foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ79
ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΠΑΣΧΑ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Το αξέχαστο fair play του Αρσέν, χωρίς νίκη από την εποχή του… Οτο

Μποζιονέλος | 18 Ιαν 2020 11:22
sheffield_united_1999.jpg
Υπάρχουν βραδιές επιτυχίας. Υπάρχουν βραδιές αποτυχίας. Στο στοίχημα υπάρχουν και οι μέτριες βραδιές.

Μα, ενίοτε, υπάρχουν και βραδιές τέτοιας γκαντεμιάς που σηκώνεις τα χέρια ψηλά

Αρχικώς, πλήρωσε ωραιότατα η μπασκετική δυάδα του 2.97 με το χάντικαπ του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ με την Μπάγερν και τους πόντους της τρομερής Φενέρ. Αντίθετα, δεν βρήκε το ρίσκο με το κοντράρισμα με τη Σπόρτινγκ της Μπενφίκα, η οποία έκανε… 17ο σερί διπλό (έλεος…).

Και, στα υπόλοιπα, λόγος για να σε καθαιρέσουν από την… εκκλησία:

  • Ασο με χάντικαπ 1,5 frame στο σνούκερ το Γουίλσον – Μπίνγκχαμ, από 4-1 έληξε… 4-6.

  • 1Χ με over 2,5 το Σάλκε – Γκλάντμπαχ, 2-0 από το 58ο λεπτό και σβήνει εκεί.

  • Over 160,5 πόντοι (και μπήκαν… 190) συνδυαζόμενοι με χάντικαπ 6,5 πόντων του Παναθηναϊκού, νικά εντέλει (από το +7, +8 που ήταν, με 2 καθώς στο τέλος κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο, ως και ο Ντεσόν Τόμας αστόχησε… σε κάρφωμα ρε φίλε.


Τι να πεις… Συνεχίζουμε.

Και… αγκομαχώντας κατέληξα σε picks σήμερα. Αξιοθρήνητο το πρόγραμμα, άσχημα σταυρώματα, ως επί το πλείστον ψαγμένες οι αποδόσεις…

Netbet
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Δωρεάν συναλλαγές 
check_3c
Ειδικά & Ασιατικά Χάντικαπ
check_3c
Φιλικό mobile
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Το… 11/11 του Μπίνγκχαμ και η ψυχάρα ονόματι Κάρτερ


🎱 Ημιτελικά σήμερις στο Masters του σνούκερ, στο Λονδίνο. Best of 11 τα ματς ήτοι προκρίνεται όποιος φτάσει στα 6 frames. Και τα δύο ματσάκια ανάμεσα σε Αγγλους.

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Στις 15:00 ο 37χρονος Σον Μέρφι (νο 10) παίζει με τον 40χρονο Αλι Κάρτερ (νο 17). Στο Masters μετέχει το top-16 του world ranking αλλά ο Κάρτερ μπήκε από το… παράθυρο επειδή αρνήθηκε τη συμμετοχή ο Ρόνι Ο’Σάλιβαν (νο 3). Άλλες 32 φορές έχουν συναντηθεί οι δύο παίκτες, 18-2-12 μπροστά σε νίκες ο Κάρτερ. Συμπτωματικά σε Masters συναντιούνται για τρίτη φορά: το 2008 είχε περάσει ο Μέρφι με 6-3 και το 2018 ξανά ο Μέρφι με 6-4. Γενικώς σε ημιτελικά όμως, προηγείται ο Μέρφι με 3-1 νίκες επί του Κάρτερ με τελευταίο το 2017 στο China Championship.

Στους «16» ο Μέρφι απέκλεισε τον παγκόσμιο πρωταθλητή και κάτοχο του Masters, Τζαντ Τραμπ με 6-3 και στους «8» με το ίδιο σκορ τον Τζο Πέρι ενώ, αντίστοιχα, ο Αλι Κάρτερ άφησε εκτός διαδοχικά τον ισχυρό Μαρκ Σέλμπι με 6-4 και κατόπιν τον πολύπειρο Τζον Χίγκινς με 6-3. Αμφότεροι, κοινώς, έρχονται από εμφατικές προκρίσεις.



Ο Μέρφι με έναν τρόπαιο (2015, δύο ημιτελικούς κι έναν τελικό την τελευταία 8ετία στο Masters κατέχει σαφώς περισσότερο το know how στο λονδρέζικο τουρνουά ενάντια στον Κάρτερ που είχε να επιδείξει δύο νίκες επί συνόλω 12 αγώνων σε προηγούμενες δέκα παρουσίες και έκανε… άλλες τόσες φέτος. Θυμίζω, πρόκειται για ένα παίκτη που πέρασε δις σοβαρά θέματα υγείας και επηρέασε και την καριέρα του, τον βλέπεις με συμπάθεια… θες δεν θες.

🦊 Στο 2.70 ο Κάρτερ έναντι 1.47 του Μέρφι για νίκη, στο 1.78 ανεβαίνει το φαβορί αν πονταριστεί με χάντικαπ 1,5 frame, μεγάλη (κλασική) η απόκλιση στις τιμές του over 8,5 (1.40) και over 9,5 (2.05) frames. Ωστόσο, σε ένα τουρνουά που η λογική έχει… πλήρως καταρριφθεί, καίτοι ο Μέρφι προβάλλει γκραν φαβορί, κράτησα τον Κάρτερ με αβάτζο 1,5 frame σε διπλή διπλασιασμού και… funbetικα, ένα ακριβές σκοράκι.

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Στον βραδινό ημιτελικό (21:00) αναμετρώνται ο 38χρονος Ντέιβιντ Γκίλμπερτ (νο 11) με τον 43χρονο Στιούαρτ Μπίνγκχαμ (νο 14). Τρομερή η παράδοση καθώς ο Μπίνγκχαμ έχει 11/11 νίκες ενάντια στον αντίπαλό του, πρώτη τους φορά απόψε είναι σε Masters, όπως και σε οποιαδήποτε ημιτελική φάση.

Ο Γκίλμπερτ απέκλεισε διαδοχικά τον Τζακ Λισόφσκι (6-2) και τον Στίβεν Μαγκουάιρ (επίσης 6-2) κάνοντας εξαιρετικά ματς, ο δε Μπίνγκχαμ άφησε εκτός του Μαρκ Γουίλιαμς με 6-2 και κατόπιν, αργά χθες, τον Κάιρεν Γουίλσον με 6-4… από 4-1 και λίγο έλειψε να γίνει και το 5-1 και τελειώσει το ματς πρόωρα!

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Ο Γκίλμπερτ μετέχει για πρώτη φορά στην καριέρα του σε Masters και δεν έχει κατακτήσει ποτέ κάποιο τουρνουά. Ο άλλοτε παγκόσμιος πρωταθλητής Μπίνγκχαμ μετέχει για δέκατη φορά σε Masters, το ’16 ήταν ως τα ημιτελικά, σε όλα τα άλλα αποκλειόταν από τον πρώτο γύρο κιόλας.

🦊 Αν και περίμενα φαβορί τον Μπίνγκχαμ οι αποδόσεις είναι απόλυτα μοιρασμένες: 1.90 έκαστος. Ο Μπίνγκχαμ είχε δύσκολο και αγχωτικό βράδυ χθες, με πιο καθαρό μυαλό ο Γκίλμπερτ θεωρητικά, ποντάρισμα στην απλή νίκη του διότι η πορεία αυτή είναι σαν παραμύθι και αφορμή να… γράψεις βιβλίο.

Μάθε, Λουσιέν μου, άμυνα…


🇩🇪 Η διακοπή της Bundesliga δεν ήρθε σε καλό timing για την Αουγκσμπουργκ καθώς έκλεισε τον πρώτο γύρο με πέντε νίκες στα τελευταία επτά, με μόνη ήττα από την πρωτοπόρο Λειψία και «χτίζοντας» διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη. Εχει μάλιστα από το ’15 να κάνει τέσσερις σερί νίκες εντός και είναι στις τρεις, υποδεχόμενη την Ντόρτμουντ.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Η Μπορούσια έκανε την κορυφαία μεταγραφή του χειμώνα, τον παιχταρά φορ Χάαλαντ της Σάλτσμπουργκ αλλά ο Λουσιέν Φαβρ εμμένει ότι το πρόβλημα έγκειται στην άμυνα, εξ ου και στα τελευταία κατέβασε τριάδα στα στόπερ. Η δε περσινή της ήττα στο Αουγκσμπουργκ είναι και η μόνη εκεί επί συνόλω 9 αγώνων (6-2-1).

🦊 Οι Βεστφαλοί ήταν ασταθείς στο πρώτο μισό και, κυρίως, αφερέγγυοι αμυντικά, τους περιμένω βελτιωμένους στο εν λόγω κομμάτι ενάντια σε μια Αουγκσμπουργκ που ανέκαθεν ξεκινά, σε πρεμιέρες ή μετά από διακοπές, νωθρά.

Από την εποχή του… Ρεχάγκελ


🇩🇪 Sixpointer… με το καλημέρα στο 2020 στην Bundesliga, Φορτούνα εναντίον Βέρντερ με την ομάδα της Βρέμης να έχει… 29 χρόνια να νικήσει στο Ντίσελντορφ: 2-1 τον Ιούνιο του 1991 με ισάριθμα τέρματα του Κλάους Αλοφς που μάλιστα είναι γέννημα-θρέμμα της πόλης, αγωνίστηκε (1975-81) και προπόνησε (1998-99) τη Φορτούνα. Τεχνικό είχε τότε η Βέρντερ, φυσικά, τον Οτο Ρεχάγκελ ενώ το γκολ της Φορτούνα είχε βάλει ο… αδελφός του Κλάους, Τόμας Αλοφς!



Εκτοτε, 2-3-0 για τη Φορτούνα η οποία έκανε μέτριο πρώτο γύρο, με μόνο ένα διπλό (κι αυτό… στη Βρέμη!), στηρίχθηκε πολύ στα γκολ του Χένινγκς που έφτασε τα 11. Η δε Βέρντερ έκανε έναν καταστροφικό πρώτο γύρο, είναι η μόνη ομάδα στο top-5 των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων που έχει δεχθεί γκολ σε όλα τα φετινά της επίσημα (19) αλλά ο Φλόριαν Κόφελντ στηρίζεται από τη διοίκηση. Καλή προσθήκη ο στόπερ Φογκτ, πάντως.

🦊 Και, μ’ αυτά και μ’ αυτά, φαβορί η Βέρντερ; Θα τρελαθούμε; Και σας το γράφει ένας οπαδός της ομάδας… Επιλογή διπλασιασμού η μη ήττα της Φορτούνα συνδυαζόμενη με δύο γκολ στον αγώνα.

⚽⚽ Δυάδα combos (απόδοσης 3.60) 🇩🇪 🇩🇪

⏩ 16:30 Φορτούνα Ντ. – Βέρντερ: 1Χ & over 1,5 (1.97, Stoiximan)
⏩ 16:30 Αουγκσμπουργκ – Ντόρτμουντ: 2 & over 1,5 (1.83, Stoiximan)


Τότε που ο Αρσέν ζήτησε (και πήρε) επανάληψη του αγώνα


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Η Αρσεναλ προσπαθεί να… μεταλλαχθεί σε καλύτερη ομάδα από ό,τι ήταν επί ημερών Εμερι, στο λονδρέζικο ντέρμπι με την Πάλας ήταν μεν δίκαιο το 1-1 αλλά για μια ώρα αγώνα ήταν καλύτερη κι από το 67’ έπαιζε με παίκτη λιγότερο, με τον Ομπαμεγιάνγκ να λείπει ελέω τιμωρίας και τον Τορέιρα αμφίβολο. Υποδέχεται την άκρως ανταγωνιστική, καίτοι νεοφώτιστη, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, από την οποία έχει να ηττηθεί ως γηπεδούχος (και ανεξαρτήτως διοργάνωσης) από τον Αύγουστο του 1971, έκτοτε 11-5-0!

📜⏳ Βεβαίως, λίγοι θυμούνται ότι οι δύο ομάδες έγραψαν ιστορία τον Φεβρουάριο του 1999, σε ματς Κυπέλλου στο «Χάιμπουρι» όπου στο 75ο λεπτό ο Λι Μόρις των φιλοξενούμενων τραυματίστηκε, και όπως συνηθίζεται, οι παίκτες των «λεπίδων», που είχαν την κατοχή της μπάλας, την πέταξαν εκτός αγωνιστικού χώρου, ώστε να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στον τραυματία.



Στην επαναφορά, οι «κανονιέρηδες», όχι μόνο δεν πέταξαν τη μπάλα εκ νέου έξω, ως ένδειξη fair play, αλλά μάλιστα έπαιξαν κανονικά, με πρωτοβουλία του Νουάνκου Κανού και μάλιστα και πέτυχαν γκολ με τον Μαρκ Οφερμαρς, κερδίζοντας τελικά τον αγώνα με 2-1. Μετά τη λήξη του αγώνα ο Αρσέν Βενγκέρ, συνοδευόμενος από τον αντιπρόεδρο Ντέβιντ Ντιν, πήγαν στον διαιτητή Στιβ Μπρους, αιτούμενοι την επανάληψη του αγώνα. Αίτημα που έφτασε στην ομοσπονδία και η οποία, κόντρα σε κάθε κανονισμό, βρήκε τρόπο να το κάνει πράξη. Δέκα ημέρες μετά, στις 23 Φεβρουαρίου, το ματς ξανάγινε (από την αρχή) με νικήτρια την Αρσεναλ… ξανά με 2-1.

🦊 Δεν είναι εύκολο το παιχνίδι αλλά επί Αρτέτα βελτιώνεται δειλά δειλά. Επιλογή η νίκη της, με τουλάχιστον δύο γκολ στον αγώνα…

Combo 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

⏩ 17:00 Αρσεναλ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: 1 & over 1,5 (2.33, Betshop)


Όταν είχαν στον πάγκο… Λεμονή και Αναστόπουλο


🇬🇷 Ο ΟΦΗ έχει να νικήσει, για το πρωτάθλημα, στη Νέα Σμύρνη από την εποχή που είχε στον πάγκο τον Νίκο Αναστόπουλο και ο Πανιώνιος τον Τάκη Λεμονή! 3-1 τον Νοέμβρη του 2011 με δύο γκολ του Σίσιτς κι ένα του Μάντζιου, έκτοτε τα κατάφερε άλλη μια φορά αλλά στο Κύπελλο. Και δεν είναι στα… φόρτε του εσχάτως, μετρά επτά σερί εκτός έδρας ήττες μετά το 2-0 στην Τρίπολη και δεν έχει νίκη στα τελευταία τέσσερα ενώ του λείπει σήμερα και ο τιμωρημένος Νέιρα, κομβικός στη μεσαία γραμμή.



Αντιμετωπίζει τον… επί έξι χρόνια παίκτη του και μια φορά προπονητή του, Νίκι Παπαβασιλείου, ο οποίος είδε τον Πανιώνιο να μένει εκτός στο Κύπελλο από τον Παναιτωλικό στην παράταση, νωρίτερα με το 3-0 από τον Παναθηναϊκό μέτρησε έκτη διαδοχική ήττα (ισοφαρίζοντας το αρνητικό ρεκόρ της ιστορίας του). Σημαντικό όμως ότι εξέτισαν ο μπακ Λυμπεράκης και ο πρώτος του σκόρερ Αραμπούλι ενώ γυρίζει και ο Εμμανουηλίδης.

🦊 Πανιώνιος και ΟΦΗ δεν έχουν νικήσει μετά την αλλαγή του χρόνου, μεσοβδόμαδα αποχαιρέτισαν το Κύπελλο, μεγαλύτερο σαφώς το κίνητρο για τους Νεοσμυρνιώτες. Σε πτώση το διπλό και από το 2.90 στο 3.20 πλέον ο άσος, που ποντάρεται με κάλυψη σε ματς που θαρρώ ότι έχει… πολύ ισοπαλία.

Με κάλυψη 🇬🇷

⏩ 19:30 Πανιώνιος – ΟΦΗ: 1 dnb (2.23, Betshop)


19 χρόνια αήττητη η Ατλέτι


🇪🇸 Με άδεια χέρια, ξανά σε τελικό απέναντι στη Ρεάλ, έμεινε η Ατλέτικο, τούτη τη φορά στα πέναλτι από τη Ρεάλ στον τελικό του Σούπερ Καπ στην Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας.


Της λείπει ο φορ-σημείο αναφοράς παρά το ρόστερ της, εξ ου και παλεύει να πάρει τον Καβάνι από την Παρί, απόντες για απόψε ο στόπερ Χιμένες ο αρχηγός μέσος Κόκε, πάγια έξω Λεμάρ και Ντιέγο Κόστα. Παίζει στο «Ιπουρούα» ενάντια στην Εΐμπαρ, από την οποία έχει να ηττηθεί σε επίσημο αγώνα από τον Απρίλιο του 2001, στη Segunda Division τότε. Εκτοτε, 11-4-0 για τους «ροχιμπλάνκος».

Η Εΐμπαρ απέκλεισε στο Κύπελλο την άσημη Καθερένιο με γκολ στο 93’, παίζοντας με αλλαγές, στο τελευταίο για το πρωτάθλημα ηττήθηκε από τη Βαλένθια και έχει μόλις μία νίκη στα επτά τελευταία ενώ για απόψε της λείπει ο στόπερ Ολιβέιρα.

🦊 Κλασική τακτική, επιλέγεις τα δύο γκολ στο ματς για να ανέβει η απόδοση του διπλού.

Combo 🇪🇸

⏩ 22:00 ΕΐμπαρΑτλέτικο Μ.: 2 & over 1,5 (2.38, Netbet)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Winmasters
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ