foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ224
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Ποσοστά… παράτασης, picks με frames και basket combo

Μποζιονέλος | 15 Ιαν 2020 11:57
ογκουνσοτο.png

Η ΤΣΣΚΑ αποδείχθηκε… κυρία με τη Ρεάλ στη Μόσχα, κάλυψε και το –μικρό-χάντικαπ και πλήρωσε το 2.19 ενώ, στο σνούκερ, ο Μέρφι όχι μόνο κάλυψε το δικό του χάντικαπ αλλά απέκλεισε πρόωρα τον –πανίσχυρο- Τραμπ, στο 1.75 τούτο. Δεν «έδεσε» όμως με τη δυάδα το βράδυ, 10 frames θέλαμε, «έσβησε» στα 7 αφού ο Χίγκινς πήρε… παραμάζωμα στον άμοιρο τον Χόκινς.

Δεν βγήκε το fun bet της Αρμάνι στην Εφες (ούτε καν), τρίτο μονό που πλήρωσε ήταν το combo της Φενέρ με τη Βιλερμπάν (στο 2.10), ούτε εκεί όμως «έδεσε» σε δυάδα αφού στο Τελ Αβίβ, Μακάμπι και Μπαρτσελόνα μόνο άμυνα δεν έπαιξαν.

Μιξ στήλη σήμερα… τριών σπορ. Σνούκερ (φυσικά), τζούρες από Κύπελλο Ελλάδος με λίγο από Γαλλία, συν Euroleague. Πάντα με την ίδια λογική, στο κυνήγι των αξιών και των λανθασμένων αποδόσεων, με μερικά fun bets…

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι συνομήλικοι και οι τέως παγκόσμιοι πρωταθλητές

Συνεχίζεται η δράση στο Masters του σνούκερ, στο Λονδίνο, συνεχίζεται και ο… καταποντισμός των φαβορί, χθες αποκλείστηκε και ο περσινός νικητής του Masters και παγκόσμιος πρωταθλητής, Τζαντ Τραμπ (νο 1 στο world ranking), από τον Σον Μέρφι. Best of 11 τα ματς των «16», ήτοι προκρίνεται όποιος φτάσει στα 6 frames.

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Σε μια αγγλική μονομαχία, στις 15:00, ο 28χρονος Κάιρεν Γουίλσον (νο 8 στο world ranking) αντιμετωπίζει τον συνομήλικο και συμπατριώτη του Τζακ Λισόφσκι. Αλλες 11 φορές έχουν αναμετρηθεί οι δυο τους, 7-4 μπροστά σε νίκες ο Λισόφσκι, στο τελευταίο όμως, στο World Open της Κίνας προ ολίγου καιρού, είχε επικρατήσει με 5-1 ο Γουίλσον.

Ο οποίος Γουίλσον μετέχει για τέταρτη, και συνεχόμενη, φορά στο Masters, στο ντεμπούτο του αλλά και πέρυσι αποκλείστηκε πρόωρα, πρόπερσι όμως είχε φτάσει ως τον τελικό χάνοντας οριακά από τον Μαρκ Αλεν. Ο δε Λισόφσκι μετέχει για δεύτερη φορά στο λονδρέζικο τουρνουά, πέρυσι είχε αποκλειστεί νωρίς νωρίς από τον Ντινγκ με 6-1. Επαθε, έμαθε όμως;

🦊 Στοιχηματικά φαβοριτίζεται ο Γουίλσον αλλά όχι… γκραν: στο 1.70 έναντι 2.15 του Λισόφσκι. Περισσότερο ταλέντο δείχνει να έχει ο Γουίλσον, από τον οποίο λείπει ένας τίτλος – σημείο αναφοράς, ίσως το φετινό Masters των εκπλήξεων να του δώσει την ευκαιρία. Επιλογή η νίκη του και σε δυάδα ρίσκου με το μικρό χάντικαπ.

🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Στις 21:00 αναμετρώνται δύο πρώην παγκόσμιοι πρωταθλητές, ο 44χρονος Ουαλός Μαρκ Γουίλιαμς  (νο 2) και ο 43χρονος Αγγλος Στιούαρτ Μπίνγκχαμ (νο 14, φωτό). Μοιρασμένη η παράδοση στα μεταξύ τους, από 8 νίκες έχουν. O Γουίλιαμς είναι παλιά… καραβάνα καθώς αποτελεί επαγγελματία παίκτη του σνούκερ από το 1992, κατέκτησε τρεις φορές το Masters (το ’98, το ’03 και το ‘18) ενώ ο Μπίνγκχαμ μετέχει για δέκατη φορά στο τουρνουά και ουδέποτε έφτασε ως τον λονδρέζικο τίτλο.

🦊 Αμφότεροι κάνουν σχετικά καλή σεζόν ως τώρα αλλά δεν έχουν πάρει κάποιον, μικρό ή μεγαλύτερο, τίτλο σε άλλα τουρνουά. Το ματς είναι αμφίρροπο και κράτησα τον Μπίνγκχαμ με αβάτζο 1,5 frame αλλά και σε δυάδα ρίσκου το over 9,5 frames, ήτοι να πάει από 6-4 και πάνω (υπέρ οποιουδήποτε).

Πρόκριση κατά 71,4% αν πάει παράταση

🇬🇷 Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται ξανά στην… περσινή θέση, ήτοι καλείται στο Κύπελλο να ανατρέψει ήττα με 1-0 από επαρχιακή ομάδα στον πρώτο εκτός έδρας αγώνα. Πέρυσι στους «16» νίκησε τη Λαμία ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα και αποκλείστηκε στην παράταση.

Οι «πράσινοι» έχουν αποκλειστεί μόνο άλλη μια φορά από ομάδα β’ κατηγορίας: το 2005-06 από τον Εργοτέλη. Ο αγώνας ήταν νοκ-άουτ στο Παγκρήτιο για την 4η φάση του Κυπέλλου και οι Κρητικοί, χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Κόβατς στο 90' και με τον Ογκουνσότο MVP στο γήπεδο, άφησαν εκτός συνέχειας το «τριφύλλι» του Αλμπέρτο Μαλεζάνι.

Ψάχτηκα λίγο πότε έχει πάει ο Παναθηναϊκός, στο Κύπελλο, σε έξτρα χρόνο σε διπλά ματς (όχι μονά) και βρήκα συνολικά επτά περιπτώσεις, εκ των οποίων έχει πέντε προκρίσεις και δύο αποκλεισμούς: πέρυσι από τη Λαμία στα πέναλτι και προ 37 ετών από τον Ολυμπιακό στην παράταση. Από τις πέντε προκρίσεις του δε, οι τέσσερις ήταν στην παράταση και με τον ΠΑΟΚ στα πέναλτι.


  • ☑️ 1981-82: Ηρακλής – Παναθηναϊκός 1-0 και 1-3 (παρ.)

  • ❌ 1982-83: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1-0 και 0-4 (παρ.)

  • ☑️ 1993-94: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 0-0 και 0-0 (5-4 πέν.)

  • ☑️ 1994-95: Skoda Ξάνθη – Παναθηναϊκός 0-1 και 3-3 (παρ.)

  • ☑️ 2006-07: Παναθηναϊκός – Απόλλων Καλαμαριάς 0-0 και 1-1 (παρ.)

  • ☑️ 2013-14: ΟΦΗ – Παναθηναϊκός 1-0 και 0-3 (παρ.)

  • ❌ 2018-19: Λαμία – Παναθηναϊκός 1-0 και 0-1 (4-2 πέν.)


  •  

Η ιστορία ορίζει λοιπόν ότι, αν ο Παναθηναϊκός σε ρεβάνς διπλών αγώνων Κυπέλλου πάει στην παράταση, το ματς κρίνεται εκεί (και όχι στα πέναλτι) κατά… 71,4% (ήτοι 5/7). Και η παράδοση ορίζει ότι σε Κύπελλο έχει να ηττηθεί (σε Λεωφόρο ή ΟΑΚΑ) ο Παναθηναϊκός από τον Ιανουάριο του 2016 και… τον ΠΑΣ, έκτοτε 7-3-0 και δέχθηκε γκολ μόνο από την… Ιεράπετρα.

🦊 Στο 1.30 – 1.40 ο άσος, στο 1.70 η πρόκριση, σε καλύτερη απόδοση το multiscore 1-0, 2-0, 3-0, αν ο ΠΑΣ σκοράρει στο 90λεπτο θαρρώ ότι είναι απίθανο να χάσει την πρόκριση (και ο Γιώργος Δώνης το ξέρει καλά). Plus, μια funbetιά να περάσει στην παράταση.

  Special bet 🇬🇷

⏩ 17:15 Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα: Multiscore 1-0, 2-0, 3-0 (2.05, Stoiximan)

  Fun bet 🇬🇷

⏩ 17:15 Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα: Πρόκριση ΠΑΟ στην παράταση (11.25, Betshop)

Για τη χαρά του παιχνιδιού (και του στοιχήματος…)

🇬🇷 Αδιάφορο, αναφορικά με την πρόκριση, το Ολυμπιακός – Καλαμάτα μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα, ξανά με αλλαγές οι «ερυθρόλευκοι» καθώς από τους πρωτοκλασάτους μπήκαν στην αποστολή μόνο οι Ομάρ, Σισέ, Γκερέρο, Χριστοδουλόπουλος, Κούτρης, Λοβέρα, Μεριά και Ραντζέλοβιτς ενώ ο Φορτούνης ίσως πάρει χρόνο συμμετοχής ύστερα από πολύ καιρό.

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


🦊 Σκεφτόμουν γκολ Φορτούνη, μήπως π.χ. κέρδιζε κάνα πέναλτι ο Ολυμπιακός αλλά ίσως μπει απλά για 10-15 λεπτά στο ματς, δεν αξίζει (και στο μόλις 2.00 – 2.20). Με Γκερέρο, Ραντζέλοβιτς και Λάζαρο μπροστά, ήτοι μια τριάδα που έχει πολλά να αποδείξει στον Πέδρο Μαρτίνς, δεν περιμένεις δα και… ομαδικό παιχνίδι. Τέσπα, καθαρά από έμπνευση κράτησα τον Λοβέρα για γκολ, για τη… χαρά του παιχνιδιού (και του στοιχήματος).

  Σκόρερ 🇬🇷

⏩ 19:30 Ολυμπιακός – Καλαμάτα: Γκολ Λοβέρα (3.25, Stoiximan)

Παίζει με πίεση


🇫🇷 Αμιάν εναντίον Ρεμς, στο 0-1-6 το αρνητικό σερί της γηπεδούχου στη Ligue 1 ενώ αποκλείστηκε στα πέναλτι στο Κύπελλο στη Ρεν και με 2-0 από τη Λιλ για το Λιγκ Καπ. Το Σάββατο δεν ήταν κακή με τη Μονπελιέ, προηγήθηκε αλλά στο τέλος πλήρωσε την οπισθοχώρηση στο γήπεδο. Παίζει με πίεση στο ματς, ίσως, της… χρονιάς απόψε στον δρόμο για τη σωτηρία. Και υποδέχεται μια Ρεμς που έχασε με 2-0 το Σαββατόβραδο στη Νιμ αλλά, κυρίως, έχασε με τιμωρία του Σαβαλερέν και Ρομάο, ήτοι το βασικό δίδυμο στο κέντρο ενώ είναι αμφίβολος ο εξτρέμ Καφαρό.

🦊 Ο άσος από αουτσάιντερ του 2.95 γύρισε σε ελαφρώς φαβορί, ανεκτά ποντάρεται, αλλά με κάλυψη σε ματς που ίσως… σβήσει στο ένα γκολ, ίσως και όχι. Το ρίσκαρα με combo.

  Combo 🇫🇷

⏩ 20:00 Αμιάν – Ρεμς: 1Χ & over 1,5 (2.35, Betshop)

Από Βελιγράδι ως ΟΑΚΑ

🏀 Τριάδα αγώνων απόψε στην Euroleague, το καθένα με τη δική του… ιστορία.

🦊 🇷🇺🇪🇸 Ζενίτ (5-13) εναντίον Μπασκόνια (7-11) στην Αγία Πετρούπολη, οι Ρώσοι έχουν μόνο μια νίκη εντός κι αυτή με τη Βιλερμπάν στις 6/12. Συζητήσιμο αουτσάιντερ οι Βάσκοι αλλά μετά τις ήττες από τη Φενέρ στη Βιτόρια αλλά και τη Μανρέσα στην ACB Liga, που την άφησε εκτός 8άδας α’ γύρου (άρα και Copa del Rey), σκόρπισαν προβληματισμό. Δεν πιάνεται από πουθενά…

🦊 🇷🇸🇱🇹 Ερυθρός Αστέρας (9-9) εναντίον Ζάλγκιρις (5-13) στο Βελιγράδι, οι Σέρβοι είναι στην 8άδα προς ώρας, έχουν αναθαρρήσει επί ημερών Ντράγκαν Σάκοτα με τέσσερις σερί νίκες ενώ ο Στίματς και ο Πάντερ έχουν δώσει άλλη πνοή. Οι Λιθουανοί διάγουν μια χαμένη χρονιά αλλά τούτο τους καθιστά επικίνδυνους καθώς σε όλα τα παιχνίδια τους είναι ανταγωνιστικοί ως τέλους, δείγμα του dna τους. Επιλογή η νίκη του Αστέρα με χαμηλό χάντικαπ, σε combo με τουλάχιστον 150 πόντους στο ματς, pick… υπερτριπλασιασμού.

🦊 🇬🇷🇩🇪 Παναθηναϊκός (10-8) εναντίον Μπάγερν Μονάχου (6-12) στο ΟΑΚΑ, το πρόγραμμα… στρώνει πλέον» για τον «εξάστερο» που έβγαλε μια πολύ δύσκολη εξάδα με δύο νίκες (Φενέρ και ΤΣΣΚΑ), θα μπορούσε και χειρότερα. Ξεκινά ένα σερί τριών εντός έδρας αγώνων και γενικώς μια σειρά που μπορεί να κάνει 5-6 σερί νίκες ενώ θα κάνει ντεμπούτο απόψε Αντι Ράουτινς. Οι Βαυαροί δεν έχουν διπλό ακόμη, η μόνη ομάδα της Euroleague με τέτοια επίδοση ως τώρα ενώ, με τον υπηρεσιακό Ολιβερ Κόστιτς για πρώτη φορά στον πάγκο το πάλεψε για 35 λεπτά με την ΤΣΣΚΑ ενώ την Παρασκευή παίζει στο ΣΕΦ. Pick οι πόντοι του Παναθηναϊκού, που σε τέτοια ματς στο ΟΑΚΑ είθισται να σκοράρει πολύ.

🏀 Fun bet, matchcombo 🇷🇸🇱🇹

⏩ 20:00 Ερυθρός ΑστέραςΖάλγκιρις: 1 (-2,5) & over 149,5 (3.15, Stoiximan)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ