0,25 ΑΗ (1.77, Netbet)

Οι έντεκα σερί νίκες και ο Τζενάρο


🇮🇹 Νοκ άουτ προημιτελικός για το Coppa Italia, με παράταση και πέναλτι σε τυχόν ισοπαλία, το Νάπολι – Λάτσιο, ένα ματς που βρίσκει τους «παρτενοπέι» σε μεταβατικό στάδιο και σε αναζήτηση ταυτότητας στο γήπεδο την ώρα που οι «λατσιάλι» διάγουν μια εξαιρετική, εν γένει, σεζόν. Οι δύο τους συναντιούνται για όγδοη φορά στο Κύπελλο, 5-3-4 για τη Λάτσιο αλλά στο μόνο, άλλο τους νοκ άουτ, το ’14 ξανά στους «8», είχε ηττηθεί με 1-0 στο «Σαν Πάολο». Και, μια σεζόν, μετά έδωσαν διπλά ματς στα ημιτελικά: 1-1 στη Ρώμη, 1-0 η Λάτσιο στη Νάπολη με γκολ του Λούλιτς.


Ας το… επαναλάβει, έστω κι αν παίξει μέτρια όπως στις 11 Γενάρη για τη Serie A (1-0 στο «Ολίμπικο»). Η Νάπολι είναι σε μαύρο χάλι και ήδη ο Τζενάρο Γκατούζο κινδυνεύει με απόλυση, ό,τι χειρότερο να αντιμετωπίζεις μια ομάδα (Λάτσιο) που έρχεται από έντεκα σερί νίκες στο πρωτάθλημα, ήταν χάρμα ιδέσθαι στο 5-1 επί της Σαμπντόρια (με χατ-τρικ του Ιμόμπιλε).

🦊 Καθότι νοκ άουτ, αντί για… ξερό διπλό, κράτησα την πρόκριση της Λάτσιο. Στα πέναλτι να μην πάει μόνο και τα δούμε όλα… Απορίας άξιον βέβαια γιατί το διπλό από ελαφρύ φαβορί του 2.62 ανέβηκε αουτσάιντερ στο 2.74…

Special bet 🇮🇹

⏩ 21:45 Νάπολι – Λάτσιο: Πρόκριση Λάτσιο (1.97, Stoiximan)

Εκεί όπου πήρε φέτος το… μόνο της διπλό


🇫🇷 Λιόν εναντίον Λιλ στον νοκ άουτ ημιτελικό (χωρίς παράταση, απευθείας πέναλτι σε ισοπαλία) για το γαλλικό Coupe de la Ligue (Ρεμς – Παρί ο αυριανός άλλος ημιτελικός). Μια Λιλ που νίκησε στις 3 του Δεκέμβρη στη Λιόν με 1-0 (στο μοναδικό φετινό της διπλό!) και συνέχισε την εξαιρετική της παράδοση εκεί, καθώς δεν έχει ήττα από τον Οκτώβρη του 2014: 3-0 τότε, 3-2-0 για τους «λιλουά» έκτοτε.

Σε Λιγκ Καπ συναντήθηκαν για τελευταία φορά, σε προημιτελικό, τον Ιανουάριο του 2012 στη Λιόν και νίκησαν οι γηπεδούχοι με 2-1, με γκολ από Κάλστρομ (aka… Σέλστρεμ) και Λισάνδρο Λόπεζ παρά την αποβολή του Ντιαλό από το 11’ για την ομάδα του Ρούντι Γκαρσιά, συμπτωματικά ξανά τεχνικός των «λιονέ» μετά την απόλυση του Σιλβίνιο.

Πάντως η Λιόν είναι στο… 4x4 μέσα στο 2020, με τρεις προκρίσεις σε Κύπελλο και Λιγκ Καπ και πολύ καλά μπάλα στο 2-1 στην Μπορντό. Χωρίς νέες ελλείψεις οι «λιονέ», εκ νέου δίχως τον εξαιρετικό Γιαζιτσέ οι «λιλουά» που έκαναν επίσης τρεις προκρίσεις αλλά έχασαν με 1-0 στο Ντιζόν για τη Ligue 1 κάνοντας άσχμο ματς.

🦊 Περίεργη απόκλιση στις τιμές σε κάτι που κοιτούσα: στο 1.70 το 1Χ με over 1,5, στο 2.30 το 1Χ με goal/goal, ήτοι εκτιμάται ότι η Λιλ δύσκολα θα σκοράρει. Δεν θα το ‘λεγα, ειδικά σε νοκ άουτ ματς που αλλάζει αμφότερων τη λογική και την αντιμετώπιση.

Combo 🇫🇷

⏩ 22:10 ΛιόνΛιλ: 1Χ & goal/goal (2.31, Betshop)

Σε ματς που σκόραραν… Ζιλμπέρτο και Εσιέν

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Εμβόλιμη αγωνιστική στο Νησί, με το λονδρέζικο Τσέλσι – Αρσεναλ να κυριαρχεί. Χωρίς διπλό μεταξύ τους στο «Στάμφορντ Μπριτζ» από τον Οκτώβριο του 2011, με 5-3 τότε για τους «gunners» από χατ-τρικ του Φαν Πέρσι και από έναν τον Ανδρέ Σάντος και Γουόλκοτ, οι Λάμπαρντ, Τέρι και Μάτα είχαν βάλει τα γκολ των «μπλε» του Αντρέ Βίλας Μπόας. Εκτοτε, 6-2-0 για την Τσέλσι ως γηπεδούχος, σε όλα.

Πάντως αμφότερες δεν είναι σε καλό momentum, η εκ νέου απουσία του τιμωρημένου Ομπαμεγιάνγκ στερεί από επιθετικές λύσεις την ομάδα του Μίκελ Αρτέτα, που έχει αμφίβολους τους Παπασταθόπουλο και Κολάσινατς. Ούτε η Τσέλσι είναι καλά, αναλογιστείτε ότι οκτώ ήττες έκανε πέρυσι σε όλη τη σεζόν και έφτασε φέτος… τόσες μετά την υποταγή από τη Νιούκαστλ με γκολ στο τέλος. Σίγησε ο Εϊμπραχαμ και βγάζει και δυστοκία μπροστά.

Δεν είναι συχνό το να σκοράρουν και οι δύο στα μεταξύ τους (μόνο 4/13 τελευταία βγήκαν goal/goal), κακώς πληρώνει τόσο χαμηλά (1.60), το 1-1 πάντως, αν το καλοσκεφτείς, «κολλάει» και για τελικό μεταξύ τους απόψε, έτσι όπως είναι εσχάτως. Και… πλάκα πλάκα, από τον Μάιο του 2007 έχουν να το φέρουν, σε ματς που σκόραραν δύο μετέπειτα «πράσινοι»: στο 43’ με πέναλτι Ζιλμπέρτο Σίλβα και στο 70’ ο Μίκαελ Εσιέν!

Ειρήσθω εν παρόδω, ο Ζιλμπέρτο εσχάτως συνεργάζεται με γνωστό γραφείο μάνατζερ, είχε ακουστεί το όνομά του για βοηθός στην Αρσεναλ, αν έμεινε ο Φρέντι Λιούνγκμπεργκ αλλά φευ. Ο δε Εσιέν πήγε από το καλοκαίρι στην Σαμπαΐλ του Αζερμπαϊτζάν αλλά είναι για να φεύγει!

🦊 Τέσπα (sic), 7άρι πληρώνει ως ακριβές σκορ, προσωπικά το πόνταρα και ως any time και ως fun bet

Special bet 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

⏩ 22:15 Τσέλσι – Αρσεναλ: Any time σκορ 1-1 (2.32, Stoiximan) 

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ