foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ292
PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Η… χιλιάρα της Λίβερπουλ και ο persona non grata Κόντε

Μποζιονέλος | 19 Ιαν 2020 11:48
antonio-conte-lecce-bari.jpg

Προχθές ήταν ημέρα ατυχίας. Extreme ατυχίας. Χθες, ήταν ημέρα αποτυχίας με λίγη… τζούρα από γκαντεμιά, που θα έφτιαχνε όλη τη μέρα.

Εκείνος ο ημιτελικός στο σνούκερ, ξέρεις τι είναι να ποντάρεις και ακριβές σκορ, 6-4, υπέρ του αουτσάιντερ και να περνάει με… 6-3; Ο Κάρτερ πάντως πλήρωσε, στο 1.99 με μικρό αβάτζο, το μόνο που πέρασε χθες σε μια ημέρα άθλια στοιχηματικά. Πάντως, από ό,τι είδα σε μηνύματα και ποσταρίσματα, δεν ήταν καλή η μέρα γενικά για τον κόσμο – πάντα με εξαιρέσεις.

Κρίμα διότι πάνω που χαιρόμουν με την επική ανατροπή της Ντόρτμουντ, η Βέρντερ… το έκανε. Δεν δέχθηκε γκολ για πρώτη φορά μετά από 19 επίσημα στη σεζόν, και το 1-1 μας πλήρωνε, αλλά… Κι ακολούθησε η Αρσεναλ, που να πέσει κατηγορία δηλαδή (για να ταυτιστούμε λίγο…).

Ακολούθησε ο Πανιώνιος, να ζήσουμε να τον θυμόμαστε μετά το χθεσινό. Όχι, δηλαδή ποια άλλη θα πέσει για να σωθεί; Καμία (εκτός κι αν πέσει… η Ξάνθη, σενάριο που δεν το βλέπω και τουίταρα πρόσφατα σχετικά, με inside info). Και η βραδιά έκλεισε με την… Αρσεναλ της Ισπανίας, την Ατλέτικο, παράλληλα με τη νίκη του συμπαθούς «μπούλη» ονόματι Μπίνγκχαμ επί του Γκίλμπερτ στον άλλο ημιτελικό.

Στη φωτό, που κυκλοφόρησε στο Twitter, ότι Λεβαντόφσκι, Ομπαμεγιάνγκ, Αλκάθερ και, χθες, ο παιχταράς ονόματι Χάαλαντ έκαναν... χατ-τρικ για την Μπορούσια του Ντόρτμουντ στο πρώτο ματς ενάντια στην Αουγκσμπουργκ. Και σε… 26 λεπτά χθες ο Νορβηγός. Τρομερό!

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Ένα παράξενο, ιντριγκαδόρικο ζευγάρωμα


🎱 Τελικός στο Masters του σνούκερ στο Λονδίνο, σε δύο μέρη (15:00 και 21:00), best of 19 frames ο νικητής, ήτοι όποιος φτάσει τα 10. Απρόσμενο το… ζευγάρωμα ομολογουμένως καθώς αναμετρώνται ο 40χρονος Αλι Κάρτερ (Νο 17 στο world ranking) και ο 43χρονος Στιούαρτ Μπίνγκχαμ (Νο 14), ήτοι λείπει από τον τελικό κάποιος από τους top-13 παίκτες της περιόδου!

For the record, αν τυχόν ο Κάρτερ το κατακτήσει θα γίνει μόλις ο δεύτερος παίκτης εκτός top-16 με τέτοια επιτυχία. Ο μόνος που το κατάφερε ήταν βέβαια… βαρβάτο όνομα: ο Ρόνι Ο'Σάλιβαν το 2014. Απέχοντας από τα τουρνουά της σεζόν 2012-13, πλην του Παγκοσμίου (που… τελικά κατέκτησε, αλλά το τότε σύστημα δεν πριμοδοτούσε όσο σήμερα τον νικητή), είχε πέσει στο Νο 24 της κατάταξης. Ως παγκόσμιος πρωταθλητής, όμως, κέρδιζε αυτοδικαίως θέση στο Masters (και μάλιστα ως υπ’ αριθμόν 2 στο seeding, πίσω από τον κάτοχο, που ήταν ο Μαρκ Σέλμπι). Και τον Σέλμπι νίκησε εύκολα στον τελικό!

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Κάρτερ και Μπίνγκχαμ έχουν αναμετρηθεί άλλες 27 φορές με απολογισμό 15-1-11 από το 2002 μέχρι σήμερα. Σε Masters αντάμωσαν πάλι μόνο το 2007 στον Wild-card round που υπήρχε τότε με τρεις θέσεις για την είσοδο στους «16» και είχε επικρατήσει με 6-5 ο Κάρτερ, που όμως αποκλείστηκε άμεσα από τον (μετέπειτα νικητή) Ο’Σάλιβαν με 6-1.


Σε δε τελικούς τουρνουά, ως σήμερα, έχουν ανταμώσει μονάχα άλλη μια φορά: το 2005 στο Masters Qualifying Event στην Ουαλία (6-3 ο Μπίνγκχαμ), τουρνουά που καταργήθηκε το 2009. Πάντως η τελευταία νίκη του Κάρτερ ανάγεται το 2016 στους «32» του World Open στην Κίνα με 5-3 και έκτοτε ο Μπίνγκχαμ σημείωσε επτά συνεχόμενες νίκες επί του αντιπάλου του.

Οσο για παρελθούσες συναντήσεις με best of 19 frames; Στο Παγκόσμιο το 2016 αντάμωσαν και ο Κάρτερ είχε επιβληθεί με 10-9 σε ένα ματς-θρίλερ όπου προηγήθηκε με 5-1, ο Μπίνγκχαμ ισοφάρισε, ο Κάρτερ πέρασε μπροστά με 8-5, ο Μπίνγκχαμ το γύρισε σε 8-9 αλλά έχασε τα τελευταία δύο, το προτελευταίο δε με century!

Αμφότεροι είναι για πρώτη φορά στην καριέρα τους σε τελικό Masters, ούτως ή άλλως ο Κάρτερ κάνει υπέρβαση αφού στα προηγούμενα έντεκα που μετείχε είχε απολογισμό 2-11 και έκανε ήδη τρεις νίκες: 6-4 τον Σέλμπι, 6-3 τον Χίγκινς και 6-3 τον Μέρφι, εμφατικές προκρίσεις επί καλών παικτών, «ονομάτων». Ο δε Μπίνγκχαμ άφησε εκτός τους Γουίλιαμς (6-2), Κάιρεν Γουίλσον (6-4, από 1-4) και, χθες, τον Γκίλμπερτ (6-2).

Netbet
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Δωρεάν συναλλαγές 
check_3c
Ειδικά & Ασιατικά Χάντικαπ
check_3c
Φιλικό mobile
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι τιμές άνοιξαν με τον Μπίνγκχαμ στο 1.57 και τον Κάρτερ στο 2.26, λογικές. Η πορεία του Αλισον Κάρτερ είναι… μυθική, όχι μόνο έκανε υπέρβαση αλλά έπαιξε καλύτερα σε ματς ενάντια σε εμβληματικούς παίκτες του σπορ. Ο Μπίνγκχαμ είχε και ρέντα, όπως με τον Γουίλσον, είχε και βατό πρόγραμμα καθώς ο Γκίλμπερτ στον ημιτελικό ήταν του… χεριού του, επί δικαίω προβάλει ως φαβορί.

🦊 Πρώτη επιλογή, κόντρα στο… παραμύθι του συμπαθέστατου Κάρτερ (σ.σ. δις νικητής της ζωής στο παρελθόν όντας παθών της νόσου του Κρον αλλά και, αργότερα, με καρκίνο στα γεννητικά όργανα…), το under 16,5 frames στο 2.02, ήτοι να πάει ο τελικός μέχρι 10-6. Αμφότεροι είναι παίκτες ψυχολογίας, αν από νωρίς υπάρξει σκορ διαφοράς, δύσκολα θα γυρίσει.

🦊 Και, έτερη, παρατήρησα ότι από το 1996 που το Masters διεξάγεται σε best of 19 frames, καθυστερεί περισσότερο το σκορ 10-5 σε τελικό. Το οποίο εμφανίστηκε μόνο… τότε, όταν ο Στίβεν Χέντρι είχε επιβληθεί του Ρόνι Ο’Σάλιβαν. Χμ…

🎱 Fun bet 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

⏩ 15:00 Κάρτερ – Μπίνγκχαμ: Ακριβές σκορ 5-10 (11.00, Stoiximan)

Persona non grata ο Κόντε

🇮🇹 Γέννημα-θρέμμα… Λέτσε ο Αντόνιο Κόντε, αγωνίστηκε για έξι χρόνια (1985-91) με τη φανέλα των «σαλεντίνι» προτού πάει στη Γιουβέντους όπου έμεινε για άλλα 13 χρόνια. Ωστόσο από το 2007 είναι persona non grata για τους οπαδούς της μιας και ανέλαβε τη… μισητή τους Μπάρι, ένα από τα ντέρμπι της χώρας με μεγάλη αντιπαλότητα.

Sold out σήμερα το «Βίλα ντελ Μάρε», από τέσσερις σερί ήττες (μετά το 2-0 από την Πάρμα) έρχεται η Λέτσε, εκτός κορυφής πλέον η Ιντερ μετά το 1-1 με την Αταλάντα και… πάλι καλά, μιας και ο Χαντάνοβιτς απέκρουσε πέναλτι στο τέλος. Η ομάδα του Φάμπιο Λιβεράνι δεν έχει νίκη ακόμη εντός (0-4-5), μαζί με τα περσινά δεν έχει από τον Απρίλιο και σε 12 ματς έκτοτε. Κλασική η ενδεκάδα της Ιντερ με τον νεαρό Μπαστόνι εκ νέου αντί του Γοδίν στην τριάδα της άμυνας.

Πλάκα πλάκα η Ιντερ έχει από τον Φεβρουάριο του 2009 να νικήσει στη Λέτσε, έκτοτε όμως συναντήθηκαν μόλις δύο φορές (έχει 9-3-3 συνολικά).

🦊 Χαμηλότατο το διπλό, δεν είναι κακή μεσοεπιθετικά η Λέτσε αλλά έχει τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας (μαζί με την Τζένοα), ίσως βρει γκολ…

Σημείο αναφοράς

🇪🇸 Για να σωθεί η Εσπανιόλ και να μην πέσει στη Segunda για πρώτη φορά από το 1992-93, οπότε είχε αποτύχει στα play offs ανόδου / παραμονές με τη Ράσινγκ Σανταντέρ, αντίθετα είχε σωθεί η Αλμπαθέτε (και είχαν υποβιβαστεί απευθείας Κάντιθ και Μπούργος). Εκείνη την εποχή έπεφταν 2+1 στην Ισπανία. Πώς να σωθεί, άγνωστο, πάντως και καλό προπονητή πήρε, τον Αλμπελάρδο που κάνει εντός έδρας ντεμπούτο σήμερα και στο πρωτάθλημα, και παίκτη-σημείο αναφοράς, με τον φορ Ραούλ δε Τομάς να γίνει με 20 εκατ. ευρώ η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της.

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Καταλανοί παίζουν με τη Βιγιαρεάλ των τριών σερί… διπλών, με έσχατο στο Σαν Σεμπαστιάν με τη Σοσιεδάδ, έχει momentum και διεκδικεί ευρωπαϊκό εισιτήριο. Και, δη, με τη συμπαράσταση 3.000 φίλων τους ενώ πήραν ψυχολογία με την ισοπαλία με την Μπαρτσελόνα.

Η Εσπανιόλ δεν έχει νίκη από τον Απρίλη του ’15 στη Βιγιαρεάλ αλλά δεν έχει και ήττα στα τελευταία τρία (το ένα για το Copa del Rey), όλα ισόπαλα.

🦊 Θα το παλέψουν θαρρώ οι Καταλανοί, επιλογή το αμφίτερμα.

Ο «Κλίνσι» ενάντια στο (αποτυχημένο) παρελθόν του

🇩🇪 Με έξοδο στο Βερολίνο επαναρχίζει το πρωτάθλημα για την Μπάγερν, αντιμετωπίζοντας τη Χέρτα ενάντια στην οποία έχει ηττηθεί μονάχα δύο φορές στις τελευταίες 32 αναμετρήσεις τους, ανεξαρτήτως έδρας (21-9-2). Και συναντά τον άλλοτε προπονητή της, Γιούργκεν Κλίνσμαν, ο οποίος έμεινε από το καλοκαίρι του 2008 ως τον Απρίλιο του 2009, φεύγοντας ως αποτυχημένος.

Επί ημερών του η Χέρτα έγινε ακόμη πιο… αποκρουστική στο γήπεδο και παίζει καθαρά για το αποτέλεσμα. Δεν επαναρχίζει πάντως καλά για τους Βαυαρούς η Bundesliga καθώς ο Χάνζι Φλικ από υπηρεσιακός, μονιμοποιήθηκε, ζήτησε μεταγραφές αλλά ο τεχνικός διευθυντής Χασάν Σαλιχάμιτζιτς θεωρεί πλήρες το ρόστερ. Και για σήμερα λείπουν ελέω τιμωρίας ο Κίμιχ και οι γνωστοί Κομάν, Ζίλε, Ερναντές, Χάβι Μαρτίνεθ.

🦊 Δεν αποκλείω την έκπληξη αλλά η Χέρτα δεν με πείθει. Ούτως ή άλλως σε σκόρερ στράφηκα: τον Φελίπε Κοουτίνιο που είχε 6 γκολ και 5 ασίστ σε 15 ματς στον α’ γύρο.

Σκόρερ 🇩🇪

⏩ 16:30 Χέρτα – Μπάγερν Μονάχου: Γκολ Κοουτίνιο (2.60, Stoiximan)

37 χρόνια χωρίς διπλό στον Πειραιά

🇬🇷 Ολυμπιακός – Aρης στο Καραϊσκάκη, η μοναδική αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα υποδέχεται αυτή που στέρησε το αήττητο από τον ΠΑΟΚ. «Τρέχει» μάλιστα αήττητο 28 αγώνων, ήτοι από τις 10 Φεβρουαρίου στην Τούμπα, έχοντας δεχθεί μόνο ένα γκολ στα τελευταία έξι και αριθμώντας 12/18 clean sheets ενώ μόνο ΠΑΟΚ, ΟΦΗ και ΑΕΛ σκόραραν φέτος στο Φάληρο. Ο Αρης έχει μόνο μια ήττα στα τελευταία 12, από τον ΟΦΗ, σερί που κρατά επί ημερών Μίκαελ Ένινγκ στον πάγκο (7-6-1 μαζί με το Κύπελλο) αλλά έχει να βγάλει διπλό από τις 20 Οκτωβρίου και την Ξάνθη, το μόνο του φετινό και έκτοτε 0-5-1.

Η τελευταία νίκη του Αρη επί του Ολυμπιακού ήρθε στις 28 Απριλίου 2010, 2-0 στη Θεσσαλονίκη για τα play offs με ισάριθμα γκολ του Εντι Τζόνσον, ένας εκ των δύο Αμερικανών του Αρη τότε, μαζί με τον Φρέντι Αντου και σε ενδεκάδα που είχε μόνο Ελληνα τον κίπερ Σηφάκη (!), συν τους Βραζιλιάνους Νέτο, Ρονάλντο Γκιάρο, τους Αργεντινούς Νασούτι, Ντάριο Φερνάντες, τον Βενεζουελάνο Ρόναλντ, Γκαρσία, τον Αλβανό Βανγκέλι, τον Γάλλο Μαριέμ και τον Ισπανό Κόκε, του οποίο πέναλτι είχε αποκρούσει ο Nικοπολίδης.

Εκτοτε, 11-3-0 σε δύο διοργανώσεις για τον Ολυμπιακό (και έξι σερί νίκες στο πρωτάθλημα). Το δε τελευταίο διπλό του Αρη στην έδρα του Ολυμπιακού επιτεύχθηκε στο ΟΑΚΑ στις 27 Ιανουαρίου 2002 με γκολ του Τζμπαρί, προπονητή τον Γάλλο Ρισάρ Ταρντί και μεγάλο ματς από Κατεργιαννάκη και Νασίφ Μορίς κόντρα σε Ζιοβάνι, Ζε Ελίας, Καρεμπέ, Γιαννακόπουλο και Αλεξανδρή, με τεχνικό τον Τάκη Λεμονή. Εκτοτε 14-2-0 για τον Ολυμπιακό ως γηπεδούχος σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Οσο για το τελευταίο διπλό στο Καραϊσκάκη; Επιτεύχθηκε τον Νοέμβριο του 1983, 1-0 με γκολ του Ερικσον! 40-10-5 η συνολική παράδοση με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό.

🦊 Αστειότητα με τον άσο τόσο χαμηλά, επιλογή το ωραιότατο 2.90 του να σημειωθούν τουλάχιστον δύο γκολ ως την ανάπαυλα. Ο Ολυμπιακός έχει βάλει το 28% των φετινών του γκολ στο πρώτο 20λεπτο και ο Αρης, αντίστοιχα, το 30%. Και ελέω απόδοσης, ερίχθη… Τι; Στο 2.80 – 2.90 το over 1,5 ως την ανάπαυλα, στο αξιόλογο 2.20 το ασιατικό over 1,25 ημιχρόνου όπου πληρώνεσαι με 2+ γκολ και σε ακριβώς ένα γκολ επιστρέφεται το μισό ποντάρισμα.

Χίλιες και μία… ημέρες αήττητη στο «Ανφιλντ»

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Η Λίβερπουλ «τρέχει» ένα τρομερό αήττητο σερί όχι μόνο… γενικά στην Premier League, που κρατά από τις 3 Ιανουαρίου… πέρυσι (33-5-0), αλλά και εντός «Ανφιλντ» μιας και συμπλήρωσε 1.001 μέρες χωρίς ήττα. Σερί που κρατά από τις 23 Απριλίου 2017 όταν η Κρίσταλ Πάλας έκανε έκπληξη και επικράτησε με δύο γκολ του Κρίστιαν Μπεντέκε. Εκτοτε 41-10-0 και έρχεται από 18 συνεχόμενες νίκες. Το εν λόγω σερί θα προσπαθήσει να… σπάσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο σημερινό clasico της χώρας. Εφικτό;

Με… σπασμένα φρένα πάει η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ εδώ και καιρό, εν αναμονή της στέψης ύστερα από προσμονή 30 ετών ενώ έχει μόνο μια ήττα στους τελευταίους 60 αγώνες της σε όλες τις διοργανώσεις! Η Γιουνάιτεντ καλά δεν είναι, βέβαια στα ντέρμπι… ξυπνά, θυμηθείτε τη ματσάρα που είχε κάνει ενάντια στη Σίτι ενώ δεν ηττήθηκε από καμία του νυν top-4 φέτος (νίκησε και την Τσέλσι και την Λέστερ ενώ είχε φέρει ισοπαλία με τη Λίβερπουλ στον α’ γύρο). Πάντως ο Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ έχει αμφίβολο τον Ράσφορντ, όπως και τον Σο, καλό ντουέτο στα χαφ οι Φρεντ και Μάτιτς.

🦊 Ισα ίσα για να ασχοληθώ και στοιχηματικά με το ντέρμπι, στράφηκα στο πότε σκοράρουν. Η Λίβερπουλ στα πρώτα ημίχρονά τα έχει βάλει περισσότερα μετά το 30ό λεπτό (16% έναντι 9%, 8% και 9% στα πρώτα τρία 10λεπτα αντίστοιχα), η Γιουνάιτεντ κινείται ανάλογα με περισσότερα γκολ (11%) στο 20’ – 30’. Κοιτάς την απόδοση του να μπει γκολ μετά το 28:00 και, κακά τα ψέματα, δεν την αγνοείς…

Special goal bet 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

⏩ 18:30 ΛίβερπουλΜάντσεστερ Γ.: Γκολ μετά το 28:00 (2.27, Stoiximan)

Από τις… αγελάδες στο «Καμπ Νου»

🇪🇸 «Βρέθηκα από το χωριό μου με τις αγελάδες, χες, στο να προπονώ σήμερα τους καλύτερους» είπε στην παρουσίασή του από την Μπαρτσελόνα ο Κίκε Σετιέν και η ατάκα έγραψε ιστορία και έγινε και… πρωτοσέλιδο στη «Marca».

Θα μείνει ανεξίτηλα γραμμένη, όπως από τους… δικούς ματς το «είμαι 100 χρόνια μπροστά» του Βασίλη Δανιήλ, την «ψύχωση» του Σρέτσκο Κάτανετς, το «αν πάρουμε το Κύπελλο θα μείνω» του Ντούσαν Μπάγεβιτς πριν κλείσει στον Ολυμπιακό και το «vergognatevi cazzo» του Αλμπέρτο Μαλεζάνι!

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε απολύθηκε (και… άργησαν κιόλας), ο Σετιέν κάνει απόψε ντεμπούτο στο «Καμπ Νου» ενάντια στη Γρανάδα και σε εβδομάδα που συνδυάστηκε με τον σοβαρό τραυματισμό του Λουίς Σουάρες. Τρομερή η παράδοση της Μπάρτσα με 25/25 νίκες υποδεχόμενη τη Γρανάδα (!) σε Primera και Copa del Rey, στα τελευταία πέντε δεν δέχθηκε γκολ (2-0, 4-0, 6-0, 4-0 και 1-0 κατά σειρά).

🦊 O Λιονέλ Μέσι έχει σκοράρει σε πέντε ματς ενάντια στη Γρανάδα (επί συνόλω δέκα) και σε αυτά έβαλε 11 γκολ: δύο φορές έκανε χατ-τρικ, άλλες δύο έβαλε από δύο και μια φορά ένα. Ελλείψει Σουάρες θα πάρει περισσότερο σκοράρισμα πάνω του, αξίζει απόψε για τουλάχιστον δύο.

Σκόρερ 🇪🇸

⏩ 22:00 Μπαρτσελόνα – Γρανάδα: Μέσι 2+ γκολ (2.40, Sportingbet)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ